Beszámoló a náci gyilkos „Csatáry bácsi” lakása előtt tartott flashmobról

2012 július 18 7:18 de.156 hozzászólás

Szerzőnk is csatlakozott az éppen néhány órája letartóztatott Csatáry László szadista háborús bűnős lakása előtt tartott flashmob-ban. Fellépése miatt egy közismerten szélsőjobboldali online lap támadta meg és személyes adataival is visszaélt a neonáci újság. Az alábbi írásában számol be Garai-Édler Eszter a spontán demonstrációról.

Mint kiderült, a náci gyilkos az elmúlt öt évet a Győri út 3. szám alatti társasház 5. emelet 3. sz. lakásában töltötte (1995-ig hamis név alatt, műkereskedőként Kanadában bujkált, azóta feltehetőleg Budapesten él sértetlenül)! Ebben a házban a kaputelefonján Smith felirat található, de a postaládáján a Smith név alatt Csatáry L. név is szerepel (kézzel felírva). A közvetlen szomszédja (egy fiatal lány) nagyon nagy szeretettel és aggódással beszélt róla! Kifejezetten baráti viszonyban voltak: „Nagyobb ünnepekkor »Csatáry bácsi« még meg is ajándékozott kisebb-nagyobb ajándékkal! Rokonszenves, kedves bácsi volt, amikor összefutottunk a lépcsőházban mindig volt egy-két kedves szava. Az elmúlt két hónapban nem láttam, és már aggódni kezdtem. A ház közös képviselőjénél érdeklődtem »Csatáry bácsi« hollétéről, de sajnos ő sem tudta, hogy hova távozott!”

Miután közöltem a lánnyal, hogy valójában kivel is ápolt jó szomszédsági viszonyt: „Nem, nem, ez hihetetlen, nem hiszem el!” – szinte sokkolta a valóság! Ennek ellenére kifejezetten érezhető volt, hogy továbbra is aggódik az „öregúr” sorsa iránt, és megbocsátóan elzárkózott a további kérdésem elől!

Tehát Csatáry az utóbbi öt évben, békében és nyugalomban élt a Győri úti otthona 5. emelet 3. sz. lakásában. A környező üzletek és éttermek alkalmazottaira is kifejezetten kellemes, emberi benyomást keltett. Két hónappal ezelőtt viszont kénytelen volt elhagyni szeretett lakhelyét, ugyanis a brit újságírók ekkor már erőteljesen szimatoltak utána Budapesten. A flashmobot eredendően a Győri úti háza elé szerveztük, de a gyors információcserének köszönhetően (a brit újságírókkal végig telefonkapcsolatban voltunk) a demonstrációt áthelyeztük a BAH-csomópont közelében lévő házba (Jagelló u. 4/a), ahova két hónappal ezelőtt költözött át. Ennek a háznak a lakói is ismerték, és megmutatták nekünk pontosan, hogy melyik magasföldszinti lakásban élt, de pár hete már ők sem látták! „Már nincs itt, utoljára kb. két hete láttam” – mondta egy idős hölgy Csatáry ajtajára mutatva.

A demonstráció főszervezője végül a náci lakásajtaja előtt tartotta meg a sajtótájékoztatót angol nyelven, amelyben követeltük: A magyar hatóság állítsa mihamarabb bíróság elé a világ legkeresettebb háborús bűnöseként számon tartott Csatáry Lászlót! Többségében külföldi (francia, német és angol) sajtó volt jelen.

Ezután áthúzott horogkeresztet ábrázoló matricákat és transzparenseket helyeztünk el a lakás ajtajára, a lépcsőházba, és a ház bejáratát is körbevettük ezekkel a táblákkal. A transzparensen többek között a „Soha nem felejtünk”, az „Utolsó esélyünk az igazságszolgáltatásra” ’Last chance for justice’ feliratok voltak olvashatók.

A demonstráción zárásaként a ház udvarán barna ragasztószalaggal a csuklóknál egymáshoz kötöztünk magunkat, és egyszerre ezt kiáltottuk: „Soha nem felejtünk!!!!!!!”

Furcsamód évekig nap mint nap látták a környezetében Csatáryt, mára felszívódott! A flashmobot követő napon (2012. július 17-én) több nemzetközi újságírócsoport munkatársai felkeresték az ügyészséget, és feltettek néhány kérdést nekik: Tudják-e, hogy hol tartózkodik Csatáry László, mert az ügyészségnek kutyakötelessége lenne szemmel tartani! Tisztában vannak-e azzal, hogy az egész világ azzal vádolja a magyar hatóságokat, hogy tudatosan nem áll érdekükben letartóztatni és bíróság elé állítani az egyébként 1948-ban halálra ítélt háborús bűnöst, sőt ők bújtatják! Nem kívántak válaszolni a feltett kérdésekre!

Garai-Édler Eszter | Fotó: Sajósi Gábor

156 hozzászólás

  • Puchert János

    Hogy is lenne érdeke egy olyan hatalomnak egy ilyen személy elfogása akik sikeresen élesztgetik a horthy kultuszt bevesznek a Nemzeti Alaptantervbe olyan válogatott antiszemitákat mint Nyiro József, Wass Albert stb. a Kereszténydemokraták frakcióvezetője megvédi a parlamentben Prohászka Ottokárt azt merészeli a nagy nyilvánosság előtt kijelenteni, hogy Prohászka nem volt antiszemita. Köszönjük Eszter.

  • Göllner András

    En passant, megjegyezném, hogy kanadába, a kanadai hatóságok is szépen pihenni hagyták a gyilkos bitangot. Nem most, hanem 60 évvel ezelőtt kellett volna ezeket mind sittre vágni…..itt kanadába, szépen nyugodtan nyomta évtizedeken át a mocskos szövegét ez a náci, a helyi magyarok pedig egy mukkot se szóltak, mert aki zsidózás közepette nemzeti és keresztény lózungokat nyom, az nem lehet rossz magyar…De ami késik az nem nem múlik. Gratulálok Eszter és társainak bátor, társadalmilag felelős magatartásáért. Bár csak többen lennének az ilyen fajta magyarok, bizony akkor nem szarna a nép fejére a pökhendi hatalom,nem tudná a politikai elit bármivel megetetni a nyájat..

  • Horthy Miklós

    Egyszer valaki idézzen legyen szíves bármit wass alberttől, amiben az antiszemitizmus egyetlen szikrája is van.

  • T.Puchert János!Elfelejtette a Horthy nevet!Szégyen és gyalázat hogy a mai szélsősséges csoportok vadásznak azokra akik elitélik a náci eszmét,s azok hirdetőit!Sajnos itt tarttunk!

  • Nagy tisztelettel vagyok Önök iránt, akik ebben a gyűlölködő, rosszindulatú és hazug országban kiállnak az igazság melett, kitéve magukat a mocskolódásnak, a megalázásnak vagy akár a fizikai bántalmazásnak is.
    (Tudom! Ha elbújunk, csendben maradunk, és félünk, akkor a gyűlölködők, a mocskolódók tovább erősödnek)

  • velejeig erkolcstelen kormanyunk van, „a penzert es a hatalomert mindent szabad” mottoval…tisztesseges embereknek forog toluk a gyomra, es meg azt hittem rendszervaltas idejen, hogy csak jobb lehet ezutan….hat tevedtem!

  • Esztergomi ez undorító!

  • velejeig erkolcstelen kormanyunk van, “a penzert es a hatalomert mindent szabad” mottoval…tisztesseges embereknek forog toluk a gyomra, es meg azt hittem rendszervaltas idejen, hogy csak jobb lehet ezutan….hat tevedtem!

    Szerző: Libas Misi | Július 18, 2012, 2:18 du. Neked nem mindegy?

  • Magyarorszag a magyaroke

    Latom jol megy sok embernek a gyulolkodes.
    Itelet nelkul valakit elitelni. Mi ez ha nem eloitelet? Csatary Urnak kivanok jo egeszseget, kitartast !

  • Szalai József

    Talán nem titok, hogy Eszter bátor helytállásáért életveszélyes fenyegetéseket kapott szélsőjobboldali fasiszta elemektől. Facebook lapját megszállták a „Kuruc Info”- nevű szélsőséges portálon feltüzelt álhazafiak. Szabályszerű hajtóvadászatot hirdettek ellene. Facebook lapját sajnos mára meg kellett szüntetnie. Eszter biztonsága veszélyben van! Megszerezték elérhetőségeit és várhatóan inzultálni, esetleg bántalmazni akarják. Kérek mindenkit, aki ezeket a sorokat olvassa és fontos számára a magyar demokrácia, az összes lehetséges fórumon hallassa szavát. Az egyetlelen fegyver Eszter megvédésére a nyilvánosság lehet. Magyarországon a (Bibó szavaival ellentétben) a demokratának félni valója van. Lassan illegalitásba kell vonulnunk.
    Eszter, ha olvasod e sorokat tudd, hogy veled vagyunk, melletted állunk, szeretünk Téged! Minden lehetséges módon fel fogom lármázni a hazai sajtót ügyedben. Kérj rendőri védelmet és nagyon vigyázz Magadra! Kiállunk Érted!

  • Ez az egész nácivadászat undorító. Olyan embereket zaklatnak-mert ez az volt, amit ott műveltek- akik csak parancsot teljesítettek. Ha nem tették volna meg, akkor az egész családjukkal együtt megölték volna őket. Ilyen alapon az összes amerikai háborús „hőst” elő lehetne állítani, mert vajon ők hány civilt öltek meg??? Ők is ugyan így kínoztak ártatlan embereket. Vagy amit a szerbek, szlovákok és a románok műveltek a magyarokkal???
    A másik érdekes dolog: ők miért tüntethettek ott? Nekik miért volt szabad? Ha én most tüntetni szeretnék a cigánybűnözés ellen, egyből jönnének és bezárnának.

  • Don Karlos! de la marósfő

    Magyarország a magyaroké, Deutschland,

    Latom jol megy sok embernek a gyulolkodes.
    Itelet nelkul valakit elitelni. Mi ez ha nem eloitelet? Csatary Urnak kivanok jo egeszseget, kitartast !

    Ez az egész nácivadászat undorító. Olyan embereket zaklatnak-mert ez az volt, amit ott műveltek- akik csak parancsot teljesítettek.

    Ez a mocsok, tomeg gyilkos mar egyszer halara volt ítélve, milyen ítélet nélkül, valakit elítélni -rol beszeltek ti anyaszomorító, kutya fejű tatárok!

  • Szalai József

    Meg kell küönböztetni a harci cselekményekben egymás ellen harcoló katonák által történő vérontánst, az ezekben véletlen elesett civil áldozatokat követelő akciókat a békés, civil lakosság ellen történt indokolatlan gyilkosságoktól, kegyetlenkedésekrtől. E második esetben háborús bűnökről beszélünk, függetlenül attól, hogy kik, melyik népcsoport ellen követték el. A II. világháború során nem egyszerűen háborús bűnöket követtek el a fasiszta hordák, hanem népek, népcsoportok faji alapon való kirtása volt a cél. Csak Magyarországról 400 000 zsidót, 50 000 cigányt, 12 000 homoszexuálist, 8000 jehovistát, és 78 000 politikai fogoly magyar állampolgárt hurcoltak el és gyilkoltak meg iparszerű módon. Csatári kezéhez ebből több, mint 15 000 meggyilkolt magyar honfitársunk vére tapad. Sokan szálltak szembe az őrült vérontással. Sajnos mégis kevesen voltak. Csatári szörnyűséges bűnöket követett el nem csak parancsot teljesített, hanem sokszorosan túlteljesítette azt. Kedvtelésből gyilkolt és kínzott. Ne nyugodjon soha meg a lelke! Nem kaphat feloldozást, akkor sem, ha már öreg és akkor sem, ha már 68 év eltellt a bűnök elkövetése óta. Bűnhődnie kell! Nem vagyok se cigány, se zsidó. Magyar vagyok, humanista és demokrata. Egyetlen pártnak sem vagyok, nem voltam sem tagja, sem támogatója. De sokszor már szégyellem magyarságom. Főleg akkor, mikor nem tanulva a történelem tényeiből ismét fellángolni látom a fasizmus pusztító eszméjét. Olyan, hogy cigánybűnözés nincs. Csak bűnözés van. Bűnhődjön meg minden bűnös, függetlenül attól, hogy milyen származású. Egyenlőre Magyarországon gyülekezési szabadság van. Nem tudom meddig lesz így. Félek nem sokáig. A tüntetéseket most még csak be kell jelenteni. Teljes joggal tüntettek az antifasiszták a hatályos magyar törvények szerint, mint ahogy akár DEUTSCHLAND barátunk is bátran tüntethet Budapesten a szerintem nem létező cigánybűnözés ellen.

  • Bencsics Klára

    Letartoztatták Csatáryt, remélem vége lesz az itteni höbörgésnek is. Elérték céljukat!

  • Garai-Édler Eszter

    Kedves Szalai József! Nagyon szépen köszönöm aggodalmas szavaidat és segítőkész szándékodat!!! Igen, a nyilvánosság sokat segíthet! A helyzet valóban tragikus, ma Magyarország újra fasiszta jellegű politikai, katonai vagy félkatonai revizionista propagandát kifejtő hatalmi politikát folytat, amelynek során a szadista ösztönök teljesen eluralják a közhangulatot! A társadalom nem kap jó „mintát” a hivatalos kormánypolitikától, sőt!!! Itt már csak az nem lesz náci lassan, aki önmagától is fel tudja fogni, hogy azért ez nem annyira nyerő! Ma sikk szélsőjobbosnak lenni, a Fidesz-KDNP erre játszik rá! Így egyre több a Csatáry-féle szadista ösztönök! Egészen félelmetes! A rendőrségi feljelentést természetesen az ügyvédem megtette, de csak remélni tudom, hogy a normák szerint járnak el, ugyanis, ami a jogállamiságot is illeti nem sok bizalmam van bennük! Önmagában az a tény is nonszensz, hogy azok, akik az alapvető demokratikus jogaikkal élni mernek, vérdíjat és szabályos hajtóvadászatot indíthatnak el ellenük egy országban, és mindehhez a Fidesz-KDNP kormánypártnak nincs véleménye!

  • Deutchland.
    Maganak a „nacivadaszat” undorito – nekem a sunyi parancs teljesitesre valo hivatkozas meg undoritobb. Mert ez eppen annyi idos mint a naci buntenyeket megtorlo torvenykezesek es semm mas celja nincs mint hangulatot kelteni a tortenelem leggyavabb, legaljasabb sopredekenek mentegetesere.
    A haborus bunokert a felelosegre vonas nemzetkozi torveny, mely azt is kimondja, hogy parancsra valo hivatkozas nem mentesit a felelosegre vonas elol. Felelosere vonas minden olyan orszagban megtortent, ahol naci soldateszka csizmai csattantak a megszallott orszag varosainak utca kovezeten.
    Magyarorsazagon meg elg jol jartak a haborus bunosok. 1945 es 51 kozott mindossze 363 halalos iteletet hoztak, mely szambol a fellebezesek soran 187 elitelt 20 evtol eletfogyting tarto enyhitest kapot, majd mindossze 10-11 ev utan a bortonok megnyiltak 56-ban es mindezek sipirc Ausztriaba,Nemetorszagba, Kanadaba, USA-ba Barziliaba.
    600 ezer ember korbacsolva, ehenhalva, megfagyva, megfolytva a cselekedeteik eredmenye, s ok a vilag fejlett orszagaiban eltek gondtalan eletuket.
    Ezt a ven gazembert sem fogjak halalra itelni, erre a magyar torvenyek nem adnak lehetoseget. De amig lelegezni tud szivjon levegot egy oduban ott a bortonben es gondolja at ott a nyomorult eletet, s hogy mit tett szerencsetlen ember es honfitarsaival kinhalaluk elott nehany napban.
    Ki parancsolta meg neki pl. hogy puszta kezzel assanak godrot ott ahol godornek nem is kellett lenni? Ennek a ven gazembernek a szadista agya parancsolta, s Deutcland ezt felmento iteletnek adje itt elo.
    Csak vedje az ilyen gonosztevoket Deutchland ur/holgy, ezzel megmutatja milyen erkolcsu, milyen gondolkodasu, milyen ivasu ember maga…..

