Hátulról bátrak

2015 augusztus 27 6:23 de.43 hozzászólás

Amikor a butaság találkozik az agresszióval, akkor van baj. A kormány kiengedte a szellemet a palackból, kérdés tudja-e, akarja-e visszazárni?! Vagy addig jó, amíg a szélsőségesek hőzöngenek, az irányíthatók rettegnek, a hozzá nem értők, megvezetettek hisznek?

A dicső sereglet

A dicső sereglet

Nem a menekültek ellen kell tüntetni, hanem azok ellen akik az embereket a hazájuk elhagyására kényszeritík. El lehet menni Szíríába, Libiába, Afganisztánba és az IS, Talibán ellen harcolni, kemény legények, ne Budapest közepén a szerencsétlen menekült gyerekek, nők, férfiak ellen, akik csak védelmet szeretnének,  nem ott kell az erőt – ami csak csordába verődve van meg bennük – mutogatni, ezzel csak azt bizonyítjátok be, hogy gyáva emberek vagytok.

http://kettosmerce.blog.hu/2015/07/10/szegyen_a_rombolokra_gyulolkodokre_tisztelet_a_batraknak

Szar lehet ennek a sok szerencsétlennek ilyen boldogtalanul élni! S ha még tudnák hogy a hatvannégy vármegyéből 39-ben nem beszéltek magyarul! De ez van, amikor az butaság az ostobasággal találkozik. Ráadásul fel sem tudnák sorolni azt a bizonyos 64 vármegyét!

Viszont így állnak hozzá (lehet, hogy nem vármegyések, de Betyársereg és valami agyonmagyar nemzeti véderő tagjai nem kizártak):

Én így néznék az illegális határsértőkre.

Én így néznék az illegális határsértőkre.

Nomeg:

Ez lenne a megoldás a tiltott határátlépésre.

Ez lenne a megoldás a tiltott határátlépésre.

Név és elérhetőség a szerkesztőségben. Ugye, nem kell mondjam, vérmagyar újnyilas mindkét hős?

Ezen felül, Pityinger Lászlót, ugyebár, meghurcolták mert egy performansz során belerúgott a hungarocell Orbán fejbe, ezzel állítólag félelmet keltett az emberekben! Ezek a masírozó majmok , természetesen dehogy keltenek félelmet a nyugalomra vágyó emberekben, nem igaz? Persze, kérdés, hogy ezek a nagyon bátor legények  milyen képet vágnának, ha az ő nyakukat nyiszálnák, vagy hason fekve várnák a tarkójukba a golyót, vagy ketrecben az elevenen elégetést? Vagy, ha a családjukra is ez várna, előjönne-e a magyar virtus, és nem menekülnének?

De végül is, miért ne masíroznának? Olimpiát akarunk rendezni, kell a formáció.A berlini olimpia

 

 

43 hozzászólás

  • ez meg egy fotó az aug. 20-i körmenetről. Tessék mondani, mijafaszt kerestek ott ezek a kakastollasok? Hagyományőrzők lennének? Oszt millen hagyományé?

  • A magyar csendőrség a 19.század végefelé alakult meg, 1880-as években.
    Természetesen, a bolsi uralom alatt nem működhettek.

  • István,
    nem gondolod komolyan,hogy ezek a bakancsagyú nyilas utánzatok többre is képesek lennének,mint bokacsattogtatásra,zászlócsóválásra és fegyvertelenek,gyerekek,asszonyok legyilkolására!?Volt egy néhány akik azt hitték,hogy Szíriában is lehet szabadon rabolni,gyilkolni. Többről nem de 11 ről tudok,hogy hullagyűjtő szemétládában szállították őket vissza a Kárpátbazénba,Cca 3 évvel ezelőtt.Azóta megelégszenek a hazai üvöltözéssel,félelem keltés reményében.

