Ellenzéki győzelem Dunaföldváron, tíz méteres kormánypárti turul Ópusztaszeren

2012 október 1 9:20 de.64 hozzászólás

Miközben a hétvégén a Nemzeti Együttműködési Rendszer miniszterelnöke felavatta a 10 méternyi magas Nemzeti Összetartozás Emlékművét Ópusztaszeren, 125 kilométerrel odébb — Dunaföldváron — a helyiek elsöprő többsége leváltotta a fideszes városvezetést és helyettük a szocialistáknak adták a polgármesteri széket. Bár nem szabad országszintű következtetéseket levonni a vasárnapi polgármesteri választásból,. mégis irónikus, hogy oriási bronz szoborral és faragott mészkőoszlopokkal ünnepli saját magát az a rendszer, melyet egyre többen, egyre látványosabban elutasítanak.

Nem túlzás azt mondani, hogy a Fideszt valóban lesöpörte az egyesült baloldali ellenzék Dunaföldváron. A polgármesteri posztért ellenzéki oldalról csak a 49 éves Horváth Zsolt indult, aki egyben a Magyar Szocialista Párt Tolna megyei elnökhelyettese, civilben pedig tanár. Bár aligha titok MSZP-s kötődése, mégis „függetlenként” indult a 8,700 lakosú vidéki város vasárnapi polgármesteri választásán. A szavazatok 58 százalékával győzte le fideszes riválisát, az 50 éves Jákli Mihályt. Egy átlag időközi választáshoz mérve a résztvételi arány (45 százalék) is meglehetősen magas volt.

Molnár Zsolt, a szocialisták országos kampánykoordinátora magabiztosan nyilatkozott vasárnap este a budapesti Népszavának. Szerinte a választás mérföldkőnek számít, az eredmény pedig jelentősen túlmutat Dunaföldváron. A magas résztvételi arány és az ellenzék összefogása a civilekkel valóban szignifikáns fejlemény, de nem árt tudni, hogy Dunaföldvár évtizedek óta inkább baloldali város. Még 2010-ben is – amikor a Fidesz az egész országban tarolt – Dunaföldváron a szocialista Horváth megszorongatta néhai riválisát, Keresztes Lajost. Keresztes csupán 38 plusz szavazattal győzött. Ráadásul nem szokatlan vidéki időközi választásokon, hogy az MSZP hálózatához és beágyazottságához képest sokkal gyengébb Lehet Más a Politika, vagy éppen a Demokratikus Koalíció nem indít jelöltet. Országosan sokkal nehezebb (talán lehetetlen) feladat lesz elérni azt, hogy a legtöbb egyéni választókörzetben csak egy demokratikus ellenzéki jelölt induljon.

Miközben az MSZP győzelmet arat, a Fidesz még mindig 2010-es kormány- és rendszeralakítását ünnepli. A tíz méteres emlékmű a kárpátaljai Matl Péter szobrászművész alkotása. Lényegében egy faragott mészkőoszlop, melynek tetején egy bronz turulmadár áll. A turul karmai között egy kard látható. Orbán Viktor Mihály kormányfő Mihály-nap alkamából avatta fel a szobrot és beszédében folyamatosan Szent Mihály körüli legendákra és a Bibliára hivatkozott.

„Szent Mihály napja a gazdasági év fordulója, amikor a pásztorok számot adnak a jószággal. A politikus és a gazdaember is pásztor: el kell számolnia a rábízottakkal. A jó pásztor példázata szerint ha száz juhból akár egy is elvész, azt meg kell keresni. Elszámolni jöttem ma én is Önökhöz”–mondta Orbán. Tehát a miniszterelnök a jó pásztor, az emberek pedig a rábízottak. Ehhez a demokrácia- és kormányfelfogáshoz mit szólnak a jobboldal mérsékeltebb hangadói, például a Mandiner, a Konzervatórium, Török Gábor elemző és – időnként – a Heti Válasz?

De ha ez még nem volt eléggé íjesztő, érdemes tovább olvasni.

„Aki politikára adja a fejét, annak tudnia kell olvasnia a jelekből. Aki pedig tud olvasni a jelekből, az láthatja: új törvények világa közeledik az európai kontinens felé. Ennek a formálódó új világnak az első parancsolata úgy hangzik: az erősek egyesülnek, a gyengék széthullnak, vagyis az erős nemzetek tagjai összefognak, a gyenge nemzetek széthullnak. Nekünk, a nemzeti összetartozás magyarjainak is a magunk szeretetével, szolgálatával és derűjével kell kiszorítani a rosszat és széthúzást. Ehhez kívánom minden magyarnak: legyen füle a hallásra és olvassanak a jelekből”–folytatta Orbán.

Ha nem tudnánk, hogy Orbán egy európai uniós tagállam kormányfője, simán azt gondolhatnánk, hogy így csak szektavezér beszél. A Nemzeti Együttműködési Rendszer magyarjai ezek szerint kiszorítják a rosszat (és a rosszakat)…Szent Mihály  és Orbán Viktor Mihály – a jó pásztor – példáját követve.

Igy tényleg csak előzetes regisztrációval tudnak választást nyerni.

„Ezután háború támadt a mennyben: Mihály és angyalai harcra keltek a sárkánnyal, és a sárkány is harcra kelt angyalaival együtt,de nem tudott felülkerekedni; és azért többé nem volt maradása a mennyben.És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és Sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek. Hallottam, hogy egy hatalmas hang megszólal a mennyben: „Most lett a mi Istenünké az üdvösség, az erő és a királyság, a hatalom pedig az ő Krisztusáé, mert levettetett testvéreink vádlója, aki a mi Istenünk színe előtt éjjel és nappal vádolta őket.Legyőzték őt a Bárány vérével és bizonyságtételük igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig.Ezért vigadjatok egek, és akik bennük lakoztok: jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van”. (Jelenések 12: 7-12)

64 hozzászólás

  • Nem a rendszer, hanem a magyarság ünepelte saját magát. Ha nem tudnád nekünk a turul madár olyan, mint a te fajtádnak a dávid-csilag. Ezért is csipi a csipás szemeteket.

  • Godi

    meghogy csipa, a maga szemen halyog van es az agyan meg pokhalo….en nem vagyok zsido, de nekem semmit nem jelent a turul….kulonosen ha bunozok eljenzik….

  • „Dögi” Pista, ugye téged nem zavar az a tény, hogy speciel, Christopher, katolikus és nem zsidó? Szóval szerinted milyen „fajta” is Ő?

  • Szalai József

    Hál’ Isten! Megtört a jég. A magyarság végre tisztán látja, hogy nem a turulok szárnytávolságának növelésével, hanem a közügyek jó kezekre bízásával változtahat sorsán.

