Cigány szemmel 2018-as választásról – a magyar politikai választások eredménye

2015 április 27 2:40 du.16 hozzászólás

Mindnyájunkat elgondolkodtat a következő választások eredménye. Vannak, kik kormányzásra készülődnek és örömmel tölt el ennek gondolata, vannak olyanok kiket félelemmel, rémülettel. Saját gondolataim összefűzése szerint én így látom.

Egy ismert tudós, Ungváry Rudolf szerint : ” – A Jobbik kormányváltó párttá növi ki magát, de csak mint résztvevője egy esetleges koalíciónak. Kisebbségben sem ők, sem a Fidesz nem tudna kormányozni. Ha a Jobbik olyan erőssé válik, akkor alkudozniuk kell.”

Ezzel teljesen egyet érthetünk ,hiszen minden jel erre mutat.

– Eljátszom a gondolattal 2018-ra mi is fog történni. Nem hiszem,hogy Orbán és Vona nyíltan koalícióra lépnek mert ez a Fidesz végleges vesztét jelentené. Én úgy gondolom,hogy már látszanak a jelei Vona győzelmének .Azok a politikusok és szavazó táborok ,kik a jelen Fidesz szélsőjobbos szárnyát alkotják egyszerűen felvállalják önmagukat és átállnak Jobbikosnak….” Itt az ideje elővenni a régi lelkünket.” hangoztatta Bayer Zsolt (a Fidesz egykori alapítója) poszt fasiszta kijelentéseiről és írásairól hírhedt politikus, Szaniszló Ferenc paranoiával együtt. Ide sorolandó Wittner Mariska, Schimdt Mária, Simicska Lajos a CÖF -alapítók, Boross Péter, Lezsák Sándor , Kövér László tábora. Balog Zoltán kinek többek közt Morvai Krisztina köszönheti politikai szereplését . Balog Zoltán, aki erőszakkal zárat be iskolákat, törvénnyel tiltaná a cigány anyák szülését,amellett,hogy a nem cigány szüléseket támogatná. Porrajimost tagad (cigányholokauszt), faji alapon szegregál vallásba burkolódzva „szeretetteljes szegregáció” Teljes egészében végre hajtja Vona Gábor pártjának romaellenes programját, miniszterként. Benedek Péter filozófus így ír erről : „Szegregáljuk-e a romákat? — kérdezek rá a tényre. Igen, szegregáljuk.

A szegregáció nem az egyes iskolákban dől el, hanem jóval előtte, a köztudatban. De mit lehet remélni egy olyan társadalomtól, amelynek a politikai osztálya a többi mellett éppen ebben a bizniszben utazik, mert se erkölcse, se tehetsége nincs egyébhez? Szegregálja az a saját nem-cigány szegényeit is, kényesen elválasztva egymástól a kávét a zacctól, a búzát az ocsútól, aztán egymásra uszítja a szegény kultúrákat. Az egész olyan unalmas. „ Miskolcon Kriza Ákos Fideszes polgármester teljesíti városa Jobbikos akaratát – 2014, Miskolc a részben cigányok lakta számozott utcákat a Kriza Ákos által vezérelt Fideszes önkormányzat májusban úgy döntött , hogy a cigányok Miskolc határain kívül élhetik tovább életüket , Miskolc városában nem. Úgy vélekedett ,hogy zsebében 34-ezer aláíróval a város érdekében cselekszik mert az épülő stadionhoz vezető nyomortelepet el kell tüntetni. – 1936-os olimpia rendezését Berlin kapta. Az előkészületekben a stadionok építése és megközelítése ürügyén a náci vezetőség parancsba adta, hogy a Berlinben élő cigányságot az olimpia helyszínétől azonnal el kell távolítani. Ekkor került sor a cigány telepek le dózerilására és az ott élő cigányság deportálására. 600 cigányt fogtak el, akik a külvárosi Marzahnba kerültek,400 -at pedig Dachau koncentrációs táborába.

