Kanadába menekült Kertész Ákos Kossuth-díjas író

2012 március 3 10:08 du.665 hozzászólás

Kanadába menekült Kertész Ákos Kossuth-díjas író, miután a magyarországi antiszemita jobboldal kegyetlen gyűlöletkampányt indított ellene. Bár a magyar hatóságok eddig bagatelizállták a Magyarországról érkező menekülthullámot, egy Kossuth-díjas író menekült-kérelmén komolyan elgondolkodhat a kanadai kormány.

A közösségi portálokon megjelent hír igaz. Kertész Ákos író február 29-én Kanadába távozott, és itt menekültstátuszt kért.

Az Amerikai Népszavában megjelent cikkét követően politikai hecckampány indult ellene nemcsak a fővárosi közgyűlésben, ahol megvonták díszpolgári címét, de kormányzati szinten és a parlamentben is. A kormánypárti sajtó hajtóvadászatot indított ellene, és nyíltan uszította a szélsőségeseket. Ennek köszönhetően állandó fizikai zaklatásnak, fenyegetettségnek volt kitéve, tettleg is inzultálták, az utcán megtámadták, életét veszélyben érezte – jelentette be a Kanadába menekült magyar író.

Ha egy 80 éves író, akit minden a szülőföldjéhez köt, ilyen elhatározásra jut, és ekkora kockázatot vállal, annak súlyos oka van. Az eset sokat elmond arról az országról is, ahonnan egy írónak bármely írása miatt menekülnie kell – áll Kertész sajtóközleményében.

„Nagyon nehezen jutottam erre az elhatározásra, mert számomra a magyar nyelv jelenti az életet. Magyarország a szülőföldem, az otthonom. Ezt a fájdalmas döntést nem Magyarország és a magyar nép ellen hoztam, amellyel mindig sorsközösségben éltem, hanem erre a lépésre a jelenlegi kurzus miatt kényszerültem. Remélem, hogy egy demokratikus és toleráns, emberséges Magyarországra egyszer még visszatérhetek” – mondta az író, aki e közleményen túlmenően egyelőre nem kíván nyilatkozni.

665 hozzászólás

  • Judith Kopacsi

    Na, ennek lesz nemzetközi viszhangja.

  • itt nem lesz a kozeljovoben demokratikus, tolerans es fokent emberseges Magyarorszag,meg olyan se, mint a rendszervaltas elotti evekben….fogalmam nincs merre megyunk, de gyanitom, nem lesz jo vege!

  • Puchert János

    http://index.hu/belfold/2012/03/03/a_feketeruhasok_visszaternek/ hát ezek után nem meglepő Kertész Ákos tette, bár a gárda be van tiltva de a birói határozatnak a rendőrség nem tud érvényt szerezni, kétségtelen a mély szegénység rá viszi az embereket a bűnözésre de a rendőrség dolga az, hogy ennek gátat vessen és nem egy ilyen paramilitáris gárdának

  • asher alexander

    majd a fideSS es jobbik fedonevu Nyilaskeresztes mozgalom tesz rola hogy ott valodi demokracia soha tobbe ne lehessen!!

  • Egy olyan „ember” aki a Hazáját szóban, tettben elárulja, nem méltó arra, hogy annak állampolgára legyen. kertész most is ezt teszi, hisz ne gondolja senki, ő Kanadában akar hosszabb távon élni. Undorító amit tett és amit most is tesz.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Kert%C3%A9sz_%C3%81kos

    Kíváncsi vagyok, hogyan reagálnának egy ilyen helyzetben a külföldön élő magyarok abban az esetben, ha választott hazájuk ellen ilyen aljas kirohanást intézett volna ez a kommunista író, aki csak így tud hírnevet szerezni magának. sajnos Magyarországot most is a bűnözők, csalók, hazaárulók hagyják el, hisz 1956-ban is a hazafiak nem menekültek, hanem meghaltak a szabadságért.

  • asher alexander

    rudy!
    az amit kertesz akos leirt-(genetikai alattvalok)-igaz!!!!
    -en magam ennek ott 1938-1944 kozt szem es fultanuja voltam!!szep fenyesre nyaltak a magyarok hitler hatsojat,igazi huseges alattvalokhoz meltoan!!
    -en kiegeszitenem-(mindazok utan amit ott atelni kenytelen voltam,koszonhetoen az 1939 evi, IV.ik TC-nek,ami eletbe-hatalyba lepett 39 evi Majus 05-en!!-hozzatennem hogy a masodik vilaghaboru csak 39 Szept.01-en tort ki,tehat a folyton emlegetett nemet ilyen iranyu koveteles………………ez esetben hazugsag!!)-azzal hogy GENETIKAI MELLEKTERMEKEK is egyben!!!

  • Berényi úrral ellentétben nem megyek bele semmilyen vitába Önökkel, hisz 10 percen belül jön az egész banda. Annyit szeretnék csak írni: szülőhazájuk megtanította Önöket írni, olvasni, megtanította Önöket gondolkozni. Az Önök szülőhazája megtanította Önöket küzdeni a szabadságért. Önök ezzel visszaélnek. Nem érdekel kinek milyen a származása, kinek milyen vélt vagy valós sérelmei vannak. Aki elárulja HAZÁJÁT, bármilyen ügyből is kifolyólag, az HAZAÁRULÓ!!!!!! Mostani példának a wikileaks ügyet tudnám említeni!

    Nem igazán olvastam eddig a hölgy írásait, de nem is bánom, ennek ellenére kívánok Önöknek sok boldogságot, de lehetőleg minél kevesebb keserűséget az életükben, bízom benne, hogy nem minden környezetükben élő ember ennyire gyűlölettől túlfűtött, megkeseredett.

  • asher alexander

    rudy,;
    -a szulohazajuk megtanitotta irni,olvasni,stb…..!
    meg arra is amit ateltunk hala a Magyar antiszemitizmusnak 38-45 kozt!!!!
    te hol is voltal akkoriban??!!!
    meseld csak el itt??

  • Bocsánat, véletlenül tévedtem csak ide. Felvilágosítana valaki, hogy mennyi fizetséget lehet kérni manapság bérrettegésért?

  • Tényleg az utolsó, mert a buta, gyűlölködő, történelem-hamisító, de legfőképp SZÜLŐHAZÁ-jukat mocskoló embereket sem tanítani, sem Velük vitatkozni nem kívánok. Tehát Alex figyelj, ha már tegeződünk, igaz a magyar nyelv tökéletes lenne két egymást nem ismerő ember normálisabb kommunikációjára is, ideteszek Neked egy volt miniszterelnöki önéletrajzot:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Golda_Meir

    Gondolom hallott már a hölgyről és azt is tudja, magát a szót-antiszemitizmus- Ő találta ki(vagy terjesztette el) miniszterelnöksége idején, mely 1969!!!!!!!!!!-ben kezdődött.

    Egyébként annak ellenére, hogy a családom több tagja halt meg a II.háborúban, családomat földönfutóvá tette, majd a szocializmus újra kirabolt bennünket, nem gyűlölöm Szülőhazámat! Ellenben nincs bennem semmi jó érzés a mai napig gyűlölködő, egymás ellen uszító, háborúkat generáló, az ÁVÓ-ÁVH-ban tevékenykedő aljanépséggel. Ön-Önök hová tartoznak? Mi a cél?

    Elnézést, de itt tényleg befejeztem, hisz nincs miről vitázni beszűkült látókörű „népekkel”.

  • Dehogy lesznek követői, szép summát kapott érte, hogy rettegjen egyet hivatalosan. Nemzetellenes, uszító, gyűlölködő EGYÉN volt.

  • BRFK online bunozes bejelentővonala értesítve, hazaárulás bűne (genetikai hulladék) és egyéb nemzetellenes cselekmények miatt.

  • Ehhez egyébként sem kell „hírességnek” lenni, ha ilyen uszító jellegű dolgot írnék, nyilatkoznék egy külföldi sajtónak a saját népemről, általánosítva, engem is meg akarna verni mindenki vallási, származási hovatartozásomtól függetlenül. Bízom benne egyébként, hogy nem kapja meg a menekültstátuszi engedélyt, mert ez semmi másról nem szól csak politikai vonyításról.

  • Ilyen gyűlöletlevél után az a minimum, hogy elhagyja az országot. Illett volna a „határon” leadnia az állampolgárságát is… ha már ennyire derogál neki magyarnak lenni…

  • remélem egymásra találnak mohácsi viktóriával

  • @RUDY!
    Nem ártana végre tisztázni már, hogy egy bizonyos eszme- és „kultúr”-körön belül mégis mi az ördög a „Haza” és mit is jelent annak elárulása?! Mert ezzel a két dologgal maga (is) baromi könyű kézzel vagdalkózik.
    Tehát tisztázni kéne, hogy a „Haza” pl. egyenlő-e az országot két vesztes háborúba, meg némi területveszteségbe (trianoni békeszerződés) és hullahegyek gyártásába belehajszoló úri/dzsentri „jobboldal”-lal? Azonos-e a „jobboldal” ilyen típusú tevékenységét (is) mindvégig támogató „keresztény/keresztyén” klérussal, illetve azonos-e azzal a mai „jobboldal”-lal, mely szegények zsírján gazdagokat hízlalva száz- és ezermilliárdokkal lopja meg a már nem csak az alkotmányosságától, a független bírói hatalmától, de a nevében is „köztársaság”-fosztott országot?
    Ha igen, akkor Kertész Ákos valóban bűnös! … a „magukfajták” szerint.
    Tisztázni kellene azt is, hogy vajon mi is a „hazaárulás”?! Az-e, hogy az úri/dzsentri „jobboldal” anno annak a Hitlernek a Harmadik Birodalmához kötötte az ország szekérrúdját, mely egyetlen pillanatig sem csinált titkot abból, hogy „a magyar egy ázsiai nép”, melynek semmi helye az Ezeréves Ária Birodalomban (lásd: „Mein Kampf”!)? Az-e, hogy a mai dzsentri „jobboldal” rabszolgatartó, az alapvető emberi jogokat teljes mértékben tagadó, fundamentalista államokhoz (Kína, Oroszország, Szaud-Arábia) szerette volna kötni Magyarország sorsát (a cselekmény külhoni! érdeklődés hiányában elmaradt), miközben saját polgárainak minimum 80%-át vagyon és jogfosztottá tette, az ország tekintélyét pedig lejáratta? Avagy az-e, hogy egy gazdag, fejlődő és erős Közösséghez (EU) köti az országlakosok sorsát, mely semmi mást nem vár tőlünk támogatásáért cserébe, mint azon szabályok betartását, melyre a szavazópolgárok 2004.-ben nagy többséggel igent mondtak (nem úgy, mint pl. az „Alaptörvény”-re!)?
    Ha ezen utóbbi a hazaárulás, akkor Kertész Ákos valóban bűnös! … a „magukfajták” szerint.
    De akkor bűnös I. (Szent) István király is, aki a nomád állattartó, rablóhadjáratokat szakmányban végrehajtó magyarokat bő ezer esztendővel ezelőtt külföldi zsoldosok segítségével a korabeli EU-ba, azaz a kereszténységbe és az az által elvárt társadalmi/gazdasági formációba (feudalizmus, földművelés) kényszerítette tűzzel és vassal, belső „polgárháborúval”!
    De akkor bűnös Kossuth Lajos, Deák Ferenc, gróf Batthyány Lajos, gróf Széchenyi István, báró Wesselényi István és társai (Petőfi Sándorral és a ’48-as hősökkel együtt!), akik bő 800 esztendővel később ugyanezen, de már elaggott és az országot csak a lejtőn lefelé taszító társadalmi/gazdasági rendszerből akarták kiragadni magyarhont!
    De meg ne feledkezzünk már az úri/dzsentri prazitaságot rendszeresen tolluk hegyére tűző irodalmárokról se! Olyan niemandokról pl. mint Ady Endre, Mikszáth Kálmán, Arany János és a többiek (ellentétben mondjuk Szabolcskáva, vagy pedig a mostanság baromira favorizált Wa/ffen/SS Alberttel!)
    Ők tehátmind-mind, egytől-egyig a maga ideológiai/”kultúr”-köre számára HAZAÁRULÓK!
    Ugye?
    Az ember esze megáll!
    Kertész Ákos (és pl. Mohácsi) emigrálnak, a „rudyk” meg maradnak!

  • Tisztelt Asher úr!

    Akkor ön most bizonyára 80. évén felül jár.Nem tudom,hogy milyen országban él és ,hogy milyen sors jutott önnek.Én önhöz képest nagyon fiatal vagyok ,ha igaz amit írt , hogy 1938 és 44 között szem és fültanúja volt mindennek ( amit kételkedve hiszek el ).Asher úr! A Magyar nép nagyon sokat szenvedett már,sok-sok jóvátételt és sarcot kifizetett. Szerintem nincs olyan nemzet a földön amelyiket ennyit támadnák a szennymédiák!Ön beszél nagy baromságokat,mert halvány lila dunsztja sincs, hogy mi is történik ebben az országban!Ön gondolom nem itt él azért fújja ugyanazt a baromságokat,mint a többi tudatlan.Én például Németországról nem mondom azt ,hogy nácik és antiszemiták ,mert a 2. világháborúban így történt.Szerintem a Német nép túlnyomó része ugyanúgy elutasítja az antiszemitizmust ,mint bármely országban!A másik dolog az,hogy így 70 év távlatában ideje lenne már túllépni az egészen és nem egy mást mocskolni.Nem szeretném,hogy még az unokám is szemlesütve járjon az utcán,hogy mi történt 100-150-,vagy talán 200 évvel ez előtt!Visszatérve Kertész Ákosra!Nem tudom,hogy még milyen országban hunynának szemet egy ilyen megfogalmazás után!Kertész úr felsőbbrendűségét hirdetve egy ilyen írást megengedett magának saját nemzete ellen akkor vállalja a következményeit és ne gerinctelenül Canada védőszárnyai alá bújva mocskolja saját hazáját!Próbáljon ő is tevékenyen részt venni abban a küzdelemben amiben más becsületes Magyar állampolgár!Ha ez nehezére esik akkor meg nem méltó a Kossuth -díjra és a díszpolgári címre.Asher úr!Önnek is ajánlom,hogy tájékozódjon és több nézőpontot is mérlegeljen,ne pedig uszítson és beszéljen a vakvilágba!Ha erre nem képes akkor ön is egy genetikai hulladék avval együtt aki ilyeneket ír saját hazájában élő emberekről!
    Tisztelettel:nduro

  • Úgy látom, a „széthúzó” magyarok mégis össze tudnak fogni, annak ellenére, hogy több száz éve próbálják ezt elhitetni velünk.

    Miért nem támadnak bennünket most olyan elánnal, mint tették ezt Berényi úrral? Ja, egy ellen könnyű volt!

    Az amerikai és a kanadai „magyar újságíróknak”, pedig következő az üzenetem: Ha segíteni nem akartok, akkor kárt ne okozzatok Magyarországnak! Ha csak erre vagytok képesek, akkor bízom benne minden nap reggel egy gyűlölködő, megkeseredett arc néz rátok vissza a tükörből.

  • ” Avagy az-e, hogy egy gazdag, fejlődő és erős Közösséghez (EU)”

    Ezen jót röhögtem, köszönöm hogy nem kell megnyitnom a vicclap.hu-t… 🙂

  • Szendam!

    Hosszú, átgondolatlan levelet írt nekem sok munkával, talán a felületes olvasó még hisz is Önnek. Ellenben nézzük a tényeket, a hülyeség és frázisok pufogtatásával szemben!!!!

    Kik azok az úri/dzsentri jobboldali, aki belehajszolta az országot a II. háborúba?? Tény, hazánk 1941.06.17.-én lépett be, lényegesen később, mint azt próbálják velünk mostanában megetetni. Hazánkat ekkor Horthy Miklós vezette(remélem hallott már Róla), akit a történelem tisztázott, úrnak nevezhető, de DZSENTRI-nek semmiképpen sem, ha Ön is tudja mit jelent a szó. Kicsit a jobboldalt összemossa a mai politikával, hisz nem gondolnák, hogy akkor akár a Fidesz vagy a Jobbik létezett volna. Bonyolult a mondat ezért nem is értelmezhető számomra első olvasatra: zsírosodott jobboldal=Fidesz, magunkfajták= Jobbik. Hűha! Mit jelent ez?Ettől még kertész nem lett jobb.

    Közbenső fejtegetése annyira értelmezhetetlen, de a tárgyhoz semmilyen formában nem kapcsolódó ömlengés, hogy nincs is mit reagálni rá. Ez nem menti ennek az embernek a mocskolódásait!!

    Európai unióhoz csatlakozásunk szintén nem tudom hogyan jön ide, pont most, amikor Brüsszel is elővett egy szöget, melyet készül hazánk koporsójába beleverni. mennyit fizettünk be?, mennyit kaptunk?, mert úgy néz ki nem kapunk lassan semmit vissza. Ez sem mentesít semmit kertész mocskolódásaiból.

    István király! Kedvenc királyom. Mivel már nem csak a gimnáziumi törikönyvből merítjük a tudást, így nyilvánvaló kinek is volt fontos ezt a királyt előtérbe hozni az 1800-as években. Előtte senki nem foglalkozott Vele, ellenben Szent Andással, aki tényleg a hazáért dolgozott. Nem is vágták le a kézfejét, mint az akkori árulóknak. Igen, ha képbe lenne mindenki, akkor tudná a kereszténység már rég itt volt (lásd Szent Márton 316-397.) István külföldi csapatokkal, dzsentrikkel,elszegényedett nemes, magyarokat öletett meg hatalma érdekében. Ez már lehet árulás, akkor jó példa kertész esetében is.

    A 48.-as hősökkel, akik egy elnyomó diktatúra ellen küzdöttek, egy lapon említeni ezt az embert teljes képtelenség. Egyikőjük szájából nem hangzott el soha olyan szó vagy mondat, mely ennek az „írónak” a tollából kijött. A többi fent említett író sem mocskolta sem népét, sem szülőföldjét.

    A példái uram érthetetlenek,értelmezhetetlenek, nem a tárgyhoz kapcsolódnak, szóval:ülj le fiam egyes!

  • T.Rudy!Sok mindennel vitatkoznék önnel,de ugy láttom nem érdemes!Ön egyik szavába az összetertásra hiv fel,de mindjárt ön is szélsősségezik.Ugy láttom hogy eltanulta ön is a kettős beszédet,a kettős mérce alkalmazását.Akinek annyi fájdalmat okozott a világháboru azt nem tudom hogy miért élteti a szélsőséget.A szavaiból azt veszem ki hogy nem az ó-hazában él,akkor miért tudja azt pontosan hogy hogy élnek itt az emberek?Éljen itt s akkor meg fogja érteni !Azt hogy a külföldön élő emberek,ujságirók felhivják a világ figyelmét a magyarországi helyzetre az csak köszönjük.Az amit ön itt Szedamnak kifejt az érthetetlen,s javaslom önnek hogy az igazi történelmet tanulja ujra,mert ez :ülj le fiam egyes!Az aki a II.világháboru borzalmaival a végén egyetért az elképesztő!Az hogy a fidesz és a jobbik szélsősséges az is igaz.Az a fidesz miniszterek akik egy asztalhoz képesek leülni a jobbikkal vitatkozni értem a Pintér,Navracsics miniszterekre mi hanem egyetértés!Kedves uram könnyü külsőleg páholyból nézni és éltetni a jelenlegi rendszert,éljen itt s akkor meglátja.Meglátja hogy a jelenlegi rendszer képviselőitől ajánlott 47 e
    Ft-ból megtud-e élni,mig ők több 100 e Ft-ból,sőt millióból élnek meg havonta amit keveselnek!

  • Kedves Éva!

    Hol éltettem én a szélsőséget? Egyáltalán, ki a szélsőséges? Ön tudja?

    Kettős beszéd! Új szóösszetétel, mely a semmit hivatott magyarázni. Nem látom az én írásomban.

    Nem olvasom azt sem az írásomban, hogy egyetértenék bármilyen háborúval(kicsit olvasson feljebb is), de kinek az érdeke a háború? Erre azért jó lenne talán választ keresni még Önnek is. Miért is tört ki a háborúk nagy része?

    Egy meglátása igaz. Nem CSAK Magyarországon élek, de ezért talán ne ítéljen el senki, de vannak üzleti kötődéseim Magyarországhoz, igaz a munkaadói oldalról. Higgye el tudom mit írok.

    Van egy barátom, aki azt mondta, soha ne vitatkozz olyan emberrel aki nem világlátott, nincs viszonyítási alapja. Ellenben az Önök által nagyra tartott tengeren túli „írók” ugyan olyan szűk látókörűek, mint az, aki soha nem tette ki a lábát egy adott országból.

    Jó eredmény az az egyes!

  • „Az a fidesz miniszterek akik egy asztalhoz képesek leülni a jobbikkal vitatkozni értem a Pintér,Navracsics miniszterekre mi hanem egyetértés!”

    Jól mondod, a fidesz VITATKOZNI ül le a Jobbikkal, ellenben az MSZP-vel és LMP-vel, ugye mostanság ezen három párt nézetei igencsak megegyezőek voltak (akár demagógiáról volt szó, akár nem). De hogyan is lehetne különb, ha a jobbikos szavazók nagy része az MSZP-től (attól a párttól, amely azt hirdeti magáról, hogy demokrata és toleráns) elfordult, megkeseredett emberek (tisztelet a kivételnek). Először ezen kéne elgondolkozni…

  • Remélem, ide többé soha. Csak azt nem értem, mjért Kanada , közben az is az igéret földje lett.

  • Teljesen logikátlan választás Kanada menekültstátusszal, egyértelműen politikai színjáték az egész.

  • Gavriel Zeevi

    Rudy:
    Valamit nagyon nem értek nálad, egy apró pontot.
    „…egy volt miniszterelnöki önéletrajzot: http://en.wikipedia.org/wiki/Golda_Meir
    Gondolom hallott már a hölgyről és azt is tudja, magát a szót-antiszemitizmus- Ő találta ki(vagy terjesztette el) miniszterelnöksége idején, mely 1969!!!!!!!!!!-ben kezdődött.”

    Jól ismerem GM éetrajzát, nem értettem a kapcsolatot a hölgy és a fenti fogalom terjesztése között. Ezért elolvastam a wikiben az egész töméntelen hosszú oldalt – de továbbra sem értem. ???

    Magát a szót Ausztriában alkották 1860-ban, írásban először 1881-ben jelent meg (könyvcímben) ugyancsak Ausztriában, és hála a jó osztrák-magyar kapcsolatoknak abban az időben, Magyarország frissen követte az eseményeket, mert 1883 okt. 6-án Pesten megalakult a Magyar Antiszemita Párt. 15 évvel később megszületett a majdani miniszterelnöknő, aki, igaz, kislánykorában már átélt egy pogromot, azaz, volt módja megismerni a fenti fogalmat a gyakorlatban. De ezen túl – mi köze a fenti szóhoz? Hogy jön a csizma az asztalra??? Talán revideálhatnád – na, nem a nézeteidet, – csak a tárgyi alapjaikat….

  • Kíváncsi vagyok,hogy ezek után beadja -e lemondását a Magyar Belügyminiszter?
    Aki semmit-sem tett meg annak érdekében,hogy Kertész Ákos,Kossuth díjas írót megvédje a Rendőrség!

  • Puchert János

    Kedves Szendam a leirtakkal tökéletesen egyetértek ezért nem is teszek hozzá semmit.

    Ül Viktor a saját kis homokozójának képzelt Magyarország közepén, és ábrándos tekintettel babrálja egy bomba gyújtószerkezetét.

    A bomba idáig is ott hevert a homokozóban, csak homok fedte, a gyújtószerkezete megbízhatóan beágyazódott a földbe, mozdulatlan volt és mozdíthatatlannak tűnt.

    Aztán jött ez a kis tréfacsináló, és elkezdte kapirgálni a homokot.

    Miután szorgalmas – és ez egyéb adottságaival párosítva meglehetősen kártékony kombináció – ma már éppen ott tart, hogy a bombán azt az érdekes kis izét birizgálja.

    Nem is eredménytelenül, mert a bombából újabban valami halk ketyegés hallik.

    A bombát nyugdíjas-társadalomnak hívják és arról nevezetes fürge lábai és sasszemei mellett, melyek a patkány és a hajléktalan elé helyezik a táplálkozási láncban, hogy tagjai mindahányan választók.

    Ezt a réteget nem könnyű felizgatni. Látták ők már Horthyt, látták Szálasit a földön lépkedve és a bitón lengedezve, túlélték Rákosit, Rajk Lászlót, Nagy Imrét, túl a kádári megtorlásokat, szüleik, nagyszüleik megjárták Horthy börtöneit, az Andrássy út 60-at két rezsim alatt is, beléptették őket a tszcs-be, kiléptették belőle, aztán ismét beléptették, aztán vehettek egy kis levegőt.

    És már éppen azt képzelték, hogy a tiszta, friss levegő állandó juttatás lesz, hiszen a hatalom a gyermekeik kezébe került, mert hát olyan szépen szavalt erről az a borostás kis fickó szegény Nagy Imre újratemetésén, aki eltemetettségéből kifolyólag sajnos nem vehetett részt az utolsó orosz cár és családja újratemetésén, jóllehet állítólag ismerte őket személyesen is…

    Hát tévedtek, és ez egy ilyen sokat megélt társaságnál meglehetősen furcsa, hiszen a mi kis tűzszerészünk régi receptek alapján dolgozik, csak abban különbözik nagy elődeitől, hogy ő egyszemélyben Göbbels is – magad uram, ha neked csak egy Szijjártóra futja…

    Ismer a történelem egy-két hálátlan gyermeket, ez a műfaj sem kell, hogy nóvum legyen, eggyel több vagy kevesebb, már nem igazán számít.

    A nagymamák hajdani kedvence most éppen a bukszájukra hajt, és teszi ezt olyan elánnal, mintha ez lenne a megoldás arra a számtalan bajra, melyeket ádáz buzgalommal egy év alatt zömében ő idézett elő.

    Nem voltak a nyugdíjasok ezidáig sem gazdagok, de úgy néz ki, ezentúl a nyugdíjas és a pária szinonimapárt fognak képezni.

    Először is az előrehozott öregségi nyugdíjakat szüntetnék meg, utána elvennék a bányászok kedvezményes nyugdíját, ne dőzsöljenek a nép vérét szívva!

    Nem kell hülyének érezniük magukat, hogy miután évtizedekig a föld alatt pár száz méterrel fejtették a szenet vagy az uránt, most egy olyan pojáca veszi el tőlük megromlott egészségük méltatlanul kicsi csereértékét, aki még egyetlen napot sem dolgozott valódi munkahelyen, merthogy ő csak a miniszterelnökséghez ért.

    Hát persze, hiszen ő a második már a magyar történelemben, aki kicsi gyermekkorától miniszterelnökösdit játszik, de meg is látszik rajta!

    Aztán a szolgálati nyugdíjakat kurtítanák meg, és a járulék korkedvezményes élvezőiből járulékfizetésre kötelezetteket teremtene a trükkös kis tűzszerész, viszont a polgármesterek és a képviselők nyugdíj-kedvezményeihez bölcs előrelátással nem nyúlna hozzá – végtére meg is kell szavazni valakinek a törvényt, nemde?

    Az ember tényleg nem tudja, sírjon, vagy röhögjön – én az utóbbi mellett döntöttem, kényelmi okokból…

    Persze ezzel nincs még vége a nyugdíjasok nagyüzemi szívatásának.

    Számos nyugellátási formát megszüntetnek, helyette az állam jövedelempótló támogatást folyósít, de csak addig, míg ki nem derül, hogy áldozatának van egyéb jövedelme is, merthogy akkor az jut neki, ami a hetedik gyereknek…

    De a legszebb terv, az az özvegyi nyugdíjakhoz kapcsolódik, melyet újra kell állítólag gondolni.

    Némi aggodalmat okozhat, hogy amit eddig Vezérünk újragondolt, az vagy kevesebb lett, vagy megszűnt – szerintem lassan itt lesz az ideje az ő kétharmadát is újragondolni, és erre kevés alkalmasabb társaság van, mint a nyugdíjasok.

    Nekik ugyanis már nincsenek aktuális félnivalóik, nincsenek elveszíteni való állásaik, ők olyanok, mint a proletár a Kommunista Kiáltványban, csak a hétvégi csirkefarhátjukat veszthetik!

    Most még el lehet szórakozgatni ezzel a pármilliós tömeggel, mert vannak sokan köztük, akik nem szedik következetesen a Cavintont és már elfelejtették, hogy a Fidesz azt ígérte, hogy megőrzik a nyugdíjakat.

    Igaz, ha úgy vesszük, meg is őrzik, csak ezidáig nem volt arról szó, hogy a megőrzés helye a saját és a haverok zsebe lesz.

    Ma még olyan a nyugdíjasok tömege, mint a libasereglet gúnár nélkül, de ha akad valaki, aki egy irányba tudja terelni ezt a társaságot, vagy rá tudja venni őket arra, hogy kövessék, az úgy lemossa a kis tűzszerészt a pályáról, hogy nyoma sem marad.

    Az akkor valóságos kétharmad lesz, merthogy ha egy ilyen csapat felsorakozik, akkor vele tartanak a ma munkavállalói, a holnap nyugdíjasai is.

    Nem az a baj, ha egy állam fenntartható, normális nyugdíjrendszert akar működtetni – a baj az, ha csak ötletelés folyik és mindenféle tapasztalatlan kis technokraták emberek százezreinek életével szórakozgatnak.

    Persze lehet tovább babrálni azt az érdekes kis pilinckát, de azért mielőtt kezébe veszi a csípőfogót a mi kis tűzszerészünk, nem ártana emlékeznie arra, hogy melyek voltak az egyszeri tűzszerész utolsó szavai:

    – Jó, akkor most elvágom a kéket…

    Ül Viktor a saját kis homokozójának képzelt Magyarország közepén, és ábrándos tekintettel babrálja egy bomba gyújtószerkezetét.

    A bomba idáig is ott hevert a homokozóban, csak homok fedte, a gyújtószerkezete megbízhatóan beágyazódott a földbe, mozdulatlan volt és mozdíthatatlannak tűnt.

    Aztán jött ez a kis tréfacsináló, és elkezdte kapirgálni a homokot.

    Miután szorgalmas – és ez egyéb adottságaival párosítva meglehetősen kártékony kombináció – ma már éppen ott tart, hogy a bombán azt az érdekes kis izét birizgálja.

    Nem is eredménytelenül, mert a bombából újabban valami halk ketyegés hallik.

    A bombát nyugdíjas-társadalomnak hívják és arról nevezetes fürge lábai és sasszemei mellett, melyek a patkány és a hajléktalan elé helyezik a táplálkozási láncban, hogy tagjai mindahányan választók.

    Ezt a réteget nem könnyű felizgatni. Látták ők már Horthyt, látták Szálasit a földön lépkedve és a bitón lengedezve, túlélték Rákosit, Rajk Lászlót, Nagy Imrét, túl a kádári megtorlásokat, szüleik, nagyszüleik megjárták Horthy börtöneit, az Andrássy út 60-at két rezsim alatt is, beléptették őket a tszcs-be, kiléptették belőle, aztán ismét beléptették, aztán vehettek egy kis levegőt.

    És már éppen azt képzelték, hogy a tiszta, friss levegő állandó juttatás lesz, hiszen a hatalom a gyermekeik kezébe került, mert hát olyan szépen szavalt erről az a borostás kis fickó szegény Nagy Imre újratemetésén, aki eltemetettségéből kifolyólag sajnos nem vehetett részt az utolsó orosz cár és családja újratemetésén, jóllehet állítólag ismerte őket személyesen is…

    Hát tévedtek, és ez egy ilyen sokat megélt társaságnál meglehetősen furcsa, hiszen a mi kis tűzszerészünk régi receptek alapján dolgozik, csak abban különbözik nagy elődeitől, hogy ő egyszemélyben Göbbels is – magad uram, ha neked csak egy Szijjártóra futja…

    Ismer a történelem egy-két hálátlan gyermeket, ez a műfaj sem kell, hogy nóvum legyen, eggyel több vagy kevesebb, már nem igazán számít.

    A nagymamák hajdani kedvence most éppen a bukszájukra hajt, és teszi ezt olyan elánnal, mintha ez lenne a megoldás arra a számtalan bajra, melyeket ádáz buzgalommal egy év alatt zömében ő idézett elő.

    Nem voltak a nyugdíjasok ezidáig sem gazdagok, de úgy néz ki, ezentúl a nyugdíjas és a pária szinonimapárt fognak képezni.

    Először is az előrehozott öregségi nyugdíjakat szüntetnék meg, utána elvennék a bányászok kedvezményes nyugdíját, ne dőzsöljenek a nép vérét szívva!

    Nem kell hülyének érezniük magukat, hogy miután évtizedekig a föld alatt pár száz méterrel fejtették a szenet vagy az uránt, most egy olyan pojáca veszi el tőlük megromlott egészségük méltatlanul kicsi csereértékét, aki még egyetlen napot sem dolgozott valódi munkahelyen, merthogy ő csak a miniszterelnökséghez ért.

    Hát persze, hiszen ő a második már a magyar történelemben, aki kicsi gyermekkorától miniszterelnökösdit játszik, de meg is látszik rajta!

    Aztán a szolgálati nyugdíjakat kurtítanák meg, és a járulék korkedvezményes élvezőiből járulékfizetésre kötelezetteket teremtene a trükkös kis tűzszerész, viszont a polgármesterek és a képviselők nyugdíj-kedvezményeihez bölcs előrelátással nem nyúlna hozzá – végtére meg is kell szavazni valakinek a törvényt, nemde?

    Az ember tényleg nem tudja, sírjon, vagy röhögjön – én az utóbbi mellett döntöttem, kényelmi okokból…

    Persze ezzel nincs még vége a nyugdíjasok nagyüzemi szívatásának.

    Számos nyugellátási formát megszüntetnek, helyette az állam jövedelempótló támogatást folyósít, de csak addig, míg ki nem derül, hogy áldozatának van egyéb jövedelme is, merthogy akkor az jut neki, ami a hetedik gyereknek…

    De a legszebb terv, az az özvegyi nyugdíjakhoz kapcsolódik, melyet újra kell állítólag gondolni.

    Némi aggodalmat okozhat, hogy amit eddig Vezérünk újragondolt, az vagy kevesebb lett, vagy megszűnt – szerintem lassan itt lesz az ideje az ő kétharmadát is újragondolni, és erre kevés alkalmasabb társaság van, mint a nyugdíjasok.

    Nekik ugyanis már nincsenek aktuális félnivalóik, nincsenek elveszíteni való állásaik, ők olyanok, mint a proletár a Kommunista Kiáltványban, csak a hétvégi csirkefarhátjukat veszthetik!

    Most még el lehet szórakozgatni ezzel a pármilliós tömeggel, mert vannak sokan köztük, akik nem szedik következetesen a Cavintont és már elfelejtették, hogy a Fidesz azt ígérte, hogy megőrzik a nyugdíjakat.

    Igaz, ha úgy vesszük, meg is őrzik, csak ezidáig nem volt arról szó, hogy a megőrzés helye a saját és a haverok zsebe lesz.

    Ma még olyan a nyugdíjasok tömege, mint a libasereglet gúnár nélkül, de ha akad valaki, aki egy irányba tudja terelni ezt a társaságot, vagy rá tudja venni őket arra, hogy kövessék, az úgy lemossa a kis tűzszerészt a pályáról, hogy nyoma sem marad.

    Az akkor valóságos kétharmad lesz, merthogy ha egy ilyen csapat felsorakozik, akkor vele tartanak a ma munkavállalói, a holnap nyugdíjasai is.

    Nem az a baj, ha egy állam fenntartható, normális nyugdíjrendszert akar működtetni – a baj az, ha csak ötletelés folyik és mindenféle tapasztalatlan kis technokraták emberek százezreinek életével szórakozgatnak.

    Persze lehet tovább babrálni azt az érdekes kis pilinckát, de azért mielőtt kezébe veszi a csípőfogót a mi kis tűzszerészünk, nem ártana emlékeznie arra, hogy melyek voltak az egyszeri tűzszerész utolsó szavai:

    – Jó, akkor most elvágom a kéket…

  • Zeevi!

    Látom a tengerentúlon is ébredeznek a folyamatos okoskodók. Nincs mibe belekötni most, mint szegény Berényi úr esetében januárban. Küzdj meg az igazadért, de nagyon figyelj mit írok, mert hibázol.

    Mit írtam? Ő találta ki(vagy terjesztette el). Ugye ezt írtam? Miért? Mivel nem írok olyanokat, mellyel másokat bánthatnék, gyűlöletet kelthetnék, diszkriminálhatnék (ellentétben a szülőhazájukat állandóan szapulókkal), sőt olyat sem amiben nem lennék biztos. Mivel Ön is és én is nagyon jól tudjuk miről is beszélek, ezért köszönöm, hogy az Ön kérésére kell idéznem a hölgyet, ha nem is pontosan. Miniszterelnöksége idején kijelentette: mindenki aki bírálja országát, vagy a benne élőket, az antiszemita! Nem én találtam ki, Ő mondta.

    A szó természetesen létezett előtte is, de a jelentése köszönő viszonyban sem volt a mostanival.

    Gratulálok, ülj le fiam: EGYES!

  • Aser!
    Ezekkel az újfasisztákkal kár leállni vitatkozni.

  • Berényi úrral viszont csatáztatok, szegény próbált benneteket meggyőzni. A tények gyerekek, az a fontos. Nem sértegettem senkit, de hát a szellemi vesztesek utolsó mentsvára a sértegetés.Nem, nem vagyok sem újfasiszta, sem antiszemita,sem gyűlölködő, csak egy ember, aki nem tűri az aljasságot.

    kertésznek meg azt kívánom, kapja meg a menekült statust(nem lesz így), aztán amikor tényleg megtámadják majd Torontóban, vagy bárhol Canadában az igazi menekültek, írjon választott hazájáról hasonló szépeket. Akkor hova menekül majd, mert onnét biztos kidobják. Az igazi kanadaiak, nem Ti. Addig is remélem anyagilag támogatjátok az összes üldözött magyar „menekültet”.

    Egy nem „újfasiszta”!

    Egyébként a fasizmust megtanítom Nektek, hogy mit jelent, de az újfasiszta szó, na az érdekes.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus

  • Gavriel Zeevi

    Rudy: hááát…. elég furcsának találom most is az okoskodását. Hiszen azt írta: „ő találta ki, vagy terjesztette el”. Sem ez, sem az. Ezt a „vádat” ezennel a magam részéről lezárom, semmi okoskodás nem fogja igazzá tenni. A könnyedén osztogatott osztályzat sem.
    Ami a nem-pontosan-idézett állítólagos mondását illeti – nem ismerem ugyan, de nem vitatom, épp azért, mert nem tudom, mondta-e vagy sem. Feltételezzük, hogy mondta…. Nem ez az egy mondása volt, köztük sok okos, és néhány buta. Nem akarok itt idézni, de magam is ismerem egy más, buta, meg-nem gondolt mondását, ami egy egész országot háborított fel. Meg más, egyébként okos államférfiak is elpottyantottak ilyen gyöngyszemeket, Izraelben is, más országokban is. És…? Nem ez alapján fogja a történelem megítélni őket.

    A szó mai és akkori jelentésének viszonyát ne firtassuk, mert egy újabb zagyvaságba sem szeretnék belemerülni…

  • Igen sajnálatos, hogy Kertésznek menekülnie kellett, és nem a rudy féle szélsőjobb „hazaffyaknak” kell elmenekülniük. Illetve dehogyis kéne menekülniük: egy tisztességes és erős köztársaságban ellehetnének, mert a rendőrség és a politika tudná a dolgát, hogyan kezelje ezt a barna árnyalatú mocskot. Most egyik sem tudja – ami legutóbb az Új Színháznál történt, tragikusan mutatja ezt.

    És most kormányzati tisztességről szó sincs, a szocik idején (állítólag) ellopott tíz és százmilliók után bekövetkezett a jogilag megalapozott milliárdos, tízmilliárdos lopás és a közpénzek átirányítása a haveri gazdasági körök zsebébe – érdekes, erre nem röpül rá se Polt, se Budai. Holló a hollónak szemét ki nem vájja.

    A köztársaságnak is lőttek, mert ami van, az olyan, mint a múzeumi bogárgyűjtemény: szép és csillogó, színes bogarak vannak dobozokban szépen elrendezve, olyanok, mintha élnének, de belül mégis mindegyik üres, kiszáradt, élettelen. Ilyen a mi köztársaságunk, ilyenné tette a rudykat eszközül felhasználó orbánista hatalom. Ilyen a rudykra alapozott hatalom manapság.

    Azt javaslom, Rudy, maga ne jöjjön itt a primitív történelemszemléletével, szájára ne vegye 48 hőseit, mert azok magát vasvillával kergették volna el a pesti utcáról! Az úri-dzsentri osztályról pedig ne 1941 jusson eszébe, hanem mindazok a magyar írók, közírók, újságírók, gondolkodók, politikusok, akik már az 1800-as években észrevették ennek a rétegnek a hihetetlen maradiságát, betokosodottságát, reakciósságát, és akik rájöttek, hogy amíg ez az osztály tartja kézben a tényleges hatalmat, addig Magyarország nem tud fejlődni. Ezen osztály évtizedeken át folytatott elhibázott és erőszakos politikája vezetett Trianonhoz, vezetett oda, hogy mint ma, Magyarországnak egyetlen szövetségese, egyetlen barátja sem volt a béketárgyalásokon. Ez az osztály hajtotta ki a Don-kanyarba a katonáinkat, ez kötötte az országot Hitlerhez, ez az innen származó tehetségtelen garnitúra – élén az istenített Horthyval – volt képtelen kiugrani a háborúból, ez a gyalázatos banda utasította el a Szovjetunió békeajánlatát és vesztette el ezáltal az esélyt Erdély helyzetének újratárgyalására. És ma ez, a Széchenyit anno őrületbe kergető ócska történelmi osztály a hatalom ideálja, egy műveletlen, provinciális, viselkedni nem tudó, felcsúti focista vezénylete alatt.

    Kertész megfogalmazása erős, de a tapasztalatok szerint igaz! Olyan szolgalelkűséget, olyan behódolást, olyan gumigerinceket lehet ma tapasztalni Magyarországon, hogy az undorító. Döbbenetes azok után, hogy ez az ország gyakorlatilag diktatúrából diktatúrába menetelt az elmúlt sok-sok évtizedben. És ebből nem azt szűrte le, hogy soha többé olyan politikusnak nem hiszünk, aki egyeduralmat épít ki – mint a mostaniak – hanem azt, hogy fogd be a szád, mert rosszul jársz, alkalmazkodj a helyzethez, alázatosan hajlongj a hatalom előtt, és eszedbe ne jusson szolidaritást vállalni azokkal, akiket a hatalom eltapos. Ha ezt értette Kertész genetikailag determinált alattvalói hajlam alatt, sajnos egyet kell értsek vele!

    Rudy, annyit azért tanácsolok magának, hogy ne használjon ilyen mondatokat: „Miért is tört ki a háborúk nagy része?”

