Minden Fideszes Lakjon Jól! (13.0)

2013 január 14 12:10 du.34 hozzászólás

Jó dolog a diktatúra elvtársak, különösen, ha egy géniusz irányítja a folyamatokat. Akkor, ha centrális az erőtér, és minden döntés egy kézben összpontosul. Meg sem lepődünk, ha ilyen mondattal magyarázzák egy diktatúrában a lépéseiket: „a döntés összhangban van az ország alkotmányával, amely kimondja, hogy a közérdek előbbre való, mint a magánérdek, ha az energiaellátásról van szó.” Ismerősen hangzó mondatok, igaz elvtársak? Bolíviában két spanyol tulajdonban lévő áramszolgáltatót államosított Evo Morales elnök, mert szerinte a spanyol cégek túlzott profittal dolgoztak, így övé az idézet. Aki másra gondolt, az máris gyónja meg azt egy NENYI, vagy egy alaptörvény asztala előtt. Morales már államosította az ország olaj-, telekommunikációs- és energiatermelő-szektorát is.

A mi kedves vezetőnk és csapata már államosított olajipari társaság nagy részét, teherautó gyárat (RÁBA), gázüzletágat, választási szoftvert üzemeltető céget, dohány kereskedelmet, vízművet, iskolákat, önkormányzati vagyonokat, de még az időjárás jelentést is. Próbált mobil társaságot is létrehozni magának, de abba úgy tűnik belebukott. Mindezek mellett persze szükség van nagy kommunista mamutokra is, olyan nagy cégekre, amelyek minden munkát felszívnak, majd leosztják a munkát a kicsiknek. Mint az átkosban. Ilyen a Közgép és Simicska, amely minden pályázatból győztesen kerül ki, minden milliárdos állami megbízásban benne van. A Közgép Simicskáé, a Fidesz pedig a kedves vezetőé. Egyiké a pénz, másiké a hatalom. Evo Morales kispályás ZS-ligás labdarúgó ezekhez a profikhoz képest.

„1,64 milliárdos szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt. a Hung-Ister Filmprodukció Zrt.-vel. A cég a többek között a Hír tv-t, a Magyar Nemzetet és a Mahir Zrt.-t felölelő Nemzet-csoporthoz kapcsolódik, amely Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozik.” „A Hung-Ister gyártja például a Magyarország, szeretlek! című showt, amelyből a Népszabadság szerint éves szinten egymilliárd forint körüli bevétele származik.” Nem csak Magyarországot, de a pénzt is szereti Simicska Dagobert Lajos, lehajol az apróért is, ha úgy adódik. Mint most a Közgép érdekében. Sikerült valamilyen csoda folytán elintéznie azt, hogy ne kelljen több mint félmilliárdos kötbért fizetnie azért, mert egy évet késik a vásárosnaményi Tisza-híd átépítésével. Persze nem könnyű mindent egyedül építeni egy országban, csúszások azért be-becsúsznak, még akkor is, ha a Magyar Fejlesztési Bank 36milliárdos hitellel támogatja a Közgép nevű pénzszivattyút.

Szóval Dagobert Lajos elvtárs adóhatósági segítséget kapott, a legmagasabb szintről.  Attól a Vida Ildikó NAV vezetőtől, aki „korábban a Mahirben Simicska Lajos munkatársa volt. Együttműködésük pedig még ennél is korábbi. Vida az első Orbán-kormány idején helyettese volt Simicska Lajosnak, amikor Orbán Viktor APEH-elnököt csinált a volt kollégiumi szobatársából. Ami történt, a korrupció, a mutyi mintája, a fideszes oligarchavilág újabb lebukása.” – a Demokratikus Koalíció szerint. Szép dolog az összetartás, de azért a pofátlanságnak is lehetnének határai. A szerencsétlen balfasz ellenzéknek csak ennyire futja, egy pár soros írásra a senki által nem olvasott honlapjukon. Ha ezt a sok tízmilliárdos csalást ők csinálták volna anno, akkor már rég lángokban állna a Közgép telepe. Hagyó Miklós 15miiliós Nokiás doboza annyira szánalmas és nevetséges a most elsíbolás alatt lévő százmilliárdokhoz képest, mint amikor a Fidesz demokratikus jogállamról szónokol.

