A pávatánc és a bunkóság művészei

2013 március 11 3:06 du.54 hozzászólás

Kövér Art László ismét bebizonyította, hogy ritka nagy suttyó, a bunkóságot már az anyatejjel szívta magába, és semmi keresnivalója nem lenne egy demokratikus jogállamban nem csak a három közjogi méltóság között, de még a mentálisan egészséges emberek között sem. Nem mintha a másik két méltóság (muhaha) erre született volna, őket is csak a magyar nép rettenetes ostobasága emelhette a mostani pozíciójukba. No meg Schmitt Pál plágiuma.

Kövér László

Összeomlóban van a második világháború utáni liberális dogmára épült világ, amelynek főszereplői „nem szeretnének csak úgy letakarodni a porondról” – jelentette ki Kövér László házelnök a HírTV Péntek 8 című műsorában. Természetesen politikai ellenfeleiről beszél ilyen szépen, többek között Bajnai Gordonról. Persze nekik, antidemokratáknak (és volt liberálisoknak) az lenne a legjobb, ha a politikai ellenfeleik letakarodnának a porondról, hiszen politikai ellenfélre csak demokráciákban van szükség. Ki ne emlékezne arra, amikor a házelnöki pulpitusról azt mondta az MSZP képviselőinek, hogy örüljenek egyáltalán, hogy ott lehetnek a parlamentben. Kvázi örüljön másfél millió szavazó, hogy van képviseletük az ország házában. Vagyis a baloldal is letakarodhatna a porondról. A súlyos sötétséget nem csak az jelzi, hogy kvázi az egész fejlett világot összeomló félben lévőnek hazudja „nagy a baj-usz”, hanem az is, hogy halvány gőze sincs arról a házelnöknek, hogy mi is az a liberalizmus. Pedig 20 éve még ők is annak hazudták magukat.

„A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt.” Tehát aki a liberalizmus ellen van, az az egyén szabadsága ellen van. És ha az egyénnek nincsen szabadsága, akkor a társadalomnak sem lehet.

„Egy liberális eszmét valló hisz a gondolkodás és a szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és – más ideológiákkal együtt – a szabad választásokban.” Így már mindjárt érthető, miért utálja a liberalizmust annyira Kövér elvtárs és a Fidesz. A jogállamot ott rombolják, ahol érik, a szólás szabadságát Szalai Annamária testesíti meg, aki a hetedik bírósági ítéletet sem hajtja végre a Klubrádió érdekében, a kormányzat annyira átlátható, hogy a kormányülésekről még csak jegyzőkönyv sem készül harmadik éve, a szabad választások pedig fényévekre vannak a Fidesz egypárti választási törvényétől.

„A kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra, mint a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe.” Persze akinek a pártja egyházak százait (!) tiltja be, bele akar szólni még abba is, hány gyereket szüljön egy nő, és kötelezővé teszi a hittant vagy az erkölcstant az iskolákban, annak ellensége a vallásszabadság, annak ellensége az egyén szabadsága. Tehát ellensége maga a szabadság. Ezért ellensége a Fidesz az önkormányzatok szabadságának is, ezért államosít mindent, mert nincs szüksége szabad, önálló társadalomra, nincs szüksége önálló, gondolkodó, szabad állampolgárokra. Ehhez tartozik a nagy központi vízfej, amit maga a kedves vezető testesít meg, majd ő gondolkodik és dönt mindenki helyett Magyarországon. Ezért vont minden hatalmat a saját dolgos kezeibe, hogy mi ne fárasszuk magunkat önálló gondolkodással, csak tegyük azt, amit ő kitalál és mond, ahogyan a csicska frakciója a parlamentben.

De térjünk vissza a sültbunkó házelnökhöz, aki „kitért Bajnai Gordonra is, akit a legarcátlanabb ellenzéki politikusnak nevezett, Gyurcsány Ferencet leszámítva. A házelnök szerint Bajnai Gordon miniszterként, majd kormányfőként oda juttatta az országot, hogy a Fidesz 2010-ben az előre meghatározott hiány mértékénél 500 milliárd forinttal nagyobb deficittel tudta átvenni a kormányzást. „Bajnai Gordonnak azt kellett volna mondania, hogy szégyellem a pofámat, (…) el is megyek a fészkes fenébe” – tette hozzá.”

Még olyan alapvető dolgokról is megfeledkezik ez a tirpák, hogy Bajnai volt az, aki konszolidálta az ország gazdaságát a válság után közvetlenül, ezért vehettek át 2010-ben egy olyan gazdaságot, amivel még a kollégiumi társa, a felcsúti dakota is eldicsekedett, és példaképnek nevezte az európai államok előtt. Igaz csak külföldön, mert ott nem hazudozhat össze-vissza, mint idehaza. És egyetlen csontvázat sem találtak, pedig veszettül keresték őket, a kampányuk is erre épült. Persze bunkónak lenni sokkal könnyebb, mint demokratának, mint ahogy az adófizetők pénzén tengődni egy életen át is sokkal könnyebb, mint munkával pénzt keresni. Kövér elvtársnak egyetlen munkahelye volt, még az átkosban az MSZMP Központi Bizottsága politikatudományi intézetének volt munkatársa. Azóta a mi vérünket szívja dakota testvérével együtt.