  • Figyelő: persze, ez a logikus indoka a 2015. évi Szt. István napi körmenetben való részvételüknek 😛

  • Klárika,
    kérlek ilyen szégyenteljes beírásokat ne kövess el.Nem a Te kompetenciád a tömeggyilkos,aljas náci-szervezetek megvédése.Még szavakban sem.Ha ezekkel a”hősökkel”mimikri nélkül szemtől szembe találkoztál volna,azt hiszem a”bolsi”verőlegényeket szívesen befogadtad volna a vasárnapi szentmisére ministráns gyerekeknek.Van ellenkezési lehetőség a baloldalra.Lehet Kanadában jobbernek is lenni,de azért ne köpjük szemen saját magunkat.Izraelben én is jobbos vagyok,lehet még Kanadában is az lennék(bár nem valószínű). Magyarországon a jobb oldal egy kicsit rosszabbat,aljasabbat jelent. Disztingváljunk!

  • Gyuri10: előbb fakad víz a góbi-sivatagban, minthogy Bencsics disztingváljon. Ez a hozzászólás is a jusztis üzemmódjából fakad: mivel én írtam a cikket, jusztis csendőrpárti lett.
    Ráadásul megdönthetetlen az érvelése: a bolsi uralom alatt nem működhettek. Nem azért, mert átalakult a rendfenntartás szervezeti formája, hanem, mert bolsi uralom volt.
    Érdekes módon Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban megmaradt ez a szervezeti forma. Vajh mi lehet az oka?

    Komolyan vissza kell tartanom magam attól, hogy kijelentsem: Bencsics síkhülye.
    Nem is jelentem ki.

  • István,
    higgyél nekem.Már többször is megírtam,hogy Klárika nem hülye és nem is pontosan az amit szeretne képviselni.Magam részéről tisztelem Őt és sajnálatra méltónak tartom,hogy saját maga előtt is alakítania kell.

  • A palackból nem a kormány engedte kia szellemet, hanem az USA az olaj, és az izraelnek kellő hatalmi vákum létrehozására rendelte az „arab tavaszt” (Irak, Egyiptom, Szíria, Líbia szétdúlása)

  • A szellemileg visszamaradott, atavisztikus jobbikos csordatagok csak a gyűlöletre, a kollektív félelemre tudnak építeni – ezek mindent akarnak, nem óhajtanak, nem kivánnak, nem szeretnének : Csak AKARNAK ! Ők AKARATOSAK !
    A Vona és a Jobbik párt körül gyülekeznek a fajgyűlölők , kik sokszor sunyi magatartást tanusítanak mivel jól tudják, hogy az EU figyel – közben titokba burkolva az igazi fajgyűlölő, gengszter mivoltukat – ezeknek a gyáva csordatagoknak a született hajlamuk az, hogy naponta jó mélyen benyalizzanak a többi csordatagnak – de mindenekfelett szent kötelessége a csorda eszmei védelme és ebben a szorgoskodásában mindent el kell követnie, hogy elnyerje a csordájának elismerését – ezek az újnyilasjóskák, a mézes-mázos nemzeti színű demagógiájukkal azon fáradoznak, hogy visszacsempésszék Magyarországra Hitlerék rég megbukott rendszerét.

  • Budapesten, 1944 nyarán/őszén lehetett, a Margit körúton álltam és láttam Szálasi Ferenc nagy Hungarista ‘nemzetvezető’ egyik fekete egyenruhás nyilas bandáját, fényes, csigaszöges bakancsaikban, rohamléptekkel igyekeztek a Margit körút közepén, a Széna tér felé. Volt, bal-jobb-bal, – bal – bal – bal-jobb bal ! Gondolom, hogy az akkori, ottani Széna téri katonai fegyházba igyekeztek, hogy ők is résztvehessenek az összefogdosott és az ott fogvatartott Magyar zsídó honfitársaink verésébe, kínzásába és gyilkolászásába – Szálasi, a nagy ‘nemzetvezető‘, hazánk akkori HUNGARISTA HADÚR-ja, ki később az első dörrenésre gyorsan megtömte zsebeit a magyar zsidó honfitársaitól lopott ékszerekkel, aztán illa berek, nádak, erek ! – itt hagyott csapot – papot, ‘HŰSÉG’ házát, ‘nyilas testvéreit’, a honvédséget, a Magyar népet, engemet és családomat, és hazaáruló, patkány módra kereket oldott – magukra hagyva a nyilas csürhéjét kik aztán tetszés szerint raboltak, fosztogattak és brutálisan megkínozták, lelövöldözték a védtelen Magyar zsidó honfitársainkat, köztük asszonyokat, öregeket, gyerekeket és kórházba fekvő betegeket és azok ápolóit. (Tanú: XII. Maros utca 16).

