Orbán üzent

2014 május 6 11:32 de.68 hozzászólás

Van nekünk, ugyebár, isten és a 2/3 kegyelméből ez a miniszterelnöknek látszó valakink.  Mert hát, messzebbről nézve annak látszik, de közelről…

Közelről leginkább egy krakéler, aki, ha kérdezik – Sólyom által, teljesen indokolatlanul – hogy készen áll-e a kormányzásra, határozottan azt feleli: készen áll. Azután amikor palotapincsije most azt kérdezte tőle, elvállalná-e a miniszterelnökséget, ismételten határozott igennel felelt.

Így van ez: a mi Orbánunk rendkívül határozott egyéniség. Határozott volt, amikor kokikat meg sallerokat osztogatott Brüsszelben, határozott volt, amikor pávatáncot járt az ET előtt, határozott volt akkor is, amikor senkitől fel nem hatalmazva 20 évre eladósította az országot Putyinnak, és végül határozott volt, amikor kijelentette: folytatják. Hogy mit, arról nem szólt, de hát, minek is szólott volna? Nem elég a határozott kijelentés? Akkor meg már mindegy, mit is folytatnak, elég, ha azt határozottan teszik.

A vezér, Lajossal és Tónival.

A vezér, Lajossal és Tónival. Fotó: 444.hu

Szóval, Orbán határozott, és üzengetős. Üzent ő már széken állva, üzent dobogóról, üzent emelvényről, üzent ország házából, üzent utcasarokról, üzent mikrofon mögül, üzent zászlóerdő előtt, üzent spontán kamerába, üzent előre megfontoltan, elég széles a repertoárja.

Most azonban Brüsszelnek üzent, széles vásznon: tiszteletet a magyaroknak! Indokolni ugyan nem indokolja, hogy miért is, de szokása szerint hepciáskodva megköveteli, amivel azért van egy kis baj: a tiszteletet nem megkövetelni, hanem kiérdemelni kell! Ebben a formában, ugyan, miért is kellene Brüsszelben bárkinek tisztelni a magyarokat? Mitől tiszteletre méltóbbak a magyarok, mint a lengyelek, vagy a szlovákok, vagy a dánok? Tán csak nem a folytonos orbáni és kormányzati beszólások, beintések és pimaszkodások okán? Vagy az ilyen kiskakasos melldüllesztés okán? Tán azért kellene tisztelni a magyarokat, mert WC-be rekkentik, ablakon kidobják, elégetik, megtapossák az Unió zászlaját? Vagy mert Európában egyedül álló módon, felsőbb parancsra a másikat gyűlölve élnek? Akad uniós ország, ahol minden féle gyűlölködés nélkül él határon belül két külön nemzet, csak éppen Magyarországon a magyarok nem képesek erre. Ezért kellene hát minket tisztelni?

Vezessük tovább a gondolatot: Orbán, mint tudjuk – persze, tőle, mert más nem igazán állította – maga a nemzet, tehát  ő maga a magyarok, úgy en bloc, ergo, egy személyben követeli meg minden magyar nevében a tiszteletet Brüsszeltől. Csakhogy, itt el is akadtunk: Orbánt az ég egy adta világon senki sem tiszteli Brüsszelben. Még kényszer szülte néppárti társai sem. De még csak Moszkvában sem, Pekingben sem, Washingtonban pláne nem. Némi tiszteletet tán csak Észak-Koreában és Azerbajdzsánban tanúsítanak iránta.

Ennél fogva, talán jobb lenne, ha nem az ő nevével fémjeleznék ez a követelést. Mi több, talán követelni se kellene. Esetleg kiérdemelni.

Hogy mennyire nem állok egyedül a véleményemmel… 

68 hozzászólás

  • jól látom, megint az a kényszeres szájnyalogatás?
    nem ártana lecserélni a gyógyszerét, ilyen miniszterelnökkel még kevésbé fognak tisztelni minket, akármennyire szeretnénk!

  • csiszár istván

    Ez a szájnyalogatós kép zseniális.

    S bár az Interneten több ilyen video és fénykép is van , a politikailag „korrekt” magyar ellenzék ( sem a baloldal , sem a szélsőjobb ) soha meg sem említette és meg sem mutatta őket.

    Én viszont nagyon szeretném tudni , hogy miért ??

    Ennyire kötelező politikailag „korrektnek” lenni egy tisztességtelen ellenféllel szemben ??

    Mint ahogy azt is szeretném tudni , hogy orvosi szempontból milyen következtetéseket lehet levonni ebből az állandó szájnyalogatásból.

    Például az Orbánt esetleg valamilyen érdekből hatalmon tartó bel- és külföldi titkosszolgálatok szempontjából.

  • ne feledkezzünk meg az egyedi pávatáncáról se amit járt, mint a felszállott a páva strassbourgi egyéni indulója, hungarikumként előadva, azért az nem volt semmi, OV szerint már ezért is tisztelni kellene

  • csiszár istván: ma nincs magyarországon orvos, aki fel merné állítani a diagnózist.
    csöndben mondom: a post nem erről szól, és nem is szeretném, ha erre menne el.

  • Én meg azt üzenem Orbánnak,hogy az EU megadja a tiszteletet
    Magyarországnak–,Ha Ö viszont úgy érzi,hogy nem kap kellő tiszteletet arról csak maga tehet és az EU ellenes politikája ,Ő meg nem egyenlő Magyarországgal.
    Nagyon szereti összemosni Önmagát az országgal,-sovány malac ez az
    Orbán az EU vezetői között azért visong. Az elismerést ki kell érdemelni,– pávatánccal ez nem kivívható-más egyéb emberi és Államférfiúi tulajdonság kell hozzá, amivel Ő nem rendelkezik.
    A nyelvéről csak annyit hogy nemsokára már vissza sem fogja húzni,-sőt még a pszichológusát is így fogja köszönteni.

  • Előnytelen képet mindenkiről lehet készíteni.
    Ma, mikor a digigépek számolatlanul készítik a képeket nem egy varázslás egy sorozatfotóból egy ilyet kiválasztani.
    Ezt felhasználva erről egy cikket írni, az elég gyenge, kisstílű dolog, még ön és tömeges maszturbációként felfogva is.
    Az „ellenzéki újságírás” nem ismer lehetetlent, a legnagyobb mélységeket ostromolja hatalmas „bátorsággal”, még nagyobb szakmaisággal.