No és Kövér elvtárs nevezi arcátlannak azt az embert, akinek az arca mindenütt látható, mert országos lejárató kampányt folytatnak ellene százmilliókból. A súlyos bunkóság és a kényszeres hazudozás úgy látszik minden fidesznyik alapvető tulajdonsága. Kósa Art Lajos elvtárs a minap a második székházukat elfoglaló igazi fiatal demokraták szövetségéről azt hazudta, hogy ők a Bajnai gárda. Amit mind Bajnai, mind a fiatalok cáfoltak, de Kósa elvtársat nem szokták meghatni a tények, viszont magukból indul ki: hazudni, hazudni, hazudni. Ezt már Lenin is megmondta kicsit másképpen, de az ingyenes tanulás ma már nem olyan magától értetődő Magyarországon, mint akár csak pár éve volt. Így a tanulás helyett marad a magyaroknak a hazugság.

https://mail.google.com/mail/u/1?view=att&th=13d541b40b7cbe10&attid=0.2&disp=thd&zw

Kubatov elvtárs pedig közben mozgósítja bizonyítottan a saját gárdáját, és rohamcsapatokat szervez olyan fidesznyik elvtársakból, akik azonnal tudnak cselekedni, ha sósavat kell önteni a demokrácia mellett protestálók pofájába, ahogyan az egyik vén mázatlan népi cserépedény békemenetes ellentüntető azt indítványozta a Lendvay utcánál.

https://mail.google.com/mail/u/1?view=att&th=13d541b40b7cbe10&attid=0.1&disp=thd&zw

„A Központi Hivatal védelmében várjuk azon Fidesz-tagok jelentkezését, akik a tegnapihoz hasonló agresszió esetén egy órán belül a helyszínen tudnak lenni” – áll egy pénteki levélben, melyet Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója küldött a pártnál e-mail címmel regisztrált szimpatizánsoknak. Írhatott volna Pártközpontot is, azt jobban megértették volna az elvtárs fanok. Kövér még csak hideg polgárháborúról beszél, Kubatov már nyíltan egymás ellen akarja fordítani a pártok szimpatizánsait. Nincs min csodálkozni ezen az aljas és sunyi törekvésen, mit várhatunk attól az autószerelőtől, aki az egész országot titokban listázza, és ezért a tevékenységéért megkapott Fradi biztonsági szolgálatába gyilkosokat alkalmaz, és ez őrzi a székházukat is. A Fideszhez való kötődésnek már az erkölcsi bizonyítvány sem feltétele, ez a momentum, és a baltás gyilkos kiadása után már azon sincs mit csodálkozni, hogy a múltkor a Fidesz a következő molinóval várta az MSZP szimpatizánsait Bayer cikke miatt: Ne álljatok a gyilkosok pártjára! Persze hogy ne, az az oldal már foglalt.

https://mail.google.com/mail/u/1?view=att&th=13d541b40b7cbe10&attid=0.3&disp=thd&zw

És ugyan ezekhez képest igazán semmiség, de a kényszeres hazudozást jellemzi a szőke nyugdíjvédelmi szenátorasszony szánalmas próbálkozása arra, hogy megjátssza az együtt érző demokratát, és egy tányér nápolyira meg száraz kekszre azt hazudja az ellenük tüntetőknek, hogy „hoztam Önöknek egy kis házi süteményt”.

Hát kérem, annyira demokratikus jogállam ma Magyarország, amennyire házi sütemény a száraz Tesco-s nápolyi. Semennyire.

A.G. – a KMH Ellenszék rovata

54 hozzászólás

  • GRAT.!
    Tképpen sültbunkó úrnak meg sem kell szólalnia, (mert úgyis csak ostobaságokat beszél) elég a képre nézni!
    Egy „ember” hogyan nézhet így ki? 🙂

  • Érdekes itthon szólásszabadság van akárhogy is vesszük,az
    ellenzék rendszeresen felszólalhat a parlamentben,az már más kérdés,hogy sikerrel vagy sem,igazat mond-e vagy sem.pláne
    hülyeségeket…..
    Ennél a lapnál viszont, akinek esetleg más véleménye van a
    cikkről illetőleg annak valóságtartalma erősen kétséges,azt
    „le kussolják” méghozzá alpári módon,ez lenne ezen a fórumon
    a demokrácia,mások véleményének tisztelete,vagy netán kulturált vitatkozás,na ezt az itt írogató szerkesztők többsége és hasonlóan „finom” stílusú támogatóik megmutatják
    De sebaj megsérteni,csak azonos szinten állók tudják a másikat,a többiek meg csak mélyebbre süllyednek és nevetségessé válnak.!