Persze mindez kevés lesz így a valós mérleg nyelve a KDNP lehet! Önmaga a KDNP kereszténynek nevezett klerikális bagázs sohasem ütné meg a parlamenti küszöböt. Mindig szüksége lesz koalíciós partnerre. Márpedig egy Új-nyilas felhígított párt filozófiájához pontosan az a elvbarát passzol ,melyet egykoron a katolikus megújhodás keresztény -szociális Prohászka – féle politika. Ennek a modern változata és örököse a KDNP. Ha ehhez hozzáadjuk Szabó Dezső ,Németh László mély-magyar és Pálfi Fidél- Mednyánszky magyar nemzetiszocialista (Hitler-másolat) fonalát eljutunk Szálasi Nyilaskeresztes Hungarizmusához, melynek szelíd modern formációja a Jobbik. Ergo a KDNP-Jobbik koalíciójának óriási esélye teljesen létező valóság elvileg. Igenis a KDNP-s politikusokban is néha nyíltan ,néha burkoltan ott lebeg a zsidó és cigány ellenesség, az anti liberalizmus (il-liberalizmus, Horthy rendszerben juda-liberaizmus). Gondoljunk csak. ” Harrach Péter szerint a gyermekéhezés egy életforma „és más kijelentéseikre ,intézkedésükre. Megjegyzem létezik a Magyar Katolikus Egyházon belül cigány pasztoráció, szociális érzékenységű és egyenlőséget hirdető programok és személyek de ugyanakkor ezek korántsem határozzák meg a KDNP politikai arculatát. ” Összenő ami összetartozik.”

A működését tekintve,ismét igaza van Ungváry Rudolfnak abban, hogy : „-nem tudnak már úgy működni, mint egykor az igazi fasizmus. Tehát azt nem tudom elképzelni, hogy akár Vona Gábor pártja nyíltan antiszemita intézkedéseket vezetne be. Európa-szerte megváltozott a szélsőjobb..”

Viszont tudomásul kell azt is venni ,hogy egy kormányon lévő rasszista koalíció a törvény adta lehetőségeit kiválóan kihasználva a védekezésre ,burkoltan fogja aljas tetteit végrehajtani. Példának felhozom rendőrségi razziákon bevált több száz éves csendőri gyakorlatot,lásd az Örkényi eset. Elsődleges ellenségei és üldözöttei a cigányság,melegek és a liberális politikusok lesznek. Napi szintű koncepciós perekkel , kirekesztésekkel és természetesen maffia-állankénti korrupt működés. ”Árpád hazájában jaj annak, ki nem úr és bitang „ (Ady).
Vona Gábor álságos „szelídülése „is árulkodó jel miszerint pártja tisztában van a 2018 választási győzelem víziójával. Tapolcai időközi választások megnyerése után nyilatkozataiban kormányzási ambíciójának adott hangot miszerint levágja „ vad hajtásait „ Ezáltal erősítve szavazótáborát a Fideszből kiábrándult jobboldaliakkal.

Erre a képmutatásra legjobban Fodor Gábor Liberális politikus kérdezett rá : „Akkor ezennel azt szeretném megkérdezni pártelnök úrtól a Jobbik tagsága kapcsán:
1. Távozik-e Sneider Tamás, mozgalmi nevén Roy, az egykori szkinhedvezér?
2. Távozik-e Gyöngyösi Márton, aki a zsidókat listázná?
3. Távozik-e Novák Előd, aki az újévkor egy roma csecsemőre támadt a Facebookon?
4. Távozik e valamennyi, a kitörés-túrán résztvevő jobbikos?
5. Távozik-e Kötél János, a Jobbik mezőtúri politikusa, aki cigányok felakasztásáról fantáziál?
6. Távozik-e az antiszemita posztokat megosztó Jónás Kálmán?
7. Távozik-e a dunai cipőket leköpő, holokauszttagadó Kulcsár Gergely?
Mert amíg ők Jobbik-tagok maradnak, minden más csak duma marad.”

De kérdezhetném pártjuk szoros kapcsolatát a magyar gárdáról, betyárseregről kinek vezérei nyíltan nemzetiszocialistának vallják magukat nem tagadva szándékukat,tetteiket ,börtönviseltségüket. „nem fognak félni elsütni a ravaszt ha egy zsidóról lesz szó”(Tyirityán Zsolt a Betyár Sereg vezére ) Folytathatnám tetteik és propagandáik felsorolását .Bűnlajstromuk Budapesttől Moszkváig és Moszkvától Szíriáig érne.

