Anyázás és szoclib maszturbáció a fideszes képviselőtől

2011 december 20 9:15 du.13 hozzászólás

Jean Chrétien, Kanada egykori liberális miniszterelnök jegyezte meg egyszer a C.R.A.P (angolul: „szar”) rövidítésű jobboldali pártról, hogy nem bánja ha a jobbosok új pártot alapítanak, csak jó lenne ha olyan nevet adnának neki, amit gyermekeink előtt is – lelkiismeret-furdalás nélkül – kiejthetünk a szánkon. Vajon mit szólt volna az 1993 és 2003 között szolgáló kanadai kormányfő, ha a fideszes Dajcstomi ült volna le vele szembe a parlamentben, miután egy jó kiadósat anyázik a nagy nyilvánosság előtt?

Tehát mit is mondott Deutsch Tamás fideszes EP képviselő? Mielőtt szó szerint ismételjük a konzervatív politikus mondandóját, mindenki küldje ki 18 éven aluli gyermekét vagy unókáját a szobából! Ugyanis szocioliberális újságként a Kanadai Magyar Hírlap az ilyesmire azért ügyel és jobboldali, magyar-érzelmű kereszténydemokrata honfitársainkat is az alapvető jóízlésre és az erkölcsös magatartásra buzdítjuk!

Tehát íme a Dajcstomi, cenzúrázatlanul!

Ha jól tudom, Mo-n lényegében már felszámoltuk a demokráciát, az AB-n csupa politikai komisszár dolgozik, meg egyébként is a kádárista kurva anyánkat, stb., stb. (ld. T. Melia kicsit sem képmutató, kicsit sem lekezelő stílusú, kicsit sem a gusztustalan nagyhatalmi nyomásgyakorlás érdekében megfogalmazott aggodalmainak bőrkötéses, karácsonyi változatát a Népszabadság kiadásában). Vagy mégse? Az egész hiszti úgy hazugság, ahogy van? Műbalhé? Jól ismert szoclib szellemi-politikai maszturbáció? Magyarország egy normális (ennél a kifejezésnél azért tartsunk egy Dávid Ibolya emlékpercet), szabad, demokratikus jogállam? Átlag európai demokrácia? Működő Alkotmánybírósággal? Na, erre varrjatok gombot drágáim!

Ha egy kanadai politikus – egy parlamenti képviselő – mondana ilyet, vajon meddig tartana mielőtt párton belüli konzervatív elvbarátai kicsit elbeszélgetnének vele és melegebb éghajlatra küldenék padtársukat? Úgy tűnik, hogy amikor az ilyesmiről van szó, fantasztikusan nagy a magyar nemzeti-érzelmű, keresztény jobboldal tűrőképessége.

13 hozzászólás

  • Na neizejjema’ Christopher!
    Hogyan leheseges a magyar pigmeust a kanadai mercevel merni?
    Talan meg emlekszel, (ha ugyan mar tul voltal az altalanos iskolan abban az idoben,) amikor John Crosby „baby”-nek hivta Sheila Copps-ot a Parliamentben es micsoda botrany lett abbol. Itt Kanadaban, ha valaki „felrevezetest” emlit a Hazban, akkor kikuldik. (A „hazugsag” szo elkepzelhetetlen.)
    Ehhez kepest a Magyar Orszaggyules egy inferno amivel minden osszehasonlitas valosagos sertes a kanadai parlamentre nezve. A magyar politikusoknak elorelathatolag szaz evre lesz sukseguk ahhoz, hogy a kanadaihoz hasonlo politikai kulturat elsajatitsak, felteve, hogy elkezdenek dolgozni rajta. De annak semmi jele.
    Ugyanakkor keptelenek valakit egyszeruen a neven nevezni, feltetlenul hozzateszik, hogy „ur,” igy probaljak a tiszteletteljesseg latszatat kelteni, mikozben az anyjat szidjak az illetonek.
    Nyalas es bunkosag kombinacioja! Az igazi magyar talalmany politikusok es pigmeusok szamara.

