Országmentők, vármegyések

2015 július 11 4:21 de.51 hozzászólás

„Addig folytatjuk, amíg Magyarország nem lesz újra magyar, és lehetőség szerint fehér”

Győzelemként értékeli a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, hogy a mozgalom aktivistáinak megjelenése után a rendőrség „megtisztította” a Keleti pályaudvart a menekültektől.
Zagyva György Gyula, a HVIM társelnöke szerint a kormány „képtelen megállítani ezt az afrikai áradatot, amely el fogja söpörni Magyarországot, ha mi nem állunk ki”. Zagyva szerint a jövő héttől a HVIM tömeges tüntetéseket szervez az összes menekülttábor elé, továbbá a magyar-szerb határra, hogy Afrikában és Afganisztánban is „lássák, hogy ne ide jöjjenek, mert nem látjuk őket szívesen”.

Namármost. Zagyvát illetően megáll a nomen est omen: fölöttébb zagyva. Fel sem fogja, hogy a rendőrség ellenük menekítette ki a menekülteket, mivel a sok agyatlan olyan nemzetközi botrányba sodorta volna fizikai beavatkozással Magyarországot, ami rendesen megroppantotta volna Orbán derekát is. Afrikában és Afganisztánban meglehetősen kicsi az esély az ő izmozásuk látására, mivel a menekülők nincsenek igazán abban a helyzetben, hogy értesüljenek a vármegyések keménykedéséről, akiknek többsége még fel se tudná sorolni azt az egykori 64 vármegyét, amiről mozgalmukat (?!) elnevezték.

Incze Béla alelnök címben jelzett kijelentése – véleményem szerint – komoly ismerethiányosságról tanúskodik, vagy csak tudatmódosítót szed a jó fiú. Magyarország eddig is magyar volt – persze, ha eltekintünk a tatárjárás óta folyamatosan beáramló bevándorlóktól. Őmagának szerencséje van, mert családneve okán nem igazán lehet sehová sem sorolni, mert azért mégse tételezhetjük fel, hogy a néhai pápa leszármazottja. A bőrszínnel is gondja lehet, mert Magyarország eddig is fehér volt – kivéve talán a fekete kunokat, amiről Incze nemzettestvér aligha bírhat ismeretekkel – , persze, ha a romákra gondol az más. Az csak sima belterjes rasszizmus, egy ilyen fajvédő dehogy gondolna ilyesmire!

Emberkedésükhöz álljon itt egy apróság: ha ott, vagy bármikor a jövőben, csak egyetlen ujjal is hozzányúlnak a menekültekhez, az, biza, a személyi szabadság korlátozását jelenti.
Btk. 194. § – Személyi szabadság megsértése
194. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a személyi szabadság megsértését
A) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére,
B) aljas indokból vagy célból,
C) a sértett sanyargatásával,
D) védekezésre képtelen személy sérelmére,
E) fegyveresen,
F) felfegyverkezve,
G) jelentős érdeksérelmet okozva vagy
H) hivatalos eljárás színlelésével
Követik el.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett bűncselekmény a (2) bekezdés b) vagy c) pontja szerint is minősül.

Na, hatvannégyesek, nagy szarban lesztek, ha akad valaki, aki feljelent benneteket!

A tüntetés végén a tömeg egy része a „ledarálunk minden román csecsemőt” rigmust skandálta, és Kubatov Gábor Fradi-elnököt szidalmazta. Ennek a logikáját, attól tartok, pszichológusi elemzésre kellene bízni, valamint sürgősen meg kellene nyitni az OPNI-t.

