Szegedi Csanádot kitoloncolták Kanadából

2013 december 10 6:29 de.123 hozzászólás

Szegedi Csanád ex-Jobbikos EP-képviselő mégsem tarthatta meg vitatott előadását a montreáli Westmount Chabadban, miután a kanadai határellenőrök letartóztatták vasárnap este és kitoloncolták másnap az országból. Tisztázatlan, hogy pontosan mi is történt, de úgy tűnik, hogy Szegedit a Magyar Gárdához kapcsolódó szálai, illetve egykori szélsőséges megnyilvánulásai miatt utasították ki Kanadából. A The Montreal Gazette információi szerint olyan iratok kerültek a kanadai hatóságokhoz, melyek Szegedi egykori tevékenységét mutatták be, de nem számoltak az azóta történt változásokkal, illetve a szélsőjobboldaltól való elfordulásával. Miközben Oberlander Baruch magyarországi rabbi részt vehetett a montreáli rendezvényen, Szegedit hétfő este 7 órakor deportálták. Szegedi végül csak videóüzeneten keresztül szólhatott a közönséghez.

Szegedi Csanád Montreálban, a hétfői havazás közben

Szegedi Csanád Montreálban, a hétfői havazás közben

Devorah Shanowitz, a Westmount Chabad szervezője szerint nem arról volt szó, hogy Szegedit meg kellett volna bocsátani egykori antiszemita tevékenysége miatt. Egyszerűen meg kellett volna hallgatni, hiszen –  szerinte – az ilyen találkozásokon keresztül lehet harcolni a leghatékonyabban az antiszemitizmus ellen, mivel fény derülhet arra, hogy az miért és hogyan keletkezik. Shanowitz elmondta, hogy nagyanyja túlélte a Holokausztot, de nagyapját megölték. „Nem adunk Szegedinek engesztelést, nem kóserizáljuk őt. Nem mondjuk rőla, hogy most már ‘jó.’ Csak annyit mondunk, hogy az ő története roppant érdekes”–mondta Shanowitz.

A kanadai bevándorlási hivatal jelezte, hogy vizsgálja az ügyet.

123 hozzászólás

  • Nagyon helyes! Respect Kanada!

  • Nagyon helyes először cselekedni aztán el lehet róla vitatkozgatni.A magam részéről üdvözlöm az intézkedést.

  • ha már hazazavarták, akkor mit vizsgálnak? hogy büdös e a lába nyoma? van elég baj ő nélküle is…írjon e-mailt azt nem lehet kitoloncolni

  • Ezt hívják úgy, hogy zéró tolerancia.
    Helyes.

  • marcus aurelius

    eszteredler
    A dolgot azért árnyaljuk. Európából nézve elég zagyva a kép, mókás állam lehetünk, ha esetleg adminisztrációs hibából toloncol valakit vissza pár határőr (tisztviselő). Mert ugye a Bevándorlási Hivatal elkezdte vizsgálni az ügyet. A „bűnbánó” Szegedi Csanád pedig nem más, mint egy Európai Parlamenti képviselő (némi diplomáciai előjogokkal súlyosbítva).

  • Nincs mit vizsgálni!Nagyon helyes hogy nem engedték be az országbsa!Egxyik legvéressebb szájú jobbikos volt,amig nem szemb esitették a múltjával.Mi van ha ez nem történik meg.Akkor ő is masiroz továbbra is a betiltott gárdávsl,EU zászlót égett stb-Egyetértek.Ilyen kutyából nem lesz szslonna,csak kutya szalonna.

  • A hírre egyetlen egy magyarázat létezik: Kanada is zsidó iga alatt nyög (elég volt egyetlen, bemondásra alapozott, bizonyítatlan feljelentés). Meg sem hallgatták, esélyt sem adtak, hogy tisztázza magát (mi alól is, mi a/z alátámasztott vád?).

    Egyáltalán nem szeretem Szegedit, de az ilyen sunyi, hazug,rasszhoz köthető aljasságot még annyira sem.
    Kanada sem különb a többinél. Egyirányú (tűzzel, vassal, törvénnyel kikényszerített, tolvaj ideológiával átitatott) rasszizmus a gyakorlata, mindenek felett.
    A fertőzött világ (egy)jellemző tartománya. Persze, festi magát, egészen más képet szuggerál (kritikátlan balfácánoknak), van aki be is veszi. Lelke rajta…

    Kanada kormánya is csak egy árnyékkormány, nem több. Végrehajtó.

  • HEHEHEHEHEHEHEeheheheheheheeh
    Hülyenácik.
    Csanádotokat kiutálták !
    ( Naná hogy ” adminisztrációs ” okból. Csanádotok MÉG nem kövtett el emberiségellenes bűntetteket , de készül rá.)

  • Marcika vagy MArcuka , tökmindegy:
    Úgy tűnik Kanada magas ívről tojik az európai néppárt náci mentalitású képviselőjének súlyos előjogaira.
    Ezek az előjogok talán Gyöngyöspatán érnek valamit , de egy olyan országban nem sokat , mely ország fiai önként folyatták vérüket a nácizmus leverése érdekében.
    Ez van kis barnainges. Jobb ha szépen hozzászoktok ehhez.

  • hát persze. neincs kedve csatlakozni nagyeszű ekszvájzed elvtársához? gyanúsan azonos bázison állnak.

  • Naaa azé aztat tegyük hozzá :
    Nem Csanádunk fordult el a Hungarónáciktól , hanem megfordítva.
    Merthogy kiderült kissé kóser a fiú.
    Eléggé undorító hogy három nap alatt szeretne az ipse ortodoxá válni. Még a végén látni fogjuk őtet hosszú pajesszel , hosszú fekete kabátban, széleskarimájú fekete kalapban rohangálni a Dobutca környékén.

  • Roland:
    A nácikkal szemben nem jó eljárás az esély megadása.
    ” Akkor öld meg ellenfeledet , amikor erre alkalom kínálkozik ”
    Naa ?
    Kinek a mondása ??
    Nem találod ki e gondolat szülőjét ?
    Hát a Jobbik szellemi „attyjának”,bizonyos Orbán V.-é.

  • Geyza:

    ” MÉG nem kövtett el emberiségellenes bűntetteket , de készül rá”… „, „mely ország fiai önként folyatták vérüket a nácizmus leverése érdekében.” Két javaslatom van számodra:1. ne forszírozd, hogy neked mennyi eszed van 2. nem kellett volna hagyni, hogy hypozzák az elméd. Már, késő bánat…

  • noch dazu, hazán szellemi fároszának ezt a mondását is tegyük hozzá: ha már legyőzted az ellenségedet, semmisítsd is meg!