Tehát 500millió forint Lajosunk zsebébe marad, azzal az indokkal, hogy építhet majd az adóhatóságnak egy új telephelyet. Valahol, valamikor. Gyaníthatjuk, hogy azt is majd jó pénzért, de hát úgy tűnik, hogy a magyar adóhatóságnak is jogában áll hülyének lenni, nem csak az állampolgároknak. Ebben az országban félmilliárd forint az amúgy sem nagy összeg, nálunk nem nélkülözik senki, mindenre van pénz elég. Ami fontos. Az pedig a szeretett kormányunk, a haverjaik, és persze a foci.

A jó elvtársaknak mindent lehet, akár gombokért juthatnak hozzá komplett színházhoz is. Mint például Németh Kristóf elvtárs, aki társaival 3,1millió forintért megvehette a Játékszínt. Németh elvtárs most tényleg Barátok közt van, nagyon jó barátai lettek a legfelsőbb körökben, mert a Teréz körúti színház valódi értéke inkább 100millió lenne. Pályáztatás nélkül került kalapács alá az a színház, melynek előtte elvonták a forrásait, mert vezetője, Balázsovits Lajos nem volt egészen jó elvtárs. Neki mennie kellett, és utána magánosította a kedves vezető a színházat, melynek új megnyitóján kedves felesége is részt vett. Már a látszatra sem adnak rég a komcsik, úgy osztogatják továbbra is az állami vagyont, mintha a sajátjuk lenne. A vagyonfelmérésre kíváncsi újságíró ezt a választ kapta: „A vagyonértékelést nem áll módunkban rendelkezésre bocsátani, mert a döntés megalapozását szolgáló adat a keletkezésétől számított tíz évig nem nyilvános.” Titkosítják az elvtársak a simlit, mint a Grippen ügynél, és akkor azt hiszik, hogy mindent meg lehet úszni. A vidéki suttyó tirpákok pofátlansága határtalan, övék az ország, azt tesznek a vagyonával, amit csak kedvük tartja. A kétharmad mindenre feljogosítja őket, és az ellenkezőjére is. Szerintük.

A kormányszóvivő Századvégének is úgy fossák ki a százmilliókat, hogy már ők maguk sem tudják, hogyan számlázzák le a nagy semmit: „Egymást átfedő munkákért, megismerhetetlen dokumentumokért, áttekinthetetlen rendszerben fizetett ki az állam eddig már több mint 1 milliárd forintot a Fideszhez több szálon kötődő Századvég-csoportnak. Az [origo] birtokába jutott számlamásolatokban szerepelnek egyértelmű feladatok, például stratégiák írása, elemzések készítése, de teljesen megfoghatatlan projektmenedzsment is. Az leellenőrizhetetlen, hogy milyen színvonalú anyagok készültek, a dokumentumokat ugyanis nem adja ki a Miniszterelnökség.” Már miért adná ki? Hiszen csak közpénzről van szó, és ahhoz semmi közünk. Görcsösen markolják a talicskát az elvtársak, és nem szégyenlősek. A szemük se rebben, amikor megmagyarázzák azt, hogy miért van szüksége egy minisztériumnak arra, hogy kiszervezzék az egész munkáját egy magáncégnek. Amely magáncég ráadásul a kormányszóvivő cége. A kommunista falusiak jobban hordják haza az állami vagyont, mint az átkosban. Anno a szlogen ez volt: miénk a gyár, vigyük haza! Mára a szlogen megváltozott: a kétharmaddal miénk minden, haza is visszük!