    Ilyen tökéletesen értelmetlen, filozopterkedő kérdést a fél-, vagy alulművelt emberek tesznek föl, akik dúsan tenyésznek a mai magyar szélsőjobb berkeiben, és úgy gondolják, hogy elolvastak pár, természetesen szelektíven kiválasztott történelemkönyvet, aztán ebből a „magasságból” már képességük van a történelem hallatlan bonyolult kérdéseire választ adni. Holott csak a félműveltségüket fitogtatják, és igazolják a mondást, hogy a világ tele van magabiztos ostobákkal, és hallgatag okosokkal. Számtalan ilyen alakkal találkoztam már, akikre pár jellemző biztosan illik: hogy vitaképtelenek, rögeszmések, és nem a tényekből vonnak le következtetéseket, hanem a tényeket szuszakolják előítéleteik és rögeszméik Prokrusztész-ágyába.

    Visszatérve Kertészre: Kertész mindig is magyar volt, egész élete ide köti, egész írói munkássága magyar és Magyarországról szól. Gyalázatos, tűrhetetlen, amit a jobboldal művelt vele, de ugyanilyen gyalázatos és tűrhetetlen az, amit a gyáva és kiállni képtelen magyar baloldal és a liberálisok csináltak vele, amikor de facto elhatárolódtak Kertésztől, a megértés legkisebb jele nélkül. Kíváncsi vagyok, meg fog-e valaki közülük nyilvánulni Kertész kivándorlása kapcsán – sok illúzióm nincs. Lapítani fognak most is.

  • T. Zeevi!

    Köszönöm a hozzászólást, de legfőképp az egyetértésedet. Ritka pillanat amikor elismeri valaki közületek, másnak is lehet igaza. Még egyszer köszönöm és ezennel büszke is vagyok rá, el tudtad ismerni, nem Nektek van valamiben igazatok.

    Büszke vagyok Rád azért is, mert elismerted ákos kertész „egy buta mondását, ami egy egész országot háborított fel”, köszönöm, hogy elismered,hogy ez egy aljas tett volt SZÜLŐHAZÁD!!! ellen.

    Ha már Ti is így látjátok, akkor rendben lesz(hetne) minden.

    Gratulálok, ha más is belátja a hibáját, szép volt Zeevi, büszke vagyok Rád. Beszélj a Többiekkel is.

  • Rudy

    deigy komolyan te miert nem a vilagitotoronyfeju repedtsarku vibratorban himbalodzo jokurvaanyadat szorakoztatod ezzel a naonaci zagyvalekkal?….eltakarodjal innen, mert en nem csuzlival megyek rad, hanem felautomataval es hidd el nem tevesztenek, mint az allitolagos szemkilovetok… majd az uresen tatongo szemgodreidbe tuznek egy-egy arpadsavos zaszlot sormintaul te feregnyulvany! orban veled egyutt a szemetdombon vegzi, eddig tartott a felcsuti paraszt feltorekvo alma! a kormany veled egyutt maximum az orszag 1/5-odet kepviseli, ha a 4/5-od megindul eltapos benneteket, mint egy ferget teljesen megerdemelten! elindult a visszaszamlalas, melymagyarkodhattok eztan a POKOLBAN!

  • andrás bakos

    Légy átkozott vén hazaáruló mocsok!

  • Andras Bakos

    az igaz magyaroknak nincs hazajuk, ellepte a szenny az orszagunkat, igy elarulni sem lehet, elobb ki kell takaritani onnan a szennyet…..szerencsere mar jon a segitseg, hamarosan megjarod meglasd te fereg!

  • Gavriel Zeevi

    Rudy, te nem csak írni nem tudsz, de olvasni sem! NEM K.Á. egy buta, ország-háborító mondását említettem, hanem Goldáét. De ha már itt tartunk – K.Á. „genetikus” jelzőjével sem értek egyet. A cikkének többi részével igen.
    llyen tartalmú kritikákat Magyaro-ról más nagy magyarok is tettek, pl. Ady Endre, Márai, és sokan mások. Igaz magyarok ők, mert fáj nekik hazájuk elbutulása. Ha akarsz, idézhetek, vég nélkül.

    És mi az, hogy „Nektek”, „Ti”? Megint az a jó, kedves ellenségkép? Ellenség nélkül nem tudnál (tudnátok…) meglenni? Démonizálni kell egy csoportot, hogy aztán minden bajért őket okolhasd, világért se magadban (=magatokban) keresd a hibát? Légyszi, definiáld egy kicsit, ki az a „mi” és ki az a „ti”! Hadd halljunk még egy kis bölcsességet, színvallást.

    Persze, hogy el tudom ismerni, ha valamiben nincs igazam (=igazunk…). Miért, te (=ti) nem?
    Csak ne légy olyan büszke, lehet, hogy még a lélegzeteddel sem értek egyet…

  • Az egyik legfontosabbat mondatot szeretném itt kiemelni: „Ezt a fájdalmas döntést nem Magyarország és a magyar nép ellen hoztam, amellyel mindig sorsközösségben éltem, hanem erre a lépésre a jelenlegi kurzus miatt kényszerültem.” Ez azért fontos, mert majdnem minden hozzászólás Kertész úr ellen arra épít, hogy Ő a hazája ellen van. Kertész úr a Hazajáért van és azok ellen, akik a hazát mint egy köpönyeget használják, abba burkolóznak, avval takaróznak ahhoz, hogy politkai és anyagi céljaikat elérjék.
    Az csak sajnálatos, hogy magyarország jelnlegi miniszterlnöke avval a propagandával uszítja egymásnak a magyarokat, hogy akárki is kritizálja Őt vagy azokat az embereket akiket Ő kiválasztot -hogy Magyarország jelenéről és jövőjéról döntéseket hozzanak-, azok mind Magyarország ellenesek. Orbán mondta külföldi diplomatáknak választása elött, hogy „ne figyeljenek arra amit mondok [hogy megválasszanak]”, de ez nem hazaellenes ugye? Orbán az, aki egy porno magazin volt tulajdonosát nevezte ki a Mediahatosagok élére, de hát ez az ország érdekét szolgálja, nem? János Lázár az, aki azt mondta, hogy „aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér”, és evvel nincs semmi baj? A 16 %-os új adókulcs elősegítette, hogy a gazdagabbak még több pénzt tarthatnak meg, míg a szegenyebbek kevesebb pénzt visznek haza. Az itteni kritikus hossászólóktól kérdezem, hogy egyetértenek-e az Orbán kormány mondatokkal, tettekkel? Aki bármelyik fennti intézkedéssel, véleménnyel nem ért egyett az ugyanis hazaellenes Önök szerint.

  • ez az orban egy hitvany fereg! csaucseszku sorsara jut, addig kapalodzik!

  • asher alexander

    NDURO!
    1,; en fiam Beregszaszon szulettem 1926-ban!!
    2,;-nekem es a teljes csaladomnak az a sors jutott,hogy a Magyar Csendorok jottek osszeszedni minket,majd irany a Getto,onnet meg a Waggonokba Auschwitz fele!!-(persze elotte jol elvertek mert zsido vagyok es elszedtek mindenemet)-
    ott a Birkenau-i Judenrampan volt „szerencsem” sorbaallni a hirhedt Dr Mengele elott aki egy hanyag legyintessel futyoreszve Gazba kuldte a csaladom 11 tagjat!!!!
    3,;- a Magyar kormany altal kibocsajtott zsidotorvenyek ertelmeben,nekem es a kutyaknak TILOS volt Padra ulni,Parkba menni,a Jardan menni,Viragot venni,stb-stb!!!
    az hogy te mit hiszel el es mit nem engem cseppet sem erdekel!!
    -en tudom mit eltem at ott es akkor kiknek a jovoltabol!!
    -es ne gyere itt a nemet keressel zsido ugyben,mert a 39 Majus 5-en,hatalyba lepett II.-ik zsidotorveny idelyen-(39-evi IV.ik TC)-a Nemetek sehol sem voltak meg!!
    a vilaghaboru csak 39 Szept.01-en tort ki!!a Magyar zsidotorveny eletbe lepett Magyarorszagon jo 3 honappal elobb!!

  • bunozoknek all a vilag manapsag magyarorszagon, pinter, mint maffiafonok gondoskodik a dolgok „torvenyes” keretek kozott tartasarol, orban es simicska „atcsoportositja” a penzeket es a fasisztak mindehhez miniszterelnoki segedlettel asszisztalnak! NEM USZHATJAK MEG! ORBAN TAKARODJ!

  • asher alexander

    Liber Reb Gavriel Zeevi!
    te nem tudod mit beszelsz Chaver!!!!

  • asher alexander

    Ja!!
    -es meg mielott valamelyik okoska pofazna!!
    NEM Fogadtam el es NEM is fogadok el Semminemu ugynevezett-(Mocskos dolognak tartom,”felajanlani” egy felnott elveszitese utan 50$-t,egy gyerek utan 30$-t!!meg megvan a nyomtatvany errol!!)-„karteritest Senkitol!!!!
    az en szeretteim draga emleke NEM ELADO SENKI RESZERE!!!!

  • persze en is olvastam, hogy a magyarok mar joval a haboru elott kuldtek a halalba a zsidokat ezrevel es volt, hogy a nemet naci tisztek allittattak le ezeket, senki nem ertette ezt a buzgalmat! ezek voltak a melymagyarok! nekem forog a gyomrom ettol az egesztol na meg attol, hogy osztonosen erzem, nem lehet targyalasokkal megoldani mar ezt a mara kialakult helyzetet! itt sokkal durvabb dolgokra szamithatunk mostantol! ezt sikerult orbannak kiprovokalni, csakhogy felcsuti bugris parasztbol vagyonos parasztta valhasson! szuletett bajkevero! verje meg az Isten!

  • asher alexander

    libas misi,;
    jo pelda ra a magyar kormanydontes amely onkent es dalolva adott at a nemet einsatzkommando gruppe A reszere-(kommandofuhrer Dr Arthur Nebe SS Gruppenfuhrer)-10 000 kulfoldi allapolgarsagu-(tobbsegeben lengyel es ukran zsidok)-zsidot amibol is lett a Kamenec Podolszkij-i meszarlas!!
    ———————————————————————————————-
    persze a Magyar csendorok-(Feketehalmy-Czeydner Ferenc Csendoralezredes vezetese alatt)-Rendorok,Honvedek is kitettek magukert 1942-ben Novi Sad-on!!

  • De miért is nem Izraelbe menekült el???????????????????????????

  • asher alexander

    rozal!
    mond mar!
    te egyedul vagy ilyen elvetemulten hulye,vagy segit a csalad is!!???

  • Hozzászólásaim a hsz.-okhoz:
    1.) „A Törtrénelem az Élet Tanítómestere!”;
    2.) „Okos ember a mások hibájából tanul.”;
    3.) „Amely nép nem ismeri a történelmét, annak sem jelene, sem jövője nincs!”;
    4.) „Minden diktatúra arról ismerszik meg, hogy a maga kívánságainak megfelelően alakítja a Múltat.”;
    5.) „Akié a Múlt, azé a Jelen és a Jövő is!”;

    6.) „RUDY”, maga egy ország-, nemzet- és hazaáruló BAROM!

    Írjon amit akar (remélem kitíltják innen – joggal!), én magával többet semmilyen módon nem állok szóba! Különösen azért, mert maga nyílvánvalóan össze-visszacsavargatva az általam leírtakat, egyetlen értelmes szót nem volt képes leírni felvetéseimmel kapcsolatban.
    „RUDY”! Ha maga Magyarországon van, akkor Kertész Ákosnak, meg Mohácsi Viktóriának tök’ igaza van abban, hogy emigráltak!
    Teszem hozzá: FORDÍTVA KELLETT VOLNA!

    Javaslom, hogy tegyünk egy alapítványt, melynek számlájra begyűlt pénzből építtessünk egy NAGY űrhajót. Abba tegyük bele OVi-t és Bandáját – meg a bérkommentes Hülyéit, a „PPP”-t (Perselyfosztogató Pedofil Papok) és „RUDY”-t is! Osztán lőjjük ki Őket egy általuk kiválasztott irányba (kivéve a Föld!).

  • en tudnek olcsobb megoldast is:)

  • Nekrológ:
    Eltávozott közülünk egy idegen.
    Már vártam, hogy Kertész Ákost mikor beszélik rá „barátai”, hogy kérjen menedékjogot Kanadában! Megtörtént.
    Szavaiból kitűnik, milyen nagy magyar is volt Ő – bizony, milyen szépen megfogalmazta rólunk a véleményét. (nem azt mondta, mi ,hanem, hogy a magyarok)
    Mi – tudjuk tőle – genetikusan alattvaló, a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül felelős nép vagyunk.
    Nos, mintha már hallottuk volna e szavakat – más nép, népek vonatkozásában másoktól. Ezeket hívjuk mi fasisztáknak, náciknak!
    Mondhatnám, Kertész Ákos fasiszta, náci! De azt hiszem, csak egy megtévedt, beteg, félrevezetett Alzheimer-kóros öregember! Vénségére zászlóként lobogtatják, mint a balliberális igazmondás példaképét, a gyalázatos jobboldal áldozatát. Talán még Nobel-díjra is javasolják! Ugye, senki sem hiszi el, hogy fizikailag bárki is bántalmazta volna, már rég nem foglalkozott vele a kutya sem! Ha ilyet Ő állított, akkor nagyot hazudott, ha a balliberális újságírók, akkor nem csodálkozom, hiszen ez a lételemük.
    Na és a hozzászólók – Kopácsi mindjárt a nemzetközi hadjáratra gondol – felteszem, beindul a nemzetközi balliberális mocsokgyártók hada, akik mindig megmondják, ki a demokratikus.
    Asher Alexander, aki aztán gyűlölködő antimagyar a javából, folyamatosan nyomja ifjúkora sérelmeit, most meg védelmet kér – fölöslegesen (mert a kutya se törődik vele)– egy megzavarodott ember számára. Amúgy Asher kiirtana minden magyart, kivéve a zsidó származásúakat, persze, csak ha balliberálisok.
    Szendam ugyanolyan hiteltelen és álságos hazaáruló tényferdítő, ahogyan azt már korábban számtalanszor megtapasztaltuk. Hogy Puchert honnan veszi a sok sületlenséget, hát azt a Jóisten se tudja, viszont jókat lehet derülni rajta!
    Viszont, hogy ez a libafosos Libas milyen hülye, ezt már tanítani kellene!
    Ja, és igaza van Rozálnak, miért nem Izraelbe „menekült” ez a mi nagy írónk? Hiszen oda helyből megvan az állampolgársága. Igaz ott kevésbé hinnének neki – ugyanis jobban ismerik a valódi helyzetet – így nehéz lenne menekült státust kapnia! Marad a hiszékeny, befogadó Kanada, meg az ott lebzselő balliberális bagázs, akiknek baromi jól jön a felhajtás, az újabb gyűlölködési lehetőség. Meg kell mondjam, kicsit unalmasak már ezek a mesterségesen előállított, a nyilvánosságot félrevezető média-manipulációk! Nem baj, a kutyák ugatnak majd, a karaván pedig halad tovább! Remélem, hogy itt maradt rettegő elvtársai is követik őt Kanadába. Nem fognak hiányozni!

  • Felháborít az az undok hazánkat mocskolódó írások,melyek az önök országában megjelennek (KANADA) Önök minden mocskot szórnak M.o ra
    anélkül,hogy az igazsághoz valami köze lenne.Nem beszélnek arról,hogyhogy ball -lib nyolc éve alatt mi történt.erről nagyon hallgatnak.Vegyük már észre,hogy ki log a lólába! Ugyan is a szélsőségesek akikről most beszélnek az elmúlt nyolc évben kaptak teret lásd náci felvonulások,cigány üldözés….. Ezek az urak ahogy annak idején nagyapjuk tette ők ugyan így cselekedtek,csak nem magán vagyont hanem az államit, vagyis a nép vagyonát szerezték meg.meg kell nézni kik a mai milliárdosok! Ország nekik köszönthetjük,hogy a mezőgazdaságunk és iparunk „romokban”..Jelzem én nem vagyok egyik oldalakhoz tartozó sem, de koromra való tekintettel sokat láttam és tapasztalta.Engemet borzasztóan felháborít az igazságtalanság . Ez amit hazánk ellen folytatnak eszt a nácik és bolsevikok alkalmazták, ugyan is csak az létezhet ami tőlük ered nincs más vélemény. .Megjegyzem,hogy ha marat volna a régi 49 es alkotmányunk bizony megnézhetnék magukat akik az országról hazugságokat terjeszt,főleg külföldön!! A szélsőségesnek mondott jobbikba többen vannak ki ábrándult (szocialisták)

  • Azért e balliberális oldalt ritkán látogató, a stíluson meglepődő honfitársaimnak ideírnám a balliberalizmus általam – gyakorlati tapasztalatok alapján – elkészített meghatározását, s mindjárt érthetővé vállnak a balliberális hozzászólások:
    A XXI. századi liberalizmus a pénztőke kiszolgálója, a demokrácia, a szólásszabadság, az emberi jogok álarca mögé bújva a legdurvább, legmocskosabb módszereket is felhasználja, hogy médiahatalmánál fogva a tömegeket félrevezesse, a vele egyet nem értőket ellehetetlenítse, végső eszközként az antiszemitimus, a rasszizmus, a homofóbia vádjával illesse őket. A tények eltorzítása, vagy elhazudása, az álságosság, a gerinctelen, gátlástalan hazudozás ugyanúgy hozzátartozik a mindennapi eszközeikhez, mint a megfélemlítés, újabban a fizikai fenyegetés alkalmazása a más nézetek, eszmék képviselői ellen. Cinizmusa, a nemzeti értékek becsmérlése, a család, a nemzet fogalmak eliminálása, a társadalom szöveteinek felbomlasztása egyetlen célt szolgál, a pénztőke háborítatlan uralmát. Mindezt a szabadság és demokrácia nevében!
    Naponta szembesülünk ezzel. Jelenleg a legnagyobb veszélyt Európára nézve ez az újkori liberalizmus – vegyítve a baloldali és zöld mocsokkal – jelenti. A család elleni támadások a társadalom szöveteinek bomlasztása, a társadalom lezüllesztése a liberális értékrend szerinti „színvonalra”, mind a gombnyomogató, buta és befolyásolható tömegek megteremtése irányába mutat. Mindezek tetejében ott ül majd egy, a pénztőkét kiszolgáló elit, és az őket majmoló, gazsuláló média! Érdekes, hogy a „megtért”, azaz nézeteit megváltoztató és őket most már kiszolgáló egyéneket milyen lelkesen befogadják, elnézve korábbi „bűneiket”, viszont kérlelhetetlen és mocskos hadjáratot indítanak minden ellenkező egyén ellen!

  • Legutóbb, amikor Canadában jártam ellátogattam a Magyar Házba, ahol hasonló disszidensekkel találkoztam mint itt. Egy barátom invitálására elmentem a, ha jól emlékszem a Bloor st.-en lévő Contry Style, étterembe, ahol ultiztak a fiúk. Megkeseredett, boldogtalan emberek mindkét helyen. Úgy látom itt is csak ilyen agyament, beszűkült látókörű idiótákkal „találkoztam”. Ennyi hülyét rég nem láttam még egy helyen. Tények nem számítanak, mindenki ontja magából a 40-50 éves sérelmeit, a múltban él. Mindenki hibás, csak Ti nem.

    Libás Misi! Boldog lennék, ha találkozhatnék Veled, gondolom szellemi nyomorok mivoltod a testiben is képet ölt.
    Javasolnám mindenkinek a Csernus doktort, dobjátok össze a pénzt, talán Ő segíthet Rajtatok.

    Bocsáss meg Istenek, hogy ilyen silány, senkiházi közösségbe ereszkedtem.

  • Üdv mindenkinek !

    Szeretnék politika nélkül csak észérvekkel hozzászólni a „Kertész-ügy”-höz.

    Ez a 80 éves öregember bárhova mehetett volna a világon ahol nem ismerik és élhetetne nyugodtan !!! Ő ehelyett Kanadába jött és menedékjogot kért, mert tudta – vagy valaki felvilágosította – hogy ügye elbírálásának időtartama alatt állami segélyen élhet a feleségével együtt. NAGYON RAFINÁLT !!!

    Én az ilyen Kertész félék eltartásához nem akarok hozzájáruln az adó-dollárjaimmal, vannak tőle sokkal rászorultabb és érdemesebb harmadik világból érkező igazi menekültek akik még valami jót is tenni fognak Kanadáért !!!

    Nem kívánok semmi rosszat a Kertésznek, felőlem élhet Kanadában is – elég nagy az ország – DE ÉLJEN A SAJÁT PÉNZÉBŐL ÉS EMBERSÉGÉBŐL !!!

    1 kanadai magyar (aki nem moslékzabáló)

  • Rudy

    biztosan meglepnelek, en nem a magyar hazban peneszedok taborahoz tartozom en nemreg jottem el otthonrol az ilyen foldsotet gyokerek miatt, mint TE es csak annyit mondhatok, hogy felolem szophatod az orbant, vonat ezerrel, de ha tonkreteszitek az orszagunkat eltaposlak, mint egy ferget!

  • Mike Spike

    te seggfej, honnan szeded, hogy a te osszegazsulalt dollarjaidra szuksege van? tomd a pofadba a dollarjaidat, abba a rusnyaba es fulladj meg tole …valoban te nem moslekzabalo vagy, hanem maga a moslek!

  • LIBAS MISI !

    Én nem minősítelek, a soraid megteszik helyettem, de te szerintem fel sem fogtad fel mit írtam … biztos nem Kanadában élsz 🙁

  • valoban Mikespike

    mindenkit a sorai minositenek, a te soraidbol arad a mocsok es rosszindulat!

  • LIBA MISKA!

    Látom azért elég gyorsan sikerült az Ő „szintjüket” elérned. Csak így tovább Misi. Azért Te is egyet értesz velem valamiben. Sajnos a Magyar Házzal….

    Egyébként nagyon tetszik az írásmódod is, se fogalmazni, se helyesen írni nem tudsz, szókincsed nulla, de acsarkodni azt már tudsz. Hidd el élnek ott normális emberek is, de javasolnám tanulj meg angolul, de ha az nem megy, valószínűleg nem fog menni ahogy elnézem az agyi kapacitásodat, akkor keress normális magyarokat akik kicsit tanítanak. Rád (is) fér.

  • Rudy

    fuck you!

  • Na ennél azért kicsit jobban kellene még használni a nyelvet.

  • Kedves Christopher Adam Főszerkesztő!
    Itt már mindenféle elmegyógyászati eset, netto hülye is kifejtheti a véleményét?
    (… még Én is? … szerintük …)
    Persze a mondás szerint: az, hogy mi a normális, mindíg és csakis a létszám dönti el!
    No, ezért van ma Mo.-on (mínusz „köztársaság”) annyi szavazója „Darth Victorius”-nak és tanítványának „Darth Vonagaboricus”-nak.
    És ezért mennek ki az országból a mohácsiviktóriák, a kertészákosok, meg a …
    … jólképzett, de alulfizetett magyar eü-szakemberek, mennek a magyar tanárok Ausztriába pincéreknek, takarítónőknek …
    … akiket a fasiszta és rabszolgatartó Orbán-állam szerződésekkel akar az országban tartani! …
    … ahelyett, hogy megfizetné őket!
    … ehelyett az idiótákat (párt), a tolvalyokat (párt és „vállalkozók”), meg a „PPP”-t (Perselyfosztogató Pedofil Papok) fizetik! …
    … meg a „tatulus”-okat, meg a „rudy”-kat! …
    … az AGYALÁGYULT IDIÓTÁKAT!!!

  • egy ember által elkövetett aljasságnak, mint a hazaárulás…. semmi módon sem lehet a származásával kapcsolatba hozni, de a származása mögé bújni sem……..

  • te rudygenya

    miert hivatkozol agyi kapacitasra arrol az oldalrol, ahol egy hidfoglalo tanfolyammal es elmeorvosi igazolassal kavarjatok a szart ezerrel?! mit is kezdenetek az ertelemmel, eszervekkel? majd cizellalt kormondatokban proballak gyozkodni azt hitted??? jobb ha szamolsz azzal, hogy az ertelmiseg a balliberalis oldalon van, a tanacsodat meg joadnyad budi falan felejtett noklapja kalendariumara firkaljad, itt senki nem kivancsi ra!

  • Pontosan tudom, ki Kertesz Akos.
    Fogalmam sincs, ki a franc lehet Mike Spike es mik lehetnek az erdemei, vagy mivel jarult hozza Canada felviragoztatasahoz, amitol ekkora pofat nyit.
    Az epe omlese lenyege a „Kertesz felek” neven beazonositott csoportra is iranyul, nem talalgatok, hogy ez Mike Spike nyelven mit jelenthet, nekem azt jelenti, Mike Spike egy fereg.
    Amikor o kert menedekjogot Canadaban, biztosan nem utasitotta vissza az azzal jaro juttatasokat, bar se elozo erdemei se kesobbi hozzajarulasa valoszinuleg nem vittek elorebb ezt a nagyszeru orszagot.
    Kertesz Imre sajat embersegebol mar igen sokra vitte. Mike Spike valoszinuleg olyasmivel nem dicsekedhet, es feltehetoen az ado dollaraival egy hangyacsaladot sem tudna eltartani. Rovidebben fogalmazva: pofa be, Mike.

  • LIBAS MISI

    te mű-liberális agyhalott !!! szerintem te vagy az aki kitalálta, hogy Magyarországon a cigány-pecsenyét hívják roma-pecsenyének 🙂

    Mindenesetre kíváncsivá tettél, hogy ennyi ésszel hol és miből élsz ???

  • Mike Spke

    anyadat szopatom reggeltol estig, persze mindig massal…

  • Libas! Úgy látom másnak is feltűnt, mekkora egy barom vagy! Tényleg nem tudom, de szerintem a sárga ház utolsó lakójaként kértél menedékjogot Kanadában – már, ha ott vagy és nem itthon rontod a levegőt. Mindenesetre örülök neki, hogy a ballibesek ilyen baráttal büszkélkedhetnek!

  • LIBAS MISI

    ha te ilyen kis perverz vagy; mit szólnál ha én a te édesanyádat – aki rég megbánta, hogy a világra hozott – a hátádon elégíteném ki análisan !!!

  • Miért nem szeretik a magyarokat külföldön, miért mondják azt, nem vagyunk összetartóak?

    Aki a fentieket végigolvassa, látja. Nem ismertem ennyi rosszindulatú, buta, frázisokat pufogtató embert soha életemben. Csodálatos vita volt ez a mai. Voltam minden ami köszönő viszonyban sincs a valódi mivoltommal. Kaptam hideget-meleget, mert más a véleményem. Pár IQ hiányos a hosszú évek óta nap, mint nap elcsépelt agymenését rám öntötte, melyeket évekkel ezelőtt a hazai honfitársak szájtátva hallgattak. A történetek az évek alatt hogy módosultak, azt most látjuk.

    Nincs magyar összefogás? De van!!! Összehoztam. Nem mocskolódtunk, nem szidtunk, nem diszkrimináltunk. Csak a tényeket mutattuk meg Nektek. Összefogtunk, nyertünk. Többen a gyűlölködők közül elfutottak. Maradt a fiatal tökfej, meg egy-két mocskolódó. Sértegetés, ez a szellemi párbaj veszteseinek utolsó mentsvára…

    Most viszont megérkezett a nagyokos, évekig osztotta az észt ezeken az oldalakon, kinyírt a hülyeségeivel mindenkit. Ezt a régi cikkek kommentjeiben megnéztem. Most nem sikerült. Összefogtunk ész érvekkel, bizonyítékokkal az emberi butaság, korlátoltság ellen.

    SZENDAM!!!! Sírsz az óvónéni után! A játszótered kicsi lett, mert valaki nemet mondott és jobb Nálad. Tiltsuk ki, öljük meg. Ennyit tudtok.

  • Schäfer-Koch Ferenc

    Kertész, miután kibaszta a biztosítékot gennyes, gyűlölködő nyilatkozataival, sírva elrohant, mivel-láss csodát-elfogyott körülötte a levegő! Egy 80 éves embernek lehetne több esze, főleg, ha szereti ezt az országot, mint a cikk hazudja! Lehet jogos kritikát megfogalmazni, diplomatikusan előadni, de ő nem ezt tette! Belénkgázolt, igazi gyűlölködő zsidó módjára! Bár minden hasonszőrű társa kitakarodna végre!
    Mégsem teszik, mert kurva nagy biznisz nálunk rettegő kisebbségnek lenni!

  • Azért annak örülök, hogy a kanadai balliberális mocskolódást más magyarok is észreveszik és megpróbálnak észérvekkel, igazsággal fellépni – meg kell mondjam, tapasztalataim alapján ez falrahányt borsónak néz ki! Csak reménykedni tudok!

  • CSIBACSI

    én is tudom ki a Kertész Ákos ! Már találkoztam vele.

    Csak, hogy nyugodtan aludjon elárulom 1 rokonom szponzorált, úgy kerültem Kanadába. Soha nem vettem fel semmilyen „juttatást” és már nagyon régen 6 számjegyű adót fizetek minden évben, remélem maga is 🙂

  • Schafergenya

    hogy nem tudtok onkritikat gyakorolni az nem Kertesz bune, mert az is genetikailag kodolt magyar tulajdonsag, hogy mindig masra mutogattok es soha nem vallaltok felelosseget a tetteitekert, ezert megyunk egyik haborubol a masikba, mig nyugaton elvesztik turelmuket es felosztjak a maradek teruleteinket is… vagy kialakul egy szerbiahoz hasonlo es amerika fog bombakat kuldeni a fejetekre….akkor majd el lehet gondolkodni az eroviszonyokon meg a minden alapot nelkulozo nagy pofatokon!

  • Mike Spike

    hazudsz

  • T.Rudy!Sikerült önek egy uj szint behoznia,Azokat akik önnel nem értenek egyet azt addig csüri csavarja amig megmagyarázza hogy mindenki egyet ért önnel.Én közlöm itt önnel egyenesen én nem értek önnel egyet.Nem értek azért mert itt ön magát okosabnak tartja,még akkor is ha szavaival a szegény embereket ostorozza.Amint irtam önek itt kell élni s meg kell érezni a mai kormány áldásos tevékenységét,nem csak hazajárogatni üzleti célból.Ugy könnyü az észt osztogatni.

  • Miska!

    Nézd meg ezt, magyar felirattal megy, hogy Te is megértsd. Hidd el tanítalak.

  • LIBAS MISI

    nem hazudtam, dicsekedtem !!! tedd meg te is 🙂

  • rudy

    csak azert nem fogalmazok angolul, mert nyilvanvaloan sokkal szinesebb szitokszoval rendelkezik a magyar nyelv, mint az angol….a fuck yout nem nagyon lehet varialni, de a budoskurvaanyadat annal inkabb!

  • Hát Rudy! Ezért kapsz most meleget, hideget, ami belefér! Mint megírtam már, a XXI.sz.-i liberalizmus már meghódította az USA-t, Kanadát is részben, most Európára fáj a foguk.
    Nehéz ellenállni, de muszáj, mert Európa is posványba süllyed!

  • Mikespike

    azzal dicsekedj, milyen szepen tudsz leugrani a CN tower tetejerol! szivesen megneznelek becsapodaskor…

  • T. Tatulusz!

    Már eddig is egyetértettem Veled a mostanit, köszönöm. Nem bánom ezt az egészet, remélem sokan olvassák és látják mire képes az agymosás. Az igazsághoz hozzátartozik, nagyon közelről szemlélem ezt a hétköznapokon is, igaz nem Kanadának hívják az országot.

  • haha ti fogjatok megmenteni europat???? istenem az aktiv dolgozok 47 %-a van minimalberre bejelentve, magyaran mindenki ugy eli tul, hogy lop csal hazudik es majd ti mentitek meg a nalatok lenyegesen tisztessegesebb, szorgalmasabb nemeteket, svedeket, osztrakokat???? haha agymosasrol nem lehet szo, mert nincs agyatok ti seggfejek!

  • Gavriel Zeevi

    ASHER ALEXANDER: „Liber Reb Gavriel Zeevi! te nem tudod mit beszelsz Chaver!!!!”

    Azért jó lenne, ha kicsit specifikusabb lennél! Így fogalmam sincs, mit helytelenítesz. Nem kevertél össze véletlen a Túró Rudyval? Örülnék, ha felvilágosítanál.

    Nem vagyok reb, nem is kívánok lenni. Pedig a gettóban én is sorbaálltam az osveicimi gyorsra.

    Egyébként a vita hangneme kezd egyre ocsmányabb lenni, és ennek semmi értelme. Káromlással még senki sem győzött meg senkit, épp ellenkezőleg. (Igaz, észérvekkel se).

  • Nem nekem van szükségem óvónénikre és óvóbácsikra, hogy „felnőtt”-ként tudjak viselkedni!
    A tények azok sajnos tények! A hülyeségre pedig nincs orvosság! … max. a zártosztály, de a Lipót bezárása óta sajnos az ÖSSZES HÜLYE rendszeres orvosi felügyelet és gyógyszerezés nélkül kiszabadult, s egyesek ma „megújítják” Magyarországot (kizsigerelve a szegények garmadáját, tele tömve a maguk zsebeit), mások meg itt írogatnak ostoba kommenteket!
    No, ezeknek köllett volna emigrálniuk és nem az eléjük tükröt tartó ÍRÓnak!
    Szar dolog a valóság! Ugye? Wazzekéim!

  • szendam

    szerinted ki fogadna be orbant??? iranon kivul meg tippelni se tudnek, mindenki utalja, mint a szart!

  • [Moderálva] Remélem befogad egy korábban kirepült „jóságos roma” família!

  • Ideje, hogy magunkra hagyott minket Kertész Ákos . Könnyet nem ejtünk érte. Éljen boldogan Kanadában a hasonló magyarokkal együtt. További műveiben, írásaiban ne gyalázza Magyarországot! A hazai zsidóellenességet éppen a hozzá hasonlók tartják életben , sőt növelik. Az csak gyermek mese, hogy őt a rendőrség nem tudja megvédeni. Ha félelemérzetei, szorongásai vannak akkor nem Kanadába kellene mennie.

  • „Még Mindig Nem Tudom · Kiemelt hozzászóló
    Őszinte, tiszta szívből kívánom neki, hogy legyen szerencséje, fogadja be őt egy régebb óta oda menekült, fasiszta náci, genetikailag alattvaló, gyilkos magyarok által odaüldözött, derék és tisztességes kétkezi munkából élő, légynek ártani nem tudó roma család, adjanak neki fedelet, meleg ételt, sok szeretetet. Cserébe ne kérjenek sokat, kis ház körüli munkát, no meg a várható segélyeit. Kívánom, éljen nagyon sokáig. (Vagy legalábbis érezze nagyon soknak a hátralévő éveit.)
    Válasz · 110 · Nem tetszik · Bejegyzés követése · 11 órája”

  • Még Mindig Nem Tudom · Kiemelt hozzászóló
    Őszinte, tiszta szívből kívánom neki, hogy legyen szerencséje, fogadja be őt egy régebb óta oda menekült, fasiszta náci, genetikailag alattvaló, gyilkos magyarok által odaüldözött, derék és tisztességes kétkezi munkából élő, légynek ártani nem tudó roma család, adjanak neki fedelet, meleg ételt, sok szeretetet. Cserébe ne kérjenek sokat, kis ház körüli munkát, no meg a várható segélyeit. Kívánom, éljen nagyon sokáig. (Vagy legalábbis érezze nagyon soknak a hátralévő éveit.)
    Válasz · 110 Tetszik · 0 Nem tetszik · Bejegyzés követése · 11 órája

  • bakos andrás

    Liba miska! Te egy félnótás vagy nem csak félautomatás! Akkorákat röhögök rajtad te idióta esküszöm rendszeresen idelátogatok csak téged tudjalak olvasni! Egyébként jellemző,hogy ilyen idióta védi a másik idiótát.Hajrá miska kúrvajó vagy!


  • Szabó Antal Jobbik · Kiemelt hozzászóló
    Szóval, abban biztos lehet, hogy egy fikarcnyit sem fog hiányozni ez a vén ganaj. hasznossá is válhat-na amennyiben arra buzdítaná fajtársait, kövessék őt Amerikába. Azért egy mondatát kiragadnék

    De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni.”

    Mindenek előtt a moslékot zabálod te vén szarházi, de arra őszintén válaszolhatnál , hogy kik szúrják le a Magyart?
    Mi ugyanis tudjuk kik akarják vesztünket. Olyanok mint te is, akik ha érzik hogy szorul a hurok, menekülnek mint a patkányok.
    Válasz · 27 · Tetszik · Bejegyzés követése · 11 órája”

  • szabogenya

    ha a tukor egy undorito ferget mutat, nem a tukor a hibas!

  • Chris

    angolul se hangzik jobban, csak nyomd ki a picsaba please!

  • LIBAS ! tükörbe néztél ??????????????

    annzi eszed persze nincs, hogy magyarra állitsd a billentyűzetet 🙂

  • Mikespike

    neked meg annyi eszed nincs, hogy tudd, nem egyforma a klaviatura, persze neked, aki felsikitasz oromodben, ha megtalalsz egy betut, mindegy….

  • LIBAS ! azt írtad, hogy nemrég jöttél otthonranól ?! Ilyen hamar elszoktál a magyar klaviatúrátál vagy Kanadában láttál először komputert ??????????

  • Ez troger egesz eleteben eloskodott Magayrorszagon , most meg amikor vegre 65 ev utan van egy kormany amelyik probalja a magyarok erdekeit vedeni akor csinal egy illyen propaganda huzast.
    Miert nem izraelbe ment ez a ganej ., talan ott kevesebb penzt kapott volna?

  • Mindenkinek!

    Engem nem érdekel a második világháború,semmi közöm nincs hozzá és ennek ellenére szüleim és én is amióta élek fizetjük hol ennek ,hol annak a népnek a jóvátételt.Mégis az én hazámat mocskolják ,tapossák sárba ,fosszák ki hordják szét minden vagyonát!Olyan emberek akik nem is itt élnek a mindennapokban , mondanak véleményt a Magyar népről ,vagy csak butaságból,vagy vélt ,vagy igaz sérelmükből kifolyólag!Amikor a magatehetetlen 90 egynéhány csendőr tisztet bíróság elé hurcolták akkor nagyon helyeselt a média,most mikor egy 80 éves ember akit elismertek egy Kossuth-díjjal és díszpolgárrá választottak és a hazájában élő embereket moslékzabálónak és genetikai hulladéknak nevezi,most nem helyeselnek!Mi van emberek?Ö milyen fajta?Talán magasabb rendű?Egy országban sem tűrték volna el ezt az arcátlan szembeköpését a népnek.Nekem van sejtésem,hogy van olyan ország ahol ezt kegyetlenül meg is torolták volna.Nagy szerencséje ,hogy nem ott él!A többi hozzászólónak azt üzenem aki állandóan a 2. világháborúval jön, hogy ideje lenne már leszállni róla,mert az a generáció nem ez a generáció és nem mi döntöttük el,hogy akkor kinek kell a seggét nyalni.Ezért utálni egy nemzetet az legalább akkora bűn ,mint az antiszemitizmus!Itt egy hozzászóló helyesen úgy írta,hogy aki nem tud objektíven és naprakészen hozzászolni az maradjon csöndbe,mert csak ront a helyzeten!Sziveskedjenek úgy hozzászolni ,hogy elötte tájékozódnak és nem haragból egymás fejéhez vágva mindenféle zagyvaságot írnak!

    nduro

  • nkuro

    csak kb 1/5-e a magyaroknak gondoja azt, hogy Kertesz szavai igaztalanok, a tobbi mind azt gondoja, hogy igaz, sot egesz nyugat-europa es eszak-amerika azt gondoja, hogy igaz, most akkor minek nyuszitesz, milyen erkolcsi alapon? leginkabb kussolja amondo vagyok!

  • Dantoth

    troger anyad, aki ilyen szegyent birt csak elleni, mint te!

  • Judith Kopacsi

    Na, mit mondtam? Ha csupán csak az idáig beirt véleményeket forditanánk angolra, már garantált lenne Kertész Ákos menedékjoga Kanadában. Gratulálok! (Gondolom, nincs szükség névsorolvasásra.) Sikerül valóban lejáratnotok MO-ot. És mekkora energiát fektettek bele!

  • Tüske Zsófia

    nos, ami eszembe jut ezekről az antiszemita „színMagyarok” -ról, akik elődei pusztították ki Radnótit, Szerb Antalt, késnyszerítették bujdosni Vas Istvánt, Szép Ernőt és a magyar irodalom színe-javát, de ők is igyekeznek utólérni nyilaskeresztes elődeiket: szeretném látni ám a családfájukat. Mert az kiabál a legjobban, akinek a háza ég, és aki igyekszik a maga flekkes múltját elfeledtetni, tehetségtelenségéért és sikertelenségéért a felelősséget másra tolni.
    Zazrivecz, Dörner és Csurka névvel magyarkodnak a legjobban, ők érzik feljogosítva magukat arra, hogy mások magyarságát elbírálják, olyanok próbálnak főnemesnek látszani, akik felmenői két emberöltővel ezelőtt még lókupecek voltak, és hamisították a lovak pakszusait, majd ügyes fordulattal lettek a bányában párttitkárok, vöröskatonák egyetemre belökött utódai komcsiznak a leghangosabban, hányják magukra a keresztet a chestochovai zarándoklaton….
    A szellemi sötétség és a gyűlölet kezdi elborítani a hazánkat.

  • Tuske Zsofia

    remenykedjunk, hogy hamarosan arra ut vissza mindez, akinek koszonhetjuk!

  • Tüske Zsófia

    Asher Alexander, tévedsz. Az első zsidótörvényt hazánkban 1921-ben hozták (bár mindegyik zsidótörvény csak rendelet volt) és a numerus clausus-ról szólt: limitálta a zsidó származásúak egyetemekre való felvételét.
    Magyarország volt Európában az első fasiszta állam, örök szégyenünkre.
    És a fafejű seggfejek nem képesek még a saját kárukon sem tanulni, nem látják a hasonló tetteik következményeit, pedig most már senki seggébe nem lehet belebújni Európában támogatásért……
    előre a magyarok kihalásának nyílegyenes útján.

  • bakos andrás

    NDURO!
    Nagy igazságot mondtál,tisztelem a hozzászólásod!

  • LIBAS MISI ! honnét veszed, hogy csak a magyarok 1/5-e nem ért egyet Kertész „szavaival” és nyugat-európa valamint észak-amerika igazat ad neki ?????????
    Nemzetközi közvélemény kutatással is foglalkozol ????????????

    Szerintem nem, csak nemzetiségi kissebbséghez tartozol azért nyomod itt a hazug megalapozatlan propagandát is …

  • Tüske Zsófia

    Misi, nem hiszek ebben. A rendszerváltozáskor (vállalati műszaki) szakkönyvtárak sorát verték szét, még az olyanok is anyagi támogatás nélkül hosszasan haldoklanak, mint a vasas szakszervezetnek a melósok által kötetenként összerakott könyvtára. Az így megsemmisített kultúrát semmi nem támasztja már fel. Mi egy kicsi nép vagyunk, (a fele ennek is síkhülye) szerintem nincs remény: a pusztulás kódolva van és csak idő kérdése.