  • Ille István

    enterprise: valóban kisstílű dolog. ezért nem is erről szól a cikkem.
    amúgy pedig többször javasoltam, hogy ha szövegértési gondjai vannak, olvastassa fel valakivel az írást. vagy ha úgy véli, jobb cikket tud írni – szabadon választhat témát – gondoskodom a megjelenéséről.
    de valahogy eddig nem élt a lehetőséggel. a következtetést majd az olvasóim levonják.

  • Lélfai Szilárd

    Levélben gratulált Barack Obama amerikai elnök Orbán Viktor kormányfőnek, a Fidesz elnökének pártja választási győzelméhez.
    Obama levelében azt írta: az Egyesült Államok és Magyarország barátsága és szövetsége egyrészt a NATO-szövetségesi partnerségen alapul, valamint az egységes és szabad Európa felépítéséért az elmúlt két évtizedben végzett közös erőfeszítéseken.Obama reméli, Orbán Viktor újbóli megbízatását használni fogja arra, hogy újólag elkötelezze magát Magyarország demokratikus örökségének építése mellett.

  • Lélfai Szilárd

    csiszár istván!

    Azért nem teljesen igaz ille állítása, hiszen van egy polihisztorunk aki még ezt is megtette, már mint a diagnózis állítást! 🙂

  • Ille István

    lélfai: hát persze. igaz, az eredeti hír az alelnökről szólt, obama meg kizárt, hogy ilyen képtelenségeket mondott volna, mint magyarország demokratikus örökségének építése. mert hát, ugyebár, olyan nincs. 1945 előtt nem volt, 1945-től meg a múlt eltörölve, akkor miről is beszélünk?
    amúgy mire is ez a válasz?

  • Ille István

    lélfai: csiszárt is kértem, most magát is kérem – most még – a post nem erről szól, úgyhogy tartózkodjon a tereléstől!

  • Lélfai Szilárd
    2014 május 6
    2:35 du.

    Hoznál erről egy linket?

  • Lélfai Szilárd
    2014 május 6
    2:35 du.

    Arra a linkre én is roppant kíváncsi lennék, Lélfai!

  • Természetesen a Fidesz-plakátok ostoba felirata nem Brüsszelnek szól.

    Annak a kétmilliónak, meg a többi, nemzeti kisebbrendűségi érzéssel megvert magyarnak, akik kicsinységüket és jelentéktelenségüket kidüllesztett mellel és Brüsszelnek szóló, leginkább az agresszív kismalacra hajazó beszólásokkal kompenzálják. Ezeknek a szerencsétleneknek imponál ez az ócska szöveg.

    Tiszteletet a magyaroknak! – kiáltják Brüsszel felé, csak azt nem teszik hozzá, hogy miért is kéne Brüsszelnek valami extra tiszteletet tanúsítani a magyarok iránt.

    A magyarok megcsúfolták a liberális demokráciát, ami Európa nyugati felében bevett norma. A magyarok kinyalják a seggét Putyinnak, aki most készül a volt Szovjet hatalmát más formában helyreállítani. A magyarok bűszkék miniszterelnökükre, hogy iszlám diktátorokkal és kínai kommunistákkal parolázik, de megvetően beszélnek arról a nyugatról, ahonnan pedig a pénzt kapják a csilivili városközpontjaikra. A magyarok Kelet-Európa éllovas menzetéből mára a legutolsók egyikévé váltak – Románia és Bulgária kivételével már mindenki lehagyott bennünket. A magyar parlamentnek van fasiszta alelnöke. A magyar választók közül egymilliónyian egy náci pártra szavaztak – lelkesen, örömmel. A magyarok miniszterelnöke stadiont épít a háza tövébe adóforintokból, mert neki az a hobbija és mert megengedheti, a buta nép pedig nem zavarja el ezért Azerbajdzsánig.

    Valaki tud valamit mondani, amiért ezek után különleges tisztelet járna a magyaroknak?

  • Ille István

    fuser: lélfainak nem erőssége a dokumentálás. igaz, más se nagyon 🙂

  • Ille István

    cornelius: kihagytam, hogy mi lenézzük az összes többi népet, tótozunk, oláhozunk, cselákozunk, svábozunk, de azért elvárjuk, hogy ránk felnézzenek! ugyan, miért is? a turulban született szittya büszkeségünk okán?

  • Ille István
    2014 május 6
    4:21 du.

    Hát ez vitathatatlan! Lélfai kompetenciái egy kisegítő elemi negyedik osztálya környékén elérték egyedfejlődésének maximumát! 🙂

  • csiszár istván
    2014 május 6
    12:17 du.

    Az a helyzet, hogy van írás, ami pont azt feszegeti, hogy miért nem lehet ismerni a diagnozist.

    @Ille István,
    Alapvetően egy tökös média, vagy még inkább ellenzék, hívhatna akár egy botsvanai orvos-szakértőt. Aki felállíthatna egy diagnózist. Onnantól bizonyítási kényszer lenne az ellenkezőjére. Vagy Orbán eltakarítására.

  • Kötelező volt a szövetségesek közötti gratuláció, csak ezért gratulált! És nemis Barack Obi, a magyar származású USA-elnök, hanem csak a helyettese. Ez, és az, hogy pont 1 hónappal később, az nyomatékosan jelzi, hogy csak a szokásos illemről van szó!

    Ilyen fideszhívő baromságot, hogy bárki orbán nyelvét photoshopolta volna, vagy csak „előnytelen fénykép lenne?!?

    Akkor miért nincs nyelvlógató, pörgeszájú, vagy pársza-szájú (Harry Potterből átvéve) cocalista, MDF-es, LMP-s, vagy akármelyik más pártból???
    Viszont elmebajok mellékjelenségeként ez orvosilag kimutatott….
    Én nem is szeretném, ha orbán a népharag elöl ebbe akarna menekülni, és nem is fog tudni, hiszen a diktátornak vannak tiszta pillanatai, amikor letehetné a lantot, vagy főbelőhetné magát, hogy milyen totális károkat okozott. Másrészt a környezete szintén mindenképp felelős ezekért a rombolásokért, hiszen ők, leállíthatták volna orbánt az elmeállapota miatt. Sőt! Kötelességük lett volna!