Kis János filozófussal egyet értve : „ A 2010 óta kiépülő rezsim.(.). nemcsak irracionális, de botrányosan igazságtalan is…Elsőszámú vesztesei a legszegényebbek.. nem lehet megállítani az ország perifériára csúszását…Nemcsak arról van szó, hogy a gazdasági versenyben helyt tudunk-e állni. Arról is, hogy milyen társadalmi viszonyok közt adatik meg élnünk. .. szabad és egyenlő polgárok közösségének szeretnék látni társadalmunkat, ahol társadalmi vagy etnikai származásától, nemétől függetlenül mindenki egyenlő esélyekkel indul az életnek; mindenki a saját belátása szerint alakíthatja az életét, s a különböző hiten, meggyőződésen lévő, különböző kultúrákkal azonosuló, különböző életformákhoz vonzódó emberek kölcsönös tiszteletben rendezik viszonyaikat. Ez az ideál meg sem közelíthető kapitalista piacgazdaság és alkotmányosan korlátozott képviseleti demokrácia nélkül.” Ez liberalizmus erkölcsi alapvetése,melyet mind a KDNP, mind a Fidesz és főleg a Jobbik ellenségként kezeli. Fittyet hányva a modern EU-s politikai és gazdasági elvárásokra azon kiegyensúlyozott gazdasági berendezkedésre melyek a jogállamiságot, szabadságot, egyenlőséget , testvériség elveit erősítik.

2018 fenyegető víziójának az egyetlen ellenszere ha minden józanul gondolkodó honfitárs egyszerre áll fel és ki a mindennemű kirekesztés , gyűlölet ellen. Minden egyént megillető személyiségi jogok megillet és ez elvehetetlen. ” Az állam legyen az egyénért és ne az egyén az államért „.. Ehhez olyan toleráns elv és szabad nyitottság, gondolkodást kell felvállalni ,melynek a legfőbb értéke a szabadság. Mi cigányok ezzel szemben alkotunk –e sorsközösséget ezen sorsközösséghez pedig lesz-e az a tudatosan,toleráns nem cigány réteg ki velünk együtt kiáll saját országa demokratizálásért , létbiztonságáért .Ezt csak a Liberalizmus zászlaja alatt érhető el. Ha nem tesszük eljuthatunk 2018 társadalmi válságához egy olyan Jobbikos kormányzáshoz ahol Csorba Robika ártatlan 5-éves gyerek potenciális gyilkosként lesz feltüntetve. Kegyetlen rasszista indíttatású gyilkosa pedig jövőben látó nemzeti hős. Éppen úgy az a azeri baltás gyilkos kit Orbán Viktor szabadon engedett. Ha netán 2 perccel kevesebbet fog sütni a nap Magyarország felett és be borul az égbolt majd egy kisebb eső követi a politikai „elit ” és a megmondó médiaemberek szerint : az csakis kizárólag a cigányság bűnös mivolta miatt történik. Én így gondolom , megjegyzem ez a saját véleményem.

Balogh József Lino

16 hozzászólás

  • A kép nem túl vidám.Mindenesetre jellemző hungarikum.Arra nem is gondolnak a szittya falván,hogy 2018-ra már a saját seggüket kell majd védeni.Az araboknál még a kecskékre is fennáll a luk-luk. Vonáéknak lesznek problémáik.Proszit!!!

  • Minden ép eszű ember figyelmébe ! A Jobbik nemzeti szinű, mézes-mázos szavai mögött – a takarójuk alatt, – egy undorító, fajgyűlölő, újnyilas párt rejtőzik, amely rendszeresen uszít a Magyar honfitársaink ellen.
    A Jobbik legkirívóbb jellegzetessége a FAJGYŰLÖLET SZÍTÁS ! kik a mézes-mázos nemzeti színű demagógiájukkal azon fáradoznak, hogy visszacsempésszék Magyarországra Hitlerék rég megbukott rendszerét.
    Ez a gané fajzat reménykedik egy új típusú, erőszakkal szabályozott, nacionalista tekintélyuralmi állam megteremtésében hol majd a népámító Vona, a hazug igérgetéseivel kihasználja az elfuserált életű embereket – a szakképzetlen, iszákos, lusta, iskolázatlanokat – a társadalom peremén tengő – lengőket – akiknek bármilyen szólam jó, mely azt mondja, hogy az elfuserált, képzetlen életükért nem ők a hibásak, hanem a társadalmi rendszer – kik menekülnek az általuk nem értett külvilág elől egy szélsőséges nacionalizmusba – ott, ettől a tökfejű, akarnok vonától, ( fekete, üres arc, soha egy mosoly rajta, vagy az értelemnek egy felvillanása, kinek még a szeme sem áll jól ), nemzeti színű, mézes-mázos demagógiájával megetetve, rohamosztagai segítségével – munkát, kenyeret és jó életet remélnek !
    Itt az ideje a diktatúra után rajongó, fajgyűlölő jobbikosokat betíltani, letartóztatni a vezetőiket és a múltba utalni, rohamosztagaikkal együtt, ezt a militarista szinezetű, eszeveszett, szélhámos, újnyilasjóska csürhét.

