Torontói magyar rádió: Már rég le kellett volna csukni ellenzéki embereket

2018 március 17 6:35 du.80 hozzászólás

A deklaráltan Fidesz-párti torontói Független Magyar Rádióban Vaski Gábor és Bede Fazekas Zsolt beszélgetett Orbán Viktor ominózus március 15-ei szónoklatáról, amelynek leggyakrabban ismételt része az volt, amikor a kormányfő megtorlással fenyegette meg az ellenzéket. A torontói AM 530 hullámhosszon hallható két órás szombati program műsorvezetője egyetértett Vaski Gáborral abban, hogy Orbán „egy nagyon jó és szép hazafias beszédet mondott” és hogy egészen hihetetlen — több százezres! – tömeget mozgatott meg a Fidesz és a Békemenet. Aztán Vaski hangsúlyozta:

„Ha ma én lennék Orbán, már rég lecsuktam volna egy-két embert.”

A bebörtönzéses téma tovább folytatódott, amikor Vaski Gábor kijelentette: „Jó lenne ha akadna pár kommunista aki nem a paplanos ágyban adná ki utolsó leheletét…” Azt sajnos nem mesélte el a torontói Magyar Ház korábbi elnöke, hogy a Fideszben politizáló, illetve a jelenlegi állampárt körül jelentős számban mozgó kommunisták között melyiket szeretné elsőként rács mögött látni.

Amikor szóba került Karácsony Gergely, aki jelezte, hogy nem szívesen esküdne fel a jelenlegi Alaptörvényre, azzal viccelődtek a torontói rádióban, hogy az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje majd esetleg egy McDonald’s étlapra fog felesküdni.

Természetesen Vona Gábor is szóba került a műsorban. Azon morfondíroztak a torontói fideszesek, hogy Vona „állítólag jobboldali”, ugyanakkor a Jobbik vezetője erősen muszlim-gyanús. Arról szólt a történet, hogy egy „Allahu Akbar” matrica került Vona Gábor mikrobuszára és nagyon nagy valószínűséggel ezt a busz körül éppen tolongó fideszes propagandisták tették oda, amikor Vona éppen Makón kampányolt. A Jobbik közleménye szerint „feltehetően a Fidesz-média valamelyik munkatársa egy lejáratásra szánt matricát ragasztott a Jobbik elnökének kampányautójára.”

De ez már nem jutott el a távoli Torontóba…a műsorban felháborodást keltett, hogy a vélhetően muszlim-ügynök Vonát  és jobbikos követőit még egyáltalán megtűrik Magyarországon.

„Nem zavarják ki őket az országból?”–kérdi Vaski Gábor. Aztán ha megtehetné, ezt kérdezné Vona Gábortól: Maga soha nem nézte meg az Egri csillagokat?

Bede Fazekas Zsolt és Vaski Gábor

A torontói műsorban Mark Zuckerberg Facebook-alapító „és csapata” (tudjukkik!) is kapott pofont. Vaski Gábor jelezte: „Zuckerberg Sorosnak a haverja!”

Aztán végül az egész magyar diaszpórának üzentek, mert tartanak attól, hogy nagyon sok kanadai magyar kezd kiábrándulni Orbán Viktor rendszeréből. A Bede-Vaski páros szerint látogassanak el gyakrabban Magyarországra, mert így lehet csak felfogni az elmúlt nyólc év fejlődését. Ha ezt a kanadai magyarok végre látnák, talán nem mondanának „gyalázatos dolgokat” Orbán Viktorról.

80 hozzászólás

  • Tipikus ez a ket senkihazi!

    A partvonalrol kiabalnak befele es kozben meg az eszt osztjak hatrafele!
    Valakiknek akarnak latszani!

    De nyomorusagosak!

  • És mindezt Kanadában adják ezek elő.
    Undorítóak. Nincs rá jobb szó.

  • Vaski Gábor a Kanadai Magyarok Országos Szövetségének elnöke. Bár a szervezet maga egy gittegylet, de azért ezt a hihetetlen primitív, gyűlölködő, mindennemű toleranciát nélkülöző buta szavait nem kellene a rádió hullámhosszán terjeszteni.
    Természetesen ehhez, kell egy erősen jobbikos, fideszes beállítottságú rádiós is, akinél mindez elhangozhat. Sőt Bede-Fazekas Zsolt még időnként cifrázza is a mondandóját. Elég ha az ezt megelőző adásban a gyűlöletet és megosztást a mennyekig emelő cikknek a felolvasására gondolunk, amivel ő 100%-ban egyetértett.
    Szégyen és gyalázat, hogy 2 ilyen ember oszthatja az észt Kanadából.

  • Ez egy érdekes jelenség a diaszpórások egy része között, elmenekültek a Kádári diktatúra, a politikai letartóztatások elől, még a tengeren túlra is, most meg Orbántól látnának szívesen politikai letartóztatásokat.

    Ez a két ember meg a magyarok selejtje.

  • Orulet, hogy ilyen primitiv, alantas emberi oszontokre epito orbani dumaval meg a kanadai magyarok kozul is meg lehet nyerni parat, raadasul meg a hangadok kozul is. Pedig az ember azt gondolna, hogyha valaki Kanadaban lakik, akkor az sok ev alatt megtanulta es megszokta a demokratikus egyutteles szabalyait, elonyeit, es ugyanezek miatt eliteli a gyuloletkeltest, a hatalommal valo visszaelest, beleertve a mindent athato korrupciot, es igy tovabb. Nem beszelve arrol, hogy a sok suket duma ellenere az orbani banda az, ahol a magyar politikaban messze a legtobb komcsi van, nemcsak a regi munkassagukat illetoen, hanem a mai hatalmgyakorlasukat is beleertve.

    Ezenkivul, a tobb eves elvetemult, primitiv migrancsozas ellenere pont o, Orban az, aki beengedett tobb, mint 23 ezer migrancsot, (az ukrajnai nyugijas-bevandorlokkal egyutt 50 ezret), ami messze magasabb, mint amit a masik harom V4 tag, valamint Bulgaria es Romania osszesen beengedett. Szep nem?

    Nem tudom ez a ket uriember mit szolna ha ott Kanadaban mondjuk az egyik legfobb ‘meltosag’ egy uzletember altal fizetett vadaszatokra jarna vakaciozni eveken at ugy, hogy kozben nyomna neki szazmillio szamra az allami tamogatast, es o avatna fel az ebbol epult szallodait? Ez ott korrupcio, itthon nem? Ott ok orditananak a legjobban, hogy takarodjon az ilyen a kozeletbol, itthon meg ezeket eltetik, a mi karunkra.

    Mit szolnanak ahhoz, ha Kanadaban a min elnok gyereke pillanatok alatt minden kozbeszerzest elnyerne es milliardos lenne ugy, hogy kimondottan az o szamara irnak ki a palyazatokat. Raadasul az allam fizetne az onreszt, ami ahhoz kell, hogy az EU tamogatas megerkezzen a gyerekenek a zsebebe. Mit szolnanak ahhoz, ha a min elnok volt iskolatarsa, felesege, apja, gyereke, mind a semmibol lenne milliardos a hatalomra jutasa utan, semmi perc alatt? MIt szolnanak ahhoz, ha Trudeau (vagy barmelyik elodje) otthon ulo felesegenek a neven mara mar felszaz ingatlan lenne, koztuk hatalmas retek, mezok, borvidekek, raadasul ugy, hogy ezekhez allami tamogatast is kapott?