  • Gyuri, én semmi mást nem irtam, csak azt, hogy mikor alakult meg a magyar csendőrség. Ezt az adatot, a wikipédiában találtam.
    Nem látom be, hogy ebben valami” szégyenteljes beírás”lett voln.
    Ille kommentjére nem is válaszolok. Hiszen NEM ÉN alakitottam meg, tehát miért lennék hülye, ha egy adatot adtam csak meg?!
    AZ is igaz, hogy a komcsi időkben nem működtek.

  • enterprise
    2015 augusztus 27
    5:08 du.

    Ezek a drámai elképzeléseid az ’arab tavasszal’ kapcsolatban egy csöppet sem fedik a valóságot !
    Vegyük Szíriát.
    Szíria az egy prezidenciális köztársaság, amelyet egy ellentmondást nem tűrő, katonai rezsim irányít Bassár al-Aszad elnök és vagy negyven sziriai gengszter család szigorú ügyelete alatt és életbemaradásuk csakis az erőszakszervezeteikre van alapozva.
    Ez a közveszélyes, süveges fejű henteslegény, (az apja, a szadista Hafez al-Assad volt, aki kifejlesztette a szolgai, személyi kultuszt a hatalmuk fenntartása érdekében), együtt egy marék hasonszőrü sziriai gengszter család segítségével, sakkban és félelembe tart 15 millió Szíriai állampolgárt már évtizedek óta – ez a közveszélyes Bassár hadserege sorozatos kegyetlenkedéseket, mészárlásokat, tömeggyilkosságokat követett el a sziriai nép ellen – mérges gázzal kinyírt ezreket, asszonyokat, gyerekeket, csecsemőket – egész falukat, a szolgai, személyi, hatalmi kultusza fenntartása érdekében !
    Ezeknek a véres mancsú gengsztereknek a jelenlegi korlátlan, illegális hatalmuk támogatva van a diktatorikus, ruszki putyinka által ki maga is retteg a democratic elvek terjedésétől – és ki évtizedek óta több millió tonna felszerelést, lőszert és fegyvert küldött a szíriai gengszter Bassár diktátornak – ezek a fegyverek oltották ki több mint 100000 szíriai civilek életét.
    Ezt a politikai vezetést tilos bírálni, tilos például a gúnyolódó karikatúrák készítése, sőt tilos a vezetővel szemben a magánszférában megnyilvánuló kritika, tiszteletlenség, viccelődés is, amit többnyire a titkosrendőrség ellenőriz.
    Az ‘arab tavasz’ létrejött mivel az arabok ébredeznek észak afrikától a közel keletig, és követelik azt a demokratikus életformát amit az Israelban élő arabok élveznek – ugyanis tudvalevő, hogy Israel az egyedüli parlamentáris köztársaság az egész közel keleten ahol a józan ész uralkodik.

  • enterprise: érdekes…nem tudtam, hogy a Betyársereget, a vármegyéseket, meg a nemzeti frontosokat az USA hozta létre…meséljen már, ki is volt az ügynökük? Csak nem a Gyurcsány?

  • Figyelő: a kommentjének semmi köze nem volt a cikkhez. Ki a fenét érdekel, mikor alakult meg? A kérdés az volt, hogy ezek a bohócok mit kerestek a körmenetben? Erre maga beteszi az alakulásuk dátumát, ráadásul bolsizik egy jót. Maga szerint ezt TIT alapú ismeretterjesztésként kellene felfogni?