  • Féniász László

    Godi I. nek,A stílusából tényleg az következik,hogy a Turul és Emese frigyéből született.
    .A magyarság ünnepelheti is magát hiszen a miniszterelnöke fél ázsiai csürhének nevezet őket és így tényleg nagy tett két világháborúban is nemtelen oldalon ,vesztesként milliókat a halálba küldeni.
    a frigyből következően megint érthető, hogy soha sem néz szembe ez a nép tetteivel hanem igyekszik saját hibás döntéseit más felelősségének beállítani.
    Ebben az országban addig nem lesz béke és jólét ,míg az olyanok vannak hatalmon akik a történelem hamisításából építik fel saját légváraikat,
    akik a történelem szemétdobját hurcolják be az ország házába és az emberek mindennapjaiba.

  • „a te fajtádnak”? Godi te agyhalott náci gyökér! A választ te magad fogalmaztad meg primitív hozzászólásoddal. A turul jelkép. A magyar antiszemiták jelképe, ahogy már a Horthy korszakban is a Turul-szövetség, egy szélsőjobboldali szervezet volt amelyik a numerus nullust követelet. Ezt a madarat nem Emese álma miatt szereti a szélsőjobbal összefonódott jobboldal, hanem azért amit mint szimbólum jelent nekik. A felsőbbrendű magyar gőgöt, a cigányt, oláhot, rácot, svábot, tótot, zsidót lenéző, becsmérlő, genetikai sovinizmust, a nemzeti eszmékből kikristályosodott nemzeti szocialista gyűlőlködést. Legszívesebben kitépném azt az „igaz magyar” szívedet, és akkor megtanulnád végre milyen is az én „fajtám”! Hitvány fasiszta köcsög! Miért nem takarodsz innen el abba nyomorult náci k…va anyádba, aki a világra szart?!

  • Ch. Adam! Bravó, így kell önellentmondásba keveredni: „Bár nem szabad országszintű következtetéseket levonni a vasárnapi polgármesteri választásból,. mégis irónikus, hogy oriási bronz szoborral és faragott mészkőoszlopokkal ünnepli saját magát az a rendszer, melyet egyre többen, egyre látványosabban elutasítanak.” Miféle karakter lehet a „független” de MSZP-s kötődésű nyertes? A függetlent is értem, az MSZP-s kötödést is értem, csak a kettő együtt hazugság.A tanár félt, ha szoci-színekben indul, kikergetik a városból? Mielőtt azonban szórni kezdenék a konfettit és durrogtatni a pezsgőket, had emlékeztessek minden Ch. Adam olvasót, hogy a 2010-es választások óta minden időközi választást a jelenlegi többség nyert. Egy fecske ugye nem…

  • Ha a lakosság úgy döntött,biztos meg van az oka. „Egy fecske nem csinál nyarat”

  • Végre elindult!!!!!!

  • Bencsics Klára

    Ebbe a blogba nem érdemes semmihez hozzászólni! Itt van „Parittyás hangja” például, de jön majd géyza, Csipke Rózsa és sokan mások, akik a MÁSKÉPP gondolkodókat a legdurvábban válaszolják meg.
    Ráadásra, az egésznek az a szépsége, hogy interneten a saját neved alatt, MÁSOK otromba beírásai olvashatók.! Köszönjük Christopher, ebből nem kérünk!

  • Tüske Zsófia

    gödi, a turulra azok a senkiháziak hivatkoznak, mint felmenőkre, akik még három generációra sem tudják visszavezetni a családjukat. (esetleg nem akarnak virítani a feljelentgető házmester nagypapával) mindenesetre, hogy téged tojásból költöttek ki, az lehet….. de hogy az a tojáa akkor már kissé záp volt, az biztos.

  • Ciseaux/Varga

    de miert is kell neki felnie, mert benyeltetek a fidesz osszes ragalmait? az a ti bajotok! az mszp egy maszuletett barany es meg teheteseges is az arrogans, dilettant, destruktiv, alvilagi fideszhez kepest….szegyen, hogy nem latjatok az igazi okokat es allandoan masokra mutogattok…..barmilyen hihetetlen is, mszp nelkul sose fogtok rendszert valtani! jelenleg meg mindig az mszp az egyetlen kormanyzasra kepes part, esetleg a DK lehetne melto partnere vagy rivalisa, ahogy tetszik…..de a fidesszel, jobbikkal meghaltok ez viszont biztos….

  • Tüske Zsófia

    kedves sziszóvarga, nincsen abban semmi önellentmondás, hogy a független jelöltet támogatja az mszp, (sőt, a többi ellenzéki párt is) de nem ő indította. momentán a hazugságokat másutt találja.

  • ez a godi egy agyhalott és antiszemita. nem is értem, hogy miért van neki internetje. otthon elüldögéhetne a jurtájában és ihatná a moslék jakvajas teáját. jobban is tenné, ha így tenne, mert akkor legalább az a sok antioxidáns védné az immunrendszerét és nem stresszelné szét azt a kétbites kis agyacskáját holmi nagyvilági hírekkel.
    de az is figyelemfelkeltő, hogy egy magát kereszténynek valló, jelenleg miniszterelnöki állást gyakorló, kinézetre emberszabású egyed miként ássa be magát egyre mélyebbre a pogány hitvilágba. és eközben még azt feltételezi magáról, hogy ő ennek a nyomorult 93.000 négyzetkilométernek a spirituális vezetője. na neee mááánnn! kúrja már valami pofán egy szívlapáttal, vagy adja be neki a mindennapi dózisa kétszeresét, hogy leszálljon a realitások talajára.

  • Godi istvan!
    Nagyszeru teljesitmeny a hozzaszolasa. Ilyen lavinat ritkan lehet elinditani. Ez asok kigyot-bekat osszehordas is mutatja, milyen gyenge ideologia all ezek gondolkodasa mogott. Es hat az „alparisag” az egyetlen ertheto dolog 15 hozzaszolasban. Hagyni kell oket, hagy mutassak ki igazi valojukat.

  • Te hatalmas bunkó a Turul az nem kormány madara hanem a Magyarok madara !!! Neked biztos , hogy nem !!!!