    Ez tetszik nekik? Es ahhoz, ha kozben a korhazakban nem lenne budipapir es az ER szobak mellett a folyosokon halnak meg emberek mert nincsen eleg orvos? Es ha mindezek utan meg mindig fenntartjak a velemenyuket, akkor miert nem jonnek haza, es elvezik ezt a k jo orszagot. Miert kell nekik Kanada? Itthon nem jo? Naponta 24 oraban hallhatnak a fake news kozmedia (mi csaladonkent fizetunk erte evente 35 ezer forintot!) baromsagait, es elvezhetnek Orban idiota vigyorat a kepernyon. Meg reszt vehetnenek a bekameneten! Bar az is lehet, ha a tavoli Kanadabol bejelentkeznek, lehet onnan is kifizeti nekik Orban az mi penzunkbol a hazautazast, mint a sok ezer lengyelnek meg romaniai magyarnak meg videieknek megtettek. Merne valaki talalgatni hanyan lettek volna, ha nincs buszoztatas, ingyen kaja meg zsebpenz? Adofizetok penzebol, korteskedes es partpolitika. Ez nem bun?

  • OTT ők élnek sőt visszaélnek a szólásszabadsággal,
    ITT pediglen lekussoltatnák azokat akik szabadon szólnának.

  • Ha netán bukik a NER, el kell érni, hogy ez a két alak soha többé ne tehesse be lábát Magyarországra! Ilyen gusztustalan és uszító szöveggel még nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthetnek Magyarországnak és a magyar társadalomnak!

  • Daniel:
    Ott ők röfögnek a jólétben, az ittmaradt magyarok millióit meg rabszolgasorsban látnák szívesen.
    ITT van az hogy mire vágynak ezek :
    https://www.kephost.com/image/JJUQ

  • Talan , mar elfelejtettek, hogy az az ido elmult, hogy valakit lecsukjanak politikai velemenye miatt! Hala Isten, de mar ideje volt!

  • Kedves Figyelő,

    „Talan , mar elfelejtettek, hogy az az ido elmult, hogy valakit lecsukjanak politikai velemenye miatt! Hala Isten, de mar ideje volt!”

    Itt nem velemenykulonbsegrol van szo, hanem hazaarulasrol. A ketto Eg es Fold kulonbseg.

  • Hát én se fogom őket megvédeni:) Bedével már Torontóba visszatértem óta – 6 éve – teljesen ugyanazt tartjuk egymásról.
    Nem köszönünk egymásnak… Sajnos a rádió műsorairól is lemaradtam azóta, miután megtisztelt egy 20 perces személyeskedéssel a rádióján ‘a la bayerzsóti’ operett változatban. Gyűlölettől negédes akcentusa oly irritáló…
    Vaski legalább szaxofonozni tud:)
    Csak attól félek, hogy ők már április 9-e utánra is megágyaztak…

  • Szép volt Dániel!
    Megjegyzem én minden telet otthon töltök, múlt héten tértem vissza, de minden évben tátva marad a szám siralmamban, hogy meddig süllyedhet még az ország, szeretett országom? Dezsávű Románia 60-70-es évek, amikor látogattam rokonaimat Pestről…

  • Ez a két hazaáruló barom Kanadában is a magyarok rossz hírét növeli!

  • Figyelem a KMH-t, így kb. imerem az ottani helyzetet, az „oszd meg és uralkodj” program következményeit és a forint milliók „áldásos” hatását a közösségre, ez van minden határon túli közösségben, de először nem látok hozzászólást a rádiósok védelmében, egyelőre senki sem védte meg a Fidesz csinovnyikokat.

  • Mindig vannak és lesznek pénzzel megfizethető
    Bede-Vaski alakok. No meg amolyan Szita Károly félék, akik minden rendszerben hűséges besúgók. Az, hogy a Staatsführer nem engedi el, bizonyítja, hogy a korrupt Viktátor is ugyanabba az „iskolába” járt. Ezért nem készült Orbán Viktorról nemzetbiztonsági átvilágítás.

  • Figyelő
    2018 március 17
    9:03 du.

    Talan , mar elfelejtettek, hogy az az ido elmult, hogy valakit lecsukjanak politikai velemenye miatt! Hala Isten, de mar ideje volt!
    _______________________________

    Igen, hála isten, hogy elmúlt, de most már ideje, hogy visszajöjjön… Nem csak úgy egyszerűen eltenni láb alól a gazdagodásuk útjában álló üzletembereket meg olyanokat, akik tudnak valami kellemetlent a kormányzó elitről, hanem tisztességes koncepciós pereket végre a baloldal ellen! (Kedves Figyelő, ezt akartad mondani?)

  • Szikszai
    2018 március 17
    10:21 du.

    Figyelő
    2018 március 17
    9:03 du.

    Figyelő jól mondta és pontosan amit írt, de

    Szikszai Kifejtenéd? Milyen hazaárulásról?

  • Természetesen majd elborult agyú hungaristák mondják meg nekünk többezer kilométerről, hogy mi a „hazaárulás”. Ahelyett, hogy néha eltűnődnének azon: biztos, hogy az a „hazaszeretet”, ha honfitársaink felét bezárnák-kizárják?
    Sikerült úgy elinflálniuk ez a fogalmat, mintha valami bolhapiacon lennének kikiáltók: Óccóó, vegyél hazát!!!
    Ezeknek a Vaski-féléknek még rezsijük sincs rá, sőt némi „helypénzt” is kasszírozhatnak.

  • Kerekes Sandor

    Hadd nyugtassam meg azokat, akik panaszkodnak, hogy miért osztják az észt ezek a barmok. Nos, észről szó sincs. Ezek a szerencsétlenek felmérték, hogy a saját mérsékelt képességeikkel csak úgy boldogulhatnak Kanadában, ha a jelenlévő nagyszámú jobboldali közönségnek fognak a kedvében járni. És pontosan azt is teszik. Időnként akad számukra egy-egy aktuális jelenség, amelyből témát kovácsolnak maguknak, rendszerint valami fideszes agyrém, és akkor azzal hónapokig elszórakoztatják a közönségüket. DE észt azt nem osztanak, csak a butaságot terjesztik.
    Nézzük például Vaski Gábor esetét, aki előszőször csődbevitte, majd elkóthavetyélte a Magyar Házat, mint annak az elnöke. Onnan, ”hála az ottani tevékenységének, egy életre kitiktották! Az egyetlen valahavolt tag a Magyar Ház történetében, akit életfogytiglan tiltottak ki! Neki azonban ”muszáj” elnöknek lennie valahol! Ezért újra és újra beindít valamilyen sosemhallott magyar szervezetet, ahol azután az olcsó hazafiaskodásával előbb-utóbb megválasztatja magát elnöknek. Eközben persze, a gyanútlan segítői lassanként megvilágosodnak és mielőtt kiderülne a csalás, Vaski alól kiszárad az új szervezet. Most elnöke valójában hány magyarnak is Kanadában?
    Bede Fazekas pedig, mint egy bunkerből, úgy lövöldözi személyeskedő nyilait, abban hitben, hogy a kétórányi magyarnyelvű rádióadás hétről hétre megrengeti a világot. Tényleg? Megrengeti? Dehogy! A honfibúban tobzódó heti kifakadások már csak az egyre gyérülő, egyre fogyatkozó közönségét elégíti ki, ha ugyan kielégíti őket, ki tudja, de hogy a világot megrengetné, az bizony nem valószínű.
    Ami azonban a leginkább nevetségessé teszi ezeket a szánalmas alakokat, az az, hogy elképzelésük szerint hősies harcot vívnak valamely misztikus hatalommal szemben, miközben valójában a valódi hatalomnak próbálják teljes erővel behízelegni magukat. Furakodnak a hatalom hátsó felébe, ki tudja milyen jutalom reményében, és közben a hazafias máz alatt a legkevesebb érdeklődést sem mutatják a magyar érdekek iránt. A saját homokozójukban homokoznak, a világnak képzelve azt, a pitiánerek.
    De sajnálom, hogy ennyi szót vesztegettem rákuk!