  • Varga Sándor

    Nos, hogy az antifasisztáknak legyen kiket üldözniük, mikor minden +90 éves „magyar-tettest” már a halálba perelték: „A szlovák zsidókat elsőként deportálták 1942 tavaszán a Lengyelországban felállított megsemmisítő táborokba. Az akció az Eichmannt képviselő Dieter Wisliceny SS-százados irányításával 1942 márciusában indult. A Vatikán a keresztény zsidók elhurcolása ellen tiltakozott, a pápai nuncius már ekkor hangsúlyozta, hogy a deportáltakra halál vár. A szlovákiai püspöki kar felemás körlevélben fejtette ki ellenérzéseit. Elismerték, hogy a zsidók „idegen elemek”, akiknek befolyása „káros”, nem támadták a kormányt a „zsidó hatás törvényes visszaszorítását” előíró törvények miatt, „ugyanakkor a zsidók is emberek”, akiktől az isteni törvények értelmében nem lehet megtagadni a tulajdonhoz és családhoz való jogot. A kormány a deportálások legalizálása érdekében törvényt készített, amely kimondta, hogy a zsidókat ki kell telepíteni, meg kell fosztani tulajdonuktól és állampolgárságuktól. Ezt a szlovák parlamentben egyedül a magyar kisebbségi képviselő, Esterházy János nem szavazta meg. Az első transzportot március végén ezer emberrel indították útnak Lengyelország felé. Őszig 58 ezer szlovák zsidót deportáltak. 19 ezren kerültek Auschwitzba, 24.500 főt Sobiborban, 7500-at Belzecben, 7000-et Treblinkában gázosítottak el. Több ezren Magyarországra szöktek. 1942 őszén a szlovák kormány leállította a kiszállításokat, mivel a Vatikán és a szlovák egyház tiltakozása erősödött, és a magyar zsidók deportálására nem került sor. Ráadásul a zsidók elhurcolása rossz üzletnek bizonyult: a németek minden deportált zsidó eltartásáért 500 márkát kaptak a szlovák kormánytól, így a zsidótlanítás szinte teljes bevétele őket gazdagította, míg Horvátország csak 30 márkát fizetett. A következő két évben a mintegy 20 ezer fősre olvadt szlovák zsidóság további megszorítások között, zömmel munkatáborokba telepítve ugyan, de elkerülte a halált. Az 1944 nyarán kitört németellenes szlovák felkelést leverő SS csapatok sok száz zsidót agyonlőttek, újabb 12 ezer főt deportáltak zömmel Auschwitzba. A holokauszt során mintegy 70 ezer szlovák zsidó halt meg.
    Az első világháború után Románia jelentős területekkel gyarapodott, megszerezte Erdélyt, Besszarábiát és Bukovinát. A második világháború előtt Romániában élő 760 ezer zsidó a lakosság 4,2 százalékát tette ki. Az erdélyi zsidóság jelentős része magyar anyanyelvű volt, ezért a román antiszemitizmust a magyarellenesség is erősítette. A két világháború közötti időszakban a román szélsőséges Vasgárda mozgalom gyűléseit, akcióit gyakran kísérte zsidóellenes erőszak. 1938-1939 során a román kormány egy új törvény értelmében felülvizsgálta, és mintegy 270 ezer zsidótól megvonta az állampolgársági jogot. Többszöri feloszlatása és vezetőinek meggyilkoltatása ellenére a Vasgárda befolyása egyre nőtt. A belpolitikai feszültséget fokozta, hogy 1940 júniusa és szeptembere között a három irányból is ellenséges ország által körülvett Románia területe (és zsidó lakossága) három alkalommal is jelentősen csökkent: a Szovjetunió megszállta Besszarábiát és Észak-Bukovinát, Magyarország a második bécsi döntés eredményeként bevonult Észak-Erdélybe, Dobrudzsa pedig Bulgáriához került. A válság hatására a király teljhatalmat adott Ion Antonescu marsall kezébe, és fia, Mihály javára lemondott a trónról. Antonescu náci mintára vezérnek (Conducator) nevezte ki magát. Ezzel párhuzamosan újabb zsidóellenes törvények születtek. Megtiltották a vegyes házasságot, a zsidók nem birtokolhattak földet. Faji alapon határozták meg, hogy ki számít zsidónak, a zsidókat kizárták a hadseregből. 1941 januárjában a Vasgárda sikertelen puccsot kísérelt meg Antonescu ellen. A felkelés során a vasgárdisták több száz zsidót mészároltak le Bukarestben és környékén.

    A Szovjetunió elleni német hadjárathoz Románia készségesen csatlakozott az 1940-ben elveszített területei visszaszerzésének reményében. Antonescuék véres bosszúra készültek a zsidók ellen, mert szerintük a zsidók kommunista ügynökként segítették a Bukovinába és Besszarábiába bevonuló szovjet csapatokat. A csendőrség főfelügyelője a Szovjetunió elleni támadás előtt néhány nappal megparancsolta, hogy a harcok során visszafoglalt falvakban az összes zsidót öljék meg, a városokban élőket pedig zárják gettóba….”
    ..van tovább is!

  • Na végre köszönöm, hogy összegezte a helyzetet. Én ma három órát vitatkoztam régi iskolatársammal, Magyarországon, hogy azért mert valaki 97 éves, azért ugyanúgy kell tekinteni, mintha akárhány éves lenne, mert nincs elévülése a háborús b űnöknek.
    Kérdésemre, hogy mit gondol, miképpen kaphatott útlevelet, vízumot és letelepedési engedélyt egy állampolgárságától megfosztott és Canadaból kitoloncolt, halálra ítélt háborús bűnös Magyarországon, ahol 15 éve él és még nyugdíjat is kap most, nem volt válasz, nem is lehet most, reméljük egyszer majd ez is kiderül. barátom szerint WWII régen volt és ezeket az ügyeket már régen el kellene felejteni.
    Miután kaptam egy kioktatást, hogy az USA idáig 17 országot támadott meg jogtalanul, lebombázta azokat, sok százezer ártatlan embert ölt meg, amíg az egész ország népe WWII óta teljes hazugságban él, bűnöző politikusai által akik álalndóan félrevezetik az embereket. Az USA egy terrorista állam, ahova olyan nehéz bejutni, mint Israelbe, ami szintén az, mert mindenki az ellenségünk lett WWII óta. Mindezek mellett az USA és Israel a pénzvilág hatalmát képviseli (nem említett cionista bankárokat, de gondolhatta) és így leigázza a sok kevésbé gazdag országokat. Magyarországot a pénzvilág hatalma fogságba tartja az adósságok révén, amire horribilis kamatokat szednek be az amerikai bankok. Igazából Magyarország egy gazdag és sikeres ország lenne, ha idáig nem kellett volna a tartozásait többszörösen kifizetni és ennek ellenére még most is tartozásokat követelnek a bankok, jogtalanul.
    Hozzátette azt a kérdésemre, amit legelöször tettem fel, arról, hogy a viktor most már többször is fittyet hány az AB végzésére és a megsemmisített törvényeket ennek ellenére alkalmazza VISSZAMENŐLEG is, hogy az valóban egy diktátorra utal, de a viktor tudja mit csinál és egyébként is az USA-nak nincs Alkotmánybírósága és mi mit törödünk azzal, hogy náluk van, ami igazából egy fölösleges intézmény. Az USA-ban és sehol sincs demokrácia, miért kellene akkor ezt firtatni Magyarországon, ahol most a kormány rendbeteszi mindazt, amit a bolsevikok nyolc év alatt tönkretettek. A Csatáry ügye ezekhez képest nem is érdemes hírre, mire bíróságra kerül a sor, úgyis meghal.
    Tehát ez a válasz Csatáry ügyére. Ez egyébként általános nézet lehet sok Fidesz/KDNP/Jobbik támogató részéről, mert még azt is a lelkemre kötötte iskolatársam (nem kérdeztem erről), hogy mi teljesen félre vagyunk tájékoztatva az egész Holocaustról, amiben nem halt meg 6.0 millió zsidó, de ezt nagylelküen nem firtatja, különösen, mert Horthy évekig nem engedte a zsidók elhurcolását és 1944-ben egy század magyar katona élete végéig védte a gettoban élő magyar zsidókat, akik így mind megmenekültek, soha nem lettek elküldve a táborokba Budapestrúl. Igaz vidékről vittek néhányat, de azt már csak a nyilasok tették, néhány hétig és számuk nem volt számottevő. Ilyen átfogó történelmi és gazdasági ismeretekkel mit lehet nekünk félrevezetett, terrorista amerikaiaknak vitatkozni, mi akik nem állunk morálisan sem hasonló szinten a becsületes magyar Fideszesekkel??? Gazdaságilag pedig tonkre fogunk menni 2-5 éven belül, mire magayrország Európa megújítója lesz, nekem inkább azzal kellene törödnöm, mit fogok enni 4-5 év múlva. Igaza van, már most elkezdtem aggódni – amiatt, hogy Magyarországon vajon ez még mindíg a 2/3?

  • Ha ilyen félelmetes dolog Magyarországon élni, mit kerestek mégitt. Netán egy kis zsiros koncot? Irány az igéret földje, ott biztonságban vagytok amig amerika ugy akarja.

  • „Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.”
    János evangéliuma 8.44

  • Keresgéljetek a temetőben is.Ja,azért nem fizetnek?

  • Fenti iras szerzojekent Varga Sandor onmagat jeloli habar o maga mindossze egyetlen teljes sort sem irt. A tobbi egy reszletes tanulmany ket szomszedos allamban vegbement Holokauszt egyes reszleteirol, s bar annak forrasat a szerzo nem emliti, megis dicseretes reszerol, hogy az egeszet idezojelek kozze tette.

    Tudjuk, hogy a szlovak zsidosag vesztesegei sulyosak, azonban Romaniat egyetlen marhavagon sem hagyta el Lengyelorszag vagy Nemetorszag iranyaban, mivel Mihaly roman kiraly a vegsokig ellenallt a nemet kormany tobbszori, gyakran fenyegeto stilusban fogalmazott kovetelesenek a roman zsidok deportalasat surgetendo.
    Igy tortenhetett, hogy miutan Romania bedobta a torulkozot 1944 augusztusaban, a szomszedos Jugoszlaviaban Belgradtol 200 km-re delre egy Bor nevezetu kozseg kozeleben mukodo banya 6000 magyar munkaszolgalatost es szamos ezer angol, francia hadifoglyot a hirhedt nemet TODT szervezet felugyelete altal rabszijra fuzve dolgoztato banya igazgatosag szeptember elejen az elore toro szovjet egysegek kovetkezmenyekenta nemet hatosagokkal egyetertve hirtelen a banya bezarasat rendelte el.
    Korulmenyes a 6000 magyar munkaszolgalatos 2 reszben valo gyalogos utbainditasa Kelebia fele, megis e targyhoz tartozonak gondolom, hogy az elso 3000 munkaszolgalatos partizanok altal tortent felszbaditasa utan szamosan a kozeli Temesvarra mentek menedeket keresni es kivarni, amig del Jugoszlaviahoz hasonloan Budapestet is elerik a szovjetcsapatok.
    Ez ido alatt temesvari magyar zsido csaladok fogadtak be oket, akik – ismeteleten legyen hala Mihaly kiralynak – nem lettek deportalva, nagyvaradi rokonsaguk, barataik szomoru sorsat elkerultek.
    Meglepetten tapasztaltaltak ott, egyes jobbmodu hazigazdanal lako magyarjaink, amint egyikuk mar telefonon fuluk hallatara vette fel haboru elotti uzleti kapcsolatait francia, holland stb partnereivel.
    Varga Sandor tanulmanyahoz batorkodtam mindezt hozzafuzni es felhivni a figyelmet, hogy azokban az idokben hogyan alakultak emberi sorsok kulonbozo nemet szovetseges kormanyok alatt.

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    Földes Ernő Úr!
    Önnek ÁLLANDÓAN a pénzen jár az esze?… Éhezik?…
    Találkozott már olyan emberekkel akik ÉRDEK NÉLKÜL szolgáltak egy ügyet?

  • Lepsényi József

    A zsidó-származású magyar állampolgárokat / meg a nem magyar zsidó-származásúakat / nem a „cigánybűnözők” irtották ki,hanem a magyar,német,stb.származású magyar állampolgárok.

  • Lepsényi József

    Még annyit érdemes hozzátenni, hogy ezek a tömeggyilkosok többségében katolikusok voltak!!!

  • Varga Sándor!Nem találom sehol hogy a szlovák,román háborús bűnösöket valaha is felelősségre vonták volna.

  • Varga S. hosszú történelmi leckéje hasznos és érdekes. De mi köze van Eszter történetéhez és Csatáry viselt dolgaihoz? Mivel az időszak magyar eseményei hiányoznak a pannóról, mintegy sugallja, hogy lám-lám, a másik is. És? Felment bárkit is a bűn elkövetése alól, hogy vannak mások is, akik követnek el bűnöket? Ilyen alapon akár a cigány etnikumú bűnöző is mondhatná, hogy dehát magyarok is lopnak, csalnak, sőt időnként ölnek is!
    Németország (vagy, ha úgy „nemzetibb” Deutschland)! Azoknak a parancsoknak voltak előzményeik! Rémisztően hasonlók, mint amik megesnek ma Magyarországon. Zsidóverés még csak elvétve fordul elő, de cigányokat öltek is már! És mindez a jelenlegi kormányhatalom szemérmes félrenézésével, de azoknak az eszméknek a lelkes támogatásával, amelyek mintegy megalapozzák a rémes magyar jövendőt.
    A bűnökért pedig felelni kell, akárhány éves is az ember. Igaz, én nem zárnám börtönbe, nem is ítélném halálra, mert még „mártírnak” érezné magát. Minden áldott nap kiültetném a nagy nyilvánosság elé, és mindennap válaszolnia kellene a miért-re. Miért gondolta úgy, hogy az a hazafiság, ha honfitársait kínozza? Miért vélte azt, hogy honfitársai megalázása, megnyomorítása segít a fronton harcoló katonáknak? Nem gondolja, hogy fegyveres rendőrtiszt létére aljas gyávaság védtelen gyermekeket, nőket, aggastyánokat bántalmazni, megalázni? Ez a férfiasság? A „magyar virtus”?
    A „zsidó” kifejezést szándékosan nem használom az áldozatok megjelölésére. Korlátlan, ellenőrizetlen, az aljas ösztönökre építő hatalom szemében ugyanis szerintem bárki lehet „zsidó”, az a legelőbb, aki ma sunnyog, lapít.

  • http://nol.hu/belfold/csatary-ugy__a_szelsojobb_verdijat_ad_az_antifasisztak_adataiert

    Szerző: Garai-Édler Eszter | Július 18, 2012, 4:40 du. Az amerikai Targum Shlishi alapítvánnyal közös program részeként 25 ezer eurót ajánlanak fel mindazoknak, akik hozzájárulnak náci háborús bűnök elkövetésében érintett személyek felkutatásához és felelősségre vonásához.http://mandiner.hu/cikk/20111215_uj_nacivadasz_programot_indit_a_wiesenthal_kozpont

  • ez hiheto Lepsenyi Jozsef

    csak vallasos emberek lehetnek ennyire fanatikusak, velejukig aljasak es tudatlanok, mint a Bencsics…

  • Erno baratunk figyelmebe.
    Mindazok akik egy kommentoldalon csak felsorokban kepesek nyilvanitani velemenyuket, azok a hozzaszolok legalja. Erno baratunk meg annak a 1/2 sorocskanak is kepes megkurtitani a z ertelmetlenseget annyval, hogy valami fizetesrol tesz egy bornirt megjegyzest.
    Erno baratunk ugy gondolja mikor a fel sor utan faradtan hatradul, hogy vegre letett o is valamit az asztalra. Kepzeletben oszekacsint a hasonszoruekkel., akik az ilyen 1/2 soroknal tobbet felfogni aligha kepesek……
    …….akik, sajnos, szepszammal kacsintanak vissza neki.
    „Similis simile gaudet”

  • Nem értem ezt a vergődést.
    Le kell csukni a szadista náci tömeggyilkost , hogy példaként állhasson azok előtt a nácik előtt akik még fiatalok ugyan , de potenciálisan már ők is tömeggyilkosok .
    Meg kell ezeknek érteniük :
    Bűneik elkövetése után nem marad e bolygón számukra hely !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ez a náci Varga még jár ide ?
    ( Reméltem pedig hogy már elpárolgott.)

  • Lepsényi, szerintem köpj fel és állj alá.

  • Szerző: Varga Sándor | Július 18, 2012, 8:51 du.

    Figyelemreméltó gyűjtemény. Kár, hogy egyeseknek szelektív a látásuk.

  • Eszter Garai-Édler

    2012. 07. 16. „Keressük a 97 éves Csatáry bácsit zaklató zsidókat (nyomravezetői díjjal) – hét antimagyart már beazonosítottunk” címmel cikk jelent meg a http://kuruc.info/r/2/98812/ oldalán! A lista szépen bővül, és egyre részletesebb adatok jelennek meg rólunk!

    Csak azt nem értem, hogy Magyar Zsidó Szervezetek vezetői miért nem szólalnak meg napok óta?? Mire várnak?
    Megvárják, amíg valakit ténylegesen bántalmaznak, vagy kinyírnak? Valójában zsidó emberek levadászása folyik, és ehhez egyetlen szava sincs egyetlen felelős vezetőnek? Vajon miért? Hallgatnak megint, ez normális? Szabályosan vérdíjat tűztek ki az emberek fejére, pellengére teszik személyes adataikat, amely esetleges egyéb bűncselekményre is alkalmas! OKÉ, nem tudnak megvédeni, de nem illő legalább egy közlemény kiadni, amelyben ezt kikérnék maguknak? Tényleg nem értem, hogy mi folyik itt, de ez az, ami igazán félelmetes!

  • Eszter Garai-Édler

    Most kaptam:
    feladó: [email protected]

    Hi Eszter,

    You’d done a bangup job with your associates the other day, at the apartment complex of Mr. Csatary. Was a definite winner if you asked me. Not only did you manage to make complete idiots out of yourselves in a chain-gang, but succeeded to evoke the wrath of one of the most influential nationalist websites on the planet, the fearsome kuruc.info.
    Honestly, I wouldn’t wanna be in your and your group’s shoes now, since interested individuals will find you, if not tomorrow, the day after, it’s just a matter of time.
    Was it worth it? I guess you never thought, you’d be walking around looking over your shoulder from now on.
    I don’t even want to imagine what’ll happen should this old man be convicted, let alone died throughout the proceedings.

    A friendly advice….get life insurance.

    All the best,

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    Amint azt a szerkesztőnek írott levelemben is megjegyeztem: nem helyeslem, hogy bármilyen címmel, okkal néhány ember (flashmob-szerű akció keretében) bárkinek a lakhelyét felkeresve az ajtaját különböző jelszavakkal, logókkal teleaggatva fejezze ki tetszését vagy éppen ellenkezőleg…
    A magánlakás, -szféra és a temető egy-egy olyan hely, ahol nem illik tüntetni, randalírozni. – Egészen egyszerűen azért sem, mert az a szélsőjobboldali csürhe módszere.
    Garai-Édler Eszter és társai addig, amíg az UTCÁN tüntettek vagy az ügyészség előtt – addig megtették a kötelességüket. Most aztán csodálkozik és fel van háborodva azon, hogy a Kuruc.info és egy sor más újnáci weboldal közzéteszi fényképeiket, illetve egyéb adataikat. – Erre számítani kellett volna. (Ha Kuruc.info körüli banda most az Ő lakása körül rendez egy többszáz fős demonstrációt, akkor azt majd OK NÉLKÜLI politikai üldözésnek értékeli?)
    Kihangsúlyozom: minden egyéb tevékenységével egyetértek Garai-Édler Eszternek!… De ahogy nem tartottam helyesnek Csapody Tamás és nyolc-kilenc fős társaságának az utóbbi két esztendő során a TEMETŐBEN lezajlott tüntetését, úgy a magánlakások előtti flashmobok is elítélendők (gondoljunk csak arra, mikor a Gyurcsány Ferenc lakása közelében rendeztek hasonló akciót a szélsőjobboldaliak…)
    Mert mi jöhet ezt követően? Betörjük a lakás ajtaját – a nemes felháborodás közepette? Meglincseljük a bűnöst?
    Majd jönnek a nácik és az újnyilasok és a mi családunkkal végeznek? Hova vezet mindez?

