Toroczkai, a rettenetes

2015 szeptember 19 4:00 de.3 hozzászólás


Na, ettől azért nagyon beszartak szerintem. Nagyon kemény. Büszke is lehetne minden magyar erre, mert ez nagyon ott van… A nép egyszerű gyermeke most jól megmutatta… (Mondjuk azért én a zenére költöttem volna, mert ez egy jogdíj nélküli „action drive” zene – azt hiszem 6 euro körül van cd-je, és van belőle 3.000.000 alhangon, kici, kinai, occó…)
Ez a főmagyar kotyvasztott egyet – hiába, no, a receptet othonról hozhatta, a kedves mama biztosan ilyenekkel etethette, altatódal helyett. Persze, ezt az izét egész Magyarország, a teljes magyarság nevében küldte azon menekülteknek, akik szept. 15-e után is merészkednek Magyarország földjére lépni. A felhatalmazást valahogy elfelejtette mellékelni.

„Ásotthalom jobbikos polgármestere, Toroczkai László olyan videóüzenettel riasztja el a menekülteket a környékről, ami dicsőségére válna bármely ZS kategóriás akciófilmtrailernek. A feszültséget gondosan építő zenei kíséret mellett a filmet a zászló előtt beszélő Toroczkai, szögesdrótok, a „militáns mezőőrség” emlegetése és „a folyamatosan épülő kerítés” ígérete teszi igazán vészjóslóvá. Egy motorral földúton farolgató terepgatyás valaki többször is feltűnik az etűdben. A félelmetes ásotthalmi mezőőrség tagjai lóháton is megjelennek a felvételen, majd a film vége felé felsorakozik a teljes szupercsoport, élén Toroczkai Lászlóval. A leleményes filmkészítők egy térképen berajzolt útvonal segítségével bizonygatják: Horvátországon és Szlovénián keresztül rövidebb az út Ausztriába. A videóról az elsők között adott hírt a The New York Times, fenyegetőnek nevezve a Toroczkai-féle imázsfilmet. Megjegyzik: úgy látszik, Dél-Magyarországon valaki még mindig attól tart, a magyar nemzet talán túl befogadónak tűnik a szegénység és a háború elől menekülők számára.”

Arról nem szól a fáma, hogy van-e kezelőorvosa, és az mit szólt ennek az elmebetegnek a fenyegetődzéséhez, ugyanis bármit is tenne – akárhogy is a nép nevében – az, biza, Btk-ba ütköző lenne.
De szájkaratéban ez a majom kétségtelenül jó.

3 hozzászólás

  • Georgina Bojana

    Döbrögi nagyon is megválasztja, hogy kit „emel” maga mellé, alá. No, a fölé – az „felejtős”.
    Ezt rendre, mindenféle intézkedéseivel bizonyítja is, hogy jegyezzük meg jól. Vele kezdődik minden mondatunk és Vele fejeződ(ne) is be…
    Ő legalábbis azt hiszi.
    *
    Lesznek még csalódásai az életében.
    Remélem.
    (( 🙂 ))
    G.B.

  • Nálam Ásotthalom még mai napig úgy él az emlékezetemben mint az emberi baromság netovábbja. Talán van még itten olyan ember aki emlékszik a hatvans évek végin vagy a hetvenes évek elején történt őrültségek sorozatára. Mert hiába mondta ki annó Könyves Kálmán, hogy boszorkányok nincsenek, Ásotthalmon voltak. És ez egészen odaáig ment el, hogy kénytelenek vota pert is indítani a vádlottak ellen. Ezek után egy ilyen Toroczkay nem is csoda, hogy polgármesterségig vihette. Feltennék egy kérdést. Ez a Toroczkay nem azonos betiltott(de változatlanul létező) hatvan négy vármegye elnökével? Ugyan, hova nem lehet felvergődni szerencsétlen agyament vezetőből.

  • Avi ben: de, ugyanaz. De annyira segghülye, hogy nem is tud felsorolni 64 vármegyét, ugyanis soha nem volt annyi.