  • Kovács Árpád

    Magyarok hazaárulói folytatják a sikítást ,nektek elvtársak ennyi jutott::)

  • Te pedig élvezheted a Turul madárban született , misztikus és vérszerződésben hitelesíett fél ázsiai mitológiai náci baromságod minden előnyét.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Minden magyar turulba születik
    Hölgyeim és Uraim! A turul őskép a magyarok ősképe. Beleszületünk, akár csak a nyelvünkbe és a történelmünkbe.
    Az őskép a vérhez és a szülőföldhöz tartozik.
    Onanntól, hogy magyarként világra jövünk, a mi hét törzsünk köt vérszövetséget, a mi Szent István királyunk alapít államot, a mi seregeink vesztenek csatát Mohácsnál, a turulmadár pedig a mi, a most élő, a már meghalt és az ezután megszülető magyarok nemzeti azonosságának jelképe.
    (Orbán Viktor – Ópusztaszer 2012. 09. 29.)
    ==========================================================================================
    Vér és rög (Blut und Boden) kifejezések, az archaikus retorika alkalmazása, a régi germán mítoszokfelélesztése a spirituális Thule Társasághoz és Alfred Rosenberg személyéhez köthető. Ő alkotta meg „ A 20. század mítosza” című könyvében a vér vallása-eszmét, amelynek értelmében a vér tisztasága köti össze a germán fajt, a vérben testesül meg a faj szelleme. A müncheni sörpuccs 16 mártírjának a horogkeresztes zászlóra hullott vére relikviává vált, ez volt a vérlobogó, ami a zászlószentelési rituálé és az esküszövegek elengedhetetlen kellékét jelentette.

    A szélsőségesen jobboldali Ostara magazin rasszizmusa is erősen hatott a náci világnézet kialakítására, amelynek középpontjában az antiszemitizmus áll. A náci értelmezés szerint a németséget a zsidó faj lassú pusztítással fenyegeti. Hitler retorikájában ezért a „vér és föld” (Blut und Boden) védelmében a zsidóság megsemmisítését követeli. A Mein Kampfban „az emberiség örök bomlasztóelemének” nevezi a zsidóságot. Az északi fajt, az alsóbbrendű fajták fölött uralkodó népnek (Herrenvolknak) tartja.

  • Szerző: JIMBO | október 1, 2012, 5:34 du.

    Igazad van, kedves Jimbo.
    Némelyik osztódással szaporodik, mint ahogy az az egysejtűekhez illik:) Keményen dolgoznak rajta, hogy többnek tűnjenek, bár nem sok sikerrel 🙂

  • Bak

    a turul az orban-kormany madara, te is, csak te a kormany palimadara:) elkussoljal leginkabb te analfabeta! es ne hasznaljatok semmilyen szimbolumokat eztan, mert csak beszaroztok mindent, amit a szatokra vesztek…

  • Puchert János

    Oh szegény Magyarország hogy Neked csak egy ilyen randa egyébként nem létező madár jutott, vajon mit szólna ehhez István, hogy annak idején nagy kínok közpete tűzzel-vassal bekényszerítette népét – az akkor helyesnek tartott – keresztény hitvilágba most késői utódai visszaterelik a népet a pogány hitvilágba.

  • István Berecz

    Agyalágyult Godi-nak mondom.Én magyar vagyok,de nem vagyok hajlandó veletek ünnepelni a magyarságra hivatkozva.Én is azt mondom „hályog van a szemeden”ahogyan Csipke Rózsika irta.Parityáés véleményével értek egyet.Te pedig ne sértegesd azt,aki az igazat állitja.A sértegetés olyan,mint a bumeráng.Téged fog lecsapni.

  • Nem csak én vettem észre, a hasonlóságot a viktor Opusztaszeren mondott “Vér és Rög” beszéde és a Német “Blut und Boden” náci ideológia közt. Orbán, mint evilági megváltó – egy kirekesztéskutató szemével

    A Budapesten született Marsovszky Magdolna antiszemitizmus-anticiganizmus kutató, kultúrpolitikus. Korábban a romastratégiáról a http://www.community.eu oldalon olvashattunk egy vele készített tartalmas interjút.

    A kutató szerint Orbán ópusztaszeri beszéde sokkal veszélyesebb, mint gondolnánk

    „ Orbán megemlíti a magyarság vér szerinti összetartozását („az őskép a vérhez es a szülőföldhöz tartozik”, németül – „Blut-und Boden Mythos” -, ami egyértelműen fajelméletes teória, rasszista gondolkodás. A beszédben állandó a dichotomizálás, a „JÓ” es a „GONOSZ”, vagyis a „nemzeti”-ek és a „nemzetietlen”-ek szembeállítása, ezek után azt is mondja, hogy az „ördög, a sátán, vagyis az őskígyó számára nem marad hely”. Ez a mondat a nyílt erőszak előrevetítése, amit nagyon kellene tudatosítani.
    A teljes cikk a weboldalon: http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/orban-mint-evilagi-megvalto-egy-kirekeszteskutato-szemevel

  • Bubala! Épp hivatkozni akartam az általad belinkelt írásra. Bizony, félnünk kell, mert ha sikerül a választásokon többséget szereznie a mostani ellenzéknek, orbán-kán megindítja a jimbo félékből álló román csapatait, ezzel is követve nagy példaképe Horthy taktikáját, aki a román csapatok által tisztára söpört Budapestre vonult be. De előtte még elárulta a Felvidéken az országért harcoló magyarokat.

  • Szerki! Hová tűnt az előző hsz-m? Na, mindegy, azért van egy durva sajtóhuba az írásban: (Jelentések 12: 7-12) Nyilván a Jelenések könyvére akart hivatkozni.

  • Szalai József

    Csak vérrög ne legyen drága magyar testvéreim! :):)
    Viktor “Vér és Rög” beszéde és a Német “Blut und Boden” ideológiai hasonlósága kétségtelen és híven jelzi a Fidesz irányultságát. Nem is lehet kétség arról., hogy ha a kötelek szakadnak ki-kivel fog választási szövetséget alkotni. Hiába! Összenő, ami összetartozik és tudjuk, hogy a szélsőjobboldal „időről időre ráront nemzetére”.

  • “Dögi” Pista, ugye téged nem zavar az a tény, hogy speciel, Christopher, katolikus és nem zsidó? Szóval szerinted milyen “fajta” is Ő?

    Szerző: Kopácsi | október 1, 2012, 10:14 de. Zsidó?

  • Tüske Zsófia

    kedves Bencsics, nem a másként gondolkodással lenne itt a fő probléma, hanem a gondolkozás teljes hiányával.