  • Megkérdem a TÁVOLBÓL : az itt kommentelő liberális (életvitelüket tekintve Kanadában élő) értelmiségiek (plusz:G.)önmagukat zárják ki a kanadai (torontói….) magyar közösségből, vagy vice-versa. Kerekes ur az én szememben az egyik legeklatánsabb eset… Most Magyarországon próbálkozott a választások kapcsán (csunyán leszerepelt…!), a MOMA meg fizetheti vissza majd a százmilliókat,- s el tudom képzelni, hogy Sándor visszamegy Torontóba s ismét okos dolgokat kezd írni mint szerzőtárs… Ebben a kinti magyar széthuzásban/gyűlölködésben nyilván mindkét oldal(?) ludas !!! Dehát a demokráciában a többség jelenti a súlyt,- noha a kisebbség meg a „szép”.

  • Szikszai
    2018 március 17
    10:21 du.

    SZaR* szerint hazaárulás szóvá tenni a regnáló hatalom ezermilliárdos „kabátlopási” ügyeit.

    *SZaR = Szixai a Rohadék

  • a haza arulo ez a ket nyomorult tetu itt vaski es bede-fazekas!! na oket kell sittre vagni ess rothadjon rajuk a „muanyaglakat”

  • Látom, hogy van itt néhány torontói magyar. Nem kéne végre csinálni egy normális heti magyar rádióadást? Demokratikus értékekre építeni, egészséges magyarságtudatra és VÉGRE Kismagyarországra (igen, KISMAGYARORSZÁGRA, nem a székelyekre) koncentrálva?

  • szocdem89
    dehogynem!
    azt a ket ferget ki rugdosni egeszen a yukon-ig havat lapatolni teljesitmùenyberben

  • Ritkan hallgatom a radio adast de most sikerult. Az utolso 15 perc sajnos bebiztositotta hogy a jovoben ne keressek ra a csatornara… amit ez a ket ember csinal az egy vicc.

    Torontoi leven sajnos ismerem mindket figurat.

    Azt kell mondjam, hogy ha fidesznek ezzel az arrogans, gunyoros, lenezo dumajukkal akarnak uj hiveket toborozni, sajnalom oket. Pedig mar ok is tudhatnak, hogy fidinek nem lesz eleg a sajat tabor a gyozelemhez.

    Remeljuk minel toben elmennek szavazni es veget vetnek a korrupcionak, a minosithetetlen egeszsegugynek, a butito oktatasi rendszernek…hogy csak parat emlitsek.

    Hajra Magyarorszag! Hajra Magyarok!!!
    (tudem ez orban-slogen, de nem sajatithatja ki a 2 millios kisebbsegi szavazotabor az egesz orszagot)

  • Na nagyon igaza van a Torontói rádiónak,már régóta esedékes lenne jó pár ember lecsukása,de ami késik nem múlik…..persze törvényesen,bizonyítékok alapján(vannak,lesznek!)és ideális lenne ha a tárgyalás-ok…idején az ítélet hirdetésig a már bent lévőkkel…(kevés van) együtt előzetesbe kerülnének,az újabb bűncselekmények elkövetése és a szökés elkerülése miatt Szerencsére kint is van olyan fórum,amelyik igazat,mond mivel az itthonihoz hasonlóan(!!!!!)ott meg ugye pláne…van szólásszabadság,ami ez esetben a fanatikus balosoknak nem tetszik.Rém kellemetlen!

  • Boda Marcsi
    ha ugy vesszuk teged is volna miert lecsukni boven……………ki tudhassa azt meg most,ami kesik nem mulik. ezt tartsa a fejeben

  • HunCanada,

    „Szikszai Kifejtenéd? Milyen hazaárulásról?”

    Szeretem a szivbol jovo, oszinte kerdeseket. Foleg amikor ilyen naivak azok a kerdesek. 🙂

    Mar tobbszazszor irtam errol; az orszag kiarusitasatol kezdve a jelenlegi „hip”-ig, az orszag muszlimokkal valo elarasztasaig.
    Nem figyeled a hireket Magyarorszagrol?

    ———–

    Boda Marcsi,

    „Szerencsére kint is van olyan fórum,amelyik igazat,mond mivel az itthonihoz hasonlóan(!!!!!)ott meg ugye pláne…van szólásszabadság,ami ez esetben a fanatikus balosoknak nem tetszik.Rém kellemetlen!”

    Csak varjad ki a veget! A mi derek, gender-parity-tol izgalomba jovo miniszterelnokunk es siserahada hamar rajohet arra, hogy az a magyar radio igy veszelyes a kanadai bekere.
    Errefele is ujabban a keresztenyek, zsidok, hinduk, buddhistak a veszelyesek, a visszatero IS szabadsagharcosok pedig annyira cukorfalatok, hogy meg hozunk is be melletuk extra mennyisegben, bosegesen.
    Es termeszetesen en ezzel egyet is ertek, hiszen a vilag legjobb orszagaban a vilag leheto legjobb kormanya vezet minket a tokeletes boldogsag fele!!!

  • Szikszai
    2018 március 18
    3:19 du.

    Éppen azért kérdeztem, mert figyelem a híreket, de nem csak Magyarországról, hanem a Világról.
    Magyarország tekintetében továbbra sem értem, hogy kik árulnak hazát.

    A Muszlimok elárasztanak? Kiket?

    Nézzük Európát:
    A Fidesz egyik propagandalapjában a Magyar Időkben IS olvastam egy eldugott rovatban, hogy 2015-ben 1,8 millió menedékkérő érkezett Európába. 2016-ban már csak 511 ezer, 2017-ben pedig összesen 204 ezer.

    Ez szerinted áradás vagy apadás, Szikszai???

    Korábban mikor semmiféle válság nem volt akkor 140 ezer ember érkezett évente és senki észre sem vette a propaganda nélkül.

    (Zárójel: Érdekes összevetni, hogy pl. Kanada évente 300 ezer új bevándorlót fogad, melyben minden típusú migráló benne foglaltatik. A több mint 20-szor nagyobb lélekszámú 741 milliós Európa pedig nem bír el 200 ezret évente, versus 35 milliós Kanadával szemben?)

    Magyarország tekintetében pedig, 2017 január és november között
    MINDÖSSZESEN 3185 menedékkérelmet nyújtottak be a magyar hatóságoknak, ebből 880 -at fogadtak el.

    2015-re és 2016-ra vonatkozó adatok nem érhetőek el, azokat ugyanis nem osztotta meg a magyar kormány az Eurostattal, hiszen nem volt lényeges nyomás – kivétel az amikor szándékosan feltorlasztották a Keletinél a menekülteket, hogy képek és videók mutassák a magyar embereknek, hogyan néz ki a migráns mert különben jó eséllyel az életben nem találkoznának egyel sem, pláne vidéken.

    2018-ban jóval több olyan nap van amikor egyetlen egy menekültet sem kapnak el és nem is érkezik menedékkérelem beadása Magyarországon.

    Kemény szavakat használsz, szerintem Boda Marcsi össze is pisili magát de Szikszai, nem látom a muszlimok vagy bármely más menedékkérők elárasztásának a tendenciáját. Ellenben annak szignifikáns csökkenését jól lehet látni 2015-től kezdve folyamatosan, az elérhető nyilvános adatokból.

  • HunCanada,

    „Magyarország tekintetében továbbra sem értem, hogy kik árulnak hazát.”

    Ez kinos lehet.

