Akadozik a papagájkommandó

2014 november 12 7:30 de.44 hozzászólás

Chinks in the wall, rések a kommunikációs falanxban, akadozik a papagájkommandó. Vida Ildikó váratlan támadása az Egyesült Államok nagykövetsége ellen a Habony-művek újabb melléfogásának bizonyult. A sokadiknak,amióta a „kitiltási botrány” – amelyet egy hasonlóképpen elhibázott kommunikációs manőverrel a kormány maga zúdított önnön nyakába – elkezdődött. Sikerült a botrányban nevesített főszereplőnek, akiben eddig csak arctalan, korrupt köztisztviselőt láttak, arcot adni és egyben azonnal majmot csinálni belőle és tökéletesen lejáratni. A valóságban egyébként magyarul is tudó ügyvivő kuncog, beinvitálja, finoman szívatja a duzzogó arcú asszonyt, aki egy árva szót sem ért, és felháborodottan tolmácsot követel (ugyebár az neki kijár, akkor is ha váratlanul ront rá a követségre) : se nem szánandó, sem nem rokonszenves, nem is olyan sem a megjelenése, sem a magatartása, mint egy magas rangú államhivatalnoké, különben is miféle modor az, hogy bejelentetlenül rárontunk egy nagyhatalom ügyvivőjére, aki ehhez képest igen udvarias, csak hát balszerencséjére nem tud – vagy úgy tesz, mintha nem tudna – magyarul. És még ő puffog. Rogán meg kis híján hadat üzen az Egyesült Államoknak. A netes mémipar persze azonnal a legmagasabb fordulatszámra kapcsol. „Hát hol élnek ezek?” Vida Ildikónak annyi.

Új tankönyv a tisztességes adózásról. By Vida Ildikó.

Új tankönyv a tisztességes adózásról. By Vida Ildikó.

Érdekes, hogy ma már a társadalom – de legalább is a netes közösség – igenis elvárja a Magyarországot magas szinten képviselő köztisztviselőktől, hogy tessen kérem, nyelvet tudni. Minimum az angolt! Még akkor is, ha tisztában vagyunk vele hiszen éjjel-nappal halljuk, hogy az egész magyar társadalom idegen nyelvtudása rendkívül alacsony. De egy vezető köztisztviselő mégis csak más! Angolul beszélni – és viselkedni tudni – kötelező.

Zavar van az erőtérben. Igen, abban a központiban.

Boris János

44 hozzászólás

  • Nos azért az utolsó gondolat egy kicsit sántít!
    Egy vagy több nyelvet elsajátítani csak igyekezet kérdése, azonban a viselkedés az már nehezebb eset! =))

  • ‘nézd meg a nagykövetség előtti „Vida manővert”, megtudod milyen a kormányé’

  • MAKOKRIZ: „Tolmácsot kérek.”
    Mintha ez a koszos bagázs magyarul megértené??????

  • Bognár: ezt magyarul mindenki megérti. DE én azt nem értem, miért „koszos bagács” a magyar?!
    Ja, és az írónő egy könybvet írt az adózásról, ami sajnos a magyarnak nem a szívügye.
    Miért kell őt piszkálni?

  • javítás: bagázs
    bocsi.

  • A Képviselők Háza hivatalosan rendelje be Vida Ildikót Képviselői kihalgatásra!

  • FIGYELŐ: Nem a magyar a koszos bagázs (nem bagács), hanem a maffia rablóbanda, ami most hatalmon van.

  • Kedves Bognár, remélem nem ott él. HA mégis, ajánlom, költőzzön máshová! Akkor eggyel kevesebben gyülőlik ott hazájukat.

  • „…A valóságban egyébként magyarul is tudó ügyvivő kuncog…”
    .
    – Kuncog?
    .
    Kishíján hangosan elröhögi magát, 🙂 azért azt, amit ebben a videóban 02.05- től látni, arra rámondani, hogy „kuncogás”, hát az enyhe eufemizmus, 🙂
    .
    Engedelmetekkel, ide másolom egy korábbi bejegyzésem, a videó linkjével együtt, tessék:
    .
    http://www.atv.hu/videok/video-20141110-ugy-tunik-vida-ildiko-nem-tud-angolul
    .
    02.05 perctől érdekes a dolog, addig semmi, csak a nőstény tankmajom és maffia- ügyvédje zavart hőbörgése. Azután megjelenik André Goodfriend, és – komolyan mondom, ezt lessétek meg – konkrétan végig röhögi az egész időt. Főleg annál a résznél, amikor a tankmajomnak válaszolnia kellene, hogy van – é időpont egyeztetve. Az meg elkezd zavartan topogni, meg orra alatt makogni “nemértemmitmond”. Porig lett alázva, szét lett bombázva, ezen röhög az egész nagykövetség azóta, szerintem.
    .
    André barátunk környezetében alighanem percenként fekszik a röhögéstől mindenki, amikor valaki elsüt egy spontán, újabb „magyar- viccet”.