  • Tüske Zsófia

    mindenesetre érdekes, miként értékelik a katolikusok Orbán turul-avató beszédét: http://katolikusszemmel.wordpress.com/2012/09/30/a-jo-pasztor/ egy érdekes vélemény a kommentek közül:
    „Eleve egy pogány jelképpel – turul szoborral – a háta mögött, az éppen azt avató szónok szereptévesztésbe kerül, ha a keresztényi Szentírás sorait citálja… csak Káosz és Katyvasz lesz belőle… – ráadásul önmagát, mint a “jelekből értőt” és a “jó pásztort” felmagasztosító politikusnak állítja be… Szent Mihály arkangyal – és történetének iderángatása további zavart okoz… – ráadásul a népét KETTÉ-osztó igyekezetét támasztja alá vele – polgárháborús uszításként értelmezhetően!…
    Ez a beszéd úgy SZÖRNYŰ, ahogy van… – mintha Szálasi Ferenc nemzetvezető reinkarnációját hallhattuk volna…”

  • Nem csoda hogy ekkora böszme nagy bronztorzót szobortak seperc alatt. ( Iskolákban meg nem tellik tízóraira a lurkóknak)
    Mert amit a félázsiaiak uralkodója , Bíborban született Konstant….botsánat….Turulban született Viktoárin akar , az meg is valósul !!
    ( Merjünk nagydarabot álmodni wazze…jóóóhogy….hüüüüüü…hühü )

    Nahh..komolyra fordítva : A magyarság valódi öszetartó ereje nem egy ellopásra ítélt bronzpulyka hanem Radnóti Miklós , Ady Endre , József Attila , Petőfi satöbbi…sorolhatnám még de minek ?
    Aki tudja ezt az olvassa , aki meg nem az gyalázza agyatlanul .Ez utóbbiak miatt veszítette el a Haza jó kétharmadnyi területét és ezek miatt válik 20 éven belül Dunántúlnyi méretűre Magyarország. ( Jó esetben.)
    Hacsak nem sikerül ezeket a bálványimádókat valahogyan kipiszkálni a hatalomból.

  • Bubala, a linkben amit feltett a szoboravató videó alatti cikk szerzője megint, csak egy újabb identitászavarban szenvedő liberális zsidó, egy németországi agy mosott, hazátlan európai. Szegények, ezek nem szeretik Izraelt és eszük ágában sincs oda költözni és inkább a kirekesztettségről írnak bődületes marhaságokat, mert az manapság egy jól fizetett szabad foglalkozás főleg liberális körökben. Meg tudom érteni, hogy fáj nekik a sehova se tartozás. A paranoijás téveszme rendszerükbe vetett hitükben meggyőző erővel hangoztatják kórosan ellentmondásos gondolataikat.
    Az említett cikk szerzője munkanélküli, kirekesztéskutatásait mint szabad foglalkozású liberális űzi.
    Nem fogok csodálkozni, ha hamarosan a KMH szerzői között láthatjuk majd.

  • Elolvastam a teljes Orbán beszédet. Baszki, ez nagyon durva! Ez a faszi teljesen kész van! Ősmagyar pogány mítoszok, keresztény eszmék, fasiszta retorikával össze zagyválva. Vaze, ez frankón totál megkattant! Ez azért nagy gáz mert egyrészt ő a miniszterelnökünk, másrészt mert még mindig tömegek hisznek neki. Pedig nincs mese, ezt el kell zavarni, mert valami olyasmivé kezd átváltozni ez a lény ami szörnyűbb lesz a legrosszabb rémálmunknál is…

  • Nyilasmaris :
    Hijjnye de sötét van benned !
    Akárcsak egy Turulban !

  • Parittyás: Én mernék fogadni, hogy a beszéd nagy részét a csuhás titkár, Balogh Zoltán írta, aki Németországban tanult és tanított évekig és most a német ajkú reformátusok lelkésze. Így kölcsön vette a Német Blut und Boden (Vér és Rög) náci ideológia lényegét.
    Ez az ideológia Richard Walther Darré munkája, amit lefektet könyvében „Neuadel aus Blut und Boden” „Az új nemesség a Vérből és Rögből”, amiben megjelenik az állam kívánalma, hogy tiszta, árja gyermeket neveljenek a szülők, ami minden társadalmi problémát megoldana. A nordik faj felsőbbrendűségét hirdeti, ami már a régi északi mitológiákban is előfordul, és itt a Németek is loptak innen-onnan, a Finnektől a Norvégok és Dánokig, hogy kirukkolhasson a kis beképzelt Wagner a Niebelung-al.
    Kb. ezt az ötletet pofázza a hazug Kövér most, amikor szerinte a gyermek szülése az nem magánügy, hanem a közjólét eszköze. Ez az ideológia az alapja az anti-szemitizmusnak és a fajtiszta németeken alapuló übermensch elméletnek. A Fidesz olyan sötét és primitív, mint egy elhagyott tanyaház a csillagtalan felhős éjszakában. Még a turulban született viktor Ópusztaszeren feltálalt primitív mítosza és zagyva fogalmai is másoktól plagizált, mint a smitpalko doktorátusa. A Német sas és a felavatott turul madár is ugyanúgy néz ki, a turul alól hiányzik a horogkereszt, de majd a Jobbik odabiggyeszti az új nyilaskeresztet szépen. A Blut und Boden az alapelmélet az anti-szemitizmushoz és ahhoz, hogy minden más nemzetiség másodrendű.
    Ennyire primitív lett a magyar társadalom, ennyire keveset értenek sokan a történelemből, érdektelenül, nemtörődöm módon züllenek le a fasizmus mélyébe.
    ……….
    Sajnos, nekem az az érzésem, hogy majd megint jönnek felmérgesedett nemzetiségek, innen-onnan és bebizonyítják, hogy nem másodrendűek. Amint a Nagy-Magyarország tiszta magyarjait egyesíteni akarja valahogy a viktor és alvezérei, úgy elpáholják a kis falusi focista TEK zsoldosait, és a Hende-Bende Csaba lassan futó katonáit, hogy utána megint néhány évbe telik a romokat eltakarítani és az országot felépíteni.

  • Erről átvettünk mi s egy írást: „Orbán beszéde: nyílt erőszak, népirtás és etnikai tisztogatás előrevetítése = FASIZMUS! Heil, VIKTOR! A kutató szerint Orbán ópusztaszeri beszéde sokkal veszélyesebb, mint gondolnánk! Az erőszakkutatás szerint ez a nyílt erőszak, a népirtás, vagy etnikai tisztogatás előrevetítése! Ezt meg kell előzni! Mindez a völkisch-népnemzeti ideológia sajátja, s ez most Magyarországon a nemzetkoncepció. Ebben benne van az “Untergang” gondolata is, tehát az áldozathozás készsége a “nemzet megváltásához”. A megváltás ebben az esetben a “nemzet forradalmi felszabadítását” jelenti a “kozmopolitáktól”, a “nemzetárulóktól”, a “nemzetellenes, nemzetközi gondolkodású komcsik-libsiktől”, a “nemzetközi nagytőkétől” es így tovább, az “(árja-) magyarság boldog egységének” érdekében.” http://wp.me/p2BNDT-mr

  • Geyza ! Honnan tudod, hogy sötét van a Turulban ? Vótál mán benne ?

  • Bubala, valamit nagyon félreértesz ! A hazaszerető magyarokat nem kell egyesíteni, mert mi egyek vagyunk és épp a hazaszeretett az ami egyesít bennünket és amit senki nem képes tőlünk megvonni. A miniszterelnök ezt a tényt, csupán kihangsúlyozta.
    Nem a magyarok hibásak abban, hogy ti szétszóródva a nagyvilágban anyagi és politikai küldetésetek és politikai érdekeitek miatt útközben elveszítettétek identitásotokat, hazaszereteteket…és most gyűlölettel teli irigykedéssel szemlélitek a magyarok összefogását.
    ÉLJEN MAGYARORSZÁG ! VESSZEN TRIANON !