  • Kovács Árpád

    Az EU jóváhagyta az Ír Jegybanki szerkezetátalakítási tervek amely „magyar” megközelítés szerint a Jegybankot a ír parlament törvényei szabályozzák, felügyelik. Magyarországon meg számon kérik az országtól való függetlenségét a Jegybanknak. Addig az ír Jegybanknak ezután Írország gazdasági érdekeit kell kiszolgálnia most már. Amíg Magyarországon az újabb kamatemeléssel megtámadhatja országunkat. Íme a balliberális „parasztvakítás”.
    SZABAD HÍREK: Az EU jóváhagyta az Ír Jegybanki szerkezetátalakítási terveket .

    „Magyarországot korábban az Európai Parlament határozatban bírálta, hogy az új magyar alaptörvény kilenc hónap alatt készült el. Ugyanakkor jelenleg senki nem kritizálja azt, hogy az uniós tagállamok költségvetési és gazdasági önállóságát jelentős mértékben érintő megállapodás tervezetének elkészítése csupán néhány hetet vett igénybe”

    Európai Unió rátámad az Magyar tagországára, és erőszakkal csődbe juttatja, mert az nem volt hajlandó a politikai diktátumainak eleget tenni ……az imf-eu szembetűnően gazember ,diktatórikus ,országokat kifosztó rabszolgatartó ,Magyar kormány hangosabban hozná tudtára az imf-eunak hogy a magyar nép nem hülye ,látja miként teszik tönkre a nyugati nagy hatalmak,hogy mennyire igazságtalanok velünk többes mércével.Ha igaz olaszok görögök is ehhez tömbhöz tartoznak , azokba az országokba öntik a pénzeket,mentik a csődtől ,magyarokra meg rá támadnak ,csődbe taszítják. Az eu-imf kettős mércével mér, kéne a Magyar föld-édesvíz-erdők ,ezeket még a kezüket nem tudták rá tenni.

  • Kedves Kovács Árpád!
    Ez nem a ballib parsztvakítás Akármit is jelentsen ez. 🙂
    Az, hogy Írország jogrendszerébe hogyan illeszkedik egy ilyen szabályozás, azt nem hiszem, hogy akár Ön, akár én eldönthetnénk. Javítson ki, ha tévedek, de sem Ön, sem én nem vagyunk ír alkotmánybírák, vagy jogászok.
    Ugyanakkor a jelenlegi kormány mindent igyekszik elkövetni annak érdekében, hogy az EU nemtetszését kivívja. Ez a fajta eljárás nem az ország érdeke. Azzal egyetértek, hogy minden országnak arra kell törekedni, hogy a nemzeti önállóságát megvédje, kivívja, a lehető legnagyobb mértékben. De nem fejjel a falnak és nem úgy, mint elefánt a porcelánboltban. Jobb lenne, ha Ön is, és a kormány is szembenézve azzal a sajnálatos ténnyel, hogy Magyarország gazdaságilag gyenge, (és nem világpolitikai tényező). Biztosan ilyen időszakban kell szembefordulni mindenkivel?! Ön szerint ez jó politika?
    Azt sem szabad elfelejteni, hogy csatlakoztunk az EU-hoz. A csatlakozásunk nem csak azt jelentette, hogy pénzeső fog onnan ránk hullani (sajnos nem is hullik), hanem vállaltunk bizonyos kötelezettségeket, és fel is adtunk bizonyos elemeket a nemzeti önrendelkezésből. Ön hogyan szavazott az EU csatlakozásnál? Én nemmel szavaztam, csak hogy tisztán lásson. Ugyanakkor azt mondom, hogy a csatlakozási szerződés feltételeit be kell tartani mindkét félnek. Magyarországnak is. Gondolkodjon kérem, mielőtt elvakultságában írni kezd. A kormány politikai tehetségtelensége nem az EU, nem a világ hibája, hanem a miénk. Az EU nem a magyar parlament, aki úgy táncol, ahogy Orbán Viktor elképzeli. Hangsúlyozom, nem szolgai talpnyalást várok a kormánytól, hanem együttműködést az EU-val, az ország érdekeinek megfelelően.