  • FIGYELŐ: A koszos bagázs és támogatói csak magának lehetnek egyenlőek a haza fogalmával.
    Szimplán szólva, vannak, akik Fidesztánt tekintik hazájuknak, mások Magyarországot. Mióta megalakult Fidesztán (2011 Jan. 1) háborúban áll Magyarországgal, ki akarja annak teljes népességét irtani, vagy rabszolgává tenni, akik túlélik a háborút, és akik behódolnak.
    ——-
    Azt hogy kinek mi és hol van a hazája, azt szerencsére a Világ szabadsággal rendelkező részében megválaszthatja az egyén. Én már nagyon régen választottam.

  • Úgy veszem észre , az előrejelzések szerint Figyelővel súlyosbított rosszidő várható…

  • BORIS JÁNOS: Ha megengedné, egy kis kiegészítést tennék. Egy nagykövetség „megrohanása” előzetes találkozó időpontjának kérése és vissza igazolása nélkül ugyanolyan tahó, bunkó (uncouth) modorra utal, legyen az bármely ország nagykövetsége, (akár San Marino) nem csak egy un. nagyhatalomé. Az üzleti és udvarias modor, a nemzetközi etiquette megillet mindenkit aki azt viszonozza.

  • Valamelyik, ide tartozó cikknél a farcsi nevezetű netes anomália beírta, hogy hát_
    .
    „…Ha Vida felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik,nehezen hihető,hogy egy szót sem értett abból amit az amerikai ügyvivő mondott….talán arról lehet szó,hogy semmi konkrétumot,bizonyítékot!..”
    .
    – Pont olyan hülye, mint ez a két lábon járó, nőnemű dömper, a vidaildikó, vagy kifene, 🙂 ráadásul – ezek szerint – farcsi sem ért angolul egy szót se, mert hogy, André barátunk azt mondotta kapásból, hogy
    .
    „…would you expected here today? Have you made an appointment?…”
    .
    Azért ezt egyedül farcsi és társai értelmezhetik úgy, hogy a nőnemű tankmajom „nem értette, hol vannak a bizonyítékok”, he- he- he… 🙂
    .
    Na ezt csak azért jegyzem meg, mert aki ezt a két mondatot nem vágja, mit jelent, az biztos, hogy nem beszél angolul. És ha ezt nem érti meg valaki, akkor hogy értene meg egy komplex, jogi témájú társalgást?
    .
    🙂

  • Komolyan, ez a videó egy vígjátékkal ér fel, 🙂 Nézzétek már André koma összes reakcióját, kezdve azzal, AHOGY ellépked az ajtóban váró két hülye mellett…még rájuk is néz, aztán a szennyhír tv „véletlenül ott lévő” stábja, mikor megszólítja, már javában vihog…
    .
    De főleg 02.21- től, az a jelenet, ahogy majdnem megpukkad a röhögéstől, de visszafogja nagy nehezen, 🙂

  • Élvezze az USA remek politikáját és életét!
    DE ne ocsárolja a magyar kormányt!

  • Gyula, hagyd már ezt a rakás szerencsétlenség fitymelőt, inkább mulass te is a belinkelt videón, 🙂