  • Olyan, hogy cigánybűnözés nincs. Csak bűnözés van. Bűnhődjön meg minden bűnös, függetlenül attól, hogy milyen származású. Egyenlőre Magyarországon gyülekezési szabadság van. Nem tudom meddig lesz így. Félek nem sokáig. A tüntetéseket most még csak be kell jelenteni. Teljes joggal tüntettek az antifasiszták a hatályos magyar törvények szerint, mint ahogy akár DEUTSCHLAND barátunk is bátran tüntethet Budapesten a szerintem nem létező cigánybűnözés ellen.

    Szerző: Szalai József | Július 18, 2012, 7:07 du103. 2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.

    104. 2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.

    105. 2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.

    106. 2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.

    107. 2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.

    108. 2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.

    109. 2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.110. 2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.

    111. 2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg

    112. 2009.július 01. A fiatalok néhány percre mentek ki levegőzni, amikor három cigány férfi hozzájuk lépett, és minden előzmény nélkül a náluk lévő vascsövekkel ütni kezdték a fiúk fejét. Miután a fiúk földre kerültek, a támadók többször fejbe rúgták őket. Egyikük táskáját eltulajdonították, majd a helyszínről elmenekültek. Az egyik fiú koponyasérülést, míg a másik orrcsonttörést, agyrázkódást szenvedett, és több foga is bánta. Mindkét áldozat több napra kórházba került.

    113. 2009. július 02. A hátrányos helyzetű L. Róbert a kőszegi „cigány tádé” elindult hát vadászni, hogy a legideálisabb magyar lányt megtalálja ez a rohadék. Ekkor jött vele szembe az utcán a 15 éves magyar szűzlány, aki a várossal szomszédos faluba, Cákra indult haza. A cigány bűnöző elcsalta, majd megerőszakolta a kislányt, mert nekik szabad, mert ők a szegény cigány kisebbség. A rendőrség vasárnap fogta el a tettest Sárváron a fürdőn, hiszen a mocskos cigány – mit sem törődve előző napi gaztettével – ott áztatta a tökeit. A cigány vizeletében amfetamin származékot is találtak a nem éppen gyorsan cselekvő rendőrök. Kőszegen most mindenki hallgat, mint a sír. A Sündőrség nem hajlandó nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a város vezetése néma, nem tud semmiről.

    114. 2009. július 16. Zalaegerszeg – Órák alatt rendőrkézre kerültek azok a fegyveres rablók, akik július 8-án késő este támadtak rá egy vonyarcvashegyi társaságra. Szintén rács mögött ül az a három – közülük egy tini – támadó, aki az egerszegi buszállomáson rabolta ki áldozatát. A sikeres nyomozásokról szerdán a megyei rendőr-főkapitányságon számoltak be.

    115. 2009. június 17. A felállás a szokásos: a segílyes „családszeret” következtében túlerőben lévő cigányhorda aláz és ver meg egy nemzeti érzelmű magyar lányt – kiegészülve napjaink egy fölöttébb veszélyes jelensége, az elcigányosodás eredményével: szép szőke magyar gyerek(ek) nézi(k) nemzettársa/uk megaláztatását, és semmit nem tesz(nek), hogy segítsen(ek).

  • Olyan, hogy cigánybűnözés nincs. Csak bűnözés van. Bűnhődjön meg minden bűnös, függetlenül attól, hogy milyen származású. Egyenlőre Magyarországon gyülekezési szabadság van. Nem tudom meddig lesz így. Félek nem sokáig. A tüntetéseket most még csak be kell jelenteni. Teljes joggal tüntettek az antifasiszták a hatályos magyar törvények szerint, mint ahogy akár DEUTSCHLAND barátunk is bátran tüntethet Budapesten a szerintem nem létező cigánybűnözés ellen.

    Szerző: Szalai József | Július 18, 2012, 7:07 du116. 2009. aug. Miskolc Avas, 27 éves leányt 20 késszúrással meggyilkolt egy már büntetett előéletű cigány. L. Péter.

    117. 2009. aug. 26.-án Berhidán Jeges István polgárőrt 3 cigány nagyon megverték és kiütötték a fogát.

    118. Megöllek te piszkos, ha nem adsz pénzt – kiáltotta 5 ezer forintos zsákmánnyal távozott a rabló egy hencidai háztól, miután a fenyegetőzés hatására sem tudott több pénzt kicsikarni áldozatától.

    119. 2009. szeptember 4-én délután 6 órakor Pesterzsébeten XX. kerületben Sztojka László nevű bitang cigány meggyilkolta Mészáros László 53 éves embert, mert segíteni akart a cigány bűnözők által inzultált eladónak. Brutálisan több, mint 20 fejberúgás okozta a halálát. A rendőrség felé rögtön jelezték az elkövető nemét, származását, stb. de a rendőrség csak 1 héttel később kezdte el körözni. (Megvárták, amíg lelép!) http://barikad.hu/node/36746 Az orvosi vizsgálat után kiderült hogy a 2 cigány csak a fejét rúgta szét szegénynek és a teste más pontján nem volt nyoma sérülésnek. Ez egy kivégzés volt, ok nélkül.

    120. 2009. szeptember 8.-án 17.00 körüli időben az Abony, Szemere Bertalan út 22. szám előtt a nyílt utcán, Kovács Péter Pált, az abonyi Civil Összefogás Társasága tagját botokkal súlyosan bántalmazta három romaszármazású személy, K. Csaba, K. Gábor és J.y; becenevű társuk

    121. 2009. Szeptember 8-án a városban három férfi botokkal esett neki a helyi Civil Összefogás Társasága egyik tagjának. A sértett gyalogosan közlekedett, amikor az elkövetők gépkocsiból kiugorva egy régebbi állítólagos sérelmük miatt lapátnyelekkel, botokkal kezdték ütlegelni, többször fejberúgták, megfenyegették. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a rendőrség eljárást indított a tettesek ellen.

    122. 2009. szeptember 8. A másik esetben egy helyi gazda zavarta meg a szomszédjában lakó fiatalokat, akik a kukoricaföldjén nagyobb mennyiségben törtek le csöveket. Amikor az idős férfi hazafelé kerékpározott, a szomszédok közül az egyik hátulról vesén rúgta, ettől a gazda az út melletti kerítésnek esett, megsérültek a bordái, illetve horzsolásokat szerzett. A kiérkező rendőrök elfogták az elkövetőt.123. 2009.szeptember 12. Elfogták, s már előzetes letartóztatásba is helyezték azt a férfit, aki egy idős házaspárt rabolt ki egy konyhakéssel Debrecenben. Az utcai faárus úgy megfenyegette áldozatait, hogy azok csak két nap múlva mertek a rendőrséghez fordulni – értesült a HavariaPress.

    124. 2009. szeptember 12. Rémtettek elkövetésével vádolnak két tápióbicskei nőt, Orsós Júliát és Lákátos Róbertné Andreát . Bűntársukat, J. Gyulát az előzetes letartóztatásból szabadulva halálra gázolta egy autó. A koronatanú Tímea, aki túlélte a borzalmakat, azóta eltűnt, vélelmezhetően meggyilkolták a cigányok. Így a bíróságnak nem lesz könnyű dolga, hogy kiderítse, valójában kik és milyen mértékben terrorizálták 2007 januárjában és februárjában az anyát, a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt Ny. Margitot, és lányát, Timit.

    125. 2009. szeptember 12. Az emberek azt beszélik a Kunszentmárton környéki kistelepüléseken, hogy egy kútból 12 cigány származású ember holtteste került elő, egy hullát pedig egy férfi csomagtartójában találtak a járőrök igazoltatás közben. A legenda szerint nem gyilkosságokról van szó, talán inkább arról, hogy elhunyt emberek halálát nem jelentik be a hozzátartozók, hogy utánuk továbbra is kapják az állami támogatásokat és nyugdíjakat. De azt is beszélik, hogy cigány uzsorások állnak a háttérben, és mégis kinyírták a nem fizető fajtársaikat.

    126. 2009. szeptember 15. Jászkiséren egy 15 és egy 9 éves cigány bántalmazott egy családot, baseballütővel, köztük egy 14 éves és egy 4 éves gyermeket is.

    127. 2009. 09. 17. Saját lányának köszönheti az életét egy dombóvári asszony. Az idős mamát két hete támadta meg három fiatal, brutális cigány emberállat. Megütötték, betömték a száját és összekötözték a kezét. Ki akarták rabolni.

    128. 2009. szeptember 21. Holtan találtak egy 64 éves férfit Kistormáson, na kik voltak a gyilkosok?

    129. 2009.szeptember 23. Kiskunlacházán kaszával hátba szúrt egy kakuli nevezetű cigány egy postást, akit intenzív osztályon ápolnak és kétszer kellett ujraéleszteni.

    130. 2009.szeptember 23. Éles lőfegyvereket talált a rendőrség egy cigány önkormányzati vezetőnél Berkesden. Közben életveszélyesen megfenyegették a HIRTV stábját a cigányok. Persze egy droid sem vetett be könnygázt, meg különböző kényszerítő eszközöket. Még oszlatás sem volt.

  • Olyan, hogy cigánybűnözés nincs. Csak bűnözés van. Bűnhődjön meg minden bűnös, függetlenül attól, hogy milyen származású. Egyenlőre Magyarországon gyülekezési szabadság van. Nem tudom meddig lesz így. Félek nem sokáig. A tüntetéseket most még csak be kell jelenteni. Teljes joggal tüntettek az antifasiszták a hatályos magyar törvények szerint, mint ahogy akár DEUTSCHLAND barátunk is bátran tüntethet Budapesten a szerintem nem létező cigánybűnözés ellen.

    Szerző: Szalai József | Július 18, 2012, 7:07 du131. 2009.szeptember 23. Kántorjánosiban du. 4 órakor egy cigány nő letért autójával az utról és elütött egy cigány luvnyát. Sajnos nem történt semmi baja, de a család majdnem meglincselte az autóst.

    132. 2009.szeptember 23. Két, a napokban történt támadás is beszédtéma mostanság Abonyban. Mindkét esetben cigányok támadtak rá helybeliekre.

    133. 2009. szeptember 28. Integetéssel próbálta lassításra bírni a faluban száguldó autóst két férfi Somogyhatvanban. A sofőr megállt, összeverte őket, majd elhajtott. Az egyik sérült 43 éves férfi belehalt sérüléseibe. A nagydarab, kigyúrt cigány férfit a rendőrök keresik.

    134. 2009. október 1. Nyírbátorban megöltek a cigányok egy 75 éves nénit.

    135. 2009. október 7. szept.30-án cigányok vertek meg egy főiskolást etnikai hovatartozása miatt. Hogy mersz bejönni a mi utcánkba? , Megdöglesz! – ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket kiabáltak a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola hallgatója után. Az ügynek az előzménye az volt, hogy a fiatalember sétált a Tavaszmező utcában, egy társaság belekötött és jellemzően a magyar etnikai hovatartozása miatt szidalmazni kezdték majd bántalmazásra is sor került. A fiatalember szerencsére be tudott menekülni egy közeli oktatási intézménybe és ennek az intézménynek a közelében történt ennek az öt személynek az elfogása – mondta el Tafferner Éva, a BRFK szóvivője a hírTV-nek.

    136. A fiatal 14 éves lány holttestét 2006. szeptember 27-én reggel találták meg a XI. kerületi Árasztó utca közelében, a Duna-parton. A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a lányt a 25 éves M. I., a 30 éves Cs. J. és a 35 éves Cs. A. kisvárdai férfi ölte meg, a szintén kisvárdai, 27 éves Cs. T. felbujtására. A három férfi a rendőrség szerint megalapozottan gyanúsítható azzal: 2006. szeptember 26-án ők hozták személygépkocsival Budapestre a mátészalkai lányt azért, hogy megöljék. A ferencvárosi Duna-parton a lányt Cs. J. és Cs. A. súlyosan bántalmazta, majd testét a Dunába vonszolták, azt a látszatot keltve, hogy a sértett balesetet szenvedett. A lány a helyszínen belehalt sérüléseibe. A nyomozás előrehaladtával bizonyossá vált, hogy a fiatal lánynak azért kellett meghalnia, mert egy ügyben terhelő adatokkal tudott volna szolgálni Cs. T. ellen. Ezt az ügyet – kitartottság bűntette – a Kisvárdai Városi Ügyészség megszüntette. Később az újra folyamatba helyezett ügyben a BRFK munkatársai is nyomoztak, ennek eredményeként Cs. T.-t kitartottság és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésével is meggyanúsították.137. 2009. október 08. Előzetes letartóztatásba helyezték azt a két gyanúsítottat, akik rendőrökre támadtak a hétvégén a Borsod megyei Edelényben mondta a Miskolci Nyomozó Ügyészség vezető ügyésze csütörtökön az MTI-nek.

    138. Tiltakozik az MCF Roma Összefogás Párt az egy család, egy segélyezett -elv bevezetése ellen. A Kolompár Orbán vezette tömörülés a javaslat visszavonására szólította fel Bajnai Gordon miniszterelnököt. A kormányszóvivő szerdán erősítette meg, hogy 2010-től családonként csak egy ember kaphat rendelkezésre állási támogatást. A mindenkori nyugdíjminimumnak megfelelő összegű juttatásban azok a munkanélküliek részesülnek, akik alkalmasak a közmunkára, de az önkormányzat pénz vagy állás híján nem tudja őket foglalkoztatni. Őket jövőre tanfolyamra küldenék, vagy az állami közmunkaprogramba vonnák be. A kormány célja alapvetően mindezekkel a változásokkal kettős: az egyik az, hogy senki ne maradjon ellátás nélkül, másrészt azonban, hogy olyan rendszert tudjunk felállítani, ami minél előbb vissza tudja vezetni a munka világába az onnan kiesőket közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. A szükséges többletforrást a kormány az uniós támogatásokból csoportosítaná át.

    139. 2009. november 11. Dunaújváros – Ismét egy 15-16 éves fiatalokból álló csoport terrorizált egy középiskolás fiút, kést szorítottak hasához, majd értékeit követelték. Mivel pénzt nem találtak nála, a menekülni próbáló fiút még búcsúzásképp alaposan megrugdosták… 13 cm-es kést szorítottak a hasához.140. 2009. november 11. Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot. Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy cigánygyereket. Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a cigánygyereket, meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány, Zajacz Ágnes, aki korábban még az év rendőre is volt, és a bűnügyi vezető, Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat. Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrséghez, a Pest Megyei Főkapitánysághez könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben. Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki, mint mondtam, csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét. Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt. Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni. Kérem, tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz cigány be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!Tisztelettel: Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls. A nagykátai rendőrkapitányságot ért cigánytámadással kapcsolatban információt kaptam arról, hogy Zajacz Ágnes, a kapitányság vezetője belső vizsgálatot indított, hogy melyik rendőr árulta el nekem a történteket, és felelősségre akarják vonni. Jó lenne, ha a nemzeti hírportálok ezt az információt is megjelentetnék, mert a nagykátai vezetés, élükön Zajacz Ágnessel és Veres Ferenccel, ahelyett, hogy a támadás elkövetőit keresnék, saját beosztottjaik után kutakodnak. Szégyen, ami ott zajlik. Tisztelettel: Bánfalvi Zorán

    141. 2009. november 13. Megint egy újabb halott: Agyonverték az idős asszonyt Biharkeresztesen a cigányok. A berettyóújfalui Mentőállomás értesítette tegnap a rendőrség ügyeletét, hogy egy 87 éves biharkeresztesi asszonyt szállítottak kórházba, akin bántalmazásból eredő, súlyos sérülések vannak. „Sajnos szüleim infói egy kicsit régiek voltak, azóta megtudtam, hogy a néni azóta meghalt.”

  • Te…Cuppi …
    Csodállak Téged.
    Frankón mondom !
    Hogya bánatba tudsz ilyen sokat leírni egyszerre ?
    Most sokat nőttél a szememben , bár eddig sem voltál valami nagy. ( A szememben.)

  • Komolyra fordítva :
    Más dolog egy tömeggyilkos lakása előtt balhézni és megint más dolog egy miniszterelnök lakása előtt balhézni akire egyvalaki rámutatott és kijelentette róla hogy ő a főgonosz.
    Szaal azzé ne keverjük a a dolgokat.

  • Szentandrási Károly

    Egy ember, 97 éves.
    Lehet, hogy bünös, lehet, hogy nem.

    enek eldöntése a bíróság feladata.
    A demokráciában az ártatlanság védelme a törvény, prejudikálni nincsen joga senkinek,
    A leírt demonstráció zaklatás és törvénysértö.

    <<nem lennék rá büszke a résztvevök helyében…

  • Tüske Zsófia

    deutschland: tisztességes ember parancsra sem ver korbáccsal védtelen embereket, és nem küldi őket a halálba.
    erre volt példa, ha nem is számos: Deutschlandban és Magyarországon is.

    Cupidonak meg javasolom, hogy háromszoros hosszú listáját egészítse ki a bűnügyi statisztikákból a nem cigányok bűncselekményeinek hosszas felsorolásával. Mert így kissé féloldalasra sikeredett a magyar bűnügyi beszámoló-
    ajánlom figyelmébe az amerikai bíróság előtt a tanúknak tett esküt: az igazat, csakis az igazat ÉS a teljes igazságot.

  • Eszter Garai-Édler

    Bartus László: Az elvesztett polgárháború
    „Nincs miben reménykedni. Ez a történet halad a végkifejlet felé, ezt megakadályozni nem lehet. Az utolsó segélykiáltásra is antiszemita kampánnyal válaszoltak. Irreverzibilis a folyamat. A mérgezés, a fertőzöttség mértéke átlépte a kritikus határt, nem lehet megállítani. A demokraták nem tudják megfordítani a helyzetet, mert nem merik bátran kimondani, hogy ez egy bűnöző banda, egy sötét, fasiszta diktatúra. Ezért nem találják fején a szöget. Ezért nem marad más, mint a menekülés. Emigrálni kell. Nincs más. Nemcsak fizikailag, hanem lélekben is. Vagy, ha fizikailag nem lehet, legalább lélekben. És ha már nincs hova, talán tényleg ki kellene mondani, hogy mi az, amit látunk. És harcolni ellene. Hogyan is mondják ők? Gyáva népnek nincs hazája. Milyen igaz.”

    http://nepszava.com/2011/09/velemeny/bartus-laszlo-az-elvesztett-polgarhaboru.html

  • Te…Cuppi …
    Csodállak Téged.
    Frankón mondom !
    Hogya bánatba tudsz ilyen sokat leírni egyszerre ?
    Most sokat nőttél a szememben , bár eddig sem voltál valami nagy. ( A szememben.)