  • Kovács Árpád

    Kedves cicamic.Engedtessék már meg hogy mi mondjuk meg mit akarunk ,Az eu bele avatkozik az országunk belügyeibe ,semmivel sem különb a volt Szovjetuniónál.Kimondhatjuk hogy az eu kettős mércével mér ,a tagországok egyik részének engedi azokat a törvényeket amit Magyarországnak tilt.Szoci mszp kormány nagyon tettszett az eu-nak , az eu csendben ki szipolyozta az országunk pénzét ,ez által tönkre tették a gazdaságot nyomort hoztak ránk ,szerintem nem ez az érdekünk , az az érdekünk hogy a nyugat hagyjon bennünket élni és nem nyomorogni ,nem elnyomni ,nem kihasználni bennünket.Látjuk mi megy a hátunk mögött ,az eu kapitalistaként él , ránk kommunista elnyomást kényszeríti.Nyugat mindig gyarmatosító volt ,most nem a fegyverek szólnak ,hanem pénz a fegyverük.Fidesz kormány nem megy szembe az eu-val,hanem a magyar érdekeket védi , nem kívánunk csatlósok lenni.

  • Kovács Árpád

    A tőkés társaságok világuralmát D.C. Korten angol közgazdász már 20 éve leleplezte. (a könyv magyar nyelven 1996-ban jelent meg, sikerrel). Most a „minősítők” igen durva formában gyakorolják ezt a demokrácia-ellenes magatartást, álcázva a tőkés társaságokat… Új módosulata van a régebbi közmondásnak: „A pénz beszél, a demokrata ugat!” ,nem kell ez nekünk .Egy demokratikus kormányt nem lehet pénzpórázon vezetni…

    Magyar Nemzeti Bank vezére simor elvtárs nem a magyar érdekeket szolgálja , rabló tőke Magyarországra rátelepedett.

  • Kedves Árpád, látom, magas a labda és nem érti, mit írok. Magyarország nem egyedül van a világban. Már csak ezért sem biztos, hogy mindent megtehet. Aláírt különböző nemzetközi szerződéseket, elfogadott bizonyos normákat. Belépett az EU-ba. Ezek azt hozzák maguk után, hogy nem tehetünk meg mindent, vagy nem úgy, ahogy akarjuk. Lehet ez ellen ágálni, de nem érdemes. Magyarország kicsi, gazdaságilag gyenge, stb… Nem lehet szembemenni a szövetségeseinkkel, a megkötött szerződésekkel. Másrészt nem ránk van szorulva senki, hanem nekünk van szükség segítségre. Az nem megy (de legalábbis nem hatékonyan), hogy kígyót-békát kiabálunk az EU-ra, az IMF-re, akárkire, majd megpróbálunk tőlük kuncsorogni. Mert most ez van. Ha nincs pénz (márpedig nincs), nem lehet arrogánsnak lenni. Szerintem mondjuk egyébként sem jó út a nyakas arrogancia, de ez most más kérdés. Magyarország még piacnak sem akkora, hogy igazán számítson. Hát ez van.
    Hogy maga is tisztán értse: aki fizet, az petyegtet, továbbá az erősebb kutya b…ik. Hazánk most nem az erősebb kutya, továbbá nem is fizet (sőt, épp a fizetésképtelenséget kívánja elkerülni.)
    A jelen helyzet szempontjából teljesen mindegy, miért jutott az ország ide, ahol vagyunk. A tény az, hogy itt vagyunk. (Ez a redszerváltást követő időszak mérvadó politikai pártjainak a közös munkája, nem menthető fel egyik sem.)

  • Na, akkor javaslom, hogy próbáljátok meg az életet a „rabló tőke” nélkül. Meglátjuk, hogy mlyen messze mentek nélküle. Persze sajnálattal kell közölnöm, hogy pénz nélkül nem fog menni, már pedig pénzt egy olyan társulatnak nehezen adnak, aki arról híres, hogy nem szereti azokat visszafizetgeni, sőt még fenyegetőzik is, ha erre kényszeritik.