  • Kedves Bubala! Köszi a kiegészítést. Ezt a történelmi hátteret nem ismertem. Az egyik legnagyobb tragédiája ennek a népnek, hogy a tájékozottság, és értelem általad is képviselt szintje, itthon már-már ismeretlen mérce…
    Aki meg megmaradt civilizáltnak, lassan mindenki elhúz innen, mert élhetetlen lett az ország. De nem írhatjuk ki, hogy „Magyarország átmenetileg szünetel” ezért dolgozni kell a műveletlen, hiszékeny sötétség felszámolásáért, mert különben el fog tűnni ez a nemzet és nem fogunk hiányozni senkinek, „S a sírt hol nemzet süllyed el” csak a kárörvendők hangos csapata fogja körül venni… Mert itt Közép-Európában egyedül mi nem tudunk európaiként, acsarkodás nélkül, a többi nemzettel együttműködve élni, egyedül mi szítjuk a viszályt mindig és mindig. Sokat járok a környező országokba, és egészen elképesztő, hogy bárhol járok, akár a Cseheknél, Horvátoknál, akár a Szlovákoknál, sehol de tényleg sehol nem találkozol ilyen rettenetesen feszült légkörrel, abnormális életérzésekkel, megkeseredett hangulattal. A velünk egy szintről, bár inkább kicsit mélyebbről indult országok már megcsinálták. Persze mindenhol vannak problémák, de alapvetően európai módon, jól élnek! Sajnos azt kell mondjam, a Kárpát-medence egy csuda klassz, nagyon élhető, nagyon kellemes hely lenne…nélkülünk!

  • Parittyás: Annak ellenére, hogy én kíméletlenül, durván kritizálom ezt a kormányt és a sok birka magyar embert, akik tétlenül nézik, hogy a vágóhídra terelje a viktor juhász őket, bízom benne, hogy a jövő nem szükségszerűen tragikus a nemzet számára, de tragikus a most élő polgárok millióinak számára. Kérdés, hogy mekkora elégedetlenségnek kell ahhoz lenni, hogy drasztikus változás legyen.
    Kétharmados többséggel megválasztani egy kormányt OTT, ahol nincs meg a demokráciát védő FÉKEK ÉS EGYENSÚLYOK rendszere, nincs független média, nincs független és a kormány fölött álló, a legmagasabb hatalmat képviselő bírói testület, országosan centralizált a rendőrség és nem lehet visszahívni a párthű és nem a nép érdeke szerint szavazó képviselőket, nem lehet a kormányt lemondatni, ott a 2/3 öngyilkossággal egyenlő.
    Amint a viktor elkezdte pofázni a mantrát a vörösiszap tragédia után egy héttel, miszerint a közérdek fontosabb, mint a magánérdek, majd megvádolta, elítélte és az itéletet végrehajtotta a MAL Rt ellen ott az országgyűlésben, minden képviselő szavazatával, alig három óra alatt, amiért vastapsot kapott, én azonnal tudtam, hogy a diktatúra beköszöntött, a jogállam és a demokrácia megszünt. Be sem lett perelve a MAL Rt, de másnap lefoglalta az állam a magánvagyonát a tulajdonosoknak, átvette a válallatot, ami a mai napig állami igazgatás, felügyelet alatt működik.
    ====
    A tákolmány aztán mindent bebizonyított, a kormány elvetett minden kötelességet és korlátozást, kötelessége csak a polgároknak van, minden, amit kapnak adó ellenében, kizárólag a kormány jóindulatán és a felélt pénz maradékából lehetséges. A kormány megpróbál lehetőséget teremteni a szociális ellátásra, de csak azoknak, akik szerintük megfelelően teljesítették társadalmi kötelességüket. (Vajon a szült gyerekek száma után jár majd a nyugdíj is?)
    ..
    Amint kijelentette a Fidesz a terveit a Kossuth térről, hogy tündökölhessen 1944 fényében, Horthy neve előjött, azonnal láttuk mi, (és a hazai magyarok egy része), hogy beköszöntött a fasizmus és náci ideológia, náci írók, költők lettek beiktatva a tantervekbe.
    Ime, Mussolini receptje a fasizmus megteremtéséhez, Olaszul jelent meg először ez a lista. Hitler is felhasználta, nagyszerűen bevált ott is.
    1. Az alapvető emberi jogok megvonása és megvetése.
    2. Az ellenségek, bűnbakok megnevezése, fehasználva egyesítésre.
    3. A független média cenzúrázása, megfélemlítése, tönkretétele, a média állami irányítása.
    4. Az intelelktuális és művészi élmezőny megvádlása, megvetése, félreállítása.
    5. Szélesen elterjed ismerettségi részrehajlás és korrupció.
    6. Az előítéletek és megkülönböztető viselkedés elburjánzása.
    7. A nagyvállalatok erejének védelme, a munkások jogainak tetemes megnyirbálása
    8. Az állam és az egyház összefonódása, az államhű egyházak támogatása.
    9. A bűntettek és büntetések szigorítása iránti rögeszme.
    10. Választási rendszer manipulálása, átszervezése, csalások.
    11. A nemzeti biztonság rögeszméje.
    ERRE PEDIG MOST KERESIK A PÉNZT, TALÁN MAJD ELLOPJÁK A PAKSI ERŐMŰ TÖBB EZER MILLIÁRDOS FEJLESZTÉSI PÉNZÉBŐL
    12. A hadsereg felfejlesztése.
    =========
    Nem untatlak tovább, remélem hamarosan lesz ellenzék, pogrammal, akik le tudják váltani a koszos bagázst, csak az a nagy kérdés, hogy miként lehet majd az országot újra jobb rendszerrel, jobban megszervezni, az egészségügy, az oktatás, az önormányzatok, az álalmi irodák, mintden szét lett verve. Kik lesznek azok és hogyan fogják mindezt feljavítani, 2/3 vagy diktatúra nélkül? Amíg a környző országok előre haladnak, Magyarország visszafelé megy a sötét náci fasizmusba. Reméljük a legjobbakar és még csodára is érdemes lesz várni, habár a csalánba nem üt a ménkű, soha nem lehet tudni.
    Azért nem ártana utána nézni a magyar embereknek, hogy az új messiás mit fog tervbe venni a régi náci diktatúrák nagyszerű ideológiája alapján és miket vezethet be, Mussolini és Hitler módszereiből. A viktor talán szeretné lepipálni még Ceausescu telejítményét is.