Most nézzük a nép egyszerű – de orbánilag kellő képpen megvezetett – gyermeke reakcióit.
„Taxisok ecsetelik a kétéves forma kisgyerekre és a családjára mutogatva, hogy de ezek a földre szarnak, állatok, aztán köpnek egyet, mintha az amúgy sokkal kulturáltabb lenne.„ Na, igen, mivel a WC-be nem engedik be őket.
„Dögöljenek meg, lőjék le őket” – ezt már egy idős hölgy fröcsögi bele a nagyvilágba, miközben sétál át a zebrán. Pedig neki is van gyereke, unokája, szélsőséges érzelme érthetetlen.
Kommentekben, névvel, arccal kívánja több ezer ember „az afgán mocskok” halálát. Honnan tudják, hogy afgánok? Mit tudnak arról, hogy miért menekülnek? Semmit, de rohadtul büszkék a seggükön levő piros foltra.
Egy biztonsági őr teljes komolysággal figyelmeztet, hogy ne menjenek a menekültek közelébe, mert ebolások lesznek. Mondjuk, eddig se volt jó véleményem a kollégák műveltségéről (magam is űzöm e szakmát, nem jókedvemből), de ez már erősen rezgeti a lécet: ennyire nem lehet hülye!

Egy aktivista tegnap három sötét bőrű embernek magyarázta el a menekültellenes tüntetés közben, hogy inkább ne menjenek a Keleti felé, mert bajuk lehet. „De vannak papírjaim. Magyar vagyok” – mondta tört magyarsággal az egyik. Ő meg szemlesütve csak annyit tudott válaszolni: „Az nem számít. A bőröd színét nézik”.
hatvannégyes
Kérem, nézzék meg alaposan az inzert központi figurájaként, eltorzult arccal üvöltőt.
Biztos vagyok abban, hogy nem ilyennek született. Köszönjük, Orbán, köszönjük, Vona. A vetés lassan beérik.

Imádkozzatok, hogy ne legyen véres az aratás!

51 hozzászólás

  • sebestyén eszter

    Tragédia! 🙁 És ezt a szellemet ki engedte ki a palackból? Mert nem a Jobbik…
    Egyébként ezek BŰNÖZŐK!!! — ezért nem is a hajdan volt OPNI-ban lenne a helyük, hanem az IMEI-ben, az meg szerencsére nyitva van.
    Ezt az egészet Orbán szépen felépítette és gerjeszti, használva hozzá a Jobbikot, per se.

  • sebestyén eszter

    „Kérem, nézzék meg alaposan az inzert központi figurájaként, eltorzult arccal üvöltőt.” = Amerikai história X

  • Fenyvesi Glória

    A napokban egy bevándorló megerőszakolt egy magyar lányt a vonaton…
    És ha a bevándorló-özön-pártiak lányát, feleségét , unokáját erőszakolnák meg?

  • Megírta már évekkel ezelőtt Laciúr Mr. Bartus hogy ez lesz.
    De most még mindig csak az első stádiumoknál tart ez a társadalmi folyamat Árvalányhajlandban.
    A java majd pár év múlva várható.
    SENKI ne reménykedjék.Csodák nincsenek.
    Pláne nem társadalmi folyamatok tekintetében.

  • Fenyvesi Glória: ne türelmetlenkedjen, előbb-utóbb magára is sor kerül 😀

  • És ha a bevándorló lányát-annyját erőszakolják meg ?
    ( Vagy netán magát a bevándorlót ?? )

  • Ha a bevándorló csecsemőjét megdarálják , az hazaffyas tett.
    Ha egy bűnöző , aki történetesen pont egy bevándorló erőszakoskodik valakivel, akkor az egész világ előtt lehet sikoltozni hogy ugye milyen helyes dolog volt megdarálni azt a csecsemőt , legalább egyel kevesebb a potenciális magyar-leány megerőszakoló.

    MEgjegyzem a leállatiasodott arab hordák is ezt a jelszót ordítva rontottak rá az alig pár napos fiatal Izrael Államra :
    ” Szuronyhegyre a csecsemőitekkel !! ”
    A következményeket ismerjük.

    Érdekelne hogy a fotó központi figurája , aki ránézésre rettegésben tarthatja a közvetlen környezetét , mit tenne ha találkozna egy balhé alkalmával pl. egy német elit-kommandóssal.
    Miképpen válna szarrá az illető előtt.