  • Egy világ omlott össze bennem. Már másodszor bizonyosodott be, hogy Kanada bizony egy kirekesztő ország! Először kitoloncolta a náci-fasiszta-rasszista hazájukból menekülni kényszerült békés, szorgos, és mindenképpen jóravaló romákat, majd ezt követően a hitelesség élő szobrát, a bűnbánó férfiistenség megtestesítőjét, a hivatali utazási bónuszokat összekuporgató, a vallási hovatartozás bizonyítására az öncsonkíttatást is fogcsikorgatva tűrő, tiszta tekintetű Szegedi Csanádot. Ha ezt az ENSZ megtudja…

  • Egyszerű kérés: ha már valaki (bárki) magyar nyelven kommentel, ne gyalázza a magyar nyelvtan írott/íratlan szabályait ( Ille István, Geyza, és bárki…) Műveletlenségre utal. Albánul írjon. A szellemi tisztaság, helyes felfogás, ordas csatlós (tév)eszmék elutasítása, az már csak hab a tortán…

  • kicsi bubus, maga csak ne beszéljen a szellemi tisztaságról 😀
    a helyes felfogás a maga részéről az lenne, ha nem személyeskedne. tudja, a magam részéről nem hinném, hogy bármiben is gyaláznám a magyar nyelv szabályait.
    csak, hogy tanuljon egy csöppet: a gyaláz szó ige. jelentése: lekicsinylőn beszél egy személyről, csoportról, dologról; becsületet sértő, durva szavakkal szid; hibát, vétket felnagyítva, éles szavakkal szemére vet, illetve mások előtt kitereget; alaptalanul vagy túlzóan rosszat mond róla, hogy jó hírét rontsa, becsületét kisebbítse; ócsárol, lefitymál.
    tessék már mondani, mi módon lehet egy nyelvtani szabályt gyalázni? 😀

  • Vonatkoztassunk el Szegeditől és úgy vizsgáljuk meg a hírt. Kiutasítottak egy embert, mert -a feljelentés szerint- az a „Jobbik és a jogerősen betiltott Magyar Gárda tagja, a kanadai bevándorlásiak pedig ezek alapján megtiltották az országba való bejutását”.

    Álnaívan kérdezem, hogy vajon mi lehet a baja Kanadának a Jobbik nevű parlamenti párttal és az (új) Magyar Gárdával? Netán Ők is úgy vélik, hogy a két szervezet egy félnáci, félkegyelmű, fasisztoid gittegylet? Oh, de jól látják, ahogy a Hatvannégy Vármegyés marhát -aki felgyújtotta fél Budapestet a huligánjaival 2006-ban,- sem engedték be pár évvel ezelőtt.

  • Ille István: ez alpári… Hinni, a templomban kell. Ontja a nyelvtani hibákat, olvasson vissza (Tirana-ban diplomázott?) Az „apró” szivárogtatásért jogilag is felel(ne)? Tisztesség? Félelmetesen műveletlen, de vagdalkozó ember (ez nem személyeskedés István, ez tény, a mai, a tegnapi, a múlt heti megnyilvánulásai feketén-fehéren bizonyítják, ön szolgáltatja a bizonyítékot, napról-napra…) Jobbulást kívánok.

  • miért ne felelnék, roland, csak legyen hol megindítania a jogi eljárást 😀 tudja, a nagymamám pont így hívogatta etetéskor a malacokat: kucu-kucu-kuc 😛
    ha ide idézné, mi is lenne az alpári? csak nem a „leszarom” kifejezés? de érzékenynek tetszik lenni!
    műveletlen lennék? miért is? csak nem azért, mert maga azt állítja? ha ide idézné a műveletlenségemről tanúskodó tényeket, nagyban javítana a megítélésén.
    ha esetleg nem személyeskedéssel válaszolna arra, hogy az értelemzavaró gyalázás szavával szemben megvilágosítottam egy kicsit meglehetősen sötét elméjét, mindjárt szimpatikusabb lenne.
    jókívánságát köszönöm, de attól tartok, nem én vagyok a beteg 😀

  • Na, legalább egy gazemberrel kevesebb van Kanadában, illetve Montrealban!
    Valószinű a zsidó egyházközség sem tart nagyon össze, és voltak egyesek akiknek nem tetszett Szegedi Csanád múltja és feljelentette a véresszájú antiszemitát.
    Az is lehet, hogy csak látógató vizummal jött és NEM volt szpozora,azaz pénz ami támogassa.
    Viszont, erősen kétlem, hogy Magyar Gárda tagsága miatt toloncolták ki, amiről kanadai bevándorlóhivatal, nem hiszem, hogy sokat tudna!.
    Mellesleg, a M.G. azonkivül, hogy szokott masirozni egyenruhában, EDDIG még semmi rosszat nem tett ( törvénytelent) megalakulása óta.

  • a rossz és a törvénytelen nem ugyanazon fogalmak, kedves figyelő. azon felül, hogy betiltották őket, de törvényellenesen mégiscsak megjelennek itt-ott, tényleg nincs semmi rossz, amit tennének. jelmezes bohócok. 😀
    igaz, alakuló okiratukban foglaltak közül se sokat. nem hallottam pl. hogy egyetlen katonasírt is gondoztak volna, vagy a parlagfű irtásban jeleskedtek volna.
    http://harunalrasid.nolblog.hu/archives/2009/08/12/A_Magyar_Garda_tegye_mar_vegre_a_dolgat/

  • Kedves Figyelő!

    Már hogyne tudna Kanada a Jobbikról és az M.G.-ről. Azért Kanada nem amatőr és ‘nem szívesen’ fogad nácinak tűnő elemeket az országban. Egyébként a HVIM vezér Toroczkait 2008-ban miért tartották nemzetbiztonságra veszélyes személynek és küldték haza Őt is azonnal? Pedig a HVIM (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom) a Jobbikhoz és a Magyar Gárdához képest csupán egy babazsúr. Persze, hogy tudják a Jobbikról, hogy micsoda meg a Gárdáról is. A kanadaiak nem hülyék és nincs piros-fehér-zöld köd az agyukban, hogy ne ismerjék fel ami nyilvánvaló.

  • Ille István

    Az M.G. okozatnak,következménynek tekinthető, és teljesen függetlenül attól, fogy léte tetszik-s valakinek, vagy nem, és betiltották-e vagy sem, a kiváltó okok továbbra is fennállnak. Az Ön is, mint naprakész tájékozottságú ember tudja, hogy Magyarországon óránként történnek atrocitások a többségi társadalom egyes, döntő rész idős tagjai kárára, és az M.G. létrejötte egy sajátos, még azt sem állítom, hogy a legszerencsésebb önvédelmi reflex. A Lényeg az, hogy létező, valóságos okok váltatták ki létrejöttét. De, ha már a témánál tartunk, kíváncsi lennék arra, mi a véleményen a közpénzen támogatott TEV-ről, ami csak az öltözet tekintetében tér el a M.G.-tól. Várom épülésemre szolgáló válaszát!

