Gondolatébresztőnek: A patkány-ember etimológiája

2014 április 30 12:05 de.18 hozzászólás

Furcsa kísérletet végeztek „Megnemnevezett” ország kiváló tudósai, meg nem nevezett eredetű finanszírozási alapból: létrehoztak egy új fajt, kettő meglévő keresztezésével. Veszedelmes lényt szabadítottak a világra…
Gumós zápfoga van, mindent megrág, bacilusok, vírusok özönét hagyva maga után. Terjeszti a pestist, a maláriát, és az AIDS kórokozó tenyészete is egyedülálló.

Landol.

Labda landol.

Genetikailag mutációnak számít, a hibás génjeit rendkívül gyors szaporodó képességével tartja fent. Az életképes utódok közül is kevés éri meg az ivarérett kort, mert a felnőtt egyedek közvetve is, közvetlenül is pusztítják őket. Nem számít egyedülálló jelenségnek az sem, hogy az éppen megszületett apróságot vízbe ölik, vagy gondosan becsomagolva a kukába helyezik.

Az egyedek feleslegesen nem fárasztják magukat, akár a szemétdombon is kiválóan eléldegélnek. A higénia és a tisztaság újszeru fogalom számukra, bár a belülről szivárgó romlási folyamatokat különféle dezodorokkal és parfümökkel próbálják palástolni.

Egyre nagyobb teret hódítanak a világban. Az útjukat, keresztezze azt bármi vagy bárki könyörtelenül eltapossák. Mindenbe belemásznak, mindent önzo céljaiknak vetnek alá.

Fajtársaikat is szívfájdalom nélkül, akár tömegesen öldösik. Nagyon veszélyesek, mert nem szemtől szembe, hanem hátulról mellbe támadnak.

Elméletileg a gerincesek törzsébe tartoznak, gyakorlatilag a szekrény hátulsó polcán, formalinban tartják a csigolyaoszlopukat. A tudósok megfigyelték, hogy külső behatás miatt képesek a kálciumot kiválasztani a csigolyáikból, emiatt gerincük olyan rugalmassá válik, hogy megterhelés nélkül hajlik, hol jobbra, hol balra – ahogyan a széljárás iránya megköveteli.

Óvva intünk minden kedves honfitársunkat, hogy a patemb nevezetű faj egyedeivel konfliktusba kerüljenek.

Ha felismerték őket, legyőzésükhöz komoly csapatmunka, összhang szükséges. Ha minden oldalról útmutató és lefegyverző szeretet veszi őket körül, asszimilálódnak.

Kovács Szidónia

18 hozzászólás

  • „Ha minden oldalról útmutató és lefegyverző szeretet veszi őket körül, asszimilálódnak.”
    Es azt itt kellene megkapniok. Na, ne…Ez meh viccnek is sok.

  • 😉 – sokat mond

  • Majlath M. Monika

    Grat Sziszi! 😉

  • Lélfai Szilárd

    Kovács Szidónia

    Elfelejtette hozzátenni, hogy írni, olvasni is tudnak, saját fajtájukról kiváló kórképet festenek, (lásd mint fent!).
    De, ez eddig is köztudott volt az Önök fajtájáról, minek ide az ingyen reklám?

  • Mi ez fajelmélet?

  • Kovács Szidónia

    Gondolkodjon, hisz ez egy gondolat éberesztő karcolat…;)

  • Ki-ki döntse el mire gondol az író…. – fikció… valóságra épülő sci-fi, vagy valahol mélyen ki-ki ráismer kikre gondol az írónő

  • Ön gondolkodjon, h miért tettem fel a kérdést…

  • Gondolom enterprise gondolkodik tehát ez már valami! Az írás nagyon helyén van!

  • Úgy tűnik, néhányan máris önmagukra ismertek, még ha ez inkább társadalmi görbe tükör is. 🙂
    Van ez így.

  • kerekes iza: enterprise nem gondolkodik. enterprise ösztönlény.

  • Kedves Szidónia! Tökéletes és kimerítő leírása az emberszerű lények eme pestisnél is rosszabb fajtájának! Az egyik torzó példány, a Lélfai nevű izé már hozzá is böffentett mert nagyon rosszul viselik ha tükröt tartanak eléjük!

  • Lélfai Szilárd
    2014 április 30
    7:03 de.

    Ne őrjöngjél Szilárdka! Értem én, hogy kínos olvasni a förtelmes fajtád ilyen szép kerek jellemzését de ne másokat hibáztass azért mert az egyedfejlődésed egy evolúciós zsákutca!

  • fuser: ne terheld túl lélfait az evolúcióval. ő amúgy is a paranthrophus fidesus egyik jól fejlett példánya, aki a coitus ergo sum tétele alapján jött létre 😀 típusának agytérfogata viszonylag kicsi, de az emberszabású majmokénál nagyobb (375–525 cm³ között). ez meglátszik hozzászólásai tartalmán is.

  • Lehet, hogy Ille nem mindig finomkodik. De az „elmegyógyban” nem szoktak finomkodni az ápolók. Valakinek meg kell védeni a betegektől a látogatókat.

  • Szerintem minden korban, minden nemzetnél van patkány-ember.
    A magyarnál, volt szerencsém megismerni a náci és a kommunista korban.
    Wass Albert úgy hívta őket egyik könyvében, hogy „állatember”.
    Én ennél tovább megyek, egy állat nem tud olyan aljas lenni, mint egy patkány-ember!

  • Hogy lehet hátulról mellbe támadni?? 🙂

  • Látom a JIMBO meg ENTERPRISE-félék kezdenek mgukra ismerni.
    Az ilyen Wass és hasonlók szellemi vezerletének az ellenére is.
    Hát csak így tovább kedves parteingenossék !