  • Boda Marcsi
    2013 március 11
    5:08 du.
    Eledig én itt „kussra” való utasítást egyedül Jávorszky elftársnőtől olvastam.
    Igazat adok abban is, hogy a cikkek szerzőinek a válaszai nem minden esetben választékosak, ám nem nagyon látom, hogy azon is felháborodtál volna, hogy mások meg „nemmagyaroznak”, „idegenszívüznek” „tifajtátokoznak”.
    Hogy a Parlamentben (még és már limitálva) az ellenzék is hozzászólhat akár a demokrácia mérföldköve is lehetne (nemaz) viszont ugyanabban a Parlamentben a nyelvezet semmivel sem különb mint ezen, vágy bármelyik más weboldalon.
    Tudod, akkor kellett volna kivágni az első „beszólás” elkövetőjét, amikor összeült az első szabadonválasztott Parlament. Mondjuk a „Térdre, csuhások! Imához!” elhangzásakor. Vagy legkésőbb akkor, amikor egy képviselő a zsidó származású állampolgárokat, illetve a parlamenti képviselőket javasolta listázni. És huszonnégy óráig nem volt visszhangja. Amikor Lázár Jani kijelentheti, hogy mindenki annyit ér, amennyije van. Amikor sógor-komaság alapján lehet földhöz, pozícióhoz, szerződésekhez jutni.
    Amíg a Közgépé minden szerződés, amiben pénz van. Amíg stadionokra igen, egészségügyre, egyetemekre nincs pénz.
    Amíg indoklás nélkül kirúgható egy közszolga. Amig lex-törvények születhetnek. Amíg a hatvanas években született ellenzékiek „komcsik”, de az egykori MSZMP KB mára Fideszessé avanzsált prominensei jó elftársak..
    Nem hiszek abban, hogy csak az azonos szinten állók tudják megérteni egymást.
    Viszont toleranciát, megértést csak az várjon, aki maga is toleráns és megértő.
    Hadd mondjam el azt is, hogy az ilyesmi nem kokárda kérdése..

  • Az egy dolog, hogy nem tudják mi fán terem a liberalizmus, nagyobb, hogy azt sem mi az a konzervatívizmus!!! =))

  • Kedves Boda Marcsi!

    Az hogy az ellenzék felszólalhat a Parlamentben kérem ne azonosítsa a demokratikus eszmével, különösen ne a Fidesz privilégiumához. Hozzászollásából mintha azt olvasnám ki, hogy az ellenzék felszólalása nem más mint a Fidesz „kegygyakorlása” Kérem ne felejtse el, amikor a Magyar Parlament megalkotta a pl. zsidótörvényeket, az ellenzék akkor is felszólalt mégsem beszélt senki demokráciáról.
    A demokrácia lényegét a fenti sorokban kifejtették. Azonban annyit hadd tegyek hozzá, hogy egy igazi demokráciában ahol valóban az emberi méltóság szabadsága az egyik legfontosabb meghatározás, senkinek nincs, és nem is lehet jogalapja hivatkozni a demokráciára, miközben a másik ember méltóságát megsérti, megalázza.
    Remélem ért engem! Otthon manapság nagyon divatos a demokrácia mögé bújni, miközben az embertársakat a porig alázzák ugy politikai értelemben,ugy az emberi méltóság veleszületett adományaként. Kövér László házelnök pedig éppen ezt teszi, ugy egy-egy emberrel, ugy egy-egy csoporttal. Végezetül: a parlament ellenzéki felszólásai jelenleg csakis a televíziós közvetítésnek köszönhető. ha nem lenne közvetítés egészen biztos vagyok benne, hogy az ellenzék nem kapna felszólalási jogot.

  • Bajnai a „példakép”:2009-ben 6,8 %-os minuszt amivel elödjéhez hasonloan alulmulta a gyors kölcsönt és utasitàsokat nem igénylö konkurenseinket, ez a „stabilizàcioja” ugy, hogy ö sem tudta kifizetni a tüzoltok 2004-2007 közötti tuloràit.
    A devizahiteleseket cserbenhagyta,nem tett: a kezdöorvosok elvàndorlàsa ellen,az oktatàsügyért,a BKV-ért,a Metroért,a MÀV-ért,a Volànért, Budapestért,az eladosodott önkormànyzatokért..
    Mit csinàlt Bajnai? Csökkentette a nyugdijakat és fizetéseket,igy a
    belsö keresletet is ,ezàltal a termelést.Végrehajtotta az IMF utasitàsait,igy stabilizàlta az orszàgot az elöd Gyurcsànnyal a Kelet-Europai 2002-es élmezönyböl a sereghajtok közé.
    A tolvajok,tolvajt kiabàlnak,a hazugok,hazugot kiabàlnak!
    Miért nem jo a hittan oktatàs és az erkölcstan? Kinek nem jo?