  • http://www.origo.hu/nagyvilag/20131210-szegedi-csanadot-hazakuldtek-kanadabol.html?sec-2

    ez a bizonyiték, hogy a Szegedi szemenszedetten hazudik. állitja, hogy megtartotta az előadást, ami persze nem igaz, mert még előtte kitoloncolták. minden elismerés Kanadának! ez az ország nem tolerálja a nácikat, a Holocaust tagadókat, a gyűlöletkeltőket. Szegedi mind a három volt, ezért kellett távoznia Kanadából! remélhetőleg örökre…

  • „miért ne felelnék, roland, csak legyen hol megindítani a jogi eljárást 😀 ” Tökéletesen jellemző a hozzáállás, István (maradnék a tisztességes írásmódnál, de nem zavarja, gondolom..) Hulladék platform. „az értelemzavaró gyalázás szavával szemben megvilágosítottam egy kicsit meglehetősen sötét elméjét, mindjárt szimpatikusabb lenne”… Az árnyékomat sem tudja befolyásolni, kedves István. Buta hozzá, amolyan vezércikk gyalázkodó. Szélkakas. Nem vitatom, van olvasói tábora, de nagyon markánsan behatárolható az a tábor (jót, vagy semmit..) Annyira azért nem tulajdonítok nagy jelentőséget az ön „munkásságának” (kalifa, egyebek de minek??), hogy túl sok időt fordítanék a semmire. Ma, könyvet, novellát, esszét ír a takarítónő, a TV bemondó, a prostituált, a most szabadult… Nem egy különösebb érdem, nem egy különösebb szellemi teljesítmény, érték. Sőt… Gyöngyszem, az nagyon ritka. Ne álmodozzon, István. Maga nem ez a kaliber.

  • Úraim, EGY feljelentés kapcsán küldték haza, már majdnem egy hónapja Kanadában volt.
    HA MINDENRŐL TUDTAK VOLNA, ÉRKEZÉSEKOR, KIS SE MEHET A REPÜLŐTÉRRŐL….
    Sehol sem állítottam, hogy a kanadai hatóságok hülyék, de itt egész másról van szó…..

  • bocsika, szolgálna valami az épülésére? na, neee!
    javaslom, olvasson harunalrasidot 🙂

  • ha maga mondja 😛 de azért próbálkozzon meg valami hasonlóval, ígérem, ha csak alulról is, de megközelíti a színvonalamat, közölni fogjuk.
    de mondok valami biztatót: hajrá, roland! 😀 csak így tovább!
    majd csak rájön, hogy nem áll azon a szinten, hogy engem minősítsen 😛

  • Roland
    maga meg szokjon le róla hogy ismételgeti a szavaimat , kiskegyed nélkül is bírom tudni miket skribáltam ide magának , de mintha disznó elé szórnám a zigazgyöngyöt…

  • Te Illepityu.
    Ez Roland nem valami önjelölt árja-fajú?
    Vagy miafenék voltak azok…
    Űbermenschek talán…mindenesetre önmagukat kiáltották ki annak , akárcsak itten ez a nick.

  • Hun Canada:
    Ez a ” Figyelő ” ( alias Bencsics Klára ) annyira primkó és agyatlan , hogy például fogalma sincsen a nagykövetségi sajtó-osztályokról , mint a hirszerzés elsővonal-beli eljárásáról egy idegen országban.
    Nem tudja hogy a nagykövetségeken MINDENT elolvasnak , ami a vezető lapokban megjelenik és még azon felül is amit csak lehet.
    Ezekből aztán messzemenő következtetéseket vonnak le az adott ország belpolitikai helyzetéről és azt jelentik is a küldő országnak.
    Ez a nőszemély azt képzeli a konyhájában,hogy a nagykövetségek csak a fényes operabálok miatt kellenek : szép ruhák , csupa-csupa flitter meg elomló mosolyok , cigerette , kognac és elegáns urak fekete frakokkban és köcsögkalpban hehehe

  • geyzám, én ugyan nem csinálok belőle problémát! küzdjön ő a maga bajával 😀

  • Jó , csak aszittem tán tudsz róla valamit.
    Nem mintha különösebben érdekes lenne…

  • Nevetséges vagy, István. Heveny felindulásból fogalmazni, az garantált leégés. Axioma. Befejeztem. Tanulj mástól… Rád fér.

  • Egyik náci olyan mint a másik náci.
    Taláncsak annyi a különbség hogy egyik a barna , másik meg a ződ inget kedveli.
    Jó színek lennének ezek , ha nem lenne rajtuk olyan vörös csíkos karszalag , középen kerek fehér mezőben azzal az izével.

  • A tegezés, az tévedés. Elgépeltem, elnézést kérek. Nem áll szándékomban a pertu… Mégegyszer, elnézést kérek.

  • Vissza a babaruhát! Előbbi írásomkor még azt HITTEM, hogy Szegedi Csanád MÁR itt volt Montrealban. (Az MKH novemberi cikkéből!) Sipos Péter linkjét olvasva, lett nyilvánvaló, hogy még csak VÁRTÁK Szegedit,és valóban a reptéren kapcsolták le és küldték vissza.
    Elnézést.

  • hát persze. én nevetséges vagyok. mert hát, maga mondja 🙂 axioma: alaptétel, alapigazság, aminek hitelességét senki nem vonja kétségbe.
    van ez így.
    szívesen tanulnék, de hát maga erre nem alkalmas.
    ráadásul egyetlen témához sem szólt hozzá, csak személyeskedett. gondolom, heveny felindulásból 😀

  • ezt nem is kétlem. ugyanis megválogatom, hogy kinek engedem meg. maga, fiam, nem tartozik ebbe a körbe.

  • Herr Rolandovics ,
    magát én nem tegezlek , ilyen a stílusom.
    Ha problémája van vele , el is mehetsz innen.

  • Látod kicsi Bencsics mindig mondom Neked , jobban figyelőzzé’
    De so’sem hajtasz a szavamra.
    Pedig én mindég csak a javadat akarom.
    Humanoidista vagyok no.
    Nemtehetek rulla.

  • Rollerovics:
    Be vagytok tiltva.
    Hiába ment Zavrinecz sírva-ríva a gyűlölt gyarmatosítók komenista nemzetközi zsidóbolsi uralom alatt álló kapitalista bíróságához hogy ne kejjen már a Hungaróbíróság határozatát végrehajtani az önfeloszlatásról.
    Bruxelles helybenhagyta őket.

  • Proud to be Canadian.

  • István: a mondatot nagy betűvel illik kezdeni (bizonyos körökben). A megválogatom; az egy l, és az n betű helyett m betű. Majdnem hibátlan (szinte)… Ritka nagy parasztság fiamnak titulálni egy kb. önnel hasonló korú embert. Elég nyilvánvaló dolgok, nem? Aki ír, publikál, az zsigerből tudja ezeket az alapvető dolgokat. Persze, ha elfogytak az érvek… Vagy, nem is voltak. Remélem, nem tartja írónak magát (olvastam máshol, hogy igen… jókedve derített) Persze, annyi egzotikus betegség létezik. És sehol a medicina… Nem kell elkeseredni, István. Nincs egyedül. Bartus übereli.

  • Bene, Bene, István. Látom, már javította. Vagy, a böngésző modul?

  • roland, édes fiam, nem parasztság, hanem lenézés 😀 amúgy honnan tudtam volna, hogy velem egykorú? beadta volna önéletrajzát? nem tűnt fel, hogy mindent kis betűvel írok? tudja, ez így gyorsabb.
    érvekről meg, ha szabad javasolnom, inkább ne beszéljen. eleddig egyet sem hozott fel cikkeim tartalmával kapcsolatban.
    örülök, hogy jó kedvre tudtam deríteni. tudja, a maga szintjén már ez is valami 😀

  • Vége… (értelmes ráfordítási idő lejárt részemről, István). Boldogítsd Geyza-t. (szellemi kompatibilitás?)