  • Gyuri 10! Hát ez az! Erre szoktam én azt mondani, hogy nem nekem, a liberális szocialistának van elszámolni valója orbánnal, hanem a magyar konzervatív, jobboldali polgárnak. Azokat az eszményeket rántotta sárba, taposta pöcegödörbe a kereszténységtől a nemzeti identitásig.

  • talalom,
    amit írsz tökéletesen fedi a nézeteimet.Nektek liberális szocialistáknak,egy reményetek lehet,hogy Berzsenyi szavaival élve, (sajnos csak az első fele igaz)”a magyar név megint szép lesz”.A második fele imádkozzatok,hogy ne teljesüljön:”méltó régi nagy híréhez”.A nem túl régi nagy hír nem méltó egyetlen néphez sem.

  • Klárika,
    ez igaz,hogy Te”csak”a csendőrség megalakulásának dátumáról és arról írtál,hogy a kommunista rendszerben nem garázdálkodhattak, nem gyilkolhattak mint náci-briganti korukban.Az AVH nagy szeretettel alkalmazta őket rutinjuk miatt.A mai neo tetvek is szeretnék őket vissza verbuválni.Nem a Te feladatod még a nevük megemlítése sem.Ne haragudj,hogy próbálok Neked „irányt adni”.Gondolom, ez nem az én dolgom,de csípte a szemem.

  • Encsörke megint istentelen hülyeséget sercintett ide.
    De már mexoktuk.

  • Azzé nehezen hihető hogy valaki , aki tud főzni , ennyire ostoba legyen mint ez a Bencsics.

  • Gyuri, nagyon jól tudom mivel vádolják a magyar csendőröket. Persze, mély csend van arról, milyen körülmények között tették amit nekik anno parancsoltak.
    De hogy ma még néhány van belőlük, és felvonul egy ünnepségen, azon jajgatni, kissé nevetséges.
    Hallgasd meg a német kancellárt napjainkban, miről is beszél és hogyan. A világ politikában vezető személyiség. Pedig, náluk indult el, az ő SS osztagjaik parancsoltakk akkor azokban az országokban amit elfoglaltak.Így Magyarországon is.

  • Tudod Gyuri 10, a magyar irodalomtanítás zömében még mindig azokra az alkotókra és alkotásokra épül, amelyek a magyarság nemzetté válásának nehéz évszázadainak idején születtek a XVII. sz-tól a XIX. sz-ig. (Jó tudom, a MAGYAR NEMZET több tízezer éves, de azért ezt nekünk nem muszáj komolyan vennünk.) Sem egy nemzet, sem egy egyén életében nem érdem a kor, csak állapot. A jövő a fontos, az meg nem épülhet hamis múltra, mert könnyen pofára eshetünk.
    Da ha már: úgy tudom a két vh. között volt rendőrség is, meg csendőrség is. Mi volt a különbség? Mert a Horty-rendőrökről nem hallottam olyan gyalázatosságokat, mint a csendőrségől.

  • Érdekes felvetés az Origón:
    „Egyre több jel mutat arra, hogy egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a Jobbik és az MSZP között kialakul intézményes együttműködés a 2018-as választások előtt. A vidéki szocialisták szerint a Jobbik nélkül nincsen esély arra, hogy leváltsák az Orbán-kormányt. Ráadásul az is jól jönne az MSZP-nek, ha megszabadulnának a liberálisoktól…”
    ….
    Na, már megint lehet lecserélni a baloldali érv- és jelzőkészletet. 🙂

  • Figyelő, cseréljen szemüveget. Akik a fotón láthatók, nem egykori csendőrök, hanem jelenkori replikák. Még mindig nem tudni, mit kerestek a körmeneten?