    Szerző: Geyza | Július 20, 2012, 7:16 du. Én is csodállak,hogy te csodálsz engem.Külalak elégséges,tartalom elégtelen.

  • Szalai József

    Cupidónak nincs mit válaszolnom, mert úgy látszik ő az egyedüli, aki nem érti, hogy mit írtam. Nem azt állítottam, hogy nem történtek cigány származású magyarok által elkövetett bűncselekmények. Azt állítottam,hogy a bűnözés katagóriái között nem szerepel olyan, hogy cigánybűnözés. Van lopás, sikkasztás, emberölés, lopás, zsarolás stb, stb. ezeknek egy részét cigányok, más részét magyarok, zsidók, örmények, szlovákok, angolok, nigériaiak stb-stb. követik el. A bűnözés nem népcsoport- specifikus. Ha ennyi nem elég, sajnálom.
    Sikerült felrázni a sajtót és a MAZSIHISZ is ma hallatta hangját a szélsőjobboldali fenyegetések ügyében. Eszter tarts ki! Mi is kitartunk melletted!

  • deutschland: tisztességes ember parancsra sem ver korbáccsal védtelen embereket, és nem küldi őket a halálba.
    erre volt példa, ha nem is számos: Deutschlandban és Magyarországon is.

    Cupidonak meg javasolom, hogy háromszoros hosszú listáját egészítse ki a bűnügyi statisztikákból a nem cigányok bűncselekményeinek hosszas felsorolásával. Mert így kissé féloldalasra sikeredett a magyar bűnügyi beszámoló-
    ajánlom figyelmébe az amerikai bíróság előtt a tanúknak tett esküt: az igazat, csakis az igazat ÉS a teljes igazságot.

    Szerző: Tüske Zsófia | Július 21, 2012, 3:45 de. Az nem az én reszortom,arra vagytok itt elegen.Viszont folytatom. 142. 2009. november 13. Megöltek egy idős férfit. (Na kik?) Lakitelek | Valószínűleg gyilkosság áldozata lett az a 72 éves lakiteleki férfi, akit csütörtökön reggel kilenc óra körül testvére talált meg Vörösmarty utcai lakásában.
    Mihályné Bornemisza Eleonóra rendőrségi szóvivő elmondta, hogy az idős férfi beteges volt, a testvére gondoskodott róla. Ma reggel is ő jött hozzá, azonban hiába kopogtatott, nem nyitott ajtót a bácsi. Ezért testvére betörte a régi típusú ajtó kis ablaküvegét, hogy be tudjon menni hozzá.
    A férfit az ágyában találta holtan. Azonnal értesítette a rendőrséget és a körzeti orvost, aki megállapította a halál beálltát. A rendőrség vizsgálja a halál okát. Információnk szerint a férfi kezeit összekötözték, és az arcára egy párnát tettek. A családhoz tartozók azt is tudni vélik, hogy az udvaron lévő MTZ traktort akarták elvinni, mert már több alkalommal is jártak nála vevők. A traktorban azonban nem volt akkumulátor, így azt nem tudták beindítani. A rendőrség mindenesetre ott is nyomok után kutatott.

    143. 2009. november 14. Két cigány nő betört péntek éjjel egy tiszakécskei nénihez. Kirabolták és brutálisan bántalmazták az idős asszonyt. A megkötözött hölgynek sikerült kiszabadítania magát, miután támadói elmentek. Segítségért a szomszédba ment, ahol egy rendőr lakik, aki azonnal értesítette kollégáit.

    144. November 14-én. Sajóbábonyban járt a Gárda. Mindezt követően november 15-én Bencs Gábor Sajóbábony Jobbik elnökét életveszélyesen megfenyegették a helyi cigányok, illetve minden sajóbábonyi lakost, aki részt vett a fórumon! A helyi üzlet boltvezető hölgyét saját boltjában, ma délelőtt tettleg bántalmazták a cigányok. Azt ordítozták a cigányok, hogy holnapra minden magyart megölnek. A több, mint ezer cigány szervezetten érkezett a településre?!? A rendőrségi feljelentés mindkét esetben megtörtént, de a rendőrség nem tud a magyar lakosságnak védelmet biztosani. A cigányok szétverték a gárdisták autóját, az autón körbe az összes ablakot betörték, fejsze és husángnyomok tömkelege található az Suzukin, a vezetőülés háttámlájánál oldalról egy fejszenyom(!!!) látható.” (Még nem beszél a rendőrség rasszista támadásról.) 145. 2009. november 16. Kolompár Orbán és társai a bíróság előtt. Steigler Lászlóné Rédei Rita ügyész a vádiratot ismertetve közölte: az Országos Foglalkoztatási Közalapítványtól (OFA) roma munkaerő-piaci szolgáltatóhálózat kialakítására elnyert 13 millió forintos összegből folyósított 7,2 millió forint egy részével valótlan tartalmú számlákkal számoltak el. Emiatt a vád jogosulatlan gazdasági előny megszerzése. A másik ügy pedig az, hogy az OCÖ pénztárából felvett 5 millió 70 ezer forinttal nem számoltak el, emiatt jelentős értékre elkövetett sikkasztás és számviteli fegyelem megsértése a vád.

    146. 2009. november 16. Egy gyereket akart kisegíteni a 77 éves tatabányai bácsi, miután látta, hogy két fiú lökdösi. Rájuk szólt a férfi, hogy ne bántsák a kisebbet. A 15 éves tatabányai fiú és gyermekkorú öccse provokációnak tekintette az idős férfi közbeavatkozását. Előbb szóban figyelmeztették, hogy ne üsse bele az orrát a dolgukba, különben ő is kap egyet-kettőt. A szóbeli fenyegetést tett követte. A 15 éves fiú ököllel arcon ütötte, majd felrúgta. A férfi a földre került, de a fiatalkorú ezzel sem volt elégedett, tovább rugdalta a földön fekvő bácsit. Miután a férfi feltápászkodott ekkor következett az öccs. A sértett hátára ugrott és ismét a földre teperte. Ekkor érkeztek meg a rendőrök, akik már messziről látták, mi zajlik a Móra iskola mellett. Elkapták a két fiút, akik tagadják tettüket. Feleslegesen, mert a tetten érés során tapasztaltak a bácsi történetét támasztották alá.

    147. A Jászsági cigány Polgárjogi Szervezet panasz tett két országos hatóságnál Szabó László jászalsószentgyörgyi benzinkút-tulajdonos ellen, aki egy felhívásban tudatta, hogy november 15-től nem szolgálja ki üzemanyaggal a cigányságot, amennyiben több, cigány származású személy nem fizeti ki korábbi ingyen tankolása ellenértékét – közölte az érdekvédő szervezet vezetője. Az Egyenlő Bánásmód illetve a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz elküldött panaszukat annak ellenére tették meg, hogy időközben a benzinkutas vállalkozó írásban megállapodott több Szolnok megyei és térségi cigányvezetővel, hogy eláll szándékától – tette hozzá Kállai László elnök.

    148. 2009. november 16. Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy hatvanéves nyugdíjas, akit még csütörtökön támadtak meg a Borsod megyei Járdánházán; az elkövetőket alig huszonnégy óra alatt elfogták – közölte a rendőrség hétfőn. 149. 2009. november 17. Felsőzsolcán egy cigány agyonvert egy magyart A Zipp információi szerint tegnap az esti órákban egy cigány férfi agyonvert egy magyart. Egyelőre rendőrségi hírzárlat van. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcán a tegnap esti órákban kocsmai szóváltást követően egy cigány származású férfi agyonvert egy magyart – mondta a Zippnek Egyed Zsolt, a Jobbik BAZ megyei elnöke . Az elkövetőt a helyszínen letartóztatták. A rendőrség egyelőre hírzárlatot rendelt el. A történtekről semmilyen információt nem szolgáltatnak. Felsőzsolca csak 15 kilométerre van a helyi cigányok és a Jobbik hétvégi összetűzésének helyszínétől, Sajóbábonytól.

    150. 2009. november 25. Hatan erőszakoltak egy seprűvel egy 10 éves kislányt. Na kik, talán vikingek? Még gyerekek a könyörtelen erőszakolók, így nem lehet megbüntetni őket. EGERBAKTA – T. V. (10) az egerbaktai általános iskola egyik tantermében várta a következő órát, amikor hat iskolatársa rárontott. A védtelen gyerek állami gondozottként él Egerbaktán. Még hogy egy ilyen állatias tett után nem kapják meg méltó büntetésüket ezek a gazemberek! – háborodott fel egy helybéli. A kislányt először lefogták, majd a földre teperték, ahol minden ruhát lerángattak róla. Úgy tudjuk, a kislányt egy seprű nyelével erőszakolta meg a hat támadó közül az egyik. A könyörtelen tinik mind 14 év alattiak, így nem bünteti őket a törvény.

    151. 2009. november 25. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: tavaly szeptember 24-én egy nő tett bejelentést arról, hogy élettársa és kilencéves kislányuk nem érkezett haza. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a kutatást. Kiderült, hogy a férfinak nagyobb összeggel tartozott egy 23 éves fiatalember, aki kintlévőségét nem akarta kiegyenlíteni. Az elkövető az 53 éves hitelezőt egy ózdi telephelyre csalta, és ott végzett vele és kislányával. Erről miért nem cikkeztek a ballibsik? Talán féltek, hogy cigány az elkövető, inkább elhallgatjuk, hát beletrafáltak, mert igen cigány az elkövető.

    152. Idős asszonyokat támadtak meg a nyíregyházi utcán az orkok Nyíregyháza – Rablás miatt ismeretlen tetteseket keres a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. Kedden este nyolc óra előtt a Vécsey utcán (Kuruc.info: erősen cigófertőzött terület) két hazafelé tartó 70 év körüli nénit löktek fel hátulról.
    A támadók megpróbálták az idős asszonyok táskáit elvenni, de csak az egyiket sikerült. Az egyik néninek eltört egy ujja, barátnője könnyű sérülést szenvedett. Az elkövetők után nyomozás indult.

  • Látod Eszter : Ezekért kedvelem a Lacit !

    Szenteskedő András izé :
    A védencedet halálra ítélték még Kassán , jó régen. Csak épp lelépett a népharag elől.
    De prüntyögjé’ csak továbbra is butaságokat..mi türelmesek vagyunk , mégha nem is biztos hogy ezek után végigolvassuk mindet.

  • Egyébként meg mit számít hogy hány éves ?
    Az áldozatai bezzeg nem érhettek meg az ő ” jóvoltából ” ilyen ” szép ” kort !
    Csak azért mert addíg amíg a általa halálba küldöttek és lemészároltak a földben porladtak , ő meg kényelemben élt , már nem is bűnös ???
    Érdekes gondolatmenet… Jó hogy nem mindjárt az lesz , hogy azok a halott nők férfiak és gyerekek a hibásak : , minek születtek zsidónak Kassára !
    Az életkor növekedésével csökkennek az amúgy elévülhetetlennek determinált emberiség elleni bűntettek ?
    ( Persze csak az ilyen nácibérencek gondolatvilágában…)

  • Eszter Garai Édler! július 21.2012.8:28 DE.
    Maga miért nem megy el tüntetni inkább a jelenben zajló Palesztin népirtás ellen ? Könnyebb horogkeresztes matricákat ragasztani egy magyar polgár ajtajára ? Maga ezt békés tüntetésnek meri nevezni ? Maga provokál, majd álnokul siránkozik, hogy „csak kísérettel mer a munkába menni”, hogy üldözik magát és provokátor társait stb. Hát nem azért provokáltak, hogy reagáljanak rá ? És ezért az „áll demokratikus és jogellenes hőstettéért” még a bíróságra se idézték be magukat jogsértésért ebben a ” kurva ország „-ban ! – ahol folyamatosan bántják a szegény zsidókat ! Most pedig jön egy újabb provokációval az agyament Bartus László uszító, hazug, magyargyűlölő hányadékával. És még azt merik pofázni, hogy Magyarországon nincs demokrácia ? Csak így tovább és hamarosan „el lehet menni „… És nem, csak lehet, de ajánlatos is pl.Kanadába és a k…….a a……ba is, de mielőbb !

  • Szentandrási Károly

    Tisztelt Geyza!

    Egy embert tömeggyilkosnak nevezni jogerös bírósági ítélet nélkül ellentmond mindendemokratikus alapelvnek. egyébként még a Wiesenthal Központ sem tömeggyilkossággal vádoltatná meg Csatáry urat. Ön magát valszínüleg a demokrácia élharcosának tartja, akkor ennek megfelelöen viselkedjen.

  • Szentandrási Károly: Csatáry már el lett ítélve jogerősen, kötél általi halálra – Csehszlovákiában. Hogy melyik ország ítéli el az semmit sem számít ebben az esetben. Igenis egy szadista gyilkos és csak egyetlen egy ember védheti, az ügyvédje. Canada is megállapította, hogy hazudott, náci tiszt volt és állampolgárságától megfosztotta, kitoloncolásra ítélte – MEGSZÖKÖTT! Avagy maga is háborús bűnösöket rejtegetne, mint azok, akik ezt tették hivatalból is, közel 17 évig – a Magyar kormányok ügyészei? A viktor kormánya felelős most mindenért, feljelentés és bizonyíték ellenében sem tartóztatták le, hagyták, hogy boldogan lébecoljon Budapesten. Közben a volt kommunista hadi ügyész Budai Gyula elszámoltató biztos, sorra elszámolta magát ártatlan viktor ellenfeleket vádolva. Arra volt idő, pénz, energia? 40,000 oldal Gyurcsányon és a nagy semmin? A filozófus per egy nagy röhej, a Budai hülyébb, mint a sarki rendőr, akinek nincs nyolc elemije, de milliókat kap seggnyalásért, becstelen gonoszságért, mint főuugyész a Polt petikéje a viktornak. A Magyar kormányok, a Magyar emberek nagy része indokolatlanul és vakon gyűlöli embertársait, a zsidókat, cigányokat, az MSZP-t a Jobbikat, a Fidesz/KDNP-t és egymást, kivéve a háborús bűnösöket. Azokat rejtegeti és megvédi, akik pedig büntétésüket akarják, azokra vérdíjat hirdetnek meg. Szégyenletes kis viktor banándiktatúra lett Magyarország, de minden nemzetnek olyan kormánya van, amire képes.

  • Tüske Zsófia

    dik mán, mátyus cupido név alatt visszatért…..

  • Tüske Zsófia

    szentandrási, nem tűnt föl, hogy cca 50 éve jogerős bírói ítélet van érvényben a vén náci ellen? méghozzá halálos ítélet?
    ezzel a logikával, ha Marian Cosma gyilkosainak sikerül Magyarországról lelépni, már nem is vonhatók felelősségre?

  • Az allitolagos „cigany bunozes” melle talan nem ertelmetlen felsorolni nehanyat azokbol a buntenyelkbol, melyeknek az elkovetoi kozott nem voltak ciganyok, de amelyeket sem „magyar bunozesnek,” sem, ami meg rosszabb lenne, „feher bunozesnek” nem nevezunk.
    Talan kezdhetjuk a mori rablogyilkossaggal, aztan mehetunk tovabb az artatlan romak, koztuk gyerekek „levadaszasara,” rajuk mindig szezon van, aztan az artatlanul elitelt es evekig bortonben tartott, majd vegul ongyilkossa lett roma fiatalember esetere. De ne feledkezzuk meg a roma mennyegzorol sem, melyet a rendorseg, minden ok nelkul megtamadott.
    Ezekben a bunesetekben egyetlen roma elkoveto sem volt, legfeljebb aldozat.
    Cupikam, ha mar ugyis ott vagy, lennel szives a pontos idopontokat es a neveket gyorsan megnezni es kozolni?
    Kosz, Aranyom!

    Utoirat: nagyon helyes, hogy naci hozzaszoloink az artatlansag velemet kovetelik Csatary szamara, mondvan, hogy annak kerdeseben csak a birosag donthet. Ha az 1948-as halalos itelet nekik nem eleg az „artatlansag velelmehez,” akkor nosza, gyorsan menjen Csatary a magyar birosag ele es ott kerje az artatlansaga kimondasat.
    Nacikaim, ha ezt igy gondoljatok, akkor miert tiltakoztok a birosag ele allitasa ellen?
    Egyben azt is szeretnem megkerdezni, hogy ha egy sikkasztonak a bortonben, elozetesben kell megvarnia, mig a birosag targyalja az ugyet, akkor egy alaposan gyanusitott haborus bunosnek es tomeggyilkosnak miert nem kell elozetesbe mennie? Meg tudna valaki magyarazni ezt nekem?

  • Tisztelt Geyza!

    Egy embert tömeggyilkosnak nevezni jogerös bírósági ítélet nélkül ellentmond mindendemokratikus alapelvnek. egyébként még a Wiesenthal Központ sem tömeggyilkossággal vádoltatná meg Csatáry urat. Ön magát valszínüleg a demokrácia élharcosának tartja, akkor ennek megfelelöen viselkedjen.

    Szerző: Szentandrási Károly | Július 22, 2012, 6:06 de. Ne törd össze a szívét abból csak egy van,csontja viszont 206.

  • szentandrasy, ezert kell birosag ele vinni, majd elmondja, mit tett es majd meghozzak az iteletet, de ha az egesz vilag nyomoz utana, egeszen biztosra veheto, hogy nem artatlan….

    javorszky, ez itt nem egy magyar polgar, hanem egy tomeggyilkos! es ezzel kene tenni valamit, nem palesztinaval…folyamatosan istenezel errefele, csaxolok idoben, ha itt valakinek tartania kell isten buntetesetol, az te vagy!

  • Tisztelt Szentandrási Károly,… Gayzától tisztességes, részrehajlásmentes véleményt várni merő naívság.

  • Szerző: Jávorszky Mária | Július 22, 2012, 5:42 de

    garai-édlernek szelektív a látása, kedves Jávorszky Mária.