    „A Muszlimok elárasztanak? Kiket?
    A Fidesz egyik propagandalapjában a Magyar Időkben IS olvastam egy eldugott rovatban, hogy 2015-ben 1,8 millió menedékkérő érkezett Európába. 2016-ban már csak 511 ezer, 2017-ben pedig összesen 204 ezer.
    Ez szerinted áradás vagy apadás, Szikszai???”

    Mondjuk a szamokkal kicsit hadilabon allsz, mert bevallottan 2016-ban is tobb mint egy millio ment oda. De nem a jelenlegi szamokon kell lovagolni, es elsosorban azert nem, mert nem tudjuk a valos szamokat. A „haladashoz” azokat el kell titkolni, illetve le kell belole hazudni jocskan.
    De nezhetjuk azt is, hogy lakossagara nezve picurka Irorszag egymaga akar 1 milliot behordani a kovetkezo nehany evben.
    A tobbi nyugat-europai ugyanugy, vagy meg tobbet. Es ezt akarjak raerolteni Magyarorszagra is.

    „Korábban mikor semmiféle válság nem volt akkor 140 ezer ember érkezett évente és senki észre sem vette a propaganda nélkül.”

    Gondolod? En mar 15 eve tudtam arrol, hogy Frankhonban kozel egymillio illegalis (tobbnyire afrikai) el. Nem kell hozza propaganda, csak olvasni kell a hireket. Ugy erzem, hogy igy teszteltek a francia emberek birkasagat, es hogy be lehet-e nekik magyarazni, hogy a rossz miert jo nekik.

    (Zárójel: Érdekes összevetni, hogy pl. Kanada évente 300 ezer új bevándorlót fogad, melyben minden típusú migráló benne foglaltatik. A több mint 20-szor nagyobb lélekszámú 741 milliós Európa pedig nem bír el 200 ezret évente, versus 35 milliós Kanadával szemben?)

    Nem gondolod, hogy nepsuruseget is figyelembe kene venni? No es tudnal mondani nehany pozitivumot amit a multi-kulti okozott itt Kanadaban? A kulonfele ettermeken kivul, persze, amik nelkul nem is tudnek elni.

    „Kemény szavakat használsz, szerintem Boda Marcsi össze is pisili magát de Szikszai, nem látom a muszlimok vagy bármely más menedékkérők elárasztásának a tendenciáját.”

    Hat nyisd ki a szemed, amikor legkozelebb kimesz az utcara. Ha Europaban jarsz, ott is levethetned a szemellenzod, sokat fog segiteni.
    Csak egy pelda: 7 evvel ezelott London 10 millios lakossaganak 12%-a volt muszlim. Azota meg erkeztek ujak es szaporodnak, mint a nyuszik Ausztraliaban. Ez is resze az elozonlesnek.

    „Ellenben annak szignifikáns csökkenését jól lehet látni 2015-től kezdve folyamatosan, az elérhető nyilvános adatokból.”

    2017-ben valoban kevesebbet hordtak be, elsosorban azert, mert fizettek Torokorszagnak, hogy ne zuditsa oket Europara ilyen gyorsan. Ha te azt hiszed, hogy ezek meg fognak allni a hatarok lezarasa nelkul, vagy hogy a bekeaktivistak majd „haladok” lesznek, es ezzel egyutt nekik is csak 1-2 gyerek fog szuletni egy csaladban (ertsd: egy ferj, egy feleseg) akkor neked azt is be lehet adni, hogy a Napban egy zseblampa eg.

    Gondolkodtam azon, hogy felveszem videora hazafele jovet annak az utcanak egyik oldalat, 10 utcahosszon at, amiben 20 evvel ezelott meg egy muszlim, es egy afrikai bolt sem volt. Nem szamoltam oket, de kb minden ket keresztezo utca kozott van legalabb 4 ilyen. Es ez csak az egyik oldal! Raadasul, ez nem is Edmonton muszlim negyede. Ott tobb van.
    Nem voltam Torontoban mar regota, de vannak ismeroseim, akik ugyanezt mondjak Torontorol is, es ugyanigy, azaz hogy az utobbi 20 evben allando jelleggel nott a szamuk. Te hol elsz, hogy nem latod oket? Resolute-ban, vagy Alert-ben?

  • Boda Marcsinak:
    Nem a szólás szabadsággal van a baj, hanem pl. azzal, hogy Vaski Gábor, a Kanadai Magyarok Országos Szövetségének elnöke önti a marhaságot. A Bede Zsolt, meg Fuggetlen rádiokent dumálja a hulyeseget.
    Persze ha nekik is az a celjuk hogy csak azok halgassak oket akik politikailag is egyetertenek veluk, akkor nincs baj. De akkor amikor adomanyokert konyorog a radioban, vegye eszre hogy csak az elvtarsaira szamithat.

  • MIlyen jo, hogy nem hallgatom a torontoi m. radiot. Semmi velemenyem nincs rola es nem is erdekel. A mai kanadai miniszterelnok agy joszivu liberalis es azt enged be akit akar. Varom a kovetkezo valasztast, hogy csak levaltja majd valaki, ot is.

  • Szikszai!

    Oda se neki,HunCanada úgy tesz, mint aki nem érti a dolgot…..(vagy nagyon is..)de ugye neki mindegy mi is van itthon?…szerencsére nem itt él!!!!!(hazafi)meg ugye tagadja ,amit itthon és kint is mindenki tud….ez a terve Gyuri bácsinak a baloldali ellenzék teljes támogatásával!
    Szerencsére nem rajtuk múlik,hogy migránsok árasszák el az országot,hanem a magyar többségen,a jobboldali tisztességes és itt élő szavazókon!!!!!!

  • ja az meg ugye rém kellemetlen,hogy esetleg kint is mond valaki
    igazat az itthoni helyzetről,pláne ha az kiderül….

  • Harangvirág!

    Kicsit téved(bár tudom,hogy sokaknak fáj az igazság..)de ugye elvtársai a baloldalnak voltak és vannak,nekem nem,mert szerencsére nem tartozom közéjük…..
    Egyébként a rádiónak biztosan lesznek támogatóik,mint a balosoknak is!

  • OIM* Már megint jobban tudja.
    Mert megkapta a tudást levélben.

    Igaz te idióta ?

  • Szikszai akkó kőtözzé’ vissza.
    Vagy az már zsenáns?

  • Szikszai
    2018 március 18
    11:37 du.

    Azért sokkal jobb vagy Bodánál, hogy arra felelsz amire kell a saját meggyőződésed szerint, és ez jó. Látja Marcsi így kell eszmét cserélni, Szikszaitól vehetne pár leckét.

    Írod: Ez kinos lehet. “Magyarország tekintetében továbbra sem értem, hogy kik árulnak hazát.”

    Nem lenne kínos, ha tájékoztatnál világosan és egyértelműen. De ez Marcsi-szerű kezd lenni, hogy nem válaszolsz. Mindegy, úgy tűnik ez már csak egy üres frázis marad részedről, mert jól hangzik a „hazaárulósdi”. Akkor hagyjuk megválaszolatlanul…

    Hát persze, hogy tudjuk a valós számokat, ezért is hoztam neked direkt a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt Mediaworks sajtótermékét a kormánypárti Magyar Időket ahonnan idéztem, hiszen a kormánymédia már csak nem hazudja lefelé azokat a fránya számokat az MTI-re hivatkozva, mely a migránsellenes Fabrice Leggeri Frontex igazgatójának nyilatkozatát szemlézte a migráló bevándorlók számát tekintve az elmúlt években.
    A kormánypárt az MTI-vel és így valamennyi kormányközeli sajtó eltitkolja a számokat, illetve lefelé hazudja? :O Ne beszélj már zöldségeket.