  • charlie: mi a fenének idéz ide elmegyógyászati naplórészleteket?
    Ismeri a zászlójelzéseket? Hát a szemafor jelzéseit? És a reflektorjeleket? Nem. Akkor, miért is kellene lecserélni a baloldali jelzőkészletet?
    Ismét figyelmeztetem arra, hogy semmi nem jogosítja fel nagyképű értékítéletre. Persze, véleménye, az lehet.

  • Na, kedves Bencsics, ki is jajgat?
    Egy kis adalék:

    A bácsi kb.80 éves. 1945 hetven évvel ezelőtt volt. Még nosztalgiából sem fér bele a kicsi éltébe a dolog. ( 10 éves csendőr? Az még Horthynál sem működött…)
    Szóval, Bencsics, ki is a nevetséges?

  • Hát bérelni is lehet ilyen ruhát, gondolom. A bácsi magát és hasonlókat akarja idegesíiteni.

  • talalom

    2015 augusztus 28
    1:06 du.
    Válasz a kérdésére, a magyar csendőrség főleg a betyárok ellen alakult. A csendőrség főleg vidéken működött.

  • Klárika,
    vagy nem tudod vagy nehezedre esik tudomásul venni,hogy a csendőrök vagonírozták be az auschwitzba induló marhavagonokba a”magyar” zsidókat.Emberileg felfoghatatlan kegyetlenséggel.Igen,azt hiszem a magyarországi zsidók tényleg „betyárok” voltak.Azok is akik a munkaszolgálatot élve úszták meg.Nem a csendőrök jóságából történt! De ha úgy gondolod állíthatsz emlékükre egy hősi emlékművet.

  • Ille, az mszp-s pálfordulás újabb gyöngyszeme ez a mai hírecske:
    „„Vannak arra utaló jelek, hogy különböző terrorszervezetek, terroristák megpróbálnak a migrációs hullámot kihasználva bejutni az Európai Unióba” – fogalmazott az MSZP-s Molnár Zsolt.
    Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke pénteken kijelentette: a migráció,a betegségek és a terrorizmus „nem ismerik az államhatárt”.

    A végén még megszavazzák a honvédség bevetését is.

  • charlie: na és? Ki nem szarja le ezeket a megélhetésieket?
    Amúgy ezen kommentjének sincs semmi köze a cikkhez. Ha megszavazzák, hát megszavazzák. Igaz, hogy ahhoz alapizét kellene módosítani, de az egybitesek eleddig se foglalkoztak ilyesmivel. Legyen bevetve a honvédség is. Csakhogy, azzal egy gond lesz: szerződésesekből áll, akiket nem lehet kötelezni ilyesmire. Upppsssz.
    De, ha mégis, majd kart karba öltve állnak a kerítés mögött, és adj-király-katonát játszanak a migránsokkal, a külhoni sajtó legnagyobb örömére.
    „Mondottam, ember, küzdj, és bízva bízzál!”
    Maga, kétségtelen, küzd. Csak hát, a bízása…

  • Gyuri 10,[Bocs’ de ez nem Berzsenyi, hanem Petőfi.]

  • Pityi Palkó 7,36 !

    „…hogy visszacsempésszék Magyarországra Hitlerék rég megbukott rendszerét.”

    Minden úgy van ahogy írod, csak az idézett részlet nem egészen stimmel.
    Ugyanis Magyarországon nem „Hitlerék rendszere” uralkodott 25 évig, hanem Vitéz Nygbányai Horthy Miklós ellenforradalmi rendszere, a maga rasszista, antiszemita, klerikális középkort restauráló militarista revansista propagandájával, amely 13 évvel korábban megelőzte, sőt bizonyos dolgokban már akkor meg is haladta Hitlerék, végül aztán valóban velük együtt bukott nácizmusát…

    Ezek ma ismét úgy látják, hogy az ő idejük jött el a rendszerváltással. [lásd pl.:a cikk fotói]

  • Volt egy jó barátom (nyugodjék békében !). Józan gondolkodású, paraszt származású ember volt.