  • odamennek másnak a lakása elé verni a nyálukat, holott még ítélet sincs…
    nem tudom, mit szólnának, ha erre most az ő lakásuk előtt tüntetnéenek, akik másként gondolják….

    ajvékolni semmiképpen nem lenne semmiféle jogalapjuk, igaz esztike?

  • Szerző: Szentandrási Károly | Július 22, 2012, 6:06 de.

    Tisztelt Szentandrásí úr! Demokratikus alapelveket várni itt, merő felesleg. Itt csak azt tartják demokratikusnak, ami az ő hasznukat szolgálja.

  • Szentandrássy úr : Csak annyit mondhatok : olvasson utána. Vagy hallgasson híreket , kommentárokat. Vagy nézze meg fenti hozzáírásomat.
    Köszönöm.

  • Nyilas Nyálas Maris : Kiskegyed már megint nem a cikkel foglakozik itten hanem a cikk szerzőjével.
    Egy csacska kérdés :
    Olvasta egyáltalán fenti cikket , vagy csak úgy mgszokásból vagdalkozik ?

  • Kulonos, hogy eppen a mai Nepszava egy csinos listat kozol azokrol a bunesetekrol, amelyeket kulonos kegyetlenseggel kovettek el, az eliteltek eletfogytiglant kaptak es semmi kozuk a romakhoz. Magyar bunozes, mondod? BIzony az elkovetok magyarok, attol olyan magyar az a bunozes.
    Itt a lista:

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=571361

  • Kedves Eszter!
    Minek képzelik magukat? Rendőrnek? Bírónak? Hóhérnak? Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. Erről még nem hallottak? Vagy csak azokban az esetekben, amikor ez Önöknek megfelel? Csatáryt bíróság ítélheti el, nem pedig egy flashmob.
    Kíváncsi lennék, mit terveztek arra az esetre, ha az öreg tényleg ott lakik és kinyitja az ajtót. Kérem, válaszoljon őszintén. Elmondják neki, hogy milyen csúnya dolgot csinált? Lenácizzák és gyilkosozzák? Leragasztják volna antifa matricákkal? Elhurcolják a rendőrségre? Megverik? Mégis, mit akartak elérni?
    Nem gondolják, legalább így utólag, hogy egy százéves embernek ugyanolyan félelemkeltő lehetett az Önök „flashmobja”, mint most Önöknek azok a zaklató levelek és telefonok, amit kapnak? Ugye, mennyire más érzés.
    Gondolom, hogy erre az lesz a válasz, hogy „de hiszen az öreg tömeggyilkos”.
    Lehet, hogy az. De ezt csak a bíróság mondhatja ki. Tudják, az ártatlanság vélelme.

  • Kivételes alkalom, hogy egyetértek Szemenyei-Kiss Tamással! Garai-Édler Eszter – valamiféle Jeanne d’Arc-i hevülettel – belevetette magát a vélt, vagy valós háborús bűnös zsidógyilkos elleni küzdelembe, ami igazából állami feladat, és olymértékben exponálta magát, hogy most csodálkozik, ha a másik oldal, vagy a saját polgári jogaikat is féltők tiltakoznak, esetleg fenyegetőznek, amit persze mélységesen elítélek. De ezt magának köszönheti! Hová juthatunk így? Meddig terjedhet a tiltakozás? Szerintem semmi esetre sem a magánszféra megsértéséig. Az esettel kapcsolatban az a véleményem – bizonyított háborús bűnök elkövetése esetén a büntetést ki kell szabni, végre kell hajtani! És most nem érdekel a kassai járási népbíróság ítélete anno – egyáltalán nem látom bizonyítottnak a bűnösséget, tudván milyen körülmények és bizonyítékok születtek abban az időben. Kanada sem nagyon hitt a bűnösségében, ha csak kiutasította és nem nézett utána, milyen háborús tevékenységet folytatott. Tekintve, hogy a halálbüntetés megszűnt, tisztességes új eljárásban, ismételten meg kell állapítani a bűnösségét és a megfelelő büntetést ki kell szabni! Ellentétben azon csahos kutyákkal, akik az ügy kapcsán az országot, és főleg mostani kormányát akarják befeketíteni, az ártatlanság vélelme még Csatáryt is megilleti, még ha ez a „liberális” Eszterkének nem is tetszik! Megjegyzem, semmiképpen nincs joga az önbíráskodásra, mások vélt, vagy valós bűneinek ily módon való megközelítésére! Ami állami feladat, az nem magánemberek ügye. Nem hiszem, hogy az ilyen ügyekben az ország, vagy kormánya rosszabbul látná el a feladatát, mint néhány liberálisnak mondott ország, illetve kormánya. Szégyenteljes viszont az, amit az ittlévő balliberális megjegyzők művelnek – az ország lefasisztázása, gyűlölködőnek, hazugnak való beállítása, lenácízása – kár, hogy itt nincs hazafiassági törvény, így büntetlenül lehet a magyarságot, az országot és kormányát gyalázni! Emlékeztetőül Eszterkétől „ma Magyarország újra fasiszta jellegű politikai, katonai vagy félkatonai revizionista propagandát kifejtő hatalmi politikát folytat, amelynek során a szadista ösztönök teljesen eluralják a közhangulatot”. Nos, aki ilyen hazugságokat le mer írni a saját országáról, az vagy elmebeteg, vagy hazaáruló, esetleg megvezetett marha! Ha így lenne, akkor Eszterke mostanára már egy kis cellácskában ücsörögne, vagy szadista örültek kezében szenvedne. De, mint tudjuk, vidáman szervezi az abszolúte spontán flashmobokat, tüntetéseket – és még egyszer sem rúgta valagba (bocsánat) senki! Ez az egész csak arra volt jó, hogy ismételten fölszítsa az indulatokat, ismételten módot adva arra, hogy a kéretlen csahos kutyák őrjöngve vizionáljanak egy náci, fasiszta, antiszemita, gyűlöletes Magyarországot és jelenlegi kormányát! Nem is tudom – ez a Csatáry 1997-ig, Kanadában „bújkált”, majd még Gyurcsányék idején hazatért – és nicsak 2012-ig eltartott, míg a nácivadász különítmények rátaláltak! Sőt nem is a hatóságokat értesítették, hanem angol újságírókat – hát, nem vagyok összeesküvés elmélet hívő, de kissé sántít a dolog – mintha célzatosan az ország lejáratására törekednének valakik, amihez aztán meg is találják a belhoni és külhoni, magukat magyaroknak nevező acsarkodókat, antimagyarokat! Vagy esetleg én tévednék?

  • toth elek

    az aldozatok is kimondhatjak, sot nekik meg nagyobb joguk van erre, mint a birosagoknak, mert mint ahogy latjuk a birosagok az aktualis hatalom kiszolgaloi….

  • TÓTH Kartárs :
    Miféle ” ártatlansági véleéem ” ?
    Az illető halálra van ítélve jogerősen….kínos mi ?
    Csak annyi Magyarország dolga hogy kiadja Szlovákiának . Ők majd intézkednek .

  • Nem frankó valami ha Tatulus mester itten egyetért olyanokkal akiket legszívesebben valami téglagyárban látna szívesebben ……

  • Tatulus és mindenki! Kikérem magamnak, hogy „antimagyarnak” tartsanak, pusztán azért, mert nem tetszik a kormány ténykedése! Nem az a hazaszeretet, ha félrészegen (ráadásul hamisan) úton-útfélen üvöltözzük a himnuszt, egyébként is kikérem magamnak, hogy az én hazám himnuszát, zászlaját, jelképeit sálnak, arctakarónak, meg mit tudom én még minek használják begőzölt csordák! Orbán Viktor elévülhetetlen bűne, hogy azokra az alantas ösztönökre építve kaparintotta meg a hatalmat, amelyek egyébként minden népben (minden emberben) megtalálhatók: az irigységre, a lustaságra, az ostobaságra. Annyira még senki nem árulta el ezt a hazát, mint a Nagy Orbanizátor! Az általa felheccelt és fizetett bandákat már nem tudja visszadugni a palackba, hiába ígért nekik két pofont… Nagy az esély arra, hogy az első között takarítják el elvbarátai, akiknek már nem elég a szemérmes fasizmus, ráadásul „pávatáncként” előadva…

  • szentandrasy, ezert kell birosag ele vinni, majd elmondja, mit tett es majd meghozzak az iteletet, de ha az egesz vilag nyomoz utana, egeszen biztosra veheto, hogy nem artatlan….

    javorszky, ez itt nem egy magyar polgar, hanem egy tomeggyilkos! es ezzel kene tenni valamit, nem palesztinaval…folyamatosan istenezel errefele, csaxolok idoben, ha itt valakinek tartania kell isten buntetesetol, az te vagy!

    Szerző: Libas Misi | július 22, 2012, 3:36 du. Mit fenyegetőzöl kerített faxú?!Shlomo Morel háborús bűnös tömeg gyilkost soha nem vontátok felelősségre!!!!

  • TÓTH Kartárs :
    Miféle ” ártatlansági véleéem ” ?
    Az illető halálra van ítélve jogerősen….kínos mi ?
    Csak annyi Magyarország dolga hogy kiadja Szlovákiának . Ők majd intézkednek .

    Szerző: Geyza | július 23, 2012, 1:16 du. Okos legyél, mert a hülyékből már sok van!

  • Kulonos, hogy eppen a mai Nepszava egy csinos listat kozol azokrol a bunesetekrol, amelyeket kulonos kegyetlenseggel kovettek el, az eliteltek eletfogytiglant kaptak es semmi kozuk a romakhoz. Magyar bunozes, mondod? BIzony az elkovetok magyarok, attol olyan magyar az a bunozes.
    Itt a lista:

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=571361

    Szerző: Ambator | július 23, 2012, 6:52 de. Senki nem állította hogy nincs magyar bűnöző,de a cigány bűnözők vannak többségben.

  • A Parittyás hangja

    Kedves Eszter!
    Nem matricákat kellett volna ragasztgatni a náci disznó ajtajára, hanem c4-et! Sok ezer ártatlan civil megalázását, megkínzását, halálba küldését nem menti fel sem a kor, se semmi más. És mi volt ez a baromság az egymás össze ragasztószalagozásával? Felejtsük már el ezeket a szimbolikusan önfeláldozó, önsajnáló performanszokat. Ezek csak tovább erősítik a neonácik hitét, hogy velük van az erő, pedig kicsit sincs így és ezzel fájdalmasan szembesíteni kellene már a vacak kis fasiszta söpredéket! A magyar balliberális oldal érthetetlenül lagymatag, „glasszékesztyűs” riposztjai is hozzájárultak ahhoz a döbbenetes állapothoz ami ma hazánkban uralkodik. Ki kellene engedni végre Dávid Király szellemét a palackból, és aztán hadd szóljon…

  • A Parittyás hangja

    Tatulus! Ez a gondolatmenet maximum a kurucinfó végtelenül alacsony intelligencia hányadossal rendelkező közönségénél érne célba. Te tényleg nem fogod fel mi folyik ebben az országban.? A második legnagyobb közjogi méltóság egy nyilas újratemetésén szónokol, glóriát vonva köré. Parlamenti képviselők a vészkorszak legsötétebb fasisztáit megszégyenítő módon zsidóznak. Félkatonai, de teljesen náci csoportok vonulgatnak mindenfelé. Kibaszottul silány de annál inkább antiszemita írók, költők a kötelező tanterv részei. Horthyról neveznek el köztereket, aki közvetlenül felelős félmillió, többségében zsidó származású magyar állampolgár meggyilkolásáért, köztük olyanok mint Radnóti Miklós, Rejtő Jenő, Szerb Antal. De tormai cecilt -vagy hogy hívták- azt a fasiszta kurvát kötelezően olvasnia kéne a kölkömnek. (nem fogja) Hát mi ez, ha nem fasizálódás, te nyomorult? Európa szégyenfoltja lettünk csak mert egy pszichopata, hogy őrjöngő hatalomvágyát kielégítse, az egész országot beáldozza a sötétségnek. És vérlázító arroganciával ki teszi rá a lógót: „nemzeti együttműködés”.

  • Eszter Garai-Édler

    The hunters and the hunted: Kuruc.info’s list of anti-Hungarians

    The first detailed description of the flashmob that took place in front of László Csatáry’s house on July 16 was published in Kanadai Magyar Hírlap. The author of the article was Eszter Garai-Édler, a participant, who was subsequently identified by some of the readers of kuruc.info. The threats against her have been relentless ever since. Two came from Béla Varga himself, who offered a bounty of 75,000 forints to the most diligent “informers” on the identities of the demonstration’s participants. One of the threatening letters was in English and ended with: “A friendly advice … . get life insurance.”
    http://hungarianspectrum.wordpress.com/

  • Eszter Garai-Édler

    Kedves barátaim! Én azt gondolom, hogy annyit megérdemelne Csatáry, akit 1948-ban már Kassán kötél általi halálra ítéltek, (talán azért mert olyan kedves Csatáry bácsi volt?) hogy ma az utcán, a közértben vagy a szomszédai körében ne „kedves Csatáry bácsi” képében tündököljön. A „kedves Csatáry bácsi” kutyakorbáccsal ütötte az embereket! A kassai tábor udvarán kb. 1000 nőt térdepeltetett, és puszta kézzel kellett az agyagot kaparniuk, még a németek is besokalltak a szadizmusától! Aki ezt nem bírta, azt érzéketlenül korbáccsal ütlegelte. Nem kell börtönbe zárni, menjen csak le még sokáig a közeli újságárusához, és vegye csak meg a kedvenc Magyar Nemzetét, de legalább tudja meg a környezete, hogy kihez van szerencséjük! Ennyit tán megérdemel! Én személyesen beszélgettem azokkal is, akiket korbácsolt, és azokkal is, akik kedves Csatáry bácsinak ismerik! Innentől lehet engem antidemokratikusnak és mindenfélének elhordani, sőt meg is lehet kövezni, ki is lehet nyírni, amit sokan be is ígértek! Egy bizonyos, ez a bácsi már nem annyira kedves, és ez nekem elégtétel!
    http://nol.hu/kulfold/20120725-kutyakorbacsoskent_el_az_

  • „Szerző: Ambator | július 23, 2012, 6:52 de. Senki nem állította hogy nincs magyar bűnöző,de a cigány bűnözők vannak többségben.

    SZERZŐ: CUPIDÓ | JÚLIUS 24, 2012, 3:41 DU.”

    No, ez egy kulonosen ostoba es nevetseges valasz. Hol vannak a statisztikak, hogy bizonyitsak?

  • A Parittyás hangja

    Kedves Eszter!
    „Csatáry bácsi” ennél sokkal többet érdemelne, de még többet érdemelnének a vadászók. Talán példát kéne venni a Csehekről, Olaszországról, vagy Németországról ahol a liberális és „némileg” még balabbra álló fiatalok, közös összefogással és nemszűnő lelkesedéssel, rendszeresen szétverik a neonáci megmozdulásokat. Van egy olyan határ amin túl már csak az erő politikájával lehet élni és az ami országunkban folyik messze túl van ezen a határon, szerintem. Sajnos jelét sem látom, hogy bárki is tudná vagy akarná szervezetté tenni a baloldali fiatalságot…, pedig tudom, hogy vagyunk nem csak egy-ketten akik képesek lennének oda tenni magukat ha mi is meghirdetnénk a vadászidényt…

  • “Szerző: Ambator | július 23, 2012, 6:52 de. Senki nem állította hogy nincs magyar bűnöző,de a cigány bűnözők vannak többségben.

    SZERZŐ: CUPIDÓ | JÚLIUS 24, 2012, 3:41 DU.”

    No, ez egy kulonosen ostoba es nevetseges valasz. Hol vannak a statisztikak, hogy bizonyitsak?

    Szerző: Ambator | július 25, 2012, 9:53 de. Nem dolgozok helyetted,bizonyítsd az ellenkezőjét.

  • cupido

    hogy Kovert idezzem: fogj egy jo vastag kotelet es huzd fel magad, a ciganyokrol leszallhatsz, mert a te vilagod nem melto arra, hogy abba integralodjanak….szar vagy teis, csak te melymagyarkent…majd ha tisztessegbol peldat tudsz mutatni barkinek is, majd akkor ugathatnal, de az a vilag messze van meg!

  • Edes Cupicam! Mint irod:

    „Szerző: Ambator | július 25, 2012, 9:53 de. Nem dolgozok helyetted,bizonyítsd az ellenkezőjét.

    SZERZŐ: CUPIDÓ | JÚLIUS 25, 2012, 3:33 DU.”

    Megint ostobanak bizonyultal. Te ajanlottal egy allitast, bizonyitek nelkul, ezert nincs szukseg bizonyitekra ahhoz, hogy az alltast visszautasitsuk. Nem helyettem, de magad helyett kellene a statisztikaval eloallnod, mert anelkul az allitast nem kell, sot nem lehet elfogadni.
    De magad is jol tudod, hogy az allitasra nem lehet semmifele bizonyitek, mint ahogy az ellenkezojere sem, mert a bunugyi statisztikak nem tartalmazzak az elkovetok etnikumat, annak osszegyujtese torvenyt sertene. Igy tehat az eredeti allitasnak nem is lehet semmifele alapja, azt te csakis a jobbik egyik gyulesen tanulhattad, ahol szinten nem ajanlottak semmifele bizonyitekot, de te minden estre rohantal azt a magadeva tenni.

    Jo tanacs magyarkodoknak: a „dolgozik” leven ikes ige, ezert az egyes szam elso szemely helyesen irva: „dolgozom.”
    Vigyazat! Magyarsagbol lecket csak igazi, barcas magyaroktol fogadjon el! Szelhamosoktol tartozkodjek!

  • Vigyazat! Magyarsagbol lecket csak igazi, barcas magyaroktol fogadjon el! Szelhamosoktol tartozkodjek!

    Szerző: Ambator | Július 26, 2012, 12:29 du. Taníts mester!:)

  • Cuppi ne okoskoggy nem áll jól magának.
    Ja.
    Előkerült a levéltárból a vén disznó halálos ítélete.
    Remélem végre is hajtják rajta.
    ( Nem fogják ebben az emberarcú EU.-ban. Hacsak valami fatális véletlen folytán nem fognak hajazni a Jobbik agyament törvénymódosítására.)

  • Ambator,egy cseppet sem vagy Ám- bátor ha ily sűrűn változtatod neved,az Asher jobban illik hozzád kerített fülű nyuszi!

