Liberális, konzervatív, szocialista? Milyen a Kanadai Magyar Hírlap átlag olvasója? Felmérés!

2011 december 18 1:54 du.12 hozzászólás

Van aki szerint szocioliberális propaganda lap a Kanadai Magyar Hírlap, mások szerint viszont bőven lehetne keményebb a magyar politikával kapcsolatos kormányellenes kritikájában. De mégis milyen a KMH olvasótábora? Releváns a kérdés, hiszen az új választójogi törvénynek köszönhetően kanadai magyarok is szavazhatnak a legközelebbi választáson. Két külön kérdésre is válaszolhat: az egyik a pártpreferenciára vonatkozik, a másik pedig az általános politikai irányzatra. Persze fontos arra is felfigyelni, hogy mást jelenthetnek nálunk a politikai beállítottsággal kapcsolatos fogalmak mint Magyarországon, vagy akár nyugat Európában.

Töltse ki az alábbi felméréseket és nézze meg az eredményeket!

1. Pártpreferencia

2. Politikai beállítottság

Van olyan, hogy alapvetően konzervatív beállítottságú állampolgár voksol inkább baloldalinak titulált pártra és van olyan is, hogy yuppie neoliberális üzletember létére a Fideszre szavaz. Milyen az ön politikai beállítottsága?

12 hozzászólás

  • Bencsics Klára

    Mivel főleg a liberálisok és szocik olvasák ezt a blogot, a feltett kérdés kissé , hogyismondjam sántit .Én belinkeltem és mindjárt kivágotta rendszer!

  • Bencsics Klára

    Mivel főleg a liberálisok és szocik olvasák ezt a blogot, a feltett kérdés kissé, hogyismondjam sántit .Én belinkeltem és mindjárt kivágott a rendszer!

  • No, de az eddigi 21 szavazatból mégis a konzervatívok vezetnek a villám felmérésen, pedig idézem: „főleg a liberálisok és szocik olvasák ezt a blogot”, – Kedves Klára, nem szabad soha előítélkezni!

  • Bencsics Klára

    Nem látom a kimutatást! Talán Remső úrnak jobb „belátása” van a helyzethez.

  • Nálam -mint bárki másnál egyszerűen előjön a kimutatás, miután kiválasztom valamelyik opciót, és a „szavazás” gombra kattintok. Próbálja meg frissíteni az oldalt, vagyis újra betölteni és aztán kiválasztani az Önnek megfelelő lehetőséget. A ‘rendszerből való kivágása’ pusztán a véletlen műve lehetett előzőleg.

  • Kovács Árpád

    -szocioliberális propaganda lap a Kanadai Magyar Hírlap,

  • Szocioliberális alatt: szociálisan érzékeny és a szabadságjogok mellett állót kell érteni? Szerintem akkor büszkén felvállalható a minősítés Remélem az olvasók többsége tényleg ilyen (azaz egyszerűen „csak” tisztességes és jóérzésű ember).

  • Kekec, tökéletesen definiáltad ezt az igazságtalanul átkozott világnézetet és politikai irányzatot! Ezzel kapcsolatban nyugodtan mondhatjuk: ha például a Kereszténydemokrata Néppárt valóban keresztény és demokrata lenne, akkor valószinű egy kicsit közelebb állna a hithű szocioliberálisok által felvállalt értékekhez–nevezetesen, a szociális érzékenységhez és a szabadságjogokhoz.

  • Bencsics Klára

    Elég kárt okoztak a szoci-libek Magyarországnak, úgy hogy jobb lenne róluk nem is beszélni! Részük volt, a szerencsétlen magyaroknak bennük, az utobbi 16 év alatt.!
    Lásd az eredményt!

  • Mert ugye Orbánnak ehhez semmi köze sem volt. Mint ellenzéki vezér járt be a Parlamentbe, szólt hozzá bármihez is. Nem, dehogyis! Sértettségében, bár fizetését fölvette, a parlamentnek csak akkor járt a közelébe, amikor törvénytelenűl, kordont bontott. És ott ártott, és tett keresztbe, ahol csak tudott. Klára, nagyon rossz a szemed. Kérj egy erösebb szemüveget.

  • Kovács úr, az a szép egy demokráciában, hogy senkit sem kényszeritenek arra, hogy olyan ujságot olvasson, ami nincs a kedvére. Magát sem kényszeritette senki, hogy ide jöjjön.

  • Kovács Árpád

    szocioliberális propaganda lap a Kanadai Magyar Hírlap