  • Parittyás: Csak humorosan: „a Kárpát-medence egy csuda klassz, nagyon élhető, nagyon kellemes hely lenne…nélkülünk!” Én is imádom Párizst, különösen Augusztusban, amikor a Franciák mind vidéken vannak vakáción!

  • 🙂 ) Kicsit sem untatsz kedves Bubala! Nagyon igaz gondolatok!
    Igen, Párizs valóban akkor a legklasszabb!:) Egyébként Párizsért annyira nem vagyok oda, viszont Róma! Na, az „örök városért” rajongok!:)

  • Andrási Sándor

    Bár nem kívánok vitatkozni általam hiteltelen emberekkel, megjegyzem, Hende Csaba honvédelmi miniszter nem szerepelt a nyilvánosság előtt taj részegen, mint dicső elődje Szekeres elvtárs, a vadászpilóták előtt. Ellenben az előző két kormány regnálása alatt a honvédséget bűnszervezetté degradáló tisztektől megtisztította a rábízott területet. Erről ennyit.
    A cikk – a szerzőtől megszokottan – gyenge, a 12 éves fiamtól különbet várok el.
    Elfelejti közölni ama „elhanyagolható” tényt, hogy az időközi választást megnyerő személy nem az MSZP színeiben jelöltette magát , és jelent meg a választól előtt – hanem „függetlenként”. Ez MSZP-s színekben gyakori jelenség, ez nem más, mint a választók becsapása.
    Nem fér össze a demokráciával, az MSZP-től azonban megszoktuk (lásd: 2010 választás, amikor eltűntek a szekfűk), de az már minden ízlésen túltesz, hogy a függetlenként nyerőt mint MSZP győztest ünnepelik. Ennyit az időközi választás nyerteséről, akinek kívánom, hogy egészséggel, a választói megelégedésére és hasznára töltse ki a mandátumát.
    Ami a turul szobor állítását illeti: Ez nem Orbán emlékműve, hanem egy nemzeté, kortól, nemtől, nemi identitástól, vallási felekezettől függetlenül. A magyar mitológia eme szárnyasa nem FIDESZ lény, hanem egy nemzet jelképe.
    Az a nemzet amelyik a jövőben is fenn akar maradni, törekszik arra, hogy a kultúrája, azzal együtt a jelképei élők legyenek, a generációkban fennmaradjanak. Ez persze a láthatatlan., önmaga létét is tagadó pénzhatalmi rendszer ellen dolgozik. És ez sokak érdekét sérti.

  • Andrási Sándor

    Vannak ezen az oldalon olyan „vélemény nyilnánítók” (a szent logika jegyében) akik a „demokráciát védő FÉKEK ÉS EGYENSÚLYOK rendszere”-ről írnak, a fékek és ellensúlyok rendszerét mantrázó un. „liberálisok” szlogenje helyett. Még arra is ostobák, hogy a neki súgó nemzetárulók szavait szó szerint idézzék. Nincs független média: tehát a Klub rádió (Benne aranyos Bolgár úrral) a kormány mellett érvel, nem beszélve az egyoldali és permanensen csúsztató internetes médiáról. A legmagasabb hatalmat képviselő bírói testület túlnyomó része a kommunizmus alatt szocializálódott idős bírók vezetése alatt működik. Ez a testület teljes egészében független. Leginkább az igazságtól. Ennek tanui lehetünk, napról napra. Pl.: amikor egy szépreményű sportolót gyíkolt meg egy horda. A T. Bíróság éppen hogy nem simogatta meg buksi fejüket. Ugyan mi indokolja, hogy a bírói testületek élén nyugdíjas kort meghaladó emberek álljanak, ha az élet más területein 35-45 év közötti életkorú szakemberek – mint vezetők – foglalkoztatása az optimális és elvárt. Miért indokolt más a bíróságok esetében? Talán a tallár véd az elbutulástól, vagy a korrupciótól? Nem hinném.
    Hát igen, országosan centralizált a rendőrség. Ha nem az lenne, minden településen más és más rendőrség működne. Amiért az egyik faluban bírságolhatna a rendőr, azt a másikban elnéznék. Ha egy gyilkos átmenne egy másik településre, akár a rendőrkapitánnyal is kávézhatna, mert ez a rendőr a települési rendőrség alkalmazottja, annak tartozik elszámolással, ugyanis nem centralizált. Ez nem lenne maga a káosz? Akkor nincs szükség országosan centralizált rendőrségre?
    Nem lehet visszahívni a képviselőket! Sem Magyarországon, sem a fejlett demokráciák egyikében sem, és Kanadában sem. A képviselő kitölti a mandátuma idejét, ha tetszik, ha nem. Ez ellen egy esetben lehet törvényesen fellépni: Ha a képviselő bűncselekményt követ el, és az országgyűlés a mentelmi jogát felfüggeszti, az adott cselekmény vonatkozásában. Ez a demokráciával együtt jár. Hiába ágál ellene (logikusan) egyik-másik gyenge elméjű, ez így van.
    Kormányt lemondatni márpedig lehet. Nosza rajta, csináljátok. Ezen erőlködtök reggel délben és éjszaka, belföldön és külföldön egyaránt.

  • Andrási Sándor

    „…… A velünk egy szintről, bár inkább kicsit mélyebbről indult országok már megcsinálták. Persze mindenhol vannak problémák, de alapvetően európai módon, jól élnek! Sajnos azt kell mondjam, a Kárpát-medence egy csuda klassz, nagyon élhető, nagyon kellemes hely lenne…nélkülünk!” ——– Tehát a végkövetkeztetés kedves parittyás (azaz Dávid) hangja szerint: ki kell a magyarokat seperni Európából, akkor kellemes hely lesz. Kibújt a szög a zsákból, tisztelt parittyás. Európa akkor lenne kellemes hely, ha a magyarok eltakarodnának innen. Hát nem! Bármennyire is kívánja, követeli, és tett meg minden alattomosságot a múltban és a jövőben is kész minden aljasságra, ezt nem éri meg, legyen ön bármely rassz, kaszt, vallás, vagy nemzet tagja. Sem pénzzel, sem aljassággal nem éri ezt meg, ellenére annak, hogy minden igyekezetüket ez motiválja.