    ( Mo.-n érdekes módon a hatóságok eltűrik az ilyesmit. Csak tudnám miért költünk akkor a hungarókommandókra. Mert az , hogy engedély nélküli piláf-árusokat rohamoznak meg ordítozva , éjszakánként fekete páncélöltözékben és hat mázsa vas-bilincsben hurcolásszák az alsógatyás szerencsétleneket a kamerák előtt, még nem indokolja a rájuk költött milliárdokat.)

  • Geyza: a mi finnyás fajvédőink nem tennének semmi erőszakot, mert még bepiszkolnák a ….

  • Eldördült a startpisztoly…

  • Sebestyén Eszter:

    Az amerikai história X nem jó példa, mert az egy rendkívül komoly, összetett problémát több oldalról, pártoskodásmentesen, tényszerűen bemutató szociográfia. A főszereplők jelleme, indokai is összetettek, ez nem egy ilyen orbánisztáni állatember (Beastman)- színvonal.

    Geyza:

    „Érdekelne hogy a fotó központi figurája , aki ránézésre rettegésben tarthatja a közvetlen környezetét , mit tenne ha találkozna egy balhé alkalmával pl. egy német elit-kommandóssal”

    Semmit, mert ilyen csótűnyokra elitkommandós nem megy rá. Azok azért egy ilyen retardáltnál valamivel komolyabb problémákkal kűzdenek, nem utcán verekednek a söpredékkel (GSG9. SAS, Sayeret, Cesarea, BOPE, Spetznatz, Delta Force, meg ki tudja még, melyik elit… ezeket nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy ilyen nyikhajba töröljék a lábukat, még he ez egy veszélyes nyikhaj is).

  • Az ipse egyik kezében energia-ital, a másikban meg maga az ERŐ…ami vele van.

  • sebestyén eszter

    @István,
    re 2015 július 11 9:16 de.
    nem vagyok a lájk-társadalom híve, de most először sajnálom, hogy nem működik ez a funkció a kmh-n.

  • sebestyén eszter

    @István,
    re 2015 július 11 10:21 de.
    szerintem is. vége van az edzőtábornak, ez már a bajnokság. élesben. 🙁

  • sebestyén eszter

    @Fenyvesi Glória,
    szinte „egészen biztos”, h amiatt a társadalmi tényezője miatt követte el, miszerint bevándorló. és így fehér és magyar embernek „egészen biztos” nincsenek ilyen biológiai eredetű, deformált késztetései, te barom!

  • Kedves Glória!

    Vajon tud e róla,hogy naponta erőszakolnak meg lányokat, asszonyokat, fiatalkorúakat, kisgyerekeket – azaz kisfiúkat és kislányokat – és ezen bűnelkövetők egy része valóban az áldozat számára idegen, aberrált gazemberek – nem valószínű azonban, hogy bevándorlók, miután a sok évre visszatekintő statisztika már félelmetes számokról ír – amikor is az Ön általkifogásolt bevándorlók még sehol sem voltak !

    Ám nagy részük jellemzően családon belül, hozzátartozók (férj, élettárs, apa,nagyapa, közeli rokon, jóbarát, tanár, edző, szomszéd stb) által „követődik el”, mégpedig a hatóságok orra előtt,gyakran a másik szülő tudtával, úgy hogy az iskola,gyámügy, családvédelmi iroda,vagy a rendőrség is tud róla de különböző okoknál fogva nem történik semmi, vagy csak nagysokára, megkésve, amikor pedig egy kis odafigyeléssel meg lehetett volna előzni.

    Esetek legtöbbjében egy egy tragédiának kell bekövetkeznie, hogy a több éve ismétlődő, vagy alkalmi eset kipattanjon !
    És a statisztika ezen eseteknek csak egy részéről a feltárt, bejelentett esetekről szól – vajon mennyi a látens, megfélemlítés,fenyegetettség vagy szégyenérzet stb miatt elhallgatott,eltusolt fel nem tárt eset ?

    Nagyjából ugyanannyi – ha érdekli a téma bármikor rákereshet akár az interneten, akár az ezzel foglalkozó szervezetektől, készséggel rendelkezésére állnak, örülnek az érdeklődésnek, a segíteni akarásnak!

