Nők az idegösszeomlás szélén — musical

2016 május 20 2:58 du. Nők az idegösszeomlás szélén — musical bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Budapesti Operettszínház az Átrium Film — Színházban

Jeffrey Lane – David Yazbek

 Nők az idegösszeomlás szélén

 A helyszín Madrid, 1987-ben.Pepa, – másodvonalbeli szinkron színésznő- élete fenekestül felfordul, amikor szeretője, az idősödő Ivan bejelenti, hogy elhagyja. Ám ahogy lenni szokott, a baj nem jár egyedül, hamarosan beállít Pepa barátnője,aki nála keres menedéket, mert a barátjáról kiderült, hogy valójában terrorista. Mindennek betetőzéseként felbukkan még Ivan volt felesége, a neurotikus Lucia, valamint a fiuk, Carlos és annak menyasszonya is.

Pedro Almodóvar robbanásszerűen tört be a filmes szakmába a nyolcvanas években, az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén-nel. A filmet 25 díjjal jutalmazták és szinte azonnal belépett a kultfilmek sorába. Ez az egyedülállóan fordulatos történet különös de szerethető alakokat vonultat fel, humora magával ragadó, és minden keserűsége mellett tele van életörömmel. A musicalben jóakarók, ellenségek és nők minden mennyiségben, hol gyalog, hol taxival kergetik érzelmeiket, háttérben a reklámfilm-forgatások kaotikus világa, rögzítőkön hagyott telefonüzenetek sora, na meg nyugtatók a turmixgépben. Temperamentumos, latinos zene és igazi mediterrán életérzés a színpadon. A női nemet dicsőítő díjnyertes film színpadi adaptációja az Operettszínház sztár-hölgyeinek főszereplésével kerül színpadra, Magyarországon először, az Átrium Film-Színházban.

Az ASSZONYOK AZ IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN  bemutatását Magyarországon a MUSIC THEATRE INTERNATIONAL (MTI) és a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség által kötött különleges megállapodás teszi lehetővé. A produkció jogosított előadási anyagát az MTI biztosította.
421 West 54th Street, New York, New York 10019 Tel.: (1) 212 541 4684  Fax: (1) 212 397 4684
www.mtishows.com

(forrás:színház)

Szereplők:

Peller Anna, Szomor György, Janza Kata, Gubik Petra, Ábrahám Gabriella, Kocsis Dénes, Simon Panna, Mészáros Árpád Zsolt, Petridisz Hrisztosz,

Papadimitriu Athina, Pintér Janka, Oravecz András, Molnár Bertalan, Szabó Dóra, Aczél Gergő

Rendező: Réthly Attila

Fotók: Gergely Bea

Nők az idegösszeomlás szélén az Átriumban 015

Nők az idegösszeomlás szélén az Átriumban 089

Nők az idegösszeomlás szélén az Átriumban 123

Nők az idegösszeomlás szélén az Átriumban 163

Nők az idegösszeomlás szélén az Átriumban 168

Nők az idegösszeomlás szélén az Átriumban 177

Nők az idegösszeomlás szélén az Átriumban 217

Comments are closed