  • Vigyazat! Magyarsagbol lecket csak igazi, barcas magyaroktol fogadjon el! Szelhamosoktol tartozkodjek!

    Szerző: Ambator | Július 26, 2012, 12:29 du. Taníts mester!:)

    SZERZŐ: CUPIDÓ | JÚLIUS 27, 2012, 12:40 DU.

    De hiszen tanitottalk! „dolgozok” helytelen, „dolgozom” helyes. Kezdetnek ennyi is eleg. A helyesiras tobbi reszet majdcsak elsajatitod a magad erejebol.

  • „Ambator,egy cseppet sem vagy Ám- bátor ha ily sűrűn változtatod neved,az Asher jobban illik hozzád kerített fülű nyuszi!

    SZERZŐ: CUPIDÓ | JÚLIUS 28, 2012, 12:36 DU.”

    Cupikam! En nem valtoztattam a nevem, arra semmi szukseg, az Ambator egesz jol hangzik ott ahol a tiszta logikat es kerlelhetetlen anti-naci allaspontot ertekelik. Nekem az eleg. Megazutan, mit szolna Asher, ha a nevet kolcsonvennem?

  • Cuppi ne okoskoggy nem áll jól magának.
    Ja.
    Előkerült a levéltárból a vén disznó halálos ítélete.
    Remélem végre is hajtják rajta.
    ( Nem fogják ebben az emberarcú EU.-ban. Hacsak valami fatális véletlen folytán nem fognak hajazni a Jobbik agyament törvénymódosítására.)

    Szerző: Geyza | Július 27, 2012, 1:44 du. Se szív,se agy, se bátorság.Ez a „hajaz”szó undorító,és lebuktat ne használd!

  • Ambator ! Csak egy gyáva ember érezheti szükségét annak, hogy hazugságait és gyűlöletét a magyarok iránt e név mögül okádhassa ! Egyértelmű, maga nem magyar, hanem egy véresszájú judanáci akárcsak az itt írogató összes magyarellenes hozzászóló. Magyarországon a gyűlöletet szítjátok követve a célt mely egy mielőbbi polgárháború kirobbantása! Minden országban ezt tettétek ahol háborúk voltak vagy vannak.
    Tudom, ezzel nem mondtam semmi ujjat, mert köztudott, de hadd mondjak egy előrelátó gondolatot, mégpedig ha netán mégis elérnétek célotokat, az lesz számotokra az utolsó !

  • Szentandrási Károly

    Szabadidőmet a liberális demokráciáért való küzdelem, a rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc, az egyetemes emberi jogokért való kiállás tölti ki…. szépen hangzik. Most kotyigta ki valaki, hogy Zuroff 500 dollárt adott a flashmob költségeire…

  • cupido

    hogy Kovert idezzem: fogj egy jo vastag kotelet es huzd fel magad, a ciganyokrol leszallhatsz, mert a te vilagod nem melto arra, hogy abba integralodjanak….szar vagy teis, csak te melymagyarkent…majd ha tisztessegbol peldat tudsz mutatni barkinek is, majd akkor ugathatnal, de az a vilag messze van meg!

    Szerző: Libas Misi | Július 25, 2012, 6:10 du.Kecske pásztor akkor azt is tudod hogy akik a mély magyar szaron élősködnek azok a férgek.

  • Cuppi szorítkozzék kérem a témára.
    ( Ha egyáltalán tudja miről van szó ebben a topic.-ban )

  • Nem oda Buda, Edes Mariskam!
    Mint irja:
    „Ambator ! Csak egy gyáva ember érezheti szükségét annak, hogy hazugságait és gyűlöletét a magyarok iránt e név mögül okádhassa ! Egyértelmű, maga nem magyar, hanem egy véresszájú judanáci akárcsak az itt írogató összes magyarellenes hozzászóló. Magyarországon a gyűlöletet szítjátok követve a célt mely egy mielőbbi polgárháború kirobbantása! Minden országban ezt tettétek ahol háborúk voltak vagy vannak.
    Tudom, ezzel nem mondtam semmi ujjat, mert köztudott, de hadd mondjak egy előrelátó gondolatot, mégpedig ha netán mégis elérnétek célotokat, az lesz számotokra az utolsó !

    SZERZŐ: JÁVORSZKY MÁRIA | JÚLIUS 29, 2012, 1:20 DE.

    Nem vagyok en gyava, csak azert, mert felek. Aki nem fel annak a helytallasa nem batorsag, hanem vakmeroseg. Felek, de maradok es kiallok a velemenyem es elveim mellett. De nem is magamat feltem, hanem mindenki mast, akinek az orszag folyamatos tonkretetele elobb-utobb artani fog.
    Hogy magyar vagyok-e? Vajon hol a cafolat? Helyesebben irok mint On es a szuletesi bizonyitvanyomban budapesti cim van. Ennel tobbet nem kivanhat. De ha kivanna, tobbre akkor sincs hozza szukseg.
    A gyuloletet nem mi, a jozan, intelligens polgarok szitjuk, hanem On es kapcsolt reszei, akik minden ertelem es ok nelkul gyulolkodnek minden ellen, ami jozan es civilizalt. De ne bizza el magat! Ha szitani nem is akarjuk, azert ellenallni akkor is fogunk,meghozza rendithetetlenul. A tonkretett orszagok, melyeket emlit, a Vezereik jovoltabol mentek tonkre. Mussolini, Hitler, Stalin, Stroessner, Petain es pesze Quisling, allitolag mind megvaltani akartak az orszagaiket es mind, kivetel nelkul, katasztrofaba vittek azokat. Maga most a „hazai” kitermelesu Vezer mellett gyulolkodik, teljesen minden erv nelkul.
    Remelem en is, hogy elerjuk celunkat, a kis amator Mussolini-utanzatot elkuldjuk a francba, ahova valo, es valoban ez lesz az utolso alkalom, hogy egy ilyen akarnok kis seggdugasszal megegyszer szembe kelljen neznie a szegeny, szerencsetlen, szandekosan tonkretett Magyar Koztarsasagnak.

  • Cuppi szorítkozzék kérem a témára.
    ( Ha egyáltalán tudja miről van szó ebben a topic.-ban )

    Szerző: Geyza | Július 30, 2012, 6:48 de. Geyza kérem az IQ-ja akkora, mint a lábmérete. Beszéljél többet! Előbb-utóbb csak mondasz valami értelmeset.

  • Vigyazat! Magyarsagbol lecket csak igazi, barcas magyaroktol fogadjon el! Szelhamosoktol tartozkodjek!

    Szerző: Ambator | Július 26, 2012, 12:29 du. Taníts mester!:)

    SZERZŐ: CUPIDÓ | JÚLIUS 27, 2012, 12:40 DU.

    De hiszen tanitottalk! “dolgozok” helytelen, “dolgozom” helyes. Kezdetnek ennyi is eleg. A helyesiras tobbi reszet majdcsak elsajatitod a magad erejebol.

    Szerző: Ambator | Július 28, 2012, 3:31 du.Elfogadjam?Ne fogadjam?Tudod mit elfogadom.De csak azért mert” leckét csak igazi, bárcás magyartól”fogadjak el, írtad te!

  • Talalom! Na nézd csak, hogy berzenkedik, ha egyszer valaki – viselkedése miatt – antimagyarnak nevezi. Tessék csak bátran elfogadni – ha a jobboldalt lehet nácizni, stb. az ismert jelzőkkel teleaggatni, akkor mit berzenkedsz barátocskám? Az általad említett „csordák” minden országban előfordulnak, főleg baloldalon – az Orbánra szavazók nevében meg én is kikérem magamnak is meg nekik is, hogy jelzőket aggass ránk. Lehet, hogy te „irigy, lusta és ostoba” vagy, de mi – magyarok – ebben biztosan nem hasonlítunk rá. Fasizmust meg máshol keress, az általad oly nagyra becsült országok körében. Hasonszőrű barátaid – libas, geyzuka, tüskés zsofika, bátorka -minden alkalmat megragadnak, minden ügy kapcsán, hogy jót odasózzanak a jelenlegi, jobbközép kormánynak – sőt, az egész rá szavazó magyarságnak. Hogy egyébként erről az egészről semmi sem tehet, az nem érdekes – lehet rá hörögni és kész!Még ez se lenne baj, de ti és hasonszőrű barátaitok meghülyítitek a külföldi – tájékozatlan – közönséget is súlyos károkat okozva a magyarságnak. Na, ezért vagytok ti antimagyarok! A „Parittyás hangja nevű” nyilvánvalóan buta nyikhaj vagdalkozásai meg igazán nevetségesek – válaszra sem érdemesek – újabb csahos a libas, geyza, tüske kórusban! Ambator próbálkozásai az ország és polgárai lejáratására igazán figyelemre méltóak, kár, hogy hiteltelenek, álságosak, hazugak – a tényektől, a valóságtól messze állóak és igencsak a gyurcsány-féle DK (saját fordításomban debil kurafiak) propaganda szövegének másolatai. (azon külön jót nevetek, mikor „józan, intelligens” polgárnak nevezi magát – hogy józan, talán elfogadom, de hogy „intelligens”? ) Gyűlölködésről szólva, megjegyezném, olvasgassa tán itteni ballibes barátai hozzászólásait – én biztosan csak sajnálni tudlak benneteket végtelen sötétségetekért, a hatalom elvesztése miatti gyűlöletetekért!
    Azért megnyugtatok minden idelátogatót – ha Csatáry bizonyíthatóan elkövette a terhére felhozottakat – akkor korára való tekintet nélkül megkapja a megfelelő büntetést, amivel én a magam részéről egyetértek. Még akkor is, ha a ballibes oldal részéről folyamatosan a kettős mérce alkalmazását látom. Embertelen, becstelen bűnök elkövetése esetén a legsúlyosabb büntetés is kijár – függetlenül az elkövetőtől!

  • Ambator, július 30.2012.11:01 DE.-” Nem vagyok én gyáva, csak azért,mert félek.”
    Provokálnak, uszítanak, rágalmazzák hazámat, hazug és aljas módon népemet rasszizmussal vádolva, a többség által megválasztott kormányát fasisztának kiáltják ki és ezt a hazug propagandájukat világszerte terjesztik és mindezt, csupán félelemből teszik ?
    „A tönkretett országok, melyeket említ a Vezéreik jóvoltából mentek tönkere. Mussolini, Hitler, Stalin……”
    Milyen igaz, de elfelejtette hozzátenni,hogy azok az országok a II. világháború óta már hosszú évtizedekkel ezelőtt felemelkedtek, Magyarország miért nem ? Azért, mert Magyarország megszállt országgá vált, hol a kommunista diktatúra uralkodott hosszú évtizedekig, majd a szocialista rablóbanda amit maguk most visszasírnak abban a reményben, hogy a jelenlegi kormányt megdönteni sikerül egy kis polgárháborúval a kisebbségi népek egymás ellen uszításával a mondvacsinált rasszizmus nevében.
    És mindezt teszik, amint írja „józanul, civilizáltan, intelligensen … gyűlöletmentesen…”
    …”és valóban ez az utolsó alkalom………….a szegény,szerencsétlen, szándékosan tönkretett Magyar Köztársaságnak.”
    Milyen igaz, már mint a szándékosság, mert más kezével akarják megdönteni a hatalmat, s amelyen annyit fáradoznak egyre vakmerőbben pontosabban elvakultan azzal áltatva önmagukat, hogy sikerülni fog, de ha mégsem, maguknak a bosszúállás is – amit a jelenben gyakorolnak – elegendő elégtételt jelent.
    Ne írjon féligazságokat !

  • Mária! Pihenjen, az ország összeugrasztását már a Fidesz megcsinálta 2002-2008 között, méghozzá hihetetlen eredményesen, vagy fogalmazzunk úgy, hogy sikeresen. Az a baj, hogy ez a „siker” csak a párt érdekeit szolgálja azóta is és nem az országét, nem a nemzetét. Hogy jobban értse: A Fidesz a saját harcát 2010-es választásokkal ugyan megnyerte, de összességében és végső soron a háborúba -ilyen kormányzással belepusztul az ország.

  • Kedves Cuppi hehehe
    Magával ellentétben ÉN sohasem tagattam hogy IQ.-m egy egyjegyű szám.

    Nyálas Nyilas Máriska : Még mindig itt lihegi ki bűzhödt eszméit ?

    Tatulalula :
    Ez érdekes. Tehát maga oilyasmi színben tündököl sajátmaga előtt , mint Dr Méngélé Auschwitzban :
    ” Maga balra megy , maga jóeröben van tehát jobbra. ”
    Vagyis Maga eldönti ki a magyar , ki nem ….hát tudja ….a jó @ur@a a@@át magának !

  • Kedves Cuppi hehehe
    Magával ellentétben ÉN sohasem tagattam hogy IQ.-m egy egyjegyű szám.

    Nyálas Nyilas Máriska : Még mindig itt lihegi ki bűzhödt eszméit ?

    Tatulalula :
    Ez érdekes. Tehát maga oilyasmi színben tündököl sajátmaga előtt , mint Dr Méngélé Auschwitzban :
    ” Maga balra megy , maga jóeröben van tehát jobbra. ”
    Vagyis Maga eldönti ki a magyar , ki nem ….hát tudja ….a jó @ur@a a@@át magának !

    Szerző: Geyza | augusztus 2, 2012, 4:26 du.Geyzam azt már Horthy eldöntötte.

  • Tatulus!
    Hm… Például ezért sem szeretem a digitalizációt. A magadfajta pitiáner, bátortalan véglények számára nyújt B-tervet. Ha már a való életben nem tud egyedi lenni, akkor itt lesz több egy olyan témakörben, amelyet leginkább magáénak érez, és az ismeretlenségtől megnövekedett önbizalom, az ilyen senkiháziakból azonnal felülkerekedési kényszert vált ki. Szeretném ezt az ostoba, képmutató világot, -amit a hozzád hasonlók teremtettek- egyszer egy acélbetétes munkavédelmi bakanccsal úgy istenigazából tökön rúgni! Úgy, hogy a hideg veríték gyöngyözzön a homlokán. Úgy, hogy ne kapjon levegőt. Úgy, hogy miközben agya fokozatosan elszakad a külvilágtól, csak saját szánalmas nyüszítését hallja. Úgy, hogy miközben a bénító fájdalomtól magatehetetlenül a földön fekszik, és riadt pillantással rám néz, azt higgye, hogy most kitépem a szemét és a szemgödrébe pisálok, és miközben azt várja amit valójában ő tenne velem, szépen lassan eljutna szutykos kis lelke legmélyére, gyermeki tisztasággal kezdené látni az életet, és végre-valahára megértené, hogy nem akkor találja meg önmagát ha a jelemkor magyar társadalmának, múltban gyökerező, és azzal szembe nézni nem tudó, beteges, életképtelen, fasizálódó szellemiségének akar megfelelni.

  • Tatulus!
    Hm… Például ezért sem szeretem a digitalizációt. A magadfajta pitiáner, bátortalan véglények számára nyújt B-tervet. Ha már a való életben nem tud egyedi lenni, akkor itt lesz több egy olyan témakörben, amelyet leginkább magáénak érez, és az ismeretlenségtől megnövekedett önbizalom, az ilyen senkiháziakból azonnal felülkerekedési kényszert vált ki. Szeretném ezt az ostoba, képmutató világot, -amit a hozzád hasonlók teremtettek- egyszer egy acélbetétes munkavédelmi bakanccsal úgy istenigazából tökön rúgni! Úgy, hogy a hideg veríték gyöngyözzön a homlokán. Úgy, hogy ne kapjon levegőt. Úgy, hogy miközben agya fokozatosan elszakad a külvilágtól, csak saját szánalmas nyüszítését hallja. Úgy, hogy miközben a bénító fájdalomtól magatehetetlenül a földön fekszik, és riadt pillantással rám néz, azt higgye, hogy most kitépem a szemét és a szemgödrébe pisálok, és miközben azt várja amit valójában ő tenne velem, szépen lassan eljutna szutykos kis lelke legmélyére, gyermeki tisztasággal kezdené látni az életet, és végre-valahára megértené, hogy nem akkor találja meg önmagát ha a jelemkor magyar társadalmának, múltban gyökerező, és azzal szembe nézni nem tudó, beteges, életképtelen, fasizálódó szellemiségének akar megfelelni.

    Szerző: A Parittyás hangja | augusztus 3, 2012, 5:11 du. Barátom tedd meg,téged várnak a palesztinok gázában!Vagy marad a kettős mérce?!http://iszlam.com/blog-bejegyzesek/munif/nepirtas-a-gazai-oevezetben-tizennyolc-nap-alatt-toebb-mint-1000-palesztin-halalos-aldozat

  • Hűha! Igazán megrémültem! Parittyás nem csak parittyázni – rugdalni is tud! Mintha a náci fenevadokról szólt volna ilyesmit a fáma. Ez a parittyás gyerek bizonyára eléri az 50 kilót, tornából felmentve, viszont kiválóan tud fenyegetőzni – róla a nyuszika jut eszembe – tudjátok – az a körömreszelgetős, hülyeségeket beszélő! Ez a kényszerképzetes gyerek – akárcsak többi ballibes társa – képtelen hörgő fenyegetőzések nélkül meglenni, ha épeszű érveket már képtelen előhozni, vagy íráskészsége a béka (finoman) feneke alatt van. Mellesleg primitív volta fel sem fogja azt a lehetőséget, hogy esetleg fordítva is történhet a dolog, és ő fetrengene a földön etc., ahogyan olyan hozzáértően felvázolta. Értelmes ember fizikai erőszakhoz csak akkor folyamodik, ha őt magát fenyegeti fizikai erőszak, hiszen az kétélű fegyver,ez a szerencsétlen idióta meg Napóleonnak képzeli magát.
    Na mindegy, amit írtam róla – sikeresen megerősítette.
    Továbbá geyzukának üzenem – hasonló jókívánságokat kívánok neked is – remélem megkapod.