    Szóval nem kell ahhoz „egy bevándorló” aki a vonaton akcióba lép a magyar lánnyal, hogy aztán sűrű suttogások közepette szájhagyomány útján terjedjen az eset – Glóriák által – elég lenne az itthoni borzalmakat figyelemmel kísérni !

    Tehát,ha a kerítést felhúzzuk, és mindenki mást kirekesztünk, a szörny akkor is itt lakik velünk, ez ellen meg valami oknál fogva a Glória félék nem nagyon emelik fel a hangjukat: legalábbis az ez ellen tenni kívánó segítő
    szervezetek gyalázatosan kevés anyagi és társadalmi segítséget kapnak!
    Ezt a gondot, problémát ma nem szokás észrevenni,mert azt hisszük amiről nem beszélünk, az nincs !
    Pedig van – ha eddig nem tudta, most már tudja!

  • Besancon: ne strapáld magad, Fenyvesi képtelen az önálló gondolkodásra. Amíg nem kapja meg a pártirodáról a véleményét, addig nincs neki.

  • Azzé csak jobb ha egy fenntifotón látható jómagyarember bassza halálra a kisleányt , mintha egy koszos afrikai fogdossa a fenekét nem ?
    Mégiscsak szittyaemberek vagyunk vagy mik …maraggyon minden miközöttünk.
    Isten is úgyakarná.

  • sebestyén eszter

    Fenyvesi Glória miért kommentelhet itt? Nem azt mondom, h Che különb, de közben mégis: van önálló akarata. Glóriának az sincs. Che magától hülye, Glória pártfeladatot testesít meg.
    GLOÁRKA EGY KLOÁKA. -> Kloáka-Gloárka…

  • Már máshol, is írtam, hogy mindenki aki a bevándolókat védi, megérdsemel szomszédnak egy ilyen családot.
    Persze, nem tudom elhinni, a „megerőszakolást” sem, de a nép NEM örül nekik, ez nyilvánvaló.
    Az egész egy szörnyű abszordum Európa részére!

  • Figyelő: már máshol is írtam, hogy elkeserítő, mennyire képtelen különbséget tenni a bevándorló és menekült közt…
    Amúgy a Körte utcában lakik egy arab család, még nem hallottam, hogy a szomszéd panaszkodott volna rájuk. A fogorvosom arab. Hetente 2x a COOP előtt egy afrikai srác árul zoknit, alsóneműt, pólót, miegymást. Nos?

  • A hithű muzulmán vallása tanítása alapján tiszteli a nőket, csak az ilyen „hatvannégyvármegyés” muzulmán nem. A többnejűség is arra vezethető vissza, hogy a természeti körülmények között a fizikailag gyengébb nem támaszra szorul. Egy igazi férfinak ezért kötelessége több nőt is eltartani, megvédeni, még más férfiaktól is. A nőnek meg kötelessége elrejtenie magát, sőt kötelező még a neki tetsző férfi közeledését is ellenkezéssel fogadnia. Amikor mondjuk egy addig csak szigorú muzulmán környezetben tartózkodó hímnemű egyszercsak fedetlen hajú, vállú, mély dekoltázsú nőkkel találkozik, úgy képzeli, hogy valamennyi neki ajánlkozik fel. Az ellenkezés meg természetes – nem céda az illető nő.
    Ezek azok a valóban nehéz kulturális különbségek, amiknek megoldása nem egyszerű. Mert bár értem, és ismerem, de nem vagyok hajlandó 30 fokban állig begombolkozva járni, meg bokáig érő slafrokban strandolni csak azért, nehogy a mellettem ülő muzulmán hitű félreértse. Talán először a muzulmán nőkkel kellene szót érteni..?
    A hímneműekben egyébként is kevésbé gyökeresedett meg a krisztusi szeretet lényege. (Ez nem értékítélet, szeretem a férfiakat, csak mások.) Ez a csecsemőügy rémisztő. Sok háborús könyvet, dokumentumot olvastam, minden szörnyűséget el tudtam képzelni, de a csecsemőt falhoz csapó „vitézkedéseket” egyszerűen nem is értem.
    Mi lehet ez az atavisztikus félelem a gyenge emberpalántával szemben? Féltékenység? Hogy felnőve majd éppúgy elzavarja a horda éléről, ahogyan ő tette az idősödő gyengébbel? Nem látja a jövőt a gyermekben? Vagy éppenhogy látja, és fél tőle?
    A csecsemőgyilkosság nem ismeretlen az állatvilágban sem. A macskafélék (a bájos házicicák is!) kandúrjai megölik a még vak kiscicákat.
    Szegény, szerencsétlen zagyvagyulák. Tényleg nagyon gáz lehet állandó rettegésben élni.