Szóval pénz mindig van, ha magukra kell költeni, az év utolsó napjaiban is szétosztottak maguk között a tárcák 17milliárdot. Az oktatásra ebből nem igen jutott, de a diákok majd szívesen fizetik ki a nem tandíjat. Jutott viszont pénz a terrorelhárítókra és a rendőrségre többek között. Azt nem tudjuk minek, mert két hét alatt lett itt közbiztonság, de olyan, amilyenre sokan irigykednek Európa szerte. Legalábbis az elmebeteg bűnözők, ugyanis olyan szintre emelkedtek Magyarországon a legdurvább bűncselekmények, amilyen még sosem volt. „Szeptember végéig hazánkban a rendőrség közlése szerint 179 emberölés történt, míg tavaly 142 gyilkossági ügy került be a bűnügyi statisztikákba. Kovács Lajos volt nyomozó, aki a döglött ügyek felderítésével vált ismertté, a hvg.hu-nak erről úgy vélekedett, hogy nem most követnek el sok gyilkosságot, hanem az elmúlt években volt szokatlanul kevés emberölési ügy.” Értik elvtársak? Nem most van túl sok adóval terhelve a jónép, hanem az elmúlt években volt túl kevés adófajta! Kéthétalattközbiztonság Sanyi ilyenkor nem nyilatkozik, csak felveszi milliárdos létére fizetése mellett a korkedvezményes nyugdíját is, miközben az orvosok választhatnak, hogy fizetést akarnak, vagy nyugdíjat. Mert nekik a kettő együtt nem jár. Pedig kevés köztük a milliárdos.

A Minden Fideszes Lakjon Jól Alapítvány továbbra is olajozottan működik, a balfasz ellenzék egy pillanatra sem tudja lelassítani a gépezetet. Neki mindegy, hogy egy másik alapítványt, mint a Századvég, vagy magánszemélyeket kell jól lakatnia, mint Németh Kristóf elvtárs. A karácsonyi ételosztásnál ugyan mások lakatták jól a szegény embereket, ott is nagy volt a tülekedés és sorbaállás, mint a Fidesz ajtaja előtt. A Blahától soha nem látott mértékben kígyózott a sor a betiltott egyházak étel adományáért. 5 órát is megérte sokaknak várakozni egy tál meleg ételért.

Ezek a szegény emberek napi egy tál étellel is jól laknának. A fidesznyik tolvajok semmivel nem telnek be…

A.G. / A KMH Ellenszék rovata. Az előző 12 rész a www.ellenszek.hu oldalán olvasható.

34 hozzászólás

  • Szukits Rezső

    „Ezek a szegény emberek napi egy tál étellel is jól laknának. A fidesznyik tolvajok semmivel nem telnek be…”

    Pontosan!

  • Könnyesre röhögtem magam Drusza!
    Pedig igazából sírni kéne! 🙂

  • T.Cikkiró!………Nem fért oda a húsosfazékhoz vagy 2010-ben ellökték mellőle?

  • Bakos Róbert

    Úgy kell nekik ! Miért nem tanultak meg lopni !!!

  • Topapó
    Próbáljon meg a személyeskedés helyett a cikk tartalmához hozzászólni.
    Köszönjük az alaptörvény szent asztala nevében.

  • Egyetértek az irással.Sajnos igy van nekik még mindig kell,még mindig nem telt meg a feneketlen zsebbük.Néhány példa a fentiekken leirtakon kivül.Az egykulcsos adóval is a felső tizezer járt jól,havonta több százezert tesznek pluszként zsebre,mig a szegény emberek kevesebbet kapnak/egy 4 müszakban vegyigyárban nyugdij előtt álló dolgozó a bevezetés évében -16 e Ft-al visz havonta kevesebbet haza/ez a felháboritó!A devizahitelekkel is a felső tizezer járt jól,ők akik eddig is tudták fizetni,s igy a kifizetéskor több milliókat nyertek,s ezt mi fizettük nekik a közösből,mig a kis ember még a részletét sem tudta fizetni,nem hogy kifizesse,pedig a vezir hiradásokban mindig hangoztatta hogy senkit sem hagyunk az utszélén!Ennyit a hitelességéről.A szuper bruttó kivezetésével és a családi adókedvezménnyel is csak a gazdagok jártak jól,ők többet visznek haza a szegény emberek pedig kevesebbet.S most a választások előtt jön az emberek,nyugdijasok félrevezetése,remélem már nem lehet!Gondolok a 10 %-os rezsicsökkentés a 13.dik havinak mondott majd ujból juttatásnak v. konppenzációnak emlitett évvégi kivizetés,ha lesz!A gazdaság helyzete nem tenné meg,de hát azért folytattak az IMF-el harcot,hogy igy tudnak osztogatni,mert megkötésnél nem lehetett volna!Gyalázat és felháboritó amit müvelnek a szegény emberekkel,de remélem,,” egyszer volt Budán kutya vásár”!