    Nem akar ráeröltetni Magyarországra senki semmit. Közösen döntünk vagy utasítunk el az EU-ban mindent. Ha pedig annyira idegen számunkra az, hogy éves szinten 800 embert mi is ellássunk (ennél többet fogadott be egyébként az Orbán kormány, csak nem tudta eltitkolni), akkor pedig egyszerűen ki kell lépni és Putyinnal, meg mondjuk Erdogannal netán Hszi-csi Pinggel megalakítani egy új Szovjet-orosz Uniót a középázsiai és ázsiai országokkal, aztán hajrá. Senki nem gátol az EU-ból való kilépéstől, Nagy-Britannia elkezdte a sort.

    Vegyük figyelembe a népsűrűséget is. Kanada a Világ második legnagyobb országa, de népessége az amerikai határ közelébe koncentrálódik, azaz a bevándorlói is ebben a vékony sávba koncentrálódnak nagy népsűrűségben.
    (A következő linken a piros vonal alatti részre koncentrálódik a kanadai lakosság fele, a többi pedig ugyan így a határmenti szűk sávra esik: https://i.imgur.com/Oi0uNRf.jpg, de ezt Te is tudod, ezért nem is értem, hogy komolyan a népsűrűséggel akartál a népességre kontrázni?! :O )

    Azt mondod, hogy 10 éve Londonban mennyi muszlim volt. Érdekes, mégsem ment a hiszti, hogy elözönlik Európát akkor. De egyébként jóval régebben jelen vannak a muszlimok Nyugat Európában. Én Berlint, Hamburgot ismerem és évtizedekkel ezelőtt is minden második ember török/arab volt. Marcsi meg mondjuk húsz éve azt hitte, hogy ott mindenki szőke, és most eszmél ahogy nézi a propagandát, hogy de nem ám. Eddig nem zavarta őt.

    Hát ezaz, kimondtad a kulcsot. MARCSI figyeljen ,tanuljon, Szikszai saját maga mondta ki a valóságot. A törökök a németekkel való tárgyalásuk után állították meg a menekülteket, nem a csenevész, kurta drótháló a szerb-magyar határon. Ők pedig bármikor ha úgy adódik, útjára engedik a menekülttáborok több milliós migránsait Európa felé és pisloghat Orbán, hazudhat magának honvédő tábornoki pozíciót, Európa védelmezőjét. Nincs ráhatása a folyamatoknak. Örülök, hogy ezt tisztáztuk, hogy Orbán egy trükkös hazudozó.

    Akkor ebből mégiscsak azt tudjuk jelenleg levonni, amit az elején feszegettünk, hogy csökken évről-évre a migrációs nyomás számszerűen, melyből kishazánkra érzékelhetetlenül kicsi jut. Amennyi jut az is kisebb mint a magyar kormány által befogadottak száma.

    Szikszai, nem mondtam, hogy nem látom őket (muszlimokat) és én Magyarországról beszélek, ahol a propagandával ellentétben nincsen áradat, csak az évről évre csökkenő tendencia!

    Megint szóba hozom, hogy én sokkal jobban tartok mondjuk a 20-40 éven belül az Afrikából Európába érkező valóban nagy tömegű áradatra, melyből már tényleg fog „jutni” nekünk is. Az egy igazi humanitárius katasztrófa lesz sajnos.

  • Boda Marcsi
    2018 március 19
    3:09 du.

    Marcsi!

    1- nem teszek úgy mintha nem érteném. Szeretném valóban tudni, hogy kik a hazaárulók, hogy elkerüljem őket. Csak nem kapok választ rá.

    2- Miért is mindegy nekem, hogy mi van Magyarországon? Miért beszél ostobaságokat légből kapva?

    3- Megint honnan tudja, hogy épp hol élek? Miért állít olyat amiről halvány lila gőze sincs?

    4- Marcsi nem tagadom, hanem cáfolom! Érti a kettő szó közti különbséget? Biztos nem, úgyhogy lépjünk tovább. Eddig nem tanult meg magyarul, eztán sem fog.

    5- Ki az a többség Marcsi? (Olyan kétezredszerre kérdem 😀 ) Ha a Fideszre gondol az nem a többség, hanem a legnagyobb kisebbség. De hazudjon csak, engem nem zavar, hogy ostoba notórius hazudozó maga!

  • Boda Marcsi
    2018 március 19
    3:35 du.

    OIM* megint nem értette mit írtak neki hehehe

  • HunCanada,

    „Nem lenne kínos, ha tájékoztatnál világosan és egyértelműen.”

    Ugye, valahogy ugy hataroznank meg a hazaarulo fogalmat, hogy az az egyen, vagy csoport, amelyik egy idegen hatalom erdekeit szolgalja, akar butasaganak eredmenyekent, akar penzert, a hazaja elleneben.
    Na most: A jelenleg ide-oda futkoso magyar „halado” partocskak mind Soros Gyuri Ba’ (es a tobbi globalista) zsebeben vannak, az o bator otleteiket szolgaljak, illetve probaljak meg oket kiszolgalni. Soros Gyuri Ba’ nem maganember amikor kulonbozo orszagokban szervez puccsot, es meg csak nem is humanista, vagy filantrop, hanem az egyik nagyhatalom megbizott „elofutara”, aki penzert barmire kepes.

    Ugye, te annyira naiv vagy, hogy erre gondolni sem tudtal volna, es soha nem is hallottal, vagy olvastal ilyenekrol? 🙂

    De tolem jatszhatod a hulyet, ha neked jolesik, nekem mindegy.

    „Hát persze, hogy tudjuk a valós számokat, ezért is hoztam neked direkt a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt Mediaworks sajtótermékét…”

    Ugyanez a sajtotermek tegnap:
    https://magyaridok.hu/kulfold/tavaly-nemetorszag-tobb-menedekkerelem-ugyeben-dontott-mint-az-egesz-eu-2906928/
    A lenyeg a cikkbol:
    „az Eurostat adatai szerint az elmúlt évben Németországban 524 185 ilyen esetben döntöttek, míg a többi uniós tagországban összesen 435 070 esetben.” (Illegalis bevandorlokrol van szo.)
    Add ossze a ket szamot; nekem kozel 1 milliora jon ki. Mit irtak elozoleg 2017-rol?
    A nagy suskusban csak a „halado” vezerek tudjak mi megy igazabol, foleg, hogy Merkel Anya jopar honapja ugy dontott, hogy kuld ertuk repuloket naponta. Ugy kenyelmesebb.

    „A kormánypárt az MTI-vel és így valamennyi kormányközeli sajtó eltitkolja a számokat, illetve lefelé hazudja? :O Ne beszélj már zöldségeket.”

    Nem a magyar jobboldali media titkolja el az igazi szamokat, hanem a nyugati bolsi media. Ezt valoban szajba kellett ragni?

    „Nem akar ráeröltetni Magyarországra senki semmit. Közösen döntünk vagy utasítunk el az EU-ban mindent.”

    🙂 🙂 🙂

    Koszi! Ezen nagyot rohogtem. Ugye nem hallottal arrol, hogy ha a nyugati „halado” kormanyok egyontetuen megszavaznak valamit, akkor mindegy, hogy a Visegradi Negy mire szavaz, kotelezo lesz szamukra is.

    ” Ha pedig annyira idegen számunkra az, hogy éves szinten 800 embert mi is ellássunk (ennél többet fogadott be egyébként az Orbán kormány, csak nem tudta eltitkolni), ”

    Meg nem olvastal rola, hogy sosem volt titkolva, mindig is ott voltak az adatok az allam webpage-en?
    Kezdek gyanakodni, hogy te valoban Alert-ben elhetsz. De ha mar van arrafele is internet, miert nem olvasod a hireket?