    Tudom, hogy az írás nem ebbe az irányba indult, de ha már felhoztátok, akkor ki kell jelenteni, hogy mindenkinek joga tudni, hogy bármikor is a múltban, és így a jelenben is, volt-e bármilyen elmeállapotára vonatkozó tünet, probléma, kezelés, mert ez közügy! Fontos, hogy a titkolózásuk ellenére ezt az elnyomott lakosság megtudhassa, hiszen élet és halál ura szószerint, azért retteg tőle a lakosság jórésze. Az csak a hívők jótékony tudatlansága, hogy azt hiszik, hogy ők nincsenek veszélyeztetve! Dehogynem! De meg is érdemlik! Kishantos a példa rá. Ott is vakbuzgó orbánisták dőltek a diktátor csapdájában a kardba. Eljött azaz idő, amikor már a többieket úgy szétlopta, hogy a sajátjai következtek. És ez szerencsére egyre gyakrabban fog előfordulni az elkövetkező években.
    Bár amennyire vakok, akit közvetlenül nem érint, az úgy sem akarja majd meglátni.
    Vannak olyan balf(ék) ismerőseim, akiket tönkretett, elnyomorított, és mégis orbánisták maradtak. Vannak olyanok, akik a gyereküket, unokáikat bukták el mert külföldre menekültek a rezsim elöl, és mégis orbánisták maradtak. Azok meg is érdemlik! A nyomort, a családvesztést, mindent! Ez a tanulópénzük. Csak az a baj, hogy az ő tanulópénzüket mi is fizetjük. Szánom őket a szellemi és az erkölcsi törpeségük miatt, de az „El camino-n végig kell menjenek, hogy megvilágosodjanak. Másoknak rövidebb út, vagy pár lépés, nekem a panoráma is elég volt ennek felismeréséhez.

    A fenti jogos közkövetelésen túl, fel kell hívni orbán „esetleges” szellemi fogyatékára az egész EU, és az összes NATO-szövetséges figyelmét, és hogy követeljék meg a teljeskörű kivizsgálását, a betegmúltja kiteregetését, hiszen nemcsak Magyarországon Nemzeti – nemzetbiztonsági kockázat, hanem a teljes EU-ban és a NÁTO-ban is.
    Mivel nemkötelező ilyen pozíciókban résztvenni, ezért nem is kell neki. Elmehet ügyvédbojtárnak. Úgyis az lenne a jogos lépcsőfoka.

    Amit még senki sem vetett fel! Az EÜ szétverése, kiszárítása ellenére 12milliárdot ígért alapkutatásra. Na mire pontosan? Kiknek? Agykutatásra teljesen véletlenül!A saját reménytelen gyógyítására! Nem szív, és bármi másra. Nem megosztva különböző alapkutatásokra, hanem megint magára gondolt. Ezt is ki kéne vesézni!

    A DK-nak pedig gratulálok! Ők voltak a legtökösebbek az eskü kapcsán.
    Még hiányoltam , hogy az elcsalt választások kapcsán a bábköztársasági-elnökünknek volt pofája azt hazudni, hogy szabad, egyenlő volt, ezért az eredménye legitim. Határozottan kikiáltom, hogy minél többen meghallják, hogy sem szabad, sem egyenlő nem volt, az eredménye pedig a legkevésbé sem legitim!!!

  • Ille István

    ugyan, ezért is tiszteletet érdemelünk?
    ” a kossuth téren felháborodott jobbikos tüntető asszonyok leköpdösték, 10-20 cm-ről köpködték (!) pásztor istván vajdasági politikust (a vajdasági magyarok szövetségének elnökét) – az asszonyokat gaudi-nagy tamás hergelte fel. a rendőrök, akik észlelték az atrocitást, semmit sem tettek.
    http://static.origos.hu/s/img/i/1405/20140506alakulo-uleset-tartja-az-uj.jpg?w=666&h=443

  • A képet elnézve, én nem nagyon csodálkoztam volna, ha véletlenül a 20centiről köpködőnek a gigája eltörik egy tenyéréltől.

    Nemigazán sajnáltam volna.
    De ez azért elképesztő! Ez a szellemi és erkölcsi fertő, debilség több mint lehangoló. Ezek a társadalom korcsai.

  • Megint uszít!!! Láttam egy fotón valami ilyesmi plakátot, hogy tessék tisztelni a magyarokat.

    Ha Brüsszelt erre kéri akkor ott kellene reklámozni magát Brüsszelben, nem Magyarországon. De nem azért reklámozza magát Magyarországon mert attól tart ha Brüsszelben teszi azonnal meg is kapja rá a nyilvános választ. Nem. Ő azért teszi mert innen uszítja a magyarokat és mindenkit Brüsszel ellen.

    Az üzenet lefordítva:

    „Látjátok magyarok? Titeket megvet, nem tisztel az EU. Másokkal nem csinálja ezt, csak ránk pikkel. TITEKET nem tisztel és általam megaláz titeket. Ne hagyjátok magatokat!!!! Nem azért fagyasztja be az EU segélyt mert mi ellopjuk a pénzt, hanem mert titeket nem tisztel!”

    Megint egy aljas, szemét, sunyi subluminal üzenet. Orbán meg ül a szobájában, tépkedi a cserepes virága leveleit és motyog magában. Szeret – nem szeret. Beveszi a magyarja – nem veszi be a magyarja. Átlát rajta az EU – nem lát át rajta az EU.

  • richard: bizony, ez országosan terjesztett óriásplakátos uszítás. érdekes, lengyelországban is, szlovákiában is lesznek uniós parlamenti választások, de sehol nem láttam még csak hasonló plakátot sem. az ilyesmire kultúrnemzet nem kapható. persze, most elleneim azt mondják, hogy magyargyűlölő vagyok.
    biztos, hogy szeretnem kellene az ilyen orbánságokat, ezt az alattomos uszítást?

  • richard: mutasson nekem bárki még egy olyan uniós miniszterelnököt, aki ilyet tesz! miből gondolja, hogy neki mindent lehet? mert ez a pökhendisé a brüsszeli toleranciának? közömbösségnek? diplomáciai tehetetlenségnek? köszönhetően, úgy véli, megtorlatlan marad?