  • Andrási Sándor

    Őszinte köszönettel tartozok mid azoknak (az előttem szólóknak), aki Orbán Viktor – Ópusztaszeren (12012. 09. 29.) a szobor avatás alkalmával megtartott – beszéde iránt a kivácsiságomat felébresztették. Szégyellem, de elkerülte a figyelmemet, és nem hallgattam, ill. néztem meg ezt a 10 percet, és az emlékművet.
    De szerencsére annyira acsarkodnak a beszéd ellen, hogy meg kellett néznem. Nos, újólag bebizonyosodott, hogy Magyarország ellenségei ismételten – a van sapkája, nincs sapkája effektusnak megfelelően – hazudoznak. Nem kicsit, nagyon. Nem simán, hanem aljasul. Orbán Viktor nemzeti összefogásra, felelősség vállalásra történő mozgósításába magyaráznak bele olyat, amire a szónok még csak nem is gondolt. Hiába, igaz az a tétel, ami szerint fogd rá az ellenségedre azt amit te magad tettél, vagy tenni akarsz, és ezzel meggyűlöltetheted mások előtt. Ez tipikus kommunista, internacionalista zsivány viselkedés. Mindegy, mit teszel, mindegy kiknek mennyire ártasz, csak hatalomra kerülj. „Aki torkaszakadtából ordít, az fél, attól fél, hogy lelepleződik.” (OV. egy másik beszédéből.) Meglátásom szerint ez folyik most. Ordítsatok, acsarkodjatok, ez annak a jele, hogy a kormány jól csinálja a dolgát.

  • Mussolininek, Hitlernek, Sztálinnak, Rákosinak és minden diktátornak voltak és vannak rajongóik. Maga még azt a fáradságot sem vette, hogy felismerje, hogy egy már idestova majd 90 éves náci (Vér és Rög) ideológiát plágizált Balogh Zoltán kis magayros mitológiával keverve, a népvezér újabb üzenetének írásakor, hogy önmaga által kijelölt messiásként pávatáncoljon a viktor. Ha magának tettszik, legyen boldog vele. Magát turulban született ex-fél-ázsiai tiszta magyarnak képzelve, találhat okot arra is, hogy részt vegyen egy-egy felsőbbrendűséget bizonyító pogromon és cigányüldözésen is és nem csak, mint egyetértő néző.

  • Andrasi,

    maga tenyleg ugy latja, hogy a Fold legdilettansabb kormanya jol csinalja, amit csinal??? Maga egy barom! es annak is hazaarulo, mert a tudatlansagaval hozzajarul hazank lesullyesztesehez….ne frocskolje ide a hulyesegeit, ha lehet, eztan egy sorat nem olvasom….egyebkent szerintem maga egy no, mert csak azok tudnak igy omlengeni esz nelkul:)….a mindegy, mit teszel, kinek mennyire artasz, csak hatalomra kerulj kifejezetten Orban sajatja es mikozben lekommunistazza azokat, akik nem ertenek vele egyet, o a legnagyobb kommunista…maga meg a legnagyobb mindenevo diszno, aki megkajalja az elmebeteg hazug szolamait…menjenek Ferdelybe es alakitsanak egy orban-szektat es kussoljanak el vegre….akkor talan felsorakozhatna Magyarorszag Europahoz…

  • Andrási! Bár nagyon úgy tűnik, korlátoltságában messze alulmúlja még rémisztően primitív társait is a turulröptetőben, teszek egy kísérletet a felvilágosítására. Egy szimbólum jelentése az amit a vele kapcsolatba kerülő emberek tudatában intellektuális és/vagy emocionális fogalomként megjelenít ami legtöbbször köszönő viszonyba sincs az adott jelkép eredetével. A horogkeresztről, néhány ezzel foglalkozó kulturális antropológus kivételével, az égvilágon senkinek nem a szvasztika jut az eszébe, hanem csak és kizárólag a fasizmus. A turulról, az árpádsávról senkinek nem a magyar mondavilág egyébként valóban szép meséi vagy az Árpád-házi királyok történelmi tettei (amik nagyjából saját rokonaik meglepően változatos lemészárlásából merülnek ki) rémlik fel, hanem a hungarista történelmi időszak embertelen vérzivatara. Ezt a magafajta, jellemtelen, náci mocskok is pontosan tudják, csak valódi énjüket, vérlázítóan erkölcstelenül, hazug frazeológiával, nemzeti öntudatba csomagolva akarják leplezni. Maga nemcsak szörnyen ostoba, de saját nemzetét bemocskoló, koleránál is veszélyesebb hitvány senkiházi, akinek esélye sincs, hogy Szomáliánál egy fokkal is civilizáltabb társadalomban embernek tekintsék!

  • Tisztelt Andrasi Ur!
    Nagyon jol leirta sokunk velemenyet. Koszi! Azt hiszem vilagosan lathato, hogy egy „toll”-bol jonnek a valaszok.A szavak(tragar) hasznalatatol nem tud szabadulni a doctor ur. Es, hogy milyen kodon at nez a vilagba, bizonyitja, hogy ezt nem veszi eszre. Velemenyem szerint ketten, legfeljebb harman irjak a hozzaszolasokat.
    Azt nem ertem, hogy miert pont a MAGYAR szimbolumokkal van bajuk. Minden nemzetnek megvan a sajat szinboluma. Es meg akkor is tiszteletben tartjak, ha nem is valami regi eredetu(bold eagle Amerika, kengaroo Australia, kiwi bird New Zealand,vagy eppen a David csillag, stb) De hat On leirta pontosan es nem kell hozzatenni semmit.
    Az utolso ket hozzaszolas(ugatas) is egy „agyban” szuletett meg.

  • Andrási:
    Sokat locsogsz.
    Vegyél vissza , úgysem olvassák végig.
    Nem vagy maga akkora gondolkodó hogy átrágjuk magunkat a sok sületlenségen.

  • A Parittyás hangja: Egyetértek! Mindennel, amit leírtál.
    ..
    Sajnálhatjuk azonban, hogy egyes szimbólumokat kisajátítanak a gonosz emberek.
    ..
    Ami viszont sok magyar számára visszás lehetne, de nem sokan tiltakoznak, hogy ezek a barmok táltosokat és szent koronát, pogány emlékeket, turul madarakat a kereszténység védelmében folytatott harcokat egy lapon emlegetnek, soviniszta turmixot kevernek belőle.
    ..
    Hiába, „Nagy az Isten állatkertje” amiben sajna, baltás gyilkosokkal üzérkedő, hülye, gonosz és elmebeteg falusi focisták is vannak – egy darabig.

  • Na meg bubalak is. 51-en te JOISTEN!!!