  • Hibbant Misi!!!!!!!!!!Liba s misi!!!!!!Valts nik nevet!!!!!!!!Ne sarozd be Ludas Matyit!!!!!Te hazug,te nem vagy magyar,csak Mo-on szulettel.Vegig olvastam a hozza-szolasokat,a te „okfejteseid”nem lehet ‘felulmulni”.Elgurult a gyogyszered?Vegyel mar vissza,Milyen utszeli dolog a masik edesanyjat mocskos szavakkal illetni?Ha nagyon duhos vagy a vitapartneredre,ne az anyjat bantsd!!!!!!Vesdd a „nagyon okos „fejedbe.Erted??????Hogy a temahoz is szoljak.Kertesz „ur”-rol:idos ember neha „elbeszel”,de amivel o megbantotta a „hazajat”,es a „honfitarsait az megbocsajthatatlan bun a reszerol. A Mohacs Virgancs/Viktoria/-nak lejart az EU tagsag /az szdsz nincs/,nincs „LE”,igy egy uj cselhez folyamodott.Orosz Jozsef-nek mig ment a „szekere”,nem hagyta el az orszagot.Igy van jol,menjetek ki a vilagbol is MAGYARORSZAG LEJARATOI,DE SOHA VISSZA NE GYERTEK.

  • Tüske Zsófia

    Az igazságot nem azzal mérik, mike spike, hogyan hányan és hol értenek vele egyet. A negatív véleményen értelmes ember nem megsértődik, hanem elgondolkodik, és ha van benne valami, akkor igyekszik azon változtatni, idióta hazaárulózás helyett.

  • Tüske Zsófia

    Tudja, Bartek Éva, hogy Hofit idézzem, Magyarországon az egy főre eső bunkók száma két fő. És ahogy elnézem, a az „egy fők” közül sokan már végleg becsukták maguk mögött Magyarország ajtaját.

  • bakos andrás

    Mohácsi Viktoriának komoly anyagi gondja volt,nem talált a megszokott életviteléhez megfelelő állást ezért maradt neki az elvándorlás és ezt jó lenne ha a bevándorlási hatóságok is vizsgálnák!

  • TÜSKE ZSÓFIA ! az 1921-es „zsidó rendelet” csak egyik következménye volt az 1919-es Kun Béla és elvtársai által elkövetett 133 napos véres kommunista terornak.

    …ja és az első zsidótörvényt IV.László alatt a II.budai zsinat hozta 1279-ben !

    De a zsidóknak soha nem volt olyan rossz Magyarországon, hogy elmenekültek volna …

  • Bartek Eva

    Jobb helyeken nem utszeli modon kezdenek tarsalogni a nacikkal, hanem egy joliranyzott golyoval!

  • Tuske Zsofia!Igen,nagyon sokan elhagytak a szulohaza-jukat,de mindenki ezt sem teheti meg.A 90′-es evektol csak a nepvagyon magankezbe juttatas megy ebben a sokat szenvedett HAZA-ban,a rablas.Az Antall kezdte,a tobbi,sedig folytatta,AZ Orbanig bezarolag.

  • Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Jött egy igen értelmes nő megint: Tüske Zsófia. Bravó zsófi, te is tudsz mindent. Mo.-on a rendszerváltást a NyEu.-ból, Közel-keletről irányították. A hazai vagyon nagy részét az akkori privatizációs miniszter koordinálta akit Suchmann Tamásnak hívnak. A Mazsihisz nevű szervezet a múltkor vezetőjének szerette volna megválasztani. Az eladott, lopott vagyont saját és külföldi kézre játszották át. A jól működő üzemeket, csak pl.: cukorgyárak, lerombolták a nagy nyugati segítők, tönkretették a könnyűipart. Az akkoriban boldog, vak emberek bíztak új kormányukban, de az nem Őket szolgálta már akkor sem.

    Ezek után lehet rám mondani:antiszemita! De nem igaz, ezek csak a puszta tények.

    Undorító egy mocskos bagázs gyűlt itt össze, néztem a többi cikk hozzászólásait is, forog Tőletek a gyomrom, kertézs ákos, kertész imre, (megint anti vagyok) meg Ti itt…. Ilyenkor sajnálom, hogy megtanulhattátok ezt a gyönyörű nyelvet, igaz misi csak a káromkodásra használja, Ti pedig csak a gyalázkodásra. Hosszú keserű életet kívánok mindenkinek.

    Sokszor találkoztam hazájukat elhagyott emberekkel, akik életképtelenek új otthonukban is, ezért megkeseredettek, de legfőképp gyűlölködővé váltak. Hazudnak, hisz nincs semmire büszkének lenni, hazudnak, hogy leplezzék belül mekkora senkik még egy gazdagabb országban is. Ma találkoztam Veletek, holnap már nem fogok!

    Egy olyan magyar, aki szintén két hazával(állampolgársággal)rendelkezik, de függetlenül attól, hogy nem szülőföldjén él, nem felejtette el, honnét jött.

  • Rudy

    en szintiszta magyar allampolgar vagyok es abbol a higfosbol, ahol tocsogsz ne mondd el a tutit, mert senkit nem erdekel!

  • Gondoltam, erre voltam kíváncsi, így még nagyobb senkiházi vagy a szememben. A kanadai INS arra sem méltatott, hogy statust kapj. Illegálisan élni családdal egy idegen országban, hát ez nem könnyű….

    Ne légy ilyen elkeseredett, egyszer majd hazajöhetsz, ha kidobnak, csináltam Neked egy kis reklámot ma itt, sokan boldogan várnak, igaz lehet a börtön elől menekültél(gondolom így lehet), tehát vár majd a Haza, meg Pápa.

  • Rudy

    eleg szegenyes fantaziad lehet, de nem lepsz meg, semmifele elvarasaim nem voltak iranyodban egy jo nagy kover nulla lehetsz magyarkent is es annak az orszagnak tagjakent is, ahova odapofatlankodtal! minek kezdesz tanultakkal? hozzaszoktal a bunozo, tanulatlan jobberekhez, csocselekhez akik azert az ures locsogasert is unnepelnek, amik kikusznak abbol az otvarszenny ostoba fejedbol….itt meg csak falakba utkozol, mert errefele mindenki pontosan tudja, hogy egy pitianer felresikerult neonaci parazita vagy….latod annyira illegalitasban vagyok, hogy minden percben valaszolok neked is es a hordadnak, mert annyira tartok attol, hogy felfedik kiletemet:) hordd el magad, akik idejarnak megutnek egy mercet, amitol te olyan messze vagy mint mako jeruzsalemtol….

  • Judith Kopacsi

    Rudykám, attól még, hogy valaki kanadai lakos (és feltételezem landed emmigrant, vagy már kanadai állampolgár is), még nyugodtan lehet valai magyar államplgár is, mert a kettös állampolgárságot, (sőt, ismerek olyat, akinek hármas) Kanada elismeri, és tudtommal MO is. Magyar állampolgárságot csak kétféle képpen lehet „elvesziteni”.
    1. Le lehet róla mondani, persze nem ingyen. Ugynis az pénzbe kerül. Már mint a lemondás.
    2. MO-nak joga van megfosztania valakit az állampolgárságától, de csak a legritkább esetben élnek vele, mert alaposan meg kell indokolniuk.
    Annak idején pl. 1975-ben, amikor szüleim kivándoroltak, fel lett ajánlva nekik, hogy lemondhassanak a Magyar állampolgárságukról. Mindketten azt válaszolták, hogy önként nem teszik. És nem lehetett elvenni tőlük az állampolgárságot. Vagy tudták, ha az állam veszi el, annak nemzetközi viszhangja lenne, és nem pozitiv.

  • Liba s misi! Uram On egy beteg ember.

  • Bartek Eva

    Uram, on egy hazaarulo!

  • LIBAS MISI ! sajnállak mert a Wellfare nem fizeti a pszichiátert 🙁

  • asher alexander

    nduro!
    mond mar te!!

    milyen alapon beszelsz te a NEP neveben??ki hatalmazott fel ra??

  • Heisler Adolf

    No lám! Szellemi maszturbálnak a magyargyülölő senkiháziak.Ismeritek a mondást: kutya ugat, karaván halad.Kertész Ákos nélkül is!Sőt!

  • Megérkezett a Nagyasszony is!

    Nem értem a gondolatmenet első részét, hisz senki nem szólt erről a dologról. Kettős stb. állampolgárság. itt egy illegálisan Kanadában élő külföldi polgárról beszélünk, aki itt fröcsög, szitkozódik, sőt közösséget vállaltok Vele, gondolom nem véletlenül. Csak a tények kedvéért:”színtiszta magyar állampolgár” számomra azt jelenti, nem KETTŐS polgár a fiú. Mivel nem védekezett, így illegálisan él, dolgozik Kanadában. Szerintem ez nem túl törvényes. Juditka! Te magyarul író újságírónak adod most ki magad, talán illene érteni a nyelvet.

    Kicsit olvasgattam a papáról napközben. A szüleid nem kivándoroltak 1975.-ben, hanem disszidáltak. lényeges különbség! Annyira lényeges, hogy az akkori államközi egyezmények nem engedték meg, sem a tengerentúlon, sem Nyeu.ban, hogy disszidens elengedő nyilatkozat nélkül állampolgárságot kapjon. Nem lakhatási engedélyt! Tehát, a szülőországnak” el kellett engednie” állampolgárát, ami a lemondással járt. Elvesztette magyar állampolgárságát. Szóval annak lehet ezeket a történeteket mesélni aki nincs képben, mint már fent is említettem.

    Hozzá kell tennem, mivel én szeretek a tényekhez ragaszkodni, ellentétben Veletek, sokan simán megkapták magyar papírjaikat újra, ha nem mesélték el otthon ezt a kis kanyart az életükről. Annyit kellett csak tenni: elhagytam a papírjaimat, de itt van a születési anyakönyvi kivonat. Akkor így ment, aztán lehetett hazudni: SOHA NEM MONDTAM LE A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOMRÓL!!.

    Juditka! Nem mindenki tudatlan!

  • asher alexander

    az itt-(is)-zsidozok,gyulolkodok figyelmebe!!
    szivbol kivanom legyen reszetek ugyanolyan elbanasban mint nekunk volt a magyar csendorok,rendorok,honvedek reszerol ott!!!
    -aztan majd mi mondjuk azt,;-„hazudtok!!nem is igaz”!!!
    meglatjuk hogyan all a pofatok utana!!

  • ASHER ALEXANDER ! 1919-ben a keresztények hamarabb megkapták ugyanazt az elbánást Magyarországon a zsidó kommunistáktól – ezek tények !!!

  • asher alexander

    heisler adolf!!-du hosenscheisser nazisau untermensch!!!!
    habst du ein richtige ungarische name………………oder?? dummkopf!!
    —————————————————————————————-
    der deutsche rassen politik in 1944!
    Reichs Deutschen = Herrenvolke!-(Ur-Nep!!)-
    Alle anderen-(ungaren auch)-nur = Herdenvolke!-(csordanep!!)-
    -es ti ugattok itt!!a ti kormanyotok ebbe onkent es dalolva ment bele!!

  • asher alexander

    mike-spike!-(igazi magyaros nev!!buszke lehetsz ra!!!)-
    az hogy 1919-ben mi tortent es hogyan a 133 nap alatt,NEM AD SEMMIFELE FELMENTEST SEMMI ALOL!!!!!!!
    ——————————————————————————————————————————————–
    aztan persze a Pronay kulonitmenyesek 1920-as verengzeseirol miert is nem szolsz,ha mar itt tartunk!!
    ott lent a Bacska-Banat-ban!!
    pedig Horthy meg hadbirosag ele is citalta erte pronay-t,hejass-t,stb!!

  • ASHER ALEXANDER ! a maga neve magyarosabb ???

    azt nem értem, hogy ha a zsidóknak mindig ilyen szörnyű életük volt Magyarországon már a XIII- századtól, miért vannak még mingig ott ???? Várom válaszát 🙂

  • Nem igazán szerettem volna foglalkozni ezzel a témával, de kikényszerítettétek belőlem. Ha nagy tudós

    gyűlölködőink nem ismernék, elárulom 1222.-ben írták, II. András dekrétoma, aki (itt figyelem) Jeruzsáleminek

    mondatik. hívják Aranybullának is, mely igen figyelemre méltó gondolatokat tartalmaz, főleg a 24. cikkely.

    http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&tipus=tortenelem&kod=361&kat=4

    24. CZIKKELY.

    Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek.

    Pénzváltó kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbeli nemesek legyenek.

    1. §. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.

  • Rudy

    ilyen csillogoan nyakos csuszomaszo feregnek kepzellek!

  • LIBAS MISI ! nem írnál magadról itt 1 rövid életrajzot ? Hátha tudok neked valami jó munkát 🙂

  • Válaszok,azokat várom már, de nem jönnek. Se Tőled, se Nagyasszonyodtól. Hazugságok, káromkodások, sértegetések. Ez kevés ma. Leszerepelt az egész nagyképű, abberált bagázs.

  • asher alexander

    mike-spike!!
    az en csaladnevem-(en NEM „fedoneven irok ide)-450 evre visszamenoleg ugyan az!!
    mi zsidok ugyani kizarolag csak a sajat nepunk korebol hazasodunk 96%-ban!!!

  • Csak kiugrik a nyúl a bokorból. Ki is itt a rasszista, diszkriminatív? Ezt Kanadában sem szeretik.

  • rudy

    johat amig fogalmazodnak a valaszok, addig is szopod az orbant serenyen, igy legalabb nem tetlenkdsz! hasznos tagja vagy a fasiszta diktaturanak!

  • ASHER ALEXANDER ! hála Istennek, hogy ez így van – jó kis „beltenyészet”

    … ja és elfelejtett válaszolni a kérdésemre 🙂

  • Hey Mike!

    Kikkel dumálunk itt? Egy illegális cigánnyal és egy rasszista zsidóval?

    Ezeket nem én találtam ki, tehát megint nem lehetek fasiszta stb.

  • RUDY ! Isten éltessen ! Úgy látom a többiek időt kértek, mert nem könnyű itt labdába rúgni 🙂

  • ciganynak, zsidonak lenni nem bun, de rasszistanak lenni, itt a fejlett demokraciaban, uldozendo es buntetendo….ez a paranyi kulonbseg te otvarszenny lottyed melymagyar seggfej…

  • asher alexander

    „beltenyeszet” az a tetves barcabitorlo kurva anyad meg a csaladja!!!!
    a kerdesedre te fereg!?
    egy olyannak mit valaszoljak,aki lemaradt a gyogyszerosztasrol es most hulyen okoskodni probal!!

  • LIBAS MISI ! nem vagy te rokona Libás (Bajnai) Gordonnak ???

    abban igazat adok neked, hogy cigánynak és zsidónak lenni nem bűn, de mindkettő kissebbség ami egyet jelent az alkalmazkodással egy adott országban és ez Kanadában is így van !!! Ezt előbb-utóbb meg fogod tanulni, ha van még itt elég időd rá 🙂

  • asher alexander

    mike-spike!
    ….”mindketto az alkalazkodasra…”-!????
    de hat eppen hogy ti magyarok gatoltatok-gatoljatok minden aron az emancipaciot azok reszerol akiktol ezt kered szamon!!!! upsz!!!

  • ASHER ! csak kijött belőled is a bunkó !!! A 450 éves családod büszke lehet rád !!!

    A „beltenyészet” pedig igaz te tudod, mert nálatok a pénz az isten és ezért nagyon sok a rokon házasság, hogy együtt maradjon a vagyon …

  • asher alexander

    mike-spike!!
    nagyon-nagyon hulye vagy mondom!!!

  • ASHER SANYI ! az alkalmazkodásról 1 kicsit: sem a zsidók sem a cigányok nem akartak alkalmazkodni a keresztény kultúrához !!!

    Csak neked: amióta a zsidók kitalálták a kamatos kamatot és pénzügyileg leigázták a világot, a keresztények többsége azóta utálja őket.De ezek ellenére se mentek vissza a saját országotokba !!!

    MIÉRT ???

  • asher alexander

    mike-spike!
    aljas hazugsag!!!!
    ti magyarok nem hagytatok az emnacipacionkat!!
    hogyan?
    pl az 1920 as numerus clausus torvennyel,a gettozassal,a zsidotorvenyeitekkel,a pogromokkal,stb-stb!!

  • asher alexander

    mike-spike!
    ha nem ugy volna ahogy irtam,akkor mond mar hogy mi szukseg volt az 1946-47-48-as pogromokra ott,mint pl,; a kiskunmajsai pogrom!!

  • ASHER ! nagyon gyengék az érveid !!! Az 1941-es népszámlálás szerint Magyarországon 800 ezer zsidó volt !!! A háború előtt csak 400 ezer !!! Ha olyan rossz volt ott HDGYAN ???

  • asher alexander

    mike-spike!!
    csakhogy a haboru elott karpatalja nem volt magyarorszag terulete,mint ahogy szlavonia se!!!
    a 41-es nemet tamadas utan oroszorszag ellen,mar igen miutan a magyarok bevonultak oda(is)!!!
    ugy lett tobb mint 800 000,amibol 44 aprilis-Juniusa kozt ti deportaltatok a Magyar Csendorseg altal 457000-et Auschwitz-ba,es Treblinka-ba!!kesobb a pesti gettobol meg 138000-et!!

  • ASHER ! a 800 ezres szám a hadbalépés előtt állapot volt !!! Ez azt jelentette, hogy nagyon sok már háborút viselő országból Magyarországra menekültek a zsidók, pedig szerinted ott is szörnyű volt a helyzet !

    Azt a megfogalmazást pedig kikérem magamnak, hogy „ti deportáltatok” mert nem is éltem akkor !

    De már sokadszor visszatérek a még mindig megválaszolatlan kérdésemre: miért vannak a zsidók még mindig Magyarországon ha ennyi a rossz emlék és most sem boldogok ott ???

  • Mike Spike

    te ugy elsz kanadaban, mint en berettyoujfalun! kussoljal leginkabb te tetu iskolazatlan melymagyar te vagy kisebbsegben, te retardalt….mar also tagozatban egyest osztogatnak azoknak, akik nem irjak helyesen a kisebbseg szot te barbar, ugy tunik nem sikerult azt a szintet meg folulmulnod, egesz eletedben bukdacsoltal minden tantargybol, de politizalsz ennyi esszel….nemtom az en idomben az analfabetak lapitottak, mint tetu a szemeremszorben, te meg meg ahhoz is bunko vagy, hogy tudd, hova is tartozol…

  • mikespike

    mit torodsz te ilyen melyrehatoan a zsidokkal? mindig leneztek, mert segghulye voltal? es most lehetoseget kaptal a visszavagasra te szarmocsing? azt ajanlom az adobevallasoddal piszmogj ilyen precizen, abbol kiderul, mennyire vagy igazan hazaffy te szarhazy!

  • LIBAS ! köszönöm, hogy kijavítottad a helyesírásomat !!!

    REMÉLEM EZT HELYESEN ÍROM: TE 1 NAGYON BUNKÓ CIGÁNY VAGY !!!

  • LIBAS ! az én adóbevallásom rendben van, de kíváncsi vagyok te hány T4-es nyomtatványt töltöttél már ki Kanadában ???

  • mikespike

    lehet, de anyad meg nem panaszkodott, igaz kiall a szekere rudja, mert fogazik es panaszkodnak negerek!

  • te mikespike

    te csak dolgozzal, tudod vannak a kiralynok meg a herek! a hereknek muszaj dolgozni, hogy eltartsak a kiralynot, jelen esetben a kiralyt:)

  • mijaza T4-es? valami urhajo?:)

  • LIBAS ! én már nagyon régen magamnak „dolgozok” 🙂

    … örülök, hogy jó a feeling, mert te lehetsz a BOLONDOK KIRÁLYA

  • rosszul tudod az a bolondok hajoja….de en is osszekevertem a hereket a dolgozokkal, mert rajottem, hogy a herek es a kiralynok egyarant nem csinaltak semmit….de a heret azert talaltam rad illobbnek, mert gusztustalanabb szo…

  • LIBAS ! T4 / T5 nehéz dolgok annak aki soha nem adózott Kanadában !

    A Wellfare jelentését biztos jobban ismered

  • tevedsz, en azt sem ismerem!

  • LIBAS ! te is kihoztad már a még tőled is hülyébb fajtársaidat rabszolgának ???

  • mikespike

    jah, te is nekem dolgozol?

  • LIBAS én nem vagyok cigány, hála Istennek 🙂

  • ha en azt mondom, az vagy….ezen az alapon osztjatok ti is az iget nemde?

  • de eltertunk a targytol, ciganyok meg sosem robbantottak ki vilaghaborut, csak fasiszta mocskok, mint te is! ciganyok sosem okoztak akkora karokat, mint a higfosagyu nyilas melymagyar szemetek..

  • LIBAS nekem elég, hogy én tudom nem vagyok az !!!

    A „stílusodból” itélve neked viszont 99 % esélyed van rá

  • LIBAS esküszöm megnevettettél 🙂

    hogy a fenébe robbantott volna ki 1 olyan népcsoport háborút akiknek soha nem volt saját országuk ??????????

    … sem írott nyelvük, sem kultúrájuk … nomád cigánytelepek az igen ..

    … ja bandaháborúban elég jók vagytok, ha a másik oldalon sokkal kevesebben vannak

  • LIBAS nézd meg a Youtube-on a borsodi cigányvajda Lakatos Attila véleményét magatokról

  • te Mike

    ne zavarjon, hogy itt kanadaban ha megragalmazol valakit, az feljelenthet az ip-d alapjan elkaplak es testkozelbol megnezheted cigany vagyok-e, de mondjuk a bortoneveidre gyujthetek par zsido- es ciganyirodalmat, hogy ne unatkozz eshat az ablakzsirafot sem fogom kifelejteni, mert elakadtal az altalanos iskola elso osztalyanal….

  • itt befejeztuk mara

    tudod mindegy is neked, hogy cigany vagy mivagy, embernek joindulatbol sem csufolhato, ritka egy elbaszott impotens, gerinctelen kepzodmeny lehetsz! majd nyaron megnezlek az allatkertben a fereghazban!

  • LIBAS ennyid maradt ??? a fenyegetőzés mert elfogytak az érvek 🙂

  • LIBAS ha férgeket akarsz látni van ingyen a putrikban a kultúrnépnél 🙂

  • Judith Kopacsi

    Rudykám, áruld el már, hogy lehet úgy diszidálni, ha valaki kapott egy marhalevelet, amivel egyszerüen kilökték szüleimet MO-ról, és ráírták, hogy visszatérésre nem érvényes.. Még csak egy becsületes utlevelet sem kaptak. Tehát már eleve nem diszidálhattak, mert Apám nem kapott sehova sem utlevelet. A kivándorlást én eröszakoltam ki. De azért csak mond amit akarsz, már innen is tudjuk ki vagy. Egy pimasz senki, aki csak löki a süketet, és hazug is ráadásul. De az is lehet, hogy egyszerüen nem végezte el a nyolc általánost, és szöveg értelmezési problémái vannak.

  • LIBAS örólök, hogy ilyen jól kibeszélgettük magunkat ! Megint tanultam valamit 🙂

    Kertész Ákos ha ezt végigolvassa biztos büszke lesz rád, hogy ilyen kultúrált támogatói vannak …

  • Judith Kopacsi

    Rudykám, óriási tévedésben vagy. Még a diszidens sem vesztette el a magyar állampolgárságát. Arról le lehetett mondani, pénzért. Jobb ha utána nézel, mert nem jól tudod.

  • JUDIT KOPACSI érdekelne, hogy engedélyezték a kivándorlást valakinek a Kádár rendszerben ha útlevelet soha nem kapott ???

  • Judith Kopacsi

    Csak csöndesen és mégegyszer megjegyzem, Kertész Ákos menekültügyét nagyon könnyen lehet majd döntő bizonyitékokkal alátámasztani. Ha csak a negyedét a beirásoknak leforditják, már az is elegendő lenne. Ha akarjátok, nevesitek is, hogy kiknek a beirásaira célzok.

  • Judith Kopacsi

    Rudy azt mondta, hogy olvasta az Apámról szóló történetet. Ha Ő meg tudta találni, keresd meg, és olvasd el. Igen izgalmas. Két évnyi nemzetközi sajtóharcomba került, amíg sikerült elérnem, hogy kilökjék őket. Amikor már az Amerika Hangja, és Szabad Europa is tele volt hirekkel, hogy Kopácsi Sándort nem engedik ki a családjához, pár napon belül hivatták öket a Belügybe, kezükbe nyomták a marhalevelet, és egy héten belül repülniük kellett. Elötte csak kétszer akarták elgázolni Apámat a járdán, a bérház elött. És két éven keresztűl kisérték öket mindenhova.

  • Kedves JUDITH KOPACSI !

    Elnézést, nem tudtam ki volt az édesapja. Nagyon szomorú, hogy 1956 után a saját kommunista elvtársai miatt kellett szenvednie mint a Nagy Imre per vádlotjának. Számomra csak az furcsa, hogy Ön baráti kapcsolatot ápol Dobrev Klárával Apró Antal unokájával. Apró A. személyesen felügyelte a Nagy Imre pert és ő jelentette be a halálát a Parlamentben. De ezt Ön biztos sokkal részletesebben tudja mint én.

    Ízlések és pofonok …

  • Judith Kopacsi

    Ki mondta neked azt, hogy nekem baráti kapcsolatom van Dobrev Klárával? Édesanyjával, Piroskával találkoztam 1990 őszén, hivatalos ügyben, amikor kanadai befektetöket vittem MO-ra. Piroska, akkor a Parlamentben dolgozott, mint gazdasági szaktanácsadó, ugyanis ő egy nemzetközileg is elismert jó közgazdász. De rajta kivűl találkoztam még legalább két tucat emberrel is, akiknek érdekében állt akkor kanadai befektetőkkel találkozni.
    Különben egyáltalán nem érdekelt, hogy ki, kinek a fia borja, ugyanis saját bőrőmön tapasztaltam meg, milyen ocsmány dolog egy gyermeket a szülei miatt büntetni, vagy ítélni meg. Én, Piroskát egy szimpatikus, értelmes embernek ismertem meg. Anyámnak meg kifejezettem kellemes emlékei vnnak úgy Gyurcsány Ferencről, mint feleségéről, Dobrev Kláráról, akik 2006 őszén a legnagyobb tisztelettel és szeretettel vették őt körül. Ugyanezt nem mondhatnám el Orbán úrról, aki még 1998 öszén arra sem méltatta szüleimet, hogy a szokásos Operaházi ünnepségre meghivja őket. És miután én általában cselekedetei szerint itélek meg embereket, így nem nehéz kitalálni, hogy kiről van jobb véleményem.

  • Tisztelt külhoni Rasszisták, Felforgatók!

    Juditkám, tudod azok a rohadt tények. 1975.-ben már marhalevelet nem adtak ki, nem is értem mit akarsz ezzel. Ha azt kaptak volna, útlevél helyett(sicc!!!!) állampolgárság automatikusan ugrik, de gondolom útlevelet kaptak és ennek fejében lem
    ondtak magyar állampolgárságukról. Egy hazugság újra kilőve.

    Apró Piroska nagyasszony viselt dolgai benne vannak a sajtóban, az,, hogy a mai napig szabadlábon van szemkilövető vejével és apjával együtt, igen szomorú foltja történelmünknek, ahogy a kommunisták gyilkolták a magyarokat Róth Manó, Kun Béla, Gerő Ernő, Péter Gábor-és sorolhatnám a sorstársaitokat-vezetésével. Tudom ez nem hol…jaj majdnem rosszat írtam, tömeggyilkosság, ez normális.

    Tudod, menjetek mind a francba, Ti mindenkit gyűlölő moslék népség. Az egész életetek hazugság, újra meg újra, mindig védeni a csalást, borzalom, sajnálnálak Benneteket, ha ez nem ellenem, a családom és a hazám ellen történne, de Ti csak fetrengjetek a mocsokban amit magatok köré építettetek, a hazug világot.

    Most van Nektek mohácsi viktóriátok, aki megélhetési politikus volt Mo.-on, majd kiesett a kosárból, most a segélyt vesz fel, amit szegény Mike fizet be, de tartja már a markát kertész vitéz is. Remélem ezt az INS mérlegeli. Senki nem bántotta se a cigányokat, se más rasszt Mo.-on. Ellenben sok idős ember nem így látja akiket megöltek, csicskáztatnak. Az AVO_AVH-ról nem is beszélve. Itt a privatizációs story, kik vezették?

    50 cikket írtál a Papa tisztára mosásáról, sikerrel. A sok agyhalott nyalja a seggedet. Tudod, nem bálba, hanem bíróság elé kellett volna Téged és a Többieket vinni, hazaárulás, gyűlöletkeltés és uszítás miatt. De senki nem tette meg. Miért? Mert ez még mindig egy biztonságos, mindenkit szeretettel váró ország, ellenben Neked és a hozzád hasonlóknak köszönhetően tényleg olyanná válik, mint amit vizionáltok.

    Mike! Boldog ember sz új hazájában, sikeres, hisz adót fizet. Nem gyűlölködik, nem utál senkit (még) csak teszi a dolgát. Vegyetek Róla példát és boldogabb lesz az álmotok.

    God bless You Pal!

  • asher alexander

    te szegeny szerencsetlen szellemi nincstelen!!
    hany zsido el ma ott magyarorszagon???!!
    -azoknak akik ma ott elnek a jo 43%-a kulfoldi allampolgarsagu zsido fiatal akik ott tanulnak-(fizetnek erte,nem ingyen!!-meg mielott……………)-dolgoznak!
    a tobbi a 800000-bol hova lett??mit csinaltatok veluk??
    „ha” mint irod akkoriban meg nem is eltel,akkor meg mirol is irsz te szerencsetlen?!-es foleg nekem,aki azt atelte eloben!!!
    de persze majd te-(ti)-megmagyaraz-(zatok)-od hogy en mindent rosszul hallottam,olvastam,lattam,eltem at ott es akkor ugye??!!!??

  • asher alexander

    mike-spike!!
    a rasszista,antiszemita itt te vagy aki minduntalan a „faj” szot,es a mocskolodo hangemu zsidozast,ciganyozast hasznalod!!!elvakult-elvetemult hulye vagy!!!ennyi!!
    te pofazol nekem olyasmirol,amit nem eltel at!!
    de!!!
    szivbol kivanom,legyen reszed benne,a csaladoddal egyutt ugyanugy mint nekunk volt miattatok!!
    aztan majd en mondom azt hogy,;-hazugsag!!
    meglatom hogyan fogsz nyivakolni utana!!
    persze van meg itt-(forum)- par szelsobalos zsido is akik feltehetoen a MEERETS,vagy a SHALOM AKSHAV nevu arabok segget nyalo szervek tagjai!!

  • Csak a tisztánlátás kedvéért. A Kertészeket a kutya se bántotta nálunk. Hány rendőrségi feljelentést tett a mi Ákos bácsink amiatt, hogy bántalmazták? Egyet sem! Különösen tetszett, hogy futva menekült – bizony 80 évesen, bottal a kezében! Még mindig jó fantáziájú, csak kicsit beteg!
    Kopácsi Judith hozzáállása érthető, egyrészt sértődött, mert Őt, vagy Édesapját nem kellő tiszteletben részesítették a rendszerváltás után. Gondolom díszhelyre vágyott az Operában.
    Másrészt –egy zsidó barátom mesélte, hogy a zsidóknál zsidóbb csak a félzsidó, meg azok akik azt hiszik, hogy nekik bizonyítaniuk kell. Ugye Juditunk anyukája zsidó volt, férje nem, így ugyan Judith zsidónak számit egy kis goj beütéssel. Ezért Ő – tudatosan, vagy tudat alatt – úgy érzi, érezheti, neki bizonyítania kell, hogy a zsidóság befogadja! Ugyan ez valószínűleg nem igaz, de Ő attól még bizonyítani akar. Ezért aztán igazából véleménye nem mérvadó, hiszen erősen elfogult és igaztalan. Ténylegesen azt hiszi, hogy minden liberális zsidóbarát, és minden jobboldali antiszemita, de ezt megbocsátjuk neki!
    Asher elárulta a „nagy titkot” – a zsidóság 96%-ban maga között házasodik. Azaz fajtiszták – ha még hozzávesszük a kiválasztottság érzetét – ami minden zsidó szíve legmélyén ott rejtezik, kivéve azokat a nagyszerű, széles látókörű zsidókat, akik fellépnek a cionizmus ellen – akkor már igen közel járunk a fasiszta fajelmélethez. Említeném itt Dr.Shlomo Sand történészt, vagy Izrael Shamirt és még sok más zsidót, akik világosan látják hová vezet ez a fajta nevelése a zsidó népnek, amit azért tanácsos lenne elkerülni. Emlékszem a „Függetlenség napja” c. filmben az egyik zsidó szereplő felteszi a kérdést – miért is utálnak bennünket 2000 éve? Én nem tudom a választ, igaz nem is utálom őket, talán Asher tudja.
    Szeretném már látni, hogy zsidó honfitársaink is kiállnak az ellen a gyűlöletkampány ellen, amit a balliberálisok folytatnak hazánk ellen. Bár lehet Ők is félnek a maroknyi, de annál hangosabb balliberális zsidó haragjától!

  • asher alexander

    soapdonor……stb-stb!!
    -es most azt kepzeled magadrol jajjdemulatsagos vagy ugye??
    te szerencsetlen kis senki!!

  • Christopher

    ez a soapgenya nem vicces!

  • A MAGYAR ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ – DE MAGÁT ATEISTÁNAK VALLÓ – ÜGYVÉDEM MONDÁSA, HOGY : „A VILÁGVÉGE AKKOR KEZDŐDÖTT AMIKOR A ZSIDÓK POLITIZÁLNI KEZDTEK”

    EHHEZ ÉN MÉG HOZZÁADNÁM SAJÁT TAPASZTALATOM : EZ MÉG ROSSZABB HA NEM PÉNZÉRT HANEM KEDVTELÉSBŐL CSINÁLJÁK !

    …. JA ÉS MOST TUDATOSULT BENNEM, HOGY SALOMON MOREL MÉG KÖZTÜNK ÉL !!!

    SZEBB JÖVŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK, SAJNÁLVA, HOGY ERRE AZ OLDALRA TÉVEDTEM 🙂

  • mi nem sajnaljuk, azert van ez az oldal, hogy mindenki lassa, milyen otvarszenny foldsotet gyokerek a jobboldali magyarok!

  • Nem vagyok zsidó,csak egy egy ember vagyok. De rossz olvasni ami itt megy. Sokat vagyok itt ,olvasok. Szeretem ezt az oldalt. De könyörgöm ezt a fertőt ,rudit és társait,ki szerintem államilag fizetett bértolnok( nem Canadában) tíltsátok ki. Undorító.Ja és aki Canadának 6-számjegyü adót fizet nem itt írogat hülyeségeket. Keverik a kakát mint kis hazánkban. Tisztelt L Misi. Ne menj bele ebbe a büdös játékba. Felhúznak hogy majd röhöghessenek rajta hogy Te sem vagy külömb. Pedig külömb vagy. Nem csak ezt a lapot lepték el ezek a figurák hanem az Amerikai M Népszavát is. És eddig nem észleltem. Szét akarják zülleszteni ezt a társaságot is. Elgondolkodtató.
    Zsoldos.

  • Zsoldos

    koszonom az aggodast, de en gyorsan eljutottam oda, hogy ezeket csak a sajat eszkozeikkel lehet megallitani, ha kockakovekkel torik be a fejunket, nekunk is mernunk kell visszavagni, mert az nem mukodik, hogy azt hiszik, beszarunk toluk, csak mert kulonbek vagyunk! ezek nemcsak a verbalis agressziotol nem tartanak, ezek nem riadnak el az osszecsapasoktol, vandalkodasoktol sem, lasd 2006 augusztusa, gondolja ezekkel lehet ertelmesen beszelgetni, ervelni? ez a nepunk legalja, tobbsege buntetett eloeletu csurhe, akiknek a rendzavaras letelemuk, mindegy milyen cimszo alatt, tudjak is ezek mi a liberalizmus, konzervativizmus, kommunizmus….ugyan, fingjuk nincs rola, de konnyen uszithatok, mert eleve orok elegedetlenseg motoszkal a belsejukben sajat tehetsegtelenseguk, impotenciajuk miatt, az pedig orban, vona remek meglatasa, hogy ezt a frusztraciot, elegedetlenseget az uszitas medrebe lehet terelni….kedves zsoldos, nem lehet beszarni, orban torvenyei elott nem vagyunk egyformak, akik okosabbak nala, azok mind utjaban allnak es azokra ra lehet uszitani a bunozoket, ezert nem marad mas, mint az onbiraskodas, tudom, hogy nem emberhez valo, de NINCS MASRA LEHETOSEG, a hazat nem engedhetjuk at ezeknek a rombolo eroknek semmi aron!

  • Igazad Van Misi. Adjunk nekik. Akkor most én is. Nesze itt egy kockakő.mike spike (akarattal kisbetüvel) te mosottagyu orbánista Barom:)) Huhhh Na jó ez most jólesett kimondani.:))))

  • Mivel közben híressé tettük az újságot, így többen így-úgy bekapcsolódtak ebbe a parttalan vitába. A vita apropója egy olyan ember, aki saját hazáját, népét ócsárolja(ta). Közben engem is sokan, függetlenül attól, hogy egyetlen egyszer sem diszkrimináltam senkit, nem tettem kirekesztő, rasszista megnyilvánulást sértő szándékkal. Vitapartnereim megnyilatkozásira reagáltam, melyeket Ők hoztak tudomásomra, nem ítéltem meg senkit előtte származása, vallása alapján. Egy írást szeretnék Önökkel most megosztani, melyet nem én írtam, de email-ben egy barátomtól kaptam. Olvassák szeretettel.

    Kedves Barátaim!

    Az alábbi cikket egy -mondhatnám- híresen nacionlista, Ion Coja nevű
    ismert és elismert román értelmiségi írta! Több könyvében igen
    gyalázkodóan támadta a Magyarokat. Meglepő módon, itt revideálja az
    eddigi álláspontját, bocsánatot kér a magyaroktól, felmenti az eddigi
    vádjai alól és sajnálatát fejezi ki, hogy jelen írása kevés Magyarhoz
    juthat el, mivel tanulmánya Román nyelven íródott. Itt olvasható,
    írásának betű szerinti, autentikus magyar fordítása. Megkérem
    barátaimat, ismerőseimet és minden magára valamit is adó Magyar
    embert, hogy terjessze ezt az írást, bizonyitandó, hogy az úgynevezett
    holokausztért nem kizárólagosan a Magyar nép a hibás, – mint ahogy azt
    világszerte állítják a zsidók,- hanem jelentős részt vállaltak benne
    faj társaik a cionisták!!! Ami sokkal szégyenteljesebb!!!

    Üzenjük a MAZSIHISZ korifeusainak, hogy a magyarok gyalázása mellett,
    időnként foglalkozzanak a saját bűneikkel is, amit hitsorosai a saját
    fajtájuk ellen követtek el!!!

    Dátum: 2012. február 9. 16:49

    Tárgy: Ideje, hogy a zsidók és a magyarok is megtudják!
    Ki küldte Auschwitzba a 460.000 zsidót Magyarországról?
    Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkal
    ellentétben, Auschwitzba küldték, a halálba, polgártársaikat a
    zsidókat. Magyarországról 1944-ben százezer számra küldtek zsidókat a
    haláltáborba vasúton, ahonnan nagyon kevesen tértek azután haza. Az
    eset jól ismert és sokat hangoztatott. Én magam is többször írtam a
    témáról, az 1990 előtti hivatalos történelem tudomány nyomvonalát
    követve, miszerint amíg a romániai zsidók nagy része megmenekült,
    addig a magyarországiak egy durva megsemmisítésnek voltak alávetve.
    Maga Winston Churchill is beszélt erről a magyar történelmi
    eseményéről, mint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáról. Ez
    volt az 1991-ben megjelentetett Transilvania Invincibile Argumentum
    című könyvem egyik fejezetének a címe is, amely viszont jóval 1990
    előtt íródott. Ezt a fejezet címet újra használtam a 2004-ben
    megjelent Protocoalele Kogaionului című könyvemben, de itt már azért,
    hogy megkövessem régebbi állításaimat ebben a témában. Most megteszem
    újra, kijelentve, hogy az 1944-es magyarországi zsidók tragédiájáért
    nem a magyarok a hibásak sem a magyar hatóság! Még nem is a németek,
    mondhatnám!…Hanem a zsidók!
    Viszont hét évvel a Protokolljaim kiadása után azt tapasztalom, hogy
    hipotéziseim nem jutottak el egyetlen magyarhoz sem. Ez természetesen
    az én hibám elsősorban, mert nem tudtam soha jól eladni az írásaimat.
    Most újra jelentkezem, több okból is, amelyek közül az egyik, hogy a
    csíkszeredai fiatal székely hokisok még büszkébbek legyenek arra, hogy
    magyarok és nem, Isten őrizz!, románok…

    1990 után , mint ismert, a románok is azon kapták magukat, hogy
    holokauszttal vádolják őket is! A vádlók kétes foglalkozású zsidó
    szerzők voltak. Egyik napról a másikra a romániai holokauszt szakértői
    lettek. Magam elég informáltnak tartottam ahhoz, hogy válaszoljak a
    vádakra. Így kerültem, akarva – nem akarva, bele ebbe a hórába, amit
    ha belekerültem, akkor végig kell járni, vagyis tovább kellett
    informálódjak ebben a témában. Eljutottam oda, hogy megtudjam,
    mennyire megalapozatlanok a jól ismert magyar vádak! Ismétlem:
    megalapozatlanok! Kitaláltak vagy legjobb (legrosszabb!) esetben is
    eltúlzottak.

    Pontosítom, hogy a magyarországi zsidók sorsáról, akiket Auschwitzba
    küldtek, nem egy kormányülésen, se nem a budapesti parlamentben
    döntöttek. Még nem is egy náci gyűlésen. A döntés a legmagasabb szintű
    zsidó kezdeményezésre született: a Zsidó Ügynökség Megmentő
    Bizottságában!