  • e-migrans
    2014 május 6
    5:03 du.
    Bocs, de nem gratulált..Pontosabban, nem az újraválasztásához gratulált, hanem magyarország 15 éves NATO tagságához.. (Egyben felhívta a figyelmet arra is, hogy a belépéssel együtt kötelezettségeket vettünk a nyakunkba. Valszeg ennyi sem lett volna, ha nem bizonytalan az ország „hovatartozása”, merthogyám elvileg a nyugathoz, gazdaságilag meg inkább kelethez kötődünk.. Most, hogy az olajcsap el lett zárva, felvan adva a lecke orbánnak, hogyan tovább?..
    A Fehér Ház mindössze egyetlen kommunikációt említ magyarországgal, illetve Orbán Viktorral kapcsolatban, Biden telefonbeszélgetését. Azt is megemlítik, hogy mi volt a beszélgetés tárgya.
    Itt olvasható:

    http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2014/04/26/readout-vice-president-s-call-prime-minister-viktor-orban-hungary

    Az MNO-ban megjelent álhír, miszerint Obama gratulált, kacsa.. Aki gratulálni akar, az nem egy hónappal a választások után teszi. Ugyanis egy ilyen gratulációnak, vagy ignorálásnak politikai jelentősége van. Nem véletlenül gyártogatják az álhíreket. Ez a legjobb bizonyíték arra, hogy mennyire szükségük lenne az USA elismerésére..

  • Georgina Bojana

    Orbán döbrögi – véleményem szerint – nyögdíjas kor UTÁNIG nem szeretne, de AKAR (az más kérdés, hogy tud-e?) miniszterelnök lenni, itt, kis honunkban. Döbrögi egy akarnok. Nála szóba sem jöhet az a szó, hogy szeretne.
    Fűnyíró módszerrel dolgozik, ígérgetni, görgetni a problémákat – de főleg kimagyarázni, ezt gyakorolja. Már az előző ciklusban is alkalmazta. Most? U.azt folytatja.

    Az ország ledózerolása, kizsákmányolása, hatalmas földbirtokok bebetonozása, stadionok építése stb. stb.

    Amitől égnek áll a mindösszes hajam, ez a „nemzeti” előszó sűrű bevezetése. A nemzeti dohányboltok csak egy példa, de több hívatalnak is ily módon megváltoztatta a nevét. Ilyen átkeresztelések mindig sok pénzbe kerülnek, de őt ez nem érdekli. Kitalálta, átviszi, ha törik, ha szakad(unk) bele is.
    Gyakorlatból tudom, ahol egy bizonyos szót többször használnak, ott éppen annak a szónak a valóságtartalma vész el.
    Nincs!
    Ez a „nemzeti” szó, amit mind több elnevezésben használ. Éppen ettől vész el a valóságos „nemzeti” gyakorlat.

    Megemlíteném, történelmünk egy időszakában az akkori kormány előszeretettel használta a „szabadság”, meg „szabad” szócskát. No, ez az! Éppen ez bizonyította, hogy sehun nem voltunk szabadok!

    Miniszterelnöksége arról szól, hogy egyik oldalon szórja a pénzt, a másikon pedig minden fillért keményen beseper. Olyan intézkedések születnek, hogy elképesztő. Pl. a NAV most már akár az országúton is leállíthat gépkocsit, akár teljes fuvarral, rakománnyal és elkobozhatja, ha a gépkocsit tulajdonában tartó cégnek bárminemű adótartozása van.

    U.akkor visszavásárol különféle kincseket, hatalmas festményt. Felavat olyan épületeket, amelyek még igazából készen sincsenek. A lényeg, lássa a nép, hogy ő tesz valamit.

    Érdekesen alakultak a munkaadók és a munkavállalók kötelességei és jogai. Mondanom/leírnom nem szükséges, hogy a munkavállalók jogai csorbulnak.

    Hiába kiabálja ki, hogy Magyarország jobban teljesít. Ettől még csapatosan vándorolnak ki a fiataljaink. Idegen országokban munkát vállalni, élni.

    Döbrögi szerint fals képzelgéseit megvalósítja. Keményen és szisztematikusan. Az a szomorú, hogy sok magyar választó ehhez adta a nevét, a beleegyezését, a voksát.

  • Ille István

    G.B. megmondta, hogy folytatják, nem? ez volt az egyetlen programpontjuk. akik ehhez a nevüket adták, azok azt hiszik, hogy ők majd kimaradnak. hát, nem maradnak ki, de ettől a hitük még nem fog csökkenni.
    orbán az élő isten és a fidesz szavazók az ő egyháza.

  • Georgina Bojana

    Igen, kedves István, pontosan ezt szerettem volna leszögezni. Csak az a gond, hogy ezek a szögek irgalmatlanul szúrnak, nemcsak minket, akik NEM ERRE A PÁRTRA szavaztunk. De a mindösszes magyar „nemzeti” embereket.
    Vihognom kellene ezen a nemzeti mánián, pedig sírni volna kedvem.
    (( 🙁 ))
    Folytatják, méghozzá bebetonozva, még akkor is, ha döbröginek az álla alá is kilóg a „nyelvecskéje”. Folytatni akkor is, ha mi ebbe bele is gebedünk, akkor is, ha ő nem ismeri el a miniszterelnöki posztra való alkalmasságát.
    (( 🙁 ))
    Ez a képlet itt és most, Magyarországon.
    (( 🙁 ))

  • Georgina Bojana

    J A V Í T Á S !!!

    Jaj, elszúrtam! „…ha ő nem ismeri el a miniszterelnöki posztra való ALKALMATLANSÁGÁT!”

    (bOCS’ Indulataim vezéreltek! – G.B.)

  • Ille István

    az egykori verőlegény, sneider megválasztása is orbáni üzenet.
    mit is ír erről anrew_s a blogjában?
    „Mert azért ez a poszt nem jöhetett volna létre a teljes jobboldali egységfront nélkül. A Jobbik egyedül nem lett volna képes megszavazni Sneider Tamás kinevezését. Ehhez kellett a Fidesz támogatása. Valamint a Fidesz teljes klerikális platformjáé is. Ami csak kiemeli a kormányzati szemforgatás jelentőségét. Pusztán emberiességi alapon is elvárható lett volna a KDNP tiltakozása a rasszizmus ilyen szintű kormány-erővé emelése ellen. A KDNP azonban hallgatott. S ez nem csak számukra, hanem a kereszténységre általában szégyen. Amit csak az egyházi főméltóságok elhatárolódása menthetne. A KDNP-től, a kereszténységet politikai haszonszerzésre kihasználó státuszkeresztényektől, és ad abszurdum a Parlamenttől. Figyelem tehát a híreket, hogy például Erdő Péter mit, és mikor nyilatkozik az ügyben.

