Gyászhír: Madarász Viktória (1936 – 2018)

2018 június 7 8:43 de.11 hozzászólás

Elhúnyt Madarász Viktória, a montreáli magyar közösség aktív tagja. Szabó Viktória Budapesten született és 1957-ben érkezett Kanadába néhai férjével, Madarász Jenővel. Vegyészként dolgozott és labort vezetett a CAE Electronics nevű cégnél. Nyugdíjazása után aktív önkéntes szerepet vállalt számos montreáli magyar szervezetben, köztük a Montreáli Magyar Bizottságban. Gyászolják gyermekei, Norman és Wendy (veje: Peter Stiles) és négy unókája: Elliott, Anthony, Moema és Alice. Családja köszönetet mond a Centre hospitalier de l’Université de Montréal (CHUM) kórháznak a kezelésért és törődésért.

A temetési szertartásra 2018. június 8-án kerül sor délután 1 órakor a Magyarok Nagyasszonya Egyházközségben (90 rue Guizot Ouest, Montréal), ezt követően történik a temetés délután 2 órakor a Notre-Dame-des-Neiges temetőben. Körülbelül 3 órakor a család fogadást tart a Magyarok Nagyasszonya Egyházközségben.

Virágok helyett azt javasolja a család, hogy Madarász Viki barátai adományokat küldhetnek a Canadian Cancer Society-nek.

A Montreal Gazette-ben megjelent angol nyelvű gyászhír alapján.

Madarász Viktória (Victoria Madarasz) 2016-ban.

 

Tags:

11 hozzászólás

 • Fajo szivvel tudatom hogy, Edesapam idosebb Asher bar-Lev eletenek 97-ik eveben hosszan tarto sulyos szenvedes utan elhunyt! Gyaszolja fia es unokai! Reszvetet nyivanitani lehet; asherbarlev5 kukac gmail pont com-on. Asher bar Lev (jr)

 • az enekesnorol szol a cikk ugye?
  baruh dayan h’emet…..
  nyugodjek bekeben az Orokkevalo szereteteben!

 • Elvira bácsi

  Őszinte részvétem Madarász Viktória családjának!

 • Sajnos egyre gyorsabban távozik az életből az ötvenhatos generáció.

 • Koszonet az ertesitesert!

  Sajnalom Vikit, ertekes tagja volt a montreali magyar tarsadalomnak es a Bizottsagnak, mint kulturfelelos, atvette tolem ezt a tisztseget anno. Altalaban, mostanaban mindig, a magyar templomban lattam. Isten nyugosztalja!

 • bar-lev
  2018 június 7
  11:06 de.

  Fogadd oszinte reszvetemet!

 • Magyarként élni Kanadában az igen, de örökre megpihenni az már lelki megpróbáltatás is a távozónak. Nyugodjon békében és őszinte részvétem a hozzátartozóknak.
  – Nagyváradi Szűcs Mihály –

 • Figyelo
  koszonom!
  b-l junior

 • bar-lev
  2018 június 7
  11:08 de.
  NEM az enekesnorol szol a cikk, hanem egy montreali magyarrol.

 • barlev, ne röhögtesd már ki magad, most ezzel próbálod egy nem létező halottra kenni az alávalóságodat?

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.