  • a bene kis betűvel iratik, még latinul is 😀
    nem megy ez magának, fiam 😛

  • roland de ócska vagy ezzel a dumával…
    A tipikus csetes marakodók ősi szokása:
    ha nem bírsz azzal akibe belekötöttél, kezd el kioktatni a heje sírásy szabájokró.
    EZ annyira primitív és lejáratott módszer hogy nincs is benne az alapműbe , melynek címe :
    ” A csetes balhék és ezek elemei „……/ By Geyza , 2005 /

  • óh, az már régen lejárt. igaz, csak idő volt. üresjárat. a maga esetében értelmesnek tekinteni barokkos túlzás 😀

  • geyza, nekem nem ellenfél. már másoknál is jeleztem, részemről sportszerűtlen lenne verbális párbajt vívni fegyvertelenekkel 😀

  • Hát asztat ő nem tudhattya..ezért nyomul ilyen primkó módszerekkel.

  • Te Pityu !
    Most olvasom hogy ez a Roller itten sérteget engem !
    Aszongya ” Ponkatilitibis ” vok !
    Pityu: Mijfene az a ” Kontrapnilitás ? ”
    Nem írt el benne egy két betűt és valami női nemiszervre céloz vele ?
    ( Hogy egy milyen egy trágár egy ember ez…)

  • Nem oszt, nem szoroz, István. (de jókat röhögtem, köszönöm) Elbúcsúzom, a kutyákat még meg kell etetni, az fontosabb a szócséplésnél. Megtiszteltetés volt ekkora emberrel (író) szót váltani. Igazán…

  • Rolliboj
    Maraggy még öt percig.
    De holnap má negyere.

  • nem hiszem, hogy jókat röhögött volna. ahhoz humorérzék is kell, meg némi empátia. szót meg nem változzunk, mert hát, a személyeskedés nem igazán minősülhet szóváltásnak.
    egy jó pontot azonban a javára lehet írni: legalább vannak kutyái, és gondoskodik is róluk. én szárazat adok nekik, purinát, fejet, húsos mellcsontot főzök ki, levével másnap a száraz tápot lazítom, far-hátat sütök ki, csak enyhén, hogy húsa puhuljon, a kisült zsírt másnap a szárazzal keverem, egy héten egyszer diétás napjuk van, akkor csak tejet kapnak.
    bár, ahogy ebből a pár mondatából kiismerszik, valszeg – főleg, ha nem tudja tehetetlen dühét máson kitölteni – frusztráltságában bele-bele rúg egyikbe-másikba.
    mert hát, a gyerek már visszaüt, az asszonyt meg nem meri bántani, mivel övé a ház.

  • Pedig röhögött !
    Persze csak kínjában..

  • Hát, ez a sok „érdekes”hozzászólásnak, semmi köze nincs a cikkhez!

    Géjza, NEM a m. követség enged és rug ki embereket Kanadából, hanem a bevándorlási minsiztérium, az emigrációs hivatal.
    Ezt sajnos ott Pipocsón ahol él, nem tudhatja.

  • A parittyás hangja

    Roland
    2013 december 10
    1:39 du.

    Ha majd lesz még egy kis időd, gyere vívj egy műveltségi asszót velem is helyesírásról, vagy amiről csak akarsz, ott vannak például a ritka, egzotikus betegségek ha már szóba hoztad! Neked például -gyanítom- Martin-bell szindrómád van, azért vagy ilyen röhejesen izgatott! Majd jól megdumcsizzuk mit is tudnék rá felírni! 🙂
    Te egyébként valami ősmagyar hibbant vagy?

  • Helyes!
    Önként lépett be egy szélsőséges pártba (bár ott sem mindenki ilyen megrögzött gyűlölködő,úgy tudom a párt
    nem csak vallási,faji megkülönböztetéssel foglalkozik,hanem
    gondolom más programja is van)és nagy hangon gyűlöletet
    szított,ami nem lett volna kötelező,majd amikor kiderült a
    származása 360 fokos fordulatot vett……Hát ez nagyon undorító és megbocsájthatatlan múlt,na ő egy „vérbeli náci”
    nak mondható,hiába zsidó,vessen magára!
    Helyes,hogy Kanada sem belőlük,sem a lumpen romákból nem kér

  • A parittyás hangja

    Ille István
    2013 december 10
    2:18 du.

    Hát nem semmi! Egy Jamie Oliverje vagy a kutya gasztronómiának! 🙂 Én Brit-et adok nekik, szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb táp a világon, és öt kutyánál az ár arány elég fontos tényező! 🙂 És mindig lazítom rizzsel, vagy gabonapehellyel mert minden táp túl van nyomva fehérjével. És persze kapják a húsos csontokat rágcsinak. 🙂

  • Kicsi Bencsics.
    Akkó elülrő kezdem me’ fontos nekem a Magácska szellemi épülése.
    ( Hiába , küdetéstudatom vban Ön veled kapcsolatban )
    Tehát.
    Nem , valóban nem a Nagyköveccség rúgattya ki a Csanádot.
    A Nagyköveccség információt szerez be.
    ( Emlékszik még ugy : SAJTÓ-osztály )
    Onnan aztán kitalják mi folyik itten s megtelefonálják a főnőkségnek. A főnkség jelenti a Miniszterelnőknek , hogy valami bűzlik Dániá..izé Orbániában.
    A Miniszterelnmők erre aszongya ” A rendészeti szevek figyeljék hogy nem e akarnak itten is ferlforgatni , pl. a helyi magyarszármazásuak között.”
    Azom meg figyelnek erre , ezerrel.
    Hát így….
    Érti már kisaranyoskám ?

    Osztán meg honnan tuggya hol élek én ?
    Csak nem hogy megsúgták Magának az IP számomat ???
    Vagy csak alázni akar ezzel a Piripócs-témával ?
    Megértem azt a véleményét is. Egyesek szerint a magyar paraszt nem is ember , el lehet tőle szedni a földjét , le lehet vágatni a haszonállatait , ki lehet fosztani nyugdijjából és trafikjából , már csak az első éjszaka jogát várom…pl. a Dibrisőni Nagyúr , huszár-ruhában beállít a lányosházba , nászéjszakára , a jogait érvényesíteni höhöhöö..a helyi fidesznyik édesapuka meg vőlegény pedig repesve várják mert jól tudják hogy az ipse Mosthatolmonlévő meghosszabított izéje..nna..nem jut eszembe..MEGVAN : akarata !

  • lazításra én kínai levestésztát – tudod, azt a hullámost – használok, azt csak meleg vízbe kell dobni, nem főzni, mint a rizst. az eledelesnél mindig akad a gyártósor indulásakor-leállásakor kinyomott tésztából, amit nem lehet bezacskózni 🙂

  • A parittyás hangja

    Ille István
    2013 december 10
    2:51 du.

    Az tényleg jó lehet, pláne mert sokkal kevésbé macerás. A rizs főzés már a könyökömön jön ki. Szerintem jelentősen hozzájárultam Kína Szecsuan tartományának (az egyik legnagyobb rizstermesztő terület) felvirágzásához, annyi rizst felhasználok! 🙂 )))

  • A parittyás hangja

    Roland
    2013 december 10
    9:09 de.