  • Andrási Sándor

    Kedves Ellenszék(LET)! Bunkóságért önöknek sem kell a szomszédhoz menni!
    Nagy a pánik az (ÁL)baloldalon, valahogy nem akar nőni a támogatottságuk, mi lesz ebből a választásra? Ezért az arrogancia, minden szintjükön. Láthattuk ezt az „évértékelő”-nek titulált ingyen církuszon is, amit a magyargyűlölő Ponta (mint vendégművész) jelenléte tett még szánalmasabbá.
    Hiába az igyekezet, kedves álbaloldal, a bunkónak nevezett tömegek átlátnak önökön, és a pokolba kívánják mindannyiukat. Tudják, ha hatalomra kerülnének, tényleg az a harc lenne a végső.

  • Andrasi

    lehet, de ebben a harcban te bizonyosan elverzel!

  • Bodamarcsa maga már annyira kiégett agyilag , hogy azt sem hinné el ami a szeme előtt zajlik , ha arra imádottjai azt mondják hogy nem történt meg.
    Maga egy hülye lázálomban ég.
    Oltassa el magát !!
    Beszéljen gyógyszerészével , orvosával , tűzoltójával !

  • Andrásikám mit rinyál itt maga ?
    Bunkók csak a magafajtájúak lehetnek ?
    Lassan hozzá fogjuk magukat szoktatni hogy a bunkósbot az nem csak a bunkók privilégiuma !

  • Bodamarcsa magánek nem véleménye van , hanem dogmái.
    Aokat mantrázza únos-úntalan , kalákában a Dénessel meg hozzá hasonlókkal.
    A közismert tényekre maguk egyszerűen fütyülnek.
    Csak szajkózzák a hazugságaikat !

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    7:01 de.

    Három dolgot, jókomám:
    A Bajnai-kormány működéséből több következtetés adódik. Még az utódoknak is, feltéve, hogy mutatnak némi hajlandóságot azok végiggondolására.(nemmutatnak..)

    Egy: A Brüsszel és az IMF által 20 milliárd eurós hitellel támogatott magyar gazdaság- és pénzügypolitika a nemzetközi pénzvilág előtt sikert aratott. Hitelesnek bizonyult, a szó kettős értelmében is: egyrészt Magyarország megítélése – a 2009. februári–márciusi kommentárokhoz képest – elképesztő mértékben megjavult, másrészt az Államadósság-kezelő Központ mind az euró-, mind a dollárpiacon sikerrel bocsátott ki kötvényt. A Fidesz e politika minden egyes elemét opponálta, kezdve ott, hogy a magyar kormány 2008 októberében egyáltalán az IMF-hez fordult. Ellenezte az IMF-fel és Brüsszellel kötött megállapodás irányát és jellegét, beleértve az államháztartás hiányának megnyirbálása érdekében végrehajtott megszorításokat, azok egyes elemeit külön-külön is, végezetül még azt is kétségbe vonta, hogy az IMF helyesen ítéli meg a magyar gazdaság állapotát.

    Kettő: A recessziót erőteljes gazdaságösztönző programokkal, költekezéssel, óriásdeficit vállalásával mérsékelni óhajtó államok közül a gyengébbek és az eladósodottabbak nagy bajban kerültek. Márpedig az ellenzéki Fidesz épp ezt a politikát tekintette követendőnek, „európai megoldásnak”, megszorítások helyett a gazdaság élénkítését szorgalmazva. Szakértői azonnali adócsökkentéssel és alacsony kamatokkal kecsegtették a választókat, miközben az IMF az egyensúly megőrzése érdekében legfeljebb nullszaldós adóátrendezést tartott elfogadhatónak (ami a foglalkoztatást terhelő adók, járulékok csökkentésével, valamint a forgalmi és jövedéki adók emelésével lényegében meg is történt), és mindvégig óvatos monetáris politikát, megfontolt kamatcsökkentést ajánlott. A Simor András vezette Magyar Nemzeti Bank ennek megfelelően cselekedett, kiváltva Orbán Viktor pártelnök és Matolcsy György Fidesz-programíró folyamatosan heves kritikáját.

    Három: Soha nem volt nagyobb dőreség szembefordulni a nemzetközi konszenzussal, mint 2008 ősze óta, amióta a bankrendszert az összeomlástól a kormányok, a túlzottan eladósodott államokat a csődtől a nemzetközi szervezetek mentették-mentik meg. Azelőtt is vakmerőség kellett hozzá, de túl lehetett élni az eltévelyedést. A Kopits György szavaival „fiskális alkoholizmusban” szenvedő magyar kormány az uniós csatlakozás pillanatától túlzottdeficit-eljárás alatt állt, és az Európai Bizottság, illetve a Tanács ajánlásait 2006 nyaráig semmibe vette. Ennek ellenére Magyarország megúszta a nagyobb bajt, mert a világra pénzbőség, a bankrendszerre és a befektetők motivációira kockázatvállalás volt jellemző. Vagyis, létezett az a kamatfelár, amelyért hajlandóak voltak a magyar államadósság finanszírozására. Az Egyesült Államokban kitört jelzálogpiaci válság, illetve azt követően a Lehman Brothers csődje, majd több megabank kényszerű, szélsőséges esetekben államosítással járó megmentése, az összességében dollár százmilliárdokat követelő veszteségek leírása azonban 2008 őszén új helyzetet teremtett. Általánossá vált a bizalmatlanság és a kockázatkerülés. Ha egy kormány együttműködik a nemzetközi szervezetekkel, és az elemzői-hitelminősítői konszenzusnak megfelelő politikát folytat, bíznak benne. Ha nem, nem.
    Bajnai úgy navigált át a világválságon, hogy a legszükségesebb megszorításokon kívül nem vágott eret az adófizetőkön.
    Ez a kormány viszont mást sem tesz.