    Az azonban az egyházaktól függetlenül nyilvánvaló, hogy a Fidesz megtámogatta a Jobbikot. Igazolva a gyanút, hogy létezik egy háttérkoalíció a két párt között. Az LMP tartózkodása az ügyben pedig tulajdonképpen beleillik a korábban is már vélelmezhető Fidesz-Jobbik-LMP hatalmi tengely irányába. Nemet ugyanis az LMP sem nyomott a volt skinhedes figura parlamenti kinevezésére.”

    http://endresy.blogspot.hu/2014/05/orbanista-erotengely-sneiderrel.html

  • A plakát kimondta azt,mit eddig is gondoltunk.

    Nem Orbán hipnotizálja a népet,hanem a nép találta meg azt az embert aki kimondja,meri,és teszi azt mit a többség akar.

    A liberális kutya meg csak hadd ugasson.

  • csiszár istván

    Számomra Orbánnal kapcsolatban az a legfontosabb kérdés , hogy az EU és a NATO miért tűri el Magyarország vezetőjeként.

    1: Túl kis pont vagyunk a számukra ??

    2: Titokban érdekükben áll az Orbán rendszer fenntartása ??

    S kérem bocsássanak meg , ha ismét off-topic voltam , de nincs saját Internetem , így meglehetősen korlátozott a hozzáférésem és sokszor nincs időm az alap , kiinduló írást figyelmesen elolvasni.

    Így főleg a fénykép ragadta meg a figyelmemet s néhány perccel ezelőtt egy másik web oldalon ismét láttam egy újabb szájnyalós képet.

  • csiszár istván: az EU nem megtűri, hanem elfogadja a magyar nép igencsak kis hányadának döntését, mivel úgy vélik, magyarországon demokratikus választások folytak. az, hogy az Ő demokráciájuk másképpen működik, más dolog. a címszó ugyanaz.
    személyi ügyekben nem avatkoznak be. orbán a mi sarunk, nekünk is kell kilapátolni.

  • Mi a gond ezzel az „üzenettel”?
    Brüsszelnek – ha valamennyire is tájékozott lenne a magyar történelemben – csak ennyit kellene visszaüzenni: „Életünket és vérünket – de ZABOT nem!”
    Osztán jó napot: az uniós pénzek utalásának „nemfelfüggesztését” fenn kellene tovább tartani.
    Persze mélységes tisztelettel a magyarok agybaja iránt!

  • csiszár istván: Ha az EU és a Nato tényleg beleszólna a magyar belügybe, akkor lenne igazi cirkusz. Hiába lett volna ennyi csalás ha a meggyalázott és kirabolt magyarok nem szavaznak a Fideszre. De ha nekik ez kell…… A EU politikusai nem elmegyógyászok.

  • kiss pál: akkor, ha kérhetem, a felsoroltakból melyiket minősíti úgy, hogy a többség akarata? már, ha ezt a többséget ki is tudja mutatni.
    adok időt, dolgozzon még egy kicsit rajta 😛

  • Kis Pál, milyen igaza van!

  • ja. igaza van. csak valahogy nem látom viszont azokat az érveket ettől a pali gyerektől sem, mik is lennének azok az érvek – különös tekintettel a felsoroltakra – amit a többség – ami, mint tudjuk, a magyarok tekintetében kisebbség, márpedig orbán basi összmagyarok nevében követelőzik – amiket a „nép” kívánatosnak tart?
    ha gondolja, klári néni, maga is megfogalmazhatja őket.
    most az egyszer valljon színt, és sorolja!
    segítsen már az élő istennek megindokolni, miért is jár tisztelet a magyaroknak?
    ne felejtse ki saját magát sem, elvégre maga is magyar, nem?
    velem ne törődjön, én kivívom magamnak a tiszteletet.

  • Ille, először is, nem vagyok „Klári néni”. Ha lenne szíves az itteni megszólitást korrektűl tenni.
    A másik, nézze meg a parlamenti képviselők számát, hányan ülnek most ott?: Fidesz, Mszp, DK,etc és a Jobbik.
    Ha megszámolta őket, akkor írjon valami újat.

  • node klára néni! maga nem klára néni? azután, miért is nem? ez a neve, nemdebár? az, hogy figyelő, teljesen komolytalan. már számtalanszor bebizonyítottuk, hogy biza, nem figyel 🙂 úgy szólítom meg, ahogy akarom. idióta padtársa pl. következetesen románul szólít meg.
    hogy’ is jön ide a parlamenti képviselők száma? ejnye, klára néni, maga egyre szétszórtabb! a parlamenti többség NEM a magyarok többsége, még a satnya 2 millió agyatlan hívő sem, de ezzel ne is törődjön. az a lényeg, hogy magának az a többség.
    amúgy miért is küzd most legújabban? mert mintha magától se olvastam volna bármit is, ami cáfolná a cikkemben írottakat, ill. felsorolná, miért is kellene tisztelnie brüsszellnek a magyarokat? de tudja mit, mivel maga is olyan kedvesen biztat, én is mondok magának valamit, klára néni: hajráf, bencsics!

  • Ha magát ez boldogítja, legyen.
    Hívjon, aminek akar, ez teljesen nem tartozik ide.Ha nincs SEMMI etikai érzéke, arról csak maga tehet, senki más.A bizonytványát sajátmaga állitja ki, minden hozzászólásával.
    Az a hitegetés, amit a balosok terjeztenek olyan nevetséges(szintén), hogy nem érdemel sok szót.
    Volt egy választás, a szavazatok többsége a Fidesz képviselőket helyezte előnybe és így vannak TÖBBSÉGBEN a magyar választása eredmnyeként. Felhoztam, egy másik topikban a kanadai quebeci választást ami a magyar választással majdnem egynapon volt.
    Olvassa el.
    De ITT senki sem beszél olyan marhaságokat, amit otthon a balosok tesznek. Mindenki tudja, ez a választás eredménye és kész. A vesztes persze nem boldog, de nem jár a szája feleslegesen.
    A brüsszeli problémáról, már írtam több helyen, pl. az EU topikban. Jobb, ha baloldal összefog, mert a szélső jobbok pártjai, egész Európában igen erősödnek.
    Ez csak egy dolognak az eredménye: Európában elegük vannak a balosokból, úgy általában.
    T.i. minden akciónak, van reakciója. Sajnos, sokszor elég kellemetlen!