    „Vegyük figyelembe a népsűrűséget is. Kanada a Világ második legnagyobb országa, de népessége az amerikai határ közelébe koncentrálódik,”

    Es? Ha te tudsz Alert-ben elni, masok is tudnak. 🙂

    „ezért nem is értem, hogy komolyan a népsűrűséggel akartál a népességre kontrázni?!”

    Igen. Ha hiszed, ha nem, csak Alberta tartomany siman el birna tartani meg egy masik kb. 80 millio embert. Hol van meg a tobbi?
    Hogy az emberek lelepnek innen az a csodalatos gazdasagnak koszonheto, no es a doglott gazdasag joreszt manapsag a „haladoknak” koszonheto, de ez most mindegy.

    „Azt mondod, hogy 10 éve Londonban mennyi muszlim volt. Érdekes, mégsem ment a hiszti, hogy elözönlik Európát akkor.”

    Te tenyleg nem olvasod a hireket. Bunos dolognak tartod?

    „A törökök a németekkel való tárgyalásuk után állították meg a menekülteket, nem a csenevész, kurta drótháló a szerb-magyar határon.”

    Vicces fiu vagy. En ugy hallottam, hogy a kerites eleg jol kivul tartotta es ma is tartja oket Magyarorszagrol. Hogy mas utvonalon, vagy repulovel megis Nemetorszagba jutnak, az egy teljesen mas kerdes. Mit akartal ezzel mondani?

    „Örülök, hogy ezt tisztáztuk, hogy Orbán egy trükkös hazudozó.”

    Ezt csak te tisztaztad sajat magaddal, azutan, hogy butasagokat hordtal ossze. (Csak meg ne kerdezd mik azok! Egy bekezdessel feljebb ott van.)

    „” Megint szóba hozom, hogy én sokkal jobban tartok mondjuk a 20-40 éven belül az Afrikából Európába érkező valóban nagy tömegű áradatra, melyből már tényleg fog “jutni” nekünk is. Az egy igazi humanitárius katasztrófa lesz sajnos. „”

    Azoknak is a 90-95%-uk muszlim lesz, de nem kell itt varni egy percet sem. Jelenleg is tobb millio varakozik a sorara Libiaban, Marokkoban es Torokorszagban, es minden nap erkeznek is ide-oda Europaba.
    Csak te nem olvasod a hireket, igy nem tudhatsz roluk.

  • „” csak a “halado” vezerek tudjak „”
    Az akart lenni, hogy „csak a nyugat-europai “halado” vezerek tudjak” …

  • Szikszi, azert szeretnem tudni, ki arulta el a hazat? En kint elek tobb mint 6O eve Kanadaban. Termeszetes, hogy a hazamnak drukkoltam mindig.

  • Figyelő,

    ” Szikszi, azert szeretnem tudni, ki arulta el a hazat? ”

    Azt hittem ez:

    „” A jelenleg ide-oda futkoso magyar “halado” partocskak mind Soros Gyuri Ba’ (es a tobbi globalista) zsebeben vannak, az o bator otleteiket szolgaljak, illetve probaljak meg oket kiszolgalni. „”

    egyertelmuve teszi.

  • Szikszai
    2018 március 20
    1:01 de.

    „Koszi! Ezen nagyot rohogtem. Ugye nem hallottal arrol, hogy ha a nyugati “halado” kormanyok egyontetuen megszavaznak valamit, akkor mindegy, hogy a Visegradi Negy mire szavaz, kotelezo lesz szamukra is. ”

    Végre köhögd fel kik azok a „haladóak”

    Valami komcsik?
    A német meg angol országok?
    Mert ezekben jobbos kormányok vannak.
    Franciaországban is mostanáig.Nagyokos fröcskölődő.

    Amúgy meg nem kötelező semmi.
    Ajánlások vannak amit vagy elfogad egy ország vagy nem.

    Csak szólok.

  • Szikszai
    2018 március 20
    1:01 de.

    Bámulattal olvasom az összeesküvés elméleteidet. (Te nem Dénes Demeter vagy véletlenül Edmontonból?)
    Ezeket hallottam, láttam, olvastam természetesen én is. Nem játszva a hülyét, hanem komolyan kérdezve, honnan tudjuk ezeket az infókat? Te például honnan tudod, hogy ez igaz? Én ismerek „haladó” – (az mi?) pártokból való embereket, és nem kapnak „Gyuri bácsitól” semmit semmilyen munkáért, pláne nem úgymond hazaárulásért. De akkor ezen nem fogunk dűlőre jutni, neked van EZ a fajta összeesküvés elméleted az egész világról. Tiszteletben tartom, bár szar lehet így élni, hogy minden mögött Gyuri bácsit, haladókat, globalistákat netán szabadkőműveseket és még ki tudja miket látsz. Gyuri bácsi akkor is hazát árul, amikor dollármillióval segítette az iszapkatasztrófa károsultjait? Amikor felszerelte a magyar Iskolákat a 90-es években számítógépekkel, informatikai háttérrel, hogy a magyar gyerekek megfelelő oktatást kapjanak? Vagy egyik nap árulja a hazát, másik nap meg nem? Szerintem nem minden fekete vagy fehér… azt hiszem maradhatunk ennyiben.

    Géyza itt valahol kérdezte és már csak én is azt szeretném tudni, hogy kik azok a „haladók”?
    Figyelővel egyetértve pedig a hazaárulókat én szintén szeretném tudni, mármint akik tényleg azok, mert én is a hazámnak drukkolok, bármit is jelentsen ez. Bár ezt már fentebb elmagyaráztad. (A fogalmat eddig is tudtam…úgyhogy nem sok újdonságot mondtál sajnos 🙁 )

    A kerítést nem vitatja el senki, hogy nem kell lebontani. De azt már korábban megbeszéltük és egyetértésre jutottunk, hogy szerinted is túlzás Orbánnak az Európát védő agymenése. Pontosan ezt akartam mondani, hogy hülyének nézi az Országot, amikor közünk nincs ahhoz, hogy befolyásolni tudjuk az áradatot.

    Ja igen, még a Magyar Idők különböző számait tekintve. A menedékkérők érkezése, és az ügyük elbírálása két különböző adat, amely nem esik egy azon évre feltétlenül. Az eltérés ebből adódik. Nyilvánvaló, hogy én az érkezésről beszéltem és idéztem a Magyar Időket, Te meg már a döntésről közöltél számot, ami egymástól képest el van csúszva. A 2018-as adatok a Te számaid szerint is megint kisebbek lesznek. Tehát nem két ugyan olyan adatról beszéltünk, mármint hivatkoztunk a Magyar Időkre.

  • Nos lehet,hogy a torontói Magyar Rádió nem,se én most „tudósítok” (esetleg TV-t nem néző,újságokat nem mindig olvasó) kinti és itthoni normálisoknak,meg a leépült szerencsétlen fanatikus balosoknak!

    Mind az LMP,mind a Jobbik állítása ( 2 nap,vasárnap,hétfő)szerint Gyurcsány „kissé” részegen fogadta őket,amit meg is jegyeztek……(LMP: aki ittasan fogadja a vendégeit,annak illene azokat is megkínálni…)(Újság,TV több különböző csatorna, riport,sőt egyenes adás!!!)
    Ezek után Fletó begerjedt….és feljelentéssel fenyegette meg azokat,akikkel szövetségre,kormányváltásra készülnek….na nem semmi,ahogy az sem,hogy a vesztésre álló ellenzékiek „ezer bocsánatot kértek”mivel nem úgy,hanem csak” átvitt” értelemben
    gondolták…….persze eszükbe villant,hogy így nem igazán lesz
    győzelem…..!mellesleg egyesek (Jobbik)pénzt is kértek azért,hogy lemondjanak a másik javára……
    Hát ennyit a itthoni ellenzék hitelességéről,jelleméről és főleg az „eszéről”.
    Minden normális ember ezen röhög!
    Na csak így tovább,a biztos bukás felé!
    Mellesleg egy haszna van a dolognak,a kis jövedelműeknek nem
    kell színházba,kabaréba menniük,elég ha bekapcsolják a TV-és
    jól szórakoznak!