  • Nakéremszépen.
    A Fehérház annál sokkalta nagyobb és rutinosabb intrikus és szarkeverő hivatala ennek a glóbusznak , mint azt holmi árvalányhajbéli , gyepűről szalajtottak képzelni tudnák.
    Szinte bizonyos hogy erre az egészre VAN forgatókönyvük , amit egy sebtében létrehozott stáb készít és alakít , valami irodában a NIS -nél vagy akárhol. Az is tuti hogy ezeknek a fazonoknak megvannak a maguk szakértői háttereik ahhoz hogy egy ilyen pöttöm de annál hőbnörgősebb kormány minden lépését előre ki tudják számolni. ( Pszichológusok , politikai elemzők , hírszerzők meg a még a fenetudja kik. Talán még vakkomondor szakértők is vannak a csapatban. ) Biztos vagyok benne hogy ez az André előre tudta hogy valamikor érkezni fognak hozzá valakik , bejelentés nélkül. Mert ha nem tudta volna , akkor nem fordul vissza elmentéből. Látható hogy be volt neki tervezve a titkárnője által egy váratlan látogatás. Meg még hogy angolul beszélt… Ha nem számít rájuk akkor önkéntelenül magyarul kezd kommunikálni. De nem. Fel volt készülve láthatólag. Lesz még ez tovább is….csak nehogy a végén kívül találjuk magunkat a NATÓ- !

  • gyula bognar: azt azért jól lehetett látni, hogy az ügyvivő élvezi a helyzetet és jót derül a főnök asszony bunkóságán, csak az etikett tartja vissza, hogy nyíltan ne röhögje ki 🙂

  • „… az ügyvivő élvezi a helyzetet és jót derül a főnök asszony bunkóságán, csak az etikett tartja vissza, hogy nyíltan ne röhögje ki…”
    .
    – Hááát, itt már szerintem inkább az alighanem jól fejlett has- és rekeszizmai tartják vissza a hangos felnyerítéstől, 🙂

  • ELRAD: Egy lépéssel tovább is mehetünk. Egyébként, egyet értünk.
    Nehéz nekem elhinni, hogy a koszos bagázs nem érti, nem fogja fel, hogy Mr. André Goodfriend az USA-t, és annak kormányát képviseli. Amit mond, az nem személyes vélemény, vagy a saját kutatásai alapján megfogalmazott akármi, vagy vád. André a mindenkori Elnökünket képviseli hivatalból, mégpedig több évtizedes szakmai tudással, mert profi diplomata, a State Departent dolgozója. Sok nagykövet csak hálából kapja a kinevezést és NEM profi diplomata, a privát üzlet életből jön. Ceremóniás képviselő, aki mögött áll a diplomáciai stáb, akik az aktuális munkát végzik. Tradicionális (liberális) országokban így működik a Külügyminisztérium.
    André minimum hat nyelven beszél, három nyelven az Angol mellett (Israeli barátom állítása szerint folyékonyan és jól) Héber, Arab, Yiddish. A Német és Francia nyelvet pedig a State Dept. külügyi szolgálatán kötelező ismerni, már a diplomáciai pálya kezdetén. André vette a fáradtságot, hogy magyarul is megtanuljon, amennyit csak lehet, ezért neki nem kényelmetlen az utcán emberek közé vegyülni, „nem adhatják el a vámon” magyarul sem.
    Vissza az eredeti tényre. Amikor a koszos bagázs André Goodfriend-et támadja, az egyenlő az Elnökünk és az USA elleni támadással. Ennek lesz következménye, de mint nagyhatalom, azért nem élhetünk vissza azzal, amikor ez az érdekünknek ártana. (ideálisan, és ez nem mindig sikerül) Van úgy, hogy elég, ha egy kormányt, vagy annak elvtelen, aljas és a koszos bagázs esetében kontár, buta és tájékozatlan, tahó kiszolgálói nevetségessé lesznek téve az ország népe előtt, ami nagyobb kárt okozhat, mint egy sebtében küldött hadüzenet. Kormányokat könnyebb és bölcsebb megdönteni belülről, mint kívülről és az adott nép által, nem külső hatalom erőszakával! A mi politikusaink is olvassák Machiavelli „Il Principe” könyvét, bár mind betartaná a tanácsait és kötelező olvasmány diplomaták számára.

  • „…ne ocsárolja a magyar kormányt!…”
    .
    – Haha, ez tényleg bolond, 🙂

  • ILLE: Természetesen, igazad van. André is hús és vér, egyszerű ember, szerencsére jó a humorérzéke.
    Nekünk jóbb a videót nézni, mi már akkor kezdhetünk röhögni, amikor az indignált, halaskofa öltözetű, Vida némber és a talpnyaló shyster (zugprókátor) futnak André után. Le a kalapot André előtt, improvizációja egy váratlan eseményre nagyon jól sikerült.
    Szerinted kérhetne most, „jogosan” azonnali, (soron kívüli) fizetésemelést főnökétől, mert jó munkát végzett, vagy inkább kenőpénzt kaphatna „jogosan” az ellenzéktől, pl. 2.0 milliárd forintot? Magyarországon a shyster szerint az ilyen pénzek kérése és elfogadása jogos és nem korrupció!

