Rabszolgasors

2015 július 31 2:19 de.14 hozzászólás

Tulajdonképpen jól jártak. Vihették volna őket gályára is, húzhatták volna az evezőt a gályapadhoz láncolva a Dunán, szállítva a nézőket és a sportolókat, a Margitsziget és a Dagály között a vizes világbajnokságon, dobszóra, karikásostorral serkentve. Ha tisztázni tudták volna, hogy az ostorcsapások doppingnak számítanak-e, kétségkívül ez lett volna a sorsuk, így viszont megússzák kerítésépítéssel a szerb határon.

A legújabb hírek szerint kerítésépítésre hívtak be a csongrádi megyeházára 490 munkanélkülit. Az eligazítást azonnali orvosi vizsgálat követte, és akit egészségileg alkalmasnak találtak, hogy a szerb-magyar határzárnál dolgozzon, annak vállalnia kell a munkát, különben elesik a havi 22 ezer 800 forintos foglalkoztatást helyettesítő támogatástól.Azokat hívták be, akik regisztrált munkanélküliek, de jelenleg nem vesznek részt semmilyen közfoglalkoztatásban.Elsősorban segédmunkásként fogják alkalmazni őket, közmunkásként, a megfelelő vizsgával rendelkezőket pedig kisgépkezelőként.

A munka nem kényszermunka természetesen, csak aki nem vállalja, attól elveszik a huszonkétezer forintnyi sztárgázsit is. Namármost aki ezt elrendelte, az egy vasárnapi ebédre többet fizet ki egy falusi, középkategóriás vendéglőben, ahova egyébként be sem teszi a lábát, míg ahova elitünk járni szeret, ott egy szerény családi ebéd – ital nélkül – négyhavi foglalkoztatást helyettesítő támogatásból sem jön ki, ebből is látnivaló, hogy mennyire érdemes volt rendszert váltanunk negyed századdal ezelőtt. Közben folyik a menekültek elleni hecckampány a legszebb náci hagyományok szerint, ami nem meglepő, hiszen a rezsim csak azt adja, mi lényege. A meghökkentő viszont az, hogy normális emberek beállnak azok sorába, akik lelkesen helyeslik ezt az egész cirkuszt, és támogatják az embertelenséget.

Néztem minap egy filmet a nácizmus térhódításáról, mintha napjaink Magyarországán készülhetett volna a film. A gyengék üldözése, a kiszemelt ellenségek démonizálása, az erőszakkal való fenyegetés és az áldozatok ellehetetlenítése mind-mind a hitleráj hatalomra jutása utáni időket idézi, hogy nincs még Kristallnacht, az csak annak köszönhető, hogy a cigányoknak, migránsoknak nincsenek boltjaik, de például Simicska helyében aggódnék, ha eszembe jutna a hosszú kések éjszakája… A zsidókkal most óvatosabbak, az atombomba csak atombomba, ugye, de igény lenne a velük való leszámolásra is.

Az emberek egyenként nem rosszak, de ha meghülyítik őket, akkor rosszabbak tudnak lenni az állatnál is, mely többnyire valamilyen konkrét oknál fogva öl,.Viszont ismerethiányosak és rettenetesen könnyen manipulálhatók. Lehet őket ijesztgetni vírusokkal, lehet lelkesíteni őket sportrendezvények szervezésével, ha azt mondaná nekik valami komoly pofát vágó nadrágos ember a televízióban, hogy a fekete emberek bőre fog, ne érjenek hozzá, azt is elhinnék. És ha egyszer elhittek valamit, hát az aztán futótűzként terjed a városi lakások gangjain, a falusi portákon, és jaj azoknak, akik ellen a hangulatkeltés irányul.

Vannak emberek, akik a tömegmanipulációra szakosodtak, ezt fejlesztették művészi fokra. Speciális szerencsétlenségünk, hogy az egyik legtehetségesebb tömegmanipulátort nekünk dobta a gép. Bár Göbbels csúnyán végezte, nem vagyok abban biztos, hogy Finkelstein is csúnyán fogja végezni, annak dacára, hogy gyakorlatilag az ő módszerével tették tönkre Magyarországot. A szakember nem Fidesz-tag, tőle javaslatot kértek, nem volt kötelező megfogadni. Javaslatot tett, a felelősség innen nem az övé, neki az egyébként sem kellett, beérte a kialkudott munkadíjjal, és mosta kezeit, mint a Pilátus nevű mosómedve.

Ez az ország valaha normális ország volt, most pedig abnormális, de hívhatjuk akár unortodoxnak is, mindegy. Mindenesetre a klímaváltozás sokat fog hozni rajtunk, például a libáknak nem kell majd költözniük és Semjén Zsolt végre kegyelemben részesítheti a gyöngytyúkot. Emellett a hajdan, Rákosi elvtárs által elkezdett, de sajnálatosan félbeszakadt kísérleteket folytathatjuk.
Megkezdhetjük a munkát a gyapotföldeken, Isaura feltámadhat, kitörölheti a csipát szép szeméből, felvirrad a Leonciók napja, a sok Kunta Kinte meg demokratikusan választhat, a lábát vágják le, vagy a farkát. Aztán majd néhány évtized múltán megszülethet a magyar Ábrahám Lincoln, aki lehet, hogy nem Lincoln, csak Linkóci lesz, és megkezdődhet a harc a rabszolgák felszabadításáért.
Vagy kisnyúl.