  • HunCanada, Szikszai barátunk helyett nem szeretnék válaszolni, de tíz évvel ezelőtt „összeesküvés-elméletnek” tartottad volna, ha azt mondom, hogy muszlim politikusok és pénzemberek kilóra megvásárolt embere vezeti Európa egyik legerősebb országát? Szerintem igen. Ma letartóztatták Sarkozy-t, aki még viszonylag kismiska a politikusok lealjasulásában.
    https://444.hu/2018/03/20/libiabol-penzeltek-sarkozy-2007-es-kampanyat

  • Ja mielőtt bárki is elfelejtkezne a „nem létező” jó modoráról….
    én csak a látottakat,olvasottakat,tényeket közöltem,amivel nem vagyok egyedül,itthon ugyanis ,akit érdekelnek a tények mindenki láthatta,olvashatta….az más kérdés,hogy ki milyen konzekvenciát
    von le belőle…..

  • charlie
    2018 március 20
    4:27 du.

    „Szikszai barátunk” ??!

    TE el vagy tévedve barátom!

  • Boda Marcsi
    2018 március 20
    4:17 du.

    OIM*
    TE a cipőfűzőjéig sem érsz fel a Gyurcsánynak.

  • HunCanada
    2018 március 20
    3:50 du.

    Tök felesleges ennek az izé Szixainak úgy magyarázni ahogy embernek szoktunk.

    Nem ért belőle.

    Ő ugyanis rohadék.

  • Geyza
    2018 március 20
    5:03 du.

    Én azért ilyet nem mondok, nem tartok senkit rohadéknak – mármint itt a fórumon. Marcsi után felüdülés Szikszaival eszmét cserélni. Már az egy hatalmas szintlépés, hogy válaszol abban a témában amiről szó van.

  • charlie
    2018 március 20
    4:27 du.

    Ma is annak tartom 🙂 Sárközy-vel kapcsolatban egy dolog jut eszembe most így hirtelen a témádra

    „„Nicolas Sarkozy, pourquoi ton pére a fuit la Hongrie?”

    Egy francia-afro rapper meg is énekelte, amikor Sárközy belügyminiszterként szigorított a bevándorláson. Bevándorlás barátiként elkönyvelni aztán pont nem lehet Őt.

    https://youtu.be/NcYKohxbCj8

  • HunCanada!

    Már sikerült kiismerni sajnos annak is,aki nem ismer….tettél róla,és ismétlem REMÉLEM(tudom)nem itthon élsz….

    Szikszai!

    Felesleges erőfeszítés a jellemtelen és értelmetlen ellenzék,meggyőzése,mások az érdekeik,és vannak gazdáik….

    Geyza!

    Na azzal sem tudsz megsérteni,hogy Gyurcsányhoz hasonlítasz,ez
    csak akkor lenne sértő számomra,ha beszámítható (egyáltalán számító…)és hiteles,meg ugye egyáltalán „valaki”lennél!
    Világos? Na ne erőlködj,józanodj!

  • Hun Canada:

    Mössiö Sarkozy?

    Nomen est omen…

  • HunCanada!

    Bocs a tegezésért,véletlen volt,általában ha lehet…megválogatom,hogy kivel is tegeződöm….!
    Nyugi,”nincs oka” izgalomra,legfeljebb kétségbeesésre,visszavonulásra,bár az utóbbihoz némi önkritika is kellene!

  • HunCanada,

    „Bámulattal olvasom az összeesküvés elméleteidet.”

    Ezekben semmi elmelet nincs. Mind dokumentalt, csak ha valaki nem hajlando a hireket olvasni a nagyvilagbol, akkor lemarad roluk.
    Ajanlanam, hogy Kuglizd meg azokat, amikrol azt hiszed, hogy csak elmelet.

    ” (Te nem Dénes Demeter vagy véletlenül Edmontonból?) ”

    De, most lebuktam. 🙂
    Komolyan mondva a magyar keresztnevem valoban Miklos, a heber „keresztneveim” pedig Moshe es Akiva.

    „Te például honnan tudod, hogy ez igaz?”

    Haaaat, vannak amikrol vannak kepek, van amikrol vannak videok, es az irott szoveg eseteben altalaban a forras megbizhatosagat egy ido utan eldontjuk magunkban. Ha tobb forrasbol is jon ugyanaz, es nem csak egymast idezgetve, akkor en elfogadom igaznak.

    „” Én ismerek “haladó” – (az mi?) pártokból való embereket, és nem kapnak “Gyuri bácsitól” semmit semmilyen munkáért, pláne nem úgymond hazaárulásért. „”

    Irtam, hogy vannak hasznalhato agymosottak is, akikkel el lehet jatszatni sok mindent, teljesen ingyen, mert igencsak lelkesek.
    De gondolom tudsz arrol is, hogy a Sorosjugendek Amerikaban fizetest kapnak a randalirozasert. Ha nem tudsz rola, konyorgom nezd meg a Kuglin. A Sorosjugendek – esetleg nem tudnad – a kulonfele SJW idiotak, es egyeb komcsi, cocjalista, an archista elemek. Hogy Magyarorszagon mennyit keres egy-egy „N”GO-s hazaarulo, azt nem tudom. Ha erdekel, talan meg van valahol a Neten.

    „Gyuri bácsi akkor is hazát árul, amikor dollármillióval segítette az iszapkatasztrófa károsultjait?”

    Gyuri Ba’ befektet, hogy kesobb le tudja nyulni azt, amit akar, illetve hogy a kesobbi politikai celjait elerje.
    Pl. Orbanba is befektetett annak idejen, de ugy latszik Orbanban rossz lora tett. Nagyon ugy nez ki, hogy Orban epp azert tudja, hogy Gyuri Ba’ miket muvel, mert neki is meg lett mondva miket var el tole a mecenasa az angliai agymosas (bocsanat, egyetemi kurzusok) fejeben.

    „… kik azok a “haladók”?”

    Ejnye-bejnye… Hat felejtesz, vagy nem olvastad meg azt a kb. 200 bejegyzesemet ebben a temaban?
    No de en turelmes vagyok, ma este mar ugyis elszaladt az ido, most meg plane, hogy beletettem a viz-desztillalomba a citric savat es feltoltottem vizzel, hogy kimossam a vizkovet belole, de elfejtettem bekapcsolni… 🙂
    Nos, hat az ugynevezet „liberalisokrol” van szo, akik meg sem kozelitik az igazi liberalisokat. Tobbnyire komcsik, vagy cocjalistak, vagy anarchistak.

    „… szerinted is túlzás Orbánnak az Európát védő agymenése. ”

    Igen, ez butasag. Csak Magyarorszagot vedik, de gondolom ugy erzik, hogy ezzel Nyugat-Europa eddig meg nem teljesen agymosott lakossaganak egy kis remenysugart adnak.

    „A menedékkérők érkezése, és az ügyük elbírálása két különböző adat, amely nem esik egy azon évre feltétlenül.”

    Igen, van 1-2 honapos elteres, de ez az elozo evre is igaz. Ugyanakkor, vannak akiket nem is tudtak elbiralni, mert csak Nemetorszagban eltunt kozuluk 200 000.
    De meg mindig nem akarod megerteni, hogy ezek nem fognak megallni. Nem majd csak 50 ev mulva lesz veluk problema, mar ma az van. Sot! Mar tegnap sok problema volt veluk.