  • Bakos Róbert és Topapó megnyilatkozására nem érdemes foglalkozni az minősiti magát az embert!

  • „Antifülke” Úgy véli, hogy „ne személyeskedjünk, maradjunk a tárgynál”.
    –A tárgynál maradva, az én hajam az égnek áll folytonosan. Ugyanis: aki egy kicsi, de csak nagyon picit érti egy ország gazdaságos működtetés alapszabályait /humánus, demokratikust/ az frászt kap ettől, amit ezek csinálnak.
    Legtöbbször arra gondolok, hogy voltaképpen szükség is volt erre, mert most azok is tanulnak, akik (művelt emberekként) ide adták voksukat. Mi is isszuk a keserű levét, de reméljük nem sokáig.

  • A szegényeknek még a lehetöséget is eltékozoltàk az orszàg eladositàsàval és kiàrusitàsàval a „szakértöi”kormànyok Gyurcsàny és Bajnai vezetésével és partnereikkel/Mesterhàzy,dr.Vadai Àgnes /.
    Vigyàzzatok szegények! A jol megtanult elvtàrsi-propaganda visszahoznà az elkövetö szoc-lib kàrokozokat.

  • antifülke
    2013 január 14
    5:16 du.
    ne reménykedj. személyeskedésnél többre nem futja a képességeiből.

  • Bakos Róbert (Miskolc, Magyarország)

    Ha nem tűnt volna fel valakinek, vagy valakiknek, Magyarországon bármelyik kormány, vagy rendszer volt hatalmon, állandóan a lopás ment. 1990-ig hagyták lopni a népet is, azóta nem. Az, hogy még mindég van mit ellopni, ahogyan mások fogalmaztak, azt mutatja, hogy Magyarország milyen gazdag… A Fidesznek – elvileg – KONYEC 2014-ben, de ebben sem vagyok annyira biztos, mint sokan mások, ugyanis 2014-re lesz annyi pénzük,hogy lekenyerezzék a szgény erdélyieket, ukrajnai magyarokat, stb. Ráadásul „érdekes módon” Orbán még a Ficóval is össze tudott haverkodni. Gondolkodjunk el a mostani „rezsicsökkentő” hókusz-pókuszon, amit „Szent” Lázár hadoválását hallgatva lesz még folytatása. Ennek a SZERENCSÉTLEN országnak több száz éve nem volt magyar származású királya és ha volt is, sokszor előfordult a történelemben, hogy „mások szekerét tolta” a vezetőség.
    Most úgy áll a helyzet, hogy bíráljuk Orbánékat és ez olyan,mintha szidnánk a rókákat, hogy egyik több tyúkot lopott el, mint a másik. TÖRTÉNELMI lehetőség lett volna 2006 október az igazi rendszerváltásra, de a nép ezt is elszúrta, akkor meg mit akarunk ??? Éheznek nem százezrek, hanem milliók Magyarországon, de érdemi megoldást nem hallani, csak bírálatokat ! Magyarországon nincs hagyománya mások megsegítésének, pontosan a mentalitás miatt, „szép magyar szokás”, hogy a földön fekvő emberbe még „bele is kell rúgni”… A „Minden fideszes lakjon jól” című írás szerzőjének mindenben igaza van, de: Minek kellene történnie ahhoz, hogy ez megszűnjön ? 2014-ben az ország lakosságának kell majd megoldania azt, hogy még egyszer 2/3-adot egyetlen párt se érhessen el és a kormány legalább 4 párt képviselőiből álljon. Aki pedig meggyőződésből lett besúgó, vagy ügynök, NE KERÜLHESSEN soha még a hatalom közelébe se ! SOHA NEM ÉPÍTHETJÜK ÚJJÁ az országot, amíg nem zárjuk le a múltat. Orbánnak EBBEN van a vitathatatlan felelőssége, ugyanis megígérte, de nem tartotta be,hogy nyilvánosságra fogják hozni az ügynöklistát. Nem csak ezt, hanem mást sem hoztak nyilvánosságra… Sokan nem tudják, ezért közlöm: „Kapolyi elvtárs” hozza be Magyarországra a villamos energia 30 %-át. IMPORTÁLJUK a földgázt, holott Szegednél 600 MILLIÓ köbméter földgázunk van és van egy olyan cégünk is, ha még nem lopta el valaki, hogy Szolnoki Kőolajkutató… Drága – külföldi – gázzal fűtünk, holott az ország alatt TÖBB ÉVTIZEDRE ELEGENDŐ szénvagyon van, ennek ellenére bezárták a bányákat és eladták a környezetszennyezési kvótákat, arról sem tudni, az államnak abból a pénzből mennyi jutott, ha jutott egyáltalán ! Egyet értek: Minden fideszes lakjon jól, csak előtte a kajára valót keresse meg MUNKÁVAL !!!
    (Ha lehet az újra nyitott bányákban, szívlapáttal a kezében).