  • Figyelő kedves :
    ITt , ahol lakom , az utcában van három jómagyar família.
    Nem lehet tölük pihenni mert a kutyáik éjjel nappal ugatnak , továbbá végtelen életigenlésükben éjszaka sűrűn ramazuriznak.
    Pár éve szóltam az egyiknek hogy próbálja a kutyáját valahogy visszafogni , mire kiszúrta a kocsim kerekét.

    Jómagyaremberek…az egyiknek a kertjében van egy zászlórúd kettő zászlóval. Erdélyivel és magyarral.
    A szomszédokkal való együttélésre vonatkozó előírásokat egyszerűen leszarják….jómagyaremberek.

  • Engemet egyszer , jó régen , kezelt az akkori Tanzán elnök , bizonyos Julius Nyerere fia , aki frissen végzett fogorvos volt a Király utcában.
    ( Akkor még Majakovszkij utca volt a neve . Nem a Tanzán elnök fiának , hanem a fogorvosi klinika utcájának.)
    Igen helyes barátnője volt neki !Az is fekete bőrű volt. Egy ébenfa-színű bombázó..

  • Besancon

    Ha már hasonlítod a bűnelkövetéseket, akkor a magyar lakosság illetve a határátlépők számához képest százalékosan viszonyíts.

    Glória aggodalma nyilván arra vonatkozik, hogy – Ille állításaival ellentétben – a illegális határátlépők jelentős része nem csak más kultúrtájú de iskolázatlan is, akiket nehéz bevonni a munkaerő piacra és integrálni őket a társadalomba. A társadalmon kívül rekedtek pedig könnyebben kerülnek kapcsolatba a bűnözéssel.
    A magyarok gazdasági fejlődésével nyilván vele jár az is, hogy idővel több migránst tudnak fogadni, integrálni és asszimilálni. Nem a magyar intolerancia megnyilvánulása, hanem Nyugat-Európából vett tanúság, hogy nem működik a „multi-kulti”, hanem komoly feszültségeket szül. Ha jót akarunk, bizony, meg kell szűrni, hogy kiket fogadunk be.

  • Hová tűnt a bejegyzésem?

  • sebestyén eszter

    Magyarország tranzitország, még a fideszes Bevándorlási Hivatal szerint is. Ez azt jelenti, hogy a menekültek csak átutaznak rajtunk, így a menekültből Mo-on nem lesz bevándorló. Na, Orbán és sajnos az ellenzék is mindent elkövet, hogy ne a valóság legyen a látszat: mit mond Orbán? Bevándorlóprobléma. Mit mond az ellenzék? Bevándorló-ellenes plakát. Miért nem azt mondja az ellenzék, hogy menekültellenes plakát?

  • Fenyvesi Glória

    Sebestyén E!
    Maga szívesen elviseli, ha egy problémára rámutat, és kigúnyolják, olyan alpári módon, ahogy maga teszi…???
    Ez intelligens hozzáállás?

  • Csárli : Elvitte a cica ?

  • Különben meg Csárli , az eltűnt bejegyzésed csak neked fontos , mi leszarjuk.
    Ha kierőszakolod vele a moderálást , mi csak röhögünk rajtad , pláne ha még sikoltozva rinyálsz is miatta ,elhiheted ! 😀 😀

    Ha legközelebb hallgatsz ( fogcsikorgatva ), akkor megspórolhatsz magadnak egy jó kis körberöhögést.

