Nácival képviselteti magát Magyarország Ecuadorban

2013 március 1 12:15 de.27 hozzászólás

Gyöngyösi Márton, a zsidó származású magyarok kötelező regisztrációját követelő jobbikos parlamenti képviselő is tagja annak a delegációnak, amely Magyarországot képviseli az Interparlamentáris Unió (IPU) közelgő ülésén. Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke azzal próbálta elintézni az ügyet, hogy at ATV-nek elmondta: nem Gyöngyösi Márton képviseli Magyarországot Ecuadorban, hanem egy magyar delegáció, melynek a fajgyűlölő honatya is tagja.

Egy magyar náci Ecuadorba készül

„Én úgy gondolom – megint elmondom – ott a delegáció képviseli az országot” – mondta az ATV megkeresésére a fideszes Balla Mihály. Sőt, hozzátette: Gyöngyösi nem, hogy csak a delegáció tagja, hanem az IPU magyar tagozatának elnökségi tagja is.

Hars Gábor, az IPU Magyar Nemzeti Csoportjának korábbi elnöke (2004 és 2010 között) felháborodását fejezti ki és jelezte: Gyöngyösinek nincsen helye a magyar Országgyűlésben. „Nem az utazás tényével van ugyanis a probléma, hiszen azon csak sajnálkozni lehet, hogy erre a nem kis költséggel járó útra az adófizetők (és nem az IPU!) pénzéből kerül sor. A probléma alapvetően azzal van, hogy ez a listázó hogyan lehet még mindig parlamenti képviselő, de ha már az, hogyan lehet még mindig az IPU Magyar Nemzeti Csoportjának (MNCs) és az OGY külügyi bizottságának alelnöke”–jegyzi Hars Gábor.

„A Hivatalnak az a válasza, hogy az IPU egy ‘független’ szervezet, nem értelmezhető. Itt ugyanis nem az IPU-ról van szó, hanem arról, hogy egy magyar képviselő a tisztségére vált méltatlanná, akinek még egy villamosjegyre sem kellene neki pénzt biztosítani, nemhogy egy többszázezer forintos dél-amerikai utazásra! Az IPU-nak továbbá nincs semmiféle „meghívási gyakorlata”. Az IPU-elnök vagy fél évvel korábban küld egy meghívót a nemzeti csoport elnökének, innen kezdve már az adott parlament kompetenciája, ki utazik, mikor utazik, ki miben vesz részt a közgyűlésen stb.Csak remélni tudom, hogy az Országgyűlés elnöke (valamint az IPU MNCs elnöke) újragondolja a most hozott döntését!”–tette hozzá Hars.

A Lehet Más a Politika (LMP) is felháborítónak tartja azt, hogy Gyöngyösi is tagja a delegációnak.

Nem valószínű, hogy Kövér László felülbírálja Gyöngyösi részvételét, hiszen éppen a napokban bíztatta Magyarország egyik legdurvább rasszistáját, Bayer Zsoltot – aki a magyar roma lakosság likvidálásáról írt a budapesti Magyar Hírlapnak – hogy fideszes politikusként ő mindig közösséget vállal a világbotrányt kirobbantó fajgyűlölő párttaggal.

27 hozzászólás

  • Judit Noszticzius

    Nagyon utáljunk Gyöngyösi Mártont!!!!!!!!!!!!!!!!>:-((((////

  • Nem az a baj, ha szexelnek, hanem az , hogy mindezt a Nagykörúton… És erről az országról mondja Canada , hogy biztonságos, normális ország…

    J

  • jozsef attilla mar megirta hogy ; fasiszta kommunizmus….tehat az igazi nacik az MSZP a volt SZDSZ az avos csemete peto-vel….megertem hogy duhongenek a NACI FASISZTA magyarellenes kanadaiak dehat ez van…majd megszokjak vagy felrobbannak mergukben …your choice asshole

  • a zsinagogakban amikor a zsidok osszeirjak REGISZTRALJAK azaz listazzak magukat az miert mas mint amikor a jobbik akarja UGYANEZT ? a ket lista nem egyezik ?