  • Andrási Sándor
    2013 március 12
    8:20 de.
    😀 😀 😀
    vagy röhögjek hangosabban magán?

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    7:01 de.
    ennek megint mi köze a cikk tartalmához?
    erkölcstan? hittan? mégis, milyen alapon? kinek az erkölcsét oktatnák? kinek a hitét?
    na, neeee…
    kezdjen már el végre gondolkodni, még ha nehezére is esik!
    egy ateista gyereke milyen hittant tanuljon? és, talán megbuktatják, vagy csak felcímkézik?
    egy szabados életű milyen erkölcsöt tanuljon? másképpen látja az erkölcsi normákat, ami mégis, kinek az erkölcsi normája? a falusi asszonyé, akit a nőgyógyászon kívül „úgy” még senki nem látott?
    vagy a bigott vallásosé, aki csak gyermeknemzés céljából nyílik meg a párjának?
    ki taníthatja ezeket a tantárgyakat? egy pedofil pap? vagy esetleg egy- az orbáni definíció szerint – családon kívül álló?
    mellesleg, itt is kérem, ne tegezzen. nincs azon a szinten, hogy ezt megengedjem magának.

  • Amikor a házelnök Bajnait a „Legátalkodottabb ellenzéki politikusnak”nevezte biztosan önmagára gondolt.”Sült bunkoság” egy házelnöknek igy beszélni.Szerintem vegye elő a saját fényképét és a Bajnai Urát.Hasonlitsa össze a kettőt.Azokról kiderül ki a „legarcátlanabb.”És hallgasa meg Bajnai Ur beszédét,akkor már végérvényesen kiderül,hogy az „arcátlanság”kire illik.Szerintem a „tirpákok” a kocsmákban sem beszélnek ilyen ocsmányul,mint a fenti fényképen szereplő beszél a parlamentban.
    A Boda Marcsinak meg azt üzenem,te nem vagy azonos szinten az általad biráltakkal.Ne sértegesd a tőled okosabban gondolkodó és vélekedő kommentátorokat.Jobban teszed,ha kilépsz a komentelők sorábol és Dénes Erőssel,meg Andrási Sándorral együtt elbujtok egy sötét zugb.

  • falusi
    2013 március 12
    11:01 de.

    falusi, bajnai egy IMF báb volt és az is maradt.

  • Falusi
    Ennek a kormànynak kell a 80 % körüli adossàg kamatait,valamint a 2008-ban felvett 20 Milliàrd £ kölcsönt-2012-töl visszafizetni-,
    Ennek a kormànynak kellett a tüzoltok 2004-07 közötti tuloràit kifizetni,a devizahitelesek tragédiàjàt mérsékelni,a kezdöorvosoknak
    100000 Ft nettot adni,Budapest és a többi önkormànyzatok adossàgàt àtvàllalni,Hiller volt miniszter 5 Milliàrd Ft-os minuszàt kifizetni.A BKV-t ,VOLÀN-t,a MÀV-at,a METRO-t a zöldebb àgra segiteni.
    Ez a stabilizàcio,ez került pénzbe és idöbe!

  • Andrási Sándor
    2013 március 12
    8:20 de.
    Magyargyűlölő Ponta?
    Te szerencsétlen..
    Nézz már utána, hogy ki Ponta pártjának a koalíciós partnere..

  • dakota
    2013 március 12
    12:46 du.
    hát, ha maga mondja… 😀

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    1:14 du.
    itt is kérdezem: köze hozzá?

  • Dénes Erősen korlátolt
    Szerinted azt a hitelt, amit a mostaniak vesznek fel, azt kinek kell majd visszafizetni?
    A következő kormánynak, csak sokkal nagyobb kamattal.
    A példáid meg szánalmasak.
    Az önkormányzatokat a fidesz adósította el, és most a mi pénzünkből nagy kegyesen átvállalja az adósságokat, különben csődbe mennének a települések.
    Amúgy nem ez a cikk témája, hanem a bunkóság és hazudozás.
    Az utóbbit te is előszeretettel alkalmazod.