  • Uggyan máá Fenyvesikém..
    hol hallott maga olyat hogy intelligenciával győzni lehet a nácik felett ?
    Ha valaki VALÓBAN intelligens , akkor a nácikkal szemben félreteszi az intelligenciát.

  • A nácik ” intellegencejáról ” papolnak de az első adandó alkalommal csecsemőket darálnának illetve tiltakozó fiatalok arcát savaznák le.

  • sebestyén eszter

    @Fenyvesi Glória, a kloákánál intelligensebben nem tudtam megfogalmazni, h seggfej. Sry. de kérdezem még egyszer: „szinte “egészen biztos”, h amiatt a társadalmi tényezője miatt követte el, miszerint bevándorló? és így fehér és magyar embernek “egészen biztos” nincsenek ilyen biológiai eredetű, deformált késztetései”?

  • Kedves Jani !

    2015.július.12 3:59

    Mi köze az Ön válaszának ahhoz, amit én Glória beírására reagáltam ?
    Ne bocsátkozzon vélt, vagy feltételezhető statisztikákba, maradjon a témánál, ha nekem válaszol: azt akit napi szinten bántalmaznak és erőszakolnak meg közeli hozzá tartozói családon belül – azt vajmi kevéssé érdekli, hogy a bevándorlók számához képest arányaiban sok vagy kevés az ilyenfajta bűnelkövetés, mások kárára !

    Egyébként meg nem hasonlítgattam a bűnelkövetéseket a magyar lakosság és a határátlépők között – ehhez alaposabb ismeretek szükségesek a „vélt”-nél, sem társadalmi problémákról, iskolázottságról, sem más kultúráról nem írtam !
    Mindössze azt jegyeztem meg – jó lenne, ha Ön is erre koncentrálna ha már egyszer bekapcsolódott az adott kérdésbe – hogy ne aggódjon Glória (és más sem) a vonaton történt erőszakolás miatt – amennyiben igaz – mert naponta történnek ilyen és ennél sokkalta elborzasztóbb esetek a hatóságok, felelősök és egyéb kétlábúak orra előtt anélkül, hogy bármi történne, vagy hatásos,egységes fellépés kísérné, továbbá nem olvastam egyetlen aggódó mondatot sem Glóriától sem Öntől e témában kedves Jani !

  • jani: maga honnan tudja, mi Glóriánál a nyilván?
    A a fránya ille-szemüveg… egyszer, a változatosság kedvéért, levehetné már!

  • charlie: elvitte a kiscica. Nem tetszik? Lehet reklamálni 😀
    Az alsótekeresi kocsma – gondolom, jó hely lehet, ha maguk ott szoktak egymás közt röhögcsélni – biztosan rendelkezik tükörrel – ha máshol nem, a rest roomban. Javaslom, ha nem szelfi képes a telefonja, az előtt fotózkodjon, a hely éppen megfelelő lenne a maga szintjének. Azután küldje be a portréját a szerkesztőségbe, ha elfogadható – amit azért kétlek, és nem a megvilágítás, vagy a tükör foncsorozása miatt – kirakjuk a kommentjeihez.
    Talán sikere lesz vele.

  • Ille, a kommentem minden szempontból megfelelt a moderálási szabályoknak, az, hogy megkarcolom az önérzetét egy kis viccelődéssel, még nem ok arra, hogy a szolgálati fegyveréért nyúljon. Az alsótekeresi kocsma (leánykori nevén tiszti klub) bizonyos neveltetésben részesíti az odajárókat, magának is ajánlok hasonló helyet, hogy ne legyen ilyen „savanyújóska”.