  • Nomeg öt kölköt , négy kereket és hérom szobát nekik !!!
    ( Had szaporoggyanak.)
    Me’ ami jó nekik , azajó a Hazának is !

  • topapó:
    Attól tartok maga akkor is lopott meg most is. De főleg most.
    ( Általában azok szoktak lopni akik másoknak addresszálják ezt a fajta tevékenységet.)

    Máskülönben nemnagyon tud Budai elv-padtárs és díszes csapata SEMMIT rákenni sem Hagyóra , sem a többi szoci politikusra. Pedig higgye el csököttagyúkám , hogy kappparnak , két kézzel is. De hiába. Nincs lopkodás. Holott mellettük a Tikosszolgálat , a Rendőrség , megmég egypár ismeretlen adatgyűjtő kompánia.

  • Kovács Éva
    Sajnos már másodszor van Budán kutyavásár.

  • Bakos Róbert
    Nem lehet összehasonlítani a mostani és az előző kormányokat. Ég és Föld a kettő.
    Ha csak azt nézzük, hogy a baloldal nem rongálta a demokratikus jogállamot, már elég indok lenne, de az egyéb nagyságrendeket is jól mutatja Hagyó és Dagobert Lajos közti különbség.

  • Topapó
    2013 január 14
    3:34 du.
    mi vaaan?
    valami összefüggést a húsosfazék és a cikk tartalma között, ha méltóztatna ide szerkeszteni!

  • Dudás Ferenc

    A Fidesz választási felhívása : 1990.február 5.
    ,,Változást,vállalkozást kívánunk,az állami tulajdon társadalmilag ellenőrzött magánkézbe adását szeretnénk.”
    Szó sem volt a Fidesz által ellenőrzött privatizációról.
    ,,Döntőnek tartjuk – – – a tisztességes gazdasági verseny
    feltételeinek megteremtését.”
    A Fidesz közeli cégek mintha versenyelőnyben lennének, vagy nem jól látom?
    ,,Külön figyelmet fordítunk a fiatalok,a nyugdíjasok és a szegények helyzetének javítására.”
    Tehát nem a jómódúak még gazdagabbá tétele volt a cél.

  • „Jó dolog a diktatúra elvtársak, különösen, ha egy géniusz irányítja a folyamatokat.”