  • Majd jól felbosszantjátok parittyás-göllner-gayza-úszóhólyagot és majd egyszerre fog válaszolni mind 32 nevén 🙂

  • Tatulus!
    A tornából felmentetnek van egy edzői diplomája a TF-ről.
    Ez a névtelen vagdalkozás itt a mátrixban már nekem kellemetlen de ez egy roppant kicsi ország és az élet minden fantáziát felülmúló véletleneket tud produkálni. Még az is megtörténhet, hogy összetalálkozunk a való életben. Nagyon szeretném, hogy ez megtörténjen és akkor majd újra vesszük ezt az egész témakört…
    Tényleg nagyon szánalmas, hogy ebben az országban ilyen primitív mélységekig süllyedhet eltérő ideológiák, világnézetek megvitatása, nagyon nem így kellene történnie, ha embernek akarjuk érezni magunkat, de a hozzád hasonlók nem adnak emberhez méltó vitákra lehetőséget.
    Egyébként nem muszáj a véletlenre bíznunk!
    Bármikor, haver…!

  • Szerző: A Parittyás hangja | augusztus 6, 2012, 6:54 de.

    „Tényleg nagyon szánalmas”, ahogy mondod, göllner, különösen az, ahogy „haver”-nak nevezted Tatulust.
    Sehol nem vagy hozzá.

  • Ez a kis napóleon – kavicsdobáló, sakkedzői diplomás, csak tovább erőlködik – nem veszi észre, hogy nem vitapartner! Stílust kell váltanod barátocskám, akkor tán észrevesznek! Valóban primitív hozzászólásaid vannak, de ezt legalább felismerted! Hajrá Magyarok – ha már senkinek sem jut eszébe, hogy Olimpia van!

  • Valóban nem kellene belemennem ebbe a virtuális adok-kapokba a nácikkal de nem tudom megállni annyira idegesítő a puszta létezésük is. Ezért meg is fejelem néhány gondolattal az előző bejegyzésem.
    Szóval Tatulus nagyfiam, az ötven kilóról meg annyit, felnőtt korosztályosként félnehézsúlyban versenyeztem. Valójában nincs sok értelme erről írogatnom itt, pláne mert sanszos, hogy ezeket a kategóriákat értelmezni sem tudod. Egyrészt mert a megnyilatkozásaid meglepően alacsony intelligencia hányadosról árulkodnak, másrészt mert -úgy sejtem- a sporthoz annyi közöd volt-van, hogy kezedben ászokkal, seggedben az árpádsávos rúdjával, ordenáré módon üvöltözöl a tv előtt, ahogy ez a rühes fajtádtól ez megszokott.Pusztán csak azért reagálok a fizikai valómmal kapcsolatos feltételezésedre mert próbállak meggyőzni -bár ez a szörnyű korlátoltságod miatt mission impossible- ne ringasd magad abban a csacsi illúzióban ami egyébként jellemző erre az egész újkori magyar neonáci szubkultúrára, miszerint meggyőződésesen hiszitek, a liberális és baloldalon kizárólag köszvényes nyugdíjasok, esetleg gerincferdüléses bölcsészek vannak. Tény és való a szélsőjobb, katonás külsőségeivel, agresszív, harcias retorikájával, a számítógépes játékok metodikájával komponált és a hüllő agyak számára is értelmezhető céljaival -nyírj ki mindenkit aki nem veled van- nagy sikerrel magához vonzotta selejtes társadalmunk messze alsó széléről érkezett, iskolázatlan, döntő többségükben deviáns és szellemileg rendkívül visszamaradott fiatalok tömegeit akik kopasz és üres fejjel, úgy hordják a fekete egyenruhákat mint valami páncélt az IQ ellen, és bár tízből kilenc nem jutna túl élve a cooper-teszten sem -ezért is olyan nevetségesen groteszk amikor ezek a túlsúlyos, bokasüllyedéses, a tizedik lépcsőfokra már zihálva érkező szerencsétlenek katonásdit játszanak- mégis sajnálatos de vitathatatlan tény a jobbos-szélsőjobbos megmozdulások határozottan nagy fizikai erő fölényt mutatnak a baloldali demonstrációkhoz képest. De higgyétek el, gyakorlati tapasztalatból tudom, a „kiscsoportos” vagy a tömegtől leválasztott „egy az egyben” szituációkban ennél messze menőkig árnyaltabb a kép…, csak hát hiába törik el időnként és a fű alatt egy-egy náci állkapocs ha ez nem válik a szélsőjobb körében általános visszhangot és riadalmat keltő taktikusan megszervezett tömegjelenséggé, ahogy ez Európa a miénknél lényegesen fejlettebb demokráciáiban történik, és láss csodát közel sincs ekkora pofájuk köztérileg. Szerény visszafogottsággal vonulgatnak a ritka rendezvényeiken, csendesen beletörődve a megszokott rituáléba, hogy a végén mint mindig úgy is rommá lesznek verve. Mert úgy vélem a jelenkori magyar társadalmi állapotok közepette a helyesen értelmezett és alkalmazott demokrácia az lenne ha „Persze barátom zsidózz nyugodtan, hiszen demokrácia van, én meg pofán baszlak érte nyugodtan, hiszen demokrácia van.”
    Tatulus ha netán kétségeid támadnának a leírtakkal kapcsolatban, nagy-nagy örömmel átveszem veled a témát face to face is. Előtte azonban -ez egy jó tanács- zsákolj be úgy hat hétre elegendő pépes bébiételt! Meglásd jól jön majd!
    Bármikor haver!

  • Szerző: A Parittyás hangja | augusztus 7, 2012, 11:16 de.

    Kommunikációból kettes alá, tanár úr 🙂

  • Ez a parittyás – aki nem szereti a „digitalizációt” (érdekes megfogalmazás), s aki kiválóan tud acélbetétes bakanccsal rugdalózni – na persze kizárólag jobboldaliakat, most magyarázkodik. Mert, aki nála jobboldali az egyúttal náci is, ami szerfölött idegesíti (már a puszta létezésük is), s ez viszont jogossá teszi ezen személyek megfelelő megleckéztetését (mintha hasonlót mondogattak volna a valódi nácik is anno – a történelem úgy látszik ismétlődik). Amit a sporttal való kapcsolatáról mond, már csak azért sem hihető, mert tisztességes sportolónak eszébe sem jutna fizikai erejével kérkedni, azzal fenyegetőzni! Én nem kívánom előadni sportbéli múltamat, nem is kérkedek, de nem is fenyegetőzök – maradjunk annyiban, ha kell, meg tudom magamat védeni.
    Hogy ki üvöltözik, és ki fenyegetőzik, ki követ el fizikai erőszakot – azt jól demonstrálja a Békemenet és az operaházi tüntetés közötti különbség! Barátunk, ez a nyilvánvalóan náci beütéssel megáldott magas IQ-ju kődobáló, simán összemossa a teljes jobboldalt, amire csak azt mondhatom –az ilyen patkányoktól mit is várhatunk, a patkányforradalom idején elsőrangú Lenin-fiú lettél volna, most csak egy szarházi vagy!

  • Szerző: Tatulus | augusztus 10, 2012, 8:13 de.

    Bravo, Tatulus:)

  • Garai-Édler Eszter

    „Magyarországon nincs egységes történelmi hagyomány, mindenki által elfogadott közös, nemzeti minimum. A múlt meglehetősen sajátos, szelektív és elfojtott értelmezése bontakozik ki az emlékezésekben és a történelmi önvizsgálat során, miközben Esterházy szobrot kap Kassán, Horthy és Szálasi Magyarországon, addig a Csatáry-ügy meglehetősen vontatottan halad, miközben megannyi kínzó kérdéssel is szembe kell nézni: hogyan lehetséges, hogy a Csatáry ellen elkövetett merénylet végrehajtóját helyi magyar lakosok dobják fel, vagy, hogyan lehetséges, hogy a véreskezű nyilas tömeggyilkos zavartalanul élhetett tizenhat évig Budapesten, kanadai kitoloncolása és állampolgárságának elvétele után?”
    http://dotoho.blog.hu/2012/08/01/merenylet_csatary_ellen

  • Hm… Igazad van Tatulus, kérkedem, mocskolódom, harciaskodom mikor így látom jónak, ahogy azt te is teszed. A kettőnk közt lévő egyik alapvető különbség, hogy én mindig azt is hozzá teszem, tőlem személyeskedhetünk személyesen is, sőt ez lenne a kívánatosabb, és bár minden mondatomat mindig górcső alá veszed erre valahogy soha nem reagálsz. Ez sokatmondóbb minden hozzám intézett mondatodnál. A napnál is világosabbá teszi a tényt hogy itt a mátrixban válsz mellét döngető ősmagyar legénnyé, a való életben csak ősmagyar kislány vagy, aki szaros bugyiban sunnyogja végig a rettegéssel teli hétköznapjait, majd ezt kompenzálandó, este, a gondosan bezárt ajtók mögött a klaviatúra dühöngő hun bikájává változik.
    Jaj Tatulus, rohadt szánalmas vagy!

  • Ez az ifjonc „dávid” (azaz parittyás – tetszhet neki Dávid története, így aztán hősnek képzelheti magát, pedig csak egy nímand) esmég kakaspárviadalra invitál. Most utoljára jelzem neked, te szerencsétlen flótás, miután nekem nincs acélbetétes bakancsom, a kezemet pedig ilyen antimagyar, szarházi alakkal nem szennyezem be, csak egy marad neked, eltűrni, ha a primitív beírásaidat megkritizálom, vagy esetleg marad még neked az értelmes, tisztességes hozzászólás, amit sajnos, tőled nemigen várok el.

  • Azt hiszem így elpingpongozhatnánk az idők végezetéig, és talán már a többi olvasót és a szerkesztőket is zavarja ez a féktelen acsarkodás.
    Részemről befejeztem az állatias szintre süllyedt egymás gyalázást. Semmi értelme, sehova nem vezet, ráadásul nem méltó a részemről igen nagyra becsült MKH szellemiségéhez sem.
    Tatulus, megtisztelne vele ha nem reagálna a bejegyzéseimre, de ha mégis szükségét érzi a vélemény különbözőség miatt, azt az egyetemes emberi kultúra keretei között maradva, személyeskedő jelzők használata nélkül tenné. Gondolom észrevette, hogy elég rosszul tűröm. Ilyen a habitusom, és talán mert a felmenőimmel meglehetősen sokat „személyeskedtek” szélső jobboldali eszméket valló alakok, csak azokba a „személyeskedésekbe” a rokonaim egy része belehalt…

  • Parittyás, nem kell ezeket az egyéneket sem komolyan venni, sőt, egyszerübb öket egyáltalán nem tudomásul venni. Igen jól elröfögnek ők gymás tásaságában.

  • hogyan lehetséges, hogy a Csatáry ellen elkövetett merénylet végrehajtóját helyi magyar lakosok dobják fel

    Szerző: Garai-Édler Eszter | augusztus 11, 2012, 1:47 du. Csatáry ott hős volt,az áruló az meg áruló.

  • 🙂 Tökéletesen igaza van kedves Judith!
    Megfogadom a tanácsát!

  • Parittyás, nem kell ezeket az egyéneket sem komolyan venni, sőt, egyszerübb öket egyáltalán nem tudomásul venni. Igen jól elröfögnek ők gymás tásaságában.

    Szerző: kopacsi | augusztus 12, 2012, 7:31 du. Még mindig nem tudsz helyesen írni,de a röfögés az már megy.

  • Gyűlölet tahók!Rossz hír nektek ! Ez a hét akár még vízválasztó is lehet az elmúlt hetekben elindult Csatáry-féle történetben. Ezen a héten, ha nem történik semmi különös, csak mindenki, mindenhol teszi a dolgát, akkor akár még az is előfordulhat, hogy új eljárás kezdődik az ügy kapcsán. Egy új eljárás, aminek következtében pedig könnyen előfordulhat az is, hogy az eddigi vádló kerül a vádlottak padjára. Igen. Bármennyire hihetetlen is, de tényleg előállhat az a helyzet, hogy Efraim Zuroff ellen büntetőeljárás indul Magyarországon. Persze ehhez egész sok mindennek össze kell jönnie, de ez a lényegen mit sem változtat. A történtek és a jogállás elvileg adott ahhoz, hogy a megélhetési nácivadász belekóstoljon a magyar büntetés-végrehajtás mindennapjaiba.A múlt héten aztán kiderült, hogy a vádak egy része hamis és megalapozatlan. „A nyomozás során eddig beszerzett adatok szerint a feljelentő állításával szemben a gyanúsított a kamenyec-podolszkiji deportálásokkal nem hozható összefüggésbe.” – közölte Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője, majd kifejtette, hogy a szakértői vizsgálatok minden kétséget kizáróan megállapították azt, hogy „Csatáry László az 1941-es deportálások idején nem tartózkodott Kassán, ráadásul akkori beosztása miatt nem is tudta volna befolyásolni a háromszáz hontalan zsidó deportálását.”Miután az ügyészségi nyilatkozat a médiában megjelent, egyre többen kezdték el feszegetni azt a kérdést, hogy vajon Zuroff alaptalan vádaskodása kimeríti-e a Btk. ide vonatkozó passzusát. Az elmúlt napokban aztán az ügy egyre nagyobb visszhangot kapott, míg mára eljutottunk oda, hogy neves hozzáértők is megalapozottnak találják a Zuroff elleni eljárás megindítását.„Felveti a hamis vád gyanúját, hogy Efraim Zuroff, a Simon Wiesenthal Központ jeruzsálemi igazgatója valótlan tartalmú feljelentést tett Csatáry Lászlóval szemben az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálások kapcsán” – nyilatkozta Völgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácselnöke, majd hozzátette: „a Btk. az igazságszolgáltatás védelmében szankcionálja az ilyen cselekményeket, hogy az alaptalan vádaknak elejét vegye, és visszatartsa a rosszindulatú, notórius feljelentgetőket”. Völgyesi végül még megjegyezte, hogy szerinte az ügyészségnek kellene hivatalból eljárást indítania.Aztán megszólalt az ügyben ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász is, aki elmondta: „az ártatlanság vélelme alapvető emberi jogi és büntetőjogi alapelv, amely mindenki megillet”. Rámutatott, ha egy „háborús bűnös” esetében kiderül, hogy a terhére rótt cselekményeknek csak egy részét követte el, akkor az alaptalan gyanúsítások, vádak tekintetében megállhat a hamis vád bűncselekménye.233.§.A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján büntetőeljárás indul.

  • Nagyon remélem, hogy az ügyészség kötelezettségének eleget téve eljárást fog indítani a vérszomjas fasiszta Zuroff ellen, mert ha netán mégsem, azt nem fogjuk annyiban hagyni, ne is reménykedjenek benne. El tudom képzelni, hogy ez a fasiszta gazember hány embernek árthatott az ugyanazon hamis feljelentgetései által. Utána kellene nézni, gondolom ezt meg is teszik a közeljövőben.
    Azok a zsidók most elnézést kérhetnének tőlem és a többiektől a sok vérszomjas, gyűlölettel teli rágalomért amit válaszképpen írtak nekünk amiért azt állítottam többedmagammal, hogy senkinek nem áll jogában valakit tömeggyilkosnak nevezni, amíg azt bírósági úton nem bizonyítják. De mivel tudom, hogy ők ugyanolyan vérszomjas rágalmazók mint a fasiszta Zuroff, ezért nem is várom el tőlük.
    Ezennel egy újabb bizonyítéka annak, hogy e témában író cikk szerzője uszító, lejárató magyarellenes tevékenységet folytat.

  • Most olvastam,hogy az Ausztral Legfelsobb Birosag megtagadta Zentai Ur kiadatasat.Gratulalok a donteshozoknak.Raghatjatok naci-vadaszok a pofatok belleset.Csatari Urnak kitartast,jo egeszseget kivanok.Eszter olyan a belso erteked,mint a kulso,az oroszlan sirva enne meg.

  • Szerző: Jávorszky Mária | augusztus 15, 2012, 4:04 de.A jobbik feljelentette Zurofot!

  • és most ott remeg valahol félelmében? Cupidó, nagyon ovodás szintű vagy. Ja, bocsi, nem akarom megsérteni a két és fél éves unkámat, akinek már most több esze és empátiája van, mint Neked, nektek.

  • nos, azoknak, akik csatáryt, zentait és a többi náci görényt éltetik és védik, szívből kívánom, hogy személyesen, családostul kerüljenek egy ilyen hatalma alá. attól tartok, más lenne a leányzó fekvése a szemükben ebben az – általuk elképzelhetetlen – estben. Na, bartekéva, csak képzeld el: állapotosan, négyéves gyerekeddel, férjeddel, magatehetetlen öregekkel együtt ötszázadmagaddal egy vagonba préselve, víz, élelem és ürítkezési lehetőség nélkül, és egy ilyen patkány még a levegőt sem engedi be…. egyszer azért csak felelni kellene az emberek elleni tettekért, nem? vagy jobb lesz a túlvilágon számot adni minderről?

  • és most ott remeg valahol félelmében? Cupidó, nagyon ovodás szintű vagy. Ja, bocsi, nem akarom megsérteni a két és fél éves unkámat, akinek már most több esze és empátiája van, mint Neked, nektek.

    Szerző: kopacsi | augusztus 15, 2012, 2:22 du. Hehezetes nagyságos asszony, remélem gerince is van ha már a mamának nincs.Mikor volt együtt érző a világ a magyarokkal?SOHA!!!!!Akkor meg miről beszélünk?!A kétszínűség nálad az nem sokoldalúság,de mit magyarázzak egy megrögzött sok jelneves Gyurcsányistának.

  • Garai-Édler Eszter

    Nocsak, még az is elképelhető, hogy Csatáryt nem csak a szlovákok ítélték el (Kassa, 1948: kötél általi halál)?
    Magyarországon már 1945-ban a pécsi bíróság húsz év börtönre ítélte?
    Csatáryt 1945 júniusában Veszprémben letartóztatták, Pécsett húsz évre ítélték?
    http://www.felvidek.ma/mozaik/tajolo/multidezo/35201-magyarorszagon-is-eliteltek-csataryt

  • Garai-Édler Eszter

    És erről miért volt/van ekkor kuss????????????????????????

  • Az ellen vélemény már nem számít?http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=56547

  • És erről miért volt/van ekkor kuss????????????????????????

    Szerző: Garai-Édler Eszter | augusztus 16, 2012, 9:19 de. Az új alkotmány kimondja, hogy a magyarok nem követtek el bűnöket a második világháborúban.

  • Szentandrási Károly

    Esztike,

    Maga jobban tenné, ha az összeszorult gyomrával foglalkozna…

  • Cupidó!
    Az új alkotmányt sok mindennek nevezném, például krónikus hasmenés esetén használandó vészhelyzeti alkalmatosságnak, esetleg hordozható tűzgyújtó eszköznek, de alaptörvénynek semmiképp!