  • Georgina Bojana

    Kattitnsatok a linkre!
    Hofi Gézáról, Fideszről – Hofi Géza már évekkel ezelőtt meg- és kimondta a tuttit!
    Figyuzd!
    Minden szava megáll!
    Most is, évekkel később. Hallgassátok meg!
    Elképesztően igaz és még MOST is NAPRAKÉSZ!
    http://youtu.be/LdY3vZ2hNLc
    *
    G.B.

  • Ille István

    figyelő: remélem, belátja, hogy etikai érzékemet megállapítani meglehetősen kérdéses kompetenciával rendelkezik 🙂
    nem azt kértem, hogy a választásokról beszéljen – teljesen felesleges a rögeszméit ismételgetnie, mert attól az még nem fogja a magyarok többségét jelenteni (márpedig ez volt a téma, és nem az agyatlanok parlamenti többsége) – hanem, hogy sorolja fel, minek okán is kellene tisztelnie brüsszelnek a magyarokat. a cikk is erről szól.
    ha nem képes rá, hát nem erőltetem. egy bizonyítékkal több, hogy ha konkrétumokról kérdezzük, képtelen bármivel is előállni.
    vagy csak gyáva hozzá.
    ami a marhaságokat illeti: jó lett volna, ha nézi a ma reggeli királyi híradót. na, ott beszéltek igazán marhaságokat a fideszes interjúalanyok, főleg a díszkeresztény harragh…
    de nyugodtan hozzátehetjük kövér lacust, aki vöröskatona nagyszülővel, szépszámú szochazással dicsekedhet a családban, majd KISZ titkárként is, ifjú MSZMP tagként is, az MSZMP-KB intézete munkatársaként érvényesült, majd egy magát liberálisnak nevező párt meghatározó vezetője volt. manapság – bár lövése sincs róla, hogy mit jelent – konzervatívnak véli magát és minden második szavában rohadt komcsizik, ráadásul van pofája az állhatatosság hiányát ellenfelei szemére vetni!
    van még a fajtájából bőven a fideszben! kérdésem: ezeket dicsőíti, kedves klára néni? ezeknek szavazott bizalmat 2 millió birka? mert akkor tényleg megérdemeljük a sorsunkat, nyomuló európai jobboldal ide, vagy oda!
    magának nem kell izgulnia. magának semmi köze a mi sorsunkhoz. de azért elvárható lenne, ha visszafogná igencsak íves nyelvcsapásait onnan, az oldalvonal mellől…

  • Georgina Bojana: köszi a linket, máris jól indult a napom, na meg Hofi mindaddig aktuális lesz, amíg nem lesz magyarországnak olyan kormánya, amelyik végre az ország és a nép érdekeit szolgálja.
    Cserébe én is küldök egy aktualitást:
    http://www.youtube.com/watch?v=-vVn3H9UzlE

    Figyelő: ajánlom a figyelmébe ezt a linket,nem véletlenül ténytár a site neve: http://tenytar.hu/hantameter

  • csiszár istván

    A Magyarorzági szélsőbal és a szélsőjobb oldal tökéletesen egyetért abban , hogy Ukrajnában az EU és az USA buktatták meg Viktor Janukovicsot.

    Ha ezt Ukrajnában meg tudták és meg merték csináli , akkor Magyarországon miért nem teszik ??

    Csak arra tudok gondolni , hogy titokban érdekükben áll az Orbán rendszer fenntartása.

    Például Magyarország az a laboratórium , ahol az euroatlanti „civilizáció” azt teszteli , hogyan lehet lázadás nélkül elnyonmni és kontroll alatt tartani a szegény és nyomorgó tömegeket.

    S lehet , hogy Merkel , Obama , vagy a kapitalizmus igazi urai , az állítólagos titkos háttérhatalom példát akarnak venni az Orbán rendszer működéséről , hogy aztán globális szintre is kitejesszék.

    Én korábban nem hittem az ilyen összeesküvés elméletekeben , de itt Magyarországon , magyar állampolgárként élve az ember kezd úgymond paranoiás lenni.

  • csiszár istván
    2014 május 8
    5:07 de.

    Van benne valami!
    Egészen addig fogják ezt csinálni míg valahol, néhány ember megint összeül, és elkezdik írni:
    Kísértet járja be Európát…

  • Fuser
    2014 május 8
    6:07 de.
    El Jeffe, Commendante..
    Má’ bejárgya.. Mámind a kis sértett ejurópát.. decsak magánnutonn, mer’ sehunse láttyák szivessen..
    😀

  • csiszár istván
    2014 május 8
    5:07 de.
    Tisztülette érdeklődök, ezeket hunnajd veszed?:
    „A Magyarorzági szélsőbal és a szélsőjobb oldal tökéletesen egyetért abban , hogy Ukrajnában az EU és az USA buktatták meg Viktor Janukovicsot.”

  • falusi
    2014 május 8
    6:21 de.

    🙂 )))))))))))))))))))

    Hűjjeee!

  • Ille István

    „Mostantól van elég önbizalmunk ahhoz, hogy saját megoldási javaslataink legyenek. És azt várjuk a nyugattól, hogy ezeket ne butaságként, unortodoxiaként kezelje, hanem fontolja meg, mert ezek a megoldási javaslatok egész Európa számára is érvényesek lehetnek” – jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök, a német WDR televízió nagyszabású Europa Forumán elmondott beszédében, melyben „Magyarországot állította Európa elé példaként”
    ez az ember kétségtelenül nem normális…

  • Figyelő
    2014 május 7
    12:08 du.: „Ha nincs SEMMI etikai érzéke” Eszerint önnek van ilyen,különben nem tudna itélkezni.Elmondaná mennyire etikus ez:
    „Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet 10 évre titkosítanak” – mondta Orbán Viktor egy beszédében 2008 februárjában. Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=u6xxFSXQTF0 (video)
    „Bár a 2008-as Orbán Viktor szerint egyenesen puccsot hajt végre, akik tíz évre titkosított szerződést köt az oroszokkal és Lázár János az évszázad bizniszének nevezte a megállapodást a paksi atomerőmű bővítéséről, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) nem adja ki azokat a számításokat, amelyekből kiderülne, hogy mire alapozta a kormány a paksi beruházás szükségességét, mert azokat tíz évig nem lehet nyilvánosságra hozni. ” Persze a fürer szemenköpheti saját magát,foroghat mint a szélkakas,attól ön szerint ez etikus?

  • falusi
    2014 május 8
    6:21 de.

    Jaj! Igen tisztelt Szóvivő Úr! Elfelejtettem írni! A megszólítás nagyon-nagyon megtisztelő..! 🙂

  • falusi
    2014 május 8
    6:21 de.: Má’ megint nagyot szóltál.