  • Geyza és Tapis32 részére nincs mondanivalóm/eddig sem volt/
    meg az sem érdekel,hogy „felszólítanak”….? hogy ne szóljunk hozzá(mármint azok akik nem az ő szintjükön és véleményükön vannak)milyen alapon?Nevetséges!Kik ők?
    A többi kulturált demokratának meg ismételten kijelentem,hogy nem vagyok egyetlen párt tagja sem,sőt
    feltétlen híve sem,gyakran előfordul,hogy jobboldali
    fórumokon írok bizonyos intézkedésekkel kapcsolatban bíráló
    levelet illetőleg észrevételt,ezt régebben már többször megírtam.Gyűléseken,tüntetéseken sem veszek részt soha!
    Azt sem állítottam soha,hogy FIDESZ kegy lenne az ellenzék hozzászólási joga,csak azt,hogy ez nálunk is működik mint más országok parlamentjében.
    Az ominózus jobbikos zsidó ellenes hozzászólás is tisztázódott(mármint a képviselő részéről)illetőleg a kormány elhatárolódott tőle,és Fónagy János a FIDESZ kormány nem egyetlen!!!!zsidó tagja is kiosztotta a képviselőt a parlamentben!!!!
    Szerintem pontosan ezen a fórumon kérdőjelezik meg a nálunk egyébként működő!!!!demokráciát azzal,hogy igyekeznek a más véleményen lévőket elhallgattatni,milyen
    jogon?????

  • Te idióta Déness a Gyurcsány-érában 18 százalék volt az alapvető élelmiszerek meg még egy két élethez nagyon fontos dolog ÁFÁ.-ja !
    Most mindez 28 ra vagy mennyire emelkedett.
    Ehhez nincs szavad mi ? Csak a hazugság-áradatod.Azt köpködöd mindenkire.
    Ahhoz mit szólsz hogy épp ma polemizált az imádottad azon hogy a ” luxus” termékek ÁFÁJÁT 35 %.-ra kellene emelni.
    Most képzeljünk el egy gazdag vállalkozót aki akar venni egy hajót , mert miért ne ?
    De a megemelkedett ÁFA már sok neki.Tehát elmegy pl. Szlovákiába ( mert miért ne ? ) és ott rendeli meg a hajóját. Ezzel munkát adva egy határon kívüli cégnek , ugyanakkor a hazai hajóépítők szépen tönkremennek. Akik majd nem tudják a kölkeiket iskoláztatni , a devizahitelt fizetni , satöbbi.
    Fasza mi ? Ezen gondolkozzá’ el idióta !

  • Dakota :
    maga is lehetne már egy totemoszlop , mondjuk Felcsúton.Merhogy ott teremnek a legjobb dakota-mondások….ungarische-dakotha…höhö hö..

    Bodamárinak nem csak hogy hozzám nincs mondanivalója ,de egyáltalán nincs mondanivalója.
    Csak amit az imádottjainak a szennylapjaiból kiolvas , azokat hajtogatja makacs tyúkeszű igyekezettel. Akárcsak ez az idióta Déness itten.
    Ezek nem ” mondanivalók ” , ezek kevesebbet érnek egy marék csirketollnál.

  • dakota
    2013 március 12
    12:46 du
    Ütős érv.

  • Judit Noszticzius

    Kubatov Gábor nagyon erősen barátkozik Orbán Viktorral+ Jobbikosokkal együtt,észreveszünk,hogy a Fidesz székháza előtt Fideszes vagy Jobbikos akarta önteni a sósavval az ártatlan tüntetői fiatalokra ?????!!!!!>:-(((/////

  • Hofi nem csak humoristának, hanem statisztikusnak sem volt utolsó..
    (Magyarországon az egy főre eső bunkók száma két fő”…)

  • Boda Marcsi
    2013 március 12
    5:25 du.
    ezt se csinálja, azt se csinálja, akkor mégis, mit csinál?
    működő demokrácia? van fogalma, harmatos virágszálam, arról, mit is jelent a demokrácia?
    mert ami itt van, az se nem működik, se nem demokrácia!
    a legjobb megközelítés: irányított demokrácia!
    a gyevi bíró esete, meg a quod licet jovi esete!
    magát elhallgattatni meg közérdek: az ilyen szellemi környezetszennyezés, amit maga művel, igen káros és büntetendő!

  • Judit Noszticzius
    2013 március 12
    8:39 du.
    legyünk egy kicsit reálisabbak: a kissé torzult agyú bácsika csak kérdezett. ha nem akarnak sósavat az arcukba, hát nem akarnak! el is somfordált onnan, hiszen nem is volt nála sósav. amúgy – ismereteim szerint – a kénsav sokkal nagyobb roncsolást végez az epidermiszben, ezért nyugodtan tarthatjuk amatőrnek.
    pártbéli hovatartozása nem tisztázható, bár némi áthallás van a bencsik-féle békamenetesek és az oda trombitáltak közt. az azonban nagyjából kizárható, hogy jobbikos lenne.
    egyetlen újnyilas zászlót sem láttam lengetni az elmegyogyóból kimenőre engedettek kezében 🙂

  • Geyza
    2013 március 12
    5:58 du.
    totemoszlop?
    az a törzs dísze! dakota meg…
    amúgy sem bírja a faragást 🙂

  • Miknemvannak…:)

    ” Az a miniszterelnök, akinek a kormányzása alatt az Euro 300 Ft. fölé emelkedik, az nem tud kormányozni, és le kell mondania ” Orbán Viktor, 2008 április, Parlament

  • Tüske Zsófia

    falusi, a pártszékházba betörő „bűnözők” – akik ellen a Kubatov kedvenc gyilkosa ment puszta pártszimpátiából – felmásztak az erkélyre és a szemétben talált 1989-es fidesz-programból olvastak fel. talán emiatt jelentette fel őket – és nem az ugyancsak jogellenesen, kigyúrt kopaszokkal ott intézkedő gyilkost.