    „A hírre egyetlen egy magyarázat létezik: Kanada is zsidó iga alatt nyög”

    Nekem is van ám két javaslatom a számodra rolandka!
    1. A retardált, kurucfos elvtársaidnak próbáld eladni a primitív szöveged!
    2. Ne erőltesd ezt a Grétsy László vonalat! Ő egy nagybetűs ember volt, viszont egy magadfajta elállatiasodott, übermensch zombiból helyesen írva sem lesz az soha!

  • Kedves Figyelő!

    Szegedi Csanádot a zsidó közösség magyar tagjai jelentették fel, köztük van az egyik itt kommentelő is. Bármennyire is hihetetlen számodra, de a Magyar Gárda nem más mint a Jobbik erőszak szervezete. A szervezet nyaranta katonai kiképzéseket folytat fiatalok számára. Nagyon sok menedékkérő hivatkozott a Gárda által elkövetett bűncselekményekre ami valós, és teljesen megalapozott volt. /A roma gyilkosságokat is gárdatagok követték el, a sofőr kivételével/ Ezek a romák szinte mindegyike menekültstátuszt kapott Kanadától, éppen emiatt a kanadai törvények értelmében védelem illeti meg őket. Azaz azt jelenti, hogy aki ilyen szervezet létrehozásában, működésében szerepet vállal, tagja, nem léphet be Kanadába. Szegedi Csanád a Gárda alapítójai között van. Igaz azonban, hogy a Gárda betiltásra került, de mintha mi sem történt volna, avatások, menetelések és akcióik láthatóak továbbra is a különböző portálokon. Hozzáteszem, Kanada csakis ezt vizsgálta és nem a jobbikos dolgait. Azt Ő saját akaratából szakította meg, de a menedékjogot kérőket Kanadának kötelessége megvédeni. A kiutasítás ezért történt. Korrekt volt vele szemben az Immigration, mert ugyan elismerte hogy visszafordult a bűnös útról, és engedte neki a videóüzenetet, de egy olyan ember akinek befolyása van a világ politikájára /lásd. EU képviselő/ nem tehet meg olyan nyilatkozatokat amelyek sértik az emberi jogokat, méltóságokat, gyűlöletre uszítanak. Az ilyen nyilatkozatokra nem lehet bocsánat egy felelősségteljes embertől. Minden demokratikus társadalomnak alapból tiltakozni kell és határozottan elutasítani. Kanada ezt tette.

  • Kedves Mindenki!Nem kívánok vitába szállni sem a cikkel kapcsolatban,sem szegedi 3.14csa náddal kapcsolatosan.Nem azért ,mintha nem lenne véleményem,inkább csak azért,mert ezt az oldalt figyelve egyre inkább kezdem észrevenni,hogy „az emberi butaságnak(és aljasságnak)csak alsó határa van.”Az „emberi”-t azt hiszem eltúloztam. Jól megfigyeltem marcsát,undorolandot,frivolt, meg a stírölő csajt. Hááát…bizony még zoológusként is hányingert kaptam.Az eszméiktől, a stílus(talanság)uktól és egész az evolúciót meghazudtoló lényüktől.Ezekkel a mutációkkal az vitázzon akinek shanghai táncosnő volt az anyukája.(Az alpáriakkal már én is kezdek alpári nyelvet használni,pedig nem is turul záptojásból fröccsentem erre a világra).

  • Kopácsi Judith

    Én pedig kimondottan kiváncsi lettem volna rá, hogy Szegedi miként élte meg azt a pillanatot, amikor nagymamája végre-valahára felvilágositotta a család eredetéről? Bünnek tartom, hogy ezt nem közölte vele sokkal hamarabb. Szegedinek ezek után nem lesz könnyű élete, mert szinte egyetlen közösség sem fogadja majd be. Szinte és majdnem sajnálom, mert tudom mit jelent kirekesztve lenni. Viszont én fölhasználnám ezt az élményét tényleg arra, hogy iskolákba járva előadhassa, miként is került önmagával szembe. Nagy tanulság lenne sok ifjú számára.

  • abryzoli
    2013 december 10
    4:02 du. Nem tudom mi baja van velem, de egy biztos, hogy téved!
    Két esetben:
    1, a Magyar Gárda SENKIT sem öőlt meg, mert ha ez úgy lett volna akkor világraszóló botrány lenne.
    2, A romákat TÖBBSÉGBEN visszaküldték, még repűlőjegyet is kaptak.M:Viktoria lehet hogy itt maradt filmje alakitásával megdolgozott érte-
    Én nagyon örülök, hogy Szegedi Csanádot innen kirugták, rossz arcú ember.

  • Semmi bajom nincs Önnel! Miért lenne? Tessék csak utánanézni, hogy a romagyilkosságokat elkövetők mindegyike a sofőr kivételével gárda tagok voltak. /az más kérdés, hogy utána a gárda elhatárolódott tölük/
    Az is tény hogy Kanada minden romát befogadott akik pl. Érpataki lakcímkártyával rendelkeztek. /Érpatak polgármestere Jobbikos/ és azon kívűl is nagyon sok romát. Igaza van viszont hogy sokat haza is deportáltak. Mégegyszer ismétlem, nincs bajom Önnel, tiszteletben tartom, de ugy gondolom, hogy Ön a „jelenlegi rendszer” menekültjei létjogosultságát megkérdőjelezi.

  • Sajnos ezen az oldalon nincs értelme egy olyan tüntető mondásnak mint szittya falván,hogy: „nácik haza”. Ahogyan undorlandban, innen sem takarodnak el az evolúció eme selejtjei. A különbség csak annyi,hogy ott hazai pályán maradnak,itt pedig élvezkedhetnek a demokrácia adta lehetőségekkel.

  • Csanád,Csanád,hát érdemes volt? Maradtál voltál otthon,vagy Jobbikos,vagy bele se kezdtél volna az egész homokozásba,most nemm lennének ilyen gondjaid.

    Látod,sehol sem szeretik az árulókat.

    Nekik azért,mert hogy viselkedtél,és beálltál oda, ahová.
    Nekünk,mert,kiléptél,és mindent megtagadtál.

    Korábban kellett volna eldöntened hol állsz,hová tartozónak érzed magad.

    Két urnak nem lehet szolgálni.

  • Kopácsi Judith

    Kis Pál, a baj csak ott volt, hogy Csanád nem önként és dalolva hagyta ott a gárdát, hanem, amikor kiderült róla, hogy nem teljesen árja, és nem kék a vére, akkor kilökték maguk közül a „testvérek”. Merthogy ezek már csak ilyen lökdösösek.

  • kiss pál
    10:30

    Szegedi Csanád számára végleges feloldozást és maradandó hírnevet talán csak az hozhatott volna, ha Montreál helyett Johannesburgba léginavigál, és ott gyorsan befekszik az öreg Nelson Mandela mellé!