  • Jimbo! Autista ki mütyüröm, ez most nagyon színvonaltalanra sikeredett, de pusztán kezelési célzattal reagálok roppant óvodás bejegyzésedre. Kérlek említs már meg olyan történelmi időszakot mikor az amerikaiak a nemzeti jelképüknek számító Fehér Fejű Rétisast, vagy az ausztrálok az Óriás Kengurut fasiszta ideológiákhoz kapcsolták, és megpróbálták kiirtani saját, faji alapon megkülönböztetett honfitársaikat a nemzeteszmény nevében amit a jelkép hordoz? A magyar nemzeti jelképeknek nem az eredeti jelentésükkel van baj, az tényleg nemzeti, és fennkölt hanem az, hogy egy, kicsit sem a magyarság egészét képező szélsőséges réteg kisajátította őket, és nemzetellenes, emberiségellenes eszmeiséget kapcsolt hozzájuk. Azért mert egy pszichopata miniszterelnök, hatalomféltésből, pusztán csak a szavazatokért van annyira elvtelen, és erkölcstelen, hogy ezt a réteget is magához akarván rántva, azonosságot vállal ezeknek a jelképeknek minden civilizált, gondolkodó ember számára nyilvánvaló üzenetével, azért még ezek a szimbólumok nem fognak megtisztulni, és az egész nemzet számára büszkén vállalható jelentéstartalmat hordozni. Reméljük Magyarország is el fog jutni arra a civilizált társadalmi szintre mikor nemzeti jelképeink képesek lesznek betölteni funkciójukat, amikor valóban magunkénak érezhetjük majd őket de ehhez el kell tűnniük ebből a társadalomból az Orbánoknak, Semjéneknek, Vonáknak, és annak az Andrási által is képviselt rétegnek, soviniszta, nemzetiszocialista értékrendével együtt, amelyikhez a turul avató beszéde szólt, és véletlenül sem az egész nemzethez.
    Hagy idézzek valakitől akit TI, hamisan magyarkodó, saját nemzeteteket szétzüllesztő „igaz hazafiak” is nagyon a magatokénak vallotok:

    „Meddig tart ez őrült hangzavar még?
    Meddig bőgtök még a hon nevében?
    Kinek hon mindig ajkain van,
    Nincsen annak, soha sincs szívében!”
    Petőfi Sándor (Szájhősök.)

    Ne csak emlegessétek őt, értsétek is meg a forradalom költőjének szavait, ti turultojásból szárnyra kelt „nemzetünk büszkeségei”…!

    Degenerált istenbarmai!

  • Petőfi azt a bizonyos verset a bokorból lesből lövöldöző, nagypofájú gyáváknak írta.

  • ……”Mit használtok kofanyelvetekkel?
    Évrül-évre folyvást tart a zaj,
    És nem ott-e, ahol volt, a nemzet?
    Nincs -e még meg minden régi baj?”…

  • Parittyás!Odaszarunk a lábtörlőre és becsöngetünk méltatlankodni hogy szaros a lábtörlő? „mely dolog az: hogy a magyar ellen ugatsz?
    Megvesztél-e, hogy eb fogadat vigyorítod Uradra,
    S annyi kegyelme után fölmarod álmaiból?
    Ódd magadat! ha fölébreszted, bizony elbotoz egyben,
    Bőrödből kivet, és azt buta dobra üti.”

  • cupido

    te nem magyar vagy, hanem egy elcseszett turul-pava felazsiai naci barom…..elkussoljal, vagy radkuldom a rendorseget….ne a magyarsagoddal dicsekedj, hanem az adobevallasoddal AMONDO VAGYOK!

  • Cupidó! Tényleg szánalmasan primitív vagy! A magyarságod meg annyit sem ér amit a kutyáim után összeszedek a kertből. A kutyáim, akiket magyar menhelyekről hoztam ki, hogy a saját környezetemben tegyek valamit a magyar állatvédelemért. Te mit teszel? Te agyatlan szarházi, aljas rosszindulatból, vagy rettentő butaságból nem tudod, nem akarod felfogni amiről beszélek? Se én, se más nem beszél a magyarság ellen, csak azok ellen akik meg akarják osztani ezt a magyarságot, akik ellehetetlenítik az összefogást, és civilizálatlan eszméikkel meggyalázzák a nemzettudatot, akik mérgezik ennek a nemzetnek a lelkét, és saját országuk lezüllesztésén dolgoznak, s teszik mindezt álszent, hazug, demagóg hazafiassággal. Aki ennek az országnak a kárára van azok csak ti vagytok, ocsmány, gennyes kelésként életre keltetek országunk testén, de el lesztek takarítva mert időtök lejárt…!

  • cupido

    te nem magyar vagy, hanem egy elcseszett turul-pava felazsiai naci barom…..elkussoljal, vagy radkuldom a rendorseget….ne a magyarsagoddal dicsekedj, hanem az adobevallasoddal AMONDO VAGYOK!

    Szerző: Csipke Rozsa | október 6, 2012, 10:42 de.Aztán hová küldöd a rendőrséget félnormális barátom,mit mondasz nekik ellenőrizzék már ezt a szárnyas pufók csecsemőkülsejű nyilakat röptető cupidónak az adóbevallását? Ez jó volt,megnevettettél.

  • Cupidó! Tényleg szánalmasan primitív vagy! A magyarságod meg annyit sem ér amit a kutyáim után összeszedek a kertből. A kutyáim, akiket magyar menhelyekről hoztam ki, hogy a saját környezetemben tegyek valamit a magyar állatvédelemért. Te mit teszel? Te agyatlan szarházi, aljas rosszindulatból, vagy rettentő butaságból nem tudod, nem akarod felfogni amiről beszélek? Se én, se más nem beszél a magyarság ellen, csak azok ellen akik meg akarják osztani ezt a magyarságot, akik ellehetetlenítik az összefogást, és civilizálatlan eszméikkel meggyalázzák a nemzettudatot, akik mérgezik ennek a nemzetnek a lelkét, és saját országuk lezüllesztésén dolgoznak, s teszik mindezt álszent, hazug, demagóg hazafiassággal. Aki ennek az országnak a kárára van azok csak ti vagytok, ocsmány, gennyes kelésként életre keltetek országunk testén, de el lesztek takarítva mert időtök lejárt…!

    Szerző: A Parittyás hangja | október 6, 2012, 1:13 du. Parittyás!Mikor ez a szörnyszülemény megfogalmazódott az az agyadban milyen tudatmódosító szer hatása alatt álltál?Csavarlazító szúnyogriasztóval? Agyatlan meg szarházi?Melyikünk a primitív?!Jah hogy te már tettél az országért valamit mert örökbe fogadtál két korcs ebet és szeded a szart utánuk.Na bravó,lehet hogy még szobrot is emelnek eme nemes tettért,esetleg közteret neveznek el rólad.Tőled a józan paraszti ész távol áll,jössz nekem ezzel a liberfostos szöveggel,pontosan ti vagytok kik megosszák az országot!Összefogás,magyar a magyar ellen?!Harcolni akarsz komám,akkor menjetek és foglaljátok vissza Erdélyt!Szebb Jövőt!

  • A TURUL nem kormànypàrti ,hanem egyszerüen csak MAGYAR. Dunaföldvàrt ujabb csalodàs fogja érni az uj vezetésével,mint az orszàgot érte a szoc-lib szakértöi kormànyaival.

  • Magában nem csalódhat már senki, nincs miben.

  • De magàban még lehet csalodni,ha egyszer az értelmét hasznàlja nem az indulatait.