  • Tüske Zsófia
    2013 március 13
    1:12 du.
    Meglehet.. A lila köménymag ellen, akik megtámadták a rendőröket meg nincs feljelentés, pedig ugyanazok az arcok, akik 2OO6-ban törtek-zúztak, gyújtogattak ! A rendőröket azóta is vegzálják, a csőcseléket meg felmentették.
    Ők a „Hazaffyak”.
    Gönc egyszer azt mondta: „kis ország vagyunk, nekünk csak egy csőcselékre futja”.
    Én a diákoknak drukkolok, mert a demonstrációik azt jelentik, nincs még veszve minden, nem zuhant még mindenki bele az „úgyismindegy” hangulatba.
    Egy biztos. Március 15.-e vízválasztó lesz.
    Kiderül, alkalmas-e a Magyar társadalom az összefogásra.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    1:14 du.
    Agyaska!
    Már említettem, h a felvett IMF hitel 20Mrd. € volt!
    És nem 20Mrd. Ł !
    A kettő között 1000Mrd. HUF. a különbség!
    És hová lett a Bajnaiék által fel nem használt 8Mrd. €?
    Hová tették Orbáncék?
    Erre válaszolj agyas! 😛

  • Tüske Zsófia
    2013 március 13
    1:12 du
    Erről egyébként egy gyönyörűségesenen szépségeset olvastam ma egy fórumon:
    „Előbb süteménnyel kínálja, aztán erőszakosságuk miatt feljelenti – logikus.

    (Cukros néni? )”

    🙂

  • falusi
    2013 március 13
    11:59 de.
    Hehehe!
    Néha a Fidesz.hu-n is olvasni ilyen jó dolgokat!
    Olyan jó lenne, ha szembesítenék vele az érintetteket! 🙂

  • dehat a kubatovon meg a gyilkosain mar fol se kapjuk a fejunket, ha habony a tanacsadoja… ez azert remenyteljes, mert ezek orban nelkul is veszelyesek voltak, igy, hogy miniszterelnoki tamogatassal bunoznek, meglatom mit fognak ezek csinalni ha orbant eltakaritjak…rankeresztette a patkanyokat, mert a normalis magyar emberek kozott nem talalt szovetsegesekre…mi lesz, ha nem kotrodnak vissza a lyukakba onszantukbol?

  • Ille!
    Nem gyűlölködöm,nem állítok valótlanságokat,nem uszítok,
    nem sértegetek másokat,nem vagyok elfogult senkivel és semmivel szemben,békében élek ismerőseimmel,embertársaimmal
    függetlenül vallásuktól,fajuktól,származásúktól és magyar vagyok a hazámban,valamint a politikán kívül más dolgok
    is érdekelnek,ja és van hitem,jellemem!
    Na ebben és még sok másban különbözünk szerencsére!

  • Gere Gábor
    2013 március 13
    3:02 du.

    Ja..Ki is lettem tiltva onnét, meg orbán facebookjáról is..
    🙂

  • Ille!
    Maga ÁVH-s volt,?(elhallgattatni,bármiért büntetni embereket
    akkor volt szokás!)” demokrata bácsi „nem vette észre,hogy
    azok az idők lejártak?!……
    Magának meg a hasonlóknak kéne elhallgatni és befejezni a
    környezet szennyezést….de a szemetet előbb utóbb elsöprik.
    Azért örülök,hogy maga és társai „felizgulnak”mások
    hozzászólásain,ez is valami,ha másként nem megy,hogy a fő témájánál maradjunk…..
    Na pá!

  • Boda

    mai magyar jobboldalinak lenni AZ BUN!

  • Ille Pityu :
    Ja !
    ODatűzhetnék már ezt a Dakotát fejfának valami döglött dakota ló fölé.

    Bodacica : Magácska nem volt véletlenül valami tótumfaktuma a Köztársaság téri kibelezőnek ?

  • falusi
    2013 március 13
    5:37 du.
    Már én is, régen! 🙂

  • Boda Marcsi
    2013 március 13
    6:24 du.
    az voltam, bizony, meg pufajkás is, sőt, III/III-as, na és? nem tetszik?
    hogy mije van? jelleme? na, ne komolytalankodjon! azzal a jellemmel én nem dicsekednék 🙂
    a hite meg, kit érdekel? higgyen, amiben akar.
    még szerencse, hogy különbözünk. a fene se akarna magához hasonlítani 😀

  • Tüske Zsófia
    2013 március 13
    1:12 du.
    micsoda rend lehet egy olyan pártban, ahol azóta nem ürítették ki a szemetest? 🙂

  • Szilyasztok!