  • abryzoli
    1:01

    Hogy az elkövetők a gárda tagjai voltak, ezt a hülyeséget ugye nem gondolja komolyan? Ha azt mondta volna, hogy a titkosszolgálat emberei, nem kételkedtem volna. Nem feltételezek Önről túlzottan magasröptű fantáziát, de annyit mégis csak kifacsarhatna konvencionális megfelelési kényszeréből, hogy legalább megkérdezze, miért is titkosították 50 (vagy 80) évre a romagyilkosságok anyagát, vagy úgy gondolja, hogy a köztörvényes Fletó kímélni szándékozott ezzel legádázabb ellenfeleit? Akkor viszont visszakozom. Mégis csak jó a fantáziája!

  • Kedves Figyelő
    11:03

    Szerintem ennek az embernek nem csak az arca rossz!

  • Kedves Kopácsi Judit!
    10:32

    Minden Önnel kapcsolatban meglévő tiszteletem ellenére azt kell mondanom,hogy valótlan dolgokat fogalmazott meg, ugyanis Szegedi Csanádot a „nagy kiderülés” után még megválasztották Miskolcon valamilyen funkcióra, amit Ő el is vállalt – ami esetleg újabb érv is lehetne ellene -, majd csak az uniós támogatás hallgatás esetére kilátásba helyezett felajánlásának kiderülése után rúgták ki. Ez pedig vesztegetési kategória, amit még az Ön pillanatnyilag hóval borított, régóta új hazájában is büntetni szoktak volna.

  • Azért csodálatos dolog a természet mindenkori egyensúlyra való törekvése! Csanád is amennyivel lent megrövidült, annyival nyúlt meg fent – az arca a szakálltól.

  • bryzoli
    2013 december 11
    1:01 de.
    Nézze, én valóban menekült voltam! 36 ezer menekülttel együtt befogadott Kanada.
    Akik most menekültként jönnek, azok hazudnak, nincs ok menekülésre. Ha lenne, akkor a nemzetközi vélemény is más lenne, főleg a kanadai.

  • A Figyelő figyelmébe:A jányi gusztávok szent hazájában ma is élnek „olyanok”akiknek 56-ban kellett volna menekülniök,más okokból,mint kiskegyed.Ha a gengszter váltás utáni időt vesszük alapul,akkor a 24 év alatt k.b.240 x lehettek volna kivándorlók.Akkortájt 24 évvel voltak fiatalabbak.Még Kertész Ákos is csak 56 éves volt.Az „56-os sajnálatos eseményekkor” is mint manapság már menekült státuszt kell kérni és mint látjuk,okkal lehet is kapni.Ha sikerül valami rendkívülit alkotni akkor a turulfészek elfogad,mint „idegenbe szakadt hazánk fiát”.Már aki erre reflektál:”egészségére”.Radnóti Miklós és Petschauer Attila valószínűleg lemondanának róla.Én is lemondtam.Anélkül,hogy hasonlítanám magam ehhez a két óriáshoz. Hogy a kanadai közvélemény mit tart a mostani menekültekről, azt nem a kuruc in fos fogja meghatározni.Adjon az Isten szebb balsorsot!

  • Kopácsi Judith
    2013 december 10
    8:06 du.
    Kedves Judith,
    csak nem képzeled, hogy valaha is megtudjuk az igazsàgot pont töle,màrmint Sz.Cs-tol??
    – Kivànok neki minden jot és jo egészséget, boldog életet, nem kivànom keresztre
    (vagy David-csillagra..)fesziteni,nem itélkezem felette/rola — de nem vennék mérget arra, amit vàlaszolna erre a kérdésre.
    Elfogadom, és tiszteletben tartom, hogy most mit mond, és majd meglàtjuk,miként alakitja a tovàbbiakban az életét.
    Tudod, Judith,én nem jàrnék elöadàsokat tartani sehovà – hanem a mindennapi kis tyux@ros életemmel,munkàmmal (akàrmilyen munkàval: de dolgozva,munkàval.és nem elöadàsok tartàsat értem munka alatt..)csendben és szorgalmasan -betartva uj identitàsomat és az ezzel jàro törvényeket bizonyitanàm:elsösorban sajàt magamnak, màsodsorban pedig a Mindenhatonak, hogy komolyan megvàltoztam belülrôl.
    Azutàn pàr év elteltével:màr elmesélhetném, mi- és hogyan történt:de inkàbb és föleg: a sajàt jövendôbeli gyermekeimnek, hogy nehogy elöforduljon velük:a következö generàcionàl -ugyanez. Üdv: Annamaria

  • Kopácsi Judith

    Frivi, ebben az esetben, viszont tudatlanságra hivatkozva, elnézést kérek. Nem tudtam ugyanis, hogy a nagy leleplezés után is hajlandók voltak, nemcsak szóba állni Csanáddal, de még funkciót ajánlani neki, amit maga szerint csanád el is fogadott. Mindenesetre egy érdekes „jellemű” emberről van itten szó. Regénybe illő karakterrel.

  • Kopácsi Judith

    Figyelő, ha az illető be tudja bizonyitani, hogy az üldözéstől az állam nem képes, vagy nem is akarja megvédeni, a kanadai Menekültügyi Bizottság kénytelen menekültnek nyilvánitani az illetőt. Mint ahogy ezt tette Kertész Ákos esetében is.

  • Ille István
    2013 december 10
    2:51 du.
    –tésztàt nem szabad kutyàknak adni,de idegesits,– az nem tesz jot nekik!
    De ez nem idevalo téma,tudom.Bocsànat.

  • Kedves Figyelő!

    Ábry Zoli nagyon tisztességes hangnemben és világosan, -mitöbb- egészen pontosan leírta a Magyar Gárdával kapcsolatos nyilvánvaló dolgokat. A nemzetközi vélemény éppen, hogy elítéli a magyarországi félkatonai szerveződéseket, amilyen például az (új) Magyar Gárda is. Az EP-ben számtalanszor esett szó erről és komoly aggodalomnak adtak hangot ennek. Ellenben minden nemzetközi bírálatot elbagatelizál a magyar kormány és a kommunikációja, amelyet a magyar emberek felé közvetít és rátol (hamisan) a baloldalra. (Mintha a magyaroknak, pláne azon belül is a baloldalnak akkora szava lenne külföldön…vicc). Ennek a kommunikációnak az áldozata Ön is, ha úgy gondolja, hogy az M.G. az árvízeknél a gátakra és a parlagfűmentesítésre jött létre.
    Az pedig egyenesen nem szép dolog, hogy Ön általánosít és lehazugozza mindazokat, akik az utóbbi időben menekültek ki. Aki azt mondja, hogy nincs ma ok a menekülésre, az súlyosan téved, vagy tudatosan hazudik. Sokan kapaszkodtak fel ezen a hullámon -ebben igaza van- tudjuk, de rengetegen élnek rettegésben, félelemben ami szintén elvitathatatlan. Másrészt pedig az elmúlt három évben többen hagyták el Magyarországot mint 56-ban, de ez már egy más kérdés, hiszen a soha nem látott gazdasági mélyrepülés játszik közre ebben már inkább.

  • Kopácsi Judith
    2:02

    Azért egy bizonyos, talán nem is egetrengetően jelentős dologról nem tudni valamit még messze jár a tudatlanságtól.