  • Fenyvesi Glória

    A cikkírónak:
    Az egyén is kell, hogy együttműködjön a társadalommal.Hogy elfogadja szabályait!
    Mert ha nem, akkor anarchia van…
    A Jobbik-osok, de a Gárda sem ölt meg egyetlen cigányt sem, de a cigányok sok magyart, köztük főleg időseket nemcsak kirabolnak, hanem meg is ölnek…
    De életerős férfiakat is: Marian Cosma,és a tanár úr meglincselése)…Fiatal lányokat megerőszakolnak…(Pécsi pszichológusnő)
    Erről nem tud a cikkíró? Vagy netán helyesli?

  • Liberalizmus=szabadrablás,a feladás ideológiája,életvszélyes a szó igazi értelmében.

    Erős állami rendben,a Tekintény alapján hagyni hogy cigányságunk saját körében saját kulturájában saját hagyományi és szokásai,törvényei szerint élhesse mindnnapjait,a szeretteljes ,hagyományokon alapuló oktatás, a bentlakásosk életfelkészitő kollégiumok,a vissazállitott sorkatonaság altiszi szolgálata,segitségével,kiegészülésével.

    Hatalmas rétegröl van szó,mely idözitett bomba,felhsználható eszköz is lehet szabadelvű tervekben,de egy egyenrangú.ön és nemzeteazonos ,épitő energiáit épitő csatornába öntő ,büszke kézfogásu réteg is.

  • Fenyvesi Glólika,
    egysíkúan ostoba,elfogult baromságaiddal már tele van a csatorna.
    Bizonyítsd be,hogy különb vagy saját magadnál.Képes vagy átlépni a saját árnyékodat?Vagy azt akarod bizonygatni,hogy igenis a hordalék alapanyagához tartozol? SZÉGYELLEK!!!

  • Balogh József Linó

    Fenyvesi Glória és Kiss Pálnak: ” Boldogok a lelki szegények ” ezt a boldogságot Jézus önöknek és az önökhöz hasonlóknak hirdette !

  • Balogh József Linó,
    az idézet úgy van tovább,hogy:”övék a mennyek országa”.Nem értem miért nem mennek a saját fertályukon rontani a levegőt.

  • Gyuri10: miért nem? Mert nekik küldetésük van! De a mennyek országa jó ötletnek tűnik. Oda mehetnének.

  • Azon gondolkodtam elébb, miért enged át Ille úr ilyen Glórikákat?
    Valószínüleg, hogy megmutassa, mi a mainstream odahaza. És egyre inkább!!!

  • kiskato: rossebet. Ha nem teszem, akkor jön a sipákolás, hogy micsoda demokrácia ez? Nomeg, titokban abban reménykedem, hogy egyszer – csupa véletlenségből – feltisztul ez a nőszemély, de legalábbis megért valamennyit a világból.

  • na addig (2018-ig)még sok idő van,nem kell aggódni,pláne alaptalan
    rágalmakat terjeszteni feleslegesen,különösen a mélyponton lévő
    baloldalnak,ettől nem lesznek népszerűbbek!!!Több helyen maguk a cigányok is a Jobbikot támogatják,mármint akik képesek normálisan beilleszkedni,tehát nem a bűnözők!!!!
    Senki sem tökéletes,de tény,hogy a JOBBIk nagyon közelít a kormánypárt támogatottságához(talán nem véletlenül)ha tényleg rasszista,antiszemita lenne nem érhetne el ilyen eredményt!
    Csak megsúgom sok baloldali nagyobb antiszemita,rasszista mint sokan gondolnák!
    A baloldalnak talán konkrét javaslatokkal,állításokkal kéne előállniuk,hogy egyáltalán szavazzanak rájuk!

  • Jo lenne ha a ciganyok ciganypenzbol , ciganyorszagban okoskodnanak.

  • Toth Piroska: mintha azt mondta volna, nem időzik itt sokáig. Vagy csak addig, mi elejt egy rasszista hozzászólást?
    Tudja mit? Segítek. A MODEM nevében.

  • Fenyvesi Glória

    A bűnözést nem szabad tagadni,s a bűnözőket nem kell védeni, sőt nyerjék el mindenkor méltó büntetésüket!
    Embert ölni a legnagyobb bűn!

  • Fenyvesi Glória

    Balogh Zoltánról, a miniszterről pedig érdekes olvasmány:

    Ha beírják a GOOGLE-ba: Csúri Ákos blogja

    A cikk címe: Szegény Balogh miniszter…

  • Fenyvesi Glória: miből gondolja, hogy bárkit is érdekel egy olyan bunkó blogja, aki a miniszter nevét helyesen se tudja leírni?