    Állításom alátámasztására Roger Garaudy, Az izraeli cionizmus pere
    című munkájának adatait használtam ( a romániai kiadás címe: Procesul
    sionismului israelian). Ennek a munkának az adatait még senki nem
    vonta kétségbe. Roger Garaudy, jól ismert baloldali egyéniség,
    demokratikus beállítottsággal, mentes mindenféle párt besorolástól,
    többször kapott kritikát egyesektől az utóbbi írásainak, úgymond,
    antiszemita jellege miatt, de senki sem tudta felróni neki azt, hogy
    valótlan vagy elferdített adatokat tett közzé. Roger Garaudytól olyan
    adatokat vettem át a témával kapcsolatban , amelyek mindegyike zsidó
    szerzőktől vagy intézményektől származik. Idézek továbbá a
    Protocoalele Kogaionului című írás 77-79 oldaláról. Roger Garaudytól
    megtudjuk, hogy a Palesztinába jutáshoz nem volt elegendő a zsidó
    származás. Jó minőségű zsidó kellett legyen, magasabb minőségű
    anyagból gyúrva. A zsidók Palesztinába való belépésének feltétele az
    volt, hogy a majdani Izrael államnak ne legyenek a terhére (47-ik
    oldal). Még 1935-ben egy jelentős cionista vezető, Ytzhak Gruenbaum
    felhívta a figyelmet arra, hogy meg kell legyen a felhatalmazásuk
    arra, hogy a bevándorlókat kiválogassák és ne fogadjanak be mindenkit
    (ugyanazon oldal). Úgy tűnik, hogy a Hitler által elfoglalt Európában
    azon zsidók részaránya, akik méltatlanok a Szentföldre való belépésre
    elérte a 90%-ot! Az Európából a nácik által elűzött zsidók problémája,
    akiket a cionisták nem siettek befogadni Izraelbe elsősorban a
    cionista doktrínából ered. A problémát nem a segítőkészség oldaláról,
    hanem az ország szükségleteinek szemszögéből kezelték (ugyanaz az
    oldal). Más cionista doktrínák szövegei sokkal kifejezettebbek,
    embertelen cinizmustól és pragmatizmustól átitatva. Íme, mi olvasható
    az 1943-ban a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságának Memorandumában:
    Vajon mindenkit kell segítsünk, akinek szüksége van anélkül, hogy
    figyelembe vennők az egyének jellemzőit? Nem kellene az egésznek egy
    nemzeti-cionista jelleget adnunk és megpróbáljuk megmenteni azokat,
    akik hasznára lehetnek Izrael földjének és a judaizmusnak? Tudom, hogy
    embertelennek tűnik a probléma ilyenszerű felvetése, de világossá kell
    tennünk, hogy ha meg tudunk menteni 10.000 embert az 50.000-ből, akik
    hozzájárulnak az ország megerősödéséhez és a nemzet újjászületéséhez
    vagy az 1.000.000 zsidó aki teher lesz az országnak, akkor vissza kell
    fognunk magunkat és meg kell mentenünk azt a 10.000-et, a kívül maradt
    millió elkeseredett kérése és szitkozódása ellenére is (47-48-ik
    oldal). Tehát a 10.000 hasznos zsidó és az egy millió alkalmatlan
    közül a cionistákat csak a hasznos érdekelte. A többi egy millió (vagy
    hat) zsidóval történhetett bármi, akár meg is halhattak, nem jelentett
    veszteséget a cionistáknak. Ez a lehetőség nem zavarta egyik cionista
    vezetőt sem! Sőt, úgy tűnik, hogy éppen az ők érdekeit szolgálta!

    A fenti szöveg ugyanakkor emlékeztet arra, hogy mi is történt az
    Auschwitzba érkezett zsidókkal: két táborra osztották őket a
    jellemzőik alapján, éppen a hasznosság elve szerint. Aki a német
    haditermeléshez hozza tudott járulni (az ország megszilárdításához) az
    életben maradt. A többiek, akik valóságos teher voltak a nácik számára
    is, mint emberi hulladékok gyorsabban befejezték földi pályafutásukat.

    Még megjegyezhetjük, hogy a fenti szöveget egy intézmény adta ki, nem
    pedig egy szívtelen, kótyagos egyén, és mégis tele van az emberiséggel
    szembeni határtalan megvetéssel, ami nem állt meg a kinyilatkoztatások
    szintjén, hanem nagyon is konkrét és reális következményei lettek
    meghatározva százezrek életét vagy esetleg milliókét, ha a mediatizált
    holokausztot és a zsidó szenvedést sirató propagandisták adatait
    vesszük alapul. Ilyen mérvű cinizmussal és megvetéssel csak irodalmi
    szövegekben vagyunk megszokva, ahol a magatartás és helyzetek ilyen
    eltúlzásának művészi szerepe van és a következmények is csak ezen a
    szinten maradnak. Ebben az esetben ennek a szövegnek kimondottan
    gyilkos, emberirtó szerepe van. Hol van innen a híres zsidó
    szolidaritás? Miért nem működött? Az emberi szolidaritásról nem is
    merek beszélni!

    Egyébként ezek a cionista szövegek a kétféle minőségű zsidókról, egy
    gyakorlati életfilozófiáról árulkodnak és egy idáig a történelemben
    nem létező pragmatizmusról, amely lélegzet nélkül hagy minden normális
    embert, zsidót vagy keresztényt: Egy egyszerű filantropikus mentése a
    németországi zsidóknak csak kellemetlenségeket okozott volna a
    cionistáknak, főleg hogy a mentés esélyei annál kisebbek, minél
    nagyobb a katasztrófa. A németországi zsidók érdekében tudunk
    cselekedni, ha ezek Palesztínába hozzák a vagyonukat. A jelenlegi
    menekülteknek nincs meg ez az előnyük, mert üres kézzel akarnak jönni.
    Ezek tehát nem tudnak semmit adni a Yichouvnak (ez volt Izrael neve,
    mielőtt 1948-ban elismerték volna független államként), és nem
    várhatunk másra, mint amit eddig is megállapítottunk a németországi
    zsidók nagy részéről: teljes eltávolodást, sőt ellenséges magatartást
    Izrael földjével szemben, a tisztelet hiányát minden iránt, ami zsidó,
    egy embertömeg, amelynek semmi köze a cionizmushoz és amelyikből
    teljesen kihalt a nemzeti érzés (48.oldal).
    Robert Garaudy kommentárja: ezen szövegek idézése világosan mutatja a
    különbséget a judaizmus, mint vallás, amit tisztelek és a
    nacionalista, leigázó politikai cionizmus között, amit elítélek. Mi
    több, ezek a szövegek világossá teszik azoknak az csalását és
    álnokságát, akik ma siratják azokat az áldozatokat, akiket nem akartak
    megmenteni.(49.oldal).

    Megjegyzendő mondat: azoknak a csalását, akik siratják azokat az
    áldozatokat, amelyeket nem akartak megmenteni!

    Tehát zsidók, akik nem akartak zsidókat megmenteni! Miért? Mert
    szegény zsidók voltak, üres kézzel…

    Egyre világosabb, hogy a II. világháború idején a zsidó elit egy
    mesterséges szelekciót hajtott végre, azon zsidók között, akik a
    jövendő Izraelt kellett benépesítsék, akik a háborút kellett
    átvészeljék. Azok a zsidók, akik izraelitának voltak programálva, azok
    minőségi zsidók kellett legyenek: cionista eszmékkel, akik
    elutasították a többségi nemzetbe való beolvadást, amit egyre több
    zsidó hallgatólagosan már elfogadott. A másik oldalon a szegény
    zsidók, akik a cionisták szerint egy embertömeg, akinek semmi köze nem
    volt a cionizmushoz, nemzeti érzelmek hiányával és amely nem mutatott
    tiszteletet semmi iránt, ami zsidó vagy héber. Ezért őket a
    megmentésből ki kellett zárni! Vajon nem ez a tömeg volt összesen hat
    millió?…A híres hat millió?

    Jegyzet: A fentiekből egy káprázatos, de egyáltalán nem abszurd,
    hipotézis állítható fel, ami a cionista doktrina szövegeiből
    levezethető: a holokauszt, mint büntetés azoknak, akik nem viseltettek
    tisztelettel mindaz iránt, ami zsidó vagy héber!

    Egyelőre csak jeleztem ezzel a hipotézissel, hogy később
    leellenőrizhessem, más megfelelő dokumentumokkal. Lehet, hogy
    megteszik mások ezt az ellenőrzést. Más hozzáértőbbek, tanultabbak…

    Milyen helyzetben voltak a magyarországi zsidók ebből a cionista
    szemszögből nézve?

    Ők arról voltak ismertek, hogy hajlandóak voltak az asszimilációra
    vagy már asszimilálódtak. A dualizmus idején hagyományosan ők
    magyarnak vallották magukat, különösképpen népszámlálások idején vagy
    más lojalitási teszteken. Megkockáztatom azt állítani, hogy kevés
    olyan zsidó volt , aki ott hagyta volna a komfortját, amiben itt élt,
    azért, hogy Palesztinába menjen és ott mindent kezdjen elölről. A
    zsidók is emberek! Hős és vértanú nép nem létezett soha…Csupán a
    cionista doktrina követte ezt: kiválassza az eljövendő Izraelnek
    azokat a zsidókat, akikből egy hős és vértanú nép legyen…

    Megállapíthatjuk, hogy a magyarországi zsidók nem élvezték a cionista
    vezetők szimpátiáját. Abba a csoportba sorolták, akik nem méltóak,
    hogy a Szentföldre lépjenek?

    Idézek tovább a Protocoalele Kogaionului című könyvből, 77-79. oldal.

    Tehát nagyon sokszor a németországi, de általában a nácik által
    elfoglalt országokban a zsidók nem voltak mások, csak emberanyag,
    amelyikből az Izraelt alapító cionisták kiválasztották (egyébként is
    kiválasztott nép), hogy melyik zsidó élhet meg, kivándorolva
    Palesztinába és melyik gyengébb minőségű, hasznavehetetlen és nem
    kívánatos, az marad a nácik rendelkezésére. Ezt mondja a nagy cionista
    Ben Gurion is, az új Izrael állam első elnöke: azt a kisebbséget,
    amelyet meg lehetett menteni, ki kellett választani a palesztinai
    cionista projektnek megfelelően (44.oldal).

    Tehát a cionisták gondja az volt, hogy megmentsék a hős és vértanú
    kisebbséget és a hat milliós többséget hagyták a kivégző táborok
    gondjára. Nota bene: hogy a náci lágerek sorsára hagyott zsidók
    alkották a többséget, mint következtetést alátámasztja, expressis
    verbis (kimondottan) Roger Garaudy kommentárja is, amelyet Rudolf
    Kastnerrel kapcsolatban tesz, akit az 50-es években a nácikkal való
    kollaborálásért ítéltek el. A perben Rudolf Kastnert azzal vádolták,
    hogy egyetértésben a cionista vezetőkkel (akik közül a legtöbben a per
    idején miniszterek voltak) Eichmannal üzletelt 1684 hasznos zsidó (a
    kiemelés Roger Garaudytól) kiszabadításáról és Palesztinába
    emigrálásáról, mint az eljövendő Izrael építéséhez szükséges
    emberekről, annak fejében, hogy meggyőzi a 460.000 magyarországi
    zsidót, hogy csak egy egyszerű áttelepítésről van sző, semmiképpen sem
    az Auschwitzi haláltáborokba való szállításról.

    Halevi bíró rámutatott arra, hogy ezek a gyilkosságok mind a Zsidó
    Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek
    (44.oldal).

    Kegyetlen mondat: ezek a gyilkosságok a Zsidó Ügynökség és a
    Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek. Ezek a
    gyilkosságok…vagyis a magyarországi zsidók szinte teljes kiirtása a
    Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával vagy
    pontosabban hozzájárulásával történt.

    Néhány tisztázó kérdés:

    Az Izrael építésénél hasznos 1684 zsidó, feltehetően mind
    szuper-tehetségek volt, mindenik közülük egy potenciális Nobel-díj
    várományosa. Megtudták ők valaha is, hogy milyen feltételek mellett
    szabadultak Németországból és kerültek Palesztinába?

    Közzétették valaha is ezt a listát az 1684 névvel?

    Ha a 460.000 zsidó Auschwitzi haláltáborba küldése a Zsidó Ügynökség
    és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történt, akkor miért
    vádolják még ma is a magyarokat, a magyar államot és a magyarságot úgy
    általában a 460.000 magyar zsidó Németországba deportálásával és
    meggyilkolásával 1944 tavaszán?

    Rögzítsük még egyszer milyen gyilkosságról is van szó: a holokauszt
    folyamán, a magyarországi zsidók deportálása Winston Churchill szerint
    az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága volt. Éveken át ez a
    gyilkosság a magyar hatóságok számlájára van írva, akik a zsidók
    kitelepítését olyan túlbuzgósággal végezték, amellyel még a németeket
    is elámították. Roger Garaudy azzal a aprósággal szolgál, amellyel
    megsemmisíti a magyar hatóságok érdemét: maguk a zsidók is siettek
    berakodni a vagonokba, hiszen a saját cionistáiktól biztosítást kaptak
    arra, hogy csak egy egyszerű áthelyezésről van szó. Hogy milyen
    könnyen elhitték a zsidók, hogy csak egy egyszerű áthelyezésről van
    szó, a cionista vezetők szemében még inkább egy plusz ok lett, hogy
    mind a 460.000 zsidó gyenge minőségű, haszontalan, aki megérdemli a
    sorsát, hogy vágásra küldjék, mint az állatokat, egyszóval méltatlanok
    voltak, hogy a Szentföldre lépjenek.

    Évekkel előbb, különböző alkalmakkor kommentáltam ezt az emberiség
    történetében a legvisszataszítóbb gyilkosságot, különbséget téve a
    magyarok ázsiai, hun állatias viselkedése és a románok emberiessége és
    tűrőképessége között. Úgy hiszem vissza kell vonjam akkori
    megállapításaimat és véleményemet. Mea culpa! Sajnálom, hogy a
    tévedésem nem volt teljes! Szerettem volna, hogy visszavonom a
    vádjaimat és kész! Sajnálatos módon nem azért kell visszavonjam
    vádjaimat, mert nem igazak, nem egyeznek a tényekkel, nincs értelmük,
    hanem azért mert másoknak kell azokat címezzem! Vádjaimat fenntartom
    csak másnak kell címeznem, amelyre Roger Garaudy kényszerít: a
    cionizmus! A cionizmus a hibás a 460.000 magyarországi zsidó sorsáért,
    akiket a nácik a cionisták jóváhagyásával az Auschwitzba szállítottak!

    Ismétlem: nácik a cionista vezetők jóváhagyásával…
    Sőt a cionisták közreműködésével!

    Mert ezek azok a vádak, amelyeket Roger
    Garaudy megfogalmaz: a cionista zsidók a felelősek az emberiség
    legvisszataszítóbb gyilkosságáért! Ismétlem: a minősítés Winston
    Churchilltől származik. Egy gyilkosság, amelynek 460.000 teljesen
    ártatlan zsidó esett áldozatul. Vagy másképpen mondva: az emberiség
    legvisszataszítóbb gyilkossága, kizárólag egy zsidó üzlet, amelynek
    gyilkos szerzői cionista zsidók, az áldozatok pedig haszontalan
    zsidók. A visszataszítóságát még inkább növeli az a tény, hogy a
    háború után a zsidók ezzel a gyilkossággal a magyarokat vádolták meg.
    Teljesen visszataszító. Nec plus ultra.

    Post scriptum 2011: örülök, hogy a magyarországi és a bárhol élő
    magyarok tudomására hozhatom, hogy nem az ő vállukat nyomja ez a
    népirtás. Ideje, hogy a magyarok megtudják ezt az igazságot és ennek
    megfelelően reagáljanak. Még fontosabb az, hogy a zsidók maguk
    megtudják az igazságot és reagáljanak ennek az igazságnak megfelelően!
    Mert ez az igazság lényege.

    És egy utolsó kérdés: Az átszállítás szervezője Eichmann, nem volt
    véletlenül zsidó, úgy ahogy nagyon sok zsidó mondja?…

    ION COJA

    2011. december 22.

  • Úristen! Libas misinek társa akadt! Egy zsoldos nevű lökött. Ezek szaporodnak, mint a nyúl!
    Vagy csak libas új nickel lépett be? Libas mindenre képes, kevés ilyen hülye akad, ezért gyárthat egyet. Ha nem, akkor erre a zsoldosra is elmondható „nomen est omen” – azt meg tudhatjuk kinek a zsoldjában áll!

  • Judith Kopacsi

    Drága rudykám, és hogy még tegyek egyel többet a lapátodra, Március 2.-án, apám halálának 11. évfordulóján lett felavatva a Teve utcai fökapitányság mellett lévő sétány Kopácsi Sándor sétányá. Apámat nem kell mosdatni. Tiszta volt Ö magától is. Legfeljebb eéletben tartom emlékét, azoknak, akik szeretik tudni az igazságot. Ha te nem tartozol közéjük, ne olvasd. Sötétségben és butaságban akarsz meghalni, én nem állok utadba.

  • Tatulus

    a merevedeszavarodon itt senki nem tud segiteni, szaladj a Kiraly doktorhoz, vagy a Nagy doktorhoz, ha akarod intezek neked idopontot, mert iszonyat sokat kell varakozni, az osszes melymagyar ott tolong:)

  • libas misi you need to have your head examined , you’re delusional , derailed. Get your medications , you might be a decent person.

  • ne erolkodj ilyen nevvel, hogy Toth

    gyogszer nelkul is szet tudom rugni a seggedet te nacikocsog!

  • Libas! A hülyegyerek szerepben kiválót alakítottál! Csak így tovább!

  • Lbas! De azért a gyógyszer is rád férne!

  • Üdvözöllek a bárkában tatulus. Gyülölködni akarsz? :))) Na akkor húzzunk bele. Imádom:)))))))))) MIsi adjunk nekik.Ja kockakövet. Egyébként tatulus én már rég itt vagyok,Lehet hogy régebben mint te csak olvastam olvastam. De mivel bunkók vagytok,és én is :)))))) Így írok. Örömötökre.

  • Ja tehát ha látjátok a zsoldos nevet,az nem Misi. Az zsoldos. Nem vagyok zs….ó,sem ci…..ny. Bár szeretnétek. Jajjj az rosszabb lehet hogy bérenc? (így mondjátok ti.Nemdebár?)Lehet hogy iskolátok több van:))) Na ez nem biztos:)))) De feltételezzük. De sötétek vagytok mint az éjszaka. Ja és komcsi sem vagyok mert utálom a névsort Diktáljam? Ilyen titkár olyan titkár bereckomám meg pozsgaikám :)))Ja meg kövér vagy lacikám . Térjetek már észre.Vagy nem itt éltek vagy fizetnek nektek érte. Utóbbi valószinü :))) De inkább a főnöktől a harcomat olvassátok díszkötésben. Én olvastam. Nem nagy élmény. Olyan unortodox:))) Na sziasztok. Kérem a labdát lecsapni. Szeretettel várom antiszemita válaszotokat. És kérem Misit nem bántani. Érteni:))) Irgum burgum.

  • Mi vagy, ki vagy kedves zsoldoskám? Nagyon érdekel bennünket!

  • Tudom mit meg nem adnátok érte. Ip cím fiuk íp cím. Egy ember aki már nem fél a magukfajtától. És mind elolvasta a kötelező irodalmat amit talán őnök is. Olyan könyvmoly féle. Ebböl tudom mire számithatok. Ja és nem katona,sem bérenc.A név csak úgy rámragadt. Lehet hogy 3/3 as. Tatulus akarsz a tartótisztem lenni:))? Tudod csak a humor kedvéért. Utálom a zsarnokságot a képmutatást a hazugságot. Kivülről szeretem látni a dolgokat.És amit most kis hazánkban látok az már sok. Nevezzük bárminek de ez már csak látszatdemokrácia. Ezt a hangnemet ami most itt megy az már sok. Aztán meg jó buli dobáljuk csak szarral egymást. Legalább mindeggyikőnk jó büdös lesz. És ha ajánlhatom jól hemperegjünk is benne. Ja és liberális sem vagyok. Maradjunk enyiben. Embernek érzem magam még ha Canadai sem vagyok. Ennyi egyenlőre elég lesz. És köszönöm tatulus a kedves megszólitást. Nem vártam:(((( Igy nem ér. Tessék csak nyugodtan mocskolni. Pl libsibolsi vagy komcsisperma. Vagy zsoldosmanci.

  • http://videa.hu/videok/hirek-politika/kopacsi-sandor-utolso-szo-1956-koncepcios-per-8TA8QaiZoZ5kLWpJ

    KOPÁCSI SÁNDOR – AZ UTÓLSÓ SZÓ JOGÁN

    DÖNTSE EL MINDENKI, HOHY HŐS VOLT VAGY ELÁRULTA AT 56-OS FORRADALMAT …

  • Nem sokaig marad itt! A kanadaiak toleransak. De, nem a naci fajelmelet kepviseloivel!!!!!!!

  • Aki szelet VET,vihart ARAT! NEM TUDTA EZT A SZERZÖ PAROS?

  • Tüske Zsófia

    Mike Spike és mi volt a következménye a Prónay különítmények és a Kovarcz Emil-féle gyilkosságoknak?
    Nem bírnak magik kiszakadni a gumibugyis gyermekkorból, amikor a homokszórás volt a legfőbb szórakozásuk?
    Na de ha jött az óvónéni, rögtön megvolt a védekezés is, én csak visszaütöttem! A hibás, a hibás, az mindig más!
    És még magukat tartják az Igaz Magyariknak, aki meg civilizáltabban intézné az élet dolgait, az nemzet- és hazaáruló.
    Csak tudja, kedves, az kiabál a legjobban, akinek a háza ég. Kíváncsi lennék én a pedigréjére, már, ha ismeri a felmenőit egyáltalán és nem a káposztából halászták elő.
    Benedek István is három zsidó nagyszülővel lett vénségére a legnagyobb keresztény…..

  • Drága Juditka!

    Münichről is neveztek el közterületet, sőt a mai napig van Lenin utca is. Örülök a büszkeségének, de furcsállom,

    hogy büszke az Ön szemében oly aljas mostani kormány ezen lépésére. Lehet a következő Operabálon már a miniszterelnök mellett is állhat. Az lenne ám csak vágyai netovábbja, mint ÖN ÍRTA!!!!!!!

    Gondolom ne feszegessük tovább a Papa, vagy a Nagypapa(aki a dicsőséges tanácsköztársaságban szolgálta a hatalmasokat, akik a rövid idő alatt annyi magyart öltek meg, hogy ez felérne egy kisebb holo…-jujj már megint- tömeggyilkossággal) hőstetteit, hisz mások is adnak anyagot, aztán cikik lesznek a régi cikkek.

    Király helyettese volt, amit azért lassan kellene ám törölni az élettörténetből, mert ott egy igen érdekes életút derült ki, mely nem igazán hasonlított az „eredetire”. Szóval hagyjuk ezt most, nehogy Tarlós úr megint új név után nézzen.

    Ez úton is csókoltatom az összes nagyon okos „star-t”, aki az elmúlt 24 órában teljesen hiteltelenné tette magát, igaz ehhez pár hazáját szerető ember hathatós segítségére is szükség volt.

    Hölgyei, Uraim, ha baj van igenis összefog a magyar, na ettől félnek!!!!!

  • asher alexander

    bartus!!
    ez itt nem az usa yankee nepszava!!it te ne akarj cenzor-t jatszani!!!!

  • Judith Kopacsi

    Rudykám, történelem ből nagy bukta. De ostobaságból viszont kitünő. Emberségből óriási nulla vagy. És persze nem tartalak vitaképesnek.

  • Judith Kopacsi

    Mike Spike, majd ha téged elözöleg 20 hónapig magánzárkába tartanak, és naponta leki kinzásnak leszel kitéve, és ha megmondják, hogy az életednek az az ára, hogy egy-két könnycseppet ejtsél, és ha ez idő alatt rendszeresen ki nem próbált adagú és összetételű nyugtató kotyvalékkal itatnak, akkor majd szólhatsz, sőt még pálcát is törhetsz. Addig hatalmas kuss neked.

  • Judith ezek provbokálnak csigavér. Én még új vagyok itt, drága provokátor bagázsn örömére. De tisztán látni nem véletlenül ilyen huncutok. Bocs hogy beleszóltam.

  • Tüske Zsófia

    Rudy, Münnichről most enutca elnevezve, Leninről meg Párizsban van, talán oda is el kellene mennie óberkodni, ha már nem bír leszokni a téglaságról. Az lehet, Tarlós lecserélné a Kopácsiról elnevezett közterületet, mondjuk Csurkára vagy Zazriveczre, kitellene tőle, pláne, ha megkapja a verdiktet onnan, ahonnan függetlenként kinevezték. Mert az Igaz Magyarok már csak ilyenek, kis nyomásra nincsen az a (segg), magaslat, ahonnan a passzátszelet fújják, hogy ne fogadnák bokacsattogással.
    Az élettörténetekből való törlést pedig alighanem csak ott szokták gyakorolni, ahol az mszmp-s káderekből szükség esetén kereszténydemokratát fabrikálnak. Tudnék néhány példát mondani, de szerintem maga tájékozottabb e tekintetben, ha már ezt ajánlgatja Judithnak. Van az a pénz, igaz? Elég ha kokárdába csomagolják.

  • Gratulálok juditka!

    Végre megmutattad igazi brutális, buta, gyűlölködő, uszító énedet. Most már boldog vagyok, hogy ennyi időt pocsékoltam el Rátok, megérte. Hiteltelenné vált minden eddigi írásod, hisz kiderült egy aljas lélek bújik meg a kenetteljes álarc mögött.

    Senki, még egyszer mondom senki nem akart rajtad, a misin, achel-en stb., kívül fizikailag bántalmazni senkit. Siralmas, hogy Ti nevezitek magatokat újságírónak. Utolsó bujtogató, magyargyűlölő, uszítók vagytok. Ezt értétek el a hazugságaitokkal.

    Egy kicsit rólam: töriből jó vagyok, azt már itt is bizonyítottam, igaz nektek nem esett túl jól. Nem csak a gimis történelem létezik már, ehhez Nektek is hozzá kellene szoknotok.

    Ostoba vagyok? Igen, mert ilyen IQ szegényekkel leállok mindig vitatkozni, de most megérte. Szégyenei vagytok minden jóérzésű embernek, bárki is legyen az.

    Emberség? Senkit nem akartam, akarok még szóban sem méreggel itatni, kockakővel agyonverni. Akkor kiben nincs emberség? Még egymást is utáljátok, nézd a Bartust hogy leteremtette fentebb nagy haverod, alexander.

    judit élj meg a jogdíjakból továbbra is, kellett érte dolgozni, történeteket kitalálni, de sírva könyörög majd az összes írni, olvasni tudó magyar szívű ember és sok aki nem érti miket írsz: NE ÍRJ TÖBBET!!!!!!

  • asher alexander

    rudy!
    csak nem te vagy a bartus jobbkeze??
    veled torli ki mi?
    milyen alapon „NE IRJ IDE” barki is?ki vagy te hogy errol donts???

  • Tüske Zsófia

    Rudy, sohse aggódjon, ha az mszmp-s pártkancából lett kereszténydemokrata oktatási államtitkár nemzeti alaptanterve bevezetésre kerül, a többség nem fogja tudni elolvasni sem Kopácsi Judith, sem más,a maga fülének kellemetlenül hangzó „magyargyűlölők” írásait. Reméljük, azért még a maga szerint nem annyira igaz magyarokban lesz annyi szufla, hogy ha titokban is, de átadják a kultúrát.
    Hogy honnan pattantak maguk elő, tán az 1984-ből, azt nem tudom. Sajnos, az Igaz Magyarok manapság valóban permanens szégyenkezésre késztetnek minket. Eddig csak a bőgatya és az (ingyen főzött) fütyülős barack, most már a karikás ostor is divatba jött, persze, hogy elterelje a figyelmet az üstfoltozó családi címerről.

  • Remélem rudy itt ez volt az utolsó szégyenteljes írásod. Olyan jó vagy te töriből mint kuszaszemü haverod(matolcsi) közgázból. Olyan unortodox. Meg a Szociopata ovid. Inkább lenne pszihopata még az is jobb. Undorodom a magadfajtától. És még nem is vagyok libsibolsi. Hát még ha az lennék. Szégyeld magad. Ilyenkor szégyellem magyarságom. De nem haragszom. Te ilyen vagy. Ez van.

  • Judith Kopacsi

    Na, ez véletlenűl megint félrement, ugyanis Tarlós nagy tisztelője Apámnak. Még az Ő idejében lett Apám Óbuda diszpolgára is. Nem tehet róla, Apámnak nagy varázsa volt, és képes volt összefogni embereket még egészen más politikai vonalon is.
    És Drága rudykám, én csak azt irtam meg, amit apám átélt, mielött a perre került volna a sor. Nem kivánok mást neked, próbáld ki. És hogy én mikor, és mit irok, ahhoz neked édes közöd sem lehet, mert én egy önnálló, független, szabad ember vagyok, aki azt teszi szabad idejében, amit akar. Én irok. Van aki olvassa. Aki nem olvassa és csak ugatni tud, az menjen máshova. Minden hónapban van telehold, tessék oda vonítani.

  • Összejött itt a beltenyészet, sok boldogságot mindenkinek!

  • KOPÁCSI GELBERGER JUDITH ! NEKEM NINCS MIÉRT KUSSOLNI ! CSAK A TÉNYEKET KÖZLÖM.

    AZ ÉDESAPJÁRÓL FELTETT VIDEÓNAK RÉSZE NAGY IMRE UTÓLSÓ SZÓ JOGÁN ELHANGZOTT BESZÉDE IS.
    NAGY IMRE AZ ÉDESAPJÁVAL MEGEGYEZŐ BÁNÁSMÓD UTÁN IS HŐS TUDOTT MARADNI, NEM TÖRT MEG, NEM KÖNYÖRGÖTT SIRVA AZ ÉLETÉÉRT – FEL IS AKASZTOTTÁK SZEGÉNYT !!!

    A LEGBORZASZTÓB AZ, HOGY EZT KOMMUNISTÁK CSINÁLTÁK AZ ELVTÁRSAIK ELLEN 1 HATALMI HARC RÉSZEKÉNT ÉS SOKAN KÖZÜLÜK MÉG MINDIG KÖZTÜNK ÉLNEK – HÁBORÍTATLANUL 🙁

  • mikespike

    elkussoljal te csuszomaszo feregnyulvany, az ezerszer nagyobb baja az emberisegnek, hogy az ilyen fergek, mint te kozottunk eloskodnek, csak el kene teged taposni ugy, hogy meg ide-oda forgatnam is a cipomet a beleiden te szemet, elkussoljal vegre, mert megjarod!

  • LIBAS ! itt könnyű következmények nélkül fenyegetőzni, de tudod mit: add meg a „becsületes” neved és elérhetőségedet, igérem időt és pénzt nem kímélve felkereslek, hogy megbeszéljük 🙂

  • valasztasokra hazamegyek mikespike es kiszedem tobol a fejedet a nyakadbol, mert egy ruhes nember vagy, ember nem lehetsz az mar biztos!

  • LIBAS ! indulsz valahol a vajda-választáson ???????

  • Judith Kopacsi

    Mike, válaszomat lásd mint fent. Akkor szólj, ha átélted azt, amit a Nagy Imre per élve maradt tagjai átéltek és végicsináltak. Addig csak azért ját a szád, hogy levegőt kaphass. Különben az az igazság, hogy aki azért a hazug rendszerért mártirhalált akart volna halni, az is bolond. Igaza van Kertész Ákosnak. Az az ország, nagyon kevés ember kivételével nem érdemli meg a demokráciát. (És akkor még nagyon is finoman fogalmaztam).
    Nagy Imrét különben akkor is felaksztották volna, ha sirva könyörgött volna az életéért. Miután Kádár nem türt meg hiteles konkurenciát. Viszont miután Kádárnak Apám tett egy nagy szivességet még 1956 nyarán, így azt kénytelen volt visszafizetnie azzal hogy életben hagyta. Tudod, ki volt Szilágyi József? Akit szintén kivégeztek? Na, Ő mindenáron mártir akart lenni. Tettei miatt maximum 5 évre itélték volna. Ö volt a megtörhetelen kommunista példaképe. Kérdezd meg a lányától, mennyire értékelte apja hősiességét, aki nem volt hajlandó még a családja miatt sem mindent elkövetni, hogy életbe maradjon. Azt hiszem egy pár könnycsepp megérei, hogy túlélje azt az átkozott rendszert és un, „igazság szolgáltatását”. Apám, azzal, hogy életben maradt több szolgálaot tett úgy a családjának, mint a Magyar Népnek. Na, persze ennek a felfogásához alapvető intelligencia szükségeltetik.

  • JUDITH ! biztos én is menetni próbáltam volna az életem, de utána szégyenemben elbujdokoltam volna örökre és nem hagyom, hogy HŐS-t csináljonak belőlem !!!

    … ja és Apuka 56-ig hűen meggyőződéssel szolgálta „az átkozott rendszert” – igazi kommunista volt !!!

  • Judith Kopacsi

    Nem volt mitől szégyenkeznie. de majd ha te annyit teszel le az asztalra, mint ő, akkor megmukkanhatsz. És ha olvastad volna a könyvét, nagyon öszintén leirja az éeltét, és ezt a részt sem hagyta ki. Szóval nekem egy kis mitugrász ne vegye Apámat a szájára, mert még hasra esik a hülyeségétől.

  • JUDITH ! mi volt a legnagyobb dolog amit Kopácsi elvtárs „letett az asztalra” ???

  • Hello Mike!

    Az okos írónő az előbb írta: olyan szívességet tett Kádárnak, amiért megkímélte az életét.

    Tudod mint a Keresztapában, most mi teszünk egy szívességet, de egyszer majd visszavárjuk. Ez volt a Papa

    legnagyobb tette a lánya!!!!! szerint. jutka már mondtam, ne írogass, ez nem megy Neked írni, olvasni,

    gondolkodni tudók között. Többet árultál el a Papáról az elmúlt napon, mint az elmúlt húsz évben költöttetek.

    Persze magadról is.

  • JUDITH ! szomorú vagyok 🙁

    azt hittem gyorsan jön a válasz, hogy: Apám a két kezével építette a György Aladár u. 8.sz. alatti villát 🙂

  • Hello Rudy,

    most kezdem sajnálni, hogy én csak Kádár elvtárs egykori pincérét ismerem …. Ő is Kanadában él 🙂

  • Tudod Mike, kellemetlen lehet, amikor a gyönyörűen felépített hazugság összedől. Nem csak judit esetében, hanem sok más 56.-os esetében is. Sokat ismertem(ek) közülük, a kitántorogtak, meg a később „””kivándoroltak”” közül. Találkoztam olyanokkal is, akik személyesen ismerték jutka Papáját. Annyi hazugságot hallgattam végig, amennyit most itt láttál, csak nem ennyire töményben. Kevesüknek sikerült a nagy álom megvalósítása. Sokuk rosszindulatúak, megkeseredettek, de ezt láthattuk itt is. Mindent és mindenkit utálnak, mindig más a hibás. Szomorú életek, szomorú emberek.

    Mentek a Magyar Házba szakadt nadrágban, pecsétes ingben, de messziről lehetett hallani úgy szidták Mo.-ot, a kommunistákat nap mint nap. aztán a többi ült naphosszat a Bloor st.-en lévő magyar tulajdonú Counry Style nevü étteremben, ultiztak, ittak, de a duma ugyanaz volt. Semmi nem változott, csak most a gyerekeik teszik ezt.

    Los Angelesben az ÚJPEST nevű helyen szintén ezt látod. Mondhatnám tovább, de mindent leírtak magukról, sokat nem kell már ehhez hozzátenni.

  • Rudy

    merhetetlen ostobasagokat irkalsz ide, eloszor is azok,akik idejarnak, azok sose jartak a magyar hazakba, az egy teljesen mas kozonseg…masodszor nem kell a Country Style nevu etterembe jarni ahhoz, hogy hulye legyen valaki, erre te vagy az elo pelda! jah es azok az antipatikus kanadai magyarok, akikrol te beszelgetsz, az mind orbanparti!:)

  • Hogy ti milyen bunkók vagytok mikespike & rudy. Na de hagyjuk. Belefáradtam belefolyni. Inkább megyek tőletek öklendezni. De lapos lenne nélkületek bevallom. Még ha nem is jó hogy itt vagytok.Miért nem mentek már aludni tejeskancsók.

  • Ok Misi folytatom a Te kedvedért.

    Aztán vannak az újak. Így hívják Őket a „régiek”, akikről az előbb írtam. Ebből van két csoport, akinek van papírja és akinek nincs. Akinek van az lenézi az illegálist. De van egy közös Bennük, utálják ahol élnek, de piszkosul szidják Mo.-ot, főleg a kíváncsi turistáknak vetítenek. Szar Mo.-on minden, minek menjek, stb. Ugye, van amelyik nem mehet, mert fél, nem engedik vissza, rosszul él, de nem mer kijönni. Akinek papírja van az nem teheti meg, hisz ha elmegy egy hónapra, tönkremegy. Fizetni kell a rent-et, a kocsibiztosítást, stb plusz kiesik egy hónap fizetés. Nem teheti meg. Csak irigyen nézi, ahogy a csóró magyarországi elmegy nyáron legalább egy hétre nyaralni, de tudom elmennek ott többször is, hisz újra indult a kaláka.

    Aztán vannak akiknek bejött az élet, igaz nem túl sokan, de vannak a régiek és az újak között is. Na ilyenekkel ritkán találkozni, talán egyikük most itt vitatkozik, hiába.

    Misi dobálódzotok a szavakkal, káromkodtok, de nem tudjátok sokszor kinek mondjátok. Néha hallgatni is tudni kellene…

  • Rudy,

    ismerem ezt a „klasszikus 56-os” csapatot, mert az első válalkozásom Kanadában 1 vendédlő volt.
    Elég néhéz volt leszoktatni őket arról, hogy oda járjonak, főleg 1 hegedást – azt a barna fajtát – aki mindenáron a fejébe vette, hogy ott fog muzsikálni 🙂

  • Rudy

    te egy hazaarulo vagy! tudatosan olyan partot valasztani, amelynek vezetojet banra tette egesz nyugat es eszak-amerika mar az elso kormanyzasa idejen, egyenlo a haza elarulasaval, mert boritekolhatoan hatranyos helyzetbe huzza az orszagunkat…es akkor idejossz szovegelni, orulj, hogy meg nem vagy bortonben!

  • rudy

    ez a mikespike az a fajta, aki a magyar hazba jar! ilyen pokhalos sorvadt agyu, pelenkas szenilis barom!

  • Mike!

    Én megyek, nincs miről beszélni tovább. Sokat utazom, holnap több mint tíz órát repülök, volt két napom, melyet a család és a gép között töltöttem, de nekem megérte, remélem nem volt hiábavaló. További szép életet Neked, vigyázz magadra.

    Egyet sajnálok: Judith nagyasszony elfutott ahelyett, hogy reagált volna, igaz nem tudom mit…

    Ja még a misinek az utolsó postjára: SOHA NEM szavaztam a fideszre, nem vagyok a párt tagja, de a nagyvezérrel már első kormányzása idején is többször összevesztem, személyesen, nem itt a neten hülyeségeket kiabálva. Tudod misi nem tudod kikkel találkozhatsz ilyen helyeken… Hehe

  • Rudy,

    néhány tapasztalatom a magyarokról a vendéglőben:
    -azt akarták, hogy a gulyáslevest tálban vigye a pincér, mert 4 dollárból akartak jóllakni (100 féle kaja volt a menün)
    -a magyar templomokban adomány fejében reklámozták a helyemet. Amikor kevesen jöttek – most a rendesebbekről írok- azt mondta az egyik pap: jajj eddig nem mertem szólni, de azt mondják az emberek, nem járunk ebbe a vendéglőbe mert a tulaj már elég gazdag, minek tegyünk még 1 dollárt a zsebébe …

    na ezek is az itteni magyarok 🙂

  • Rudy, Isten veled 🙂

  • jahogy a felcsuti paraszt haveri korehez tartozol, mint egy masik foldsotet paraszt? sajnalom, nem jottunk egy helyrol, en budapesten nottem fel es nagyon utalom, hogy bugris parasztok telepedtek a varosomba es arasztjak a borukbe ivodott disznoszarszagot…az ingerszegeny kornyezetbol hozott merhetetlen sotetsegukkel egyutt…

  • LIBAS ! igen voltam már jópár magyarházban, köztük a torontóibn is. Utóljára 1 Bródy János koncerten, annak ellenére, hogy tudom: zsidó !!!

    Erre varjál gombot …

  • johat mike hozzank meg azert nem tartozol, mert ide meg nem eleg a penzed, nem artott volna egy kis eszt is gyujtened!

  • Judith Kopacsi

    Szia Libás Misi! Hogy vagy? Én remekül. Élvezem a két unokámat, és persze röhögök a sok ide csöditett idiótán. Persze válaszra nem méltatom őket. Majd észreveszik, hogy átnézünk a fejük fölött. Az azért tetszik nekem hogy minden szavamatat úgy veszik, mintha soha sem hallottak volna ezekről a dolgokról és ők fedezik föl most a spanyol viaszkot. Nem baj, majd elmennek ők is oda ahova valók.

  • LIBAS ha te budapesten nőttél fel az csak a „nyócker” lehetett 🙂

  • JUDITH megértem, hogy nem válaszol mert ŐSZINTÉN nem mer 🙂

  • Judith Kopacsi

    Hát, ott is nöttek fel rendes emberek.

  • Judith Kopacsi

    🙂
    Aha.

  • asher alexander

    honnet van penze a kurucinfonak?-(ezen belul a jobbiknak is!!)-
    innet,;
    szerver tulajdonos,;
    Varga Bela!
    cege,; Varga es Fia boraszati bt-/ MOR werkele s. ut 37.
    tel,; (707) 433-6616.
    mobil,; (631) 276-1911.
    USA Lakcime,;
    1340 Woadside Ct.
    Healdsburg, CA 95448.
    -(itt,; Pesti Judit nevu felesegevel lakik)-

  • mike

    majdnem el is talaltad, en kispesten nottem fel, de fiatalon zuglo es a 8. kerulet hatarahoz koltoztem, persze en egy teljesen mas korosztaly vagyok, igy fogalmad nem lehet, mik vannak arra most, megnyugtathatlak, irto draga tarsashazak! a 8. kerulet szamodra ismeros reszen anyadat szopatjak a negerek, mar elfelejtetted?

  • ASHER ALEXANDER a magyarországi izraeli befektetéseket is ilyen jól ismered ??????????

  • Asher

    en mindig tudtam, hogy amerikabol penzelik a jobbikot! ahanyszor megemlitettem, mindig kirugtak a nol-rol…

  • viszont nagyon ismeros az a nev, hogy pesti judit….majd ezen eltunodom…

  • kedves Judith

    unokazzal kedvedre!:) majd ha megenyhul az ido, meghivlak egy kavera, uditore, ami tetszik a konyvesbolt kozeleben es az ajanlataid alapjan vennek par konyvet…

  • asher alexander

    mike-stb!
    te szerencsetlen!!
    ahhoz hogy ott meglehessen venni barmit is KELL AZ ELADNI VAGYO is!!!!!!
    elado nelkul nincs business!!-persze ez neked magas…………….!!
    ki adta el amit eladott?,miert eppen nekunk??-jaaaaaa!mert mi jo arat fizettunk erte akkor is ha szart se ert??
    miert nem vettetek meg ti???
    nem volt kotelezo eladni eppen nekunk barmit is ugye??-akkor meg mirol is pofazol??

  • LIBAS köszönöm, hogy elmagyaráztad hol vannak „irtó drága társasházak” pesten, mert ingatlanban is utazom !

    Nekem még mindig jobban tetszik az Ökoház, ha ez mond neked valamit !

    Anyámról pedig kopj le mer én is utálom a tiedet, tehát bármennyire is szeretnéd nem leszünk rokonok 🙂

  • asher alexander

    misi!
    a cimeket-(tobbet is!!)-a „CEG”-unktol tudom!!!
    egyszer en is megirtam ezt az USA Nepszavaban ahol a bartus kitorolte dulva-fulva a meregtol!!
    most itt is megprobal „cenzorkodni”!!!!