  • Felvinczy Károly

    Egy magát komolynak tartó sajtótermékben nem árt, ha az állítások legalább köszönöviszonyban vannak a valósággal:
    1.) Gyöngyösi nem náci, azaz nem nemzeti szocialista, a Jobbik egy nemzeti radikális párt.
    2. Gyöngyösi NEM a zsidó származású magyarok kötelezö regisztrációját követelt! Ez így, egyszerüen HAZUGSÁG!!!

    És egy törvényesen megválasztott magyar parlamenti képviselönek miért ne lenne helye egy magyar parlamenti delegációban? Inkább ö, mint egy kettös állampolgár…

  • Felvinczy Károly!
    Na paraszt! Ez akkor mi?

    „Itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a Magyar Országgyűlésben és kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára – mondta Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő hétfői azonnali kérdésében a parlamentben. A képviselő a Jobbik frakcióvezető-helyettese és a Külügyi Bizottság alelnöke.”

  • ” Inkább ö, mint egy kettös állampolgár…”
    Na akkor hogyan is van a román-magyar állampolgárságú miniszterekkel és képviselőkkel? Miskolcon mi a helyzet?

  • „a zsinagogakban amikor a zsidok osszeirjak REGISZTRALJAK azaz listazzak magukat az miert mas mint amikor a jobbik akarja UGYANEZT ? a ket lista nem egyezik ?”
    Amikor a plébániában nyilvántartanak, hogy fizeted-e az egyházi adót akkor az nem zavar? Az sem ha emiatt nem temetik el a hozzátartozódat?
    A listázgatás már egyszer-kétszer hatalmas mészárlásokba torkollottak. Te is szeretnél olyan listára kerülni ami akár az életedbe is kerülhet vagy csak másokat szeretnél listázgatni?

  • Varga Sándor

    Burkus Laci, Felvinczy Károly urak, köszönöm! A cionista Adam és a KMH már megint nem ért a szemantikához és hazudik. A Jobbik-os képviselő soha, de SOHA, nem akarta „összeiratni” a zsidókat (azt ők maguk megtették már), neki, mert Izraelben nem lehet kettős állampolgár Knesset képviselő, a jelenlegi/mindenkori parlamenti képviselők kettős állampolgársága okoz, és joggal, gondot. Hogy ezek a képviselők zsidók is, JÉ!?!

  • Felvinczy

    jol mondja, lassan nem lesz valasztasunk, inkabb egy szemet naci, de magyar kepviseljen minket, mint egy erdelyben szuletett kettos allampolgar…?! most komolyan itt tartanank?

  • Avi
    2013 március 1
    11:56 de.

    Mintha picit túl lihegted volna. Mi köze a parlamenti, képviselői dolgoknak az egyszerű állampolgári dolgokhoz?

    Igazuk van az izraelieknek, kettős állampolgár ne lehessen parlamenti képviselő, tisztségviselő.
    Náluk ez mindig is így volt. A példa jó, csak követni kell.
    Nincs ezen mit sipákolni.

  • Tüske Zsófia

    burkus, ha már annyira nyilvántartod pető apjának ávós voltát, akkor – na nem komolyan, csak a teljesség kedvéért – ideírhatnád imádott fidesz-politikusaidnak és családjuknak az mszmp-vel való kapcsolatát. Kezdve Kövér Lacán, Matolcsyn, befejezve Pordánnyal. Bár attól tartok, kevés lenne itt a hely mindannyiukat felsorolni.

  • Tüske Zsófia

    hoppá…. az alaptörvény szülőatyjának, a nemekhez kettősen kötődő Szájernek soproni pufajkás szüleit kihagytam…

  • Tüske Zsófia
    2013 március 1
    2:07 du.
    cáfolom: burkus, a maga guppi kapacitású agyával semmit nem tart nyilván, cédulkákból dolgozik, mint a regényírók. csak nála a szél össze-vissza keveri azokat.