    Tapasztalatból tudod.
    Lásd:Lenin,Stalin,Mussolini,Hitler,Rákosi,Kádár,Ceausescu…ennyi is elég.

    „A diktatúra olyan politikai rendszer, ahol az állami főhatalom (a kormányzati hatalom) forrása nem a népakarat.”

    Magyarországon az állami föhatalom forrása a választók kétharmadának akarata.

    Többségi demokrácia

    „A többség vagy a minősített többség hozza meg a döntését, vagyis ez a többség diktatúrája, így némely döntés kirekesztő, ami ellentéteket gerjeszt.”

    Mi a gond,elvtársak?Hogy fáj nektek?Az gond,de nem baj!

  • Dudás Ferenc
    Nem kell olyan messzire menni,1990-ig, azóta váltottak pár köpönyeget. Elég pár hónapot is, annak is az ellenkezőjét teszik 🙁

  • Dénes ERÖS
    2013 január 15
    4:29 de.

    Csak remélni tudom, hogy van annyi eszük a szavazóknak, hogy nem felejtik el, hogy mi okozta és főleg kik okozták a mostani nehézségek jórészét.

  • Kovács Éva
    2013 január 15
    2:58 de.

    Évike drága! Ha van itt olyan, akinek a megnyilvánulására nem érdemes figyelmet fordítani, az kiskegyed. Ugye érti, hogy mire gondolok és megkímél a részletes leírásától?:)

  • küszküllö

    A többségi demokrácia (diktatúra) hátrányairól a határon túli magyarok tudnának beszélni.

    Sose jó a túlhatalom. Viszont, a Fidesz-KDNP kétharmados túlsúlyát kiegyenlíti, hogy az egyéb hatalmi ágazatokban a balliberálisok vannak fölényben.

  • Geyza!……..Gőzöd sincs a magyar valóságról.A 22 év alatt egy „hűtlen kezelő”politikust sem büntettek meg az ország kifosztásáért.Legfeljebb 1-2 év felfüggesztettet kaptak.Hiába ekéskedsz ez mindkét oldalra vonatkozik.A vagyongyarapodásommal meg igyekszem,de még igy se tudlak utolérni.Biztos valamit jobban csinálsz.Persze könnyű annak aki teli hordó tetejéről osztja at észt.

  • Ille!………..Talán segit a cikk újraolvasása.

  • küszküllő
    Ez mond neked valamit?
    Csalással megnyert választás (by kubatov), alkotmányos puccs (alaptörvény), demokratikus jogállam leépítése, független pozíciókba haverok és csicskák beültetése, alkotmánybíróság jogköreinek szűkítése, egyszemélyi döntés mindenben (Safarov pl.), közvagyon magánosítása (lásd az írást) stb.
    Mi kellhet még ahhoz, hogy minden idióta rájöjjön, hogy ma Magyarország egy felcsúti elmebeteg markába került, kénye kedve szerint teszi az Uniós jogokat és alkotmányosságot sértő intézkedéseit.
    Te például mikor jössz már rá?
    Vagy ez neked tetszik? Akkor is ha a Gyurcsány csinálná mindezt?

  • Dakota ugy gondolom hogy ezt önnél is sok ember elmodhatná.Én is megkimélem magamat a részletekkel.Gondolom hogy a tények nagyon zavarják!Sajnos ez van!Nincs mellé beszélés!

  • Màr De Geulle megmondta „A kommunistàkkal a hàboru utàn nem müködök együtt,mert propagandàt csinàlnak és hazudnak”.Most is ,amikor a TOLVAJOK tolvajt kiabàlnak.
    Miért lettünk 6+2 év alatt Kelet-Europai élvonalbol serghajtok és még elis adosodtunk?
    Sokkal többen élhetnének jobban,ha a MALÉV nyereséges részét nem adtàk volna el-e teherszàllitàst-,ha a repülöteret nem adtàk volna bérbe,ha nem kellett volna 2008-ban még 20 Milliàrd £-t kölcsönözni és 2012-töl visszafizetni.,ha a kölcsönt a sok esetben màig meglevö problémàkra költötték volna,ha Hiller Istvàn nem 5 Milliàrd Ft adossàggal adta volna àt a minisztériumàt.
    A kàrtevök ujbol szervezkednek,propagandàt csinàlnak:Gyurcsàny,Bajnai,Mesterhàzy,dr.Vadai Àgnes…