  • Fuser
    2014 május 8
    1:43 du.

    Lo digo en serio ..
    😀

  • llanfair
    2014 május 8
    2:58 du.

    Attú lehet, jótezsvír, hogy tejjessenn pallón vagyok.. Máminda Liverpool meccs után, amikó háromnullásrú sikerátnekik összehozni egy döntetlent.. megát bennem a zütő, még a Glenfiddiches övegetis efelejtettem visszadugaszúnyi, tán akár egy egísz mililiter is epárolpghatott.. Ráadású ünneplőbe vágtam a szivemet mán a meccselőtt, igyasztánna 18évesset vettem elő, hogy örömköggyek, meg cerberájjak..(Vagy hogyajófrancba híjják asztat, amikó kivörösödött kíppe, telepofáva ordíccsaja zember, hogy bajnokcsapat!!..) Na, ennemgyütt össze.. Asszem, má nemis fog. Eza moslék City kípes, oszt győz a zutósó meccsenis.. Rohatt világ, rohatt világ..Hijába, nemlehet mindíg, minden eggyütt.. Píz, idő, meg akit szeretünk.. 🙁

  • falusi: Rájöttem, hogy már vadászom a commentjeidet,nekem nagyon tetszenek. Nem gondoltál még rá,hogy plattmagyarra* fordíts?
    Biztos vagyok benne, hogy nagy sikere lenne, hiszen a humor mellett van mondanivalód is,ami így együtt már keveseknek megy.

    * a „plattdeutsch” humoros magyar megfelelője

  • falusi: Ha vigasztal, sajnálom. Nem tetszik egy összevásárolt csapat sem. Tiltanám. Már a United is átesett a ló másik oldalára. Már belekényszerítették az Arsenalt is a költekezésbe.
    Abnormális béreket fizetnek ki a játékosoknak. A City és a Chelsea a futball halála. Csak csődbe viszi az angol bajnokságot.
    Nyerjétek meg a BL-t megint. Itt az alkalom. Jövőre megint lesz United. Nehezebb lesz.

  • Mit tehetünk, kicsi országunknak kevés a kiadható baltás gyilkosa, no meg az ajándék kórházai, a nélkül pedig hogyan is tudnánk kivívni több tiszteletet szeretett örökös miniszterelnökünknek, aki áldásos tevékenységével felvirágoztatta, és jólétbe döntötte Kárpát-hazánkat, áldasson a neve. Bár ha Robert Mugabe háza mellé is rittyentene egy Makovecz-stadiont, a magyarhoz hasonló léptékű gazdasági csodán átesett Zimbabwe népe is imába foglalná a nevét… A száját még a húsvéti sonka óta nyalja.

  • csiszár istván. Honnan gondolod, hogy az atlantistáknak nem célja Viktorunk ( áldassék a neve ) megbuktatása ? A jelenlegi Forint Euro viszony szerinted mire hajaz ? Éppen ez az évi tíz százalék bukta fogja feltenni szegényre a szemfödelet hamarosan, továbbiakban -ha figyeled a nemzetközi sajtót- ezt nyíltan ki is mondták prominens amerikai politikai körökben. Nem csak mesterlövészekkel lehet káoszt okozni, ezer más módon is… Csak tanulmányozd az idei honi költségvetés határszámait.

  • falusi
    2014 május 8
    10:01 du

    „Lo digo en serio”

    Muchas gracias mi amigo! 🙂

  • Georgina Bojana

    Kedves Nyizó!
    Valóban örültem, hogy meghallgattad! Jó és üdvös volna, a többi ide betérő fórumozó barátomnak is megnéznie. Fergetegesen jó!
    Hofi – Ő olyan EMBER volt/van/lesz, Aki halála után is él és élni fog. Végérvényesen. Ez azért öröm, hogy mindig megerősít abban, ami VAN, de elszomorít is, hogy még mindig ez, vagy az VAN, aminek már NEM KELLENE LENNIE!
    🙁

  • Georgina Bojana
    2014 május 9
    10:09 de.: Hofinak megvolt az a tulajdonsága,hogy a lényeget látta meg a dolgoknak,és ettől lesz mindig aktuális,mivel az ilyen diktátorok nem változnak,azt hiszik hogy tökéletesek és kár változni.Tulajdonképp ez a bukásuk oka is legtöbbször,neked gondolom nem kell példákat hoznom,a csököttagyú orbánfanoknak meg hiába is hoznék példákat.Az utolsó mondatod pedig ismét egy Cseh Tamás dalt idéz bennem : http://www.youtube.com/watch?v=u7aScNDaDCI

  • Georgina Bojana

    Kedves Nyizó!
    Bár NE lenne, NE LEGYEN igazam! Mármint a jóslatomban.
    De szép is lenne.
    *
    Rettenet ez az egész katyvasz, amit összesöpör a fityesz. Ez a sok „nemzeti” előszóval jelzett akármi, éppen attól válik gyanussá, sőt NEM nemzetivé, mert ezt a szót annyira csépelik, agyra-főre-nyakra.
    Amit súlykolnak belénk, éppen azt lopják ki a „levesünkből”. Erre már régen ráeszméltem. Gondolom, a gyorsabb észjárásúak is, szintén ebbeli „kórságban” szenvednek, velem együtt. Mármint a ráeszmélésre.
    *
    Hallottátok? Olvastátok? Készülődik a fene nagy katyvaszban a Nemzeti Italboltok bevezetése. – Ez olyan lesz, mint a füstölnivalók eme „nemzeti” bótokba való begyűrése.
    Magyarul, italt CSAK ott, a KIVÁLASZTOTTAK-nál lehet majd megvásárolni. Nem ám csak úgy, a gallér mögé kortyolandót, mint addig a Tescoban, meg egyéb helyeken?! Nem ám! Ki köll emelni most a „piát”, hogy a kellő „nemzeti” réteg „megtollasodhassék” – mivel csak a kiválasztottak árusíthatják.
    Kíváncsi vagyok, azok is be lesznek „zárva” a beláthatatlan üvegajtók mögé a saját/bérelt boltjaikban?

    Mármint az eladók, no nem a tulajdonosokra gondoltam. Mivel félő, hogy egy tulajdonos, több ilyen nemzeti italboltot is tarthat/tart is majd a markában.

