Orbán ellenségei

2015 június 3 1:02 du.10 hozzászólás

A lista nem teljes, mi több, szabadon bővíthető:

Orbán ellenségei az utóbbi 25 évben

Orbán ellenségei az utóbbi 25 évben

A juhászok, a nemzetiségiek, a szegények, Simicska, az EU, Juncker, a tanárok, a multik, a munkanélküliek, az országot elhagyók, a földet akarók.

Ha megfordítjuk, nekem/nekünk ki az ellenségünk, hát…a fasiszták, nácik, az álkeresztény KDNP-sek, a mutyizók, a korrupt jobboldal, a NER, a TEK, és az őket kiszolgálók….szóval van vagy kétmillió ellenségem…

10 hozzászólás

  • sharapova2008

    Kimaradtak az ELMEORVOSOK!

  • Gondolom a fasiszták és nácik azok, akik ki merik mondani az igazságot, elegük van az idegenek elnyomásából, és féltik a nemzetüket.

    Ugyanis másmilyen fasiszták és nácik nincsenek. Csak azok találják ki, akiknek ez az érdekük.

    Bizonyíték erre, hogy a rettegők népessége egyre gyarapodik. Márpedig általános érvényű jelenség, hogy ahol az emberek félnek, onnan elmennek, nem pedig jönnek.

    Vagyis ez a bizonyíték a hazugsághalmazra, amit a rettegők a kezükben levő média eszközével terjesztenek gyarmatosító céljaik megvalósítása érdekében.

  • Istvan Bende: tökéletes megfogalmazása az orbáni módszertannak. Az idegenek elnyomásáról ugyan nincsenek bizonyítékai, de nagy nemzetféltésében minden esetre maga is előhúzza ezt a kártyát.
    A rettegők népessége valóban gyarapodik: ma már közel négy milliónyian rettegnek a holnaptól, lesz-e még mit enniük?
    Jól látja, az emberek valóban elmennek innen. Eddig kb. fél milliónyian. Persze, ők csak kirándulni mentek.

    Egyet nem értek: hogy jött ez az egész kijelentéshalmaz a cikk témájához?

  • Azért azzal vitatkoznék, hogy a Juncker és az EU drgenya ellensége lenne. Mert ha igen, akkor diplomáciailag is hangot adnának az ellenséges véleményüknek. De csak a „buksi” fejét simogatják és vigyorognak.

  • Kicsiroli !

    Junckert a diplomáciai úttól csak az tartja vissza, hogy Orbaninivel egy pártcsaládba tartoznak. Ezért kénytelen egyelőre csak jópofáskodni ezzel a szalonképtelen, tulajdonképpen paranoiás diktátorral. Majd ha kizárják a fid SS-t az Európai Néppártból, akkor jön el az ideje a hivatalos uniós eljárás(ok)nak is…

    .

  • Istvan Bende !

    Rosszul tudja a régi magyar közmondást, mert az úgy szól, hogy
    „A gyerek és a részeg mondja ki az igazat.”

    Tehát akkor, a kettő igazmondó közül a maga fasisztái melyiknek felelnek meg ?

    Oszt ugyanezek mitől is féltik a maguknak vélt és kisajátított nemzetet, csak nem a bejövő kultúrától, ami valóban és egyre inkább hiánycikk Magyarországon ?

    .

  • Kimaradt a KLUBRÁDIÓ.

  • bene:

    Áruld már el, ídes szép tezsvírem, kik azok a „zidegenek”, és hogy „nyomják el” a magyartot?

    Pontos, ellenőrizhető adatokat kérek.

    Tán csak nem arról az EU- ról van szó, mely évente 1000 milliárd forintot b…szik hozzá Magyarországhoz, ami nélkül kb. az altamirai ember szintjére esne a zország vissza?

    Vagy a Zusák, netán a cionisták (ammegmiaf…x)??? Ha igen, konkrét elnyomó példákat kérök.

    Nnnyyya kérem.

  • A barátja pedig a Pozsgai ne is legyen több.

  • FORTIMBRAS: Ja, csak eszükbe sincs kizárni ezeket, mert a szavazatukra szükségük van!!! Csak minden nap elmondják, hogy nahát-nahát. Nekem sóhivatalnak tűnik. Ezért mer drgenya aljaskodni.