Ha ezt valaki harminc évvel ezelőtt leírja, könyvével a kor neves sci-fi írói közé kerülhetett volna, lenyomhatta volna Asimovot.
Ha valaki le tudná írni, mi lesz ebből, ha így folytatjuk harminc év múlva, akkor annak el kell azonnal kezdeni idegen nyelveket tanulni, hogy a világ megtudhassa: volt egyszer egy Magyarország…

14 hozzászólás

  • A hosszú kések éjszakája nem is olyan rossz ötlet, csak FORDÍTVA!!!!! Máskülönben itt semmi nem fog megváltozni.

  • Audry: no-no, kérem, no-no! Volt már itt hosszú byteok éjszakája is, és mi változott? Sőt!

  • Jó, tudom, nem szabadna ilyet írni, de ha nem: akkor mitől, mikor és hogy lesz vége?
    Az az én bajom, hogy az emberek nem értették meg a köv. gyilkosságok (welt 2000, polygon, kígyóméreg ect.) mit jelentettek, mit jeleztek előre, ezért aztán 2 millióan megszavazták ezt a gyilkos bandát. Most pedig rajtuk a sor. Le vannak fizikailag is gyengítve (lásd 1. kommented), képtelenek bármit tenni.
    Tehát akkor mi lesz a megoldás, hogy lesz vége ennek?!?!

    Megjegyzem: az MNA sztorit is a kormányzat gerjeszti, hogy legyen indok: airsoft se…

  • Ja, most látom, hogy az a komment a kalória-fehérje-szénhidrát, ezek anyagi ráfordítása és a bevétel közti irrealitása eltűnt. Pedig nagyon is jó kiegészítő mondanivalója volt a cikknek.

  • Audry: feltettem külön cikként.

  • Ja! Az más! 🙂 Super bueno!

  • 2013. szeptember:
    http://endresy.blogspot.co.uk/2013/09/pinter-esete-az-unortodox-workfare-rel.html
    „A belügyminiszter tehát világosan kifejtette, hogy a kormányzat gyakorlatilag lemond a munkanélküliség érdemi felszámolásáról. A korábbi, miniszterelnöki, és a jelenlegi belügyminiszteri kijelentés ugyanis a hasonlóságokon túl egyfajta egymás kötöttséget is jelez. Orbán szerint minden munkanélkülinek biztosítanak közmunkát, és ez akár teljesen felesleges, különben értelmetlen munka is lehet. Amely „közfoglalkoztatásról” akár a „Domb” című film, sivatagban homokdombot építő, kényszermunkásai is eszébe juthatnak az embereknek.

    No meg az a korszak, amikor vasveretes táblák hirdették táborok kapuján a munka nagyszerűségét. Esetleg értelmetlen, és ezért is lélekromboló munkával törik meg az emberek lelkét és tudatát egyes diktatúrákban. Ugyanis kár lenne arról megfeledkezni, hogy a belügyminiszter szájából másként hangzanak ezek a szavak, mint egy, a jobbszélen felfutó, gigerli pártvezértől. A rendőri erőkért felelő miniszter ugyanis erőt, a kényszerítés lehetőségét, az akarat ellenére való igába hajtás lehetőségét is képviseli. A hordószónoknak kijáró tapsviharban elsuttogott szavak a kényszermunkatáborok lidérces leheletét idézik. Különösen, mivel a korábbi idézet arra a kérdésre volt válasz, hogy vajon „miért nem rendes foglalkoztatásban és tisztességes bérért végeztetik el a munkát” akkor, ha valóban szükség van rá. Árulkodva arra nézve, hogy a kormányzatnak esze ágában sincs érdemi munkahelyteremtésben gondolkodni. „

  • Andy Mage:

    > linkelt cikkre:

    Talán „beszéltük” akkor is, szépen védik körbe egymás valagát. Pintéré a közfoglalkoztatás, úgy, ahogy a NAV- mint fegyveres és rendvédelmi sz. – Varga Mihályé, a hírszerzés a kedves vezetőé…
    Egyébként áll felettük (!) valaki, és szerintem az is Sándor…

  • —————Mi a megoldás???

  • eszterlánc, a felsőoktatásban részesülők nagy része a gengszterváltás óta jobboldali, amihez szorosan kötődik az antiszemitizmus is. Azonban az, hogy felelős, vezető poziciójú aparatcsikok is nyíltan hirdetik, új.

  • Ó,
    úgy látom itt semmi sem változott. Tovább folytatódik a politikai csoportos önkielégítés.
    Hírek torzítva, s kiértékelve saját szájíz szerint s így tovább torzítva. Zárt beltenyészet, sablonos egy húron pendülünk fantáziával.

  • enterprise: miből gondolja, hogy bárkit is érdekel a véleménye? Ami pedig az önkielégítést illeti, maga is megpróbálhatná, ha már a nemi életének pangása miatt ennyire frusztrált 😀