  • Kopácsi Judith

    Frivi, ez igaz. Akkor módósitok: bizonyos részleteket eddig nem ismertem. Köszönöm a felvilágositást.

  • Menekült ügyben a hozzám írottakra a válaszom:

    Sajnálattal kell írnom, hogy nem tudtak meggyőzni!
    Sem Kertész Ákos esetében sem a cigányokéban.
    Szerény véleményem szerint Kertésznek szponzora volt, ami egy egész MÁS kategoria alá tartozik. Lehet, hogy a megírt levele után, gondolt arra a lehetőségre, hogy otthon nem fogják szeretni. Az úgynevezett „támadásokat” is csak feltételezéssel fogadom el.
    A cigányok kategoriája más, 2-3 ezer cigány jelentkezik Kanadában , mint „menekült”, természetes, hogy az akkori emigrációs miniszter elment Magyarországra, többekközött Miskolcra, hogy megnézze a körülményeket. Nem talált okot a menekülésre, és visszaküldte őket.

    Tudomásom szerint Torontóban van egy cigány üggyel foglalkozó iróda akik eddig innen a cigányokat irányitotta. Azt nem tudom, hogy az utiköltségük honnan származott!

    Vissza térve Szegedi Csanádra, bizonyos fokig kinos Kanadának is a kitoloncolás, mert EU képvisleő az illető, de persze, lehet, hogy ez is megváltozik ezek után.

  • szia juditkam beszeltunk mi mar telephonon is ismered a szepet az en lennek remelem jol vagytok ha van idod irj udv szep

  • Benycsics Figyelő Klárát soha semmiben nem lehet meggyőzni.
    Elvei vannak nekije !
    Ő egy ortodox bolsevi…izé…neobolsevista hehehe
    ( Mer ami ma zajlik MO.-n az kisértetiasen emlékeztet a Rákosi-féle bolsevikiek uralgására. Csak az előjele más mindenben. Főleg abban hogy az a banda a semmiből próbált itten csinálni valamit , míg mostanság a valamit teszik egyenlővé a sárga talajjal..)

  • Kopácsi Judith

    Figyelő, mint volt Kanadai Menekültügyi biró, talán megengedhetnád nekem, hogy több ismeretem legyen ezügyben. Úgy Kertész Ákos esetében, mint roma ügyben. Te, mint laikus beszélsz bele a nagyvilágba. Kertész Ákos mededékjogot kért és kapott. Abban a pillanatban, hogy hivatkozott a genfi egyezményre, magától értetödó volt, hogy a Kanadai Menekültögyi bizottság tárgyalta le az ügyét és hozott határozatot. Az, hogy voltak támogatói, ez ügyben nem soakt osztott vagy szorzott, legfeljebb abban, hogy segitettek neki lakást találni és az ügyek intézését angol nyelven lebonyolitani, elirányitani.
    Roma ügyben pedig teljesen el vagy tájolódva, majd ha kedvem és időm lesz rá, leirom neked részletesen, hogyan és miként is történt az a szégyenletes 1998-as u,n illegális „minta tárgyalás”, amit még a mai napig is nyögnek a szerencsétlenek, annak ellenére, hogy a Federális Biróság azügyet visszadobta, és törvénytelennek nyilvánitotta.
    Viszont az esetek legnagyobb többségében úgy volt pénzük a kiutazáshoz, hogy eladtak mindenüket, amit csak pénzé lehetett tenni. A visszautazás már nem került pénzükbe, mert visszatoloncolás esetében mi álljuk a költségeket, még akkor is, ha a delikvens ki is akarná azt fizetni.

  • kertesz akos ugye ugy kerult a menekultek koze hogy szponzorai menekult ugyet talaltak/fantazialtak ki neki , es ebben volt menkult ugyi birok is resztvettek , marmint a fantazialasban , fantazmagoriajukat ugyesen vagdaltak ossze hiszen akos maradhatott

  • nahát, burkus, hogy milyen korrupt is kanada! szponzorok, menekültügyi bírók, kormánytisztviselők, mind összefogtak egy csóró zsidó miatt!
    abcúg, kanada!

  • Ille…dehogy korruptak , dehogy abzug nekik , meg tobbet kene teljesiteniuk cigany ugyben is IS , akar az egesz elegedetlenkedo magyar baloldalt beszponzoralhatnak kanadaba gyurcsistol bajnaistol

  • "tisztelhölgyeimésuraim"

    Az első kérdésem az lenne, hogy ki fedezte anyagilag ezt a kis kanadai kirándulást ?!
    1. A megtért báránynak ?
    2. A rabbinak ?
    Lehet, hogy maga Szegedi ???
    .

    Azért az mégiscsak jellemző, és sajnos nem meglepő, hogy Oberländer Baruch, Köves Slómó jobbkeze protezsálja e „megtért bárányt” a kanadai testvérek kebelére… Ráadásul, ha egy magát ortdoxnak [lubavicsi] kikiáltó hitközség teszi ezt, akkor finom vagyok, ha csak azt mondom erre a Szegedi-ügyre, hogy . á l s á g o s .
    .
    Amúgy pedig, ha tényleg és szívből tanúsít megbánást Szegedi, akkor szenvedje végig az életét, ha majd harcol a zsidóságért – a zsidó népért – és vezekel is a főbenjáró bűnökért, melyeket elkövetett, majd csak az után, néhány évtized elteltével(!) térjen meg Ábrahám testvériségébe… – Ne így, az egyik pillanatról a másikra !
    .

  • "tisztelhölgyeimésuraim"

    Könyvmoly !
    .
    Sanda szándékod, amelyben . m e g p r ó b á l o d .
    ö s s z e m o s n i . Kertész Ákos Kossuth-díjas magyar író és egy exnáci esetét, teljesen világos.
    .
    Azt hiszem fogadott neved alapján is tudod, hogy Kertész Ákos a magyar kultúra és irodalom egyik büszkesége. Műveit 17 nyelvre fordították le, azok olvasmányos és egyben tartalmas opuszok minden korosztály számára…
    Szegedi Csanádot viszont eddig csakis tömegek előtt elrikácsolt antiszemita opuszai jellemzik. Válassz !
    .

  • TISZTELT tisztelt….a sanda szandekom az volt hogy tisztazzam a vitat Figyelo es Kopacsi kozott , mind a kettonek igaza van , szegedi csanad eszembe se jutott amikor irtam ,

  • marcus aurelius

    To whom
    Immár harmadszor irok be , és kérem udvariasan , hogy a KMH tegye láthatóvá, közölje le Kertész Ákossal kapcsolatos pozitivan elbirált menekültügyi határozatot. (Sok sanda hiresztelésnek lehetne véget vetni) . Köszönöm!

  • Gyula Bognar, Jr.

    Marcus Aurelius: Nem gondolja, hogy a becsületet nem kell bizonyítani, csak a bűnöket? Aki nem hiszi el a híreket Kertész Ákos menekült jogáról, azzal nem érdemes szót váltani!