  • Cupidó!
    Az új alkotmányt sok mindennek nevezném, például krónikus hasmenés esetén használandó vészhelyzeti alkalmatosságnak, esetleg hordozható tűzgyújtó eszköznek, de alaptörvénynek semmiképp!

    Szerző: A Parittyás hangja | augusztus 17, 2012, 6:07 de. Parittyás!Ez van,az őszödi böszme után szabadon,”kinek nem tetszik elmehet”.

  • Szerző: Cupidó | augusztus 17, 2012, 12:53 du.

    Bravo, Cupidó:) Pontos és érthető választ adtál göllnernek:)

  • Szerző: Cupidó | augusztus 17, 2012, 12:53 du.

    Bravo, Cupidó:) Pontos és érthető választ adtál göllnernek:)

    Szerző: dakota | augusztus 17, 2012, 2:11 du. Támogatom az otthon szülést is,mindenki a saját hazájában!

  • Szerző: Cupidó | augusztus 17, 2012, 4:17 du.

    :)))

  • Nem csak a háborús bőnös, a Csatáry van itt vádolva, hanem a Magyar társadalom, amelyik újra és újra bizonyítja, hogy a náci barbárok felül tudnak kerekedni, mert a magyar nép széles rétege anti-szemita és az igazságérzet hiányában szenved! Ezt ösztönzi a koszos bagázs, a viktor diktatátor rablóbanda kormánya!

  • Nem csak a háborús bőnös, a Csatáry van itt vádolva, hanem a Magyar társadalom, amelyik újra és újra bizonyítja, hogy a náci barbárok felül tudnak kerekedni, mert a magyar nép széles rétege anti-szemita és az igazságérzet hiányában szenved! Ezt ösztönzi a koszos bagázs, a viktor diktatátor rablóbanda kormánya!

    Szerző: gybognarjr | augusztus 18, 2012, 10:20 de.Pfejj ,rasszista !

  • Szerző: gybognarjr | augusztus 18, 2012, 10:20 de.

    bognar junior, általánosítgass otthon, családi körben.

  • Cupidó!
    Az új alkotmányt sok mindennek nevezném, például krónikus hasmenés esetén használandó vészhelyzeti alkalmatosságnak, esetleg hordozható tűzgyújtó eszköznek, de alaptörvénynek semmiképp!

    Szerző: A Parittyás hangja | augusztus 17, 2012, 6:07 de. Parittyás!Ez van,az őszödi böszme után szabadon,”kinek nem tetszik elmehet”.

    Szerző: Cupidó | augusztus 17, 2012, 12:53 du. Kérdéses hogy máshol befogadják-e őket,ha igen akkor miért fogadják előítélettel egy nem rasszista országban „szegíny romákokat” ?
    Őrizetbe vennék Kanadában a cigány menedékkérőket A kanadai határőrség (CBSA) belső jelentése szerint határozottabb intézkedésre lehet szükség, ha az illegális menedékkérelmek kiválasztásának és elutasításának a folyamata nem elég gyors, és nem sikerül csökkenteni az európai roma kérelmezők számát. További elrettentő intézkedéseket tanulmányoznak, és ezek között van a menedékkérők őrizetbe vétele is. A jelentés még az előtt készült, hogy a konzervatív kanadai kormány júniusban megszigorította az úgynevezett hamis menedékkérőkre vonatkozó jogszabályokat.Az új jogszabály felhatalmazná Vic Toews közbiztonsági minisztert, hogy nevezze meg a „hamis menedékkérőket”, hogy Kanadába érkezésükkor őrizetbe vehessék őket. A törvénymódosítást várhatóan az év végéig fogadják el.A határőrség jelentése szerint „egyes magyarországi kérelmezők lényegében azért utaznak Kanadába, hogy kihasználják a társadalombiztosítást, és részesüljenek az egészségügyi rendszer nyújtotta privilégiumokból”.Tavaly a legtöbb kanadai menedékkérő Magyarországról érkezett. Összesen 4442 magyar kérelmet iktattak, többségüket a kanadai hírügynökség szerint gyaníthatóan romák adták be. Szinte valamennyit elutasították vagy elálltak tőlük. MTI – barikad.hu

  • És erről miért volt/van ekkor kuss????????????????????????

    Szerző: Garai-Édler Eszter | augusztus 16, 2012, 9:19 de. Én is ezt kérdezem!És erről miért volt/van ekkor kuss???????????????????????? Kaszával és szamurájkarddal támadtak a cigányok

    Az augusztus 14-i spontán demonstráció után az Új Magyar Gárda tagjai megígérték a helyieknek, hogy továbbra is jelenlétükkel segítik a lakosok biztonságérzetét. A Szent Korona Rádió szombat éjfél után úgy értesült, hogy feldühödött cigányok egy csoportja gárdistákra (13 férfi és 4 nő) támadt, de nem kímélték az intézkedni próbáló rendőröket sem.

    „Megtámadták Cegléden a gárdistákat és a rendőröket is a cigányok, a gárdisták nem tudják elhagyni a települést. Több megyéből úton vagyunk. Sürgősen segítséget kérnek a környéken.” – szerepelt a Szent Korona Rádió szerkesztőségéhez eljutatott levélben.

    A nemzeti hírportált Ferenczi Henrik, az Új Magyar Gárda főkapitány-helyettese arról tájékoztatta, hogy egy magánterület kertjében bográcsoztak a gárdisták, akiket az augusztus 14-i spontán demonstráció után hívtak meg a helyiek. A magánterületet azonban felfegyverkezett cigányok (szemtanúk elmondása alapján hetvenen) vették körbe és a gárdistákra támadtak, akik rendőri segítséget hívtak. Két járőrautó érkezett a helyszínre, melyekre szintén rátámadtak a cigányok. Ferenczi Henrik szerint a rendőrség azt közölte a gárdistákkal, hogy”meneküljenek”, mert nem tudják a helyszínt tartani a cigányokkal szemben. A Szent Korona Rádió vasárnap hajnali tudósításában azt írta, „a gárdisták egy gáz-riasztó fegyverből leadott lövéssel tudták csak megfékezni a felbőszült cigányhordát.”

  • Szerző: Cupidó | augusztus 19, 2012, 3:13 du.

    „Összesen 4442 magyar kérelmet iktattak, többségüket a kanadai hírügynökség szerint gyaníthatóan romák adták be. Szinte valamennyit elutasították vagy elálltak tőlük.”

    Vajon miért?

  • És most fel vannak háborodva a gárdisták? A pofám leszakad! De az normális amikor lincshangulatot teremtve ők vonulnak a cigány házak elé!? Ritka nagy kár, hogy nem vágták le ott melegében az összes náci patkányt!

  • És most fel vannak háborodva a gárdisták? A pofám leszakad! De az normális amikor lincshangulatot teremtve ők vonulnak a cigány házak elé!? Ritka nagy kár, hogy nem vágták le ott melegében az összes náci patkányt!

    Szerző: A Parittyás hangja | augusztus 20, 2012, 2:33 du. Há néked meg míja a bájod ván tezsvírem,há tejjesen mekk nácútá?

  • Szentandrási Károly

    Láttam a HVG-interjút Balassával. Ott sikerült tisztázni, hogy az a Csatáry, akiröl maguk beszélnel 1905-ben vagy 1907-ben született, azaz… 107 vagy 105 éves. akkor az a 95 vagy 97 éves Csaráry úr, akiz most zaklatna, NEM az, akire a vádakat köpködik.

  • valaki rugja mar ki innen ezt a Szentandrasit, haat hanynom kell tole komolyan!

  • Garai-Édler Eszter

    A gárdisták szerepe és hangja a Nemzeti Együttműködés Országában egyre karakterikusabb! A Nemzeti Együttműködés Országában komoly feladatuk van, Csatáry-védelme ebbe bőven belefér! Holnap, augusztus 25-én ünnepelhetnek is! 5 éves a Magyar Gárda! Ünnep a Hősök terén! 2009 óta ugyan hivatalosan betiltották a paramilitáris, rasszista szégyencsoport, de Nemzeti Együttműködés Országában a Magyar Gárda ismét engedélyt kapott szokásos évi provokációjára. Nem ez az első, ez év márciusában is parádézhattak a Nemzeti Együttműködés Országában!!!!!!!!!!!!!!!
    http://atv.hu/cikk/20120317_a_rendorok_nagy_erovel_keszulnek_a_gardaavatasra_tudositas_a_hosok_tererol

    Az lett volna a meglepő, ha ezek után nem engedélyezik! Ez ugyanis totál beleillik a FIDESZ-KDNP koncepciójába. Mindent lehet, és legfeljebb az álságosabbikja kicsit rosszallóan fejét tekergetve kijelenti, hogy minden zsidót és romát megvédünk!
    Ha balhé lesz, utólag majd határozottan elítélik, mély sajnálatukat fejezik ki, és fennen hangsúlyozzák, hogy a kormány mindent elkövet, hogy az alapvető emberi jogok Magyarországon érvényesüljenek, hiszen ezt az alaptörvényük is biztosítja, és a kormány elkötelezett, hogy fellépjen minden faji, vallási vagy etnikai alapú diszkrimináció ellen!

    A Nemzeti Együttműködés Országában alattomosan és sunyi módon gerjesztik és engedik ránk a gyilkos kórt!

    http://nol.hu/archivum/gardaunnep_ellentuntetessel

  • Garai-Édler Eszter

    Mitten in Europa, in Ungarn, etabliert sich unter der Regierung von Premierminister Orbán ein nationalistisches Programm, das offen antisemitische Züge trägt. Unter den Augen europäischer Medien und Politiker wandelt sich Ungarn mittels Gesetzen und Personalpolitik in erschreckender Weise. Davon betroffen sind nicht nur die Verfassung und der Verfassungsgerichtshof, sondern auch Medien, Theater und kritische Künstler und Intellektuelle. Dem »Új Színhás«, dem Neuen Theater, steht seit neustem ein bekennend rechtsextremer Direktor vor, »nationale Gesinnung« ist zur Voraussetzung der Beurteilung von Künstlern geworden – ein Skandalon mitten in Europa, das seltsam schweigend hingenommen wird.

    http://vimeo.com/35284202

  • az alapvető emberi jogok Magyarországon érvényesüljenek, hiszen ezt az alaptörvényük is biztosítja, és a kormány elkötelezett, hogy fellépjen minden faji, vallási vagy etnikai alapú diszkrimináció ellen!

    A Nemzeti Együttműködés Országában alattomosan és sunyi módon gerjesztik és engedik ránk a gyilkos kórt!

    http://nol.hu/archivum/gardaunnep_ellentuntetessel

    Szerző: Garai-Édler Eszter | augusztus 24, 2012, 10:48 de. Te is egy szégyen vagy. A cigányokat nem ugyanazzal a mércével mérik Magyarországon… Miután a felfegyverkezett cigányok nem tudták szétverni és megfélemlíteni a Cegléden összekapaszkodó magyarokat, ezért menetrendszerűen, mint ahogy az nagyjából várható is volt, azonnal aktivizálta magát a honi sakálkórus. Újra előmásztak a roma polgárjogi aktivisták, újra exponáltatta magát a megélhetési rettegők zöme. A hét közepe óta a magukat jogvédőnek nevező, de csak a további feszültség szításában érdekelt megmondóemberek egymásnak adják a kilincset a balliberált médiában, hogy újabb és újabb „megrázó” és természetesen „színigaz” történetekkel kápráztassák el az erre még fogékony nézőket.Az aktuális rettegés sorát Setét Jenő, az Ide tartozunk! Roma Közösségi Hálózat vezetője nyitotta, aki a „szélsőséges romaellenes megnyilvánulások” ellen tiltakozva petíciót adott át a belügyi tárca képviselőjének, amelyet több mint kétezer cigány írt alá. A csoportosulás azért gyűjtött aláírásokat, hogy tiltakozzon egyrészt az augusztusi devecseri, tiszaroffi és ceglédi „szélsőjobboldali provokáció és konfliktus, illetve az ahhoz kapcsolódó, tétlen rendőri magatartás miatt”, másrészt hogy felemelje szavát az ellen, hogy „a kollektív bűnösség elvére hivatkozva a cigány emberek által lakott területeket, utcákat a szélsőjobb háborús övezetekké változtassa”.

    Akik petíció szavait ízlelgetve és a kinyíló bicskát a zsebükben tapogatva már-már kezdenék azt hinni, hogy a pofátlanság tekintetében Setét Jenőnek ezzel a kis megmozdulásával egész magasra sikerült felraknia a lécet, azoknak jelezném, hogy ez még csak a nagyon szerény kezdete, mondhatnánk finom kis felvezetője volt annak, amit Daróczi János az ATV Egyenes Beszéd című műsorában ezt követően előadott:

    „Én azt gondolom, és nem csak én, ezt nagyon sokan látják ebben az országban, hogy amit a szélsőjobb művel, az gyakorlatilag olyan fajta kiszolgáltatottságot teremt velünk, romákkal szemben, amelybe mi belefáradtunk már, (…) és belefáradtunk már abba, hogy nem vagyunk egyenlő mértékegységgel mérve ebben az országban, mint magyar állampolgárok. (…)

    Nagyon sokszor elhangzik az a kijelentés, hogy a romák nem dolgoznak. Ma ebben az országban akár hiszik a kedves nézők, akár nem, 1000 forintért is elmennek napszámba romák. De vannak települések, ahol még ezer forintot sem adnak… Én azt gondolom, hogy abból kellene kiindulni, hogy ezt az országot apáink és nagyapáink építették fel a II. világháború után. Az emberek most is dolgozni szeretnének… (…)

    Ma Magyarországon azt lehet mondani, hogy apartheid-jelenség van. A teljes elkülönítése, a teljes megfélemlítése zajlik ma Magyarországon a romáknak. Ha ma Magyarországon egy jól működő demokrácia lenne, akkor nem lehetne megtenni azt, hogy az ország különböző településein magyar állampolgárokat egy másik csoport megfélemlít és hetekig terrorban tart. (…)

    Az, hogy Cegléden nem történt atrocitás az nem a szélsőjobb akaratán múlott, hanem a ceglédi romák bölcsességén múlott. A ceglédi romák higgadtságán múlott az, hogy nem történt haláleset, hogy nem folyt vér. És nem csak a ceglédi, hanem az ország különböző területein élő romáknak, a felelősségteljesen gondolkodó romáknak a cselekedetén múlik, hogy nincsen polgárháború. A cigányok ettől sokkal higgadtabbak. Persze az a kérdés, hogy ezt a higgadtságot meddig lehet fenntartani. (…)

    Ha nem tud bennünket a magyar rendőrség, a magyar kormány megvédeni, akkor nemzetközi segítséget kell kérni. Én azt gondolom, hogy a demokratikus államokat kell, hogy megtaláljuk, és a nagykövetségeiket megkeressük, hogy lépjenek fel az ügyben, hogy ne kelljen, hogy így éljenek a magyarországi romák…”

    És a stúdióban nem szakadt le a plafon…

    Daróczi János fennhangon apartheid-jelenséget emleget, de legalább annyi esze lehetne, vagy ha nincs, akkor utánanézhetett volna, hogy apartheid-politikáról abban az esetben lehet beszélni, ha egy kisebbség tartja faji elkülönítésben, faji megkülönböztetésben a többséget. Így ezt a szót a mai honi viszonyokra használni nem több, mint finoman szólva is baromság.

    Arról már nem is beszélve, hogyha valaki körbenéz és megvizsgálja, mi folyik manapság ebben az országban, akkor az jól láthatja, hogy az nem apartheid, hanem inkább egy sajátos társadalmi kísérlet, amiben a húsz éve regnáló politikai elit gátlástalan asszisztálása mellett a magyar lakosságot cigányságra cserélik mindezt úgy, hogy ehhez a művelethez a magyarság saját szellemi és anyagi forrásait használják fel.

    Daróczi felrója, hogy nincs munka, pedig a cigányok dolgoznának. Arról viszont álszent módon hallgat, hogy a munkanélküliség országos probléma, hogy az mindenkit sújt függetlenül attól, hogy ki, melyik népcsoportba tartozik, de mégis csak a cigányok azok, akik jellemzően nem a törvényes módját választják a nehéz időkben való megélhetésnek. És Daróczi persze azokról sem beszél, azokért a magyarokért sem aggódik, akik szintén nehéz anyagi helyzetben próbálják meg túlélni a mindennapokat, és akiket mindemellett még a cigányok nap, mint nap meglopnak és megaláznak,

    Nem emlékszem, hogy valaha is előfordult volna olyan, amikor magyarok betörtek egy cigány házába és kirabolták. Nem emlékszem, hogy valaha is bármelyik balliberált cigány jogvédő megüzente volna a fajtársainak, hogy a szegénység nem egyenlő az igénytelenséggel, hogy a nincstelenség nem ok arra, hogy valaki összeszarja a környezetét, hogy retekben álljon a putri, az udvar. Nem emlékszem, hogy valaha felelős romavezető szájából elhangzott volna az, hogy fiatalon megélhetési jelleggel a nyomorba gyerekek seregét szülni nem kulturális jog és érték.

    Mindezek után Daróczi pofátlanul és számonkérően kijelenti, hogy a cigányokat nem ugyanazzal a mércével mérik Magyarországon.

    De az igazság az, hogy ez a kurv@ nagy szerencséjük…

    gabeebee

    [Vissza] Forrás: radicalpuzzle.blogspot.hu

  • Szerző: Cupidó | augusztus 14, 2012, 4:02 du.

    Őrizetbe vette a rendőrség Biszku Bélát, több emberen elkövetett, emberöléssel megvalósított háborús bűntett elkövetése miatt.

  • Huszonkét év alatt miért is nem tette meg egyik kormány sem? A tények ezelőtt is tények voltak.
    Kiemelt nyugdíjjal élvezte az életet. Érdekes dolgok ezek.

  • Körmös Bauer? Tökös Pető? Ungár? Velük mi van?

  • Garai!

    Remélem jössz tüntetni az említett”urak”villái elé.
    Szeretnélek megkérni,hogy ne hozzál semmilyen antiszemita transzparenst.Nem a származásuk miatt akarjuk a felelősségre vonásukat.