  • Dénes Erős
    Az idézeted pont a fideszre illik. Kommunisták, hazudnak és propaganda van kormányzás helyett.
    Megnyugtatlak, sereghajtók ma vagyunk, egész Európában a legrosszabbak az adataink, csak az inflációnk a legmagasabb.
    Hiller minisztériumáról meg tegyél be egy linket, amivel bizonyítod, azután gondolkozz el azon, hogy Debrecennek 20milliárd az adóssága, Esztergomnak is, Hódmezővásárhelynek is kb. és sorolhatnám.Ezek is beleszámítanak ám az államadósságba (az összes fideszes önkormányzat adósságával együtt) + volt egy világgazdasági válság 2008-ban, amiről elfelejtkeztél.

  • Bakos Róbert
    Ne lopj! Az állam(Orbán, Pintér, Simicska) nem tűri a konkurenciát!
    Dénes Erős
    És akkor nem 4 millió, hanem csak 1 millió létminimum alatt nyomorgó lenne az országban. Hát ez tényleg tűrhetetlen lenne!
    Bakos Róbert Miskolc stb.
    Nem mondod, hogy komolyan elhitted, az ügynöklistán szereplők majd nyilvánosságra hozzák az ügynöklistákat?!
    És szerinted a gólya hozza a gyereket, vagy a káposztaföldön találják? És az ilyenek is szavazójoggal rendelkeznek! Na: ezért tart ott az ország, ahol!
    küszküllő
    unortodox – azaz nemnormális matematika. Válsztópolgár 8 millió, fidesz választó 2.700 ezer, ez csak a VÁLASZTÁSRA elfáradók alig több mint a fele (52.7 %-a) Elég necces többségi felhatalmazásról dumálni akkor, amikor a cigány vezetők ismerik be a fidesz melletti választási csalásokat. Ha ehhez hozzáveszem a szavazási határidő utáni budapesti szavazásokat, az Orbán kormány nem csak illegitim, hanem még a legalitása is vitatható!
    http://atv.hu/cikk/video-20130113_mesteri_lancszavazas_felegyhazan_a_cigany_elnok_megbanta_hogy_segitett_a_fidesznek
    dakota
    Ebben mi is bízunk! Merthogy egy emelkedő pályára állított országot csesztek meg a Kósa-Szájjalártó duó bohóctréfájával, és azóta csak a kármentés zajlik, Széll Kálmán akárhányas verziókkal.
    Sárdi jani
    Ne sorold- csak EGYET mondj!
    topapó
    Orbán milliárdos vagyont harácsolt össze – holott soha
    a büdös életben a politikán kívül nem dolgozott. Azaz MINDENT az ország pénzében zabrált!

  • tropa papa csak ne sajnáltassa magát. Ismerem jól az ilyen fajzatokat mint maga.

  • antifülke:
    ennek a nettóidióta Dénessnek beszélhetsz bármit , csak fújja az ostobaságait.

  • Kis küküllő , most spec. jó az írásod.
    Felsorolád a nagy elődöket , akiktől a módszereket kölcsönzi a mostani kurzus.
    De nem csoda , mind kivétel nélkül benne voltak annó az állampárti ” mikutyánkkölyke ” körben.
    Elhozzák nekünk az északkóreai győzedelmes izét !

  • Gey-za,Gey-za!……….Ejnye csak ennyire tellett?Semmi nácizás,antiszemitázás és rasszistázás?Csalódtam benned.

  • Kovács Éva
    2013 január 16
    7:41 de.

    Nincs mellébeszélés, Évike:) Jobb, ha meg sem szólalsz ezentúl 🙂