  • ASHER erre mondta a kedvenc izraeli „embered”, hogy felvásároltuk Magyarországot is ! Salom …

  • asher alexander

    mike-stb!
    NEM MONDTA!!!!
    hazugsag magyar reszrol!!!

  • haha Asher mi egy hajoban evezunk, engem is kirugott a Bartus, mert elkuldtem anyjaba…nyalja az amerikaiak segget ezerrel okkal ok nelkul, ehhez nincs gyomrom….raadasul szelsoseges, elfogult…nem lehet megbizni benne nah:)

  • Judith Kopacsi

    Téged is kilökött Bartus? Érdekes, engem is. Énrám azért sértödött meg, amikor a fejére olvastam egy alkalommal, milyen ocsmány cikket irt Király Béláról. Azt hiszem nem fogok miatta sirva fakadni.

  • haha, hulye ez a bartus, ez nem vitas:)

  • Judith Kopacsi

    Tudod min derülők, Misi? Hogy az egyik idóta felhozta a budai házunkat. Nem azért mondom, de a környező villákhoz képest egy kalyiba volt. Most árulják, drága pénzen, mert a környék marha drága. Éppen csak hogy aki megveszi, annak szerintem az egészet le kell majd bontania, és ujjonnan felépiteni egy másikat, mert annyira el van avúlva. De attól nekem még nagyon szép emlékeim vannak a házról főleg a kertről. És nem apám épitette, mi csak béreltűk (tanácsilag) 1954 és 1960 között, amikor is jobbnak láttuk elcserélni egy pesti lakásra, mielött még egyik pártközponti ÁVO-s úrnak nem jutott eszébe megpróbálni megint kirakni minket az utcára.

  • te Judith, van neked nyilvanos emailed?

  • http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M&feature=related

    ASHER ITT VAN AZ PEREZ BESZÉD AMIBEN MAGYARORSZÁG FELVÁSÁRLÁSA (IS) ELHANGZIK !!!!

    KÉT NYELVEN, AMELYIK SZIMPATIKUSABB 🙂

  • Judith Kopacsi

    Ja, csak információként irom, hogy a torontó Magyar Házba évtizedekig normális ember nem tette be a lábát, mert tudtuk, hogy egy őslényekkel teli náci bagázs.

  • Judith Kopacsi

    Misi, van. A NOL on is fönt van.

    [email protected]

  • JUDITH KÉPZELJE MENNYIRE SZERETHETTE A BUDAI VILLÁT A JOGOS TULAJDONOSA AKITŐL AZ APJA ÉS ELVTÁRSAI A HÁBORÚ UTÁN ELVETTÉK 🙁

  • JUDITH NEM ÉRDEKES, HOGY NEKED AKI NEM KOMMUNISTA ÉS NEM ZSIDÓ AZ „NÁCI” ???????????

  • JUDITH elnézést, hogy véletlenül letegeztem, nem volt szándékos ! 1 dolog van amit tisztelek a kora 🙂

  • hulye Mike

    arrol mit tehetett az akkor nem is tudom hany eves Judith? te mike egy tipikus jobber vagy, esz nelkul de annal nagyobb rosszindulattal, az ilyenektol mentsen meg minket a joisten, mint te! mondtam en, hogy fereghazba valo vagy!

  • asher alexander

    misi!
    -es azt tudod-e hogy a bartus csaladjaban volt olyan aki a XVik csendorkeruletben volt 44-ben zsidovadasz csendor!??

  • Judith Kopacsi

    Mike, azt a villát (haha, inkább hivnám kanálnak) senki nem vett el senkitől. A háboru után üresen maradt. Mi pedig egy csere miatt kaptuk meg. Még csak nem is volt szolgálati lakás, mert anyám ragaszkodott a tanácsi bérelt lakáshoz. Szóval miattunk nem lett senki se ki se meg fosztva semmitől. De, ha neked jól esik kötekedni, akkor azt tedd, de ne velem, mert az én és családom élete nyitott könyv, és mindent tudok dokumentálni is. Legfeljebb az fog kiderűlni, hogy egy feleslegesen kötekedő egyén vagy. A koromra meg rá se ránts, az nem érdem, csak szerencse kérdése. Ma még különben is Apám 90. születésnapját ünnepelnénk, ha ezelőtt 11 évvel nem halt volna meg szivtrombózisban. Engem különben sem szeretni nem kell, és a korom miatt tisztelni sem. Elég ha elismerik eddigi életemben letett eredményeimet. És megnyugtatlak, vannak elegen akik magamért szeretnek és tisztelnek is.

  • dehogy tudom, a mi generacionk tortenelemkonyvebol sokminden kimaradt es mivel mi sem uldozok sem uldozottek nem voltunk, tulzott erdeklodes sem alakult ki, amit a csaladbol hozhattam volna…mar ezzel a nem tul fiatal fejemmel kapkodok csak a meglepetestol, mennyi titok, arulas, cselszoves, serelem, fajdalom lapul meg a multban….

  • MARHA LIBÁS lehet, hogy te igy gondolod, de az én családomtól sokmindent államosítottak és renszerváltozás ide vagy oda nem kaptunk vissza semmit !!!

    Viszont az ilyen Judith féle tanácsi bérlőknek elővásárlási joguk volt potom pénzért 🙁

  • Judith Kopacsi

    A háznak és a környéknek is van II. VH-us története. Azon a környéken rémes csaták voltak 1945 elején. Azt hiszem a házat találta bombatámadás is. A következő lakónak fel kellett épitenie. Viszont hátramaradt egy hatalams gránát, ami beleásodott a kertbe, és én, meg a környék gyermekei ott ugráltunk évekig fölötte. Amikor az utánunk következő tulajdonos új keritést akart huzatni, akkor találták meg a gránátot. Hivták rögtön a tűzszerészeket, és azok kiemelték. Élő gránát volt és akkora erejű, hogy szerintűk a fél utcát elsodorta volna.

  • asher alexander

    kedves judit!
    mond csak-(a 80 evem felett megengedem magamnak hogy tegezzelek!)-nem laktatok ti az I ker Attila uton korabban!?

  • Mike nyugodj le

    ertelek, de velem hiaba kiabalsz, en egyikhez sem tartozhattam koromnal fogva es a szuleim se, kulonben sem mentseg ez arra, hogy orbant tamogasd, orban leszavazta az ugynokok atvilagitasara iranyulo kezdemenyezest, magyaran megvedte a kommunista ugynokoket! akkor most mit kivansz a mar egyebkent is sokat szenvedett nepunknek, hogy masszon a nyakukba egy nacipart?

  • JUDITH az „üresen maradt villa” tulajdonosának örököseit megkeresik 1 jogállamban 🙂

  • asher alexander

    mike-stb!
    -„az uresen maradt villa tulajdonosait megkeresik demokraciaban”-
    valoban?
    akkor ebbol is latszik ott diktatura van,mert minket senki se keresett meg 44-ota amikor is elvettek mindenunket a magyar csendorok a mosoni utcai csendorlaktanyaban!!

  • de egyebkent sem a bekoltozoknek kell megkeresniuk, hanem a lakas kiutaloinak…hulye ez a mike

  • Judith Kopacsi

    Az volt az a potom pénz Mike, ami nekünk nem volt. Ráadásul, miután Apámra az életfogytiglani büntetése teljes vagyon elkobzással is járt, még tiszta szerencse, hogy nem volt saját házunk, mert mehettünk volna szükség lakásba. Igy viszont tanácsi lakás révén Anyámnak joga volt elcserélnie azt. Anyám akkoriban perecárulással kereste meg a betévö falatunkat. Nyáron az állatkertben, télen a Bábszinházban. És szerncsénkr a kertben meg tudtunk termelni néhány zöldséget, volt néhány gyümölcs fa is, meg néhány csirke. Két éven keresztül babot ettünk krumlival felváltva, de a szomszédoknak mindig azt mondtam, amikor kérdezték mit ettem, hogy paprikás csirkét. Gondoltuk, rajtunk ne szánakozzon senki, a gyomrunkba nem látnak bele, és űsse meg öket a guta az irigységtől. Mi jókat szórakoztunk a meglepdödött képükön.

  • Judith Kopacsi

    Alex, mi elözőleg, 1949-től a Pozsonyi utón laktunk, közvetlenűl a Szent István park mellett. Elötte meg Miskolcon, a Fő utcán. Mindegyik bérelt lakás volt.

  • LIBÁS én nyugodt vagyok, de van annyi szociális érzékenységem, hogy tudjam : a háború előtt épült ingatlanok jelenlegi tulajdonviszonya több mint igazságtalan !!!

    A legismertebb példa erre az APRÓ VILLA !!! Kérdezd róla a Judithot ő már biztos járt ott …

    … ja és soha nem szavaztam egyetlen magyar pártra sem mert még a rendszerváltozás előtt elhagytam Magyarországot !!!

  • Judith Kopacsi

    Miért kellett volna nekünk a tulajt keresni, mikor az akkori tulaj a kerületi tanács volt, és mi a házat egy cserén keresztül kaptuk meg? A fáma azt mesélte, hogy a ház eredeti tulajdonosait vagy kivégezték a nyilasok, vagy külföldre távoztak. Akik meg tőlünk vették át, azok megvették. És azokkal még a mai napig is tartom a kapcsolatot.

  • Judith Kopacsi

    Mike, nem jártam az Apró villában sosem. Tehát ahhoz sincs semmi közöm. Több kérdés?

  • Mike

    az angol kiraly meg csak lemeszarolta az embereket es elvette a vagyonukat, foldjeiket, hazaikat, ekszereiket es? most akkor miert nem utalod az angol kiralyt? a kommunistak ugyanezt csinaltak es? legyunk mar tul ezen, ki nem szarja le az aprot meg a villajat, legyen boldog vele, nem nezhetnenk mar elore??? de ugyanakkor azt nem tamogatom, hogy ezt az indulatot atvigyuk az utodokra! ha tehetsegesek es tenni akarnak az orszagert, nem fogok allandoan az apjara hivatkozni

  • JUDITH amit elvettek önöktől csak ingóságok lehettek !

    Ez is része az azóta is folyamatosan fizetett kártéritésnek a holokauszt áldozatok részére …

  • Judith Kopacsi

    Miről beszélsz te szerencsétlen? Milyen ingóságok? És mi bajod van neked a holokaszt áldozatok kártéritéséhez? Irigyled talán azt a párszáz forintot meggyikolt emberekért? Lehet egyáltalán kárpotolni valakit szülei, testvérei, gyermekei megyilkolásáért? Anyósom, aki egy évet dolgozott egy földalatti német gyárban bombákat szerelve össze, egy szál ruhában és papucsba, 1988-ban kapott összesen kettö ezer dollár fizetést a gyártól utólag. nem kárpótlást, fizetést. Számitsd ki, mennyi volt az órabére ezért a rabszolga munkáért.

  • LIBÁS az Angol királyhoz semmi köze a magyaroknak !

    A te „legyünk már túl ezen” szemléletedben élő emberek miatt lett Magyarország 1 következmények nélküli ország !
    … ja és az utódokat az elődök nevelik, ezért volt ilyen a 89.es rendszerváltozás.
    Ezért lakhat már „jogos tulajdonos”-ként 3 generációval az Apró villában az APRÓ KLÁN !!!
    …és véletlenül van ott jó pár milliárd forint is.
    Biztos vagyok benne, hogy érted az összefüggéseket …

  • JUDIT hála Istennek nem vagyok szerencsétlen sőtt …

    Nem írtam 1 szóval sem, hogy írigylem a kártérítést, de mond már Apuka is pár száz forint anyagi kártérítést kapott 89 után ??????????

  • JUDITH mit gondolsz a kommunizmus áldozatai több kártérítést kaptak mint anyósod ???? (pl: Recsk, kitelepitett kulákok, politikai foglyok)

  • Mike

    engem nem edekel az apro villaja es a klan sem, sokkal inkabb zavar, hogyan valt felcsuti bugris senkibol orban az orszag egyik leggazdagabb politikusava, aljassagaik kozott semmilyen kulonbseget nem latok

  • JUDITH elnézést az ingóságos dolgot az ASHER-nak akartam írni 🙂

  • LIBÁS az Orbán ugyanúgy lett gazdag politikus mint sokan mások: apja MSZMP-s párttitkár volt és ez mindent megoldott ! Vikike tanulhatott az USA-ban és van kavicsbánya is stb. stb.

    …azt viszont nem értem miért csak az Orbán szálka a szemedben Gyurcsány majdnem ugyanez, igaz ő jó helyre nősült és az apuka itt csak 1 alkesz pápai biciklitolvaj volt 🙂

  • Judith Kopacsi

    Nem, apuka többet kapott. Viszont csak azt vette föl, ami minden más 56-osnak járt, még a Nagy Imréseknek kiszabott többletet sem volt hajlandó fölvenni. Amit kapott, azt viszont a kiesett évek után kapta meg, amit a börtönben töltött. Megint megkérdem, irigyled tőle? Különben a legtöbb 56-os kapott t kártéritést és a recskiek is kaptak. Ismertem legtöbbjét, tehát tudom, hogy kaptak. De most ezzel megint mit akarsz mondani? Hogy igazságtalanul kapta Apám? Mintha kötekedni akarnál velem, de minek? Attól kinek lesz jobb dolga?

  • lehet, de o eleg intelligensre sikerult es ha az apro vagyonan megalapozva, de az orszag hasznara valhat, mar megerte! en egyebkent egyiket se istenitem, de orbant teljesen haszontalannak tartom, csak visszahuz minket minden szempontbol es amire nem hagyott a balga magyar nep neki kifejlodni, mint tapasztalat, bolcsesseg, a megfelelo idoben, azt sosem potolta, igy nagyon fontos tankonyvek es ismeretek maradtak ki az eletebol es ez latszik, a nyugat eleve nem tartja kompetensnek, igy nekunk csak karunk van belole…

  • egyetertek Judithtal, a fele iranyitott kerdeseid aljasul gonoszak, rosszindulatuak….szemet pacak lehetsz te Mike

  • JUDITH távol álljon tőlem, hogy valamilyen kártérítést is írigyeljek, nekem csak az fáj: a mi családunk és sokan mások nem kaptak ….

  • LIBÁS akárhogy burkolod látszik, hogy te MSZP-s vagy amiért ugyanúgy sajnállak mint ha FIDESZ-es lennél !
    Az egyik 19 a másik 1 híján 20 🙂

  • LIBÁS nem tudom mire alapozod a rólam már sokadszor alkotott rossz véleményedet, életemben nem ártottam senkinek … ja és nem politizáltam nyilvánosan, csak van véleményem amit mindig megpróbálok tényekkel alátámasztani

  • tevedsz Mike, mint olysokmindenben

    sosem voltam egyik part tagja se! mar kisz-tag SEM voltam! ha mindenaron be akarsz sorolni valahova egyertelmuen orbanellenes es fasiszta ellenes vagyok! ennel meg a kommunizmus is jobb volt, legalabbis az a resze, amibe en szulettem!

  • LIBÁS azzal semmi bajom, hogy fasiszmus ellenes vagy sőtt … de akkor agyanúgy kommunizmus ellenesnek is kellene lenned mert a kommunizmusnak összességében sokkal több áldozata volt és sajnos van is 🙁

  • ASHER ÚR ! HIÁNYOLOM, HOGY NINCS VÉLEMÉNY A SIMON PEREZ VIDEÓVAL KAPCSOLATBAN !!!

    VAGY NEM ÉRTETTED SEM HÉBERÜL SEM MAGYARUL ?????

  • Judith Kopacsi

    Mike, és most már minden a zsidóké? Attól még jól is járhatnátok. Különben valóban volt és valósuinüleg van több izraeli épitkezési vállalat Mo-on. Fel is épitettek több lakó parkot is. Na és? Azt nem veszik a hátukra és nem viszik el Izraelbe. Aki meg megveszi ott fog élni és adózni is. Tehát nem értem, hogy mi a gond vele.
    Különben miért irsz nagy betükkel? Nem kell kiabálni. Nyugodtan, ésszel kell érvelni, ha valami bajod van.
    A kártéritéssel kapcsolatban meg sajnálom, hogy nektek nem jutott. De, hidd el nem rajtam vagy Apámon múlott. Ö a bajtársainak, és aki hozzáfordult, igyekezett elintézni.

  • JUDITH azért az izraeli üzleti jelenlét Magyarországon nem csak 1-2 lakópark, van ott jó pár „SUKORÓI TELEKCSERE” jellegű befektetés is !!!!

    … ha most 1 kicsit nyugodtabb itt a hangulat magyarázzon meg nekem valamit : ha a magyar zsidóknak ennyi sérelme gyült össze évszázadokon át, most, hogy van saját országuk, miért nem akarnak Izraelben élni ????

  • JUDITH a Kertész úr miért nem Izraelbe ment ???

    Higgadt, őszinte, érvekkel alátámasztott válaszokat várok, mert szertném ezeket a dolgokat megérteni !

    Előre is köszönöm 🙂

  • Judith Kopacsi

    Mike, erre nem tudom a válszt, mert még nem volt alkalmam tőle megkérdezni. De, persze az igazság az, hogy kinek mi köze hozzá, hog valaki melyik országba megy? MIÉRT LENNEÉL BOLDOGABB, HA ő MOST IZRAELBE MENT VOLNA? Az esetek legnagyobb többségében oda mennek, ahol vannak ismeröseik, barátaik, és feltételezem, hogy tud valamit akár angolul akár framciául, tehát nyelvileg sem lenne teljesen elveszve. de, ez csak feltételezés, mert nem tudom a pontos választ.

  • Judith Kopacsi

    Azt sem tudom, hogy mi bajod a sukorói telekcserével, nekem teljesen normási és legális üzleti dolognak tünik. Ez szerintem csak a hajánál fogott elöszeretettel elöcibált pillanatnyi elmebaj egyik jele nálatok.

  • Mike

    az en generaciom semmit nem latott a kommunizmusbol, azzal egyenes aranyban, ahogy cseperedtek, nyiltak ki az ajtok es a lehetosegek, mire felnottem en mar oda utaztam szabadon, ahova akartam, oda mentem iskolaba ingyen, ahova akartam, egyetemet vegeztem ingyen, amire tellett a tehetsegembol….es ebben nott fel orban viktor is, o csak hazug modon felhasznalja a kommunizmus aldozatait, hogy ennek segitsegevel eltavolitsa az utjabol a politikai rivalisokat, de semmivel sem jobb naluk! egyebkent a 65-os idok utan erkolcsileg gatyaba raztak a nepet, orban utan meg azt teljesen szetzilaltak, mert ahhoz, hogy beketlenul tudjanak halaszni a zavarosban kaoszt kellett teremteni a kozbiztonsagban, a torvenykezesben es le kellett butitani hozza a nepet, ennek erdekeben a tehetosebb szulok 4-6-8 osztalyos iskolakba irattak gyerekeiket, odamentek a jobb tanarok is es a koznepnek maradt a selejt minden szempontbol! higgyen nekem orban a MAI magyar emberek szemeben, azok szemeben, akik huzzak az igat es fizetik az adot, akik egyszerre segitik oreg szuleiket es iskolaba jaro gyerekeiket mindemmellett, azoknak orban sokkal tobbet artott minden szempontbol mint a kommunizmus!

  • JUDITH ami még nagyon bánt, hogy itt ellenem már többen elővették a rasszista kártyát alaptalanul !
    Vannak zsidó és cigány barátaim is – 2 ügyvédem az egyik künyvelőm is az – de ők az itteni véleményezőkkel szemben elismerik a saját hibáikat is,

    Csak érdekesség képen az első kanadai barátnőm is orosz zsidó volt, sikeres építész apukával aki elmagyarázta nekem, hogy az ő lánya csak zsidóhoz mehet feleségül, vagy kitagadja a csládból …
    Hasonló esetem volt a 80-as években pesten egy zenekonzis cigánylánnyal ott a papa a 100 tagú cigágyzenekarban játszott és nagyon finoman kitette a szűröm 🙂

    Akkor most ezek a dolgok, hogy vannak ?????????????

  • LIBÁS a fasizmust sem élted meg mégis ellene vagy ! Ha igazságos lennél hasonló véleményt kellene alkotnod a kommunizmusról is !!!

    Az, hogy neked tetszett a felpuhult „gulyás-kommunizmus” szerintem azért van mert nem ismerted a részleteket.
    Ebben az időszakban kezte Kádár eladósítani Magyarországot és a kölcsönökből egy kicsit jobb létet teremteni mint előtte volt
    Az, hogy az akkori Alkotmány szerint minden felnőtt magyarnak JOGA és KÖTELESSÉGE volt a munka nagyon sok hasztalan, profitot soha nem termelő vállalatot sőtt ágazatokat teremtett … és a 80-as évek végére az egész összeomlott. Itt jön az a momentum, hogy a benfentes eltársak ezt már idejében látták és leosztották a lapokat a jövőre nézve. Ez lett a „rendszerváltás”

    Ez az én véleményem a részletek ismerete nélkül, mert jó magyar szokas szerint minden titkosítva van évtizedekre …

  • Judith Kopacsi

    Mike, minden nációban van rasszista és kirekesztő. Sőt, még zsidóban is van antiszemita. Az én családom egyik sem az. Dehát én csak magamért és a közvetlen környezetemért vagyok, lehetek felelős. Ha elolvasod a könyvemet, (kapható a Pannonia Könyvesboltban, mindkét nyelven) látni fogod én is keresztűlmentem hasonlókon. Gyermekeim már szabadon választhattak, így van nekünk egy echte kanadai-skót menyünk. És ez így van rendjén, szerintem.

    Az elpuhult gulyás kommunizmussal nekem is vannak gondjaim, ugyanis azt a nyugati kölcsönök tették már 1963-tól lehetővé. Viszont, mint látom, tudsz te normálsi hangon is eszmét cserélni. Még az is előfordulhat, hogy sok mindenben egyetértünk. Próbáljuk meg, jó?

  • Judith Kopacsi

    Különben csak hogy tudd, Anyámat is kitagadással fenyegette nagyanyám, ha apámhoz megy feleségül. Még most sem bocsájtotta meg neki anyám, pedig már elmúlt egy pár évtized azóta. Anyámat persze nem olyan fából faragták, hogy könnyen megijedne az árnyékától, Ő pontosan tudta mit akar és kivel akarja leélni az életét.

  • dehat Mike

    a mai vilag ertekrendje szerint is kommunista lehetsz buntetlenul, de a fasisztakat uldozik es buntetik! Ami a gulyas-kommunizmust illeti gazdasagilag valoban nem lattam gyerekkent a mogottes dolgokat, de a nep mindenkeppen egy szabalykoveto, egymast tisztelo, bekes nep volt, ez mindenkeppen jo alapja lehetett volna egy rendszervaltasnak, ha huszoneve mar nem azzal foglalatoskodnank, hogy a magyar parlament uj funkciojanak tesz eleget, nevezetesen, felcsuti parasztok felnevelesevel, kikupalasaval, vagyongyarapitasaval attol kezdodoen, amikor meg torolni kellett a kicsike taknyat nyalat, majd ejnyebejnyezni a fekete csuhazasert, lenevelni a dacrol, mikor is kivonult a terembol tuntetoen, sot meg sem jelent mara ott tartunk, hogy harcol a „kis parasztja” az egesz vilaggal, kozte a sajat nepevel eshat akkor is hazudik, amikor kerdez! ha ratermett, tehetseges, arra erdemes vezetoje lenne a nepnek, sokkal elobbre lehetnenk! ez a paraszt mindent tonkretett, hogy hatalomhoz juthasson! elvette az emberek bekejet, tisztesseget, jovojet! nekunk ma ez a legnagyobb problemank, ha emellett „eltorpulnek” a megregebbi serelmek, ne csodalkozzon rajta, megiscsak mindenki a gyerekei jovojeert aggodik elsosorban!

  • JUDITH én normálisan kezdtem, de itt hamar 1.számú főellenséget csináltak belőlem .-)

    … hogy visszakanyarogjak első megjegyzésemhez : most sem értek egyet azzal, hogy a Kertész Ákos menedékjogot kért nálunk, mert ha nincs szüksége az ezzel járó kedvezményekre akkor szerintem ez politika és propaganda !!!

    Élhetne Kanadában meghosszabbított látogató vizummal sokáig, ha ahogy Ön írta vannak itt ismerősei. Ezek anyagi garanciát vállalhatnak érte.

    De a hírverés és a menedékjog kérés nem méltó hozzá és a genfi egyezmény értelmében nem is minősül menekültnek.

    Ön is tudja, hogy Magyarországról senki nem lehetne Kanadában menekült csak van 1 joghézag amit mostanában sokan próbálnak kihasználni.

    A tömeges cigány kivándorlás az indoka annak, hogy a hatályos menekültügyi törvényeken ebben az évben változtatni fognak.

    Nekem már volt szerencsém résztvenni menekültügyi tárgyaláson tolmácsként – a részletek itteni feltárása nélkül – érdekes volt.

    Köztudott, hogy a bevándorlára éves kvóta van és „Labor Force” ahova sok ember kell hiányszakmákban és kisegítők formájában, valamint van pár speciális szakterület ahová diplomásokat vár az ország.

    Olyan emberekre akiket csak a Welfare érdekel nincs szükség és ezt én is messzemenően támogatom.

  • Mike

    szerintem azt feltetelezni Kerteszrol, hogy a segely miatt jott ide, ez kifejezetten rosszindulatu, a hirveres valtozata sokkal hihetobb es szerintem maradjunk ennel, sot en meg egyet is ertek vele, akarom, hogy tudja a vilag, mit mer a magyar kormany 2012-ben!

  • LIBÁS nagyon sajnálom, hogy husszútávon csak az orbán dolgaival vagy elfoglalva és a kommunistákat egyre nyiltabban véded. Nem lenne ideje szint vallani ???

    Hogy igazságosak legyünk kezdem én : maximálisan konzervatív értékeket képviselő ember vagyok és talán már észrevetted Kanadában ilyen a kormány is !!!

    De ki vagy te és minek jöttél Kanadába ????

    Erre szertnék választ, ha nem túl megterhelő kicsit őszintének lenni a sok mocskolódás után, ami 1 diplomájára büszke emberhez főleg méltatlam !!!

    … ja biztos levágtad már, hogy nekem csak érettségim van de abból legalább 2 🙂

  • LIBÁS nem feltételezek Kertészről semmit, csak vázoltam a lehetőségeket és ismereteim szerint némi támpontot adtam az ügyben

  • dehat orban is vedi a kommunistakat, sot minden magyar kormanyzopart vedi a kommunistakat! akkor miert epp en foglalkozzak veluk raadasul ugy, hogy vannak sokkal aktualisabb problemaink? te miert lovagolsz a kommunistakon, nehezedre esik tudomasulvenni, hogy azota felnott par uj generacio otthon, akiket szerencsere nem erintett es kepzeld igen, a sajat problemaikkal vannak elfoglalva es eloreneznek nem mindig hatra…mi ebben a rossz?
    semmi felvallalnivalom nincs, olyan ertelmiseg vagyok, aki mindig azok oldalan all, akiket jogtalanul er serelem, azert tanultam, hogy a kiszolgaltatottaknak vedelmet nyujtsak tehetsegem szerint….

  • LIBÁS szerinted mi köze a magyar kománynak a Kertész dolgához ???? Mert szerintem nem sok.

    Arról viszont biztosithatlak, hogy ha valaki „Kertész véleményt” publikálna itt a kanadaiakról az itteni kormánynak sokkal több köze lenne az ügyhöz szerintem joggal !!!

    Mert ne szarjunk oda ahonnét eszünk – megint 1 konzervatív vélemény

  • mike

    hogy mi koze a kormanynak?? most tenyleg? mijaz hogy ne szarjunk oda, ahonnan eszunk? mit kellett volna tennie? turnie, mint amikor tomegesen bekisertek oket a gazkamrakba? amit leirt igaz pont ezert volt serto!

  • emlekeztetem ont arra, hogy a szelsojobboldal a parlamentben ul s mint ilyen koze van a kertesz elleni hecckampanyhoz, sot ok maguk gerjesztettek!

  • LIBÁS ! OK. nem lovagolok többet a kommunistákon bár nagyon utálom őket, de cserében te se emlegesd minden sorodban orbánt akit te utálsz 🙂

    Kezdel nagyon óvatos lenni, sok mindenre nem reagálsz ami részedről 1 jó taktika, de nekem így unalmas 🙂

  • akko mennyunk aludni! joejt!

  • LIBÁS amit én tudok Kertészről, hogy „hazaszerető szösszenete” előtt minden létező elismerést besöpört és élt mint Marci Hevesen a békásmegyeri paneljében …

  • „Mert ne szarjunk oda ahonnét eszünk” by Mike Spike

    Erről van szó. És ne tessék kéremszépen mindenféle link antiszemitázó dumával mellébeszélni, mert, teljesen mindegy, hogy milyen felekezetű mondja azt, amit a fent említett úr kinyilatkoztatott, azon nincs mit szépíteni, mert undorító, ahogy van.

  • asher alexander

    mike-stb-stb!!
    te undorito fereg!!
    hogy josz te ahhoz hogy gyalazni merd a meg gyilkolt szuleim,kistestverkeim,oreg mozgaskeptelen nagyszuleim draga emleket????
    hogy josz te ahhoz hogy gyalazd a holocaust ban legyilkolt milliok emleket!!???
    te tetves csirkefogo!!es meg ti keritek ki magatoknak ha lefasisztaznak benneteket??ruhes patkanyok!!!
    adna az eg csak ot percre hogy „kezelesbe” vehesselek!!!!
    az IRGUN jo iskola volt!!!
    meg igy 80 felett is allok eled es legyen aminek lennie kell!!mit kepzelsz te magadrol pôndro!!??neked barmit-barkit szabad ocsarolni,mocskolni,gyalazni buntetlenul!? hat nem!!a szamonkeres idelye is eljon ne aggodj elobb mint hinned!!!!
    -(a helyedben nagyon ovatosan jonnek el otthonrol reggelente!!a baleset konnyen jon!!upsz!!)-

  • asher alexander

    misi,;
    hat igen!!
    jo pelda erre a YORK varosaban az Avra’ham Levi rabbi es hitsorsos testverei-hivei tortenete akiket kenyszerrel akartak a brittek a kereszetenyseg felveteler rabirni!!
    az osszeset megoltek!!!
    megoltek CSAK mert kitartottrak az osi hituk,atyaik,oseik hite, mellett!!!

  • ASHER !!! KIFEJTENÉD RÉSZLETESEBBEN, HOGY MIVEL GYALÁZTAM MEG A CSALÁDOD VAGY A HOLOKAUSZTMAN MEGGYILKOLTAK EMLÉKÉT ????????????

    JA ÉS MÉG MINDIG NEM VÁLASZOLTÁL A SIMON PEREZ VIDEÓRA AMIBEN ELMONDJA, HOGY VÁSÁROLTA(JA) FEL IZRAEL MAGYARORSZÁGOT (IS) !!!!!!!!!!!!!

  • asher alexander

    jut eszembe!!hamar az angoloknal tartunk!!
    1,; az angol mandatum alatt sir Allenby barati kapcsolatokat tartott fent Hadj Amin el-Husseini-(a Nurnbergi katonai torvenyszek altal korozott haborusbunos!!)-vel,aki alapitoja volt szemelyesen a HAN?DSCHAR es a SKANDERBEY Freiwillige SS Kavallerie Division-oknak,Hitler szemelyes Jobaratja volt!!
    2,; Kreta es Cypre szigetein a a Kz Lagerek tuleloit-(Izrael teruleten a HOLON-i Lagerba)-az Angolok zartak szogesdrot moge!!
    3,; Churchill szemelyes jo viszonyban volt ugy Mussolinival,mint Himmlerrel!!-(leveleztek)-
    a britt legfelsobb hadvezetes elen Churchill volt az aki utasitasba adta a bombazogepek pilotainak hoigy NEM bombazzak a lagereket!!
    az angolok mar 42-ben tudtak pontosan hol vannak a nagy megsemmisito kozpontok,hala a Rudolf Wrba jelentesnek!!

  • ASHER ! BIZTOS, HOGY NEM SALOMON MOREL AZ IGAZI NEVED ?????????????

    AMILYEN GYÚLÖLETTEL ÉS FENYEGETŐEN ÍRSZ ITT ALAPTALANUL GYANÚS VAGY NEKEM 🙂

  • asher alexander

    mike-stb,stb!
    ezekszerint mar annyira hulye vagy hogy a sajat irasodra se emlekszel!!?
    azt irtad „HOLCAUST KARPOTLASOKRA………….”-!!!!!
    mint korabban mar jeleztem volt,; NEM FOGADTAM EL SEZMMIT ES NJEM I9S FOGADOK EL SEMMIT ILYEN TEREN!!!
    UNDORITOAN ALJAS OTLETNEK TARTOM HOGY A MAGYAR KORMANYZAT FEL MER AJANLANI EGY FELNOTT ELVESZITESE UTAN 50$-t.EGY GYREMEKKORU UTAN 30$-t!!!!
    -mind a mai napig orzom ezt a szegyenteljes dokumentumot!!!
    nagyon nehez lenne letagadni!!!!

  • asher alexander

    mike-stb-stb!
    te vaksi szrencsetlen hulye!!
    mar valaszoltam ra!!
    ott van fentebb!!
    ott ahol irtam,; ahol valamit meglehety venni ott KELL AZ ELADNI VAGYO IS!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tessek nagyon figyelmùesen ujra olvasni!!

  • asher alexander

    mike-stb,stb!
    nem!!
    az en nevem,; asher alexaander bar-oni ha erdekel!!
    tsfat varosaban a rehov h’hatsmauth-on lakom!!

  • ASHER BAR-OMI !

    ENGEM AKARSZ ÁTVERNI ????

    „A KELL AZ ELADNI VAGYO IS!!!!!!!!!!!!!!” MÉG A SIMON PEREZ VIDEÓ ELŐTT IRTAD MINT AZT IS:

    NEM MONDTA !!! hazugsag magyar reszrol!!!

    A VIDEÓ UTÁN MÁR SEMMIT ERRŐL A MAGYARORSZÁG IZRAELI FELVÁSÁTLÁSA TÉMÁRÓL NEM MERTÉL ÍRNI !!!!!!

  • ASHER LÁTTAM SZÉP UZI GÉPPISZTOLY VAN NYITÓKÉPNEK A FACEBOOK OLDALADON !!!

    TE NEMCSAK MASZATOLSZ ITT HANEM MOSZADOLSZ 🙂

  • ASHER ilyen hosszú szüneteknél telefonos segítséget kérsz, vagy néha neked is elkell menni pénzt számolni mint nekem 🙂

  • asher alexander

    mike-stb,stb!
    en nem mossad-olok sehol!!azokhoz a nyamnyilakhoz nnekem semmi kozom!!azoktol mi „feljebb” vagyunk joval!!
    keress ra ha tetszik!!most ugy hivjuk,; ETZEL !!!
    ha gondolod megkostolhatod az UZI-m csovet!!
    orommel es dalolva kuldenem a szadba a teljes tarat!!

  • asher alexander

    mike-stb,stb!
    atverni,hazudozni itt te szoktal!!
    az olyan fereg eseteben mint te-(ti)- elorelathato mi lesz a kovetkezo kerdese!!
    ezert valaszoltam mar elore!!

  • ASHER látod megint nem mertél válaszolni a kérdéseimre !!!

    ÉLTVESZÉLYESEN MEGFENYEGETTÉL !!! Hát milyen ember vagy te ???? Mit követtem én el ellened ????

    Vagy most ilyen alakok élnek Szentföldön ?????

    SZERINTEM TÉGED MINDEN BECSÜLETES ZSIDÓ SZÉGYEL ÉS SZÓBA SEM ÁLLNAK VELED !!!

    BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY A HÁHORÚ ALATT KOMOLY FEJSÉRÜLÉST IS KAPTÁL 🙁

  • huh felebredtem a marakodasotokra:)

    te Dakota

    elarasztottatok az orszagomat hig fossal es Kertesz szara zavar? nagyon jol tette, hogy nem turte a zaklatasokat, majd szivesseget tesz neked es agyonvereti magat?? akkor lennel elegedett, tudom….szemet kis naci vagy ez nyilvanvalo! naciknak nincs szolasszabadsag, leginkabb kussoljal!

  • asher alexander

    mike-stb!valaszoltam ha az nem tetszett az a te dolgod te majom!!
    meg hogy en megfenyegettelek?,-az egy IGERET volt nem egyszeru fenyegetes!!-en pedig szeretem megtartani az igereteimet!!

  • ASHER LÁTOM NAGYON BÜSZKE VAGY, HOGY AZ ETZEL TAGJA LEHETSZ AMI KÖZTUDOTTAN A LEGSZÉLSŐSÉGESEBB CIONISTA (FEGYVERES) CSOPORT !!!

    EZ A TÉNY IS CSAK TÉGED MINŐSÍT 🙁

  • asher alexander

    mike-stb!
    bizony hogy buszke vagyok!!
    vagyunk tobb mint 100 000-en tagok vilagszerte!!Canada-ban is!!!
    semmibol sem tart megtalalni……………………..akarkit is ha ugy latjuk jonak!!!

  • LIBÁS már megint NÁCIZÁSSAL kezded a napot !!! Tegnap már ettől sokkal jobb voltál !

    Szeretném tudni mit szólsz az ASHER féle COMING OUT-hoz ?????????????

  • asher alexander

    mike-stb!
    nagyon rossz labdaba rugtal kisfiu!!!!
    azthiszem megkereso levelet kuldok a Canada-i szekcionk reszere,instrukciokkal!!
    azt a kanadai magyarhazat kisse……………………;!!!!!

  • asher alexander

    misi!
    az etzel kanadai szekcioja figyelmebe ajanlom a magyarhazat,vegyek gorcso ala!!!!
    ha kell……………………….keressek meg az egyes oda-(is)-latogatokat,es………………………reszsitsek illoen fenyitesben!!

  • ASHER !!! ELMÉLETILEG NEM BÁNNÁM HA 1 ILYEN ABERÁLT ÁLLAT CSINÁLNA MÁRTIRT BELŐLEM AZ UTÓKOR SZÁMÁRA MINT TE !!!! DE HA KÉRHETLEK MÉG VÁRJUNK VELE, MERT NEKEM NAGYON SZÉP AZ ÉLETEM NEM OLYAN LELKI POSVÁNYBAN KELL TENGETNI NAPJAIMAT MINT NEKED 🙁

  • ASHER !!! BIZTOS, HOGY NEM 1 ELMEGYÓGYINTÉZET ZÁRTOSZTÁLYÁN FÉRSZ HOZZÁ AZ INTERNETHEZ NÉHA ?????????????????????

  • asher alexander

    mike-stb!
    martirt beloled????!!
    ne ne almodj ha ebren vagy te!!!!!
    azzal a tudassal………………….amit megtanultam utanad meg a sohaj se maradna!!!

  • asher alexander

    mike-stb!
    a zartosztalyon neked van helyed meg az osszes internacinak!!
    -(sajnos nincsen vadaszideny ratok!!)-
    majd segitunk hogy orokos helyed legyen egy jol zart osztalyon!!

  • ASHER ÉRZEM, HOGY KOMOLY FIZIKA FÁJDALMAID IS VANNAK SAJÁT MAGADTÓL 🙁

  • ASHER ABBÓL AHOGY IRKÁLGATSZ MÁR RÉG KIDERÜLT MINDENKI SZÁMÁRA, HIGY KETTŐNK KÖZÜL TE VAGY 1 GYILKOLNI KÉSZ NÁCI !!!! NEKEM A NÁCIZMUSHOZ – ÉS SEMMILYEN MÁS POLITIKAI IZMUSHOZ- SOHA NEM VOLT SEMMI KÖZÖM !!!

    DE AZ ILYENEKET MINT TE EMBERBARÁTI SZERETETBŐL IS SZIGORÚ MEGFIGYELÉSNEK VETNÉM ALÁ !!!

  • Asher

    en nagyon szeretnem, ha a Cambridge, Guelph kozotti Kossuth hazat vennek gorcso ala, mert ott valami buzlik egyertelmuen!

  • Mike

    ezen mit csodalkozol, akit eletveszelyesen fenyegettek, sot olyan helyzetbe kerult, hogy dontenie kellett ol vagy ot olik, az pont igy gondolkodik, mint Asher! orulj, hogy neked nem volt ilyenben reszed!

  • LIBÁS véleményem szerint ASHER már nagyon régen békébén él Izraelben és nincs kitéve semmilyen életveszélynek, hacsak nem ő a 85 éves kommandós aki a palesztinok ellen harcol 🙂

  • LIBÁS 1 kicsit elszomorít, hogy nincs véleményed erről a borzadályról amit az ASHER itt rám zúditott 🙁

  • meg nem volt idom vegigolvasni, de en meg attol vagyok szomoru, hogy ket oregember igy tudja marni egymast!

  • asher alexander

    misi!
    ma este felveszem a kapcsolatot a Canadai szekcioval,es felkerem oket a Kossuth haz gorcso ala vetelere!!

  • Mike

    egyebkent nem lehet az eletveszelyes idoszakokat kitorolni, elfelejteni az eletunkbol, gondolom en, azokat mindig hurcoljuk magunkban es ha maganak nem volt ilyen, maganak kene toleransabbnak lennie!

  • asher alexander

    misi!!
    ok!!
    a keresem elment kanadaba az ottani szekcionkhoz!!
    most mar rajtuk a sor……………………………..!!!!

  • LIBÁS ettől nem tudok toleránsabb lenni, nem vagyok pszichiáter és sajnos Izraelben még csak ajánlani sem tudok egyet az ASHERnak 🙂

  • Kosz Asher!

  • Dakota

    te szenny, a Bayert, Bencsiket, Gaudit, Vonat beveszi a gyomrod, Kertesz megjegyzese zavar???

  • asher alexander

    MISI!!
    „vona”??
    azt ugy hivjak igazabol hogy ZAZRIVECZ!!!

  • igen, tudom, mocskos fereg az!

  • Kicsit leszálltam, gondoltam megnézem mit csináltok. Asher szaki figyelmét felhívnák a már régebben feltett két posztomra, mely egy amerikai 1961.-es beszédét hivatott tolmácsolni, a neve Benjamin Freedman, majd egy bocsánatkérést a magyarokról egy ROMÁN nacionalista szájából. Utalnék Mike, Perez videójára és van itt egy kis történelem újra. Nem akarunk megölni senkit, nem akarunk leuzizni senki, de az igazságot keressük, még ha ezért ilyen fenyegetéseket is kell kiállni.