    Tehát ott nem folyik a lé, korcsma módra, csak üveggel, szép szolídan, utcán át vásárolhatja, aki elmúlt 18 éves. Stb. stb. stb. u.az a forgatókönyv, mint a bagós-boltoknál. Ismét egy baráti kört meg köll dobni „lével” (pénzzel). Igen, igen, akik közel ücsörögnek a fene nagy „nemzeti” kondérhoz.
    Igen, igen, egy nemzetivel több lesz, de éppen ettől vész el a nemzet számára.
    Nem mondom, hogy üsse kő! – Még eltörnének az üvegek. Azokért kár vón’ De nagyon.
    🙁
    A többit pedig kár leírnom, nem nehéz kisakkozni a gondolataimat.
    Csak éppen ők „törhetetlenek” és törtetően mennek előre, előre mindent letaposva fene nagy nemzeti „alázattal”.
    Undorító és kétségbeejtő.

    Mi lesz az ezt követő sokadik nemzeti? Dohányboltok, sportcsarnokok, italboltok és a következő???! A sok léhűtő majd kiagyalja, ne is fáradjunk vele. Ők tudják, mi a jó nekik, azon meg ne is agyaljunk, hogy nekünk mi lenne a jobb.
    Különben is egy fecske nem csinál nyarat.
    Apropo’ nem is láttam fecskéket. Ha jól összeszámolnám, azért vagyunk többen is az egynél, de kevesen. No meg szél ellen nem tanácsos pi…lni.
    Lehet, de attól nem leszünk boldogabbak, csak vízesek.

  • Ille István

    G.B, a következő nemzeti a WC lesz.ha már csupa szar az egész…
    amúgy a nemzeti italbolt hálózatot felfoghatjuk családvédelmi programnak is: mert hát, most elücsörög ott az ember egy kicsit, az asszony meg otthon árválkodik. felfoghatjuk informális korlátozásként is, elvégre a kocsmákban cseréltek híreket az emberek, ott születtek világmegváltó gondolatok, ott szidták boldog egyetértésben a rendszert minden korban. de felfoghatjuk egészségügyi akciónak is, elvégre kevesebb májzsugor és gyomorfekély lesz a következménye. lássuk be, pozitívan kell nézni az újabb nemzetit.
    azért orbánék bevételével ugyanaz lesz a gond, mint a nemzeti dohányboltnál: csökkenni fog. a zugkocsmák, bögrecsárdák, sógor-koma pincék meg szaporodni fognak. az asszony meg majd nem a kispsiszkosból, vagy a lépcsősből fogja hazavárni kapatos férjecskéjét, hanem a józsi sógortól. nála ráadásul olcsóbb is lesz. igaz, semmi köjál, meg semmi nav, meg kötelező wc se, de hazafelé majd a nemzetiben.
    ki van ez találva!
    egy valami fog prosperálni, ezért talán inkább arra kellene helyezni a hangsúlyt: a nemzeti WC-hálózat.
    ha a nemzeti zseniknek svédország a minta, egy valamit elfelejtenek: a svédek szervezetten és csoportosan részegednek le a kompon, vagy a szomszéd országban. nekünk nincs kompunk. ráadásul a svédeknél csak bizonyos boltokban és korlátozott időben szolgálnak ki szeszes italt.
    valami hasonló már volt itt is: reggel kilenc előtt nyista pia. ha most ezt kombinálják a nemzetivel és a svéd modellel, tökéletesen emberbaráti lesz az egész. de, hogy a következő alkalommal még kevesebben fognak szavazni a fideszre, az tuti.
    tehát, csak így tovább, fidesz! hajráf, magyarország!

  • Georgina Bojana

    Kedves István,
    nem az italméréseket akarják bészüntetni!
    Szabályozni akarják az italkereskedelmet. Nem lehet majd a Tescoban, a sarki kis boltban, a piacon, egyéb üzletközpontokban sört/bort/páleszt+egyéb rövidet kapni a vasárnapi pörkölthöz!
    Azé’ külön köll majd elloholni a Nemzeti Italbolt(ok)ba.
    Ez különösen nyáron a nagy melegben lesz kellemetlen, mivel többen már a Tesco háta mögötti részeken öntik magukba a hidegen (behűtött) habzó nedüt. Csak úgy pörkölt nélkül, előre.
    No ezt akarják megszűntetni.

    A kocsmahivataloknak már vége van. Mióta nincs cigarettázás, azóta a fröccs – füst nélkül – nem az igazi! A kettő együtt, volt ütős a bagósoknak. No meg a füstöt nyelő nem dohányosoknak.
    Mivel a „koporsószög” elszívása ott helyben tiltott, így a forgalom is gyérebb.
    Először ugye a nyerőgépeket emelték ki. Azután a cigaretta, szivar lett kitiltva, pontosítok, annak elfüstölése.
    Így megszűnt a korcsma eredeti szerepe: a piacozás, különféle munkák osztása, felvevése, autók stb. járgányok, munkagépek megjavításának megbeszélése. Különféle termények stb. leszállításának összeegyeztetése stb.
    A nincsből pedig nem lehet még sz..t sem csinálni. Így most a korcsmások lassan egyedül üddddögélnek a pultjuk mögött. Előttük pedig a fene nagyra üresedő tér.
    *
    Kedves István,
    ezek szerint a következő a „nemzeti WC” hálózat. Nosza, akkor legalább lesz mibe belesz..nunk. Talán több ilyen nemzeti holtpont lesz a fővárosban és másutt is.
    De egy valami aggaszt!
    Akiknek jól megy, azok ugye állandó fogyókúrában vannak, mert szépek, csínosak akarnak lenni. – Akik pedig a másik, a szegényebbik oldalon élnek, ők pedig zsigerből nem esznek. Mivel nincs miből.
    Ezért aggódásra ad okot ennek a nemzeti WC hálózatnak a bevezetése, mivel – végtermék – nem lesz. Nuku.
    🙁
    G.B.

  • Csak egy stilisztikai helyesbítés: tiszteletet csak kiérdemelni LEHET

  • Noszticzius Judit

    Sajnos Orbán Viktor nagyon hasonlit az Észak-Koreához! 🙁

  • csiszár istván : „Számomra Orbánnal kapcsolatban az a legfontosabb kérdés , hogy az EU és a NATO miért tűri el Magyarország vezetőjeként.”

    Gondolkodni, gondolkodni, akkor talán nem kérdez iylen ostobaságot! Bizonyára fájdalmas önnek a gondolkodás, de azért próbálja meg.