    Elmondta, hogy nekik az fájt a legjobban, amikor a velük egyívású parasztlegény, akivel együtt nevelkedtek a falujukban, csendőr ruhába bújtatva husánggal az verte a talpukat a csendőr őrsön…

    .

  • még egy kis adalék:

    Oszt sehol egy körmenet…

  • Gyuri10

    2015 augusztus 28
    5:23 du.
    Minden alakulatban vannak kegyetlen ősztőnű emberek.
    Azt Te tudod e, hogy az AVH alakulat meg főleg zsidókból állt, kik hasonló kegyetlenséggel verték a magyarokat? Tudom, bosszú hetediziglen!
    Sajnos, teljesen ártatlan emberek is áldozatul estek.

  • Georgina Bojana

    Agyilag nem tudom felfogni, miért nem hagyják a migránsokat útjukra. Jöttek-menjenek Isten hírével. Nem akarnak ők itt maradni, de mi sem akarjuk őket. Vannak nekünk is bajaink, épp elég. Felsorolni miért és minek, mindannyian tudjuk.
    De azért fegyvert fogni rájuk, börtönbe bezárni, amikor ők menni akarnának. Éppen ezt kellene megsegíteni, hogy minél hamarabb áthaladjanak az országunkon. Ne üldögéljenek, ne táborozgassanak, menjenek oda, ahová akarnak, vagy ami a céljuk. Aztán onnét nem ám vissza, akkor már legyen ez Németország és a többi ország gondja, hogy mi légyen a sorsuk.
    Hiszen ők – váltig azt hangoztatják, hogy – nem akarnak itt élni.
    Akkor mi a gond?!
    *
    Kár a feszkót csinálni, meg az uszítást.
    Csak azt nem értem, miért és mire várnak?! Miért nem gyorsítják meg az áthaladást?!
    *
    Ez így valóban őrület nekik, nekünk – mindannyiunknak. Legjobban a gyermekeket sajnálom. Ők védtelenek.
    *
    G.B.

  • Szerintem, nagy probléma lehet a nyelv nem értése.
    Sem a magyarok nem értik őket, sem ők nem értik a magyarokat.

  • KORDON BLUED,
    Nem tudom hogyan,de nagyon csúnyán mellé néztem.Nem szoktam ilyesmit elkövetni.Ezentúl jobban oda kell figyelnem.Kösz a javítást

  • Figyelő,
    nem kívánok Veled részletekbe bocsátkozni,de addig van igazad,hogy minden alakulatnál vannak kegyetlen ösztönű ember utánzatok.A csendőrség testületileg és kivétel nélkül az állati kegyetlenséggel „megáldott”gyilkosokra volt alapozva.Nem azért vonultatták be őket,hogy ott kelljen bármit is tanulniok.Hanem védelmet, legitimációt adtak gyilkos ösztöneik felhasználására.Az ÁVH kereteiben a zsidók osztály,részleg,nyomozó csoport vezetők voltak.A verőlegények, hóhérok,gyilkosok a volt nyilasbrigantik és csendőr bajtársaikból kerültek ki.Őket már oktatni sem kellett. Kitanult”szakemberek” voltak.A teljesen ártatlan emberek egy nagy része,bizony a cionisták közül került ki.Kérlek,ha máskor,szerintem hozzád nem illő antiszemita ízű beírást akarsz elkövetni,előbb próbáld meg átgondolni az igazad védelméhez vezető utat.

  • Georgina Bojana

    2015 augusztus 29
    6:43 du.
    Azt olvastam, ha magyaroknál regisztráltak, akkor ott a helyük, A németek visszadobják őket. Sajnos, ahogy írtam nagy gond lehet az egymást nem értő emberek között.