    Személyes élményemet is megosztanám a témában. Ugye a történelemkönyvek úgy oktatják, Budapestet a németek rombolták, bombázták le. Szóval, találkoztam pár évvel ezelőtt Bp, de közvetlenül Csepel és a csepeli Weis Manfréd gyár egyik lebombázójával. Az úr Ausztrál állampolgár a II.VH alatt az Royal Airforce-nál szolgált.
    Büszke rá, hogy Ő is zsidó származású, sőt alkalma nyílt a Weis család egyik tagjának elmesélni hőstettét az 5. földrészen a 60.-as években. A nevét, számát, mindent tudok, de nem írom itt le, mert nem gondolom erre szükség van. Kérném az urakat ne gyalázkodjanak az elkövetkezendő pár órában, mert a sörömet szeretném élvezni a következő felszállás után

    Aki még nem ismerné… A fasisztázók figyelmébe! – történelmi dokumentum és kérdések felvetése Kis Kós Margit hozzászólása – A fasisztázók figyelmébe! (Egy véletlenül talált gyöngyszem, érdemes elemezni. És még mikről nem tudunk, mert nem tudhatunk, mert titkosították. Kik? és vajon Miért?) Kis Kós Margit is hozzászólt a Polgári Hírszemle hivatkozásához. Kis ezt írta: „Nekem az is tetszene, ha végre valamelyik igazságügyi miniszter foglalkozna azzal a hivatalos levéllel, amit még 1995-ben írt az Angliában élő magyar szervezet képviselője Vastagh Pálnak: Budapest, 1995. jún. 27. Vastagh Pál igazságügyi miniszter úrnak Budapest, Tisztelt Miniszter Úr! E hó elején napilapból értesülhettem arról, hogy Ön hivatalos izraeli útja során újabb kárpótlási igényről tárgyalt. Ezzel összefüggésben a következőkre szeretném szíves figyelmét felhívni. Valószínűnek tartom, hogy Ön is ismeretében van annak az elmúlt évben nyilvánosságra került brit levéltári dokumentumoknak, amely a magyar ügyekkel foglalkozó osztályon F.O. 371/34498./C. 120351.sz. alatt kapott elhelyezést. Az idézett dokumentum szerint 1943 nyarán az akkori magyar kormány kéréssel fordult az angolszász nagyhatalmakhoz, hogy tegyék lehetővé Magyarország kiugrását a tengelyhatalmi blokkból. Ennek tárgyalása során megjelent a Zsidó Képviselettől Haimer professzor, aki a zsidó nagytanács azon kérelmét adta elő, hogy „a magyar kérelem teljesítése miatt aggódnak a Magyarországon viszonylagos biztonságban élo 800.000 zsidó megsemmisítését eredményezné.” Az elhangzott vétó után az angol referens, dr. Randall, a következőt írta sajátkezűleg a dokumentumra: „E kérdést megkülönböztető figyelemmel kísérjük, és ezért nem követeljük a magyaroktól, hogy nyíltan álljanak ki a németek ellen, amely a német megszállást eredményezné.” Az idézett kordokumentum tartalma után egyértelműen megállpítható, hogy a magyar nemzet védőfalként lett feláldozva az országban akkor tartózkodó 800.000 zsidó megmentése érdekében. Nem akarom ezzel összefüggésben emlegetni a világszerte szajkózott „utolsó csatlós, fasiszta, tömeggyilkos stb.” megbélyegzéseket, amelyek még napjainkban is felszínen vannak. De azt, hogy az áldozattól követeljenek unos-untalan bocsánatkérést, vagyoni kárpótlást, még enyhe kifejezéssel élve is cinizmusnak nevezhető. Az eddig felsoroltak ismeretében a következő kéréssel fordulok Miniszter Úrhoz: 1. Állítson fel egy bizottságot annak megközelítő megállapítására, hogy az 1943-as kiugrás megakadályozása következtében milyen kár érte a magyar nemzetet: a liberátorok szőnyegbombázásából, az ország későbbi hadszíntérré válásából, a lakosság elhurcolásából, azok nagy része elpusztulásából, a már többszörösen megkövetelt és kifizetett kárpótlásból, az ország negyven éven át tartó folyamatos kirablásából, a nemzetet világszerte gyalázó hangok károkozásából. A felsorolt károkat – amelyek többszörösét teszik ki az ország jelenlegi külső és belső adósságának – teljes egészében az idézett zsidó képviselet felé kell benyújtani. Elutasítás esetén a Hágai Nemzetközi Bírósághoz kell fordulni. Mindaddig, amíg a Magyar Állam ezirányú vagyonjogi követelését nem teljesítik, elfogadhatatlan a másik oldal bárminemű követelése. Miniszter Úr! Levelem már csak azért is időszerűvé vált, mert a gyilkos nemzet minősítést éppen attól a külföldön élő neves karmestertől kaptuk, aki a sajtó híradása szerint a magyar népet „milliós nagyságrendű gyilkosoknak” nevezte. Az illető karmester Solti György, aki ezt követően május 8-án a Budapest Kongresszusi Központban a Fesztivál Zenekart vezényelte. Miniszter Úr! Elképzelhetőnek tartja-e, hogy valaki Izrael népét a palesztinok milliós nagyságrendű gyilkosának nevezze, s utána Tel Aviv legnagyobb koncerttermében izraeli zenekart vezényeljen?”

  • RUDY ! szeinted bevásároljak Chemotoxból ???

    Biztos olvastad jön az EZTEL 🙂

  • Azzal ne foglalkozz, de lehet megyek ebben a hónapban Torontóba. Ha arrafelé vagy valahol szívesen innék veled

    egy sört, csak nem tudom hogyan futhatnék veled össze.

  • RUDY én hála Istennek csak pár hónaig laktam Torontóban most nyugatabbra vagyok, de gyakran járok Magyarországra is.

  • asher alexander

    mike-stb!
    csak nem OAKVILLE-ben esz a rosseb???

  • Nyáron szoktam én is menni, szerintem jó a sör ott is. Gondold át, hátha össze tudjuk hozni.

  • ASHER hogy találtad ki, csak nem máris bemértetek ????????????

  • RUDY Harley-Davidson fesztivál Alsóörs ????

  • Azon ott tudok lenni, később megbeszéljük a részleteket, mennem kell, indulunk.

  • akkor ha jol ertem Mike es Rudy magyarorszagon van es idejarnak hazudozni! rohadt nacik ezek, idejarnak szart kavarni, penzt is kaptok erte nyomorekok?

  • hiszem, hogy rankszalltak a goj-motorosok! Chris, intezkedj!:)

  • asher alexander

    misi!
    valoszinuleg magyarorszagi naci bertollnokokrol van szo,akiket a zazrivecz-vona nyilas korzetvezeto kert fel arra hogy kulfoldon terjesszek a metelyt!!

  • ASHER így van ez : van aki Harley-val jár, van aki tolókocsival 🙂

  • LIBÁS a mai hülyeségeidet olvasva itt tisztán látszik, hogy rosszul jössz le az „anyag”-ról 🙂

  • ASHER-LIBÁS a fenti 2 képhez már csak az orcámat tegyétek hozzá és tudjátok is ki vagyok 🙂

    Szegényházi artisták …

  • Mikegenya

    egy impotens naci vagy, mindenki tudja! es meg ostoba is, mert sajat es az utodaid alatt vagod a fat te szarhazy!

  • LIBÁS te „nagyon diplomás” bunkó !!! Ezért taníttatott a Magyar állam, hogy ilyen ősökör maradj ???

    Hogy legalább 1 estére összekapd magad menj el a Bloorra, járd végig a Srip clubokak valamelyikben megtalálod a Kincsót, mond neki, hogy jól szeretnéd érezni magad … hivatkozhatsz rám !

    Holnap majd számolj be milyen volt 🙂

  • Libas Misi! | március 6, 2012, 9:47 de.

    Ejnye Misike, már megint ez a csúnya gyűlölködés. Nahát.

  • Mike

    leginkabb szarlak le, azt meg ugyan nem tudom, mire vagy ilyen jokedvu, mostantol hatarozottan osszedolgozok asherrel!

  • LIBÁS végre lesz 1 életcélod !!! csak az a baj, hogy ezt a Welfare nem fizeti 🙂

  • Mike

    bele lehet kenyszeriteni az embereket sokmindenbe, celozni es loni a masik oldalon is tudnak! en peldaul kitunoen!

  • DAKOTA libás barátunk nagyon maga alatt van mert hiába számolgat a kanadai „segíly” sem elég dragra, piára, luvnyára, stb. 🙂

    Ezért most összeáll 1 vén izraeli teroristával, hátha az majd eltartja 🙂

  • LIBÁS eddig nem is mondtad, hogy mutatványos család „hülyegyereke” vagy és volt lövöldétek is 🙂

  • most mi van? be vagytok osztva, ki ugyel, melyik oldalon , egyik nap szopsz, masikon provokalsz? es mikor dolgoztok? vagy ezert amerikabol meg fizetnek is titeket?

  • mike, de elkepzelheto, hogy mutatok neked is par trukkot, lehet, hogy nem eled tul, de jo trukk nekem elhiheted!

  • LIBÁS csak, hogy tanulj valamit : leginkább egész nap a komputer-szobában ülök és több gépen tőzsdei shortolást végzek, ha tudod mi ez ??????

    Hiszed vagy nem: jól megélek belőle 🙂

    — ja és mindig van 1 gép előttem a szórakozásra is, bár te ebben nem vagy partner, de ez is téged minősít, mint az, hogy az egész eddigi elbaszoii életedet rajtam próbálod megbosszulni !!!

    Csak sajnálni tudlak 🙁 Biztos, hogy anyád nem ezért hozott a világra …

  • Mike

    csakhogy tanulj, en mar 15 eve tudom, hogy gyava, lusta, jellemtelen, de arrogans, irigy, pokhendi es tehetsegtelen a magyar es nagyon fiatalon leleptem….mindenem megvan, az osszes gyerekem egyetemet vegzett itt es nekik is boldog eletuk, jovojuk van! nekem papolsz tozsderol???:))) te rakat naciszar….. ugy tunok, mint egy merevedeszavaros jobbikos szakmunkas???:) most epp azon tunodom, hova menjek nyaralni Venezuelaba a Margarita szigetre, vagy Kubaba! Tehetsz nekem egy szivesseget, ha a magyar nep annyira ostoba, hogy nem latja be azt a temerdek ido- es penzpazarlast, amit orbanba es fokent a meg nala is tehetsegtelenebb jobberekbe fektet, AKKOR MEGERDEMLI!!! igen, a magyarok kepesek a sajat maguk krealta szarba belefulladni, trianon is pont errol szolt! azt is megerdemeltuk!

  • MIkeszar

    majd innen, a jakuzzibol, lazackremes piritost majszolva fogom vegignezni, ahogy egymas torkanak estek!:) remelhetoleg Kertesz is!:) nekunk jo, CSAK TE HUZHATOD A ROVIDEBBET kozkatona!

  • LIBÁS örülök, hogy boldog, elgedett ember vagy, de ezek után főleg nem értem mit acsarkodsz itt .-)

    Ha te is tőzsde szakember vagy hagy kérdezzem már meg, hogy szerinted vegyek vagy eladjak aranyat és ezüstöt ???
    … ja és pár száz dolláros akciós üdülésekkel ne dicsekedj itt, mert amiket írtál nem komoly uticélok 🙂

    … ó és csak nem múlhat el a nap, hogy az orbánt ne emlegesd, ne szapuld a magyar népet-holott te is magyar vagy-csak azt nem érte miért érdekel ez téged annyira ha már rég megszöktél Magyarországról

  • LIBÁS ha a Kertész úr a barátod és te gazdag ember vagy miért nem szonzorálod az öreg kanadai tartózkodását agyagi és erkölcsi garanciát vállalva érte ??????????

    Miért hagyod, hogy a Kertész menedékjogért folyamodjon valódi indok nélkül ??????????

  • megszoktem? nem megszoktem, csak ehhez a mocsokhoz, amit kepviselsz, nem asszisztalok! a fasisztak mindig mindenhol elbuktak, csak ido kerdese, de nekem nincs meg egy eletem arra, hogy a gyerekeimnek egy elhetobb vilagot mutassak, te csak dagonyazz abban a szarban, amit epitesz es amibe elobb-utobb belefulsz erdemeid szerint es mert vagy belefulsz, vagy bortonben kotsz ki, teljesen mindegy veszel vagy eladsz aranyat….egyik helyen sem fogod elvezni hasznat…. ami pedig a parszazdollaros uduleseket illeti, otfos csaladban merve mar szep summa! abbol mar uj nepitancos ruhakat lehetne varratni a melymagyar gardagenyaknak!

  • LIBÁS füstölt lazacos pirítós krémsajtal ??? ez igen !!! azért nézd meg, hogy az benne van-e az „all inclusive” csomagban 🙂

  • LIBÁS te valaminek kapcsán fogyamatosan úgy írogatsz rólam mint akinek meggyőződése, hogy én Magyarországon élek, holott én már 30 éve megkaptam a bécsi kanadai követségen a Landed Immigrant státuszt és rá 3 évre az állampolgárságot amit nem hiszek, hogy neked megvan 🙂

    … ja és én gyakran járok haza is mert szeretem Magyarországot hiszen minden oda köt 🙂

    Én már irtam neked, hogy mivel foglalkozom, de te ezügyben sem tiszteltél meg a bizalmaddal 🙁

  • Judith Kopacsi

    Mike, egy pár beszólás elött még úgy nézett ki, hogy javuló tendenciát mutatsz. De, látva utolsó teljesitményeidet, kénytelen vagyok Misivel és Alexele egyetérteni, hogy valóban a nagy magyar selejtbe tartozol. Menthetelenűl.

  • JUDITH ön mintennek a lapnak(is) munkatársa visszaidézné mit vétettem az etikai kódexe ellen ?????????????

  • JUDITH amíg ön válaszol hagy monjak én is vélemény önről :

    azt érzem, hogy az értékrendje teljesen felborult és igazságtalan

  • JUDITH az, hogy egyetért Libással és Alexel szintén önt minősíti !!!!!!!!

    Egy felelsen szerkesztett internetes lapon már régen letiltották volna a barátait azok után, hohy sokszorosan ÉLETVESZÉLYESEN MEGFENYEGETTEK ezen az oldalon keresztül !!!

    Hála Istennek én folyamatosan elmentettem mindent !!!!

    Kíváncsi vagyok, hogy majd az RCMP előtt, hogy fogja megvédeni Libás és Alex barátait ????????????

  • Mike

    en is elmentettem minden beirasodat es ha igaz, hogy szerzett allampolgarsagod van, ezek alapjan egykettore el is veszited! bizd ram!

  • ÉN MÁR 1 KICSIT ELŐRÉBB JÁROK MERT AZ EGÉSZET KI IS NYOMTATTAM (85 OLDAL) HOLNAP ELVISZEM 1 HITELES FORDÍTÓHOZ ÉS UTÁNA AZ RCMP-HEZ !!!!!!!!!!!!!!!

    A TÖBBIT MAJD ELDÖNTIK OTT …

  • Judith Kopacsi

    Jókat fognak derülni at RCMP-n. Én meg azon, hogy erre még saját pénzedet is rászánod, hogy hivatalosan leforditassd. Ehhez tényleg nyomottnak kell lenni.

  • LIBÁS !!! HOGY BIZONYITSAM VAN ÁLLAMPORGÁRSÁGOM A CITIZENSHIP KÁRTYA HÁTOLDALÁN A KÖZÉPSŐ SOR A BAL OLDALON EZ:

    „to all the rights and previleges and is subject”

    KIVÁNCSI VAGYOK TE TUDOD E EZT FOLYTATNI A TIÉDRŐL !!! JA ÉS, HOGY KIÉT FOGJÁK ELVENNI AZT TŐLED SOKKAL OKOSABB EMBEREK FOGJÁK ELDÖNTENI !!!!

    JOBB HA A NYARALÁS ÁRÁT IS ELTESZED ÜGYVÉDRE 🙂

  • Judith Kopacsi

    Mike, és ha kiderűl majd, hogy mindez a vircsaft azért kerekedett, mert egy 80 éves magyar írót, a véleménye miatt elüldöztek MO-ról, akkor még extra dokumentumot is szolgáltattál a menekültügyi bizottságnak, hogy ime, itt a gyülölködés alátámasztása. Remek ötlet! Brávo!!! Mondom én, hogy egyesek tényleg rohannak Kertész igazát bizonyitani!!!

  • JUDITH ! NEM KELL HOZZÁ NYOMOTTABNAK LENNI MINT AHHOZ, HOGY ENNEK A LAPNAK A MUNKATÁRSAKÉNT ELTŰRTE AZ ÉN HALÁLOS FENYEGETÉSEIMET !!!!!!!!!!

    TERMÉSZETESEN JELLEMÉBŐL ADÓDÓAN MÉG A FENYEGETŐKET VÉDTE !!!!!!!!!!!!

    REMÉLEM JÓ ÜGYVÉGJE VAN ÉS ELÉG PÉNZE A KÁRTÉRÍTÉSEMRE (NEM 2 EZER DOLLÁR LESZ AZT IGÉREM) !!!!!!!!!!!!!!!!

  • JUDITH ÉN NEM AKARTAM MEGÖLNI ITT KERTÉSZ URAT, NEM ÚGY MINT ÖNÖK ENGEM !!!

    ÉS A KERTÉSZ ÚR MENEKÜLT KÉRELME ELLEN TILTAKOZNI FOGOK HIVATALOSAN IS !!!!

    AZ ERRE VONATKOZÓ ÉRVEIMET MÁR ISMERI !!!

    CSATTANÓKÉNT A KÖVETKEZŐ: KÖRÜLBELÜL 1 HÓNAPJA TALÁLKOZTAM A KERTÉSSZEL ÉS A FELESÉGÉVEL AZ ÓBUDAI AUCHAN-BAN. A FELESÉGÉVEL VOLT ÉS ISMERŐSÖKKEL BESZÉLGETETT.
    ÉN POÉNBÓL RÁKÖSZÖNTEM, HOGY : DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS ! ŐK PEDIG MINDKETTEN VISSZAKÖSZÖNTEK, HOGY : JÓ ESTÉT !!!

    SZERINTEM EMLÉKEZNEK IS RÁM.

    HA ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ ZAKLATÁSOKKAL, ÜLDÖZÉSEKKEL LESZ TELE A KÉRELME INDOKLÁSI RÉSZE DÖNTSE EL ÖN, HOGY MIK AZ ESÉLYEI 🙂

  • Adam!

    Te egy elmebeteg vagy!

  • JUDITH HA GONDOLJA ENNEK AZ EGÉSZ ÜGYNEK A TISZTÁZÁSA ÉRDEKÉBEN MÁR HOLNAP TORONTÓBA REPÜLHETEK – VALAKI AZT IS FIZETNI FOGJA- ÉS ÖSSZEHOZHATUNK 1 SZEMÉLYES TOLÁLKOZÁST AMIRE A FŐSZERKESZTŐ URAT IS MEGHÍVOM – TERMÉSZETESEN OTT LESZ AZ ÜGYVÉDEM IS, MÁR TELEFONON EGYEZTETTEM VELE !!!!

    ÖN ÉS A BARÁTAI ITT TÚL MESSZE MENTEK ELLENEM ÉS SAJNOS ENNEK SZÍVVEL-LÉLEKKEL JUDITH IS RÉSZESE VOLT!!!!!!!!!!!!!

    KANADA JOGÁLLAM ÉS DEMOKRÁCIA , EZÉRT AZ ELLENEM IRÁNYULÓ GYŰLÖLKÖDÉST ÉS FENYEGETÉSEKET SENKITŐL NEM TŰRÖM EL !!!!!!!!

    EZT HAMAROSAN MEG FOGJÁK TANULNI ÉS REMÉLEM EZ JÓ LECKE LESZ A JÖVŐRE NÉZVE IS 🙁

  • Mike

    a szerzett jogot azon a cimen, hogy rasszista kinyilatkozasaid vannak elveszitheted, ezert most ez a lap hivatalbol tenni is fog ezert, mert az az orszag, amelyiknek allampolgarsagat elvezed, nem vona nacihordajanak ertekei menten el, sot ellenkezoleg, a rasszista, naci taknyokat bortonbe vagja!….ezt fogod erdemelni, nem az allampolgarsagi jogokkal jaro segelyt! majd a Szabo elmondja szepen, ki is vagy! igen a Szabo a tegla!

  • LIBÁS A KEDVEMÉRT ÍRJ MÉG A FENYEGETŐZÉSEIDBŐL, HAGY GYÜLJÖNEK !!!

    TERMÉSZETESEN A CITIZENSHIP KÁRTYÁRÓL IDÉZNI NEM TUDTÁL MERT NEKED NINCS 🙂

    LEGALÁBB A SAJÁT BEJEGYZÉSEIDRE EMLÉKEZNÉL ! TEGNAP AZT ÍRTAD NEM SOK IDEJE VAGY KANADÁBAN, MA MEG 15 ÉVE !!!

    SZOKTÁL TE NÉHA ŐSZINTE LENNI ????????? MERT AZ RCMP-NÉL NEM ÁRT !!!

  • LIBÁS ! NEM TUDOM KI EZ A SZABÓ ! AKIKET ÉN ISMEREK ILYEN NÉVVEL AZOK NEM „TÉGLÁK”

  • ASHER ! TE IS NAGYON ELTÜNTÉL !!! LŐGYAKORLAT VAN AZ ETZEL-NÉL ????

  • Mike

    csak annyira szoktam oszinte lenni, mint a fonokod!

  • Mike Spike engem is jelents föl könyörgöm. Kimegyek a tárgyalásra,és én is kinnmaradok mint menekült. :)))))
    Ennyi hülyeséget mint össze vissza írsz. Miért nem utazol el mint Rudy haverod aki személyesen is ismeri a vezért. És most azért utazott hogy síbolja az adófizetők pénzét.Vagy menj a kurucinfóra ott jobban éreznéd magad. Hidd el. Megadom neked a linket is ha nem tudnád. De kérlek ne borzold itt az idegeket. http://kuruc.info/ Ne rontsd itt a levegőt. Tényleg te miért mentél el magyarországról? Üldöztek? Gyere haza. És élj meg .De pénzt ne hozz. Haverok nélkül. Fogadjunk soha nem jönnél erre. Na menj a kurucokhoz. Szia.

  • ZSOLDOS ÉN NEM BÁNTOTTALAK TÉGED, LEGYEN EZ KÖLCSÖNÖS !

    JA ÉS NE PRÓBÁLJ FAGGATNI, ÖSSZEMOSNI ITT EMBEREKKEL ÉS TIPPEKET ADNI SEM A SZABADIDŐM ELTÖLTÉSÉRE.

    MARADJUNK ABBAN, HOGY NEM VAGYUNK 1 SÚLYCSOPORTBAN ÉS EZ IGY KEREK 🙂

  • Szuper ez a lap:)) Már nem is a cikk érdekel hanem a kommentek. Imádom :)) Ez a Mike Spike tényleg bróker. Azok ilyen hülyék.Nyer ha elad nyer ha vesz. Ráér heccel és ő Misi tényleg szórakozik. Szerintem orgazmusa van egy két poénja lereagálására. Komolyan ingyen kabaré. Nem volt ma jó napom,de szét röhögtem magam mióta itt vagyok. Adrenalin a plafonon lüktet. Köszi Mike köszi Misi, Misi ne sértődj meg nem annak szántam.

  • mike

    ez hiheto, gondolom a hajfejed nyomhat vagy szaz kilot es azert irkalsz allandoan, mert beleszorultal a szekbe es a kivagott resz alatt cserelgeti anyad az agy,meginkabb szektalat!:)

  • Mike. Miért nem vagyunk egy súlycsoportban,és én 84kg vagyok 180-ra. Nem rossz. És szerintem ha te harminc éve vagy kint még akkor disszidálnod kellett. Igy ha hozzáadom hogy 18-lehettél minimum akkor még egy idősek is vagyunk. vagy anyagiakra gondolsz? Nem vagyok csóró,de dicsekedni sem akarok mint te hogy mivel foglalkozol.De maradjunk annyiban hogy nem gond egy hosszabb Canadai tartózkodás sem.Volt rá precedens. A pénz nem boldogit és tedd össze a két kezedet hogy kimentél vagy a szüleid kivittek. De naponta sokat mantrázd.Mert az ilyen szar dumákkal tele van az ország itt nem tudnál villogni. És most szelíd voltam. De hogy te harminc éve vagy kint ahoz elég jól irsz magyarul .Lehet hogy itt gubbasztasz a szomszéd utcában:)) Hihihi. Tudod messziről jött ember azt mond amit akar. És ne fenyegetőzz a súlycsoportal. És most én sem akartalak béntani. Szia Mike:))

  • ZSOLDOS MONDTAM, HOGY NE FOGLALKOZZ VELEM !!!

    OK. LEGYEK ÉN A HÜLYE BÓKER, DE MI ÉS KI VAGY TE ?????????????

  • Zsoldos

    hazudik, dehogy disszidalt, valami huszonharminceves kis nacitetu lehet es a gojmotorosok kuldtek ide ugyelni!

  • LIBÁS HAJRÁ ! MÉR MEGINT BELETRAFÁLTÁL 🙂 AZT VISZONT SAJNÁLOM, HOGY A KOROMMAL (ÉLET) KAPCSOLATBAN NINCS IGAZAD … SAJNOS 5-EL KEZDŐDIK 🙂

  • 5? az mi az iqd, ez is hiheto…nem baj, ugyelni jo leszel a naciknak, majd ha eg a haz teged tolnak elore fedezekul! erre eleg is az 5! meg sok is!:)

  • LIBÁS TUDOD MIT EBBŐL AZ 5 IQ-BÓ ADOK NEKED 1-ET, HOGY LEGYEN 2 🙂

    JA ÉS AZT MAGYARÁZD MÁR EL, HOGY A GOJMOTOROSOKNAK MI A BŰNÜK A SZEMEDBEN ??????????
    AZ, HOGY PATRONÁLJÁK A SZÖGI TANÁR ÚR CSALÁDJÁT OLASZLISZKÁN AKIT A CIGÁNYOK AGYON VERTEK KÉT KICSI GYERMEKE ELŐTT ??????????????

    HA EBBEN VALAMI KIVETNIVALÓT TALÁLSZ AKKOR NEM IS VAGY EMBET 🙁

  • EMBERT AKARTAM ÍRNI

  • Én miért nem foglalkozhatok veled? Na jó. Épitőipari cégem van több mint tíz éve.Igaz most munka kevés,mert a vezér gondoskodott róla hogy a befektetők elmeneküljenek. de ezt neked látni kéne a grafikonokon. Mert valószinü a gépeden meg tudod nézni.Hát ezért nem szeretem a vezért.Vagy csak Misiéket akarod bosszantani? Már csóri kis benszülött nem is húzhat téged? Mondjuk tényleg nem sértettél meg. Még. De tegnap én is kaptam hideget meleget.Na most már Te is tudsz rólam egyet mást.

  • ZSOLDOS, LÁTOD NEM KELLENE SZÍDNOD A VEZÉRT AKKOR HÁTHA KAPNÁL ÁLLAMI MEGRENDELÉST.

    HA MEG OLYAN PROFI VAGY MEHETNÉL KÜLFÖLDRE IS DOLGOZNI. GONDOLOM AZÉRT VOLTÁL KANADÁBAN IS NEM MEDVÉRE VADÁSZNI 🙂

  • mike

    elvagyol tajolva a szogi tanarur csaladja nem olaszliszkan el, neked ott semmi keresnivalod, tamogatni meg bankszamlan keresztul illik, neked, mint megfelemlito eronek semmi keresnivalod olaszliszkan, azok legalabb megkaptak megerdemelt bunteteseiket, de mi van a ciganygyilkosokkal??????

  • azert mike

    50 evesen neonaciva valni meg cikisebb, ha fiatalabb lennel, talalnek valami mentseget, de igy?!

  • LIBÁS ÉN VELED ELLENTÉTBEN SEM A GYILKOS CIGÉNYOKAT SEM A CIGÁNYGYILKOSOKAT NEM VÉDEM 🙁

    JA CSAK ANNYIBA TUDTÁL BELEKÖTNI, HOGY A SZÖGI CSALÁD NEM LISZKÁN ÉL … BÍZTAM BENNED ANNYIRA, HOGY BEBIZONYÍTOD LINCSELÉS SEM VOLT !!!

  • mike

    nagyon gyenge vagy szovegertesbol, pedig also tagozat masodik osztalyaban tanitjak….en szinten nem vedtem egyiket sem, csupan megjegyeztem, hogy a gojmotorosoknak sincs semmi keresnivalojuk ott!

  • SZABAD ORSZÁGBAN MINGENKI ODA MOTOROZIK AHOVA AKAR ! MÁR ÉN IS VOLTAM OTT MOTORRAL ROKONNÁL BIZTOS TŐLEM IS RETTEGTEK MERT 135 DB-T NYOM A HARLEY 🙂

  • Nem dolgozni. Rokonaim élnek ott. De szerinted helyes az ha a munkát csak azért adják mert szereted vagy nem szereted? És van listázás ezt tudom. Mert láttam.Sajnos. Külömben én nem vagyok rajta.Kanadában ez így megy? És gondolhatod nem megyünk fejjel a falnak,és nem kiabáljuk az utcán hogy a vezér hülye. Nincs munka csak a haveroknak. És a 10-20% vissza kell adni a keresett pénznek. ZSEBBE. Na mit szólsz hozzá? Kanadában is? Na jó a szociknál is le kellett adni. Mondjuk ott csak 10-et.Külföldi munka? Már a fél ország és románia meg még mit tudom én ott dolgozik. és már nem éri meg. Mert tudod sok az ember csökkennek a fizetések.Na de mindegy azért még elvagyok. ÉN . Na hát ilyen ez a kis ország ahonnan a kertész elmenekült. És a sok buta fusztrált csórót könnyű összeuszitani. Ezért hiszem el amit az öreg mondot. Naponta találkozom ilyenekkel. Jó azért nem ütnek agyon egy bottal. Még nem. Látod tudunk mi rendesen is kommunikálni nem csak anyázva egymást. Medvére vadászni?:))) Inkább ő rám. Ja és állami megrendelés az nem sok van. mint mondtam. A baj hogy ahogy szegényedik a társadalom már a lakossági munkák is fogyóban vannak. Egyébként olyan házakat épitek mint a Kanadaiak. Csak itt fém szerkezet ott fa. De egyre sürübben megfordul a fejemben hogy kitelepülök. Mondjuk menekült státusszal nem. Mert a látszata azért meg van a demokráciának. Ez olyan 2/3os demokrácia. Mindenkinek kuss. Erre Kanada szerintem nem ad menekültjogot.Nekem nem.Hivatalosan Bécsből intézve ki lehet települni. Csak hosszadalmas. pontrendszer.De ez van. Na már mindent tudsz aludj jól,és ne bántsd a Libás Misit. Legalább is ne gyűlöld.

  • igen Mike

    ez hiheto lehetne, ha egyenkent mernetek arra motorozni, de gondolom mindenhova csapatban jartok, pont ugy, mint azok, akiket ijesztgetni akartok….

  • Zsoldos

    Mike NINCS KANADABAN, valahonnan otthonrol firkal…

  • ZSOLDOS ÉN NEM GYŰLÖLÖM A LIBÁST Ő AKAR MEGÖLNI, HA OLVASTAD MÁR TÖBBSZÖR EZZEL FENYEGETTEK !!!

    JA ÉS VIGYÁZZ A KERTÉSZ NEVET NE ÍRD KISBETŰVEL MERT ITT KAPSZ ÉRTE !

    MERRE VANNAK A ROKONOK KANADÁBAN ???

  • LIBÁS MÁR TE IS BEMÉRTÉK ??????????????

    MI A FASZ VAN VELED TE HÁROMGYEREKES DIPLOMÁS, HOGY BELŐLED CSAK A ROSSZINDULAT ÁRAD ???

    SZOMORÚ GYEREKKOR VAGY MÉG AZÓTA MINDIG ??????????????

  • LIBÁS MOST JUT ESZEMBE, HOGY RÓLAD MÉG MINDIG NEM DERÜLT KI, HOGY MI A TUDÓS VÉGZETTSÉGED ÉS MIVEL FOGLALKOZOL ????????????

    VAGY EZ IS OLYAN ROSSZ, HOGY SZÉGYENLED ?????????????

  • Semmi szegyellnivalo nincs benne, egyszerűen semmi közöd hozzá.

  • nem mellékesen bőven 6ezer dollár felett van Venezuela, de gondolom az ilyen tökös, jobbikon es gojmotoron felnőtt divatnacinak, mint te konnyű kiperkálni….a te családod hol telel idén?

  • Mike

    megvetni a kirekesztoket, elitelni a rasszistakat nem rosszindulat kerdese, hanem allampolgari kotelesseg!

  • Judith Kopacsi

    Jesszus! Ez a Mike tényleg megbolondult! Már üldözési mániája is van. Nem kéne szólni az ápolóknak, hogy jöjjenek a kénynszer zubbonnyal? No meg a hidegvizes lepedővel, és a szurit se felejtsék el.

  • Mike.Dehogy akar Misi megölni.Csak basztattjátok egymást. Kivülről nézve még szórakoztató is az adok kapok.Kisbetü. Húúú ezt elcsesztem. Egyébként Thunder Bay-ben Ontarióban. Gyömyörű kis város. Nem szeretem a nagy városokat. Calgaryban is élnek.De nekem az nagy. Bár a fizetés sokkal jobb.Igaz a kiadás is. De Kertészt azért megvédem,még ha kisbetüvel irtam is a nevét.Túl erős volt az igaz,de azért nem kell ellehetettleníteni az életét. Vagy még sincs szólásszabadság? Hidd el ez a puha diktatúra a legveszélyesebb.Mert igy kifelé minden oké.De ha nem azt az éneket énekled éhendöglesztenek. Fenyegetnek.Persze verbálisan. A többit meg nehéz bízonyitani.Mike ehhez itt kell éllni huzamosabb ideig hogy átérezd. Hogy én miért nem szidom a zsidókat? Mert sok barátom is van aki az. Kb részarányosan (mert kevesebben vannak,tehát kevesebb)annyi a ganéj köztük mint a magyarok között. De ez elkerülhetettlen. Ha pénzpiacon dolgozol neked is sokat kell ismerned.Van ilyen is olyan is. Persze én csak a magyar zsidóságot ismerem.De hidd el nincs velük baj. Sokat adtak már ennek a nemzetnek. Nézd a tudósok feltalálók listait.Megdöbbensz,hogy kevesebben vannak,de mégis a háromnegyed része tőlük kerül ki. Vajon miért? Kifelé persze szépen beszél a kormány is róluk,De befelé azt a kettősbeszédet ne tudd meg. És van ám egy párt aki nem csak szalonzsidózik.Mert agymosott hívei el is hiszik amit nekik mantráznak. Bár ha a főnökeik majd megkapják az Audi kulcsokat lehet hogy majd másképp énekelnek. De én nem szeretnék egy olyan országban élni ahol ezek lennének a górék,és reggeltől estig azt hallgatnám a rádióban hogy ez ki miatt van. Ne minket gyülöljétek .őket,mert ők a hibásak.Már tudod kik. Le se írom mert uncsi,és nem igaz. Mert a szép szólamok csak addig tartanak mig a voksokat számolják. Aztán meg oszt jónapot. Mert szarból nem lehet várat építeni. De összefogással nyilt beszéddel talán igen. Épp nem ez folyik most.De tudod itt élned halnod kell. És most azért kell szólni minden demokratának mert még lehet. De két év múlva lehet hogy nem. Igaz sokszor akartam széllel szemben hugyozni ,és hugyos is lettem rendesen. De a morál már a gazdasággal annyira süllyed hogy majd a szart is ránk fogják kenni. Már igaz kenik is. És Kanadából ezt szintén nehéz érzékelni. De olvass baloldali médiumokat is. Ne félj nem leszel tőle agymosott. :)))))

  • asher alexander

    misi!
    jo bizonyiteka annak hogy -(sajnos)-bezart a LIPOTMEZEI BOLONDOKHAZA,az hogy -„MIKE-SPIKE”- FELEK most szabadlabon it -(is!!)-lofralnak!!!!

  • Szóval, itt olyan „emberek” osztják az észt, akik semmilyen ész érvre nem hallgatnak, magasról tesznek mindenre és mindenkire aki nem velük fújja a követ. Most nagy figyelmet kérnék mindenkitől!!!

    Az írni nem tudó juditkától, aki egész életét apja tisztára mosásának szentelte

    Az illegális gyűlölködő kisebbségi libatolvajtól

    De legfőképp a toleranciát és a békés egymás mellett élés bajnokától ASHER ALEXADER-től.

    Megjelent a Mazsihisz állásfoglalása az ügyben!!!!! Ajánlom mindenki szíves figyelmébe:

    http://www.mazsihisz.hu/index.php?nid=4484

  • Rudy hát itt vagy? Már kezdtünk izgulni hogy valami baj van :)) Na akkor este megint fetrengeni fogok a röhögéstől.Jó irogatást :)) És sok sok toleranciát.

  • Tényleg, nagyon gyenge a színvonal, de nyilván nem is ez a lényeg, hanem a feladat és az érte kapott lé.
    Mert az öreg komcsik egyet megtanultak nemző apjuktól Karcsi bácsitól a lét határozza meg a tudatot, tehát ide a lét.

  • Nagyon egyoldalú demokrácia, szólásszabadság az, ami ezen az állítólag MAGYAR oldalon érzékelhető az ide látogatók számára.
    Döbbenetes az itt tapasztalható gyűlölködés, magyarellenesség, kirekesztés, személyeskedés, durvaság.

  • asher alexander

    dakota!
    na es az itt-(is)-zsidozo-ciganyozo-komcsizo melymagyarokrol miert is nem szolsz szot sem???!
    jaaaaaaa!
    nekik szabad gyulolni mindenkit aki nem olyan mint ok ugye??
    csakhogy az eremnek ket oldala van!!-vagyis mint a jo magyar kozmondas tartja,; amilyen az adjisten-olyan a fogadjisten!!!!

  • Érdekes ez a belterjes vita az indiánok földjén, legalább olyan mint a japán-amerikai háború a csendes óceáni szigeteken, csak a őslakosok nem értették mi bánatot keresnek az idegenek a szigeteiken, és miről vitatkoznak ,mikor semmi sem az övék.

  • Kedves Asher Alexander, nem tudok róla, hogy én az általad említettek közé tartoznék, ennek ellenére döbbenetes számomra az itteni érthetetlen gyűlölködés, magyarellenesség. Az a durva sértegetés, ami itt fogadott.
    Ez lenne a demokrácia?

  • asher alexander

    solyomszem!!
    no most ugyanezt el lehetne mondani a japanokrol is amikor azok bevonultak kinaba,es papua-guineaba,……ahol semmi sem az ovek!!! upsz!!

  • Így van Asher bácsi igazad van, ahogy bevonultak Vietnamban az amerikaiak, B 52-vel.

  • asher alexander

    dakota!
    az hogy „magyargyulolet” a ti -(jobbikosok foleg)-talalmanyotok,es rajtatok kivul ezt a „szolgent”-( meg annak is ocska!!)-a kutya se hasznalta-hasznalja sosem!!
    ezt ti talatatok ki egyedul!!
    de ha mar a gyulolkodesnel tartunk!!!
    mibol gondolod hogy nekunk zsidoknak jol esne a magyarok szajabol a „hollokoszt”-(a holocaust ujmagyar neve)- mint kifejezes,vagy pl,; az evek ota tarto fojtonos zsidozasotok!!??!!!
    miert is „kellene” azt nekunk szonelkul elturnunk???!!!
    itt amiota a „mike-spike” meg mas melymagyarok ide tettek a pofajukat gyulolkodni,ocsarolni-(tudjuk jol ki fizeti az ilyen bertollnokokat!!)-zajlik az utalat!!!
    addig csend es nyugalom volt,ertelmes esz ervekkel ment a vita errol-arrol!!
    a kutya nem kerte oket arra hogy itt-(IS)-frocsogjek a nyalukat!!!!
    ha ennyire nem tetszik hogy egymas kozt mirol mit beszelgetunk-irunk,mi a jo francert vagytok itt?? NEM KOTELEZO UGYE??gondolom kis gyerek korodban nem emiatt kergettek ostorral az asztal korul ugye??

  • asher alexander

    solyomszem!!
    igen igy van!!
    ahogy a II.-ik magyar hadsereg,vitez Janyi Gusztav vezetese alatt 1942-ben, -(hitler segget alaposan kinyalva)- -kiment a DON-hoz,ahol SEMMI SEM AZ OVEK!!!!upsz!!

  • Kedves Asher Alexander, kikérem magamnak, hogy ismeretlenül minősíts! Sosem használtam egyik általad használt kifejezést sem. Ennek ellenére ezen az oldalon egyebet sem hallok, minthogy mindenkit minősíthetetlen jelzőkkel illettek, akinek más a véleménye, mint a tiétek. Sosem kérdeztem, hogy kinek mi a felekezete, világnézete. Számomra az embert, a tette méri. Pl. az ilyen minősítgetések is, mint amit te ideírtál minden alap nélkül.
    Tudtommal az oldalnak Kanadai MAGYAR Hírlap a neve és nem tartalmaz semmiféle fajra, felekezetre, világnézetre utaló kirekesztő megjegyzést. Ergo, mindenki írhat ide, aki magyarnak érzi magát. Te hova sorolod magadat?

  • Kicsit jobb lenne a helyzet, ha Kertész Ákos legalább annyit mondana: bocsánat
    2011-09-12 21:49:48
    AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása NYOMTATÁS Nyomtatás Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése
    Share Megosztás

    Mester Ákos / Forrás: 168 óra

    Ennyi
    Botrányt kavart Kertész Ákos nyílt levele az Amerikai Népszavában. A levél bizonyos részleteit bőségesen idézik a hazai jobboldali lapok. Kertész ugyanis egyebek mellett az írta: „A magyar genetikusan alattvaló (…), a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást, hogy mindig másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud, és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.”

    Nem tudom, hogy jutott idáig Kertész Ákos, de azt gyanítom, olyan kiábrándítónak, kétségbeejtőnek és kilátástalannak tartja a helyzetet, hogy nincs tekintettel már semmire és senkire. Önmagára sem. Olyan ez a szörnyű szöveg, mintha nem ő írta volna, hanem önazonos, de labilis és kontroll nélküli írótársa: az idegrendszer. Mintha körbeforogna vele a fékevesztett indulat, mintha mindegy lenne már, hogy valamennyiünket beterít ez a szétspriccelt undor, düh és elkeseredés.

    Akárhogy is, ez a szöveg szégyentelen és védhetetlen. Rosszul teszi, aki védeni akarja. Kertészt úgy kellett volna megvédeni, hogy valaki a saját politikai oldalán időben és szelíden rászól: ne csináld! Vagy nem szólt senki, vagy Kertészből már hiányzik a belátóképesség. A következményeket látjuk, a szolidaritásnak hitt hallgatást én inkább lapításnak tartom. Bizonyos szempontból most sajnos volna okunk lapítani. Kicsit jobb lenne a helyzet, ha Kertész Ákos legalább annyit mondana: bocsánat.

    AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása NYOMTATÁS Nyomtatás Vissza a lap tetejére

  • „Akárhogy is, ez a szöveg szégyentelen és védhetetlen. Rosszul teszi, aki védeni akarja.”

    Igaza van a MAZSIHISZ-nak.