  • charlie: azt majd én döntöm el, hogy mi felel meg a moderálási szabályoknak.
    Arra pedig esélye sincs, hogy az önérzetemet megkarcolja, nem áll azon a szinten.
    Jómagam valódi tiszti klubban szereztem a neveltetésem bizonyos részét HM nyári és téli, BM tiszti klubbjai, 1970-es években, ahová magát valszeg be se engedték volna – és nem a kora miatt.
    A mogyoródi „tiszti klubban”, ami erősen jobbikos állapotú, még meg is becsülnek annak ellenére, hogy ellenfelük vagyok. A „savanyújóskaság” megállapításához nem gondolnám, hogy elég humorérzéke lenne. Tudja, egy vicc attól is lehet idióta, ha nevetnek rajta – más idióták.

  • „A mogyoródi “tiszti klubban”, ami erősen jobbikos állapotú, még meg is becsülnek annak ellenére, hogy ellenfelük vagyok”
    Gondolom nem probléma, ha ezt az infot leellenőrzöm.
    Csak aztán nehogy az eredmény megint moderálásra kerüljön.

  • Besancon

    Úgy jön Glóriának adott válaszához az én hozzászólásom, hogy a hazai viszonyok ecsetelésével próbálta bagatellizálni a Glória által említett bűnesetet.

    Valóban nem írt iskolázottságról meg kultúráról (aminek szerintem van köze a beilleszkedéshez és bűnözéshez) Én viszont írtam. Nem szabad?

  • Ille István

    Általában maga az, aki „tudja”, hogy kinél mi a „nyilván”.

  • Csárli fiam nehüppögjék.
    Szeggye ösze magát fijjam.
    Minnél mélyebbre sűllyed ebben az önsajnáltatásban ( újmagyar szó , most találom ki. KAzinczy csak iparitanuló lehet itten.)
    Tehát minnél jobban maga , mi is annál jobban 😀 😀 .
    Nem kínos önnek hogy kiröhögünk ?

  • charlie: nem gondolom, hogy lennének megfelelő információi hozzá 😀 Éntőlem játszhatja a jó kapcsolatokkal rendelkező mozgalmárt, a maga baja, játssza csak az eszét :P.
    Ja, és ha belép, köszönjön szépen, udvariasan, ez nem az alsótekeresi kocsma, itt a vendégek nem csípik a maga fajta nagy arcokat, még akkor se, ha próbanyilas.
    Szóval, csak halkan, szerényen. Tudom, hogy magának ez szokatlan lesz, de egyszer megpróbálhatja.

  • jani: valóban én vagyok az. Maga meg nem. Ilyen egyszerű.

  • Jani kedves, maga simán kötözködik, de ezen túllépek !

    Apropó! Mit nem mond! Ezek szerint a hazai viszonyok ecsetelésével lehet „bagatellizálni” a Glória által említett bűnesetet???

    Na, most jól gondolja meg a választ!

  • Besancon

    Amit kérdez, az Függ attól, hogy kit kérdez. Az áldozatot vagy az elkövetőt, illetve, hogy milyen hazai esettel próbálunk bagatellizálni. stb.

    A múlt rendszerben áremeléskor azzal szoktak bagatellizálni, hogy „Amerikában pedig verik a négereket”. 🙂

  • Jani kedves, maga úgy beszél mellé, ahogy csak kell, de a témát erősen kerüli: nekem nem tűnik értelmes vitapartnernek, csak nem Ön is egy a terelők között?

  • Besancon: nem, sárdi jani nem hivatásos terelő, csak ösztönös 😀

  • Besancon

    Bevallom, nagyon megijedtem a témától és a nehézsúlyú vitapartnerektől és azért tereltem. Bocsi.

  • na, kérem, mintha itt tiltott önkényuralmi hadonászás folyna a rendőri nemiszervek előtt…meglehetősen rezignáltan tűrik… sőt, tudatosan elnéznek másfelé…

  • Valószínű, hogy ez a szám nekik is a kedvencük:
    https://www.youtube.com/watch?v=8vIS90AamLc
    (vigyázat, egymillió a látogatottsága a videónak, mivel erősen szuggesztiv)
    A kultúrának remek hatása van az emberekre.

  • charlie: az emberekre – igen. de magára…