  • Nekem nem az amerikai tehetetlen elnök, az elnököm (Tehát ne többesszámban beszéljen)

  • Géjza

    2014 november 12
    1:23 du.Nakéremszépen.
    A Fehérház annál sokkalta nagyobb és rutinosabb intrikus és szarkeverő hivatala ennek a glóbusznak , mint azt holmi árvalányhajbéli , gyepűről szalajtottak képzelni tudnák.

    Hihetlen magyar fogalmazás!

  • Geyza: Amit mond az mind lehetséges, de Magyarországra ennyi pénzt és energiát nem érdemes áldozni és nem is hiszem, hogy áldozunk.
    Ennek ellenére és szinte biztosra veszem, hogy André szándékosan ment ki „sétálni”, tudta, hogy a halaskofa és a zugprókátor ott tíblábolnak a követség ajtaja előtt. Ezt a részét garantálhatom, hiszen a követség környéke megfigyelés alatt van bentről is és a személyzet, akik nézik a képernyőkön a kinti dolgokat felismerhették már a naccságát és a kis bérelt pofát már messziről, miután jelezték azt André környezetének.
    Ennek ellenére, adjunk hitelt André jó rögtönzésének, ami jobban sikerült, mintha forgatókönyv szerint tett volna bármit! Az is igaz viszont, hogy a viktor és a koszos bagázs olyan hülye és otromba, hogy gyakran szaladnak bele önként hatalmas pofonokba!

  • Figyelő

    2014 november 12
    2:12 du.

    Tudjuk meked a Copy-bá a kedvenced! =))

  • Figyelőcske Bencsicske Kláricska :
    Úgy fogalmazok ahogy akarok.
    Maga meg inkább kavargasssa a rántásssát a konyhácskácskájában, baromságok írogatása helyett.

    Eldrad :
    NE röhögtessé wazz , megint majdnem magamra buríttam a kofimat. 🙂

  • Gyula Bognár :
    Arra gondolj hogy az USA , mint az Észak Atlanti Szövetség vezető hatalma , nem tűrheti sokáig hogy egy állítólagos szövetséges a nyugati világ és értékrend megveszekedett ellenségeinek a seggében bújkál.
    Pl. az is közbotránynak számít szerintem hogy innen jópár száz neonáci ment az Iszlám Állam nevű monstre terror szervezetet fegyveresen támogatni.
    Emlékezzünk csak : mit műveltek azzal a patkánnyal , akit Afganisztánban halásztak ki a tálibok közül , akiről kiderült hogy amerikai állampolgár.
    Pl. az USA bármikor kérheti Magyarországtól ezeknek az embereknek a kiadatását , ha majd viszajönnek ide hogy hazai földön kamatoztassák az ott megszerzett tudást. ( Hogy kell valakit lefejezni , felkoncolni , stb. )
    Akkor mi lesz majd ? MEgtagadják a feltételezett háborús bűnösök kiadását ? … szaal különös dolgoknak nézünk elibe.

  • Gyula:
    .
    – Ez az André- féle, szerintem totál spontán akció tökéletes övön aluli volt annak a két sz…rkupacnak, de az őrá vadászó szennyhírtv stábank, ezeken át pedig a teljes orKbán- maffiának is.
    .
    Ilyen elegáns, intelligens, és szórakoztató megalázást még az életbe nem láttam… és tetézi a hatást, hogy két nagypofájú, beosztottjaik megfélemlítéséhez, mindenki más eltaposásához szokott tahó lett ezúttal az áldozat.
    .
    Amúgy meg, az USA- nak nem feladata, hogy valami jelentéktelen, putris, oltári nagy pofájú, de totál lúzer, kleptokrata bandát móresre tanítson. Így a legtöbb, amit szerintem meg fognak tenni, ha az orkbán- maffia tovább őrjöng, hogy minimálisra csökkentik az orkbánisztánnal fenntartott diplomáciai kapcsolatokat.
    .
    André barátunk meg tovább röhög folyamatosan, mert a történteken egyhamar nem fog napirendre térni, és ahogy látszik, igencsak vidám arc.
    .
    „…biztosra veszem, hogy André szándékosan ment ki “sétálni”…”
    .
    – Biztos, és ezzel három célja volt:
    .
    1, Röhögni egy jót mások vulgár- tahóságán, ez még túl jól is sikerült (biztosra veheted, hogy André pontosan tudta, hogy az érkező nőstény tankmajom nem beszél andolul semmit, ahogy kitartottja sem, így biztosra ment)
    .
    2, Ezúton is világosan megmutatni az USA adminisztrációjának, miféle alakokból áll az orkbánisztáni hűbéri- kitartotti banda (pipálva, totál siker)
    .
    3, Megpróbálni felnyitni a magyar lakosság szemét – ezt nem tudom megítélni, mennyire siker, vagy nem. Gyanítom, nagyrészt sikertelen, mert ebből a legtöbb magyarnak annyi jöhetett le, hogy a „gyarmatosító, gonosz, multi, rabló, stb Zusákok mán megin báncsák a magyart”.
    .
    De azért, André Goodfriend for president, indeed?