  • HunCanada,

    „Egy francia-afro rapper meg is énekelte, amikor Sárközy belügyminiszterként szigorított a bevándorláson. Bevándorlás barátiként elkönyvelni aztán pont nem lehet Őt.”

    Nem akarlak elkeseriteni, de van egy idos zsido bacsi baratom, aki Parizsban elt (most mar el akarja adni a hazat es vegleg hazamegy Izraelbe).
    Vagy 20 eve szinte minden nap beszelgettunk a francia helyzetrol, es sajnos bizony Sarkozy is egy gazember. Annak idejen azt hittem eloszor, hogy most majd maskepp lesz, de nem… O is az arab es egyeb milliardosok zsebeben volt.

    Azon csodalkozom csak, hogy Kadhafi altal emlitett megvesztegetes meg csak most jutott el a franciak fulebe.

  • Boda Marcsi,

    „Felesleges erőfeszítés a jellemtelen és értelmetlen ellenzék,meggyőzése,mások az érdekeik,és vannak gazdáik…”

    Tudom, de vannak koztuk meg naivak, es feledekenyek. Nem art oket emlekeztetni.

  • De milyen érdeket olvastam:
    https://24.hu/belfold/2018/03/21/migration-aid/

    Eléggé kusza ügy , többször is neki kell futni
    hogy az ember nyomokban megértse

    Charli biztosan megtudja magyarázni.
    Ő náci. Ért az ilyesmihez.

  • Szikszai
    2018 március 21
    12:05 de.

    Kedves SZaR* kollega :
    Mindig is tudtam hogy pártmegbízatással vagy itt.
    Pont azt magyarázod fennti hsz-edben amit barátnőd, OIM* is kifejtett tavajelőtt.

    Hogy tudniillik azért vagytok itt hogy az esetleges idetévedő bizonytalanokat „jobb belátásra” bírjátok.

    Vagyis kedver SZaR* te sem a saját véleményedet írogatod itt hanem azt amit a tudomásodra adnak.

    Megértelek.
    Egy otthontalan nyugger aki gyűlöli új hazáját, de hazatérnie már zsenáns, társasága nincs, szaal…csődtömeg vagy pajtás.

    *OIM = Oldal Idióta Macája
    *SZaR= Szikszai a Rohadék

  • Na csak benéztem…….
    Szerencsétlen,bunkó Geyza ugye megint többeket sérteget,(zavarják a normális emberek)a szokásos „kulturált ,ballibsi” stílusában,miközben
    azt sem tudja mit is beszél ez az erősen terhelt alak!
    Nekem a hazám a régi,itt születtem,itt éltem,élek(sajnos ő is!!!) és itt is halok meg,remélhetőleg egy hazaszerető,épeszű és tisztességes kormány fennmaradása alatt!!!

  • Valaki magyarázza meg már (bár reménytelen az ürge…)ennek a szerencsétlennek,hogy HAZA CSAK EGY VAN,nem úgy mint kocsma…
    A tisztességes kint élők is így gondolják,akik önhibájuk miatt nem itthon élnek!
    Lehet szeretni ,becsülni egy befogadó országot,de a haza az más fogalom!

  • Csak abban bízom,hogy az ön és közveszélyes alakokat általában begyűjtik,elzárják,kezelik……….(?)!!!
    Nem az én dolgom,mivel se orvos,se ápoló nem vagyok,de bizakodom,hogy elkülönítik őket, akkor is,ha gyógyulásra semmi remény…..,de legalább az egészséges többség biztonságban lenne!

  • OIM*
    Kár volt benézned.

  • Helyesbítés!!!!!
    Önhibájukon kívül távozott emberekre gondoltam ,akik politikai okokból régen eltávoztak….,vagy munkájuk,körülményeik miatt nem élnek itthon!
    Elnézést!!!!!Úgy látszik Geyza időnként fertőz……a szemétségeivel!

  • Szikszai
    2018 március 21
    12:03 de.

    Nem keserítesz el, a francia zsidóság jórésze évek óta tömegesen hazatér Izraelbe. Ez tény, így van.

  • Szikszai!

    Mindenki tudja ki is a csődtömeg,remélem Te is?!!!!
    Az,hogy Geyza a csődtömeg,akinek se képzettsége,se esze,se becsülete,se jelleme nincs és ezért nem vitte semmire a szerencsétlen,aki abban bízik,hogy ezek hiányában is egy ballibsi
    kormányban „sikeres” lehet…… de ugye hiú ábránd és nincs egyedül….!

  • OIM* most berágott.
    Dehát könyörgök.Ha egyszer csődtömeg ö
    akkor azért mégsem írhatom ide hogy atomtudós!

    hHEHEHEHEEHEHEeheh most látom mit ír még )))
    Azthiszi én vok a Gyurcsány
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Boda Marcsi,

    „Az,hogy Geyza a csődtömeg,akinek se képzettsége,se esze,se becsülete,se jelleme nincs…”

    Minek foglalkozol vele? At kell ugrani a beirasat, mert ugyis tudod elore, hogy annak semmi ertelme.

  • Szikszai!

    Na nem egészen naívak,hanem „utasított”elvakított,fanatikus gyűlölködők,na ebbe betegszenek bele,többeket már gyógyítani sem lehet…ne aggódj értük,még éldegélnek…!

  • HunCanada!

    Na ne mérje már megint az „észt”,én tudom hogyan is kellene eszmét cserélni,szemben az itteni őrjöngőkkel,csak ugye se eszük,se stílusuk szegényeknek…..Ez van!
    Bar-lev!
    Magán meg különösen jót derültem,ugyanis engem nincs miért
    lecsukni,nem követtem el semmit (több balosossal ellentétben) és ugye itthon jogállam, és szólásszabadság van minden ellenkező,hazug híreszteléssel szemben,ha „állítólag” kint is,akkor mi is a problémája?….netán az,hogy kint is vannak
    igazmondók?…rém kellemetlen.
    Szikszai még nem régen van a pályán,így igyekszik meggyőzni,érvelni,még reménykedik….van türelme….!
    Na pá!Jobbulást!

  • Helyesbítés(elütés volt) több balossal szemben -t akartam írni!
    (A gyengébbek kedvéért)……..

  • Geyza saját magán röhög…. én,meg többen rajta!
    Azt hiszi szegény,hogy roppant szellemes….!
    Nagy különbség!

  • OIM*
    Kiengedtek a detoxból?
    Látom újult erővel állsz neki az igazságosztásnak

  • Te OIM*

    Amőba lettél?
    Hogy osztódással szaporodsz?

    Itt írod:
    „Geyza saját magán röhög…. én,meg többen rajta!”

    Amúgy rajtad röhögök jókat csak annyira agyatlan vagy
    (önmegtöbbszöröződöttséged dacára) hogy nem fogod fel mennyire mulatságos vagy az évek óta tartó erölködéseddel.
    A kb. 45 darabos kis szókincseddel.

  • Boda Marcsi,

    „” Na nem egészen naívak,hanem “utasított”elvakított,fanatikus gyűlölködők, …”

    Minden bizonnyal az ide rendszeresen „cikkeket” irokra ez igaz, de pl. a Geyza eseteben ez kizart dolog. Ot mar nem lehet utasitani, ahhoz szukseges lenne nemi intelligencia is.

    De epp ezert nem kell vele foglalkozni. Mire jo az o szintjen kommentelni?

  • Jo lenne ha a szemelyeskedes innen eltunne. Nincs ertelme, es foleg a tobbi beironak igen unalmas.