    Nekem nagyon „tetszik” a fogalmazas. A „KMH Vendégszerzők” nevu ujsagiro nem az egesz szolast tette idezojelbe, igy aztan nehezen foglalhatok allast abban, hogy valojaban mit is ertett Kover Laszlo az alatt, amit mondott.
    Szoval kedves KMHike (gondolom ez a keresztneved) ha lehet lekkkozelebb az egesz beszolast idezzed leccives!
    Amit te irtal:

    Összeomlóban van a második világháború utáni liberális dogmára épült világ, amelynek főszereplői “nem szeretnének csak úgy letakarodni a porondról” – jelentette ki Kövér László házelnök a HírTV Péntek 8 című műsorában.

    nem elegge vilagos. Kover valoban a liberalisokrol beszelt, avagy a bolsikrol? Nem mindegy, mert az utobbi egy csirkefogo tolvaj es nehol gyilkos banda volt, akik valahogy nem tudnak meg ma sem eltunni a szinterrol pedig semmi szukseg nincs rajuk.
    Nem csak hogy nincs szukseg rajuk, bortonben van a helyuk.

    Tehat kedves KHMike jo lenne tudni valojaban mit mondott Kover. Ha valoban azt mondta hogy „a második világháború utáni liberális dogmára épült világ” osszeomloban van, akkor igazad van KMHike, Kover tenyleg nem tudja mit beszel.
    Ha viszont ez „a második világháború utáni liberális dogmára épült világ” toled szarmazik, akkor mar megint bajok vannak itt az ujsagirassal.

    Udv;
    Moshe

  • Moshe Akiva
    2013 március 14
    11:04 du.

    Mi az országot,a demokráciát és a szabadságot szerető „műkedvelők” vagyunk, ingyen tesszük azt, amit itt látsz.
    Mi is csak elsősorban az internetes felületekről tájékozódunk, azokra reagálunk. Tehát az ott megjelentekre alapozzuk a mondanivalónkat. Ha megnézed, a kommentek elején már betettem azokat a linkeket, amikre hivatkozom.
    A te konkrét kérdésedre itt van újra:
    http://www.origo.hu/itthon/20130308-kover-laszlo-hideg-polgarhaboru-zajlik-magyarorszagon.html

  • Nagyon nagy baj van abban az országban, ahol a második közjogi méltóság ilyen hangnemben beszél(het) bárkiről. Most a kinézetét hagyjuk, arról nem tehet senki- biztos ő is tisztában van vele, azt próbálja kompenzálni ilyetén módon. Vagy mást, korábbi életéből.. Akkor még nagyobb a baj. Én azt kívánom Kövér Házelnök úrnak, hogy amíg még lehetősége van, gondolja át tetteit, cselekedeteit (ahogy az egy jó keresztényhez illik) és próbáljon számot vetni velük. Ehhez kívánok neki sok sikert, erőt, egészséget!

    J

  • Moshe

    szerintem meg mindegy, hazudik es felrebeszel kover, mert ilyen bolsevik osokkel, mint neki vannak leginkabb jobb lenne, ha kussolna…

  • antifülke
    2013 március 15
    5:12 de.
    miből gondolod, hogy így meg fogja érteni?

  • Kedves Antifulke!

    Koszonom, de az altalad adott cikkben sincs ugy megjelolve az allitolagos Kover mondas, mint tole szarmazo idezet.
    Van errol az egesz beszedrol video valahol?

    Udv;
    Moshe

  • Balogh Gyula : MSZMP tag,
    Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
    Boross Péter : MSZMP tag, DÉLBUDA III/III
    Chikán Attila : MSZMP tag,
    Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai
    Deutsch Tamás : KISZ titkár,
    Fónagy János : MSZMP tag,
    Hoffmann Róza: MSZMP tag (önéletrajza szerint ezt a kompromisszumot kényszerből megkötötte)Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,
    Kövér László : KISZ-titkár, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi
    Bizottsága alá tartozó Párttörténeti Intézet tudományos munkatársa (az egyetem elvégzése után azonnal, mivel a nagypapa 1919-es VÖRÖSKATONA VOLT , az egész Kövér család ebből élt a Kádár rendszerben)
    Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,
    Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
    Mikola István – Hazafias Népfront alelnök
    Orbán Viktor : KISZ titkár, a papa párttitkár
    Pintér Sándor : MSZMP titkár,
    Pozsgay Imre MSZMP PB tag,
    Schmitt Pál : NOB tag, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, volt közt. elnök hazánk nagyobb dicsőségére
    Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr,
    Szita Károly : III/III együttműködő,
    Szűrös Mátyás MSZMP KB tag,
    Torgyán József : alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az első Orbán kormány minisztere,
    Varga Mihály : KISZ titkár,
    Vonza András : MSZMP tag,

  • http://mno.hu/pentek8

    Itt meg lehet tekinteni a műsort.