  • Dr. Molnár András

    Deutsch Tomival egyszer személyesen találkoztam a 90-es évek elején és emberként sem nyerte el a tetszésemet. Az érdemeit a Orbán melletti „harcos” kiállásával szerezte. Ez az ember nem az Európai Parlament-be való – ezt nagyon sokan tudjuk – igaz, hogy még a Magyar Parlament-be sem. A viselkedése jellemzi, hogy valójában ki is ő – sajnos vannak még néhányan.

  • Kedves Kovacs Arpad!

    Javaslom, hogy mielott tovabb vedelmezne a magyar erdekeket az EU-val szemben, talan kozolhetne egy osszesitest arrol, hogy mennyi penzt kapott, es mennyi penzt koltott Magyarorszag az EU-ra.
    Azt kovetoen, hogy ezt kozolte, nyilvanvalova fog valni, hogy a Szovjetunioval valo osszehasonlitasnak semmi alapja, az On megalapozatlan allitasainak semmi alapja, es az is, hogy az ugynevezett „magyar erdek” pontosan az ellenkezoje annak, amit a kormany politikaja kepvisel es amit On oly hevesen es oly ostoban vedelmez.
    A Magyar Kormany nem az orszagot, vagy annak fuggetlenseget vedelmezi, hiszen azt senki nem tamadja, hanem a sajat esztelen, demokracia-ellenes politikajat, amely viszont mar szinte az egesz vilag szemeben botrany.
    Erre rendszerint az a vedekezes a valasz, hogy persze, mert az egesz vilag gyulol bennunket. Amellett, hogy persze ennek semmi erteme, mert a vilagnak sem erdeke, sem erdeklodese nincs bennunket gyulolni, megsem lenne csoda, ha megorrolnak rank, tekintettel arra, hogy kormanyunk mindent elkovet annak erdekeben, hogy ruhelljenek bennunket. Es ahogy en elnezem, ez a torekves viharos gyorsasaggal megvalosul, bizony hamarosan az egesz vilag jogosan ruhell bennunket nehany ostoba fajanko hibajabol.

  • Judit, azt hiszem, ez a „rabló tőke” nélküli megpróbálás innentől már nem opció, hanem „muszáj” lesz. Újabb hitelminősítő készül leminősíteni Magyarországot. Vagyis akkor a 3-ból már 2 bóvliba sorol minket. Kormányunk álláspontja az, hogy nincs joga ezeknek a hitelminősítőknek minősíteni bennünket, ám azok mégis megteszik. És ez még csak hagyján, de a gonosz rabló tőkések hallgatnak is ezekre. (Nyilván a kormány szerint a rablő tőkéseknek meg nincs joguk hallgatni a jogtalanul minősítőkre, de a világ nem úgy működik, ahogy azt Orbán Viktor elképzeli.)

  • kedves Kovacs Arpad

    Ha maga az en penzemre szorul, akkor ahhoz az en felteteleimen keresztul juthat. Ha a felteteleim nem tetszenek, megteheti, hogy mastol ker penzt, mas feltetelekkel…..Ennyire egyszeru! Senki nem kenyszeriti Magyarorszagot, hogy kolduljon, hiszen van nekije tobbmillio, eros, de legalabbis erosen meggyozodeses melymagyar allampolgara, akik bizonyosan hallottak mar arrol, hogy a penzert kemenyen kell dolgozni, a kozvagyon gyarapodasa pedig az o adobefizetesuk mertekenek fuggvenye, jahogy valaki(k) azt hazudta(k), hogy eleg csak mosolyogniuk a jolethez?! Igen, elkepzelheto, hogy ennyire sikerult lebutitani a nepet!

  • Kovácsárpád !
    Nekünk akarsz itten agitprop órát tartani ? Talán a fónóban elmegy az ilyesmi. Vagy valami focimeccs után.

  • Puchert János

    Új fejlemény e témában dejcstomi Csongrád megye díszpolgára lett