  • De látjátok, az ilyen fitymelő- féle agyamputáltaknak az egészből annyi jön le, hogy „…ne ocsárolja a magyar kormányt!…”
    .
    Érdeklődéssel várom, mi lesz André következő dobása. A kakastarajos kretént is megleckéztethetné alaposan, meg a többi nyikhajt is.
    .
    Mert hát ezekből áll a mai „magyar kormány”.

  • GEYZA: Nem arról írtam, amit fejtegetsz. Azt írtam, hogy az általad felsorolt komoly befektetés a koszos bagázs személyes lejáratására, kisebb ügyekhez forgatókönyv írásra elpazarolt pénz. A nagy kép, amit tervez a State Dept. arra van forgatókönyv. Terelni kell a koszos bagázst addig, amíg nem terem valami jobb alternatíva. A State Dept. „Közép-Európai és Eurázsiai asztala”, amihez Magyarország tartozik, kb. 300 emberrel dolgozik, Victoria Nuland az igazgató helyettes. Természetesen az adatokat és egyéb kisegítő anyagot más szervezetek is eljuttatják hozzájuk, illetve kérhetnek bármit, amire szükségük van. Magyarország nem egy égető probléma és Angela Merkel kezében van a viktor póráza. Ha megkérjük, hogy kissé szorosabbra húzza a pórázt és erre, vagy arra próbálja rántani a viktor fejét, Angela azt megteszi, a közös céljaink érdekében.
    Számos, sokkal nagyobb problémáink vannak, amiket az új Congress át fog vizsgálni, most, hogy a Senate is Republikánus többséggel működhet. Közben jönnek az ünnepek, aztán az újév és addigra az EU is beindul Junckers keze alatt.
    Magyarország stratégiai üzérkedései pedig a NATO kezébe tehetők, ami közhiedelemmel ellentétben NEM csak katonai intézmény, 70%-a politikai, diplomáciai munka. A NATO fenntartásának több mint felét mi fizetjük. A munka nagy részét is mi végezzük.
    A Stadions viktor minden lépését figyeljük mi is, az Oroszok is és sokan mások, kismiska őkegyelme, hogy jól pofán ne legyen csapva, amint egy igazán kárt okozó lépést tenne.
    ————-
    GEYZA: Én soha nem találkoztam a féleszűvel, (nem is akarok) de sok ezer képet, videót néztem, dolgoztam fel, amin a viktor és családja szerepel egészen vissza fiatal, beszervezésre kész, naiv diákkoráig. Szeretek MÉM képeket készíteni.
    Érdemes jól megfigyelni az arc mimikáját, a nézését, a mozgását és hallgatni beszédét. Ha figyelmes valaki, észre lehet venni, hogy a korrupciós botrány hatással van rá.
    Egyébként csakúgy mint a CIA, más hírszerző szervezetek is tartanak dossziét a viktorról és családjáról és korrupciós üzérkedéseiről. Többek között, Putyin is tud egyet smást.
    Nem gondolod, hogy a viktor olyan helyzetbe került, mint a kötéltáncos a kötél közepén? Sokan meg tudják rázni a kötelet alatta, egyre jobban, ha kell.

  • Hát igen Gyula , fokozódik a helyzet.
    Amint Virág efftárrs mondaná.