  • Rudy. Azért szerintem akkor is nagy bűn visszavenni tőle a Kossuth díjat,és a díszpolgárságot. És egyébként mondta hogy bocsánat. Igaz nem szóról szóra,de mondta. Lerágott csont ez már. Az élet megy tovább. Kormányváltás ,és visszakap mindent,majd meglátod. Lehet hogy két év múlva lehet hogy 10,de visszaadják neki. A cikket én is olvastam,már itt valaki előtted felrakta a linket. Az biztos hogy szegény kisöreg nagyon el lehetett keseredve. Én kívánom neki hogy Kanada fogadja be. Legalább hátralevő életét egy normális országban,és nem ilyen darázsfészekben tölti. Ne sajnáld már tőle azt a pár nyugis évet. Épp eléggé fogja gyötörni a honvágy.

  • Zsoldos, a Kossuth-díjat senki nem vette vissza tőle. Az, hogy nem tekintik ezentúl díszpolgárnak, azt pedig szerintem meg lehet érteni.
    És igen, az élet megy tovább.
    Érdekes, hogy a külföldi „sajtóban” még most is erről van szó, a magyarban pedig itt-ott említették meg, mint egyszerű tényt.
    Merthogy az.
    Az ő döntése, szabad ember, azt tesz, amit jónak lát. Nem kellene ebből ilyen cirkuszt kavarni, főleg nem kellene miatta másokat sértegetni, mintahogy ezen az oldalon teszik sokan.

  • Azt is én raktam fel, csak nem igazán foglalkozott vele senki, de a mocskolódás ment tovább. Nem bánom, ha gyötri a honvágy, ilyet nem lehet írni, ha megtette vállalja érte a felelősséget, nem sajnálom. Mutatok még valamit, igaz kicsit hosszú.

    Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!!!!!!
    Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell)

    Dr. Papp Lajos, szivsebész.

    Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt – jelentette
    ki egy német történész csoport:
    Megszerezni, és elvenni a Magyaroktól a Kárpát medencét !!!!???
    Magyarország a földi paradicsom!

    A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az
    égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen
    irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi
    helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
    Vagyis mi jelentjük Európa közepét. A múlt és a jelenkori történelem azt
    bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a
    területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva !

    Az energiaközpont: A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt
    írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a
    Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás
    központja. A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert
    alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. (jól
    ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a
    tiltott területre. Az életével fizetett ezért.) A dalai Láma 22 évvel
    ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő
    szerepük van. Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években
    leírta: „Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell
    foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette
    Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak.” Murád
    szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész
    világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura. Bonfini,
    Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a
    magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért
    gyűlölet veszi őket körbe.

    A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a
    föld, bő a hal-áldás, nagymennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló .
    A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll. A bőséget
    jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi. 2006 tavaszán
    a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa
    közé tartozik!

    Ezt a hatalmas mértékű jövedelmet mi nem az olaj kitermelésének busás
    hasznából értük el. Ez az előkelő hely a magyarság kemény munkájának
    eredménye. A hazánkra jellemző kedvező adottságok miatt nem véletlen, hogy
    a történelem során folyamatosan a Kárpát-medence volt mások számára a
    megszerzendő és vonzó földterület. Nagy Sándor hódító hadjáratának célja
    valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A
    Pilisben akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence
    megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem
    ért célba, útközben meghalt.

    A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel
    az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk
    megszerzése érdekében. És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit nem
    változott. Trianon átkaként megszüntették a királyságot, az ősi földeket a
    nemességtől elkobozták, majd államosították. A parasztság földön futóvá
    vált. Az egy kézbe került állami földeket ezt követően könnyű volt (az
    elaltatott és elvakított néptől) privatizálni, kiárulni. Privatizálás: A
    jelenlegi kiárusítással végleg ki akarják húzni lábunk alól a talajt, a
    magyar anyaföldet. Az idegenek folyamatosan megkaparintják földjeinket és
    minden fontos, központi intézményünk irányítását. Ma a magyar föld
    megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik. Ami nem
    kerül a privatizáció kalapácsa alá, azt az idegen tulajdonban lévő bankok
    szerzik meg a föld jelzálog terhelésével.

    Olyan helyzetet teremtenek, melyben minél többen kényszerülnek
    hitelfelvételre, földművelő gazdáknak több tízmilliós hiteleket adnak
    gépvásárlásra, majd manipulálják a jövedelmezőségüket a mezőgazdaságból,
    mindezt az EU kézi vezérlésével, aminek eredményeként az elszegényedés
    miatt egyre többen kénytelenek megválni földjüktől és azt az idegenek
    kezébe átadni. A gazdák fizetésképtelenségük esetén elveszítik földjeiket,
    melyet őseink vérükkel védtek és arról soha, semmilyen körülmények között
    nem mondtak volna le. 2006 őszén a gazdákkal megkötött szerződések
    ellenére nem vették át a megtermelt kiváló minőségű gabonát.
    Feltételezhető, hogy szándékosan történt szerződésszegés. A 2007 évi kevés
    termést látva, a magyar gazdák abban bíztak, hogy a maradék 2006 -os
    termést ( amit az állam és az EU 2500 Ft-ért vásárolt fel és tárolt be)
    feletetik az állataikkal, a kevés megtermettet pedig 5-7 ezer forintért el
    tudják adni, amivel fellélegezhettek volna az EU megsemmisítő nyomása
    alól. Ehelyett az illetékesek azonnal utasítást adtak a 2500 Ft-os gabona
    erőművekben történő elégetésére, tették mindezt akkor, amikor tudták, hogy
    néhány hónap múlva ugyanezt dupla áron eladhatta volna a paraszt!

    Bizonyára abban gondolkodtak, hogy a hús árának meghagyása mellett a
    paraszt ember képtelen a háromszoros áron adott gabonából egy disznót is
    megtartani! De ez azt okozta, hogy a termelők elestek az éves
    árbevételtől és csődbe, vagy csőd szélére jutottak. Csődhelyzetben pedig
    a jelzálogterhelés miatt az idegen kézben lévő bankok kaparintják meg
    földjeiket, házaikat, autóikat. A szőlősgazdákat arra buzdítják, illetve
    kapnak EU támogatást, hogy vágják ki ősi szőlőültetvényeiket és adják el
    földjeiket. A termelőket olyan megélhetési nehézségek gyötrik, hogy végső
    kétségbe esésükben a pénzt választhatják. Ha így döntenek, ezek a
    földterületek is idegen kezekbe kerülnek. A gazdálkodók tudatos
    ellehetetlenítésére az őszi szüret idején, folyamatosan helikopterek
    köröztek az ültetvények fölött. A gazdát és a segítő rokonságot, a
    barátokat azzal a felkiáltással büntetik meg, hogy ők munkavállalóknak
    minősülnek és ezért kötelesek adót fizetni . Ez egy újabb olyan trauma a
    földtulajdonosoknak, mely a földtől való megváláshoz vezethet.

    A parlagfűről elterjesztették, hogy minden allergiás megbetegedés fő
    okozója, holott valójában „teljesen ártatlan”. Helyette bármelyik más
    mezei növényt is kikiálthatták volna főbűnösnek. Aki földdel rendelkezik,
    az tudja, hogy bármelyik nap bármikor és bárhol kidughatja fejét a növény
    a föld alól. Képtelenség egy nagyobb területen folyamatosan ellenőrizni
    feltűnésüket. Akinél parlagfüvet találnak, az akár több milliós
    pénzbírságra is számíthat.

    Ezzel újra elérték céljukat: a gazdák nem bírják a büntetést kifizetni,
    nem érdemes a földet a nevükön tartani, így megválnak tőle. Nem, vagy
    keveset beszélnek az allergia valódi okairól: pl. a vegyszerezett
    élelmiszerekről (70 % -ban felelős az emberi szervezetben lerakódott
    mérgekért, ami az allergiás megbetegedések fő oka!). A génkezelt szójáról,
    a rákkeltő levegőjű városokról, arról a hatalmas mennyiségű kemikáliáról,
    melyet naponta használ és kozmetikumként magára ken az emberiség, ideértve
    a bőrön keresztül felszívódó ruhaöblítőket, a vegyi parfümöket,
    dezodorokat, különféle kozmetikai szereket, stb. Ez utóbbi mérgeket
    naponta, folyamatosan, – hatalmas összegeket áldozva – reklámozzák,
    kínálják a kereskedő hálózatok. Becslések szerint, amennyiben a
    kiárusítás, a földtől történő el-és megválás, a kényszerűségből történő
    eladások üteme a közeljövőben a jelenlegi tempóban folytatódik, ill. nő,
    abban az esetben a megmaradt magyarországi földek többsége rövid időn
    belül, akár néhány év alatt idegen kézbe kerülhet! A felvásárlások
    gőzerővel történnek. A magyar lakosság túlnyomó része még ma sem gondolta
    végig ennek katasztrofális következményeit! Holnap-holnapután a térképek
    idegen földtulajdont jelezhetnek. Somogyban már van olyan terület, ahol
    falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is! A térképeken a
    Magyarország feliratot szándékoznak eltörölni! Ne adjuk oda őseink
    földjét! Hatalmas árat kell fizetnünk érte!

    Mi a baj velünk, miért fél tőlünk a világ? Könnyen megkapjuk a választ.

    A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel
    ezelőtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól,
    hogy kutassa ki és bizonyítsa be melyik a földünk alapvető génje. A ki nem
    mondott valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita
    (felsőbbrendű) gént találják meg.

    Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a
    keresett gént, de nem egyet! Kettőt!

    Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy az egyik az
    amerikai Indián vidékeken, a másik tisztább vérvonal a Kárpát-medencében
    élő, magukat magyarnak nevező népcsoport, de hozzátette végső
    jelentésében, hogy ez a vérvonal Japántól Kínán át Afrika felső részéig,
    majd Közép Európa és az Uralon inneni terület egészen Skóciáig
    megtalálható! Ez – a szemita barát – Rockefeller Alapítvány reményét
    tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az alapítvány azonnal törölte
    a támogatását. Megvonta a szubvencióját, 40 évre pedig megtiltotta a
    jelentés közzétételét és annak kinyomtatását.

    Érdekesek a közelmúltban napvilágot látott történelemhamisítások is,
    melyeknek elsőrendű célja a Magyarságtudat megsemmisítése! A
    történelemtudósok azt tanítják, hogy a Magyar nép pusztai vándorló
    műveletlen faj és a kárpát medencébe 896-ban érkezett. Ennek ellenére az
    1961-ben talált Tatárlaki leleteken, melyek már bizonyítottan legalább
    6000 évesek, és az ősi Magyar rovásírással írottak! Ne felejtsük, ekkor
    még a piramisok sem léteztek!

    De máris 15000 éves Magyarságnál tartunk, ha a glozeli köveket tekintjük
    induló pontnak, melyek kora 15000 év! Amivel nem tud mit kezdeni a világ
    tudományos köre, mert azt nem szeretnék elismerni, hogy a Magyaroké az
    első írástudás, hiszen abban az időben még nem létezett írás!

    Ezért csak egy kis múzeumban porosodik az egyébként érdekes
    lelet……..de meddig?

    Talán fél a világ a Magyarok dominanciájától, fél a magyarság alapvető
    képességeitől, nehogy azokkal más népek fölé kerekedjen. Gondoljunk csak
    arra, hogy a Magyar találmányok érvényesülését éppen a mindenkori
    kollaboráns magyar vezető réteg akadályozza meg! Gondoljunk csak bele, a
    sok Nóbel díjasunk közül hányan érvényesültek Magyarországon!

    Ott van a világszenzációnak számító mű-vér, Dr. Horváth István professzor
    találmánya, vagy a szintén világ szenzációnak számító antigén, mely a
    vérerekből 5 hét alatt eltávolítja a koleszterint, ami az érszűkület ,
    magas vérnyomás, azaz a halálozás 67%-os okozója! E kettő találmányból
    Magyarország annyit profitálhatna, hogy a teljes adósságát pár év alatt
    képes lenne visszafizetni!

    Ez viszont ellentétes lenne a globalizmus
    szándékával, ugyanis a Magyarság elnyomására megkezdődött a betelepítés: A
    közelmúltban hazánkban nyilvánosságra hozott betelepítési terv és a
    milliós-több milliós nagyságrend valós információ. A keletről érkezőkre
    való hivatkozás miatt sokan, túlnyomóan csak a kínaiakra gondolnak és ez
    eltereli a figyelmet arról a fajról, melynek betelepítése már
    megkezdődött. Az 500.000 zsidó betelepítésére vonatkozó megállapodást
    Medgyessy Péter, Mádl Ferenc, Hiller István, Dávid Ibolya, és Kovács
    László Izraellel 2004. április 14-én aláírta. Jelenleg ennek a számnak
    többszörözése a tényleges terv. A milliós nagyságrend erről szól. Szó
    nincs arról, hogy itt bárki is a magyarság 50 év múlva esedékes
    nyugdíjellátását akarná megoldani az újonnan betelepítettek munkájából. A
    2007-es betelepülési törvény szabad utat biztosít ezeknek a
    bevándorlóknak. Az erdélyi magyarság mégis ki van zárva, számukra
    különböző előírásokkal gátolják és nehezítik a betelepedést.. Népirtás:
    Ahhoz, hogy ma idegen népek letelepedéséhez alkalmassá váljon ez a
    terület, az őslakosság számát különböző megszorító intézkedésekkel,
    konvergencia programmal, a gazdaság, az egészségügy teljes romba
    döntésével csökkenteni kell.. A hiányt a betelepítendő idegenek fiatal
    generációjával szándékoznak feltölteni. Már Horn Gyula és a jelenlegi
    kormány is nyilvánosan kijelentette, hogy a Kárpát-medencében túl sok a 10
    millió magyar.. Senki ne ringassa magát abban a tévhitben, hogy az Unió
    majd megvéd minket. „Olyan szekeret tolunk, mely minket akar elgázolni!”
    Simon Peresz: Izraeli miniszterelnök 2007. október 10-én a Telavivi Hilton
    szállóban egy kereskedelmi összejövetelen kijelentette: Mára az izraeli
    gazdaság olyan hatalmas eredményeket ért el, hogy az izraeliek többek
    között fölvásárolják Magyarországot. Tervek: Az elkövetkező 15-20 évben
    több millió zsidó betelepítését tervezik. Vagyis a tervek szerint 15-20 év
    múlva az országban izraeliek, kínaiak és a romák tömegei lesznek. Az
    izraeliek megkapják a magyar állampolgárságot (az erdélyi magyarok pedig
    nem!), a letelepedési engedélyt és ideérkezésükkor az Izraeli kormány
    támogatásával ingyen kész lakásokba költöznek. A maradék magyarság pedig
    az izraeliek kiszolgálásához és eltartásához szükséges. A hazai lakosság
    még ma sincs tudatában annak, hogy attól, hogy valaki magyarul beszél, még
    koránt sem biztos, hogy gondolkodása és szíve is magyar. A korábbi
    betelepülések miatt az új zsidó generációk már itt születtek, tudják,
    ismerik és beszélik nyelvünket. Egyetem után azonnal pozicióba kerültek és
    ma már jórészt ők irányítják a bankokat, a külföldi cégek mögé bújva a
    maradékokat privatizálják, vidéken vásárolják fel TV felvétel kíséretében
    a földek tömegét! Bőrük színe is fehér és többnyire nem hangoztatják
    származásukat. Ezzel tévesztik meg a naiv magyarokat.

    Természetesen senki nem ítéli el a becsületes munkából élő és nem elnyomó
    szándékú zsidó közösséget! Milyen jövő vár ránk, ha a fentieket továbbra
    is közönnyel nézzük és beletörődve elfogadjuk? Valószínű az erőszak és a
    bűnözés elterjedése. A munkahelyek hiányának fokozódása, tömeges
    kizsákmányolás, az egészségügyben a még fennmaradt kórházakban az
    izraeliek védelme mellett a magyarságnak alig jut majd ellátás, ezért már
    1-2 évet is kell várni egy műtétre! Számukra nem munkalehetőséget
    kínálnak, hanem a saját kiszolgálásukra alkalmaznak bennünket, gondoljunk
    a kíméletlen és zsarnokként viselkedő cégvezetőkre, irányítókra. Az
    életben maradó és nem disszidáló magyarságnak a szolganép szerepét
    szánják. A már agyongyötört magyar lakosságot ez alapjaiban rendíteni meg,
    minden tekintetben. És: „Ha valakinek ez nem tetszik, annak el lehet menni
    ebből a k. országból! ” Mondta ezt az őslakosságnak egy olyan valaki,
    akinek nem volt elég a rabolt vagyona, vezér is akart lenni, és mindegy
    hogy jobb-, vagy baloldalról beszélünk. Egy kalap alá tartoznak és egy
    tányérból esznek mindannyian. A kormány tagjainak zsidó származására a
    Kossuth téri események során hosszú, percekig tartó névsor felsorolásával
    próbálták a jelenlévők figyelmét felhívni. Ez a médiában botrányos
    visszhangot váltott ki. Itt nem antiszemitizmusról van szó, hanem a
    valóság és a tények nyilvánosságra hozásáról. Az igazsághoz minden
    embernek alanyi joga van. Magyarország ma a külföldiek számára még mindig
    a legjobb befektetési lehetőség. A Kárpát-medencében más államokban
    befektetett tőkéikhez viszonyítva, szinte minden ágazatban a legnagyobb
    hasznot, bevételt, jövedelmet termeljük mi, a legtöbbet dolgozó és a
    legtöbb adót fizető magyarok. A privatizálás eredményeként a külföldiek
    zsebét „tömjük zsírosra” szorgalmas munkával, az EU bérezés 10 %-ért,
    mialatt az árakat már sok helyen magasabbra emelték mint magában a régi EU
    országokban van! Nyugaton 800.000 – ból fizetik a 40 ezres gáz számlát,
    míg Magyarországon 80 ezerből! Még ekkor van képe sokaknak kiállni a nép
    elé és azt mondani, hogy még sok mindenben nem értünk el az EU áraihoz! A
    keresetekről aljasul hallgatnak, miközben ők és a kiszolgáló udvarház népe
    jóval meghaladja az EU felsővezetőinek átlagát!

    Kereskedelmi, pénzügyi központtá váltunk, mely intézmények többsége
    izraeli kézben van. Több bank van ma Magyarországon, mint a lakosság
    létszámához viszonyítva bárhol a világon. Nálunk a legmagasabbak a hitel
    kamatok. Ezzel nem a jobb kiszolgálást teszik a részünkre elérhetővé,
    hanem a maguk számára, saját hasznukra a hatalmas mértékű uzsora kamattal
    a minél nagyobb „népnyúzást” valósítják meg. Már autóra, vásárláshoz nincs
    önrész, a pénz kölcsönöket pedig minden mérlegelés nélkül ömlesztik a
    lakosságra jelzálog terhe mellett. Kiépítették ezért a behajtó rendszert,
    amihez már az állami hatóságokat is igénybe veszik. Vehetik, hiszen ők
    éppen ebből a körből kerülnek ki, és ezt a kört hívatottak szolgálni! Egy
    utunk lehet , mely előre visz. Ez a jobb-, vagy baloldal teljes
    kizárásával, kizárólag a magyarság érdekeinek szem előtt tartásával
    történhet. Magyarellenesség: Tisztában kell lennünk azzal, hogy a
    lecsatolt területeken folyó és az utóbbi időben felerősödő
    magyarellenesség nem a véletlen, hanem szándékos uszítás eredménye. A
    jelenlegi kormánnyal rokonlelkű osztrák vezetés még mindig nem mondott le
    a magyar területekről, már lassan felvásárolták zsebszerződések és
    különböző kiskapuk által a fél Dunántúlt! A szlovákok maguknak követelik
    csonka hazánk északi, hegyvidéki tájait. 2006-ban szlovák vezető nyíltan
    hangoztatta, hogy tankokkal kell bemenni Budapestre, és porig kell azt
    rombolni.. A magyarverések rendszeresek. Az EU pedig alattomosan hallgat,
    hiszen érdeke, hogy a magyar földeket megszerezzék.

    Nemzetgyilkosság és népirtás:

    A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként:
    „Védő”oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több
    tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a
    kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének
    energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek,
    vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség
    túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét
    már életének kezdeti szakaszán legyengítik.

    Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések
    ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. A
    lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is
    nagymértékben mérgezik és gyengítik. Ha kevesebben élik meg egészségesen a
    felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek , az
    egészségügyi maffiát működtetőknek. A Magyar orvosokat naponta tömegével
    induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs
    kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az
    orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott
    orvosokat. Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszer
    gyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág. Ezek kezükben
    tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen „szárnyai alá vesz” 1-2
    megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként
    ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül
    megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően
    bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37
    évenként fordulnak elő. De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van
    szó! A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei. Ezek
    az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek,
    melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak.
    Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is
    előfordult. Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók
    ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések.

    Dr Papp Lajos

    Küldd tovább!!!

  • És a szervezetben, emiatt felhalmozódott higany káros hatásairól nem is beszélve. Mert mint ismeretes, a higany ezekben az oltóanyagokban benne van.
    Egyetek gránátalmát, cseréljétek le az eddig használt sót normális nátriumkloridra vagyis kősóra és ne egyétek tovább a káliumkloridot, amit most esztek (ellenőrizd a dobozt, hogy mi van ráírva), amivel újabb betegségeket kaphattok.
    Hogy mi a normális só? Hát a kóser só, vagy a gyógyszertárakban kapható só. Mindig nézzétek meg, hogy mit akarnak megetetni veletek! NaCl , nem pedig káliumklorid, ami valójában a műtrágyagyártás egyik alapeleme.

  • Jujujj Rudy Ebből balhé lesz Én már érzem. Ma este ismét adneralin fröccsöt kapok. Valahol olvastam,de az összeesküvés elméletekben nem hiszek. Baszd meg ha feljön a Misi Neked annyi:))))

  • Ki az a Misi?

  • Misike meg fogja mondani, hogy együnk továbbra is káliumkloridot és oltassuk be magunkat vírusokkal és higannyal?
    Vagy csak egyszerűen anyázni fog, ahogy szokott?

  • Már csak okítok, nem vitázok, de ezt is lassan befejezem, mert a Mazsihisz bocsánatkérése után nincs miről beszélni. Kár, hogy nem előbb találtam rá. Sokat utazok az üzlet miatt, nem is érnék rá.

    Ja most szólok mindenkinek, 21,22,23.án érkezem Torontóba! Még nem döntöttem el melyik napon.

  • Nem akarom túlterhelni, megelégszem, az egyszerű gyűlölködő, kirekesztő szövegével is.

  • Rudy,… a MAZSIHISZ véleménye, állásfoglalása valóban többet ér a libás-féle óbégatásnál.

    “Akárhogy is, ez a szöveg szégyentelen és védhetetlen. Rosszul teszi, aki védeni akarja.”
    Mazsihisz

  • Majd megtudod. Örök harc, Misi és Rudy között. Tudod mint a csillagok hábrujában. Rudi a Darth Véder,Misi pedig a luke skywalker. Itt harc lesz. De majd figyelj. Misi jó arc. Csak utálja ha provokálják. Rudy meg egy bitang szittya:)))

  • Misikét nem kell provokálni, mert zsigerből gyűlölködő.
    Bocsánat, hogy ezt kell mondanom, kedves Zsoldos, de az én véleményem szerint Misike egy asshole, legalábbis az itteni megnyilvánulásai alapján.

  • Dakota.A sóról hallottam hogy mit eszünk. Meg is nézem az ittenit. Valaki egyszer elküldte nekem mailban. De kitöröltem. De jó hogy leírtad. Már nyomozok is:))) Kósert nehéz szerezni de a gyógyszertárban működik. Most a mikrosütőről küldtek egy mailt. Nem semmi. Feleségem természetgyógyász van is vitánk a táplálkozásról. Az oltásokról,legalább is eggyesekről neki is meg van a véleménye. És a rákról még nem is beszéltünk. Na pedig arról lenne mit. Figyu ez a lap Nem Rudynak való. Itt úgy sem fog átnevelni senkit. Az ö meggyőzödése ez,a Misié meg más. Ebből csak anyázás lehet. Főleg ha elfogynak az érvek.És azért vannak itt elég dúrva beírások mindkét részről. Én már kínomban nevetek. Sokszinüek vagyunk. Amit most Rudy felrakott semmi baj vele csak nem itt kellett volna megtennie. Demokrácia van azt mond gondol amit akar. De ne itt. Bár engem nemzavar. Nagy a türöképességem,és nem vagyok zs… És Misi mint irta az. Ha az lennék lehet hogy én is felbőszülnék. Ezért értem meg.

  • Zsoldos. Nézd meg a dobozon az összetevőket, hogy mit etetnek meg veled. Többnyire káliumkloridot, ami, ugye nem az egészséges táplálkozás fő alkotóeleme, hanem műtránya és mint olyan, az emberi szervezet számára méreg. Keress nátriumkloridot. Minden kóser só az,… érdekes módon:) A gyógyszertárakban elméletileg lehet kapni normális kősót, vagyis nátriumkloridot.
    A szív és vesebetegségek és az allergiás megbetegedések kilencven százalékáért ez a felelős.
    Nézd meg, hogy mit etetnek veled!
    Vegyél kóser sót, mert az érdekes módon nátriumklorid és nem káliumklorid vagyis nem potassium chloride, ami lassú méreg !

    „Demokrácia van azt mond gondol amit akar. De ne itt.”

    Hogy is van ez, kedves Zsoldos?:)
    Misike, zsigerből gyűlölködő a magyarok ellen egy, legalábbis nevében magyar oldalon.
    Most vagy a Misikével van baj, vagy az oldal nevét kellene megváltoztatni:)

  • Az igazság hogy én sem megyek a kurucinfóra írogatni,mert úgy elküldenének a sunyiba pedig nem is vagyok dúrva. Akkor mi a külömbség? Ergó ha fel is megyek ,nem írok. Minek. Erre céloztam. Köszi a tanácsot a sóról:)))

  • Ja elöbbit Dakotának Írtam.

  • Zsoldos, ne gyere Te is ezzel a kurucinfós szöveggel, mert semmi dolgom velük. Részemről én a normális, emberi értékrend híve vagyok, amiben nincs helye a misikeféle és sorolhatnám, hogy miféle értelmetlen gyűlölködésnek…
    Ez egy MAGYAR oldal, ahol nem igazán ildomos a magyarellenesség,… ehelyett ezt lehet itt tapasztalni folyamatosan. Most is azt mondom, hogy vagy a misifélékkel van a baj vagy az oldalnak nem jó a neve, mert ez minden ebben a formában, csak nem magyar. Ugye érzed?:)
    A sót pedig nézd meg, és cseréld le, amíg nem késő.

  • Dakota.Nem rád Írtam hogy miért vagy itt csak úgy álltalánosan. Nem megyek olyan helyre ahol minden nap meg akarnak verni. Én Rudyra és Mike-ra gondoltam.Legalább is tegnap és tegnapelőtt ők voltak huncutok. Na de mindegy ne dagonyázzuk tovább. Nekem a neve tettszik,de ebbe nem akarok állást foglalni.Van a lapnak tulajdonosa gondolkodjon ő. A fontos hogy zajlik az élet. Bár ma elég nagy a csönd.

  • Kedves zsoldos, az általánosban én is benne vagyok, ugyanúgy, mint ahogy fenti cikkben említett úr megnyilvánulása is vonatkozik rám is, rád is és még közel tízmillió emberre.
    Ugye megérted, ha nem értek veled mindenben egyet?
    „Nem megyek olyan helyre ahol minden nap meg akarnak verni.”
    Ez az oldal MAGYAR, még akkor is, ha kanadai.
    Ha a magyarellenes megnyilvánulásoknak van itt helye, akkor engedtessék talán az is meg, hogy néhány emberi szó is elhangozhasson.

  • Dakota.Emberi szó:))ebben igazad van. Élmény volt. Megyek feküdni mert itt már lassan 10 óra. És tegnap is 02 ig nyomtam. Bye.
    Zsoldos.

  • Jó éjt neked, Zsoldos.

  • Igen, emberi szó.
    Igazad van, Zsoldos, sajnos egyre ritkábban lehet hallani olyat. Én optimista vagyok:)

  • haha dakota

    a hig fosban kapalodzol nyakig es a kaliumklorid zavar???:)

  • Chris

    ilyen hosszulelegzetu, senkinemolvassa, jobbikos sotetseggel spekelt szovegek bekopizasanak gatat kene szabni, most akkor itt helyet talalnak a rasszista propagandaszoveguk terjesztesere?? ezt nem kene!

  • Misi, valóban moderálni kell majd a cikkek után megjelenő kommenteket…próbálom kiszűrni a nagyon durva, rasszista hozzászólásokat – meg a máshonnan bemásolt végtelen szövegeket – de lassan egy nagy szerkesztői-csapat kéne ehhez.

  • es persze buzeraljak az IP-met…

  • Chris

    mondd, miben lehet segiteni! szivesen elvallalom a moderator szerepet! hahahahahaha:))))))

  • Kedves Chris! Örömmel hallom, hogy „próbálom kiszűrni a nagyon durva, rasszista hozzászólásokat”. Ajánlom elsőként figyelmedbe Libás Misi durva, személyeskedő, másokat sértő megnyilvánulásait.

  • Megengedhetetlen egy ilyen fórumon az ilyen primitív személyeskedés, amit ő megenged magának sokakkal szemben.

  • Kecskére káposztát? Hiszen a legelemibb udvariassági szabályokkal sincs tisztában. Ez tényleg nevetséges lenne, vagy inkább mélyen elszomorító.

  • Dakota

    ne hadovazzal, te ijesztgetted Kerteszt az uszodaban, megszerveztetek az iro rendszeres zaklatasat, mig kenytelen volt elmenekulni, majd utanajottetek lecsekkolni, gondos munkatok eredmenyet es te beszelsz itt rasszizmsrol, udvariassagi szabalyokrol???? orulj, hogy meg epek az ujjaid, de ha buzeralod az IP-met percenkent fogom szettordelni es a seggedbe dugni te szarhazy!

  • Ejnye misike! Tényleg ennyire buta vagy?
    Épp most mondta Chris, hogy próbálja kiszűrni a nagyon durva, rasszista hozzászólásokat, és te máris munkát adsz neki?

  • dakota

    ne misikezze, buzi vagy?

  • dakota

    ne remenykedj, hiaba van hidfoglalo tanfolyami vegzettseged, katonai kikepzesed, nem szimpatizalok a naci nokkel se, azokba is siman belerugnek…

  • Judith Kopacsi

    Rudykám, szólj, hogy pontosan mikor érkezel. Csak már azért is, nehogy a rezes banda várjon a vörös szönyeggel. Még feltünne a RCMP-nek, hogy fontos ember érkezett, akit figyelemmel kell kisérni.

  • Misike, te nagyon egyszerű vagy.

  • Ez az egész szókincsed?

  • azok kozul, amiket megertesz? igen!

  • Tiszteletem,mar aki megerdemli!!! Nagy csalodas a szamomra az itt kommentelo „ember”-nek meg a legjobb indulattal sem nevezheto megnyivanulast.Kopacsi Judit,nev szerin Ont szeretnem megszolitani,ha az en apamat az „elvbararai” a hatalom megszerzese miatt sok-sok evre elszakitjak a csaladjatol/megprobalok finoman fogalmazni/,nem volna az-az Isten aki engem arra tudna kotelezni,hogy en egy jo szot is mondanak rola,nem-am megdicserni.On viszont az egyik hozzaszolasaban ugy dicseri az „apro csemetet”/Apro Antal lanyat,meg azzal is eldicsekszik,hogy az On edesanyja is hogy meg volt elegedve a szekilovtovetovel es „annak becses felesegevel”.Nem tudom mire velni ezt a nagy dicseretet?Igaz akkor is megdobbentem amikor a Nagy Imre lanya egyutt koszoruzott az apjo hoheraival.Csak meg ket nevet szeretnek megemliteni:Wittner Mariat es Mecs Imret,szerintem ok hiteltelenseg ket diszpeldanya.Koszonom,csak ennyit akartan Onnel tudatni.



  • Christopher Adam!!!!A moderalast tessek a Liba S Misi-vel kezdeni.Vagy o az Onok berkommenteloje?Maradok Tisztelettel.

  • Judith Kopacsi

    Tudod Barter Éva, annak idején Apám elmagyarázta nekem, hogy azért volt neki könnyebb pl. Horn Gyulával és általában a szocikkal is együtt müködni és eredményeket elérni (pl. kártérités 56-osok estében, Nagy Imre szobor felállitás, stb,) mert a szociknak volt büntudata, míg az ifjonc titánoknak, miután múltjuk sem volt, csuklás nélkül követhettek el akármilyen szemétséget.

  • Judith Kopacsi

    Ja, és persze Barter Éva, köszönöm, hogy megosztotta velem érzelmeit.

  • Judith Kopacsi

    Csak persze negedtessék meg nekem, hogy én válogassam meg, kit és miért tartok szimpatikusnak, és kivel és mikor állok szóba. Nem kell persze egyetérteni velem, de gondolom, még nem tartunk ott, hogy tőled kéne engedélyt kérnem rá, kivel tartsak kapcsolatot.

  • Ejnye Judithka. Nem szép ez a kirekesztés, gyűlölködés.

  • Szerző Libas Misi! | március 7, 2012, 6:21 du

    misike, a három ikszedből kettőt biztosan:)

    Olyan kis egyszerű vagy, nem nehéz:)

  • asher alexander

    chris adam!
    na kivancsi leszek a cenzurara!!
    „ha” ugy teszitek mint a bartus az usa nepszavanal-(kimoderalta az osszes zsidot!!-bent hagyva az osszes antiszemita nacit!!)-akkor asszem felveszem az usa-ban a kapcsolatot az anti deffamation’s league-val!
    a bartus erdekeben mar tettem bejelentest ott!!

  • asher alexander

    dakota!
    aztan mondcsak futyike!!
    miota a te dolgod itt eldonteni ki magyar es ki nem??
    milyen jogon is????

  • asher alexander

    dakota!!
    mond mar te agyilag lyukas zokni!!!
    -egy vodor szar is ertelmesebb nalad!!!
    -es te mibol gondolod hogy te lennel a „HATTYUK TAVA”-bol az iszap!!??
    mar irtam volt,; ne almodj ha ebren vagy!!!

  • Asher kedves, ne menj saját szinted alá, tudod, az olyan snassz:)

  • asher alexander

    dakota!
    meshuga goy!!

  • Hát ez nagyon jó:))))))))))))

    Idézem ashert:)

    ” chris adam!
    na kivancsi leszek a cenzurara!!
    “ha” ugy teszitek mint a bartus az usa nepszavanal-(kimoderalta az osszes zsidot!!-bent hagyva az osszes antiszemita nacit!!)-akkor asszem felveszem az usa-ban a kapcsolatot az anti deffamation’s league-val!
    a bartus erdekeben mar tettem bejelentest ott!!

    Szerző asher alexander | március 7, 2012, 8:20 du. ”

    Honnan lehet tudni, hogy ki milyen felekezethez tartozik?:))))
    És, ha mégis, akkor mire fel a szelektálás?:) És, hogy is van az a demokrácia és szólásszabadság?:)
    Jajj, hogy mindig ez a téma kerül valamiért elő:)

  • Ez MAGYAR oldal asher:) Tudom, hogy fáj, de beszélj magyarul, ha azt akarod, hogy meg is értsenek:)

  • ez a „meshuga goy” biztos valami jó kívánság lehet, ezt kívánom én is neked vissza, kedves asher:)

    mindig fontosnak tartottam a megfelelő kommunikációt…

  • „hraszi”

  • dakota

    nem mindegy neked, melyik nyelven nem vagy kepes ertelmezni a szavakat, mondatokat???

  • Judith Kopacsi

    Dakota, segitek neked leforditani: meshuga goj, szószerint azt jelenti, hogy: hülye paraszt. (kéretik a szótárt sem sértegetni).

  • Judithka, tudtam, hogy számíthatok rád:)))))

  • upsz, most mi legyen azzal, hogy ashernek visszakívántam?

  • Judithka, te mindenhol ott vagy?:) Jó ezt érezni:)))

  • Judithka, tudod mit jelent a Hraszi?

  • misike, te ne beszélj bele mikor a nagyok társalkodnak.

  • asher alexander

    DAKOTA!!
    tu peut te mettre d’ou je pense………………!!!
    autrement dire,; va te faire encule!!!
    cette fois as tu compris mon p’tit pauvre con!!??

  • Ejnye Asher, azt hittem eddig, hogy úriember vagy:)))
    Nah mindegy, ez van:)

  • Érdekes ez a nagyon nem magyar oldal.
    Olyan bunkókat istenítenek itt, akik után máshol csak köpnének egyet.

  • Judith Kopacsi

    dakota, mi van tükörbe néztél?

  • Ejnye Judithka:) Nem illik ez egy királylányhoz:))))
    Tényleg van koronád is?:)

  • Ez kész röhej:)))

    Kopácsi Judith, mint királykisasszony:)

    Mondd, hogy nem!:)

  • Belgergócia vagy mi a csuda királynője?:))) Ez valami rossz vicc ugye?:)

  • Judithka, ebben a korban már nem kellene:))))

  • Szia, Kedves Dakota!
    Az elöbb vàlaszoltam àm, de most sehol sem làtom egyik hsz-emet sem. Talàn a rengeteg hsz között nem talàlom meg, v. nem tudom mèg hasznàlni az oldalt.
    Te làtod a vàlaszomat? Van vmi ötleted, hol keressem?

  • „Szegeny” Akos Batyot meg tettlegesen is bantalmaztak.Ki mert ilyet tenni,mikor o csak a magyar nepert „aggodott”es csak azt sirta a vilagba.Nem otthon…,egy hazai lapban…,hanem Amerikaban(jujj).Ha ez a magyar erzelem
    magasfoka,akkor milyen lehet ha valaki tenyleg tamadja azt a nepet amit sajatjanak vall.Akiert allitolag aggodik.
    Effele aggodastol mentsen meg az Isten,nem csak magyart de barmely nemzetet.Akinek ilyen baratai vannak,annak nincs szuksege ellensegre.Arrol senki nem beszel,hogy Balas Piri Laszloval mi tortent a Nagymezo utcaban.Pedig az az ember minden vitan felul a magyar ertekekert allott ki.Akik Ot letamadtak(felesegestol)azoknak fogalmuk sincs
    rola hogy mit tettek,mert fizetett pribekek voltak.Akik Akos Batyot BIRALJAK,viszont nem ertelmetlen emberek.Persze ehhez gondolkodni kellene azoknak akik annyira vedelmukbe veszik Ot.Es milyen nevetseges hogy
    szeretne/szeretnek „menekultnek”foltuntetni,mikor elso osztalyon erkezett meg.Ezt a canadai hatosagok remelem figyelembe veszik,mielott megadnak a menedekjogot.Kicsit kulonbozik az 56-os menekultektol.
    JIM

  • Judit!Koszonom a valaszat,de akar milyen magas lovon ul,kerem szalljon mar le.1/ A nyers modora velem szemben az en reszerol elfogadhatatlan.2/Bizonyara eszrevette,hogy en Ont nem tegegeztem le.Szeretnem,ha tudna,NEM ORIZTUNK EGYUTT LIBAT,VAGY DISZNOT.Azert ,mert magas korokben forog, en pedig csak egy egyszeru GOJ vagyok,mindenkitol elvarom azt a tiszteletet amit en adok.

  • asher alexander

    bartek eva!
    1,;-azt a szot hogy „goy” y-nal irjuk!!
    mellesleg mindossze annyit jelent,;-„nem zsido”-SEMMI MAST!!!
    a heberben ugyanis csak ket jelzo letezik,ugymint,; anahnu yehudim=mi zsidok,-es- ata goyim=ti nem zsidok!!ennyi es semmi mas!!
    nem pejorativ szo!!arra ott van az hogy „minim”=eretnek,vagy a szo „nesharim”=idegen!!
    de gondolom sem a minim,sem a nesharim szot veled szemben nem hasznalta senki!!a „goy” szot is te irtad nem mi!!
    persze ertjuk mi nagyon is jol a celzasodat!!
    es meg te irod,;-„…mindekitol elvarom azt a tiszteletet amit adok”-
    a „goy” szo ilyeten alkalmazasa utan itelve,;-………….. AZT, ES UGY KAPOD!!!!!!!

  • Bartek

    ha engem valahol nem becsulnenek, oda NEM jarnek! ha eddig ketsegei lettek volna, eloszlatnam: maga itt nem welcome!

  • Judith Kopacsi

    Bartek Éva, stimmel. Mivel te úgy én így. Velem eleve nem örizhettél volna se libát se disznót, mert igen ritkán vettem olyan irányba utamat. Bár be kell vallanom, hogy kétszer volt alkalmam élvezni egy alföldi kis falú vendégszeretetét, de akkor még kislány voltam.
    Különben én nem azért társalgok veled így, mert magas lovon ülök, vagy jobb társaságban forgolódok. Egyszerüen csak nem türöm el, hogy amiatt vonjanak felelőségre, hogy kivel állok szóba, vagy barátkozom. Ezt te nem tartod furcsának? Mi lenne, ha én kérném számon rajtad, hogy miféle fasisztákkal veszed körül magad? Semmi közöm hozzá, ha te ott érzed jól magad. csakhogy én nem megyek utánad egy olyan helyre, ahol tudom, hogy nem fogadnak szivesen.

  • asher alexander

    judith!
    ne foglalkozzon vele!!
    az csak egy szegeny szerencsetlen szellemi nincstelen liba!!
    tudja kerem amiota bezart a LIPOTMEZO azota az ilyen, neo-nyilasok ringyoi, sajnos szabadlabon lofralhatnak!!

  • Judith Kopacsi

    Tudod mit? igazad van. idiótákkal nem foglalkozunk többet.

  • Talán nem kén annyira örömködni a magyar nép vesztésének, veszlésének.. Ha a vár dől akár Rád is dőlhet. De ha nem is ide tartozónak érzed magad, még akkor is.

    MERT: Ha a magyarság elvész, vele elvész minden és mindenki. A sumérokkal (Ku-Mag-ari) kezdődött az emberi civilizáció és velünk is fog elvesztődni
    Mert mi vagyunk a kezdet és a vég, az alfa és omega. Mi vagyunk a MAG (iar) és és a Szentkorona…..mi vagyunk a születés és a halál is…
    Virágszál_ világzár !

    a mi trianonunkkal lett a világ trianonja is…mikor feloszlott kapitalizmusra, kommunizmusra ,harmadik világra és fejlődő kistigrisekre

    a harmadik trianonunkkal minden össze fog dőlni.

  • Judith Kopacsi

    Na, téged is túl korán löktek ki az elmegyógyintézetből, magocska. Hanyadik napoleon voltál öcskös a dübörgön?

  • Kedves Judith, állítson már be egy helyesírás ellenőrző programot,…..ha már több pohár után csak ennyire futja, Legalább a külalakon ne látsszék

  • asher alexander

    magocska!
    latott orvos mostanaban??
    surgosen mutasd meg magad neki!!nagy-nagy szukseged van ra!!

  • magocska

    na ennyi eleg, veszlodjel valahol mashol te foldsotet gyoker!

  • Gyerekek, kösz az üdvözlést….sportos egy oldal, sok ugróbajnokkal :))

    Üdv a nyuszi seregnek :)))

  • Judith Kopacsi

    magocska, egyszerü a dolog, nem kell ide jönni.