  • tudja, kedves marcus aurelius, ez nem attól függ, hogy udvariasan kéri-e, vagy erőszakosan, modortalanul. ha ennyire érdekli, kérje ki maga.
    persze, ha esetleg valamelyik orbanisztáni bírósági határozatot kérné ki hasonló heveny kíváncsiságból, majd közölje, milyen eredményre jutott.
    legfeljebb beperlik érte.
    tudja, ahogy orbanisztánban a közérdekű adatok közléséért eljárni szoktak.

  • Kopácsi Judith

    Kedves Marcus, akár hiszed, akár nem, egy menekültügyi végzést, pláne, ha pozitiv a legritkább esetben szokták irásban indokolni. Kivéve akkor, ha azt a Bevándorlási minisztérium megtámadja és a felsöbb itélőszék elé terjeszti fel. Az esetek legnagyobb többségében a kliensnek csak azt irják, hogy kérvényét az általa előadott bizonyitékok alapján, amit az országról szoló dokumentumomok is alátámasztanak, elfogadják, és a törvénycikknek megfelelően menekültnek nyilvánitják. De, persze, ha téged részletesen érdekel, irjál a kanadai kormányank és kérd ki ezeket a papirokat. Hivatkozzál a Freedom of Information cikkelyre. Biztosan készségesen állnak majd rendelkezésedre. (Ha nem, akkor tévedtem.)

  • Kopácsi Judith

    Könyvmoly, kérem ne komolytalankodjon ilyen komoly ügyben.

  • Kopácsi Judith

    A Kanadai Menekültügyi bizottság által használt dokumentumok listája MO-ról:
    http://www.irb-cisr.gc.ca/Eng/ResRec/NdpCnd/Pages/ndpcnd.aspx?pid=6236

  • marcus aurelius

    Kopácsi Judith
    Kedves Judit, köszönöm korrekt és kimerítő válaszodat.
    (De azért már valaki hasson Illére….)
    Üdv’, MA

  • van valami kifogása? judith ugyanazt írta, amit én. csak udvariasan.
    de, ha már: valaki magára is hathatna. azt se bánnám, ha erőszakosan 🙂

  • Kopácsi Judith
    2013 december 11
    9:48 du.
    Kedves Judith, köszönöm, de ne fáradj további felvilágosítással. Megfelel amit eddig is írtál.
    Gratulálok, komoly, fontos poziciódhoz.
    Most már mindent értek…..

  • Kopácsi Judith

    Figyelő, végtelenűl boldoggá tettél. Örülők, hogy mindent értesz. Hogy mi az a minden, arról nem értesitettél, de ha neked az elég, akkor biztos úgy van.

  • Judithka ,
    Az akkor valami fatális véletlen lehetett.
    Figyelő Bencsics Klarisszának nem célja a mások boldogítása.

  • falusi, talán Judithka tudna rajata segíteni!
    Ha már a kedves Vikroiának segíített filmet csinálni és Kanadában maradni.

  • Kopácsi Judith

    Figyelő, hogy te miket nem tudsz rólam? Azért jó, hogy valaki figyel, mert nekem pl. fogalmam sincs róla, hogy hol van Mohács Viktória, életemben nem találkoztam vele, és egészen biztos vagyok benne, hogy nem segitettem neki filmet késziteni a sorsáról. Sem Mo-n, sem Kanadában. De, sebaj Figyelő, a lényeg, hogy van még fantáziád, bár én a helyedben máshol és másképp gyümölcsöztetném azt. Regényiráson gondolkodtál már?

  • Bocsi, azt hittem menekültjogi bíró vagy és mint ilyen feltételeztem, hogy kissé segítettél Viktoriának.

  • Ön nem feltételezett kedves, Ön vádaskodott. Micsoda manipulatív személy ön? Előbb vádol, utána amikor szembesítik az igazsággal, akkor feltételez.

  • Noszticzius Judit

    Tudjunk,hogy Szegedi Csanád is Jobbikos is jobboldali szélsőséges !!!! 🙁 🙁 EZ NEM JÓ !!!!!!!!!!!!!!!!:-( 🙁
    Kanadának IGAZA van !!!!!!

  • Kopácsi Judith

    Figyelő, kérlek, figyelj jobban máskor. Én nem azt irtam, hogy jelenleg vagyok menekültügyi biró. Hanem azt, hogy mint VOLT menekültügyi biró stb. Most már jópár éve én is nyugdijban vagyok, de azért még emlékszem rá, hogy a döntések hogyan születnek és azokról miképpen értesitik a delikvenseket. Ennyi.
    Különben még aktiv koromban sem lett volna módómban egyes embereken segiteni, kivéve, ha az ügyük pont hozzám került volna és rajtam múlt volna a végzés is. És természetesen csak akkor, ha az illető valóban megfelelt volna a törvénycikkben előirt feltételeknek.

  • asher alexander

    mint a lagereket tulelo mondom most!!!
    az hogy „bunbanatot” tett ez a hulyegyerek,az NEM ad semmifele feloldozast azok alol amiket korabban mondott-tett a zsidosag ellen nyilvanosan!!
    nalunk zsidoknal nincsen olyan-(mint a katholikusoknal)-hogy „feloldozast kap” es minden ok!!
    a bun az orokree bun marad!!van ami nem megbocsajthato!!
    ez a szegedi kolok egy veresszaju antiszemita fereg!!az hogy most az ami ,a lenyegen nem valtoztat!!
    -es meghogy „nem tudta mik azok a szamok tetovalva a nagyanyja karjan….?cocococooo!!azzal meg a leghujebb nacik is tisztaban vannak!!

  • megis mi folyik kanadaban ? a szegedieket kitoloncoljak a prostikat meg legalizaljak a stricijeikkel egyutt ? http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9121822 a 1830-as sorszamu kommentet olvassad es valaszolj ketsegeimre ha tudsz

  • Marcsa!
    December 10.én bizonyította technikai IQ-ját is. Az egyebeket már előbb is ismertük. 360 fokos fordulat az csak a kiskegyed icike-picike agyában lehet,mert ahonnan kiindul mindig ugyanarra a gyengeelméjű pontra érkezik vissza. Remélem jó háziasszony,mert író,mérnök vagy technikusként már régen éhen halt volna. Egy jó paprikás krumpli többet ér,mint a maga firkálása.Csinálja azt amit tud!A konyhában mosogatni is kell!

  • Fenyvesi Glória

    abryzoli!

    A Magyar Gárda egyetlen emberre,(cigányra sem emelt kezet-soha!)Nincs náluk fegyver…
    Bezzeg ők sok magyart megöltek már.
    Ki hazudja ezt Kanadában a Gárdáról?
    Azt tudja, hogy cigány és zsidó Gárda is alakult,alakul Magyarországon,és kiképzések is vannak?
    Őket is elítéli?

  • Glória! Ne próbálkozzon ezzel a burkolt rasszista írással. Mea Culpa semmi más. Minden cselekedet elítélendő ami az emberi élet kioltására irányul. Legyen az akár zsidó, cigány , bárki által elkövetett tett. Ne nézze a kanadában élőket semmit tudó embereknek, mert képzelje el mindenről pontosan tudunk, arról is például, hogy a Magyar gárda nyári táborok formájában tart kiképzéseket, és ott lőgyakorlatok is vannak. Tudja a barnaingesek talpnyalói, a turulban fogant melldöngető nagymagyarok.