  • Varga Sándor
    2013 március 1
    1:06 du.
    van némi halovány fogalma a cionizmus jelentéséről?
    szabad kijelentenem, hogy magácska akkora seggfej helyből, mint más nekifutásból?
    a jobbikosok tényleg már rég megtették az összeírást? na de kérem!

  • Itt mar nem is lehet mast olvasni, csak tulzasokat.Ami meglepo, hogy CA.-tol jon ilyen magasszinten.Lehet, hogy
    az Ellenszek-let kenyszeriti erre Christ??? Mar ez is elkepzelheto…Ezzel csak maguk ellen vetenek, de nem veszik eszre, vagy nem torodnek vele. Lehet, hogy az is a cel, hogy a jobbiknak hiveket szerezzenek??? Nincs kizarva!

  • Felvinczy Károly
    2013 március 1
    8:37 de.
    1. A nevében. Amúgymeg náci párt. Gyöngyösi úr,- még családja diplomaciai kiküldetése miatt- arabok között szocializálódott. (Meglátszik a viselkedésén…)
    2.Ezt mondta:
    „“Itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a Magyar Országgyűlésben és kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára.”
    Melyik szót nemérted?

  • dakota
    2013 március 1
    2:02 du.
    A kulcsszavak: „az itt élő és különösen..”
    Gyöngyösi úr szavai.
    Itt nem Avi lihegte túl, hanem Gyöngyösi, valami picinrendűségi, megfelelési kényszertől áthatva..

  • Kedves Zsófia! Ez nagyon ütős volt.. Tetszett, touché!

  • JIMBO
    2013 március 1
    5:18 du.
    ellenszéklet? az mi? kifejtené bővebben – már, ha képes rá?
    csak nem valami szorulás?
    amúgy, ha itt csak túlzásokat lehet olvasni, mi a fenének jár ide? mazochista?

  • Felvinczy Károly
    2013 március 1
    8:37 de.
    hát, picinyem, csak azért nem lehet helye, mert biza, kövér elvtárs korábban letiltotta. még neki is sok volt, amit ez a – hogy is mondta? nemzeti radikális? röhögnöm kell… – próbanáci előadott.
    most valahogy mégis kiengedték a ketrecből. lehet, hogy abban bíztak, menedékjogot kér?
    egy biztos: a parlamentben jobb lenne a levegő nélküle, és a többi agyonmagyar társa nélkül.

  • Szégyen,gyalázat és felháboritó!

  • A pártban való gondolkodást én veszélyesebbnek tartom, mint a kettős állampolgárságot. Szerintem a kulcsszó a „nemzetbiztonsági kockázat”. Ezen nincs mit megsértődni. Azon viszont igen, hogy Gyöngyösi érzéketlenül megkülönböztetve megbántotta a zsidókat. Akkor is, ha csak a képviselőkre gondolt.

    Megjegyzem, ostoba és naiv ötletnek tartom Gyöngyösi kettős állampolgárság szerinti „listázását”. Szerintem, „egyesek” pártszempontok alapján sunyiban ennél sokkal részletesebben megtették már ezt a teljes lakosságról, és folyamatosan teszik is.

  • szégyenlem, hogy magyarnak születtem!

  • kajla
    2013 március 4
    4:16 de.

    Ne szégyelld !
    Legyél rá büszke akkor is, ha nem mindíg könnyű!

  • kajla!Mi is szégyenlünk.

  • „Cionista zsidók a magyarságról:”Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.”(Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: „Önök magyarok, Kelet-európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok.””Én bátran kimondom – mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban – hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni.” (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát „Barangónak” nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: „Kiirtanám az összes keresztényt!”

    És akkor még Kertész Imrét és Ákost, Eszterházi Pétert, stb. nem is említettem !