  • Figyelő,
    nem tudom mint lehetne áthidalni a nyelvi nehézségeket.Én hajlandó vagyok Magyarországon afgán,szíriai,líbiai sőt palesztín arab nyelvtanfolyamot szervezni.Főként nagyon jó lenne,ha szükség lenne az úgynevezett „palesztin” nyelvjárat tanítására.Minél nagyobb mennyiségben. A kölcsönösség alapján tisztességes lenne ha Te meg magyar nyelvtanfolyamot kezdeményeznél Damaszkuszban és Ramallán. Mindketten személyes részvétellel.Ez biztosan hozzájárulna az azonnali világbéke kitöréséhez…Vagy nem?

  • Georgina Bojana

    Kedves Figyelő!
    Az angol nyelv eléggé elterjedt, tolmács is adódik. Ez az egész egy kész őrület. Mi van a Nyugati pályaudvarnál, a vágányok mellett?! Borzalom. Ott táboroznak a migránsok. Milyen körülmények között? Aprócska gyerekekkel, ebben a hőségben. Még mindig nem tudom agyilag felfogni, miért „tárolják” őket?!
    Engedjék őket útjaikra.
    Igaz, azt is olvastam, hogy Ausztria nem fogadja a Magyarországról érkező vonatokat, melyeken migránsok vannak. A Propeller hírei között olvastam. 🙁
    Miért ilyen szervezetlenül mennek a dolgok?
    Az ok, hogy legyen kiket szidni. A kétségbeesés az, ami lassan, de biztosan elterjed a magyarok között. Gyanítom azért, hogy ne foglalkozzunk olyan dolgokkal, amelyek kényelmetlenek a jelenlegi Kormány számára.
    Egyik kezükkel úgy tesznek, mintha segítenék ezt az „átmenő” forgalmat, a másik kezükkel „bespejzolják” őket.
    Megérteném talán azt is, de nem akarom megérteni. Méghozzá azt, hogy nem akarnak regisztráltatni, nem akarnak ujj lenyomatot adni, az már gyanús. Az iszlám kegyetlen „törvényei” – félő, nehogy behabzsolják Európát. (( :O ))
    *
    Jogos a félelem, minden okunk megvan erre. A hírek ellentmondóak, kapkodjuk a fejünket, mi is az igaz? Mi a hiteles?!
    Elképesztő ez a helyzet.
    *
    Véleményem, hogy az egész világnak össze kellene fognia, s rendet csapni ott, ahol ez szükségessé válna.
    Mi hozza a pénzt? A háború…
    A pénzembereknek nem a béke az üzlet.
    Őket nem érdekli az, hányan és hogyan élnek/halnak…
    Túl sok embernek „van ebben a népvándorlásban” a mocskos kis/nagy üzlete. Semmi és senki nem érdekli őket.
    Pokol ez a migránsoknak is, de nekünk is.
    *
    Csak a nemzetközi összefogás az, ami segíthetne.
    Már régen nem hiszek az Andersen mesékben, fel kellett ébrednem. Igaz, az „ébredés” – többnyire fájdalmas. – Amikor összeállnak a „dominó kockák”.
    A félelmetes ebben a fene nagy „nemzetközi játszmában”, hogy előre látjuk, hogy a dominók dőlnek, dőlnek és dőlnek.
    Az EMBEREK is.
    Megállíthatatlanul.
    (( 🙁 ))
    Végezetül: https://youtu.be/vE21OqRPtAo
    Ez az ok és az indok.
    (( :O ))
    G.B.

  • Georgina Bojana

    2015 augusztus 31
    11:12 de.
    Kedves G.B.
    Igazat kell adjak Neked.
    A fejetlenség szerintem, abból származik, hogy VÁRATLANUL jött a nagy tömeg, amire nem számitottak. Hiszen enni kell adni ezeknek, és valami rendet kéne termeteni.
    A táborok sem jó megoldáűs, mert lehet, hogy évekig itt maradnak.Ahogy írtam már, úgy tudom, ha magyaroknál regisztrálták magukat, nem fogadják be őket máshol.
    Erre viszont nincs se pénz, se ember, aki vagy ami eltartaná őket.Minden együttérzésem.