  • Kiszely Anna Mária

    „Figyelő
    2014 november 12
    1:22 du.
    Élvezze az USA remek politikáját és életét!
    DE ne ocsárolja a magyar kormányt!”

    Miért, mit lehet még csinálni a magyar mafiakormánnyal??? Hát dícsérni azt biztos nem lehet!!!

  • Puchert János

    Újabb gyöngyszem a CÖF feljelenti az ügyvivőt mert bűncselekményről értesült (korrupció)és nem jelentette a magyar hatóságnak miután elhagyta az amerikai követséget, és ezt a CÖF szóvivője jelenti be aki egyébként alkotmányjogász még megérjük azt, hogy CÖF hadat üzen az Egyesült Államoknak.

  • Puchert János Én látom a stratégiát. Halálra akarják nevettetni.

  • „…a CÖF feljelenti az ügyvivőt …”
    .
    – Akkor ezzel közvetetten, de „feljelentik” magát az USA- t, vagy az USA elnökét, ugyebár. 🙂
    .
    OK, értem én, mi van, totál vert helyzetből kell valamit keménykedni a hívőknek, meg a Zembereknek.
    .
    Érdekes párhuzam jutott eszembe, orKbán és népe egy része úgyis ázsiai mittudoménminek tartja magát.
    .
    Pszichologiai szempontból ez az egész hülyeség pont ugyanaz, mint amikor különféle arab- vagy iszlámnáci haderőket, terrorbandákat irgalmatlanul rommá ver az USA, vagy Izrael, vagy máshol, más haderő. Erre a hülyére vert idióták győzelmi felvonulásokat, rikácsolásokat tartanak heteken át a romba dőlt területeiken.
    .
    Úgy tűnik, ezek tényleg rokon lelkek… ahogy iszlamistát se lehet annyira sz…rrá verni, hogy ne győzelemről kukorékoljon, ugyanúgy, orkbánisztáni népvezéreket se lehet annyira padlóba döngölni, hogy ne pattogjanak, keménykedjenek. Az ilyenek csakis győzni tudnak – maga orKbán is efféle klinikai eset.
    .
    Nem csoda, ha orKbán prostituáltjai, kitartottjai is egytől egyig mind ilyenek.

  • Érdekes módon, az még senkinek nem jutott igazán az eszébe (vagy csak én nem hallottam?) hogy a NATO tagság révén, Magyarország bizonyos katonai, politikai, katona-politikai bizalmas információknak is részese (bár, remélem a „fiúk” voltak annyira okosak, hogy nem mindenbe hagyták beleütni az orrukat – még a többi, friss demokráciákhoz képest is,- de akkor is).
    .
    A Zorbánék, „megbízhatósága” ebből a szempontból is „érdekes” lehet.
    .
    Különösen most, hogy a Kedves, Szeretve Tisztelt Tanítónk és Vezérünk, Putyin után Alijevet is – hogy is fogalmaztak a lengyelek,- „szájára-vette”.

  • eldrad: ezt fejtettem ki. totál analfabéták, ami a diplomáciai jogot és a nemzetközi jogot illeti. igaz, amikor összeálltak, nem volt követelmény az értelmes gondolkodás.

  • Eldrad
    2014 november 13
    4:50 du.

    van ezeknek egy olyan elgondolásuk, hogy ha életben maradtak, ők győztek.

    Szaddam is mondta egyszer. Sőt, valami bestsellernek ez volt a mottója. Talán az Árnyék Babilon felett…?

  • OK, vettem. De akkor most nézzük ezt:
    .
    http://www.atv.hu/belfold/20141114-a-fidesz-szorgalmazza-goodfriend-nemzetbiztonsagi-bizottsagi-meghallgatasat
    .
    Szegény André alighanem rekeszizom- görcsöt kapott azóta, valahol az USA nagykövetségen 🙂

  • eldrad: a kedves vezető szokásos pénteki rádiószózatában ráadásul simán cetlinek minősítette a nagykövetség tájékoztatóját. ő csak tudja, milyen az.

  • Igen, olvastam róla. De a magyar Zemberek kb. 99,9 százaléka még mindig nem tudja, mi is az a 7750- es. Pedig egyáltalán nem bonyolult, és ennek az ismerete lenne a kulcs az egész balhéhoz. Ha ezt ismernék a Zemberek, vagy az EMBEREK, akkor orKbán és mocskos, bolsevista, kleptokrata bandája azonnal közröhej tárgyává válna.