  • Látja kedves Judith, ebben már abszolút egyetértünk.:)
    Elég nagy ez a világháló.
    Az embernek legyen már annyi tartása és a saját szintjéhez válasszon méltó társaságot ..
    Önök gyorsan bemutatkoztak. ;)….hát akkor viszontnemlátásra

    Ha aggódnának esetleg, csak nyugi, álmatlan éjszakáim nem lesznek a társaságuk hiányától :))))

  • segitek magocska

    a te szintedhez megfelelo tarsasagot a kurucinfon talalhatod….errefele meg azert ne jarj, mert az idejarok tobbsege veszni kivanja meg az irmagocskaidat is nemhogy teged!

  • Gyerekek fel tudna már világositani hogy ez a sok náci barom mióta jár ide? Vagy ez mindig így volt? Mert ezek szerintem hivatalból jönnek ide.Itt hemzsegnek a barmok. Egymásnak adják a linket

  • Judith Kopacsi

    Zsoldos, ezek a szemetek azóta tiszteltek meg minket társaságukkal, mióta vérszagot kaptak Kertész Ákos távozása miatt. Azóta itt erősködnek, mint az Albán hegyek, de minek? Igazán nem hiányoltuk öket eddig sem. Távozásuk eg egyáltalán nem fog nekünk álmatlan éjszakát nyujtani.

    Magocska, ég veled és az esthajnal. Kifelé menet el ne botolj a küszöbben.

  • Darázs István

    Ha Ti olyan messze laknátok,mint amilyen hülyék vagytok,soha nem találnátok haza!

  • asher alexander

    darazs!
    te nelybol hulyebb vagy mint mas nekfutasbol!!
    ott magyarisztanban dongiucseljel kismajom!!

  • Kopacs,Asher,”muvelt libas?” En a mult heten teljes veletlenul szereztem tudomast errol a”magas szintu”oldalrol.Az USA Bartos felerol tudtam,bele is olvastam,de el is ment a kedvem a hasonlo szint miatt.”tisztelt iro,ujsag-iro no a masok iranti tiszteletet otthon kapja mindenki.Meg annak ellenere sem tegezem le,pedig kaptam „megtisztelteto jelzot”eleg sokat.En idiota,aztan miert is?Maga utan szabadon:SZEMETEK,DE NEM MI,HANEM MAGUK.marcius 9. du 2:52.

  • hulye bartek

    amerikaban nincs magazodas, ostobasagodnal mar csak jelentektelenseged lehet nagyobb! elkussoljal leginkabb! keresd meg a te szintedet! irany a kurucinfo!

  • asher alexander

    Madmoiselle Bartek!!!
    si vou n’est pas comptent,de notre reactio sur vos paroles offensives en vers nous,………………dit nous serieusment,de qua cherchiez parmi nous alors??
    ce pas mieux rester chez soi, avec vos semblables??-comme par exemple sur „kurucinfo.hu”??
    la vou trouverez que des semblables a vou,et des idees tordus comme le votre!!
    nous merci,mais ces idees n’est nous interesse pas de tout!!
    alors!!
    un bonne conseille amicale!!degagez d’ici!!n’est vou empoissinnez pas notre forum avec vos idees neo-nazis!!!
    ici personne n’est veut ce la!!!
    ah oui!
    pour le tutoiement!!
    madmoiselle!je suis plus de 80 ans!!je puisse d’etre votre grandpere!!alors je me permet ce la!!

  • Asher,maganak nem osztottam lapot,csak akkor szoljon,ha kerdezik.Kopacsit vedi?Aztan miert is?En kis naiv!!!!!!!!!A goj szot valoban en irtam le,de ugy latom az ertelmet nem akartak valami miatt felfogni,vagy csak ugy tesznek.”csak egy szegeny szerencsetlen szellemi nincstelen liba”Igaz nem vagyok gazdag/nem kapok nagyszuleim dednagyszuleim utan semmi fele NAGY HAZUGSAG penzt.Probaljon meg kicsit gondolkodni,de latom,sajnos nincs mivel.

  • Kedves Bartek Éva! Ki az az „író, újságírónő”, akiről írtál?

  • Liba S Misi!!!Te vagy az osszes bunko kozott „a legkedvencebb”.Te nem vagy mas mint a reggeli utan elvegzett dolog.Hat ezert utal benneteket mindenki a szeles-e vilagban.A te szintednel tenyleg nincs mar lejebb.

  • asher alexander

    Bartek Eva!
    mondja maga egyedul ilyen HULYE,vagy segit a csalad is!!???
    csak hogy tudja-(mielott vadaskodna kerdezzen maga marha!!!!!)-,; NEM Fogadtam el,es NEM is Fogadok el SEMMILYEN ugynevezett-(ugyanolyan Perverz otlet mint az Onei itt!!!)-„karpotlast” az elveszitett legyilkolt csaladom utan!!!
    -tehat hiolgyem olyanrol pofazzon amirol tudomasa is van!!vilagos???
    meg megvan az a szennylap amiben maguk magyarok-(a,gyilkosok kozul meg elnek ott ma is es hoskent istenitik oket,mint pl a nemreg megdoglott csendortiszt,a kepiro sandor!!!)-„felajanlottak” egy felnottkoru elveszitese utan 50$-t,egy gyerekkoru utan 30$-t!!!
    szegyelljek a mocskos pofajukat inklabb!!!

  • Kedves Asher Alexander! Nyolcvanon felül sem illik ilyen tónusban beszélni senkivel, különösen nem hölgyekkel, mintahogy ezt tetted Bartek Évával.

  • Kedves Bartek Éva! Nem feltétlenül kellene lemenni arra a bizonyos szintre neked sem, mint amin éppen téged sértegetnek.

  • A harom agytrosztnek,en is imerem a ti „szokincseteket”,de nem szeretem hasznalni.Magyarorszag szegyenei.

  • asher alexander

    Bartek Eva!!
    maga szegeny szerencsetle szellemi nincstelen!!!
    vegye mar eszre hogy ez a forum NEM MAGYARORSZAGON VAN!!!!!!
    ha annyira nem tetszik,mi a jo francert tolta ide a kepet Kanadaba???

  • Miért is ne tehetné bárki, hogy elmondja a véleményét ezen az oldalon, ahogy vélemény,- és szólásszabadság van elméletileg?
    A stílus az más kérdés, az magáról az „alkotóról” beszél.

  • javítva…

    ahol vélemény,- és szólásszabadság van elméletileg

  • asher alexander

    dakota!!
    volna egy javaslatom!!a bartek meg te huzzatok „farszijat” egymassal!!!
    kerdezzetek az oregeket hogyan kell azt huzni!!-majd elmagyarazzak nektek orommel-(meg nyujtofaval ha van bennuk cseppnyi joerzes!!)-!!

  • Kedves Asher Alexander! Fel ne izgasd magad feleslegesen:)
    Beszélgetünk. Ennyi:)
    Ezek a felesleges indulatok nagyon egészségtelenek, különösen idősebb korban. Kérlek próbálj megnyugodni.

  • asher alexander

    dakota!
    ……..”a stilus az mas kerdes”
    nocsak!!elmentel a tukor elott es veletlenul beleneztel?,
    egy javaslat,csupa joindulattal!!!
    legkozelebb ha tukorbe nezel kopd le nyugodtan azt a „……………………”-t,aki visszanez rad!!

  • Dakota!!!A valaszom roviden,ki az-az iro es ujsagiro,kerem „vissza lapozni””Kezcsok nacssag”Kopacsi,mert ezek azt szeretnek ,ha mi igy koszonnenk neik,es hajbokolnank.Azt ez a fajta nem eri el nalam.Igaza van !!!! Bizom magamban ,nem fogok az o szintjukre lesullyedni.Igerem.De,aminek nagyon orulok sikerult felbosszantani oket.

  • asher alexander

    bartek eva!
    ……”kezcsok naccsaga” EZEK ezt szeretnek”!
    lejebb ezt irtad,; ……….”ez a FAJTA”….
    ki az az „ezek”?? milyen „fajta” is??
    -es meg te mereszelsz „tisztelet”rol irni itt??!!

  • Asher vigyazz az egeszsegedre,nem szeretnem,ha valami bajod lenne.A KEPIRO SANDOR UR-at edig ne vedd meg a szadra se.A CSURKA-ban viszont nem vagyok biztos.O addig volt a szamomra „hiteles” amig be nem halt fidesznek.Ram meg azt mondasz amit akarsz,mert nem azt nezem,mit mondanak,hanem,hogy ki.

  • Kedves Asher Alexander! Engedelmeddel nem keresek rólad fotót és nem ragasztom ki a tükrömre. Ugye megérted?
    Nyugodalmas, békés, toleráns, szép hétvégét kívánok neked:)

  • Kedves Bartek Éva! Judithka „kirájnőnek” érdekes elképzelései vannak a tiszteletről. Épp a minap próbálta kikövetelni egy másik cikknél. Majdcsak rájön, hogy azt sem elvárni, sem követelni nem lehet. Ki kellene érdemelni.

  • Mi alapján nevezed „író és újságíró nőnek”?
    Próbáltam novellákat, regényeket, uram bocsá’ , verseket találni tőle, de nem igazán tud róla a google.
    Ha segítenél néhány link-kel, talán egyszerűbb lenne.

  • Bartek te felkegyelmu

    te csak siman menj a kanyadba Kepiroval egyutt es ne ugassal ide te mumiaimitator!

  • dakota, hogy te milyen kedves vagy! Keresel tölem verseket, meg novellákat, sőt regényeket? Milyen nyelven parancsolod? Itt van egy, mindjárt, kedvtelésre:
    http://probanaplo.nolblog.hu/archives/2009/10/24/A_Szobor/

  • és még hozhatok neked számtalan mást is.

  • asher alexander

    bartek eva!
    a kepiro egy ruhes csendorfereg aki tomeggyilkossagokban vett reszt novisad-on 1942 ben!!!
    sajnos nem kerult a kezunkbe elve!!
    de nyugi!!
    a masik csendorfereg a zentai karoly-t az ausztralia-i peral-bol,mi fogjuk ellopni csakugy mint elloptuk eichmann-t!!
    mar varja jerusalem-ben a zentait az eichman bitofaja!!
    nem ussza meg!!!!!!!
    masok se akik magyarorszagon bujkalnak a mostani nacipart jovoltabol!!
    minden eszkoz a rendelkezesunkre all a megtorlashoz!!!
    nem marad el a szamonkeres senki reszerol!!!!
    nincs irgalom,; szemet-szemert!!fogat-fogert!!

  • Szerző Judith Kopacsi | március 10, 2012, 12:14 du.

    Ez a legjobb írásod, Judithka?:)

  • Legjobb? Nem tudom, de csak egy a sok közül. Most állitom össze az angol és magyar weboldalamat, ahol mindegyiket elolvashatod. De miután az irás egy szubjektiv dolog, nincs rá garancia, hogy akármelyik irásom is megnyeri majd a teszésedet. Legfeljebb kostólót kapsz az életemről.

  • Ez egy gyenge-közepes kategóriába tartozó írás, Judithka, tele stilisztikai és szerkesztési hibákkal. Gondoltam, hogy az általad legjobbnak tartott írásoddal kezdted a sort, ezért kérdeztem meg.
    Az, hogy tartalmilag milyen, az más kérdés.

  • Judith Kopacsi

    És majd tőled fogok irodalmi kritikát elfogadni! Aha. Pont egy olyantól, aki már régen bebizonyitotta, hogy nem képes felfogni egyetlen értelmesen leirt mondatot sem. És cak másolgatni tud, mert egyetlen önnálló gondolatra sem tellik Neked. Szóval szokás szerint hess, míg jómodorom van.

  • Ejnye Judithka 🙂 Látod, mondom, hogy probléma van a stílusoddal 🙂
    Nem megsértődni kell, hanem elgondolkodni és javítani az írásaid hibáit, mert addig az „írónői” státuszod is annyit ér, mint a saját kinevezésű „kirájnőséged”.

  • Asher, te barom, fordulj orvoshoz!

  • asher alexander

    tatulus!!
    joindulatulag………………………..(most meg!!)-felhivom a figyelmed!!
    SURGOSEN FEJEZD BE!!!!!!!
    a baleset reggelente konnyen jon!!jol nezz korul mikor kilepsz otthonrol!!sose lehet tudni……..!!!!

  • Judith Kopacsi

    Én tőled nem sértödhetek meg, Dakota, mert ahhoz emberszabásunak kéne vennem téged. És persze ahhoz képest, hogy te nem értékeled, vannak éppen elegen, akik szeretik az irásaimat, sőt még elismerést is kapok érte, pl. tavaly télen a Hegedüs Béla ezüstgyürüt. És számos, persze számodra ismeretlen helyen jelentek meg irásaim, verseim, pl. a Chikágóban megjelent Szivárvány magazinban, vagy annak utodjában, az Új Horizontról, a 7 torony irodalmi internettes magazinban, no meg a NOL blogban, és a CanadaHun-ban. Nem baj, ha nem olvastad, mert meglesznek/leszünk nélküled is, legfeljebb csak tudatlanságodat és primitiv igényeidet árulod el vele.

  • Judithka, az általad felsorolt publikációs helyeken való megjelentetése az írásaidnak nem igazán garancia arra, hogy jól írsz és, hogy nem kellene még ahhoz sokat gyakorolnod, tanulnod, hogy valóban elfogadhatóak legyenek.
    A saját blogban megjelentetett írások, vagy az ismerősökön keresztül „elfogadtatott” publikációk bizonyos újságokban, nem más, mint önbecsapás, önáltatás. Éppen, mint a „kirájnősdi” 🙂
    A kommunikációs stílusod pedig minősíthetetlen. Érdemes lenne talán azon változtatnod legelőször.

  • asher alexander

    dakota!!rezboru kokero!!
    maga szerencsetlen szellemi nincstelen!!!
    azt a szot kiralyno azt „LY”-al irjak es nem pontos „J”-vel!!!
    legalabb ennyit tudhatna maga agyilag lukas zokni!!!

  • Kedves Asher Alexander! Hogyha tudnád, hogy az idézőjel mit jelent, akkor azt is tudnád, hogy az a bizonyos kifejezés valaki mástól lett idézve. Ebben az esetben konkrétan Kopácsi Judith nevezi, nevezteti magát így. Határozottan kikérte magának, hogy ő egy „kirájnő” 🙂 Én mondtam neki, hogy nevetséges ez az egész „kirájnősdi”, de hiába, ragaszkodik hozzá 🙂

  • Megkerestem a kedvedért, kedves Asher Alexander 🙂

    Idézem:

    ” Dehogy haragszom, Judithka, hiszen megnevettettél ezzel a királylányosdiddal:) Nagyon tetszett mindenkinek, akinek elmeséltem:)

    Szerző dakota | március 8, 2012, 1:56 du.

    Jaj de örülök, hogy sok embernek szerezhettem örömet.

    Szerző Judith Kopacsi | március 8, 2012, 2:04 du.

    Különben is nem kirájlány, hanem echte kirájnő. Vigyázzunk kérem a címekkel, pláne még a címerekkel. Cimkékről nem beszélünk, mert hogy minek.

    Szerző Judith Kopacsi | március 8, 2012, 2:34 du. „

  • Judith Kopacsi

    Asher, ebben az esetben igaza van dakotának, mert az én kirájságomban ezt tényleg j-vel kell irni. no de ahhoz ismerned kéne Gelbergócia törvényeit is, ami http://www.gelbergocia.org alatt megtekinthető. Elöre jelzem, hogy kirájságom már jónéhány éves, és valóban a béke szigete, mert nagyon megszürjük, hogy kit engedjünk közénk. Gondolom, látván dunyhások, dakoták, meg tatulus mester itteni müködését, ezt meg tudod érteni. De, ha úgy érezed, hogy közünk van a helyed, szólj, és beléptetlek.

  • Judith Kopacsi

    Drága dakotám, olyan feleslegesen strapálod magadat irásaimmal kapcsolatban. Miután szabadon lehet eldönteni, ki akarja olvasni, így azt hiszem nem fogom magam felakasztani az első ágra, amiért nem a te szájad íze szerint irok és nem ott pulikálok, ahol te akarod vagy sem. Mint mondtam, nem vagy számos az emberek között. Csak azért szólok hozzád, mert megszántalak, hogy a hüjeségedből kifolyólag mijen egyedül lehetsz, és végra láss már egy emberi szót is valahonnan. 🙂

  • Judithka „kirájnő” 🙂 Nem fáradság, szívesen segítek. A stílus,- és szerkesztésbeli hibák tények, függetlenül a tartalmi résztől. Azt, hogy hol publikálod vagy hol publikálhatod ezeket az „írásokat”, számomra teljes mértékig indifferens 🙂
    Próbálok segíteni neked, felhívom a figyelmedet a hibákra, hátha tanulsz belőle 🙂 Ne add fel, a te korodban is van esély a pozitív irányú változásra.
    Még egy apróság, már akartam mondani, hogy mivel egyértelmű, hogy van a billentyűzeteden lehetőség a helyes, ékezetes magyar helyesírásra, ha a többit nem is, de kérlek, legalább azt, hogy ” ír „, írd hosszú í-vel. Egy picit igényesebben, ha már „írónő”-nek titulálod magad 🙂

  • Judith Kopacsi

    Van még több jótanácsod is? Mert ha igen, csak ird meg, aztán majd ráérünk mindegyiket összegyüjtve a szemétbe dobni.

  • Ha már itt tartunk, az „ű „- t is keresd meg, ha nem túl megterhelő a számodra, Judithka 🙂

  • asher alexander

    judith!
    kerjed ettol a maleszaju rezboru fajankotol,hogy levelben,papiron kuldje a hulyesegeit!!
    oszt joideig nem koll majd klozettpapirt venned!!

  • Judith Kopacsi

    Dakotával nem érdemes vesződni. most amúgy is el van foglalva, keresi a betüket a klaviaturán, egyesével.No meg, különben is, csak nem képzeled, hogy én egy olyan egyénnek az irását engedem a hátsó fertályomhoz, mint ez a cimeres őkör?

  • asher alexander

    judith!
    mit tudhassa aztat maga?
    oszt foleg ebbe a nagy insegben!!mikor a vilag a fejere allt………………meg minden lehet!!!!
    meg majd joljohet az a papir!!
    akar begyujtani is telen a kandalloba!!

  • Igazad is van, Judithka, erre ott vannak a te irományaid 🙂

    Judithka, egyre zaklatottabb vagy. Rohamosan romlik az egyébként sem tökéletes helyesírásod. Kérlek nyugodj meg és keresd meg szépen egyesével a megfelelő gombokat. Ha úgy érzed, hogy szükséges, címkézd fel, az neked úgyis könnyen megy 🙂
    Mondat elején nagy kezdőbetű, „betüket”, hosszú ű, „kalviatura”, hosszú ú, írásjelek után szóköz, „írását”, hosszú í, „cimeres”, hosszú í, „őkör” pedig rövid ö 🙂

  • Kedves Asher, mi a problémád a színemmel?

  • Judith Kopacsi

    Asher, erre nem is gondoltam, hogy be is lehet majd a kandallóba gyujtani velük. Tényleg. De veszed észre, hogy ezek az ügyefogyottak, ha már teljesen kifogynak a józan vitatémákból, rögtön rácsapnak a „helyesirásra”? Innen lehet tudni, hogy mennyire üresfejüek. Nem a lényeget nézik, csak a betüket számolják. Bong-bong.

  • Judith Kopacsi

    Az én irományaimra igény van, veszik és gyüjtik. Te, dakota, a hülye neveden kivűl, amit ráadásul nem is apádtól, hanem a felcsútitól loptál, mivel dicsekedhetsz?

  • Dakota

    te anyadnak tartsal nyelvtanorat, ITT EN vagyok a magyar tanar es elkussoljal, leginkabb eltakarodjal innen, mert, ha szaz nyelveszt fogadnal fel, akik idefogalmaznak a genyasagaidat hibatlanul, sem erdekelne senkit, erted ugye?

  • Ki az a „felcsúti”, Judithka?

  • Kovács Árpád

    Szép kis társaság ám a koppics féle,nincs egyedül,el kell látogatni a canadahun lapra a chetelő oldalra .Kis gyülekező helye volt a külföldi belföldi komcsiknak,”MELITTA” az „ATAPATA”vezette ,( nagy hangadó „PUFI” barátjuk kiesett a sorból ,már nem szidja Orbánt ) itt nap mint nap szövögették a gonosz terveket a magyarok ellen koppácsival egyetemben.De vannak más szálak is ,a Paltalkon a „ZSEVA ” a „TYUK” a „SZÉP6” személyeiben is.Canadahun „NASKA” haverjuk háttérbe vonul mint tanácsadó, nagy szerepe volt a lapon gyurcsany idejében,mint tanácsadó,sőt tevékeny volt mint moderátor zene feltöltő .

  • asher alexander

    judith!
    …….”racsapnak a helyesirasra”
    ezek????
    ugyan ne rohogtess mar!!! meg hogy helyesiras toluk!! nem „attol” melymagyarok!!
    ezt akkor muvelik,amikor kifogyott a zabostarisznya,es nincs mit mondani!!
    uzenem mindnek ezuton is!!
    prosztok!!! takarodjatok vissza az ekeszarv moge a ti helyetek ott van!!

  • Az a vicc jut eszembe, amikor az autós megy szembe a forgalommal, csak itt három judit, alex, miska, az aki ezt teszi.

    Mennyire nem kedvelhet Benneteket Chris, ha a Mi kommentjeinket is bent hagyja. A beltenyészet jól el volt, de hát nem minden papsajt, van benne papsz@r is.

    alex!! Nem fogytak el az érvek, hisz Ti nem az érveket, de a TÉNYEKET sem veszitek figyelembe, 6-7 éves gyerekek jobban írnak helyesen, nem mint Te-az a magyar nyelv megerőszakolása-, hanem a királylány!

    Néha majd benézek máskor is, hisz, igaz az elején még komolyan vettelek Benneteket, de ennyit nem röhögtem beteg agyatokon, bár talán inkább, sajnálatra méltó az egész bagázs.

    Juditka! Nem hiszem a kanadai hatóságokat nagyon zavarja a megjelenésem, hisz Ők IS!!! adtak útlevelet, ha megyek azt használom.

  • asher alexander

    rudy!
    mindig is tudtam hogy hulye vagy,…………….na de hogy ennyire……!!!?!!!!
    mi megyunk szembe mi!?
    te majom!!ti magyarorszagi magyarisztaniak mentek szemben egesz Europa forgalmaval!!!
    -es persze a Magyeri Pökhendiseg,Kivagyisag jo peldaja az,hogy itt hirdetitek azt hogy egesz Europa megy „rossz” iranyban es nem ti!!
    (persze alomodozni szabad,az ingyen van!!-csak az eberedes lesz keserves!!jaaaaa,akkor meg jon az „magyeri gyulolok” ugye??!!!)

  • rudy

    azert ne lepodj meg, ha ugyanazzal a jarattal vissza is forditanak!

  • alex! A te írásaid eddig is értelmezhetetlenek voltak, látom, már annyira elhatalmasodott az agyérelmeszesedésed, hogy azt sem érted, mit írtam. Nem baj, szed nem volt eddig sem, de legalább ez nem változott.

    misi!!! nekem azt mondják: Welcome home, nem csak Kanadában!!!

  • rudy

    ennek csak egy oka lehet, fereg letedre kanadai ludnak alcazod magad…

  • Látod misi milyen buták vagytok itt „beltenyészve”, semmit nem tudtok a körülöttetek történő eseményekről.

    De nem is ez a legnagyobb gyengeségetek. Nem figyeltek, annyira el vagytok magatoktól szédülve, észre sem vettétek, a világ réges-régen elment mellettetek. judit kapaszkodik hazugságaihoz, mint ahogy máshol is olvasom, persze kap rendesen, főleg így, hogy kicsit bereklámoztam a lapotokat.

    Szegény agyalágyult alex, meg azt sem tudja hol van, mennyit is írunk.

    Miska te, na ezt hagyjuk.

  • asher alexander

    rudy!
    mondom en………………..hulye vagy!!!
    te taknyos kis majom!!hol voltal te 1938-44 kozt??sehol!!??
    akkor csak szegyenlosen kussolj rola nagyokat!!

  • Hello alex! Hol voltál te: 907. július 4.-én Pozsonyi csata

    1241.-ben tatárjárás

    1541-ben Buda elfoglalása

    1848 március 15. ??????

    Hol voltál???? keresd meg a gyógyszeredet és kapjál be egyet. Ki beszélt itt(rajtatok kívül) erről.

  • Rudykám, a zsidók hamarabb voltak Pannoniában, mint a magyarok hunniában. Ennyit erről.

  • Ja ez a baromság most vetette fel a fejét, tavaly. Ki beszélt itt erről?? Már azt gondoltam tanultál helyesebben írni, de látom a szövegértelmezéssel is gondjaid vannak.

    Mi köze Árpádnak a zsidókhoz? Olvass már egy kicsit mielőtt hülyeségeket pufogtatsz. Szent Márton az első MAGYAR szent, sőt keresztény.

    316-ban született!!!!!!!!!!! Mekkora sötétség lehet a fejedben…..

    Kicsit talán jó lenne átnézned a zsidó történelmet, hisz akiket ti most zsidónak mondotok, azok sima kazárok, ebbe tartozol te is és alexxx agyament is gondolom. Lehet askenázinak is hívni benneteket, ha az jobban tetszik. A 8. sz.-ban vették fel a hitet., ezt még a Wikipedián is így írják.

    judit! ha csendben maradtál volna, okos(már az sem)maradtál volna. Mondtam, figyeljetek kivel vitáztok!!!!

  • rudy

    te meg az otvarszenny gyokerek taboraba tartozol, most akkor mire vagy buszke?

  • ugy lehetsz magyar mint a zavirevicz vagy mi, csakhat nem is magyarnak, zsidonak, ciganynak kene lenni, hanem EMBERNEK….nah ez nem sikerul rudy neked es a veled motorozoknak!

  • A kisujja körme is többet ér tőled, misike, akárhogy erőlködsz.

  • Árpádnak a zsidókhoz? Hmm, nézzük csak: mintha a honfoglaló törzsek között lettek volna kazárok is, akik akkor tudvalévőleg éppen hogy zsidók voltak. Történelemből még egy kicsit okulnod kéne. Persze, aki ilyen szorgalmasan gyülölködik, mint te is, annak nem lehet ideje normális dolgokra sem.

  • dakota

    felolem szophatod estetol reggelig es reggeltol esteig, csak innen kene eltakarodnotok!

  • Drága királykis(nem)asszony!

    Komolyan mondom imádlak! Egy ennyire csökönyös némberrel már régen nem találkoztam. Egyik mondatoddal ütöd a másikat. Kapaszkodnál, de már rég nincs mibe. Tanuljunk tovább.

    „”Honfoglaló törzsek””, na ilyenek nem voltak, ahogy finn-ugorok sem. Ezek tények, nézz utána, igaz felétek-ezt már tudjuk-kicsit lassú az információ áramlás. Mint fentebb említettem Szent Mártont (316.) honfoglalni nem kellett, hisz magyar volt a Kárpát-medence lakossága régóta és persze keresztény is, újra csak ez a fránya Marci a bizonyíték. A francba, igaz judit!

    A Kazár birodalom ebben az időben igen jól állt,tehát kicsi a lehetőség arra, hogy az ott lakók elhagyták volna a biztonságot jelentő erős, harcos helyet. Továbbá a magyarok, ha feltételezzük, arra mentek, inkább kikerülték a helyet, hisz a kazárok”előbb lőttek, mint kérdeztek”. Gyorsan hozzáteszem akkora magyar sereg ellen kicsi esélyük lett volna, de ez egy másik téma. Szóval: megint butaságokat írtál. Kicsit részletesebben is kifejthettem volna, de az a fránya szövegértelmezésed…

    Árpád és nemzettsége( nem törzs!!!) nem honfoglalt, hanem visszatért. Óriási a különbség. Kicsit gondolkozz! Hogyan lett volna lehetséges az, hogy hazánk szinte lakatlan a 9. sz.-ban?

    Mára elég, köszönöm, egy élmény volt újra.

  • Judith Kopacsi

    Jaj, bocsáss meg, tényleg. Elfelejtettem, hogy Jézus is magyar herceg volt. Zsidóságnak még a közelében sem járt. 🙂

  • misike, olyan kis egyszerű vagy 🙂

  • misike, mit csinálnátok itt a nagy egyetértésben, gyűlölködésben négyen- öten? 🙂

  • Judith Kopacsi

    Gyülölködésnek nyoma sem lenne, szépen eltársalognánk magunkban, egyetértésben. Ja tudom, azt nem ismeritek.

  • Judithka, ne használj általad ismeretlen fogalmakat, mert a végén valaki visszakérdez 🙂

  • Szép válasz „írónő”!

    Minden igaz hazaszerető- legyen az bármilyen is- ember nevében hosszú életet kívánok nektek, de elsősorban köszönet Chris-nek, hogy nem törölte ki a hozzászólásainkat, ezzel is segítve megismerni Benneteket, akik többet ártanak nem csak a magyar hazának, hanem minden hazáját szerető és tisztelő állampolgárnak aki büszke gyökereire és szülőföldjére, legyen az bárhol is ezen a csodálatos bolygón.

    Ha időm engedi, azért még néha benézek, biztos sokat tudok még segíteni….

  • asher alexander

    rudy!
    az en nagyapam a Pecsi 19-ik Honved NEPFOLKELO Gyalogezredben szolgat 1848-49 ben!!
    -es a tied??Hol is??

  • asher alexander

    dakota!-te rezboru genetikai mellektermek!!
    ha nem voltak honfoglalo magyeri torzsek,akkor tessek surgosen eltavolitani a hosok tererol a het vezer-(almos,elod,kund,ond,tass,huba,tohotum)-szoborcsoportot!!!
    de akkor a regosok altal megenekelt hunor-magor legenda se igaz am!!
    -igy kerdeses a magyerisztanban ma talalhato taltosok,samanok gyulekezetenek tortenelmi alapja is!! upsz!!!

  • asher alexander

    rudy!te anyadmajma!!!
    a zsidok mar a romai birodalom-(pannonia)-idelyen jelen voltak a karpat medenceben!!!
    egy reszuk eppen a romai legiokkal erkezett oda,mint segedcsapatok-(a romaiak altal korabban megszallt teruletek behodolasa utan)-akik romai parancsnoksag alatt a legio-t segitve hadakoztak!!
    jo pelda erre az Esztergomi kotarban ma is lathato Romai legionarius sirko amin egy menorah lathato!!
    de Acquincum,Tac;Savaria,stb varosokban voltak zsinagogak is!!

  • Judith Kopacsi

    Asher, ne zavard össze őket tényekkel. Még zavarba jönnének.

  • judit, nem jövünk zavarba, főleg, ha a tények újra nem a hülyeségeiteket igazolják. A Talmud írása szerint is betiltott vallás volt a zsidó a Római Birodalom területén. Gondolom a Könyv tudja mit ír? Pannónia meg elég messze volt, hogy ide jöjjenek, főleg ebben az esetben, amikor volt gond a közelben is.

    http://www.hazankert.com/tkal12.html A tények itt!!!

    Menóra? mi ez a baromság már megint alexxx? Rovásírás Kanadában a Viking mellett, az van, de menóra ábrázolás Pannónia területén vagy bárhol, miért lett volna? Főleg Pannóniában? Mikori ünnep is a Hanuka? Nem olyan régi, alig 100 éves. 1866.-ban feltűnt egy Julius Eckmann nevű rabbinak, nincs zsidó ünnep Karácsonykor, tehát csinálni kell egyet. Így lett a menóra ünnepe. Senki nem foglalkozott addig vele, tehát nem is rajzolgatták előtte sehova.

    Két dolog még. Szent Mártonra térnék vissza, ami nem mende-monda, hanem tény. Szóval magyar és 316!!!!!
    A Birodalomban biztos éltek már itt magyarok, de a viking példa mutatja, lényegesen korábban is. Zsidók inkább a rómaiak ellen harcoltak, nem mellettük, ez is tény.

    Alex hadakozni az elfoglalt területeken már nem szoktak, olvasd el milyen hülyeség amit firkáltál fenntebb.

    Kezdjetek olyat írni, ami igaz, biztos van, csak nem ismeritek.

  • Asher kedves, te rasszista vagy?

    „rezboru genetikai mellektermek”?
    Ez a genetikai utalgatás a 80 körülieknél érdekes tendenciát mutat mostanában.
    Uram teremtőm, és már Judithka is majdnem hetven 🙂

  • És milyen jól néz ki korához képest! A szellemi frisseségét már meg se emlitsük, mert az egyenesen káprázatos!!!!

  • asher alexander

    rudy!te agyilag lyukaszokni!!
    -„mikor is van hanukkah?”
    -(ebbol is latszik hogy te egy sotetagyu tudatlan kis niemand vagy!!a helyedben szegyenlosen hallgattam volna inkabb!!)-
    -es mi koze lenne a MENORAH-nak a Hannukah-hoz??
    a menorah egy 7 agu gyertyatarto,mig a Hanukiah az 9 agu!!-az egyiknek SEMMI KOZE a masikhoz!!
    de majd te,szerencsetlen szellemi nincstelen,jobban tudod ezt is ugye??
    ———————————————————————————————————————————————
    -„pannoniaban,…………….az elfoglalt teruleteken nincsenek harcaok”!
    mibol gondolod hogy nincsenek kisfutyikem!!??
    no es az oda be-betoro rablo german torzsek ellen kik leptek fel szrinted,a szlav torzsekrol,gepidakrol,stb mar ne is beszeljunk!!!
    minden elfoglalt tyeruleten allomasozott komoly helyorseg,az oda kinevezett pro-konzul vezetese alatt!!

  • Na nézzük megint a tényeket. Szövegértelmezés egyes alex-nak, de ezt már megszoktuk. Említettem a hannuka egy csinált ünnep, melyhez adatott a menóra, melyet 9 vagy 7 ággal ábrázolnak. Az időpont mindig érdekes módon Karácsony környékére esik.

    Egyébként ismerem az esztergomi történetet, szinte csak a wikipedia foglalkozik vele, azt meg nem hiteles emberek szerkesztik. A követ is láttam, melyről még mindig nem állapították meg a korát, vajon miért?

    Állomásozott helyőrség, persze, de nem zsidók! Nem harcoltak, védték, de a rómaiak!!!!

    Alex hagyjuk az egészet, a tárgyi tudásod a béka segge alatt van, gondolom te is egy betért lehetsz akit köztörvényes bűncselekményekért keresnek több helyen és így bújtál el.

    Kicsi háttérinfó:http://hu.wikipedia.org/wiki/Hanukka itt is úgy írja a kép alatt, hanukai menóra.

    Kicsit jó lenne tisztában lenni a saját ünnepeinkkel.

    judit te megakadtál 10 éves korodban. Basszus, ez a mondat egy 70 éves nőtől!!!

  • Kanadának nem kellenek tovább „bűnöző bandáink”

    Mindkét ország csökkenteni kívánja a kanadai menekültjoggal való tömeges visszaélés lehetőségét.
    Magyarország és Kanada érdekei megegyeznek a menekültkérdés megítélésének és kezelésének ügyében – közölte az MTI-vel telefonon Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, aki csütörtökön Ottawában találkozott Jason Kenney kanadai bevándorlásügyi miniszterrel.
    Az államtitkár tájékoztatása szerint mindkét ország csökkenteni kívánja a kanadai menekültjoggal való tömeges visszaélés lehetőségét. Jason Kenney magyar tárgyalópartnerének elmondta, hogy a kérdést a kanadai kormány regionális problémaként kezeli, ezért olyan megoldási javaslata is van, amely uniós szintű megoldást hozhat erre.
    A kanadai bevándorlásügyi miniszter a közeljövőben európai körútra indul, amely Brüsszel mellett egyebek között Budapestet és Prágát is érinteni fogja. Jason Kenney ennek során tájékoztatást fog adni az új törvénymódosítási javaslatról, amelynek vitája már megkezdődött a kanadai parlamentben. Ennek lényege, hogy a biztonságos származási országok – így Magyarország viszonylatában is – évek helyett 30-45 napra rövidül az elbírálási eljárás időtartama és a jogorvoslati lehetőségek száma is csökken; a fellebbezés lehetősége megszűnik, de a döntés ügyében bírósághoz lehet majd fordulni.
    „Egyetértünk abban is, jól mutatja ezeknek a menekültstátusz-kérelmeknek visszaélés-szerűségét az, hogy több mint 90 százalék fölötti az elutasított vagy az ügy befejezése előtt felhagyott ügyeknek a száma” – jelentette ki Rétvári Bence. -„Jól látható, hogy ezek mögött elsősorban szociális motiváció, illetve bűnöző bandák is állnak, ezért fontos a két ország rendőri szerveinek az együttműködése.”
    (MTI nyomán)

    Gondolom a 90%-os arány azt jelent: Kanada rasszista, idegengyűlölő ország.

    http://mno.hu/hirtvkulfold/magyar-szinesfemtolvajok-kerultek-huvosre-kanadaban-video-1059469

    Ez a cikk is azt bizonyítja miért mennek és kik. Hajrá kertészek, mohácsik, az út adott!!!

  • asher alexander

    rudy!
    miert is nem lepodok meg jobban az agyatlansagaidon??
    majd te a goy,megmagyarazod nekem zsidonak a zsido vallast es az unnepeinket mi te majom!!?!!!
    te szrencsetlen fajanko!!!
    amirol te pofazol-(hulyesegeket!!!)-az a Hanukkah unnepe,amikor is a HANUKIAH-t gyjtjuk meg,napont egy-egy gyertyat jobbrol balra haladva,kezdve mindig a „shamash”-al!!
    a MENORAH-nak a hanukkah-hoz mint unnephez SEMMI KOZE!!!!!!
    olyan NINCSEN hogy „vagy 7-agu,vagy 9-agu menorah!!!
    a Menorah es KIZAROLAG 7 agu lehet!!!!!
    de majd te jobban tudod mi te sotetagyu anyadmajma!!!

  • Na, ezen a Hanukkah dolgon én is jót derültem. Azért csak jó tudni, hogy egyesek milyen jártasak a zsidó vallási szokásokban, ünnepekben. Bár én máshonnan szerzem ismereteimet ezügyben is.

  • Mivel tudtam, korlátoltak vagytok mindketten, ezért tettem fel az irodalmat hozzá. Még így is hülyék akartok maradni, az nem az én bajom, de Benneteket minősít.

    Mondtam alexxx, nem figyeltek sosem! Nem tudod kivel vitázol! Goy lennék? Biztos vagy benne? Lehet az vagyok… Ellenben azt már tudom, te CSAK BETÉRT vagy, ezért is fröcsögsz ennyit. A bizonyítási kényszer…

    jutka, meg szintén csak egy kamu zsidó, tudás nélkül, érdekből. Szép csapat. Hehe!

    Olvassátok legalább el amit feltettem, hogy némi világosság gyúljon abban a sötét, rosszindulatú fejetekben.

  • Rudy

    egy szimpla seggfej vagy, ne ciffrazd !

  • Találtam még itt is valamit nektek. Az a címe: Chanukah menorah!!!!!!

    http://www.chabad.org/holidays/chanukah/article_cdo/aid/105098/jewish/Lighting-the-Menorah.htm

    Hülyék ezek is, nézzenek oda kilenc ágat raktak, hannukát ünneplik a menórával. A francba mekkora bolondok, elfelejtették megkérdezni két érdek zsidónkat.

    Két ekkora szerencsétlent, mint ti ketten……

  • asher alexander

    rudy!-te niemand!!
    hetagu hanukiah nincs!!!
    az amirol pofazol itt,azt ugy hivjak HANUKKIAH,es Nem menorah!!
    mar megint a hulye goy tudja jobban mi??
    sehol a vilagon NEM gyujtanak gyertyat-(erdetileg olivaolaj mecseseket)-hetagu gyertyatartoban hanukkah-kor!!!
    a hanukkah unnep-(yom tov heberul)- 9 napig tart!
    ezert a gyertyatarto is 9 agu!!kozepen az un,; Shamash,es jobbrol-balrol 4-4 agu!!
    de ismetlem megyeszer!!ezt ugy hivjuk Hanukkiah es NEM menorah!!
    az tokmindegy hogy egy-egy „jolertesult hulye goy” errol mit hord ossze!!

  • Dehát rudy mindent jobban tud. majd járhatunk hozzá Tórát tanulni, legközelebb. Azon persze nem fogunk csodálkozni, ha ki sem fogja tudni nyitni, nem hogy elolvasni.

  • asher alexander

    judith!
    pedig ecceru olvasni!!igy kezdodik,; -„bereshit bara El…….m, h’asamayim,v’et h’arets”-
    ez a torah elso mondata!!!

  • asher alexander

    judith!
    szerintem ez a felkegyelmu fajanko rudy,inkabb ezt olvasgatja-(ami a jobbik programja,a deutsches reich,szot kicserelve magyarorszag szora!!!)-,;
    Alfred Rosenberg,; Blut und Ehre! -(ein kämpf fur Deutsche Wiedergeburt,; reden und aussetze von 1919-1933!)

  • Nem értettem honnét szedtek ennyi badarságot. Ma rájöttem, a számotokra egyedül hozzáférhető zsidó szennyirodalomból. A ti olvasatokban ezt hívják zsidó kuruc.info-nak.

    Így nehéz érdemi eszmecserét folytatni két értelmileg alultáplált IQ betyárral. Annyit tegyetek legalább, nézzétek meg, hogy én mit írtam, miről és hogyan. Ne csak belekapaszkodva emelgessetek ki dolgokat, hátha megfogjuk a palit végre valamivel. Szánalmas.

    Igaz mit is várhat az ember két ilyen szerencsétlen mindent és mindenkit eláruló kamu embertől, akik mindig azok, ami a legjobban fizet.

  • Rudy

    teljesen igazad van, mar csak azt nem ertem, miert nem takarodsz el apad faszara? de igy komolyan?

  • Ez már rég kiderült, hogy igazam van, de köszönöm jól esett, még tőled is. A lényeg itt nem erről szólt!!!!!

    Ha újra észt oszt később az itteni banda, a saját szavaitokkal tudlak benneteket seggbe rúgni. Elvakultságotok miatt annyi infót adtatok, hogy mindenki hiteltelenné vált.

    Köszönöm szépen.

  • bezzeg te balfasz rudy

    milyen hiteles is vagyol gojjal vonaval az elen? kussojja leginkabb!

  • Az előbb azt írtad igazam van, most azt nem vagytok hitelesek. Egyre jobban kedvellek.

  • senki nem hiteles ma a magyar parlamentben, ezert lehet megosztani a nepet, eppen ezert egyiket sem partolom, de ettol te meg egy rasszista goy seggfej maradsz….

  • Most is mondom, se rasszista, se kirekesztő, se gyűlöletkeltő kijelentést nem tettem sem itt, sem máshol. Nyugodtan vissza lehet nézni a hsz.-eimet.

    Ellentétben veletek egy verbális abuse simán megállna, életveszélyes fenyegetés, egyén és csoport, valamint vallási közösség ellen, nem beszélve a rasszista, kirekesztő kirohanásaitokról.

    Szopás, mindent elmentettem és lehet egyszer majd az aláírt nyilatkozatokat felhasználjuk.

    Shalom barátaim!